Sportvisser en stiefzoon

()

Hallo! Ik heb hier gelezen dat jullie veel geile dingen meemaken of fantaseren. Nu maakte ik iets mee wat ik zelf heel geil vind. Ik laat aan jullie de keus is het geil en stiekem of vinden jullie dat verboden. Ik merk het wel aan de sterren die dit verhaal krijgt en de reacties.

Mijn naam is dus Anna, getrouwd met Mario. Wij hebben een stiefzoon die Karel heet. Ik ben een vrouw die nu steeds meer gaat ontdekken. Mijn leeftijd is 38 en ik ben roodharig van mijn eigen. Mario mijn man is 42. Mijn zoon Karel is 18 en eigenlijk mijn stiefzoon, hij heeft hetzelfde haar als zijn vader, blond. Mario en ik zijn gelukkig getrouwd alleen er ontbreekt iets aan. Er is geen vonk meer in onze relatie, en dat is vooral op het seksgebied te merken. Als wij seks hebben dan is dat één of twee keer per maand. Mijn man is bezig met zijn hobby en niet zozeer met mij. Mario doet aan sportvissen, een zo genaamde ‘prof visser’. Hij doet aan elke competitie mee, die binnen zijn club aan bod komt. En dat is zowat elk weekend. De laatste maanden gaat hij daarvoor zelfs naar het buitenland. Het is de laatste jaren nog nooit zo erg geweest. Vooral in het weekend mis ik Mario steeds meer, alleen in dat grote bed. Ik heb bijna geen vriendinnen, dus kan ik daarover met niemand praten.

Mijn leventje bestaat de laatste tijd uit werken, huishouden, en met mijn zoon naar het voetbal gaan. Karel zit bij een voetbalteam en vanaf het begin ga ik naar zijn wedstrijden kijken in het weekend. Op vrijdagavond is er iets gebeurd. Ik lag in mijn bed om 23 uur en begon te fantaseren over seks. Zacht lag ik met mijn poesje te spelen onder het dekbed. En mijn fantasie ging een beetje zijn vrije loop. Ik zag al die jongens van het voetbalelftal onder de douche staan. Steeds meer sloot ik mijn ogen en fantaseerde hoe die jongens gekke spelletjes deden onder de douche. Mijn poesje werd steeds natter. Ik verdween in mijn fantasie. Die jongens zag ik naakt staan. En één voor één gingen er steeds meer weg onder de douche vandaan. Toen het moment kwam dat alleen Karel overbleef. Hij begon zacht aan zijn lul te trekken. In mijn fantasie had hij een behoorlijke lul staan. Ik kwam de kleedkamer in lopen om mijn zoon te halen. Ik stond oog in oog met hem. Zijn harde lul stond recht vooruit. Karel begon te stotteren.

“Het is niet wat u ziet mam.” De deur viel dicht en ik draaide ze gelijk op slot. Binnen geen tijd stond ik bij de jongen. Ik zei, “draai je om kerel.” Karel was geschrokken en draaide zich om als een speer. Ik gaf hem een klap op zijn bil, en riep “schaam jezelf.” Maar ik pakte met mijn hand zijn lul beet en begon er aan te trekken. “Als jij jezelf wil aftrekken in een voetbalkleedkamer dan verdien jij een strafbeurt.” Met grote lange halen begon ik Karel af te trekken en binnen geen tijd voelde ik zijn zaad over mijn hand heen spuiten. Ik stuurde hem weg om zich aan te kleden, maar ondertussen, terwijl hij weg liep likte ik zijn zaad van mijn hand.

Ik was op dat moment klaar, mijn poesje begon te trillen, mijn bekken schokte op en neer, mijn vingers bewerkten mijn G spot en ik voelde mijn orgasme komen. Even later merkte ik dat ik super geil was geworden van de jonge vent. Mijn fantasie was geiler dan ooit. Ik deed dit voortaan vaker en ik keek ook heel anders naar die jongens van de voetbalploeg. Mijn sekslust was gestild, ik verwende mezelf steeds vaker in het weekend als mijn man weer weg was. Op een zaterdag had de ploeg gewonnen en ik zei tegen mijn zoon.

“Waarom nodig jij Tim niet uit voor een gezellige avond bij ons thuis.” Tim was de beste vriend van Karel. Mijn zoon vond het een leuk idee en hij had het geregeld. Tim ging mee naar huis en hij bleef ook slapen. Het was een gezellige avond en om 1 uur ’s nachts was het bedtijd. Ik ging naar bed en de jongens gingen ook gelijk naar boven. Het was stil en ik was bezig met omkleden. Het enige wat ik nog aan had was mijn slipje. Ik moest mijn tanden nog poetsen en twijfelde. Zal ik mijn ochtendjas aandoen of ga ik zo naar de badkamer. Het was wel spannend zonder badjas naar de badkamer. Daar ging ik dus zonder badjas. En of het zo moest zijn, ik deed de deur open van de badkamer en daar stond Tim. Hij stond naakt, spiernaakt. Hij was ook zijn tanden aan het poetsen. Hij keek om en zag mij staan. Zijn ogen gingen van onder naar boven. Binnen geen tijd had hij mij begluurd. Ik stapte stout de badkamer binnen.

“Hallo jongeman. Zijn je tandjes al mooi schoon. Laat mij je tandjes maar eens controleren.” Toen Tim zich ineens omdraaide en zijn mond opende. Stond ik wel even verstijfd. Mijn ogen gingen ook van onder naar boven. Tim was niet misdeeld, ik zag zijn piemel hangen en vergeleek hem gelijk met die van mijn man. En mijn man was ook niet misdeeld en het was ongeveer het zelfde formaat. Ik stapte dichterbij en keek in zijn mond. Maar op dat moment zag ik Tim zijn pik groeien. Binnen enkele seconden was zijn pik hard. Ik stapte stiekem naar voren en deed net of ik schrok. Stiekem deed ik of ik moest huilen van schrik. En Tim pakte mij beet om mij te troosten. Alleen zijn lul was nog steeds snoeihard en prikte in mijn buik. Ik fluisterde in Tim zijn oor dat ik pijn in mijn rug had. Tim troostte en had mij stevig beet. Ik pakte zijn hand en wees de plek aan op mijn rug.

“Wacht,” zei ik. Ik draaide mij om en bukte voorover. Met mijn handen op de wc pot stond ik voorover gebukt en zei dat de pijn onder de rand van mijn slipje zat. Tim stond achter mij, en ik deed stiekem mijn slipje lager. Zijn handen gingen over mijn rug en steeds lager. Omdat ik een los slipje aan had liet ik het steeds meer zakken. Ik stond in mijn blote kont. Nu vroeg ik of hij hoger kwam met zijn handen en hij dus ook dichter met zijn lul kwam. Zijn lul voelde ik tegen mijn kontje aan komen en ik begon nu ook mijn benen te spreiden. Stiekem deed ik mijn kontje naar achter zodat zijn lul tegen mijn kutje aan kwam. Tim was niet meer te remmen. Hij duwde ineens zijn lul naar binnen. Zijn handen verdwenen van mijn rug en hij pakte mijn middel beet en begon te stoten. Ik werd geneukt door het leeftijdsgenootje van mijn zoon in mijn eigen badkamer. Jammer genoeg duurde het niet lang, Tim begon al na een paar minuten te spuiten. Ik had nog geen orgasme gekregen. Tim was te onervaren. Hij schaamde zich ook en begon steeds zijn excuus te maken. Ik probeerde hem nog op te geilen, maar dat was tevergeefs. Tim ging naar de kamer en ik moest in de slaapkamer het werk nog even af maken. Het was spannend geweest maar uiteindelijk viel het een beetje tegen.

Een week of twee later gaf ik een lingeriefeestje. Ik had drie vriendinnen uitgenodigd en er zou een vrouw komen om de lingerie te laten zien. Alleen mijn zoon was thuis, Mario mijn man was weer eens weg dit weekend. De avond was bezig en de meiden hadden het bijzonder naar hun zin. Er werd veel lingerie gekocht, vooral hele mooie en nette. Het was het einde van de avond toen de vrouw nog wel even de ordinaire dingen lied zien. Er zaten echt hele erge dingen tussen. Open-kruis slipjes, open bh’s, hoerige kleuren, latex; van alles. Ik was de eerste die een paar van die dingen kocht. Ik wilde mijn man weer eens op de kast krijgen. De avond zat erop, de meiden gingen naar huis. En ik was alleen en ik begon wat dingen voor te houden. Het voelde lekker aan. Ik werd opgewonden, vooral toen ik het slipje pakte zonder kruis. Het was een knal rood string. Ik kon het niet weerstaan om het even aan te trekken, het bij passende bh deed ik ook maar aan. De geilheid kwam naar boven.

Ik pakte alles bij elkaar en ging naar boven. Mijn idee was om mij eens heerlijk te verwennen in dat geile spul. Op de trap kwamen mijn tepels al uit het bh. Alle spullen gooide ik in mijn kamer en ging snel naar de badkamer voor de grote spiegel. Ik wilde mijn geile lichaam zien. Opeens ging de deur open van de badkamer en daar stond Karel. Hij stond alleen in een slip. Ik schrok mij kapot, wat moest mijn zoon wel niet denken.

“Je hoeft niet te schrikken hoor, ik heb alles gehoord van jullie.”

“Wie” zei ik onschuldig?

“Van Tim en jou. Ik heb je horen kreunen en Tim hoorde ik hijgen als een paard.” Ik zag hoe mijn stiefzoon een stijve pik kreeg. Zijn slipje kwam steeds meer omhoog. Karel zei. “Nu doe je mij voor hoe jij Tim verleidde. Anders zeg ik het tegen pa.” Ik stond perplex. Overrompeld als ik was, ging ik gebukt staan met mijn handen op de wc. En zei. “Tim kwam achter mij staan” en Karel begon Tim na te doen. Ik vond het doodeng, maar toen Karel zijn blote lul tevoorschijn haalde keek ik gelijk voor mij. Ik sloot mijn ogen en vertelde verder wat er gebeurde. Ik zei dat Tim zijn pik naar binnen drukte en ik voelde Karel ’s pik naar binnen glijden. Dit voelde heftige aan. Karel ’s pik vulde mijn kutje helemaal. Mijn eigen stiefzoon begon mij nu te neuken. Zijn pik ging steeds dieper en hij ging steeds harder stoten. Ik kon mij niet meer inhouden en begon zacht te gillen en te kreunen. Karel bromde onder het stoten.

“Lekker hé, zo’n dikke pik in je hete kut.” Ik keek om en kon niet anders zeggen dan, “neuk je moeder, neuk je geile moeder.” Karel ging wilder en wilder te keer. Ik begon te komen. Gillend en kreunend spande ik mijn kut toen mijn orgasme eraan kwam. Precies op het zelfde moment begon Karel zijn pik leeg te spuiten in mijn kut. Ik was in jaren niet meer zo lekker geneukt als door mijn eigen stiefzoon. Geweldig! En wat zou de toekomst brengen met Tim en Karel.

Ik ga het hier even bij laten, er is nog veel te veel gebeurd. Maar misschien is het niet boeiend genoeg. Ik merk het wel aan de reacties die het verhaal krijgt.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *