Arrogant meisje

()

Ik zal jullie vertellen hoe ik laatst, geheel onverwachts, wraak heb kunnen nemen op mijn verschrikkelijk arrogante buurmeisje. Zij is een bloedmooie, maar zo’n verschrikkelijk arrogante griet van 21 lentes. Stevige volle borsten en een lichaam om van te zoenen. Haar heupen zijn slank en haar kontje steekt zo lekker uitdagend naar achteren. Ik heb wel eens een toenaderingspoging tot haar gedaan, maar zij reageerde met “ik heb al een vriend” hooghartig af. Sindsdien zit ik te azen op wraak, en afgelopen zaterdag kreeg ik die.

Het was mooi weer en rond een uur of twee besloot ik te gaan wandelen in het natuurgebied achter mijn woning, waar ik altijd op een vaste plek ga naakt zonnen. Met een handdoek en een flesje zonnebrandolie ging ik op pad. Na een kwartier kwam ik vlak bij mijn vaste stek. Ik hoorde een radio zachtjes spelen en voorzichtig kwam ik dichterbij. Toen ik zag wie er bezit van mijn plekje had genomen, begon ik te grijnzen. Dit was de gelegenheid. Niemand in de buurt en daar lag madam, op een handdoek, in een bikini op mijn plek. Ze lag op haar buik te lezen en had niet in de gaten dat ik achter haar stond. Ik pakte mijn handdoek en maakte daar een blinddoek van. Ik sprong op haar rug en voordat ze iets besefte, had ik de blinddoek over haar ogen gedaan en mijn hand voor haar mond geslagen.

“Zo wijfie”, zei ik, “jij gaat eens precies doen wat ik zeg, anders loopt het verkeerd voor je af. Heb je dat begrepen? En niet gillen anders word ik heel vervelend.” M’n buurmeisje knikte angstig van ja en ik haalde mijn hand voor haar mond weg. Ik draaide haar om en ging weer bovenop haar zitten. Met één ruk trok ik haar bovenstukje van haar bikini stuk en haar heerlijke volle tieten vielen als rijpe meloenen naar buiten. M’n pik begon te steigeren bij het zien van al dat moois, en ik begon haar tieten te kneden. Ze worstelde om los te komen, maar ik had haar stevig vast. Ik pakte een stuk touw dat daar in de buurt lag en maakte haar handen aan elkaar vast. Weer richtte ik mijn aandacht op haar volle tieten. Ik trok eens venijnig aan haar tepels en zag dat ik haar pijn deed. Ik lachte, en trok nog harder. Ondanks de pijn begonnen haar tepels zich op te richten. Ze werden harder en priemden naar voren. Ik sloot m’n mond om haar rechter tepel en begon te zuigen.

Het leek erop dat m’n zuigende mond z’n werk deed. M’n buurmeisje begon te kronkelen en met haar dijen over elkaar te schuiven. Haar broekje werd al een beetje vochtig. Snel hield ik op. Ik was tenslotte alleen op mijn plezier uit. Ik haalde mijn pik, die inmiddels als een beetje stijf geworden was, uit m’n broek en zei: “Open je mond, dan krijg je een traktatie.” Ze schudde wild haar hoofd: “nee” zei ze, “dat doe ik niet”.

“Wie niet horen wilt, moet maar voelen” was mijn antwoord en ik begon flink in haar tepels te knijpen zodat ze het uitgilde van pijn. “Open die mond” beval ik. Na nog een keer knijpen deed ze dat lekkere bekje van haar open. Meteen schoof ik m’n pik naar binnen. “En nou zuigen, en als je het niet goed genoeg doet dat knijp ik weer in je tieten.” Met duidelijke tegenzin begon ze aan m’n pik te sabbelen. M’n pik groeide tot z’n gebruikelijke 25 cm. Hard en stijf verdween hij steeds maar weer in haar mond. Het kwijl liep langs haar kin, en terwijl ik m’n kloppende paal steeds verder doordouwde, beschreef haar tong cirkels rond m’n roede. Met zichtbare moeite liet m’n buurmeisje toe dat m’n steigerende paal steeds verder in haar mond verdween, haar keel beroerde en af en toe diep achter in haar keel terecht kwam.

Ik voelde m’n zaad borrelen en pakte haar bij de haren beet. M’n ballen trokken zich samen en op het moment dat m’n pik explodeerde, trok ik haar hoofd ver over mijn pik en stortte ik m’n zaad diep achter in haar keel. Man je had het moeten zien: ze stikte zowat in de hoeveelheid. “Doorslikken” zei ik, “ik wil geen druppel verloren zien gaan” en om mijn bevel kracht bij te zetten kneep ik weer hard in haar tepels. Toen ze alles had doorgeslikt, zei ze met zachte snikkende stem “Mag ik nu gaan?”

“Dat had je wel gewild hé” zei ik ”nou ik ben voorlopig nog niet klaar met je.” Ik draaide haar om, bond haar handen aan een boom vast en spreidde haar benen flink uit elkaar. Zoals ze zo op haar buik lag, had ik een mooi uitzicht op haar kut en haar prachtige kont. Bij het zien van al dat lekkers kreeg ik ineens een idee om op de meest ideale manier wraak te nemen.

Ik trok haar omhoog zodat ze op haar handen en knieën voor me kwam te zitten. Haar kont stak uitdagend omhoog, en ik pakte het flesje zonnebrandolie. Ik smeerde haar kut en kont flink in met de gladde substantie en beroerde met m’n vingers af en toe haar klitje. Zodra ik haar intieme delen raakte, gleed er een siddering door haar lijf. Godverdomme, ze begon het lekker te vinden. Ik liet m’n vingers door haar schaamhaar glijden en kwam door al het vocht zonder moeite bij de ingang van haar heerlijkheid. Ik stopte m’n vinger haar kut in en haalde hem daar eens flink heen en weer. Ze zuchtte en draaide met haar kont. Met de andere hand gaf ik haar een flinke pets op haar achterwerk waar algauw een rode warme plek verscheen. Ik sloeg nog eens, en nog een keer, terwijl ik met m’n vinger in haar kut bleef poken. Tot mijn verbazing genoot dat kreng ervan.

Ik haalde mijn drijfnat geworden vinger uit haar kut en drukte die tegen haar aarsopening. “Nee … Alsjeblieft … niet daar” smeekte ze. Ik was onverbiddelijk en drukte door. Zonder veel moeite gleed m’n vinger haar kont in. Ze gilde: “Nee … Stop … Alsjeblieft … STOP …” M’n pik had zich ondertussen weer in alle glorie opgericht en ik haalde m’n vinger uit haar poepgat. Ik drukte m’n eikel tegen haar roze aarsopening aan en drukte hem met een ram naar binnen. Haar aars sloot nauw om m’n pik. Wat was dat lekker. Ik gaf haar een paar seconden om aan de omvang van m’n pik te wennen, en begon haar toen met lange halen in haar kont te neuken. Ze snikte van pijn en vernedering, en terwijl ze bleef protesteren mepte ik met m’n handen haar billen roder en roder. Haar tieten zwiepten met elke stoot die ik gaf heen en weer. Ik pakte er een en begon hem te kneden. Haar tepels werden weer stijf van geiligheid. Ik haalde m’n pik tot bijna het eind uit haar kont en drukte hem toen weer in een keer tot aan de wortel naar binnen. M’n zaad stortte zich uit in haar endeldarm, en met een slurpend geluid, trok ik m’n pik uit haar kont.

“Alsjeblieft” zei ze, “ga nu nog even door, ik ben zo geil geworden. Ik wil je pik diep in me voelen, toe nou… ” en ondertussen draaide ze met haar kont. “Nee” zei ik beslist. “Als je meer wilt dan zorg je er maar voor dat je hier morgen om dezelfde tijd weer bent.” Ik maakte het touw los en verdween zonder nog een woord te zeggen.

De volgende dag liep ik, gewapend met een nieuw stuk touw, glijmiddel, en een kaars, weer naar m’n stekkie. Hopend haar weer aan te treffen. Daar aangekomen hield ik mijn adem in. Ze was er niet zomaar maar had zich voor de gelegenheid verschrikkelijk geil aangekleed. “Hoi” zei ze, “ik dacht wel dat jij het was. Ik ben hier om weer opnieuw verkracht te worden.”

Zudu

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *