Golfmeisje

()

Het is bloedheet in ons anders zo gure kikkerlandje als ik in een gehuurde Jaguar, richting Naarden rij. Een fatsoenlijke airco ontbreekt in de oldtimer, maar gelukkig kan het dak open. Ik rij door een prachtige, bosrijke omgeving en ben op weg naar de familie Van Beuningen. Het heeft me aardig wat moeite gekost, maar via de Quote 500 en Google heb ik het adres van de familie weten te achterhalen. En al die moeite deed ik uitsluitend om mijn vriendin Anna te verrassen.

Anna ken ik louter van het internet. Ooit ben ik haar tegen het mooie lijf gelopen op Twitter en het klikte meteen. Ze is 19 jaar, veel jonger dus dan ik, maar dat is in dit geval helemaal geen belemmering. Anna valt wel op een iets ‘oudere’ man. Heb ik even mazzel…

Onze chats gaan meestal over seks, vakantie en uitgaan. En we hebben altijd een hoop pret. Soms wisselen we gewaagde foto’s uit. Daarmee geilen we elkaar wat op met pikante verhalen. Verder weet ik weinig over haar. Wat ik wel weet, is dat ze van extreem rijke afkomst is en dat ze aan golf doet. En dat ze — naar eigen zeggen — niet op te sporen is. Die uitdaging ben ik aangegaan met haar. Ze zal raar staan te kijken als ik plotseling voor haar mooie neusje sta.

Waarom zo’n oude Jaguar XK140? Ik heb het plan opgevat om Anna op te halen voor een zogenaamde golfcursus. En als ik dan in mijn eigen autootje de oprijlaan kom oprijden, word ik waarschijnlijk door een dozijn chihuahua’s van het terrein gejaagd. Ik zal mijn presentatie aannemelijk moeten maken, anders krijg ik Anna nooit mee. Een golfinstructeur komt niet in een Japannertje aanzetten. Bovendien passen de vele golfattributen niet in een kleine kofferbak. Het kost wel wat, zo’n Jaguar huren, maar ik heb het er voor over. Ik heb er alles voor over om een ontmoeting met Anna te regelen. Haar foto’s spreken boekdelen. Stiekem ben ik verliefd op haar…

Het is ongeveer één uur in de middag als ik de oprijlaan van de familie Van Beuningen opdraai. Ik heb zoiets nog nooit gezien. In mijn woonregio staan ook wel grote huizen, maar dit hier slaat werkelijk alles. Het huis van de familie Van Beuningen lijkt meer op een paleis. Ik hoor het grindpad onder de banden knisperen en ik hoor de motor van de Jaguar op zijn laagste toerental brommen. Maar bovenal hoor en voel ik mijn hart kloppen.

“Oeps,” denk ik bij mezelf. “Ik kan nu nog terug.”

Mijn libido is echter sterker dan mijn verstand. Ik stap uit de auto, haal een paar keer diep adem en loop zelfverzekerd richting de enorme voordeur. Ondertussen trek ik mijn gehuurde golfkleding even recht en bel aan. In het immense huis begint een miraculeus klokkenspel te spelen. Dat is wel even iets anders dan thuis, waar ik gewoon door een ding dong-ding word opgeschrikt als er iemand aanbelt. Ik gebruik de tijd die ik moet wachten om goed te ademen. Als golfinstructeur moet ik een gedegen en rustige indruk maken. Na ongeveer een halve minuut gaat de deur open. En ik zie het direct. Hier staat de moeder van Anna. Ze lijkt op Anna. Ik stel me voor. “Goedemiddag, mevrouw Van Beuningen,” zeg ik deftig. “Ik ben Johannes van Agteren, met een G. Ben ik hier aan het juiste adres voor mejuffrouw Anna Van Beuningen?”

De dame in de deuropening kijkt verwonderd op.

“Ja”, antwoordt ze met vragende ogen. “Maar wat wilt U van mijn dochter?”

“Nou, dat zal ik U vertellen. Uw dochter heeft zich opgegeven voor een golfcursus. Heeft ze daar niets over verteld?”

“Nee, niet aan mij. Misschien heeft ze het er met mijn man over gehad, maar die is nu in Amerika voor zaken.”

“Ach, sorry mevrouw, ik merk dat ik U overval. Ik zal het U even uitleggen. Uw dochter is begin deze maand gescout op de golfbaan. Mijn collega’s en ik zagen dat Anna potentie heeft om een zeer goede golfer te worden. Het komt er echter nog niet helemaal uit, vanwege een paar kleine schoonheidsfoutjes in haar afslag. Het plan is om vanmiddag een eerste cursus met haar te doen. Om te kijken of ze het daadwerkelijk wil en of ze het aankan. Want als ze werkelijk een goede golfer wil worden, zal ze er hard voor moeten werken. U moet er als ouder natuurlijk voor honderd procent achter staan, maar ik kan U verzekeren dat U er geen spijt zult krijgen. Deze middag is geheel vrijblijvend en als U wilt, mag U mee om uw dochter aan het werk te zien.”

“Sorry, maar dat zal helaas niet gaan.” Antwoordt de moeder van Anna teleurgesteld. “Ik werk in de zonnebrillen — branche, weet U. En met dit prachtige weer hebben we het natuurlijk razend druk. Maar toch bedankt voor het aanbod. Ik zal Anna even oppiepen.”

Ik slaak een zucht van verlichting. Het lijkt erop dat ik de eventuele argwaan van Anna‘s moeder in één keer heb weggenomen met mijn gewaagde voorstel. Ongeveer een minuut later komt Anna verbaasd de grote, lange gang binnenwandelen. En als ze mij in de deuropening ziet staan, kijkt me aan alsof ze water ziet branden. Er verschijnt een lichte grijns op haar mooie gezichtje.

“Hoi Anna”, zeg ik alsof ik haar al jaren ken en ik geef haar een stevige handdruk.

“We hebben elkaar vorige maand al even gesproken op de golfbaan.” Zeg ik glimlachend tegen haar moeder.

“Nou, dat is alleen maar beter.” Zegt de moeder van Anna verrast.

“Doe je best, Anna. En hopelijk beleef je een leerzame middag op de golfbaan.”

Enigszins opgelucht dalen Anna en ik het bordes af en lopen over het grindpad richting de auto. Ik start de motor en kijk trots naar Anna die glimlachend naast me zit. Ze heeft een kort, wit rokje aan met daarboven een te kort, lichtgroen T-shirt. Haar sportschoenen heeft ze al uitgedaan en ze legt haar mooie voetjes op het dashboard. Haar teennagels zijn fel rood gelakt.

“Hoe heb je me gevonden schoffie?” Vraagt ze nieuwsgierig als we de oprijlaan afrijden.

“Nou… Dat was een kunststukje op zich,” zeg ik trots. “Ik heb het hele internet overhoop gehaald, de Quote 500 doorgespit, alle sites over zonnebrillen gelezen en een stukje recherchewerk verricht waarvan Sherlock Holmes nog een stijve krijgt. Ik vertel natuurlijk niet het geheim van de smid, maar ik kan iedereen opsporen als het moet. Connecties, schatje.”

“Wow, dat klinkt crêpe.”

“Dat is het ook wel lieverd, maar echt. Je hebt van mij niets te vrezen. Ik besta uitsluitend uit liefde. Ik doe alleen dingen die we beiden willen. Als je wilt, breng ik je zo weer thuis. Dan zet ik je keurig af bij die enorme voordeur van dat enorme kasteel. Ik zwaai nog even lief naar je moeder en dan vertrek ik weer. Jij bent degene die de regels kan en mag veranderen.”

“Nee…!” Roept Anna luid. “Ik vind dit veel te leuk. Het leven is al saai genoeg.”

“Precies”, zeg ik dan.

“Zo mag ik het horen. Saaiheid bederft het leven van velen. Er is zoveel te genieten, Anna. Maar je moet het willen zien. Ik ben blij en trots dat ik jou heb gevonden. Ik heb de weddenschap glansrijk gewonnen. En je weet, de verliezer zou trakteren… haha.”

“Dan trakteer ik je wel op een erotische massage”, lacht Anna. “Of vind je dat geen goed idee?”

“Dat is een fantastisch idee. Je kunt me niet blijer maken. Maar ondanks dat ik de weddenschap gewonnen heb, bied ik jou eerst deze golfcursus, inclusief picknick aan.”

Op dat moment nemen we de afslag naar het terrein van golfclub De Kale Put. Ik parkeer de auto op het lege parkeerterrein en we stappen uit. Met geknepen ogen kijk ik naar de wolkenloze blauwe hemel en puf even uit vanwege de hitte. Tegelijkertijd bekijkt Anna me van top tot teen en begint dan hard te lachen.

“Wat zie je er heet uit in dat golf pak. Het lijkt wel winter bij je. Het is ruim dertig graden hoor.”

Ik kijk omlaag en zie dat mijn gehuurde outfit niet helemaal is afgestemd op de huidige zomerse temperaturen. Ik draag een beige, geruite kniebroek, een dikke, witte coltrui en een groen colbert, met op de borst een wit golf — logo. Tot overmaat van ramp heb ik ook nog eens zwart-witte golfschoenen aan met donkergroene kniekousen.

“Dat mijn moeder hier is ingetrapt!” Lacht Anna terwijl ze op haar dijen slaat.

Ik lach met haar mee als een boer met kiespijn. Totdat ik bij de ingang een groot bord aan het hek zie hangen met de vernietigende tekst: GESLOTEN.

“Oh Jezus”, zeg ik teleurgesteld. “Dit kan niet waar zijn…”

“Haha, lacht Anna. Dit is echt waar, hoor. Het is zomerstop. De golfbaan is acht weken dicht. Wist je dat niet?”

“Nee, dit verzin je,” zeg ik teleurgesteld. “Ik heb die clubs toch niet voor niets gehuurd? En bovendien heb ik een hele mand proviand mee.”

“Ik weet wel een alternatieve ingang hoor”, zegt Anna. “Iets verderop zit een gat in het hek. We kruipen er gewoon doorheen en we zijn binnen…”

“Pfff, dat is een pak van mijn hart,” zeg ik opgelucht.

Ik pak de enorme tas met golfclubs uit de kofferbak en hang het gevaarte over mijn schouders. “Er is waarschijnlijk geen golfkarretje te huur?” Vraag ik puffend aan Anna.

“Nee, stumper, natuurlijk niet. Wij hebben thuis een eigen golfkar. Zal ik mijn moeder bellen of ze hem komt brengen?”

“Nee, beter van niet,” zeg ik lachend.

“Vind je goed als ik me eerst even ga verkleden? Ik wil ook gewoon een korte broek en een T-shirtje aan. Dit bizarre pak is me veel te warm.”

“Ja, daar kan ik me iets bij voorstellen.” Zegt Anna grinnikend. “Doe maar. Ik kijk wel even de andere kant op.”

Snel gooi ik de golfkledij van mijn lijf zodat ik iets later in mijn onderbroek naast de auto sta. Ik kijk omlaag en zie dat ik al een beenharde paal heb gekweekt. Hunkerend naar aandacht kan ik het niet laten om even hard op mijn vingers te fluiten. Anna reageert meteen en draait haar hoofd in mijn richting. Ze ziet nog net dat ik mijn sportbroek snel over mijn stijve lul heen trek. “Oeps”, zegt ik lachend. “Net iets te laat?” “Ik zag hem wel hoor, potloodventer.” Lacht Anna en ze wendt haar gezicht meteen weer af. “Je mag nu kijken, hoor.” Antwoord ik grijnzend. “Ik ben weer keurig gekleed. Ik ben helemaal klaar voor het vervolg. Kom, dan gaan we naar de green. Neem jij de mand met proviand mee? Dan pak ik de rest.”

“Ho!” zegt Anna streng. “Jij hebt mij uitgenodigd! Ik ben dame, hoor. Ik ben geen drager.” Ik kijk met een trieste blik naar de overvolle mand met proviand en de loodzware tas met golfclubs. Zwijgend gooi ik de golftas over mijn schouder en pak de mand op. Ik voel me net een ezel. Wel een ezel met een uiterst jong en attractief bazinnetje, maar toch…

“Godverdomme, wat een verwend krengetje.” Mompel ik zachtjes, maar wel luid genoeg zodat Anna het kan horen. Onder de indruk is ze echter niet, want ze kijkt glimlachend om en loopt dan zwierig voor me uit. En dat is dan weer lekker. Want Anna is nog veel mooier dan ik had kunnen dromen. Haar kontje, heerlijk verpakt in haar strakke rokje, is niet te versmaden. Het zou Anna eigenlijk verboden moeten worden om ooit nog te gaan zitten. Haar gebruinde benen steken majestueus onder haar hagelwitte rokje uit. Ik vraag me serieus af of ik haar straks mag neuken. Bij de gedachte alleen, kom ik al bijna klaar. Wat een plaatje…

Maar Anna heeft wel gelijk. Zij is niet geschapen als drager. Dat moet ik accepteren. Anna moet door het leven kunnen gaan zonder ballast. Als een zoemend bijtje mag ze zich laten meevoeren door de wind en het toeval. Op zoek naar honing en geluk. Ik wil dat ze een perfecte middag beleeft en daar heb ik alles voor over. En hoewel ik een zware last moet dragen, geniet ik enorm van haar sublieme kontje, haar gebruinde benen en haar lange, blonde haren. Haar prachtige schouderbladen en haar blote onderrug. Het is een vermoeiende wandeling, maar na een paar honderd meter sjouwen komen we eindelijk bij het beroemde gat in het hek. Ik veeg het zweet van mijn voorhoofd en kijk naar Anna. Ze springt door het hek als een jong hertje en kijkt me door het gapende gat lachend aan.

“Come on, my dear.” Roept ze vrolijk. “De weg is vrij.” Met de tas vol golfclubs om mijn nek en de mand met proviand in mijn armen kruip ik onhandig door het gat. Maar het lukt me. Nog een klein stukje door de bosjes en daar zijn we er. Ik zet de mand netjes in de schaduw, laat de tas met golfclubs van me afglijden en plof neer op het gras. “Poeh”, zucht ik. “Ik ben stuk. Even bijkomen hoor.” Anna komt glimlachend naast me zitten en legt haar hand op mijn dijbeen. En dat voelt zo goed dat ik de vermoeidheid op slag uit mijn benen voel wegvloeien.

“Goed gewerkt trainer”, zegt ze bemoedigend. “Ik ben trots op je, maar wat zit er allemaal in die mand…?”

“Sluit je mooie ogen, schat. En laat je verrassen,” zeg ik dan. “Je weet, ik ben een man van verrassingen. Het zal je bevallen. Ik weet ondertussen wel wat uw hartje begeert. Wij hebben via internet meer gecommuniceerd dan het nationale kabinet in jaren.” Ik pak een stokbrood uit de mand en snij het in twee gelijke stukken. Dan snij ik het in de lengte doormidden en leg het op een broodplank. De eerste laag die ik op het broodje aanbreng, is een eetlepel verse pesto. Ik pak drie forse plakken mozzarella en leg die daar weer op. Dan snij ik enkele ultra dunne uienringen en een komkommer en een tomaat in plakjes. Ik verdeel het op het stokbroodje en maak het af met een paar blaadjes basilicum, een snufje peper en kruidenzout. Als ik de twee broodjes klaar heb en op een bordje heb gelegd, mag Anna haar ogen weer openen. Bij het zien van het broodje begint ze echter hard te lachen.

“Het ziet er fantastisch uit, maar ik denk niet dat ik dit lust.”

“Niet lust..?” zeg ik verrast. “Lieve Anna, je moet het gewoon proberen. Vertrouw me, het is echt lekker. Ik weet dat je niet van kaas houdt, maar mozzarella heeft een neutrale smaak. Heel anders dan de Hollandse kaas die jij voor ogen hebt.”

“Oké”, zegt Anna met een vleugje tegenzin. “Ik ga het proberen, als ik het niet lust spuug ik het gewoon weer uit…” Ze pakt het broodje van haar bordje en brengt het voorzichtig naar haar mond. Ze neemt een hap en alsof de duvel ermee speelt, valt een plakje tomaat vanaf het broodje precies in haar decolleté tussen haar prachtige tieten.

“Oeps”, lacht ze. “Dat heb ik nou altijd.”

“Wacht maar”, zeg ik zo snel ik kan. “Ik pak het er wel even tussen uit.”

Ik ga op mijn knieën tegenover haar zitten en probeer voorzichtig het plakje tomaat tussen haar borsten vandaan te vissen. En dat lukt, zij het wel met een aanzienlijk aantal strafpunten. Verschillende keren raak ik per ongeluk haar tieten aan. Als ik het plakje tomaat te pakken heb en het voor haar mond houd, eet ze het braaf op. En ze likt zelfs mijn vingers af. Mijn pik staat nog steeds strak in mijn sportbroekje en ik voel mondjesmaat de druppels voorvocht uit mijn eikel stromen. ‘Potverdorie’, denk ik bij mezelf. “Wat ben ik een ongelooflijke geluksvogel.”

Ik ga weer op mijn plekje zitten en kijk dromerig naar Anna’s goddelijke lichaam. Naar dat heerlijke, strakke buikje. Die wulpse tieten en dat kostelijke naveltje, net onder haar T-shirtje. Het bezorgt me een ultiem gevoel van begeerte, waardoor ik even ben afgeleid en wegzak in een geile droom. In mijn gedachten zie ik mijn pik al in haar kutje hangen. En zie ik Anna met gesloten ogen genieten van mijn natte eikel die zachtjes haar kittelaar streelt. Zal ze haar poesje trouwens scheren. Op de chat vertelde ze van wel…

“Hey, wakker worden, trainer!” Roept Anna plotseling als ze ziet dat ik in verdachten verzonken ben. Ik veer op en kijk Anna recht in haar prachtige blauwe ogen.

“Nou, coach, ik moet eerlijk zeggen. Het is erg lekker hoor, dat broodje van je. Je hebt gelijk. Het lijkt helemaal niet op kaas.”

“Dat zei ik toch, lekker ding. Dit is gewoon een super hap. Dit eet ik thuis in de zomer heel vaak. Vooral met mooi weer. Houd je trouwens van rode wijn?”

“Heu, weet ik niet.” Antwoordt Anna. “Je weet toch dat ik altijd wit drink?”

“Ja. Ik weet het. Maar het is zo lastig om het koel te houden met dit weer.”

“Wel eens van een koelbox gehoord?” Zegt Anna cynisch. “Of hebben ze dat nog niet in het hoge noorden?” Ik kijk Anna beteuterd aan. “Haha, schatert Anna, was maar een grapje, hoor. Ik vind rood ook prima.”

Ik schenk de twee glazen grinnikend vol en geef er één aan Anna. Het andere glas pak ik bij het pootje en draai de wijn als een bedreven wijnkenner door het glas. Dan ruik ik eraan. “Mm…, heeft een mooie geur.” Zeg ik enigszins bekakt tegen Anna. “En ze hangt goed in het glas”, fantaseer ik verder. Dan gooi ik het glas in een keer achterover. “Inderdaad niet slecht”, lach ik Anna toe. Ook Anna heeft dorst gekregen. Ze werkt het glas- net als ik- in één teug naar binnen. “Dat is lekker”, zegt ze vrolijk. “Heb je nog zo’n broodje trouwens. Ik lust wel eens wat.”

“Natuurlijk Anna. Ik heb in de onuitputtelijke ‘mand der proviand’ nog eten genoeg. Wat dacht je van een portie sushi…?”

“Hoe kom je daar nu weer aan? Wat ben je lief…”

“Gewoon gekocht bij de Japanner hier in het dorp. Voor jou heb ik vis en voor mij heb ik Inari sushi. Dat is met tofu.” Ik schenk de glazen nog eens vol en we laten de sushi ondertussen onze smaakpapillen strelen. Maar aan alles komt een einde, zo ook aan deze lunch. Als de inwendige mens is voorzien van een natje en een droogje wordt het tijd om de green op te gaan.

“En Anna? Zullen we nu de clubs, maar eens ter hand nemen?” Zeg ik fanatiek. “Ja, prima… Kom maar op, trainer.” Anna springt overeind en reikt me de hand. Ik pak haar hand beet en kan het niet laten om haar even stevig naar me toe te trekken. En dat blijkt na het consumeren van een liter rode wijn niet zo’n slim idee, want Anna struikelt over mijn voet en komt precies met haar knie op mijn klokkenspel terecht. Ik schrompel als een bakbanaan ineen en zwaai in pure paniek mijn hoofd de lucht in. Gelukkig wordt die op een zachte botsing getrakteerd. Mijn gezicht belandt precies tussen de tieten van Anna. En hoewel ze niet bijster groot zijn breken ze mijn val op een zeer aangename manier. “Oh shit… ! Sorry lieverd,” roep ik. “Zijn ze nog heel?”

“Ja”, lacht ze. “Niets aan de hand, hoor. En hoe is het met jouw ballen?”

“Nou”, zeg ik. “De ballen zijn nog heel, maar het ventiel moet worden behandeld.” “Oh…jé”, zingt Anna pesterig en ze streelt met haar hand over mijn pik.

“Ik voel het al”, lacht ze. “Hij is helemaal opgezet.” En dat klopt, want vanaf het moment dat we zijn begonnen met de picknick, speelt mijn lul het sprookje van het steigerende paard. En nu de hand van Anna hem zo liefdevol beroert, begint de hengst nog te hinniken ook. Gelukkig is dat niet voor niets, want mijn harde pik maakt op Anna een gedegen indruk. Als ze haar hand over mijn fallus laat glijden, ontstaat er een geile blik in haar ogen en steekt ze zonder omwegen haar hand in mijn sportbroek. “Zo.” Zegt ze terwijl ze mijn paal stevig in haar knuisten vat. “Nou wil ik je pik wel eens in het echt voelen. Ik heb al zoveel gelezen over die snoep lolly van je. Ik ben nieuwsgierig geworden.”

Ze streelt mijn paal van top tot teen en trekt mijn voorhuid langzaam op en neer over mijn eikel. Haar andere hand beweegt zich voorzichtig over mijn pas geschoren zak. Ze kijkt me goedkeurend aan en trekt zonder aarzeling mijn broek naar beneden. Gespannen wacht ik af wat er gebeuren gaat. Anna kijkt me lief aan en duikt dan met haar hoofd naar beneden. Ik voel haar tong zachtjes over mijn eikel glijden, waarna ze mijn stijve langzaam in haar mond neemt. Ze kruipt langs me heen, draait haar lichaam honderdtachtig graden en positioneert haar kutje vlak boven mijn mond. Ik neem haar string tussen mijn vingers, schuif het opzij en snuif de heerlijke geur op van haar kletsnatte kutje. Gretig steek ik mijn tong in haar sappige spleet en slurp haar honingzachte kutsap naar binnen. Zacht, heel zacht hoor ik haar hijgen op het ritme van mijn bewegingen. Anna’s tong dwarrelt ondertussen heerlijk over mijn eikel en daarbij trekt ze mijn stijve paal langzaam af. Een sensatie die niet te lang moet duren, denk ik bij mezelf.

Kronkelend trek ik het slipje van Anna helemaal uit. Nu kan ik er alvast overal goed bij. Ik druk mijn tong tegen haar kittelaar en voel dat haar lichaam meteen begint te schokken. Anna is botergeil en gaat sneller en luider ademen. Ze schuift haar kittelaar steeds nadrukkelijker over mijn tong. Anna vindt het heerlijk en beeft van genot. Ondertussen blijft ze me pijpen als de beste. Mijn eikel glijdt in en uit haar mond en ik moet me inhouden om niet voor mijn beurt klaar te komen. Aan haar ongecontroleerde bewegingen voel ik gelukkig dat Anna ook op springen staat. Haar ademhaling stokt en ik voel haar stijve, spekgladde kittelaar groeien. De bovenbenen van Anna beginnen te trillen. Haar orgasme is onderweg. Sterker nog, haar orgasme komt eraan. “Ik ga komen, ik kom,” roept ze hees en ze schuurt haar hete kutje trillend over mijn kletsnatte gezicht. “Oh. Ja, ja ho! Oh… oh… Ja, ja, ho ja!” Piept ze dan. Anna huilt van plezier en wil het liefst haar kaken op elkaar zetten. Gelukkig vergeet ze niet dat ze nog een lul in haar mond heeft. Sterker nog, ondanks haar spetterende orgasme blijft ze goddelijk aan mijn pik zuigen.

Mijn eikel begint te tintelen alsof hij met een veertje wordt bewerkt. Ik kijk onder Anna’s lichaam door en zie mijn pik in en uit haar mond schuiven. Bloedgeil neem ik haar kutje weer in mijn mond en kneedt voorzichtig haar tieten. Haar kittelaar trilt nog steeds na van haar orgasme en ik zuig haar slootje helemaal leeg. Dan is het mijn beurt om te komen. De zuigende mond van Anna is onverbiddelijk en hoe graag ik ook zou willen; uitstellen is onmogelijk. Ik voel een enorme golf sperma door mijn pik gieren en schokkend kom ik klaar. Hortend en stotend stroomt de voorraad zaad in de mooie mond van Anna. Gulzig slikt ze mijn cadeautje naar binnen. Als onze lichamen weer tot rust komen vraag ik of Anna alweer trek heeft in een glaasje wijn. Ze lacht, keert zich om en kijkt me stralend aan. Even likt ze met haar tong wat sperma van haar lippen weg. Dan pakt ze de lege glazen en ze houdt mij voor.

“Schenk maar weer vol, trainer. Zo’n golfcursus, daar krijg je best dorst van…”

Als we drie flessen soldaat hebben gemaakt, liggen we uitgestrekt op het gras. We kruipen tegen elkaar aan en sluiten onze ogen. Snel vallen we in slaap. Beschonken en zorgeloos. Als ik een uurtje later ontwaak, slaapt Anna nog. Ik bekijk haar van top tot teen en neem haar schoonheid volledig in me op. Alles is mooi aan Anna. Zachtjes begin ik haar te strelen. Eerst haar buikje en haar benen. Dan kus ik haar nek en ik ga met mijn vingers onder haar spannende T-shirts. Anna draagt geen behaatje. Ik leg mijn hand op haar borsten en kneed voorzichtig haar tepeltjes. Ze begint te spinnen als een half slapende kat. Ik lig naast haar, steunend op mijn rechter elleboog en leg mijn hand als een kussen onder haar hoofd. Met mijn linkerhand streel ik haar hete lijf. Haar buik, de zijkanten van haar lichaam en haar benen. Ze spint steeds luider totdat het spinnen overgaat in kreunen.

Voorzichtig maak ik het knoopje van haar rokje los. Ze trekt haar buikje in, zodat ik er gemakkelijk bij kan komen. Dan laat ik mijn hand in haar rokje glijden. Het slipje zwerft nog ergens op de green, zodat ik meteen haar zijdezachte kutje voel. Ze drukt haar doosje omhoog en kreunt zacht. Dan leg ik het topje van mijn middelvinger op haar natte schaamlipjes. Zacht glijdt mijn vinger van onder naar boven. Anna draait haar kontje en produceert daarbij een zacht neuriënd geluid. Met mijn middelvinger streel ik voorzichtig haar clitoris. Haar kutje wordt langzaam vochtig. Haar voetjes verlaten de grond. Ik zie haar tenen krommen. Ze ademt sneller en opent haar ogen. Met haar prachtige heldere stuiters kijkt ze me smachtend aan. Ze opent haar mond, ze likt haar lippen en begint te zuchten. In hetzelfde tempo waarmee ik mijn middelvinger over haar stijve knobbeltje laat glijden. Haar benen komen los van de grond, terwijl ze me nog steeds geil aankijkt. Ze pakt haar tieten vast en begint haar tepeltjes te kneden. Anna geeft zich helemaal over. Haar kutje loopt over van genot en is ondertussen weer kletsnat. Ze begint nog sneller te ademen. Ik volg met mijn vinger het tempo dat Anna aangeeft. Ze speelt met haar tietjes en doet dat zo geil, dat ik zo heet word als een gruizige bosaap.

Ik besluit om een switch te maken en ga op mijn rug naast haar liggen. Snel trek ik mijn broek uit. Ik pak Anna bij haar middel en draai haar lichaam op het mijne. Ze perst meteen haar kittelaar strak op mijn stijve pik en zucht diep. Ze schuurt een paar keer met haar snoepdoosje over mijn staaf totdat ze mijn pik in haar kletsnatte kut laat glijden. Al tongend begint ze me te neuken. Anna heeft de leiding genomen en schroeft het tempo verder op. Ze stoot, stoot en begint zachtjes te piepen. Ik voel mijn staaf minutenlang in en uit haar romige kutje glijden. Dan gaat Anna rechtop zitten en kijkt me wild in de ogen. Ze pakt mijn polsen en beweegt haar onderlichaam naar voren en naar achteren. Ik voel mijn pik dieper en dieper in haar kut roeren tot hij niet meer verder kan. Ze neukt me steeds sneller en steeds harder totdat ze haar lichaam niet meer onder controle heeft. Ik voel haar kittelaar als een kermisattractie over mijn pik razen en Anna begint te trillen en te beven. Haar tieten schudden vlak boven mijn gezicht wild op en neer. Met een glazige blik in haar ogen kijkt ze me aan. “Ik kom, ik kom.” Schreeuwt ze over de green. “Ja, ho, ja, ja…ah…” Dan laat Anna zich schuddend voorover vallen en duwt ze haar tong diep in mijn mond. Haar puntige tepels prikkelen mijn borst en haar kutje beeft rondom mijn deinende paal. Dan druk ik mijn kont omhoog en pomp mijn stijve pik een paar keer hard in en uit haar spekgladde kut. Totdat ook ik klaarkom…

“Ik kom, Anna.” Fluister ik trillend in haar oor. “Ik voel mijn zaad je kut instromen”, kreun ik. “Doe maar lekker Joey”, fluistert Anna nu zachtjes. “Oh ja, ga door. Hij gaat zo lekker diep. Ik voel je pik tintelen in mijn buik. Schiet mijn kut maar vol met je geile zaad…” Mijn sperma gutst vanuit mijn stijve fallus soepel in de hete kut van Anna. Ze schuift haar tong weer in mijn mond en we liggen nog een minuutje tongend op de green. Als ik mijn ogen open kan ik bijna niet geloven dat dit echt gebeurd is. Bovenop me ligt een oogverblindende, mooie meid van negentien lentes jong die mij voldaan aankijkt. Mijn pik bevindt zich nog steeds in haar hete kut en mijn zaad zoekt zijn weg in haar heerlijke lijf. Ik kijk Anna in haar ogen en ze kijkt me lieflijk aan. Zonder ook maar een club te hebben aangeraakt loopt de golfcursus ten einde. En dat kan ook niet anders, want ik ben vergeten golfballen mee te nemen. Stom, maar de middag was er niet minder geslaagd om.

“Je hebt een fantastische afslag, coach.” Zegt Anna glimlachend. “Daar moet je niets meer aan doen.”

Joey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Golfmeisje”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *