Ongelooflijk lekker

()


De laatste dag voor de paasvakantie. We gingen met de collega’s nog iets drinken in ons stamcafé. Een gezellige taverne waar de muziek soms wel eens de hoogte durft in te gaan en waar altijd ambiance is. Vanzelfsprekend dat de meeste collega’s dit niet willen missen. Ik had heel de week de tijd want mijn vrouw was met haar werk een week naar de Ardennen dus ik kon doen en laten wat ik wilde. Kathleen echter kon eigenlijk niet mee want haar vriend had de auto nodig om met zijn vrienden van de voetbal er een weekend tussenuit te gaan. Dus stelde ik voor dat ik haar wel ging komen ophalen en weer thuis afzetten. Zo gezegd zo gedaan.

De sfeer zit er al snel in en na een paar pinten komt zoals steeds het onderwerp seks aan bod. De jongere collega’s onder elkaar zijn er niet vies van om geile praat te verkopen en om met elkaar te flirten waar iedereen bij is. Zo verging het ook met Kathleen en mij. Ze begon te zeuren dat haar vriend straks niet thuis zou zijn en dat ze het dan weer zelf zou moeten doen. Geil merkte ik op dat ik haar wel een handje wou helpen aangezien ik ook alleen zat. Ze beantwoordde mijn blik met een knipoog terwijl de andere collega’s veelzeggende geluidjes maakten. Ikzelf ben net 24 geworden ben 1.80m groot en sportief gebouwd van de power-training, Kathleen is 23 jaar jong, slank, niet al te klein, mooi halflang blond haar en handje vol gevormde borsten en een redelijk serieus kontje. Kortom best een knap ding.

Mijn pik staat op springen en zit gevangen in mijn broek, maar gelukkig weet Kathleen hem al snel te bevrijden. “Oh wat een pik, hij zo groot mm… lekker.” Kreunt ze terwijl ze mijn pik plotseling in een keer tot diep achterin haar keel laat glijden, om me vervolgens aan een stuk door geweldig te pijpen. “Ah…” nu is het mijn beurt om te kreunen. “Oh! Kathleen dit houd ik niet lang vol hoor.” Mm… pijpt ze door, ze kijkt me met haar mooie blauwe ogen diep aan en smeekt bijna om haar mondje vol te spuiten. Deze blik is er voor mij te veel aan en met een diepe zucht kom ik geweldig klaar. De eerste straal komt in haar mond maar dan richt ze mijn pik op haar borsten en trekt me langzaam af. M’n sperma loopt over haar heerlijke borsten terwijl ze langzaam mijn pik schoon likt. Oh… Jezus dit was geweldig.

Kathleen gaat staan duwt me in de zetel en knoopt langzaam haar strakke jeans open om hem tergend langzaam over haar heerlijke kontje te trekken. Terwijl ze met haar rug naar me toe staat en haar jeans naar beneden gaat, krijg ik een minuscuul stringetje te zien van wit kant. Ook dit verdwijnt langzaam van haar heerlijke billen die ze langzaam een beetje opent en me zo een fantastisch zicht bezorgt op haar geile liefdesgrotje. Langzaam glijden haar vingers van voor naar achter tussen haar steeds natter wordende schaamlippen. Dan draait ze zich om. Ze gaat met haar benen zeer ver open in de zetel recht tegenover me zitten. Langzaam glijden haar handen over haar borsten terwijl ze mijn sperma over heel haar lichaam wrijft. Op tafel ligt een redelijk grote dildo die ze langzaam haar kutje in drijft. Ze begint te kronkelen en mijn pik begint steeds meer en meer te steigeren. Zoiets geil had ik nog nooit gezien. “Oh… Ah… Mm… Oh, ik kom” en na een geweldige kreun, lag ze schokkend en kronkelend klaar te komen.

Ze liet alles los en was precies even alles vergeten. De dildo gleed langzaam uit haar kutje en viel op de grond. Haar benen bleven wijd open en haar schaamlippen waren kleddernat. Ook het kleine beetje schaamhaar dat haar poesje een geweldig uitzicht gaf was kletsnat. Ik kon het niet laten en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Mijn tong begon bij haar borsten en zakte langzaam af naar haar liefdesgrotje om daar haar clitoris te verwennen terwijl mijn vingers langzaam maar zeker het werk van de dildo overnamen. De ruimte vulde zich met een geil gekreun. Kathleen had het niet meer en kwam voor de tweede keer geweldig klaar. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar wou neuken, maar dat ik geen condooms bij me had.

“Vergeet die condooms en pak me” kreunde ze geil. Haar woorden waren nog niet koud of mijn staalharde paal gleed diep haar kutje in. “Ah… Oh… Mm” kreunde we beiden “oh wat ben je groot” kreunde mijn collega. “Oh… wat voel je nauw” was het mijn beurt om te kreunen. Ze zat onderuit gezakt in de zetel met haar benen wijd open en mijn pik gleed langzaam in en uit haar heerlijke neuktunneltje. Geil keek ze me aan en vroeg of ze mij mocht neuken. Dit hoefde ze geen tweemaal te vragen. Ik haalde voorzichtig mijn pik uit haar en nam plaats naast haar in de zetel. Een paar tellen later zat ze op mijn pik en begon me wild te berijden. “Ah… och… oh… ik kom!” Kreunde ze. “Oh… toe spuit me helemaal vol, toe, doe het.” Bij deze woorden en de snelheid waarmee ze me neukte, hield ik het niet meer en kwam nog harder klaar dan de eerste keer. Ook Kathleen kwam klaar maar ze bleef doorgaan, ze bleef op en neer gaan en mijn pik werd niet slap, ongelooflijk maar waar. “Oh… je blijft hard… och… ja! Toe nog neuken.”

“Kathleen ik wil je langs achter pakken! Toe…” smeekte ik haar. Ze keek me lief aan, stapte langzaam van mijn pik en nam me mee naar haar slaapkamer. Ze ging languit op haar buik op bed liggen en stak een kussen onder haar bekken terwijl ze haar benen wijd uit elkaar deed. Ik nam plaats tussen haar dijen en liet mijn pik haar tunneltje langzaam in glijden. Oh, dit was echt een super zalig gevoel. Langzaam neukte ik haar en ik kon mijn blik maar niet van haar heerlijke kontje afhouden, mijn pik gleed uit haar kutje en langs haar sterretje, “mm…” kreunde ze en terwijl mijn pik heel even haar kutje had verlaten waren mijn vingers in de plaats gekomen om daarna weer te wisselen. Zo werden mijn vingers kledder nat van ons vocht en hiermee smeerde ik haar sterretje in. “Ho… mm…” kreunde Kathleen en voor een tijdje herhaalde ik dit terwijl er eerst een vinger in haar kontje ging en dan twee en zo verder. Ik wist niet wat me overkwam, ik had al vaak gefantaseerd over anale seks maar ik had het zelf nog nooit gedaan, maar dit was echt geweldig.

“Mm…” kreunde Kathleen, “ga je me daar nu nog pakken of hoe zit het.” Geil als ik was liet ik mijn pik uit haar kutje glijden en plaatste hem tegen haar kontje, langzaam gleed mijn pik naar binnen. “Ach… Mm… oh…” Het was duidelijk dat het niet haar eerste keer was en het was nog duidelijker dat ze anale seks geweldig vond. Ook voor mij gaf dit een ongekend en onbeschrijfelijk gevoel. “Oh! Kathleen ik houd het niet langer.”
“Mm… toe! Spuit m’n darmpjes vol! Toe… Ah” Met alle kracht spuit ik naar mijn gevoel mijn laatste sperma met een geweldige kracht diep haar heerlijke kontje in. Onder mij begint Kathleen ongelooflijk te kronkelen en te kreunen en komt ze voor de vierde keer die avond op een super zalige manier klaar. Langzaam glijden we van elkaar en ik denk; dit is de beste seks die ik ooit heb meegemaakt. Bij deze gedachten vallen we beiden in een diepe slaap. Hoe het de volgende ochtend verloopt, lees je wel eens in het vervolg.

MaartenS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *