Het badpak

()


Petra opende haar ogen en keek recht in de zon die zijn stralen door het raam over haar lichaam scheen. Het was al warm en vandaag zou ze eerst de stad in gaan om nieuwe zwemkleding te kopen. Haar oude badpak was te klein geworden. Niet zo verwonderlijk, ze had het badpak al gekregen toen ze twaalf jaar was. Nu was ze achttien. Gisteren had ze het nog aan gepast. Toen ze voor de spiegel stond, kwamen haar borsten aan beide kanten onder het badpak vandaan. Tussen haar benen kwamen de schaamharen ook al tevoorschijn. Nee, dit kan niet meer, had ze gedacht. Hoewel ze er een hobby van had gemaakt om de jongens hun kop gek te maken met haar geile lichaam, was dit toch wat al te hoerig. Vandaag wilde ze weer gaan zwemmen en moest ze dus iets nieuws kopen.

 Het was al tien uur toen Petra beneden kwam. Haar ouders waren al aan het werk. Een briefje lag op tafel van haar moeder. Ze pakte het op en las het. “Ik heb wat geld voor je klaar gelegd. Koop er maar wat leuks voor” stond er. Ze zag een briefje van 100 liggen en stopte die in haar portemonnee. “Hm…” dacht ze, “daar moet ik wel iets moois voor kunnen kopen.” Ze liep naar boven om zich aan te kleden. Ze opende haar kast en ging door haar kleren. Ze pakte een zwarte legging en topje en dacht “een slipje staat hieronder niet.” Ze ging op het bed zitten en trok het spul aan. Voor de spiegel bekeek ze haar lichaam. Ze zag er prachtig uit. Haar tieten priemden in het topje. Haar dijen, staken geil af in de zwarte legging. “Perfect” dacht ze en liep naar beneden. Ze wou nog wat eten voordat ze met de fiets naar de stad ging. Ze smeerde wat brood en pakte een beker melk. Ze schoof aan tafel en stootte per ongeluk tegen de tafelpoot aan die tussen haar benen stond. Ze klemde haar benen bij elkaar en voelde de harde poot tussen haar dijen.

 “Hm… zo hard zou een pik ook moeten zijn” zei ze alsof ze tegen iemand sprak. Terwijl ze haar brood opat schoof ze naar voren op de stoel zodat de tafelpoot tegen haar kutje kwam. Ze begon wat heen en weer te schuiven. Een geile golf trok door haar lichaam en ze voelde dat ze nat werd. “Als ik zo door ga kom ik nog klaar” en dat wilde ze nog niet. Ze was van plan om zich in het zwembad eens goed te laten pakken. Snel at ze haar brood op, dronk de melk en zette de spullen op het aanrecht. Halfelf wees de klok en ze liep naar de schuur om haar fiets te pakken. Toen ze de buiten kwam, stroomde de warmte haar tegemoet. Snel sprong ze op de fiets en reed weg. Ze had pas een racefiets gekocht. Ze wilde haar figuur op en top houden en ze ging regelmatig fietsen. Onderweg trok ze veel bekijks. Dat was ook niet gek zoals ze eruit zag. Haar blonde lange haar wapperde in de wind. Als je achter haar reed, dan zag je die lekkere kont wiebelen en veel werd er niet verhuld in die legging. Haar borsten trilden bij iedere hobbel in de weg. Doordat de stof over haar tepels schuurden stonden die al gauw beenhard. Zelfs een blinde kon ze nog zien! Doordat het zadel lang, smal en hard was voelde Petra het tot tussen haar kutlippen. Doordat ze nog nat was van die tafelpoot kwam het vocht door de broek op het zadel en schoof ze van voor naar achteren. Ze slaakte een zucht. “Wat is het leven als meisje toch mooi” dacht ze. “Met al die dingen die je zo goed kan gebruiken kun je een geil leven hebben.” Dat was waar. Ze had zichzelf een tijdje geleden nog klaar gemaakt met banaan. Ze was daarop zo heftig klaar gekomen dat ze het geval pardoes plat kneep met haar gespierde kut. De bananen brei zat overal rond haar kut, zelfs erin was het nog te vinden. Met haar vingers haalde ze het spul eruit waardoor ze nog eens klaar kwam.

 In de stad aangekomen ging ze naar een dames sportzaak en bekeek de badkleding. Ze wilde eigenlijk geen badpak meer, maar een leuke kleine bikini. “Kan ik je ergens mee helpen?” Vroeg een stem naast haar. Barst, dacht Petra, ik ben hier nog maar even en gelijk komen ze als vliegen op stront op je af. Ze keek op en zag de verkoopster haar vragend aankijken. “Ik zoek een leuke bikini” zei Petra, “maar hier hangt niet veel interessant tussen.” De verkoopster keek haar lachend aan. “Ik weet, denk ik wel wat je zoekt. Kom maar eens mee.” Petra volgde haar naar een apart kamertje achter in de zaak. “Kijk hier dan maar eens tussen” fluisterde de verkoopster. Waarom fluistert ze nou? Dacht Petra. Toen werd het haar duidelijk.

 De bikini’s die daar hingen waren beslist niet zomaar voor de verkoop geschikt! Ze zag van alles in alle kleuren en soorten. Haar oog viel op een felle gele. Ze pakte het uit het rek. De bikini was gemaakt van een stretchstof met leuke glittertjes op de plaats van de tepels en op de plaats waar haar venusheuvel zou zitten. “Pas het maar even” zei de verkoopster en liep de kamer uit. Petra zocht naar een paskamer en zag een gordijn hangen. Ze duwde het opzij. Er stond een krukje en een grote spiegel zat tegen de muur. Ze sloot het gordijn achter haar en hing de bikini aan een haak. Met snelle bewegingen trok ze haar kleren uit en pakte de bikini van de hanger. Het is wel erg klein, dacht ze. Als ik dat maar aankrijg! Maar doordat de stof mee rok kreeg ze het gemakkelijk aan. Toen ze alle plooitjes in de stof had glad gestreken bekeek ze zichzelf in de spiegel.

 Wauw, dacht ze. Daar stond ze van top tot teen in een zeer sexy bikini. De glinsterende dingetjes zaten precies rond haar tepels. Op het broekje werd haar venusheuvel nog eens extra geaccentueerd. “Als de jongens hier niet gelijk een stijve paal van krijgen, dan weet ik het niet meer” zei ze zachtjes. Ze schrok toen het gordijn bewoog. “Gaat het?” Vroeg de verkoopster aan de andere kant. “Uh, ja hoor” antwoordde Petra. Plots stak de verkoopster haar hoofd tussen het gordijn. “Mm, het zit als gegoten” zei ze en bekeek Petra langzaam. Petra voelde haar ogen branden op haar lichaam. “Ik neem het” zei Petra. De verkoopster kwam naast haar staan en keek in de spiegel. “Dan zal ik even de prijskaartjes eraf halen” en draaide Petra om. Petra voelde iets kouds tegen haar rug. “Knip, knip” hoorde ze en ze zag de kaartjes op de grond vallen. “Als je het uit trekt zal ik het voor je inpakken” zei de verkoopster. Ze pakte de kleren van Petra en ging op het krukje zitten. Het was duidelijk dat ze wel even wou wachten totdat Petra de bikini uit had.

 Petra voelde zich niet zo prettig. Ze zag dat de verkoopster haar nog steeds helemaal in haar opnam. “Wat zie je er lekker uit” zei ze, “bij mij is het allemaal niet zo strak meer.” Petra was het met haar eens zoals ze daar zat. Toen trok ze haar bikini uit. Terwijl ze het minuscuul broekje over haar dijen schoof voelde ze plotseling de hand van de verkoopster op haar billen. “Wat doe je?” schrok Petra. “Rustig maar, ik wil je alleen maar even strelen” fluisterde de verkoopster. Petra stond als versteend. Ze zag in de spiegel hoe de verkoopster haar rok opzij deed en een vinger in haar slipje schoof. “Ik word zo geil van een mooi meisjeslichaam” zei ze. Petra begreep wat er gaande was. Die verkoopster is lesbisch en wil met mij aan de gang! Schoot door haar hoofd. Daar had ze absoluut geen zin in en bekeek de situatie. Aan haar kleren kon ze niet komen, want die had de verkoopster stevig vast en naakt over straat rennen vond ze te ver gaan. Wat moet ik nu? Dacht ze.

 De verkoopster was ondertussen zo geil geworden dat ze haar slipje op haar enkels had geschoven. Petra zag haar klit paars boven haar schaamlippen steken. Toen stond ze op, schoof de kruk naar de andere hoek. Ze zette haar benen aan beide kanten van de spiegel tegen de muur. Petra keek recht in haar natte grot. “Als je mij lekker klaar maakt, laat ik je gaan” kreunde de verkoopster. Petra wist dat er niets anders opzat. Ze knielde voor de open kut en begon te likken. Als meisje wist ze precies waar en hoe ze de kut van de geile verkoopster moest bewerken. Ze likte de spleet helemaal uit waarbij ze met haar neus regelmatig de klit aanraakte. Toen zag ze de hanger van de bikini aan de haak. Het had een vorm als een lang gerekte V met afgeronde uiteinden. Voor Petra was het niet vreemd om verschillende voorwerpen in haar kut te stoppen. Snel stond ze op, pakte de hanger en voordat de verkoopster het in de gaten had, drukte Petra het ding tegen de natte kut.

 “Wat doe je?” Riep de verkoopster. “Wacht maar” antwoordde Petra. Met een krachtige stoot ramde ze de klerenhanger naar binnen. “Ah” gilde de verkoopster. Petra begon te pompen en draaide de hanger in het rond. Het kutsap vloeide uit de spleet. Zwaar hijgend zat de verkoopster tegen de muur. Nadat Petra nog een paar keer flink de hanger had bewogen begon de verkoopster wild te schokken. “Ah… Ik kom…” gilde ze. Wel een minuut hield het schokken aan. Petra hield op met pompen en stond snel op. Ze trok snel haar kleren aan, stopte de bikini tussen de band van de broek en rende het hokje uit. De verkoopster zat op de kruk met de hanger nog in haar kut. Ze opende haar ogen en zag dat Petra weg was. “Hé” riep ze, “je moet nog betalen!” Petra hoorde het al niet meer. Ze rende naar haar fiets, sprong erop en reed zo snel als ze kon de stad uit.

 Uitgeput kwam ze bij het zwembad aan. Ze stapte af en kon met moeite op haar benen blijven staan. Ze drukte de fiets in de stalling en zette hem op slot. Verderop stond een muurtje en daar moest ze even op zitten. Na een paar minuten voelde zich al wat beter en besloot om het zwembad in te gaan. Het was niet druk zodat ze al gauw een kleedhokje had gevonden. Nadat ze de deur op slot had gedaan plofte ze op de harde houten bank. “He hé” dacht ze. “Dat was wel weer een ervaring”. Een glimlach kwam om haar mond toen ze terug dacht aan die verkoopster met die hanger in haar kut. Zelf heb ik nog niet zo’n ding in me gestoken, dacht ze. Wie weet doe ik het ook nog wel een keer. Ze ging staan, stroopte de legging van haar af en trok het bikinibroekje aan. Nadat ze ook het topje aangetrokken had, opende ze de deur en liep richting bad. Plots hoorde ze twee jongens praten. Petra stopte bij een deurtje en luisterde.

 “Niet doen joh, niet hier” hoorde ze. “Ach, wat maakt het nou uit, er is toch niemand” hoorde ze een ander zeggen. Petra zakte een beetje naar beneden en zag twee paar behaarde benen die tegenover elkaar stonden. Op hetzelfde moment zag ze een zwembroek op de enkels zakken van een van de twee jongens. Op de tegels van de vloer zag ze de schaduwen van de jongens. Diegene die het verst van haar afstond, die met de zwembroek op zijn enkels, zag ze duidelijk. De ander had zijn hand om de zak van hem en streelde die. “Lekkere volle zak heb je daar” hoorde Petra zeggen. In de vloer zag ze een lul langzaam overeind komen. Ineens viel bij de ander ook de zwembroek op de enkels. Petra schrok daar een beetje van en schoot achterover tegen de muur. Eventjes bleef ze daar stil zitten maar doordat de jongens niets hadden gemerkt schoof ze weer langzaam naar het hokje.

Ondertussen zag ze dat de benen achter elkaar stonden. “Nu kan ik wel even kijken” dacht Petra en boog wat verder door. Ze kon nu net onder het deurtje door kijken. Daar zag ze de behaarde kont van de achterste jongen. Zijn ballen kwamen net onder zijn spleet uit. “Wacht even” hoorde ze, “ik maak hem even nat met wat speeksel”. De jongen deed een stap achteruit en in de vloer zag Petra dat hij zijn pik insmeerde. Eigenlijk wel een grote, dacht ze. Toen stapte de jongen weer naar voren. Petra keek nu wat verder onder de deur door. De voorste jongen boog wat naar voren en Petra zag dat de achterste jongen zijn lul in de spleet drukte. “Ja… ja…” Kreunde de voorste. Zijn billen werden uit elkaar getrokken en de dikke eikel werd tegen het poepgaatje gezet. “Nu….” Hoorde Petra en zag dat de lul in het gat schoof. Van de voorste jongen kwam zijn lul omhoog. Petra zag dat de achterste de lul vastpakte en langzaam begon te trekken. De achterste pompte nu wat sneller en begon zwaar te hijgen. “Ah! Je kont is zo strak, ik kom al klaar…” hijgde hij. “Ja… Daar komt het al”. Petra zag zijn kont spannen en aan het laatste stukje van zijn lul te zien was hij de kont van zijn maat aan het vol spuiten. “Ik voel het…” Stamelde de ander, “ruk me af!”

 De achterste jongen begon harder aan de pik te trekken. Plots zag Petra dikke klodders geil op de muur spuiten en naar beneden druipen. De achterste jongen haalde snel zijn staaf uit de kont en draaide de voorste om. Hij duwde hem op het bankje en begon zijn lul te likken die bleef spuiten. Een druppel zaad kwam op zijn hand en hij zoog die op. Totdat hij zeker wist dat er niets meer uit die pik kwam ging hij weer staan. “Volgens mij heb ik nog wat” zei hij en hield zijn wat slappere lul voor het gezicht van de andere jongen. Deze opende zijn mond en zoog gewillig de pik naar binnen. Met zijn hand omklemde hij de zak en met zijn andere hand ging hij door de bilspleet. Petra zag dat hij het gaatje aan het zoeken was. “Sneller” beval de jongen. De voorste knaap pijpte zo hard hij kon. De achterste begon te kreunen en een vinger werd in zijn kont gestopt. “Uh…” kreunde hij. Petra zag de vinger snel in en uit zijn kont gaan. De ander begon ook te grommen en ze zag wat sperma uit zijn mond komen.

 Petra voelde dat geweldige gevoel in haar opkomen en ze wist dat haar kutje nat werd. Niet omdat ze twee homo’s bezig zag, maar omdat ze ook wel weer een dikke lul in haar mond wilde hebben. Ze had genoeg gezien, vond ze en sloop stilletjes weg. Onder het lopen voelde ze dat haar broekje nat was. Gelukkig was dat niet goed te zien. Haar stijve tepels echter wel. Die priemden door het dunne stof en door die versierseltjes werd het nog duidelijker. Snel liep ze op het bad toe en nam gelijk een duik in het frisse water. Na een paar banen gezwommen te hebben werd ze opgeschrikt door een luide kreet. Boven haar zag ze een lichaam over haar heen het water in duiken. Snel pakte ze de reling vast en keek welke klootzak dat was. Ze zag een eindje verder een hoofd bovenkomen en toen die zich omdraaide zag Petra dat het een van die homo’s was. “Sorry” riep hij. “Ik had je niet gezien”.

 “Geeft niet hoor, er is niets gebeurd” riep Petra terug en dacht dat hij zichzelf wel schoon wilde spoelen van al dat zaad van zijn vriendje. Petra begon een beetje koud te worden en ging het bad uit. Ze wilde zichzelf verwarmen en liep naar de badmeester om een sleutel te halen van de zonnebank hokjes. Nadat ze het laatste hokje ingegaan was deed ze de deur op slot. Ze stelde de klok in op twintig minuten en de bank ging aan. Snel ging ze op het glas liggen. Ze hield haar bikinibroekje aan, maar het topje ging uit. Ze vond het speelser staan als ze een witte band om haar billen en dijen had, dan kwam haar donkerblonde schaamhaar beter uit. Al snel werd ze loom van de warmte en doezelde in. Haar droom ging over de twee paarden die naast haar huis in de wei stonden. Al vaak had ze gezien dat die beesten met een grote lange lul door de wei renden. Het waren hengsten wist ze, die gebruikt werden om merries te dekken. Meestal werden de dieren opgehaald om bij de boerderij hun werk te doen, maar vorige week gebeurde dat in de wei zelf. Petra was uit school gekomen en zag dat uit een vrachtwagen een paard geladen werd. Snel ging ze naar haar kamer die over de wei uitkeek. Ze had haar verrekijker uit de kast gepakt en was voor het raam op het bed gaan zitten. Door die verrekijker had ze gezien dat een hengst zijn lul al had uitgestoken. Een enorme dikke slang bungelde onder zijn buik. Volgens haar was die wel 60 centimeter lang en 8 centimeter dik.

De merrie werd los gelaten en draafde door de wei met die hengst achter haar aan. Zijn enorme slang sloeg tegen zijn benen, maar dat scheen hem niet te deren. Uiteindelijk stopte de merrie precies onder het raam van Petra. De verrekijker had ze nu eigenlijk niet meer nodig, maar ze bleef erdoor kijken. De hengst kwam ging achter de merrie staan, rook even onder haar staart en steigerde toen op haar. Doordat die slang zo lang was hielp de boer hem in de kut van de merrie. Petra zag die gigantische dikke paal alsof die vlak voor haar gezicht hing. De aderen waren duidelijk te zien. De eikel zag eruit als de neus van een varken maar dan met één gat. Ze zag hoe de boer de staaf voor de grote spleet van de merrie hield. Toen drukte hij op de kont van de hengst en de paal schoof erin. Petra wist niet wat ze zag. De hengst ging wild tekeer en na een paar forse stoten schoof hij van de merrie af. Door de verrekijker zag Petra het geil uit de grote kut lopen.

 “Jeetje” dacht ze, “die kan effe spuiten !” Ze bleef de hengst volgen. De lul werd langzaam kleiner. “Wauw, die wil ik ook wel eens voelen” kreunde ze en ze bevoelde haar tussen der benen. Nat was ze behoorlijk, het kutvocht was zelfs te zien als een donkere plek op haar strakke spijkerbroek. Snel trok ze de broek uit, haar slipje was doordrenkt en viel met een doffe klap op de grond. Het schuim zat erop. Snel liep Petra naar haar kast en pakte een dikke kaars. Vervolgens ging ze op een grote stoel zitten en spreidde haar benen zover mogelijk uiteen. Ze ramde de kaars zo diep mogelijk in haar kut en draaide haar klit tussen de vingers. In haar gedachten zag ze die enorme staaf en wild schokkend kwam ze klaar. Ze liet de kaars los en deze schoof uit haar natte grot en viel op de grond. Petra bleef nog even zo hangen, toen stond ze op, pakte het doordrenkte slipje en liep naar de badkamer.

 Plots werd ze wakker. De zoemer van de zonnebank was afgegaan en het warme licht was uit. De hemel ging langzaam naar boven. Ze was nat van het zweet. Automatisch ging haar hand tussen haar benen en ze voelde de natte plek in het broekje. “Nou wil ik neuken” dacht ze. Ze stond op en liep naar de deur, zette die op een klein kiertje en keek het zwembad in. Vlak voor haar zat een oude man op het muurtje. Petra schatte hem op zo’n 50 jaar. Zijn haar was grijs en hij was behoorlijk dik. Zijn buik hing half tussen zijn benen. Ze zag aan de zijkant de banden van zijn zwembroek, meer kon ze niet zien. Wat een vette, dacht ze. Ze keek verder maar zag niemand. Geil was ze zeker. “Wat kan mij het schelen, als ik maar een pik krijg” fluisterde ze. Ze deed de deur verder open en ging wulps uitdagend in de opening staan.

“Psst” deed ze, maar de man reageerde niet. “Pssssttt!” Deed ze harder. Toen keek de man op en zag haar staan. Geschrokken stond hij op en keek om zich heen. Hij zag dat zijn vrouw verderop aan het zwemmen was. Hij keek weer naar Petra. Ze wenkte hem en wreef daarbij over haar borsten. Hij keek weer naar zijn vrouw. “Lieve!” Riep hij, “ik ga even onder de zonnebank hoor!” Zijn vrouw wuifde terug ten teken dat dat goed was. Snel verdween Petra het hok in. Ze zag nog net dat de dikke man op haar afkwam. “O jee, wat heb ik gedaan” dacht ze, maar de deur ging al open en daar stond die man. Hij was echt dik. Zijn hele lijf zwabberde bij elke beweging. Petra kreeg ineens afkeer van hem. De man kwam op haar toe. “Zo” zei hij, “wat wil je van mij?” Hij ging op de bank zitten, zijn buik zakte weer tussen zijn benen. Petra bekeek hem. Wat kan mij het schelen, dacht ze, een lul is een lul. Ze draaide voor hem in het rond en zei “zou je wel eens zo’n lekkere griet willen pakken? Dat is toch veel beter dan je eigen vrouw?” De man keek zijn ogen uit.

 “Zeker weten” riep hij en pakte Petra vast. Hij dwong haar op haar knieën en leunde achterover. “Begin mij maar eens lekker te pijpen” ging hij verder. Petra zag een grote bobbel in zijn broek komen. Behendig stak ze haar vingers om de broeksband en trok het naar beneden. Zijn lul floepte eruit en stak vervaarlijk tegen zijn buik. Doordat de eikel onder zijn buik bleef steken leek zijn lul net op een handvat. Daardoor kon Petra niet goed zien hoe groot hij was. De man pakte zijn buik en tilde hem op, zijn pik schoot rechtop en hij liet zijn buik weer zakken. Door het gewicht van de buik werd zijn lul ver naar voren geduwd. Petra begon te blozen. Zo leek zijn lul wel net zo lang als die van die hengst van vorige week. En dik was hij zeker! De man schoof het vel verder naar achteren. De grote paarse eikel werd volledig zichtbaar. De man begon zichzelf langzaam af te trekken. Toen stopte hij.

 “Nu jij” zei hij en hij drukte Petra naar beneden. Voor haar mond zag ze de lul staan. Ze opende haar mond en probeerde de lul met haar lippen te omvatten. Dat was niet gemakkelijk. Die eikel was zo groot dat het erop leek alsof ze een Big-Mac wou opeten. Langzaam liet ze de lul in haar mond glijden. De man kreunde wellustig en sloot zijn hand weer om zijn staaf. Hij kneep zo hard in zijn paal dat de aderen opzwollen. De eikel werd daardoor nog groter en Petra moest haar hele hoofd bewegen om hem te pijpen. “Zoiets krijg ik nooit in mijn nauwe kut” dacht ze. De man trok harder aan zijn lul. Zijn vingers sloegen tegen Petra’s mond. Toen keek ze omhoog en zag tegen de grote buik aan. Het gezicht van de man kon ze niet eens zien. Petra’s mond begon pijnlijk te worden van de hand van de man.

 Ze tikte hem op de arm en de man hield op met trekken. Hij haalde zijn hand weg en Petra begon met haar eigen hand hem af te rukken met nog steeds de eikel in haar mond. Ze voelde aan zijn ballen en merkte dat die begonnen te trekken. Nou zal hij zo wel komen, dacht ze en het duurde inderdaad niet lang of ze voelde het in zijn lul borrelen. Ineens spoot het sperma in haar keel. Snel slikte ze de lading door, maar het was teveel! Ze kon niet alles in haar mond houden en het geil droop over haar tieten. Ze liet de lul uit haar mond glippen en stond op. Het zaad drupte langs haar buik, over haar gele slipje en langs haar benen. De man zat met een rood hoofd tegen de muur. Zijn lul zakte iets maar bleef nog behoorlijk staan. Petra bekeek hem eens goed. Het was best een mooie gevormde pik, vond ze. De eikel stond als een bolhoed op de paal. Petra voelde haar klit harder worden. Snel trok ze haar broekje uit en wierp het in een hoek. Ze draaide zich om en stak geil haar kont naar de man uit.

 Hij opende zijn ogen en pakte haar billen vast. Hij trok haar naar zich toe en likte met zijn tong door haar bilspleet. Hij beroerde haar kontgaatje en stak zijn tong diep in haar. Petra huiverde. Ze werd botergeil. Zijn handen wreven over haar benen. Plots tilde hij haar op en zette haar op zijn dikke buik. Zijn lul stak tussen haar benen door. Een dikke druppel zaad kwam uit zijn spleetje. Petra wreef het uit over zijn eikel. “Kom maar” zei de man, “je mag hem zelf in je kutje stoppen”. Hij duwde Petra omhoog en stuurde met zijn hand zijn lul tegen haar kutlippen. Zachtjes liet Petra zijn lul in haar glijden. Ze voelde hoe haar kutspieren opzij gedrukt werden. Het viel mee doordat de eikel zo nat en glibberig was. Zachtjes liet ze zich verder op de knots zakken. Ze voelde hoe de pik haar hele kut vulde en uiteindelijk tegen haar baarmoeder zat. “Kun je dat hebben?” Vroeg de man zacht. Petra knikte ja. “Laat mij het werk dan maar doen” zei hij verder en Petra voelde hoe hij haar optilde en weer langzaam liet zakken. Ze liet zich helemaal slap in zijn armen vallen.

 Ze hoefde helemaal niets te doen en voelde ieder adertje van zijn grote paal in haar kut schuiven. “Toe maar, laat je maar gaan” fluisterde de man in haar oor. Hij beet in haar oorlelletje, Petra huiverde. Een ware genotsgolf trok van haar nek tot aan haar tenen. Sneller tilde de man haar op en liet haar weer zakken. Toen draaide hij zich op de bank zonder dat hij zijn lul uit haar kut liet glippen. Met zijn sterke armen draaide hij Petra om zodat ze zijn gezicht zag. De man had zijn ogen gesloten. Met één arm ondersteunde hij haar onder haar borst en met de andere duwde hij haar omhoog onder haar kont. Zo liet hij haar op zijn pik rijden. Petra hield haar hele lichaam volledig slap. Hij zorgde wel voor het neuken. Doordat zijn buik zo dik was schuurde haar klit erover heen. Petra wist niet wat haar overkwam. Ze voelde bij elke stoot hoe zijn pik zich in haar boorde. Haar tepels stonden stijf naar voren. De man probeerde zijn mond om haar rechter borst te krijgen. Hij liet Petra iets verder voorover zakken en beet zachtjes in haar tiet. Petra voelde hoe zijn tong haar harde tepel bewerkte. Toen kwam ze klaar. Ze gooide wild haar hoofd heen en weer. Haar blonde haren waren nat van het zweet en sloegen de man in zijn gezicht. Het orgasme dat ze kreeg was zo heftig als van al die dagen van tevoren. Haar kut spande zich strak om de dikke pik. Haar klit werd paars van het schuren over zijn buik. “Stop!” Kermde ze, “ik kan niet meer!”

 De man hield op en droeg haar van zich af. Hij legde haar naast hem op de bank. Petra zat als verdoofd met haar benen nog ver uit elkaar. Haar kutlippen waren dik en paars en haar klitje stak als een klein duimpje erboven uit. De man knielde tussen haar benen op de grond en nam zijn ondertussen weer ferme staaf in zijn hand. Met zijn andere hand wreef hij over de binnenkant van Petra’s benen. In een hoog tempo trok hij zichzelf af. Petra opende haar ogen en zag zijn grote zak tegen zijn benen klotsen. Steeds sneller trok de man aan zijn lul. Plotseling vlogen dikke klodders sperma in het rond. Petra voelde hoe het warme zaad tegen haar kut spoot. De man zag knalrood van inspanning. Langzamer gingen zijn bewegingen en uiteindelijk stopte hij.

 “Lekker?” vroeg hij. Petra kon alleen maar knikken zo doorgeneukt was ze. De man stond op, trok zijn broek aan en liep het hok uit. Petra zag zijn sperma op haar liggen. Ze rilde nog na van het grote genot. Na een paar minuten zo gelegen te hebben kwam ze overeind. Ze zocht haar bikini bij elkaar, trok het aan en liep ook het hok uit. De man zwom verderop in het water naast zijn vrouw. Petra nam een duik en zwom net zolang totdat ze zeker wist dat al het geile zaad van haar lichaam gespoeld was. De man en zijn vrouw klommen uit het water en Petra besloot om er ook uit te gaan. Langzaam zwom ze naar het trapje en hees zichzelf uit het water. Met nog knikkende knieën liep ze naar de douche. Ze draaide de kraan open en het warme schone water liep over haar lichaam. Nadat ze zich afgedroogd had liep ze naar haar kleedhok. Ze trok de bikini uit en de legging en het topje aan.

 Buiten gekomen sloeg de warmte haar weer tegemoet. Ze maakte het slot van haar fiets open, stapte op en reed naar huis. Onderweg merkte ze dat haar kut wat gevoelig in haar strakke legging zat. “Man, wat was dat een geweldige beurt” dacht ze. Een auto reed langs haar en claxonneerde. Door de achterruit zag ze de man zitten die haar zo geweldig had bewerkt. Het was al vier uur toen Petra haar fiets in de schuur zette. Haar zwarte legging plakte tussen haar benen. Op het zadel van haar fiets was een natte plek aanwezig. Ze voelde haar kut nog na branden. “Zo, ben je daar?” Zei haar moeder toen de woonkamer instapte. “Heb je nog iets leuks kunnen kopen?” Vroeg ze weer. “Nee” antwoordde Petra “maar ik ga morgen weer even kijken.” Ze pakte de 100 gulden uit haar portemonnee en legde die op tafel. “Houd dat geld dan maar bij je” zei moeder. Petra stopte het geld weer terug. “Ik ga even douchen, want dat heb ik nog niet in het zwembad gedaan” loog ze en liep naar haar kamer. Ze deed haar deur op slot en plofte op het bed.

 Met gesloten ogen beleefde ze de dag opnieuw, de tafelpoot, het zadel, de geile verkoopster, de twee jongens, de droom op de zonnebank en dan vooral die dikke man met zijn geweldige neukstaaf. Na een paar minuten stond ze op en trok de strakke kleren uit. In het kruis van de legging was een witte plek zichtbaar. Ze rook eraan. Het was een muffe zure geur. Ze zocht haar korte badjas uit de kast, die tot net onder haar billen reikte en een diep uitgesneden was van voren. Ze strikte het vast en liep naar de douche. Toen ze de deur opende stond haar vader zich te scheren.

 “Dag schoonheid” riep hij, “hoe was je dag?” Petra lachte naar hem. “Goed, hoor. Ik heb fijn gezwommen” antwoordde ze en liet daarbij haar ogen over het gespierde lichaam van haar vader glijden. “Ben je nog lang bezig?” vroeg ze. “Nee hoor, bijna klaar. Auw!” Gilde hij plots en Petra zag een druppel bloed op zijn wang verschijnen. “Barst, nou heb ik me gesneden. Ik hoop maar dat het gauw stopt, want ik moet een witte bloes aan voor het feest van vanavond.”

“Laat eens zien” zei Petra en liep op hem toe. “Het is maar een klein sneetje” zei ze. Ze pakte een watje en drukte die tegen de wang aan. Ze rook zijn pas gewassen lichaam. Dit is heel wat beter dan die dikkerd van het zwembad, dacht ze. Zou hij een grote lul hebben? Petra schrok van die gedachte. Haar eigen vader! Nee, dat kon niet, vond ze. “Naar welk feest gaan jullie eigenlijk?” vroeg ze. “Naar de verjaardag van mijn baas. Het kan wel eens heel erg laat worden” antwoordde vader terwijl hij de douche uitliep. “Schiet je op!” Riep hij, “we gaan straks eten want we moeten al vroeg weg”. Petra draaide de deur op slot. Ze opende de kraan en deed haar badjasje uit. Heerlijk vond ze het warme water wat op haar bruine rug sproeide. Ze pakte een fles doucheschuim en spoot zichzelf helemaal in. Met haar handen wreef ze het schuim over haar borsten, buik, dijen en kont. Met haar wijsvinger sopte ze haar kontspleet in. Haar rechterbeen zette ze tegen de muur, haar kutje opende zich. Grondig wreef ze het schuim langs haar kutlippen, haar klit even onberoerd latend, want die was behoorlijk gevoelig.

 Toen ze zich weer schoon voelde pakte ze de sproeier en spoelde het schuim van haar lichaam. “Nu nog even mijn haar wassen” zei ze tegen zichzelf. Ze pakte de fles van de richel en raakte even met haar tepels de koude muur. “Hu, rilde ze, “wat koud”. Haar tepels werden gelijk stijf. Ze deed wat shampoo op haar haar en begon te wrijven. Het schuimde behoorlijk. Het was een prachtig gezicht zoals ze daar stond. Doordat ze haar armen op haar hoofd had, werden haar borsten nog eens extra mooi gevormd. Ze had een goddelijk lichaam! Daarna spoelde ze haar haar schoon. Het schuim gleed langs haar nek, over haar tietjes naar beneden. Weer spreidde ze haar benen en spoot het water er tussen. Haar klit begon direct te zwellen van de straal. “Ah” kreunde ze, “dat is lekker”. Ze richtte de straal op haar kutlippen die door de kracht van het water uiteen gingen. Petra voelde het warme water tot in haar kut. Instinctief trok ze haar flamoes helemaal open en voelde het water verder in haar grot komen.

“Petra!” Ze schrok. Er werd wild geklopt op de deur. “Schiet eens op!” Hoorde ze haar moeder zeggen. “J… Ja, ik kom al” riep ze terug en dat was ook zo. Ze kwam klaar door de stralen water in haar kut. Ze beet zichzelf op haar hand, om maar geen geluid te maken. Uiteindelijk draaide ze de kraan dicht. Ze opende het douchegordijn en droogde zich af. Snel deed ze het badjasje aan en opende de deur. Toen ze naar haar kamer liep, zag ze door een kiertje haar moeder in de slaapkamer staan. Ze had net haar slipje uit gedaan en stond voorover. Petra zag haar recht tegen haar kont aan. Een groot bos zwart schaamhaar zat tussen haar benen. Die ziet er ook nog prima uit, dacht Petra en liep haar eigen kamer in. Ze kamde haar haar in de spiegel. Nadat ze haar haar in een staart had gebonden ging ze in de luie stoel zetten, pakte de koptelefoon en draaide de nieuwe cd van Clouseau. Ze zwijmelde weg bij de stem van…

VeerleG

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *