Koikarpers

()

Ik wilde wel meewerken, het was een gezellig stel en ik had er al menig pilsje gedronken. Om half drie ging ik erheen, zij wist ervan en hielp mij de bak te pakken en met water vullen. Ik moest in de vijver die ca. 50-70 cm diep was. Ik kon er dus met korte broek zo in, al deed ik natuurlijk eerst mijn schoenen uit. De vijver heeft schuine kanten en een stenen rand. Ik ging er voorzichtig in en leunde op de rand. Tjoep … daar ging ik, auw! Shit ik was uitgegleden op de schuine kant en was met de zijkant van mijn been lelijk over de stenen rand geschaafd. Mijn broek en T-shirt waren vies, maar dat is niet zo erg, mijn been had een fikse schaafwond. Zij, Lucia, zei dat ik er uit moest komen wegens de wond. Ik zat er toch in en ving eerst de vis die ik in de bak die op de rand stond legde. Daarna hielp zij mij uit de vijver. Zij vroeg of het oké was om mij met de tuinslang af te spuiten en zo het ergste vuil kwijt te raken, wat ze vervolgens deed.

Daarna hielp ze mij het T-shirt uit te trekken en bekeek de schaafwond. “Die heb je lelijk opgehaald” zei ze. Het leek haar goed om het te ontsmetten en te verzorgen, ik stemde in. Zij haalde spullen en begon aan de klus. Het beet een beetje, maar was goed uit te houden. Bij het bovenbeen vroeg ze de korte broek uit te doen, “kom hier in de berging staan,” zei ze. Ik ging haar achterna, in de berging ging de korte broek uit en zij ging verder. Maar de schaafwond ging verder, ook waar mijn onderbroek zat was het been geschaafd, de onderbroek was zelfs wat stuk. Ze lachte een beetje. “Tja… die zal ook uit moeten, Stefan” zei ze. Ik keek bedenkelijk. “Durf je niet?” zegt Lucia.

“Jawel,” zeg ik, “maar wat trek ik aan als ik weer naar huis ga, niet dit vieze spul toch?” Ze stelde voor mij in haar auto naar mijn huis te brengen, dan kon ik daar mijn broek uitdoen, zij kon mij verzorgen en ik had daar schone kleding. Zij had ook een soort vloeibare wondbeschermer die vervolgens opgebracht werd om de wond schoon van vuil te houden.

Ik in haar auto, zij sloot af en reed mij naar huis. We gingen naar boven naar mijn slaapkamer. “Trek je slip maar uit en ga maar op je zij liggen” commandeerde ze als volleerde verpleegster. Ze vervolgde haar schoonmaakwerk aan de wond met uiterste concentratie. Langzaam kwam zij hoger waar de wond minder erg was. Het deed minder pijn en mijn oog viel op haar T-shirt dat ook vuil was geworden en ik bekeek het goed gevulde shirt. Zij droeg een kort afgeknipte spijkerbroek en slippers die ze uit had gedaan. Ongewild reageerde mijn jongeheer op haar aanrakingen op mijn heup, versterkt – denk ik – door haar T-shirt met wat vuil, natte plekken en – naar mij leek – een heerlijke vulling. Het kon haar niet ontgaan zijn dat haar aanrakingen mij niet onberoerd lieten.

Toen ze klaar was bekeek ze het resultaat van haar werk, “ik geloof dat alles nu wel schoon is” zei ze. Ze grinnikte een beetje en vervolgde met: “Ik geloof dat je gehoopt had dat ik nog wat door zou gaan met deze zwelling”, en ze raakte heel even mij lul aan. Ik kleurde wat en zij lachte. “Misschien is het wel beter dat je er even naar kijkt of die geen schrammetje of heeft opgelopen of vuil is geworden,” zei ik. Mijn lul was bijna geheel stijf maar de voorhuid nog niet helemaal naar achteren. Ze keek mij aan en zei “volgens mij niet… hooguit dat er euh… wat vuil onder jouw voorhuid zit”.

Wat zalig was dit zeg! Zij bewoog haar hand wat op en neer, ze trok mij langzaam af. Ze keek mij indringend aan, ik werd erg hard en groot. “Ik geloof niet dat er vuil zit” zei ze. “Weet je dat wel zeker” zei ik plagend. Zij liet los, ging opstaan en pakte de beschermende wondbeschermer en streek teder de gevoelige wond in. Ik was nog steeds erg hard. Zij zette de pot weg en zei dat het even moest drogen. Ik voelde haar hand weer om mijn lul en masseerde deze zacht. Ze zei dat ze wel iets kon doen als compensatie voor de schrik, heerlijk zoals zij masseerde.

Ik liet mijn hand van het bed vallen en zocht haar borsten. Ik kon net ietsje met een vinger een borst aanraken en voelde duidelijk haar tepel die hard en goed voelbaar door het T-shirt stak. Ze kwam wat dichterbij zodat ik haar borst in geheel kon pakken en masseren wat ze rustig liet gebeuren. Ik trok haar T-shirt omhoog, samen met haar dunne BH. Ze moest een goede cup B of kleine C hebben. In ieder geval lekker stevig, en met harde tepels. Ze keek mij aan en zei dat ik ondeugend was. “Nee, jij bent lekker preuts” zei ik. Als beloning trok ze stevig aan mijn lul. “Maar jij maakt mij geil” was haar antwoord.

Ze liet los en ging naar de badkamer. Toen ze terugkwam, had ze weer een wondbeschermer en handdoek bij zich die ze dubbel vouwde toen ze voor het bed stond. “Ontspan je, maar even” zei ze, en legde de handdoek op mijn gezicht. Zij bracht nog een tweede laag wondbeschermer op. Mijn lul bleef hard. Ze was klaar met het opbrengen en liep weer naar de badkamer. Ik hoorde haar de handen wassen en het bleef even stil. Toen kwam ze teruglopen en hoorde haar adem vlak bij mij. “Deze zwelling is toch wel hardnekkig” zei ze terwijl ze mijn lul vastpakte, “ik vraag mij af of massage helpt”. Ik voelde haar hand om mijn lul en zij masseerde die heerlijk. Mijn hand ging naar haar borsten en voelde dat ze haar T-shirt en BH had uitgedaan. “Handdoek laten liggen, anders is het spel uit” zei ze. Zij kwam wat naar voren zodat ik heerlijk met haar borsten kon spelen. Schijnbaar had ze ook wat olie gevonden in mijn badkamer. Dat deed ze op mijn lul zodat het lekker gleed. Zij pakte mijn hand en hield die met de palm omhoog, ik voelde hoe zij dat wat olie op liet lopen. Het was mij duidelijk, ik masseerde de olie op haar borsten die hierdoor heerlijk aanvoelde.

Zij hield even op met masseren en duwde mijn hand weg, toen voelde ik duidelijk haar borsten over mijn eikel. Eventjes later deed ze ietsjes de handdoek omhoog, maar kon nog niets zien. Het was stil en ik wist niet wat er gebeurde. Toen voelde ik duidelijk een tepel op mijn lippen, aha, ik werd geacht die te verwennen, wat ik deed. Eerst met mijn tong, toen zoog ik op de tepel en had daarmee bijna een halve borst in mijn mond, ietsje beet ik op haar tepel. Dit wond haar hoorbaar op. Ze ging omhoog en de tepel floepte uit mijn mond maar al snel werd mij de andere aangeboden.

Haar handen omsloten mijn lul die nu stevig gemasseerd werd, zij was hoorbaar geil geworden. Mijn hand ging aan de binnenkant van haar been omhoog maar ze had haar korte spijkerbroek aan. Wel kon ik duidelijk een nat kruis waarnemen en zij reageerde op mijn aanraking. Ik pakte haar stevig in haar kruis en zij liet een binnensmonds gedempt gekreun horen. Ze ging terug, liet mijn lul los en ik dacht dat ik te ver was gegaan. Ze liep naar de badkamer en kwam bijna meteen terug. Ze bedekte mijn gezicht weer meer met de handdoek, “afblijven, hè” zei ze. Verder gebeurde er even niets… tot ik warme lucht om mijn lul voelde. Heel langzaam sloot ze haar mond. Blijkbaar had ze met open mond mijn lul omsloten en deed ze nu haar mond dicht. Weer heel langzaam begon ze mij te pijpen. Eventjes later onderbrak ze, “Mijnheer tevreden?” Vroeg ze, en ging verder. Heerlijk. Ik zocht weer naar haar borsten, die ik vond, ze draaide echter wat bij, eerst dacht ik om mij beter te kunnen pijpen, ze nam mijn lul diep tot in haar keel in zich op, heel langzaam tot ze zacht kokhalzend omhoog kwam. Ik kon daardoor slechter bij haar borsten. Maar ik merkte tot mijn vreugde dat ze in blote kont naast mij stond.

Ik ging via binnenkant van haar bovenbenen langs achter naar boven. Bijna bij haar kut aangekomen, werd het al warm en nat. Ik ging wat plagerig naar beneden en daarna pakte ik haar plotseling en redelijk hard in haar kut. Bijna meteen gleden twee vingers naar binnen. Zij kreunde hard en beet bijna te hard in mijn lul. “Oh, geile hond dat je bent” zei ze tussen het pijpen door. “Kan ik niets aan doen Lucia, wie kan dit nu weerstaan, dit is gewoon slettengedrag” zei ik. Zij voerde het tempo op en kokhalsde regelmatig als ze weer eens mijn lul in haar keel had! Tussen haar benen door kon ik soms net even haar borsten masseren, ik voelde duidelijk haar steenharde tepels, en ging dan weer snel met een paar vingers in haar kutje. Heerlijke iets openstaande schaamlippen had ze met een duidelijk aanwezige clitoris die ik goed masseerde en waar zij duidelijk op regeerde.

Ze voerde haar tempo van het pijpen duidelijk op, ook ging ze steeds dieper, soms voelde het alsof mijn eikel tot in haar keel ging. “Lucia dit houd ik niet lang hoor!” waarschuwde ik. “Laat mij jou neuken, alsjeblieft” vroeg ik. Ze antwoordde door nog feller te pijpen, dit ging ik niet langer uithouden, ze zou snel mijn zaad in haar keel krijgen. Ik stak drie vingers diep bij haar naar binnen en voelde haar kut samentrekken, ze kwam klaar! Nu ging ze als een gek tekeer, diep heel diep liet ze mijn lul in haar keel gaan. “Slet dat je bent” zei ik “Lucia, ik spuit hoor!” waarschuwde ik. Haar antwoord was dat ze haar mond ze ver mogelijk over mijn lul duwde en mijn zaaddonatie afwachtte!

Met enorme kracht spoot ik mijn sperma in haar keel. Proestend en kokhalzend ontving zij dat. Ze liet weer wat uit haar mond lopen op mijn lul en pijpte mij een paar keer.
Toen pakte ze de handdoek van mijn gezicht, en ik zag haar voor het eerst naakt. Ze liet wat sperma op haar borsten lekken en wreef het uit. Haar schaamlippen stonden nog open van mijn massage, een strak streepje erboven. “Wat een geil wijf ben jij,” zei ik.
“Maar met zo’n lekkere lul heb ik lang niet meer gespeeld” zei ze. “Pijpen kun je als de beste Lucia, maar wel gemeen van je dat ik je niet mocht neuken hoor” zei ik. “Wie zegt hier dat je mij niet mag neuken?” zegt ze. Dan kijkt ze op de wekker en schrikt op, “ik moet eten maken voor de kinderen” zegt ze, “die moeten vanavond naar een avondtoernooi. Ik kom als het goed is na 20.0 uur wel even kijken naar jouw wond, oké?” Ze schiet snel in de badkamer. De spijkerbroek, BH en T-shirt aan en spoed zich de trap af. Ze trekt de deur achter zich dicht.
Die komt dus nog terug, realiseer ik mij…

StefanK

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *