Jeugdliefde

()

k ga nog even de naar de stad! Riep Robert naar z’n moeder. Het was zondagavond en Robert was geil. Gewoon een normale vent, begin dertig en was nog steeds vrijgezel. Z’n moeder had hem al enkele keren aangespoord om eens een leuke vrouw te zoeken, maar Robert wou er niets van weten. “Nee mam, het bevalt me allemaal prima zo.”
“Zie dat je een leuke meid tegenkomt vanavond jonge,” riep z’n moeder hem nog achterna, maar Robert was al vertrokken. Op naar de Rosse buurt. Vaak ging hij in het weekeinde neuken. Soms deed hij het ook gewoon zelf, thuis met wat boekjes of een lekker filmpje. Hij vond dat er zoveel mensen geld in gokkasten gooiden, en hij gooide het liever in iets anders. En vanavond had Robert wel trek in iets oriëntaals.

Lekker fris gedoucht, en op zijn manier behoorlijk uitgedost zwalpte Robert langs de huisjes en keek aandachtig bij alle ramen naar binnen, hopend dat er een lekker wijfje bij zou zitten. Het zag er niet bepaald gunstig voor hem uit. Het leek wel of de dames vanavond niet veel trek hadden of zo. Natuurlijk, de laatste avond van het weekeinde en de meiden wilden ook naar huis, was hij maar gister gegaan. ‘Maar dan moet je zo lang op je beurt wachten’ dacht Robert en besloot om het, maar voor gezien te houden.

Robert liep naar de parkeerplaats waar hij z’n auto had neergezet en reed de stad uit. Onderweg kwam Robert langs een snackbar en besloot nog even een vette hap te halen, hij had geld genoeg over helaas. “Doe mij maar een patatje mét.” Zei Robert en ging vlak voor het raam zitten, wachtend op z’n bestelling. Teleurgesteld keek hij naar buiten en vroeg zich af of moeder geen gelijk had. Als hij wel een lekker vrouwtje had, kon hij neuken wanneer hij, maar wilde. Maar alleen voor de seks dat was natuurlijk ook niet wat. “Een patatje met,” brulde de vent achter de vette bakplaten van de snackbar vandaan. ‘Wel, dacht Robert, die is ook niet bepaald vrolijk.’ Robert stond op en haalde z’n patatje op en ging weer op z’n plek bij het raam zitten. Bijna toen hij de patat op had, werd hij even verblind door de felle koplampen van een auto die de parkeerplaats opreed. Robert kneep z’n ogen dicht, maar opende ze snel weer, nieuwsgierig naar buiten kijkend wie er uit de auto zou stappen. ‘Verrek, die ken ik, maar hoe heet die griet ook weer?’ Hij kende haar wel, maar wist zich niet te herinneren van waar. ‘Misschien was het wel een hoertje’ lachte hij in zichzelf.


Jenny stapte uit de auto en smeet met een klap het portier van de wagen dicht. Van de lange reis was ze best gammel geworden en had zin gekregen in iets snel om de honger in haar buik wat te stillen. Het was rustig in de snackbar en ze was dan ook direct aan de beurt. Na haar bestelling keek Jenny even rond om een plaatsje te zoeken. Daar zag ze Robert zitten. “Als dat Robert niet is…” zei Jenny op een vrolijke toon. Ze liep naar het raam waar Robert een beetje dromerig voor zich uit zat te kijken. “Hoe gaat het met je? Ik heb jou lang niet gezien zeg!” Robert, zich nog steeds afvragend hoe ze heette, nodigde haar uit om erbij te komen zitten. Jenny ging tegenover Robert zitten op een van de nogal oncomfortabele stoeltjes. Lachend keek ze naar Robert. Ze was blij na zo lange tijd een bekend te zien. “Je weet het niet meer hé? Het is ook al best lang geleden “zei Jenny. “Ik moet toegeven dat je me wel heel erg bekend voorkomt, maar ik kom even niet op je naam nee” verontschuldigde Robert zich. “Ik ben het! Jenny! Ik was je buurmeisje. Toen ik een jaar of vijftien was, zijn we verhuist naar het noorden.”


Langzaam begon het Robert te dagen. Ja. Hij herinnerde zich het jonge vrolijke kind dat bijna altijd gekleed ging in een grote tuinbroek. “Nu weet ik het weer ja! Dat je mij nog kent zeg!” Robert wist het nu weer, en hij keek vol verbazing wat er van haar geworden was. Niet meer dat kleine jonge meisje, maar een heerlijk wijf was het geworden. Hoe langer hij naar haar keek, hoe meer het hem opviel dat ze er echt wel lekker uitzag. Ondertussen had Jenny haar bestelling al opgehaald en tussen de hapjes door vroeg ze Robert van alles, waar hij woonde, of hij getrouwd was enz. Steeds sneller begon ze te ratelen en even wist Robert weer waarom hij nog steeds vrijgezel was gebleven al die jaren. Desondanks hadden ze een leuk gesprek en allebei waren ze best opgetogen iemand tegen te komen. Robert had al niet veel geluk gehad, en Jenny was van ver gekomen om in haar oude woonplaats een nieuwe woning te zoeken.
“Vertel Robert. Wat houdt jou zoal bezig op een zaterdag avond?”


“Tja. Ik ben even in de stad geweest, maar daar was niet echt veel te doen vanavond. Meestal zoek ik een leuk kroegje op en vermaak me dan best”. Jenny wist wel beter en vond het leuk om Robert even de stuipen op het lijf te jagen. “En na een paar biertjes ga je even langs de hoeren om lekker te neuken nietwaar Robert?” Een beetje geschrokken van de laatste vraag gaf Robert toch toe dat hij het lekker vond om, als het even kon, en regelmatig te vinden was bij de dames. “Alleen,” vervolgde Robert, “vanavond geen succes gehad dus, het leek of ze allemaal naar huis wilden en toen ben ik ook maar gegaan, daarom dat ik nu hier even zit, anders was ik je nooit van z’n leven weer tegengekomen Jenny!”

“Wel. Dat denk ik wel. Tenminste als je nog op het oude adres woont, ik was van plan om hier weer te gaan wonen namelijk. Vorige maand ben ik gescheiden van een akelige man die me niet altijd even leuk behandelde. Ik kon er niet meer tegen om dingen te doen die ik niet wilde.” Even klonk Jenny haar stem redelijk verdrietig en Robert legde even z’n hand op de hare. “Heb je al een plaats om te slapen vanavond?” Vroeg Robert. “Om eerlijk te zijn, als ik niemand was tegengekomen was ik waarschijnlijk in de auto blijven slapen vanavond.”
“Geen sprake van! Jij gaat mooi met mij mee, m’n moeder zal het prachtig vinden om je weer eens te zien. Dan drinken we nog wat, en dan kun je alles vertellen.”
“Dat is leuk Robert, ik ga graag op je aanbod in. Eens kijken wat we ons nog van vroeger kunnen herinneren.” Jenny reed achter Robert aan en na een minuutje of 20 rijden waren ze op de plaats van bestemming. Na het parkeren van de auto’s hielp Robert sjouwen met een paar zware tassen van Jenny. Haar hele wagen was volgepakt met van alles en nog wat. “Moeder! Nog wakker? Kijk eens wie ik van de straat heb geplukt.” Schreeuwde Robert in de gang. Roberts moeder kwam langzaam uit haar lievelingsstoel, ze was al een dagje ouder en niet de snelste meer. Robert gooide de deur van de woonkamer open en presenteerde Jenny. “Dag Jenny, glimlachte moeder, wat een onverwachts bezoek!” Roberts moeder wiste nog precies wie ze was. En wist zich ook haar tuinbroek nog te herinneren. “Je bent geen spat veranderd meid.” Knipogend naar Robert nodigde ze het tweetal uit om te gaan zitten. Samen dronken ze nog wat en praatten veel over vroeger.

Jenny vertelde haar verhaal en begon zich lekker op haar gemak te voelen nu. Er werd veel gelachen en het was een gezellige avond. Robert had plots helemaal geen spijt meer dat hij die avond niet gescoord had. Dit was veel leuker en kost helemaal niets! Moeder stond op en zei dat ze naar bed ging. “Jullie zijn nog jong, en de avond ook, ik ga naar bed, het was een vermoeiende dag voor me. Leuk om je weer eens gezien te hebben meid”. Beiden wensten ze moeder een fijne nacht toe en nu zaten ze alleen in de kamer.” Lust je nog een glaasje wijn? Vroeg Robert. “Ja hoor, tenminste als jij er ook nog een neemt.” Robert schonk de glazen nog eens vol en Jenny kwam nu pas goed op dreef. Ze vertelde honderd uit en Robert begon wat waziger te kijken. “Wat is er Robert? Zit ik je te vervelen met m’n verhalen?”
“Nee hoor, ga maar gerust door” zei Robert. Jenny vervolgde haar verhaal en zag dat Robert steeds meer aandacht voor haar lichaam kreeg. Ze zag er ook best goed uit. Lekkere grote tieten en een heerlijk mals figuurtje. Jenny was een beetje van het type ouderwets. Ze deed niet mee aan piercings en andere lichaamsversieringen. Het was niet aan haar besteed. Ze wilde er gewoon verzorgd uitzien en meer niet. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar motto.

“Robert, als je eens even de douche induikt, en je lekker wast, zal ik je eens even flink verwennen, je hebt nog niet geneukt toch? ” Robert schrok weer, tijdens het gesprek eerder die avond was hem wel opgevallen dat haar vrij zware borsten meedeinen als ze lachte en bewoog. Hij had daar tussendoor z’n fantasieën over gehad. Hoe het moest voelen om z’n lul tussen die twee grote vleesbollen te moeten hebben. Roberts pik was op dat moment ook even behoorlijk hard geworden. “Het was me meteen wel opgevallen dat je me wel een lekker wijf vond, ja toch? Of wil je niet?” Jenny stond op en liep naar Robert, ze schoof vervolgens haar truitje boven haar tieten en liet Robert even genieten van haar wulpse vlees. Robert voelde z’n lul gelijk weer hard worden. Jenny zag de dikke bult ook maar liet Robert maar even gaan. Ze deed een stap dichter bij en Robert legde z’n handen op haar dijen, haar blote buik en de aanblik van die grote tieten, verpakt in een mooie zwarte bh, bezorgde hem een rilling van genot. Snel gaf hij haar een zoen op haar buik en Jenny voelde het licht prikkelende snorretje van Robert.

Jenny deed even een stap terug en begon zich nu verder uit te kleden, vlug ontdeed ze zich van haar rok en schoenen en stond nu in volle glorie voor hem. Robert was verrukt door het zien van haar kleding. De mooie zwarte bh had hij net al gezien, maar had toen niet kunnen weten dat ze ook een mooi zwart kanten slipje droeg, en een paar heerlijke zwarte kousen die voorzien waren van een jarretel. Het geheel wond hem enorm op en hij voelde hoe z’n neuker harder begon te kloppen. “En, vind je het er lekker uitzien?” Vroeg Jenny, ze deed weer een stap dichter bij en Robert liet z’n handen weer over haar dijen glijden, haar een beetje naar zich toe trekkend zei Robert: ”Ik geloof dat ik dit slipje, maar eens even een beetje laat zakken.” Jenny zei niets, ze glimlachte naar beneden en liet Robert z’n gang gaan. Robert keek nu recht tegen haar kut aan, een lekkere volle weelderige vrouwenkut had ze. Wat een stoot was ze! Jenny was niet geschoren, op haar bikini lijn na dan, een lekkere verzorgde kut. Heel even dacht hij het geil van Jenny te ruiken. “Hm… je bent echt een lekker wijf geworden zeg” zei Robert schor.

Robert trok haar nog dichter bij en drukte zijn tong even tegen haar klit aan, even liet ze hem begaan, maar niet te lang. Ze wist dat Robert behoorlijk geil was, en ze wou er wel plezier van beleven. “Je mag alles met me doen Robert, als je wilt, mag je m’n kut helemaal vol spuiten, het is heerlijk voor een vrouw om een harde hete lul in je kut te voelen spritsen!” Robert kon z’n oren en ogen niet geloven, werden z’n verlangens van vanavond toch nog beantwoord. Nog steeds op de bank zittend, liet Robert z’n broek zakken en Jenny zag z’n lekkere geile neukpaal. Trillend en fier stond z’n pik rechtop, klaar om geneukt te worden. Jenny draaide zich om en liet zich op de lul van Robert zakken, heel even slaakte ze een klein kreetje want Roberts pik was bepaald niet klein. Het was dan ook z’n trots! Met een rustig tempo begon Jenny z’n speer te berijden.” Pak me bij m’n tieten Robert, zijn het geen heerlijke geile pramen?” Roberts handen vonden de weg naar haar tieten en voelde hoe hard haar dikke tepels waren, behendig speelden z’n vingers met die harde knoppen en Jenny genoot volop. Ze voelde hoe Robert het neuktempo verhoogde en dat z’n lul wilder begon te kloppen. Snel klom ze van hem af “Ho… ho, even kalm aan lieverd, je wilt toch niet dat het al voorbij is.”

Ze zag hoe zijn ballen strak in z’n zak stonden en kneep even een beetje in Roberts balzak. “Je hebt een lekkere volle zak Robert, ik wil je geil straks allemaal in m’n kut voelen spuiten.”
“Ja, dat wil ik ook Jenny. Maar, eerst wil ik nog wat standjes met je doen.” Het vertrek waarin de twee bezig waren, hing een bijna bedwelmende sekslucht. Robert ging op de bank liggen en nodige Jenny uit om voor hem te komen liggen, opnieuw voelde ze hoe de neuklat diep in haar boorde. Robert lag achter haar en voelde hoe ze zijn ballen geraffineerd begon te kneden. Zich stevig aan haar tieten vast houdend begon hij het tempo weer enigszins op te voeren. Wild neukte hij haar nu en Jenny ’s geil droop van haar af. Zijn harde lul uit haar heerlijke natte geile kut halend, duwde hij z’n dikke paarse eikel tegen de anus van Jenny. “Oh ja… duw verder, druk je lul in m’n nauw gaatje” kermde Jenny. Langzaam duwde Robert door en gleed met één haal naar binnen. “Wow. Ik heb zin om je geile kont vol te spuiten.” Robert was niet meer te stoppen en wilde niets meer horen van wachten. Met hoog tempo beukte hij haar wild van achteren.

Het duurde ook niet meer lang en Jenny voelde z’n neuker hard en wild in haar kont klaarkomen. Schokkend gleed Robert uit haar en Jenny draaide zich om. Ze zag hoe Roberts lul langzaam iets slapper begon te worden. “Kun je nog een keertje? Ik heb nog wel trek hoor.” Jenny ging voor Robert op een stoel zitten en sperde haar kut ver open en begon haar heerlijke volle lippen te strelen. Ze keek naar Roberts lul en zag hoe die langzaam weer tot leven kwam. Heel even was het ding iets slapper geworden, maar bij deze aanblik kreeg Robert het weer te kwaad. “Jij lekker geil sletje. Je hebt het geflikt!” Jenny, nog steeds super heet, was nog niet klaar met die heerlijke pik van haar oude buur vriend en kroop naar Robert die nog steeds op de bank zat. Ze greep zijn pik stevig vast en begon in een vlot tempo de harde vleesboom af te trekken. Ondertussen zoog ze vol en nat op z’n ballen. Robert begon zachtjes te kreunen en kreeg weer zin om haar heerlijke volle kut te neuken. Jenny wist het en ging op z’n hondjes zitten, haar kont naar Robert wijzend.

Opnieuw voelde ze hoe Robert bij haar naar binnen drong, langzaam liet hij z’n pik tussen haar donkere schaamlippen glijden en legde z’n handen op haar kont, stevig knijpend begon hij haar weer te beminnen. Jenny liet haar hand naar haar poes gaan en begon haar klit te strelen. Het duurde nu ook niet lang meer voor haar. Robert voelde hoe haar schede begon samen te trekken en hoe Jenny met haar heerlijke reet begon te draaien. ”Robert!” Hij schrok even en dacht dat hij te wild was, maar dat duurde maar een seconde. Hij wist dat ze schreeuwde van genot en gaf z’n beste krachten om haar tot een hoogtepunt te laten komen. Jenny voelde nu stroompjes en kleine schokjes door haar hele onderlichaam gaan, zo ver als ze kon, wou ze Roberts lul nu in haar. Robert keek op het hete spel neer en hoorde hoe bij het in en uit gaan van z’n lul, de kut af en toe zuigende geluidjes maakte. Heel even kreeg hij de kruidige geur van kut en geil in z’n neus en het maakte hem nog wilder, heftig neukend bracht hij haar tot het hoogste punt wat een vrouw maar kan bereiken. “Ja, ha, ho, ja! Neuk me Robert, spuit m’n trut helemaal vol met je geile witte zaad. Hm…!”

Even nadat Jenny gekomen was, spoot Robert voor een tweede keer in haar. Luidkeels lieten de twee zich even helemaal gaan. Nahijgend stak Robert een sigaret op en keek hoe Jenny een laatste slokje wijn uit haar glas nam. “Zou je moeder het gehoord hebben?” Vroeg Jenny. Op beider gezichten kwam een glimlach, eigenlijk maakte het niet uit of ze gehoord waren. Na deze avond zouden er nog meer komen. “Wat een heerlijke avond meid! Ik ben echt nog nooit zo blij geweest met onverwachts bezoek.” Jenny lachte. “Als jij zeker weet dat je in de toekomst niet meer ‘bezoek’ krijgt, zullen we elkaar ongetwijfeld nog vaak zien.” Samen besloten ze moeder de volgende ochtend te vertellen. Zo komt het toch nog goed met haar jongen.

Wouter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *