Space X

()

We liggen allemaal lekker na te spacen op de bank. De drugs van het feestje werken nog een beetje door en iedereen geniet van de muziek. Sommigen zijn wat aan ‘t kletsen en anderen slapen al bijna. Ik hang tegen Mike aan en luister dromerig naar de muziek. Mike slaat zijn arm om me heen en streelt zacht mijn tiet. Hm… wat voelt alles toch extra geil als je drugs op hebt bedenk ik. Elke keer als zijn vingers langs mijn tepel strelen voel ik het kriebelen in mijn kutje. Mike ligt ook nog te spacen, hij heeft zijn ogen dicht en speelt gedachteloos met mijn tietjes. Ik laat hem lekker en geniet in stilte van de geile kriebels die er door mijn lijf trekken.

Langzaam open ik mijn ogen en kijk de kamer rond. Peter ligt op het kleed bij de tv en is met de afstandsbediening aan het rommelen. Kees is even de kamer uit denk ik want ik zie hem niet. Ben en Melissa zitten samen met Anne aan de eettafel te roken en te kletsen. Dan kijk ik naar de stoel tegenover me. Roos zit op schoot bij Bart en ik zie dat Bart haar shirtje omhoog heeft geschoven en met haar tietjes aan het spelen is. Hij knijpt erin en streelt haar tepels. Roos leunt met haar ogen dicht tegen hem aan maar ik zie dat ze een beetje hijgt.

Wow, wat een spannend zicht. Ik verschuif een klein beetje en duw mijn tieten zacht een beetje tegen de handen van Mike aan. Zijn hand begint me weer te strelen. Heel zacht, alsof hij het zelf bijna niet merkt. Maar als hij het randje van mijn topje voelt stopt hij even. Dan schuift hij zijn vingers onder de stof en pakt zachtjes mijn blote tiet vast. Ik kijk weer stiekem richting Roos en Bart. Hm… Bart heeft haar blote tietjes lekker vast en speelt geil met haar harde tepeltjes. Roos heeft zich een klein stukje naar hem toe gedraaid en ze zitten mega geil en heftig te zoenen. Ik zie dat Roos onrustig met haar heupen op zijn schoot heen en weer draait. Hm… die zijn dus al net zo geil als ik bedenk ik terwijl ik ze stiekem blijf begluren. Ze hebben beiden hun ogen dicht en gaan zo in elkaar op dat ze waarschijnlijk niet eens doorhebben dat ze niet alleen zijn.

Dan kijk ik naar de eethoek. Ik zie Melissa met haar benen wijd op een stoel zit te tongen met Anne terwijl Ben met zijn hand onder haar rokje haar kutje aan het vingeren is. Dan zie ik ineens de tv oplichten. Peter zit nog steeds op het kleed met de afstandsbediening. Het geluid staat uit omdat we allemaal heerlijk weg spacen op de lekkere loungemuziek. Peter draait zich even om en kijkt de kamer rond. Ik sluit mijn ogen een beetje en kijk door mijn wimperharen. Hij kijkt even de kamer rond en denkt dan waarschijnlijk dat wij allemaal in slaap zijn gevallen.

De stoel staat zo gedraaid dat hij Bart en Roos niet goed kan zien. Dan draait hij zich weer om en gaat tegen een kussen aanzitten. Wow, verbaasd kijk ik hoe hij zijn rits open doet en er een enorm stijve lul uit haalt. Hm… dus ook hij is in een geile bui door de vrijwel uitgewerkte xtc die we gebruikt hebben vanavond in de club. Hij drukt op de afstandsbediening en ik zie dat hij een pornofilm opzet. Jezus, ik word steeds geiler van dit alles. Ik schuif langzaam iets omhoog waardoor de hand van Mike van mijn tiet naar beneden schuift. Loom streelt hij nu mijn buik even. Zijn hand glijdt van mijn tiet naar beneden en weer terug. Ik beweeg nog iets met mijn heupen en zorg ervoor dat hij nu nog verder naar beneden kan met zijn hand. Hij heeft echter nog niet echt door wat ik wil en streelt me langzaam door. Ik kijk weer naar Bart en Roos.

Wow, Bart heeft haar jurkje omhoog geschoven en ik zie dat hij haar kutje streelt. Roos ligt nog steeds met haar ogen dicht tegen hem aan te genieten. Ik zie dat ze zacht hijgt en dat haar mond een beetje open staat. Bart is overduidelijk super geil. Zijn hand beweegt langzaam langs haar kutje en met zijn andere hand speelt hij met haar ontblote tiet. Wow! Roos zou eens moeten weten hoe ze er nu bij ligt bedenk ik me geil. Bart duwt haar benen nog iets wijder uit elkaar zodat ik nu recht tegen haar blote kutje aan kijk. Ik word met de minuut geiler. Ik beweeg mijn heupen weer even en als Mike het elastiek van mijn rokje voelt glijdt ook hij eindelijk wat verder.

Bart trekt het broekje van Roos opzij en ik zie hoe zijn vingers door haar spleetje glijden. Bijna kreun ik hard maar ik kan me nog net inhouden. Als ze me nu horen verpest ik alles. Ik hijg zachtjes als Mike langzaam over mijn broekje wrijft. Jezus, ik sta ondertussen in brand daar en wil veel meer maar ik hou me in. Even kijk ik weer naar de tv waar een meisje nu lekker hard geneukt wordt. Ach, dat ziet er geil uit zeg. Ik zie dat Peter hard aan zijn lul zit te trekken terwijl hij naar de tv kijkt. Jezus, wat een lekkere paal.

Mijn blik glijdt naar de eethoek en verbaasd kijk ik hoe Anne en Melissa naast elkaar op de tafel zitten. Ze hebben hun benen wijd en Ben is Melissa lekker aan het likken terwijl hij Anne vingert. Ondertussen zijn de meiden geil aan het tongen terwijl ze elkaars tieten strelen. Ik hoor Roos hard kreunen. Ik kijk en zie dat Bart met twee vingers haar kutje aan het vingeren is. Hij duwt ze heel diep naar binnen en trekt ze dan terug. Roos draait met haar heupen, duidelijk smekend om meer. Jezus, iedereen is dus echt mega geil en ik wordt steeds natter als ik ze allemaal stiekem bezig zie. Eindelijk heeft Mike ook mijn klitje gevonden en ik kreun als hij me daar begint te strelen.

Kijkend naar Bart die het kutje van Roos lekker vingert duw ik mijn geile natte kutje tegen de hand van Mike aan. Peter heeft ons ondertussen gehoord en kijkt om. Ik zie dat hij geil kijkt hoe ik met mijn benen wijd tegen Mike aanhang terwijl hij me aan ‘t vingeren is. Met zijn stijve pik in zijn hand schuift hij iets dichterbij zodat hij ook naar de stoel kan kijken. Hij zit op de grond en daardoor op precies de juiste hoogte, hij draait zijn hoofd en ik kijk toe hoe hij recht in het natte kutje van Roos kijkt. Bart ramt zijn vingers er ondertussen steeds sneller in en ik zie dat Peter geil blijft kijken. Hij rukt nog harder aan zijn lul en draait dan zijn hoofd en kijkt naar mij. Even kijkt hij hoe Mike mijn kutje vingert en dan glijd zijn blik naar de eetkamer.

“Jezus, wat een geile boel” zegt hij hijgend terwijl hij aan zijn stijve pik trekt. “Ik dacht dat ik de enige was maar zo te zien zijn jullie allemaal lekker bezig!” Roos kreunt nu nog harder en we kijken allemaal geil hoe ze daar wijdbeens voor onze neus klaar bevingerd wordt. “Ja, Peter” hijg ik terwijl ik naar zijn stijve pik kijk, ik ben inderdaad echt super geil.” Mike gaat iets meer rechtop zitten en kijkt verbaasd de kamer rond. “Jezus man, wat een lekkere geile boel hier” grijnst hij naar Bart terwijl hij zijn vingers dieper in mijn kutje duwt. “Ho! Man” kreunt Bart, ik ben nog nooit zo geil geweest geloof ik.”

Terwijl wij allemaal toekijken, haalt hij zijn vingers langzaam uit haar kutje en streelt zachtjes haar klitje. “Ach kreunt Roos, oh ja schatje. Maak me klaar!” Ze draait wild met haar heupen. “Hm… klaar komen is altijd lastig na drugs hijg ik, maar Jezus wat is dit geil zeg!” Ik kijk weer naar Roos, “volgens mij wil zij erg graag gelikt worden nu” zeg ik hijgend. Peter kijkt naar het natte kutje van Roos en vervolgens kijkt hij Bart vragend aan. “Ik geloof dat Roos je alleen maar dankbaar zou zijn nu” grijnst Bart terwijl hij zijn vingers uit Roos haar kutje trekt en haar natte lipjes open spreidt.

Peter kijkt hijgend naar het opengesperde natte kutje voor zich, schuift iets naar voor en begint haar gezwollen klitje zachtjes te likken. Roos kreunt hard, grijpt zijn haar en trekt zijn gezicht dieper tegen haar kutje. Ik kijk geil toe hoe Roos gelikt wordt en kreun hard als ik zie dat hij tijdens het likken zijn vingers diep in haar natte kutje laat glijden. Mike kijkt naar zijn geile vrienden en ramt vervolgens ook zijn vingers bij mij naar binnen. “Ahr jaja, wat lekker” kreun ik hard. Ik draai mijn hoofd en kijk naar de eettafel. Melissa ligt nu met haar benen wijd op de tafel en laat haar kutje likken door Anne die op haar beurt achterlangs geneukt wordt door Ben.

Op dat moment komt Kees ineens binnen. “Jezus, wat zijn jullie aan het doen” zegt hij terwijl hij de kamer rond kijkt. “Wow, wat een geile bende! Ik dacht; ik haal nog even wat coke voor een leuk naspel maar dit had ik niet zien aankomen.” Hij haalt zijn stijve paal uit zijn broek en begint eraan te trekken. Dan loopt hij naar de eettafel, leunt voorover en begint heftig te tongen met Melissa. Dan laat Ben zich achterover op een stoel zakken en trekt Anne op zijn schoot. Terwijl Anne zich over zijn paal laat zakken hem heftig begint te bereiden schuift Kees tussen de geopende benen van Melissa en duwt zijn harde paal bij haar naar binnen. Ik hoor Melissa kreunen als Kees zijn paal hard en diep in haar natte kutje begint te rammen.

“Ahr wat ben je lekker nat schatje kreunt Mike, kom eens lekker op me zitten.” Zijn hand glijdt uit mijn kutje en met beiden handen om mijn heupen trekt hij me op zijn schoot. Ik duw mezelf iets omhoog en terwijl ik me over zijn harde paal laat zakken kijk ik hoe Roos schreeuwend en schokkend klaar komt. Ik begin lekker op de paal van Mike te rijden en kijk hoe Bart Roos van zijn schoot duwt tot ze op haar rug op de bank ligt. Dan gaat hij op haar liggen en zet zijn eikel tegen haar natte kutje. “Peter heeft je lekker gelikt meisje maar nu ga ik je keihard neuken.” Met een harde kreun stoot hij zijn paal in één beweging diep in haar kletsnatte kutje. Terwijl ik kijk hoe Roos super hard wordt geneukt door Bart glijdt Mike met zijn arm om me heen en streelt met zijn vingers over mijn klitje. “Ahr ja schatje”! Schreeuw ik hard. “Jaja! Kom maar schatje” kreunt Mike. Hij stoot met zijn heupen omhoog en ramt zijn paal steeds dieper in mijn natte kutje. “Ahr ja! Dat is lekker” kreunt Mike. “Jezus, wat heb je toch een lekker kutje.”

Peter is opgestaan en staat nu rond te kijken terwijl hij hard aan zijn paal trekt. Als hij onze kant op kijkt lik ik geil langs mijn lippen. Peter doet direct een stap naar voor en komt vlak voor me staan. Ik strek mijn hand en grijp zijn paal. Hij kreunt als ik er aan begin te trekken. Rijdend op Mike’s paal buig ik iets naar voor en lik aan zijn eikel. Doordat ik op en neer over de paal van Mike beweeg lukt het niet echt hem goed in mijn mond te nemen. Kennelijk heeft Mike dit ook door want hij duwt me van zijn schoot en draait me in één beweging een beetje om. Ik weet niet direct wat hij wil maar dan staat hij op en gaat achter me staan. “Ga maar zitten Wilma” hijgt Mike. Peter gaat op de bank zitten en trekt weer aan zijn enorme paal. Dan duwt Mike me voorover en spreidt mijn benen.

Ik zak naar beneden en ga op mijn knieën voor Peter zitten. Terwijl ik de paal van Peter pak en hem diep in mijn mond neem stoot Mike zijn lul achterlangs in mijn kutje. Ah! Hijgend van genot zuig ik Peters paal diep naar binnen en begin hem snel en diep te pijpen. Peter kreunt hard en grijpt mijn tieten beet. “Ah ja! Pijp me, zuig me klaar!” Terwijl ik hem pijp kneedt hij mijn tieten en knijpt in mijn keiharde tepels. Met zijn lul diep in mijn mond kreun ik hard. Dan glijdt Mike’s hand om me heen en terwijl hij me hard neukt streelt hij met zijn vingers langs mijn klitje. “Ach! Jaja!” Schreeuw, ik uit. “Ahr ja, kom maar lekker meisje, ik ga je volspuiten” hijgt Mike. Met nog twee harde stoten spuit hij zijn zaad diep in mijn kutje terwijl ik tegelijk schokkend en kreunend klaarkom.

Vlak daarna spuit Peter zijn zaad in mijn keel. “Ahr! Wat ben jij een heerlijk pijpsletje” kreunt Peter terwijl hij kijkt hoe ik alles doorslik om vervolgens de laatste restjes van zijn eikel te likken.

Wilma

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *