Dank je wel Meester

()


Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Er zit een opbouw in en voor de echte orgasmejager misschien in het begin een beetje saai.

Dit schooljaar kreeg ik voor het eerst een stagiaire. Ja, zo eentje die alles nog moet leren en nog nooit voor de klas heeft gestaan. Zucht, het moet maar. Ik vroeg nog om een stagiaire die al een beetje zelfstandig was, maar dat zat er niet in. In de eerste week kwam zij al langs. De kinderen zijn er nog niet, dus ik was geslachtofferd om twee hele dagen met een nieuwe stagiaire door te brengen. Op dinsdag kwam zij zich melden en werd ze naar mijn lokaal gebracht. Ik keek op en zag toen iets wat ik niet verwachtte.

Een klein schattig Marokkaans meisje met de looks van een echte achttienjarige tiener, hoofddoek, ongeveer 1.60 meter lang, mooi diepbruine ogen, een lieve lach en sexy stem.

“Hallo meester, ik ben Naro” zei ze. Meteen begon ik te lachen. “Hier hoef je geen meester te zeggen hoor, ik ben hier om je te begeleiden.” We praten wat en ze bleek niet zo oubollig als ze uitstraalde met haar kleren en hoofddoek. Nu is het niet zo dat ze een week later al aan mijn lul hing, integendeel, het leek zelfs of ze mij ontweek buiten de lessen om. Er waren veel gesprekken over het lesgeven en de dingen die ze beter kon doen, maar meer dan het zakelijke was er niet.

Ook kwam ze vaak mijn lessen bekijken en nam ze veel van me op. Omdat ik niet wil dat de leerlingen mijn nummer hebben gebruiken we snapchat om te communiceren. Blijkbaar heeft zij toen goed opgelet want na een kleine 3 maanden werd ik toegevoegd. Niets bijzonders want dat gebeurt constant. Maar wat er daarna gebeurde was wel verrassend.

Hey meester, hoe gaat het? Zie ik in mijn scherm. Ik reageer droog terug met ja best, wat kan ik voor je doen?

Niks hoor, ik ga wat voor u doen. Ik reageer met wat vraagtekens maar een minuutje later krijg ik een filmpje. Ik zie een lachende mond, een vinger die er naar toe gaat, en op die vinger begint te zuigen. De camera gaat omlaag. Ik zie een BH met wat het lijkt een cup C borsten. Een hand masseert ze, gaat even in de bh maar de bh gaat niet uit. Dan gaat de camera verder omlaag tot ik een slipje zie. Er is zichtbaar een natte plek in de witte slip te zien. Even streelt de hand het slipje en dan is het filmpje klaar. Ik vraag nog wie dit is maar ik krijg geen antwoord.

Een dag later sta ik voor de klas. Mijn stagiaire is er wel maar vraagt of ze even naar de wc mag. Een dikke tien minuten later komt ze pas terug maar erg is dat niet. Na de les is ze er nog even om wat dingen te vragen en dan verlaat ze het lokaal. Ik pak mijn telefoon en zie een snap. Weer van hetzelfde account. Ik zie alleen maar NN op mijn scherm staan, en ook dat ik een filmpje heb gekregen. Ik open het filmpje en schrik even. Ik kijk snel even of ik niemand zie maar ik ben gelukkig alleen. Wat ik zie maakt me geil. Ik zie een omhoog getrokken shirt en twee mooie borsten met roze tepels die uit een bh gehaald zijn. Een vinger streelt de tepels die zichtbaar hard worden. Een tweede filmpje volgt. Opnieuw een mooi slipje, blauw dit keer, passend bij haar BH. Een hand gaat over het slipje heen, en na een paar seconden gaat het slipje opzij. Ik zie een deels behaard kutje, waar een vinger in glijdt. Ik hoor een kreun en kijk op. Dan hoor ik zachtjes, “neuk mij meester” terwijl de vinger op en neer gaat in het kutje. Hey… die stem, zou het? Nee toch. Zo’n net meisje met een hoofddoek stuurt dit toch niet. Het filmpje is al klaar en ik doordat ik zo in gedachten was heb ik het einde gemist.

In mijn hoofd blijft het filmpje spoken. Is dat echt mijn stagiaire? Ga ik haar dit vragen, of haar confronteren? Ze is al naar huis dus ik kan haar nu niks meer vragen, en ook niet meer kijken of haar kleding overeenkomt. Ik probeer het los te laten omdat voor mij het werk nog niet klaar is, maar ik voel toch dat dit filmpje mij geil maakte. De rest van de lesdag komt er niks meer voorbij. Tot in de avond.

Ik zit op de bank als mijn scherm oplicht. Een snap van NN. Een foto van een bh op een bed. Is hij mooi meester? Staat er onder. Ik stuur terug, ja dat is hij maar wie ben jij. Ik krijg een foto terug zonder antwoord, maar ik zie wel weer de borsten van eerder. Nu mooie bloot, ze ogen stevig en die roze tepel op de ietwat getinte huid maken me meteen hard.
Mooi he? Staat er onder. Ja zeker stuur ik terug. Meteen daarna volgt de volgende foto. De benen uit elkaar. Dezelfde blauwe slip. Meteen erna weer een foto. De slip is uit, het kutje nat, de benen wijd. Fuck zeg stuur ik terug, dit is lekker. Dan word ik gebeld op snap. Ik neem op en vraag meteen, “wie is dit?” Ik hoor echter niks anders dan gehijg. Ik vraag nog een keer wie dit is maar dan gaat het gehijg over in zacht gekreun. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie dit is, maar het gekreun met het beeld van de foto’s in mijn hoofd zorgen ervoor dat mijn broek open gaat. Met mijn telefoon in mijn linkerhand en mijn pik in mijn rechterhand luister ik naar dit geile meisje.

Ze praat niet, maar kreunt geweldig. Zachtjes hoor ik het soppende kutje op de achtergrond. Zonder overdreven gekreun hoor ik hoe deze dame zichzelf naar een hoogtepunt werkt. Nog niks geeft mij de zekerheid dat zij dit is, maar ik denk ( en hoop ) stiekem dat zij dit is. Minutenlang gaat dit door, en ik kan mijzelf nog nauwelijks inhouden. Ik voel een orgasme dichterbij komen, begin ook te kreunen en dit hoort de mysterieuze meid aan de andere kant ook.

Ik hoor dat de mysterieuze ook klaarkomt. Dat was ook niet zo moeilijk omdat ze mij dat luidkeels liet horen door een schreeuwend: “Ik kom meester.” Heerlijk, want dat het intens was, was wel duidelijk. Zelf moedig ik haar aan en begin ook hard te kreunen. Ik kom klaar, spuit mijn zaad over mijn buik en hand en hoor in mijn oor het geschreeuw over gegaan in gehijg en tot mijn spijt wordt de verbinding verbroken. De mysterieuze NN (Is dit echt Naro?) heeft mijn hoofd op hol gebracht, en een ding is zeker. Ik hoop dat deze meid dit nog veel vaker doet. En dat gebeurde…

De volgende dag op mijn werk zag ik Naro weer. Nou ja zien, ze deed een beetje haar best om mij te ontwijken waardoor ik steeds meer het idee kreeg dat zij het ook echt was. Naro moest echter toch een keer met mij praten, omdat zij immers in mijn lokaal wat lessen moest bijwonen en geven. Iets voor het 1ste lesuur kom ik haar tegen bij mijn lokaal. “Hey Naro!”

“Hallo Meester!” (Ja ze noemde me echt steeds meester, en heel eerlijk vond ik dat best geil ). Ze doet heel spontaan waardoor ik toch weer twijfel. Is zij dit wel of niet? Ik besluit om haar eens goed in me op te nemen. Haar kleding verhult helaas veel, maar als ik haar goed bekijk zie ik een redelijke kont. Haar tieten verstopt ze echter achter haar kleding, dus daar kan ik op het moment nog niets van vinden. Ze begint vrolijk te ratelen en ik staar nog even ongegeneerd verder naar deze dame. Ze stopt ineens met praten, heeft blijkbaar door dat ik haar begeer en vervolgens lacht ze even. Dan zegt ze, “Yo mees, praat ik tegen een stomme muur of zo.” Ik lach, excuseer me en vervolgens zegt ze. “Ik ga nog even snel wat te drinken pakken.” Ik lach het weg maar voel me behoorlijk betrapt.

Terwijl Naro beneden is loop ik naar achter in het lokaal. Mijn telefoon trilt en als ik kijk heeft de mysterieuze NN wat gestuurd. Ik open hem en zie weer een geile foto. Op de wc, voorover gebukt met daar bij de tekst. Hier keek je toch naar meester? Mijn hart slaat op hol. Shit… zij is het echt. Yes! Denk ik even. Daarna schiet er van alles door me heen. Doet ze dit voor een goede beoordeling, vindt zij mij dan echt lekker, heeft ze… “Hey meester!” Shit daar is ze weer. Ik draai me om en kijk haar aan. Ze lacht maar kijkt mij niet terug aan. Nee, ze kijkt naar de bobbel in mijn broek. Dan gaat de bel. Snel loop ik de inloopkast in zodat mijn stijve even kan zakken. Naro ontvangt de leerlingen en gaat de les draaien. Kan ik even doen alsof ik de kast opruim.

Als de les voorbij is heb ik een tussenuur. Naro laat de kinderen weggaan en gaat zitten. Ik pak ook een stoel en wil de les doorspreken, maar Naro zit op haar telefoon. Net als ik daar wat van wil zeggen krijg ik een snapchat. Een selfie van Naro met haar hoofddoek met daarin de tekst: lekker he meester. Ik besluit terug te sturen: Jij bent dus een geile meid. Vervolgens krijg ik terug: Jij maakt mij geil meester. Naro staat op, loopt naar de deur, doet die dicht en loopt vervolgens naar de kast. Ze rommelt daar wat en dan is het stil. Moet ik mee? Moet ik wachten? Fuck wat nu. Maar het antwoord laat niet lang op zich wachten. “Meester ik heb hulp nodig!” Roept ze. Vervolgens hoor ik wat vallen. Ik loop naar de kast en schrik van wat ik zie.
Naro haar hoofddoek is weg. Een prachtige bos krullen is tevoorschijn gekomen. Wat een verschijning is dit zeg. Wat een prachtmeid. Maar dat is niet alles. De hoofddoek die normaal alles bedekte, ligt op de grond samen met een boek. Nu zie ik een mooi spaghetti shirtje met inkijk. Damn wat kan ik lekker naar die tieten kijken. Oké, het is niet de borstpartij die mijn ex Zehlia had, maar deze cup C mag er zeker zijn. Weer staar ik te lang, want Naro vraagt of ik het goed zie. Ik kijk, kwijl ook bijna en zeg, “ja ik zie het goed.” De bandjes van haar shirtje gaan omlaag, ze laat haar shirtje iets zakken, en daar zie ik de BH van 2 dagen terug. “Wauw…” meer kan ik niet uitbrengen. Naro pakt mijn hand en legt die op haar borsten. Gepraat wordt er niet. Alleen maar omlaag gekeken. Zij en ik kijken naar mijn hand op haar bh. Dan begin ik langzaam te kneden. Naro geniet, heeft haar ogen dicht. Mijn hand duwt haar BH opzij en daar zie ik ze, de prachtige roze tepels op die stevige borsten. Handvol, perfect bijna.

Ik duw haar BH omlaag, haar borsten zijn nu ontbloot. Ik masseer ze stevig en Naro kreunt zacht. Mijn mond verplaatst zich naar haar borsten en begin zachtjes te zuigen op haar rechterborst. “Fuck” hoor ik zachtjes. Dit vindt ze dus lekker… één hand heeft ze op mijn hoofd, maar haar andere hand is haar broek in gegaan. Ze kreunt, ja nu weet ik het zeker. Dit is het gekreun van gisteren. Naro vingert zichzelf gewoon terwijl ik haar tieten kus lik en verwen. Veel te snel komt Naro al klaar. Ze duwt mijn hoofd tegen haar borsten aan waardoor ik er haast in stik. Ze kreunt, schokt licht en komt klaar.  Even is het stil. Ik kijk naar haar, ze wordt rood en zegt “sorry.”

“Waarom Naro?”

“Dat ik dit zomaar doe meester.” Beschaamd probeert ze zich aan te kleden maar dat accepteer ik niet. “Wat denk jij te gaan doen?” Ik duw haar op een ladekastje. Ze zit daar en ik duw haar hoofd tegen de harde bobbel in mijn broek aan. Jij kunt niet klaarkomen en mij hier zo achter laten. Ze kijkt me aan en zegt dan heel zielig. “Maar meester, ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan, laat staan met een man.” Ik begin te lachen en zeg.

“Jammer dan Naro, het is tijd dat je het gaat leren.” Ik knoop mijn broek los en laat hem op mijn enkels zakken. Mijn boxer is meer een tent nu, en die is ook zo uit. Ze kijkt naar mijn pik. Nee, hij is zeker niet groot. Misschien iets dikker dan gemiddeld maar daar is dan ook alles mee gezegd. Naro doet haar hand er omheen, en vraagt wat ze nu moet doen. “Trekken meisje, maar zachtjes.” Onhandig probeert ze me af te trekken. Naro had duidelijk niet gelogen. Het gestuntel van haar rechterhand om mijn pik gaat mij niet laten spuiten. Mijn rechterhand gaat naar haar borsten, mijn linkerhand streelt haar wang. Nadat ik haar een paar minuten heb laten aanmodderen zeg ik haar dat ze het moet proberen met haar mond.

Ze schrikt, dat is weer iets nieuws. Even kijkt ze me aan met een blik die zegt, moet dit? Maar dan gaat haar mond open en laat mijn pik er in glijden. Nou ja, mijn eikel, want verder gaat ze nog niet. Langzaam gaat haar mond op en neer over mijn eikel. Ik voel ook dat ze met haar tong haar best doet en dat is best lekker. Ze doet het langzaam maar haar mooie krullenkopje, haar stevige borsten en lekkere mond zorgen er wel voor dat ik geniet. Ondanks haar onervarenheid voel ik dat ik ga komen. Veel te snel ook, maar de spanning van dit alles wordt me te veel. Ik voel het opkomen, probeer Naro te waarschuwen. Ze stopt meteen met pijpen maar daardoor komt mijn volledige lading in haar gezicht en op haar borsten. Vijf dikke stralen zaad over mijn achttienjarige stagiaire. Fuck, dit is heerlijk.

Naro zelf is minder blij. Haar make-up is verpest, haar gezicht onder het zaad, haar shirt vies. Tsja, dat is lastig. Uit een van de kasten haal ik wat papier waarmee ze het zaad weghaalt. Als ik me omdraai realiseer ik me dat we zomaar betrapt hadden kunnen worden. Het lokaal was niet op slot en de kastdeur stond op een kier. Gelukkig heeft niemand ons betrapt. Naro heeft gelukkig nog een les de tijd om zich te fatsoeneren, de klas hierna is namelijk verplaatst.

Die avond denk ik thuis nog lang na over wat er gebeurde. Ik trek me er bij thuiskomst zelfs meteen op af. Weer spoot ik te snel, maar fuck wat was het geil. Vlak voor het slapen gaan krijg ik een filmpje. Het is Naro, ik zie niet haar gezicht maar herken meteen haar borsten. Ze laat zien hoe twee vingers haar kutje vullen en hoe ze hard kreunend klaarkomt en mijn naam kreunt. Daarna stuurt ze een berichtje met, <bedankt meester. Wilt u mijn 1ste worden, ik ben echt nog maagd.>

De volgende dag kwam ik met een grote lach op mijn gezicht aan op mijn werk. Daar realiseerde ik me echter dat Naro er niet zou zijn. Ze is immers een stagiair en die moeten ook gewoon naar de hogeschool om zichzelf te voorzien van de nodige kennis. Een beetje teleurgesteld loop ik om acht uur in de ochtend vast richting mijn lokaal. Ik zet wat spullen klaar, zet de computer vast aan en kijk op mijn snap. Naro was dus ook al wakker, en hoe. Ik krijg meteen een foto te zien van een naakte Naro, met daarbij gezet, <sorry meester. Ik ben alvast een keer klaargekomen.>

Ik stuur een berichtje terug met de vraag of het lekker was. Niet zo lekker als gisteren meester. Ik stuur terug dat ik haar graag laat klaarkomen, maar dat er nu toch echt even gewerkt moet worden. Ze stuurt een voice-clip terug en zegt. “Geen probleem meester, ik zal mezelf nog wel even vermaken.” Fuck wat een stem zeg. Ik leg mijn telefoon weg en begin aan mijn voorbereidingen.

De dag komt wat moeizaam op gang maar als de les eenmaal begonnen is gaat het gelukkig wat sneller. Vier lessen achter elkaar en dan begint de grote pauze. Mijn telefoon komt weer tevoorschijn (die houd ik in mijn la tijdens de les) en ik zie meteen dat Naro mij gemist heeft. Ik open mijn snap en meteen weer een foto. Niet helemaal wat ik hoopte; want Naro had zich aangekleed. Oké dan is ze nog steeds mooi, maar ik was nu toch al geil.

Al snel blijkt dat ik te ongeduldig was, want de volgende foto is er weer een waar haar hoofddoek af is gegaan. Daarna krijg ik er weer een, zonder shirt. Zonder broek volgt dan. Dan komen haar prinsesjes zoals ik ze noem tevoorschijn. Geen grote borsten (normaal houd ik echt van grote borsten) maar deze C-cup maakt me toch iedere keer weer in een paar seconden hard. Nog een extra foto van haar borsten, en de foto erna is alles uit. Benen tegen elkaar aangedrukt helaas, maar ik moet niet zeuren. Wat een meid is dit zeg.

Helaas heeft ze niks meer gestuurd, en om te voorkomen dat ik de hele dag met een harde lul voor de klas sta, leg ik de telefoon weg en ga wat andere dingen doen die mij afleiden. De rest van de dag niet meer bezig geweest met mijn telefoon, en aan het eind van de werkdag blijkt wel dat Naro op school heeft op zitten letten, want ik heb geen snap’s meer gehad helaas.

In de avond zit ik op de bank te gamen (niet lachen, maar zat helemaal verdiept in super mario) toen mijn telefoon ging. Een snap, maar geen aandacht. Nog een snap, en nog een. Ow fuck dat is Naro. Ik laat me doodgaan (in het spel dan he) en open mijn snap. Het is duidelijk, Naro is geil.

N: Hey meester, ik denk al de hele dag aan u.

M: Nou dat heb ik niet echt gemerkt he.

N: Sorry meester, maar op school kan ik toch niks doen.

M: Vooruit, je hebt gelijk. Al hoorde ik je gister niet klagen.

N: *stuurt foto van haar borsten*

M: Naro gaat wat goed maken zie ik al, mag ik de rest ook zien.

N: Tuurlijk meester.

N: *stuurt een full-body foto zonder haar hoofd *

M: Fuck baby, benen uit elkaar dan. Speel maar voor de meester.

Dan blijft het even stil en ben ik bang dat ik haar afgeschrikt heb. Maar dat is gelukkig niet zo. Ik krijg een filmpje waarop Naro zichzelf verwent. Twee vingers diep in haar. Langzaam neemt ze zichzelf en ze kreunt. Ze kijkt in de camera alsof ze naar mij kijkt, dan gaat de camera weer omlaag langs haar borsten verder naar haar kutje waar haar vingers nu haar klitje verwennen. Ik kan je vertellen, als je zoiets lekker ziet is een minuut snel voor bij.

M: Geniet je Naro?

N: Ja meester, maar ik vinger al zolang. Ik ben echt toe aan iets anders in mijn kutje.

M: Hoe lang al?

N: Sinds mijn 14de meester.

M: Wat wil je dan schat? Wel is iets anders geprobeerd?

N: Nee…

Ik probeer Naro zo ver te krijgen dat ze iets anders probeert. Even lijkt het dat ze een stift wil gebruiken. Maar helaas doet ze dat niet. Wel help ik haar nog om klaar te komen. We bellen elkaar via snap, en ik praat haar binnen twee minuten al naar een orgasme. Ze is klaar, en wilt slapen. Ik dacht dat mannen dat altijd deden grap ik nog, maar ze hangt meteen op. Zit ik dan, met een harde pik. Er zat niks anders op dan de hand aan mezelf te slaan. De 1ste keer is zo snel dat ik meteen door ga voor een 2de. Na het 2de  orgasme en wat opruimwerkzaamheden ga ik ook maar is op bed aan.

De volgende ochtend heb ik een idee. Ik snap Naro met de vraag of ze vanmiddag wat te doen heeft. “Hoezo meester?” Vraagt ze.

“Nou, jij wilde toch iets anders voelen dan je vingers. Als je het wilt, kan die dag vandaag zijn.” Even is ze stil, maar ze hapt. “Ja, dat wil ik meester. Maar waar?”

“Gewoon bij mij thuis lieve Naro.” Ik geef mijn adres en zeg tegen haar dat ze altijd nog terug kan krabbelen als ze twijfels heeft. Ik nodig haar uit om rond 16 uur bij mij te zijn. Kwart over vier in casa de meester… Geen Naro. Ik dacht, laat ik haar snappen. Dat doe ik, maar geen reactie. Ergens snap ik het wel. Het is niet zomaar eventjes een kopje suiker halen bij de buurman. Ik heb me erbij neergelegd dat ze niet meer komt, maar om halfvijf gaat dan ineens toch de bel. Ik druk de deur van mijn appartement open en wacht bij mij voordeur. Daar komt ze de trap op, met hoofddoek op, traditionele kleding. Fuck dit maakt nu al geil en ik heb er nog niet eens aangeraakt.

Ze komt boven, zegt niks en kijkt me aan. Ik laat Naro binnen, sluit de deur en draai me om. Ze zegt niets, maar pakt mijn hand beet. Ze druk zachtjes haar lippen op de mijn. Ze kust me, zoent me maar alles is heel lief en teder. Ik til haar op, draai haar om en druk haar zachtjes tegen de deur. Haar armen om mijn nek, mijn handen onder haar lekkere kont. Even houden we dit vol. Het tedere langzame zoenen maakt snel plaats voor heftig tongen en uiteindelijk breek ik die zoen af om haar nek te kussen. Ik heb haar nog steeds omhoog, en til haar richting de slaapkamer.

Ik vraag haar om de hoofddoek af te doen. Dat doet ze en meteen geniet ik weer van die prachtige bos met krullen. Ik zoen haar weer en mijn handen verkennen haar lichaam als ik een schokkende ontdekking doe. Ik voel geen bh bij haar borsten. Betekent dat dan…… Ik besluit het niet te vragen maar begin langzaam Naro te ontdoen van haar kleding. Dan blijkt al snel wat ik niet eens had durven dromen. Ze heeft, onder het traditionele gewaad (zo noem ik het maar even, zou niet weten hoe het heet) gewoon helemaal niets aan. Wauw. Dat lijf. Ik wist dat het mooi was, maar zo voor me is het bijna perfect.

Ik doe mijn shirt uit en duw Naro zachtjes op bed. Eerst plaag ik haar. Zachtjes kietelen, kusjes op haar buik en in haar nek. Maar na wat geplaag komt de tijd om Naro de dag van haar leven op seksgebied te geven. Mijn linkerhand glijdt over haar buik omhoog naar haar borsten die ik streel en masseer. Mijn rechterhand doet dat ook even, maar gaat daarna omhoog naar haar nek die ik beetpak. Ik kus haar, tong met haar en merk dat ze opgewonden is. We tongen snel maar mijn handen proberen haar borsten rustig te verwennen.

Mijn pik groeit. Mijn broek is nog aan en zoals elke man wel weet, knelt een stijve in jeans behoorlijk. Ik doe mijn broek uit, ga weer liggen en geef Naro kusjes op haar borsten. Mijn linkerhand masseert de ene borst, mijn mond kust de andere en mijn rechterhand is op zoek naar Naro haar kutje. Ik streel haar onderbuik, omlaag naar haar lies. Het is warm, erg warm. Als mijn hand opzij schuift voel ik dat Naro ook enorm nat is. Heerlijk gewoon! Mijn hand glijdt over haar kutje heen, daarna laat ik mijn middelvinger van laag naar hoog door haar kutje glijden om te eindigen bij haar klitje, en die zachtjes te strelen.

Naro Kreunt. Ze geniet duidelijk en haar gekreun maakt mij nog geiler. Ik ga zo door tot ze zachtjes klaarkomt op mijn vingers, die vooral haar klitje bewerkt. Ik kijk haar aan, ze zegt zachtjes, “dank je wel meester.” Ik vraag haar of ze er echt klaar voor is, en ze zegt ja. Ik zoen haar, sta nog even op om mijn boxer uit te doen en ga naast haar liggen. Ik streel haar buik, kus haar nek. Mijn kusjes gaan langzaam aan steeds iets lager, via haar borsten naar haar onderbuik. Ik sta op, doe haar benen iets omhoog en uit elkaar en ga er tussen liggen. Ik kus de binnenkant van haar been, haar lies. Steeds kom ik dichterbij het kutje wat smeekt om mijn tong. Naro wordt gek en roept, “doe nu meester, alsjeblieft.”

Ik besluit Naro te geven wat ze verdiend. Mijn tong glijdt van onderin haar kutje helemaal omhoog, tot haar klitje. Ik zuig er zachtjes op en laat mijn tong er rustig overheen gaan. Naro laat duidelijk merken dat ze dit heerlijk vindt. Ze kreunt hard en dat dit nieuw voor haar is blijkt wel als er tijdens het verwennen van haar klitje twee vingers haar kutje binnendringen. Nu heeft ze het helemaal niet meer. Het zachte gekreun heeft plaats gemaakt voor hard gekreun en haar armen zwaaien rond. Dan ligt haar hand even op mijn hoofd, dan pakt ze haar tieten, dan liggen ze naast haar.

In geen tijd lukt het mij om Naro voor een 2de keer te laten klaarkomen. Anders dan ik hoopte werd ze stiller bij haar orgasme. Haar lichaam schokte hevig en oncontroleerbaar. Haar kutje kneep mijn vingers af en dan ineens is het heel stil. Naro is er nog bij maar lijkt het even helemaal kwijt te zijn. Ze hijgt hard, hartslag van 190 en betraande ogen. Dit was dus heel intens. Ondanks mijn steenharde pik geef ik deze beeldschone meid de tijd om even bij te komen. Ik haal zelfs even een glas water voor haar. Als ik terugkom is ze weer wat meer bij haar positieven.

Ze ligt tegen me aan, we praten wat over van alles en nog wat. Ze kijkt me diep in me ogen aan, zoent me en vraagt. “Meester, wil je het nu doen bij me?”

“Ben je er klaar voor schat?”

“Ja meester, ik wil het.” Ik zoen Naro, en laat haar weer op haar rug liggen. Ik kus haar lichaam opnieuw, dezelfde route als hiervoor. Bij iedere aanraking geniet ze en kreunt ze zacht. Dan ga ik tussen haar benen liggen. Eerst met mijn vingers er in, nog steeds is ze drijfnat. Dan duw ik mijn harde tegen haar kutje aan. Ik kijk haar aan, zoen haar en glij dan langzaam naar binnen. Ze onderbreekt de zoen om een kreun te kunnen loslaten. “Ja meester, neuk maar” zegt ze. Ik begin langzaam te stoten. Pijn doet het niet, maar eerlijk is eerlijk, mijn apparaat is ook niet van dat formaat dat het pijn zou moeten doen.

We genieten intens. Er wordt langzaam geneukt in het meest ouderwetse standje wat er bestaat, en toch wilde ik het op deze manier doen. Haar aan kunnen kijken, intens kunnen genieten. Ze kreunt en ik neuk haar sneller, waardoor zij harder gaat kreunen. Ik voel veel te snel dat ik ga klaarkomen. Dit prachtige meisje en het strakke kutje zorgen ervoor dat ik dit niet lang vol houd. Ik fluister dat in haar oor. Ze waarschuwt me nog dat ze de pil niet slikt. Ik zoen haar kort en begin aan mijn eindsprint.

Terwijl ik harder begin te stoten kreunt Naro nog harder. Als een volleerde slet moedigt ze mij aan. “Neuk maar meester, doe het.” Dit helpt niet echt mee waardoor mijn orgasme zich nu echt aankondigt. Met een luide kreun trek ik mijn pik uit haar. Hopelijk net op tijd maar ik begin meteen te spuiten. Alles eindigt op Naro haar buik, een deel op haar borsten. Ik kreun en hijg na, Naro kijk gebiologeerd naar het zaad op haar lijf, kijkt vervolgens naar mij. Een glimlach verschijnt op haar gezicht en ze zegt, “dank je wel meester, dit was geweldig.”


Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Er zit een opbouw in en voor de echte orgasmejager misschien in het begin een beetje saai.

Dit schooljaar kreeg ik voor het eerst een stagiaire. Ja, zo eentje die alles nog moet leren en nog nooit voor de klas heeft gestaan. Zucht, het moet maar. Ik vroeg nog om een stagiaire die al een beetje zelfstandig was, maar dat zat er niet in. In de eerste week kwam zij al langs. De kinderen zijn er nog niet, dus ik was geslachtofferd om twee hele dagen met een nieuwe stagiaire door te brengen. Op dinsdag kwam zij zich melden en werd ze naar mijn lokaal gebracht. Ik keek op en zag toen iets wat ik niet verwachtte.

Een klein schattig Marokkaans meisje met de looks van een echte achttienjarige tiener, hoofddoek, ongeveer 1.60 meter lang, mooi diepbruine ogen, een lieve lach en sexy stem.

“Hallo meester, ik ben Naro” zei ze. Meteen begon ik te lachen. “Hier hoef je geen meester te zeggen hoor, ik ben hier om je te begeleiden.” We praten wat en ze bleek niet zo oubollig als ze uitstraalde met haar kleren en hoofddoek. Nu is het niet zo dat ze een week later al aan mijn lul hing, integendeel, het leek zelfs of ze mij ontweek buiten de lessen om. Er waren veel gesprekken over het lesgeven en de dingen die ze beter kon doen, maar meer dan het zakelijke was er niet.

Ook kwam ze vaak mijn lessen bekijken en nam ze veel van me op. Omdat ik niet wil dat de leerlingen mijn nummer hebben gebruiken we snapchat om te communiceren. Blijkbaar heeft zij toen goed opgelet want na een kleine 3 maanden werd ik toegevoegd. Niets bijzonders want dat gebeurt constant. Maar wat er daarna gebeurde was wel verrassend.

Hey meester, hoe gaat het? Zie ik in mijn scherm. Ik reageer droog terug met ja best, wat kan ik voor je doen?

Niks hoor, ik ga wat voor u doen. Ik reageer met wat vraagtekens maar een minuutje later krijg ik een filmpje. Ik zie een lachende mond, een vinger die er naar toe gaat, en op die vinger begint te zuigen. De camera gaat omlaag. Ik zie een BH met wat het lijkt een cup C borsten. Een hand masseert ze, gaat even in de bh maar de bh gaat niet uit. Dan gaat de camera verder omlaag tot ik een slipje zie. Er is zichtbaar een natte plek in de witte slip te zien. Even streelt de hand het slipje en dan is het filmpje klaar. Ik vraag nog wie dit is maar ik krijg geen antwoord.

Een dag later sta ik voor de klas. Mijn stagiaire is er wel maar vraagt of ze even naar de wc mag. Een dikke tien minuten later komt ze pas terug maar erg is dat niet. Na de les is ze er nog even om wat dingen te vragen en dan verlaat ze het lokaal. Ik pak mijn telefoon en zie een snap. Weer van hetzelfde account. Ik zie alleen maar NN op mijn scherm staan, en ook dat ik een filmpje heb gekregen. Ik open het filmpje en schrik even. Ik kijk snel even of ik niemand zie maar ik ben gelukkig alleen. Wat ik zie maakt me geil. Ik zie een omhoog getrokken shirt en twee mooie borsten met roze tepels die uit een bh gehaald zijn. Een vinger streelt de tepels die zichtbaar hard worden. Een tweede filmpje volgt. Opnieuw een mooi slipje, blauw dit keer, passend bij haar BH. Een hand gaat over het slipje heen, en na een paar seconden gaat het slipje opzij. Ik zie een deels behaard kutje, waar een vinger in glijdt. Ik hoor een kreun en kijk op. Dan hoor ik zachtjes, “neuk mij meester” terwijl de vinger op en neer gaat in het kutje. Hey… die stem, zou het? Nee toch. Zo’n net meisje met een hoofddoek stuurt dit toch niet. Het filmpje is al klaar en ik doordat ik zo in gedachten was heb ik het einde gemist.

In mijn hoofd blijft het filmpje spoken. Is dat echt mijn stagiaire? Ga ik haar dit vragen, of haar confronteren? Ze is al naar huis dus ik kan haar nu niks meer vragen, en ook niet meer kijken of haar kleding overeenkomt. Ik probeer het los te laten omdat voor mij het werk nog niet klaar is, maar ik voel toch dat dit filmpje mij geil maakte. De rest van de lesdag komt er niks meer voorbij. Tot in de avond.

Ik zit op de bank als mijn scherm oplicht. Een snap van NN. Een foto van een bh op een bed. Is hij mooi meester? Staat er onder. Ik stuur terug, ja dat is hij maar wie ben jij. Ik krijg een foto terug zonder antwoord, maar ik zie wel weer de borsten van eerder. Nu mooie bloot, ze ogen stevig en die roze tepel op de ietwat getinte huid maken me meteen hard.
Mooi he? Staat er onder. Ja zeker stuur ik terug. Meteen daarna volgt de volgende foto. De benen uit elkaar. Dezelfde blauwe slip. Meteen erna weer een foto. De slip is uit, het kutje nat, de benen wijd. Fuck zeg stuur ik terug, dit is lekker. Dan word ik gebeld op snap. Ik neem op en vraag meteen, “wie is dit?” Ik hoor echter niks anders dan gehijg. Ik vraag nog een keer wie dit is maar dan gaat het gehijg over in zacht gekreun. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie dit is, maar het gekreun met het beeld van de foto’s in mijn hoofd zorgen ervoor dat mijn broek open gaat. Met mijn telefoon in mijn linkerhand en mijn pik in mijn rechterhand luister ik naar dit geile meisje.

Ze praat niet, maar kreunt geweldig. Zachtjes hoor ik het soppende kutje op de achtergrond. Zonder overdreven gekreun hoor ik hoe deze dame zichzelf naar een hoogtepunt werkt. Nog niks geeft mij de zekerheid dat zij dit is, maar ik denk ( en hoop ) stiekem dat zij dit is. Minutenlang gaat dit door, en ik kan mijzelf nog nauwelijks inhouden. Ik voel een orgasme dichterbij komen, begin ook te kreunen en dit hoort de mysterieuze meid aan de andere kant ook.

Ik hoor dat de mysterieuze ook klaarkomt. Dat was ook niet zo moeilijk omdat ze mij dat luidkeels liet horen door een schreeuwend: “Ik kom meester.” Heerlijk, want dat het intens was, was wel duidelijk. Zelf moedig ik haar aan en begin ook hard te kreunen. Ik kom klaar, spuit mijn zaad over mijn buik en hand en hoor in mijn oor het geschreeuw over gegaan in gehijg en tot mijn spijt wordt de verbinding verbroken. De mysterieuze NN (Is dit echt Naro?) heeft mijn hoofd op hol gebracht, en een ding is zeker. Ik hoop dat deze meid dit nog veel vaker doet. En dat gebeurde…

De volgende dag op mijn werk zag ik Naro weer. Nou ja zien, ze deed een beetje haar best om mij te ontwijken waardoor ik steeds meer het idee kreeg dat zij het ook echt was. Naro moest echter toch een keer met mij praten, omdat zij immers in mijn lokaal wat lessen moest bijwonen en geven. Iets voor het 1ste lesuur kom ik haar tegen bij mijn lokaal. “Hey Naro!”

“Hallo Meester!” (Ja ze noemde me echt steeds meester, en heel eerlijk vond ik dat best geil ). Ze doet heel spontaan waardoor ik toch weer twijfel. Is zij dit wel of niet? Ik besluit om haar eens goed in me op te nemen. Haar kleding verhult helaas veel, maar als ik haar goed bekijk zie ik een redelijke kont. Haar tieten verstopt ze echter achter haar kleding, dus daar kan ik op het moment nog niets van vinden. Ze begint vrolijk te ratelen en ik staar nog even ongegeneerd verder naar deze dame. Ze stopt ineens met praten, heeft blijkbaar door dat ik haar begeer en vervolgens lacht ze even. Dan zegt ze, “Yo mees, praat ik tegen een stomme muur of zo.” Ik lach, excuseer me en vervolgens zegt ze. “Ik ga nog even snel wat te drinken pakken.” Ik lach het weg maar voel me behoorlijk betrapt.

Terwijl Naro beneden is loop ik naar achter in het lokaal. Mijn telefoon trilt en als ik kijk heeft de mysterieuze NN wat gestuurd. Ik open hem en zie weer een geile foto. Op de wc, voorover gebukt met daar bij de tekst. Hier keek je toch naar meester? Mijn hart slaat op hol. Shit… zij is het echt. Yes! Denk ik even. Daarna schiet er van alles door me heen. Doet ze dit voor een goede beoordeling, vindt zij mij dan echt lekker, heeft ze… “Hey meester!” Shit daar is ze weer. Ik draai me om en kijk haar aan. Ze lacht maar kijkt mij niet terug aan. Nee, ze kijkt naar de bobbel in mijn broek. Dan gaat de bel. Snel loop ik de inloopkast in zodat mijn stijve even kan zakken. Naro ontvangt de leerlingen en gaat de les draaien. Kan ik even doen alsof ik de kast opruim.

Als de les voorbij is heb ik een tussenuur. Naro laat de kinderen weggaan en gaat zitten. Ik pak ook een stoel en wil de les doorspreken, maar Naro zit op haar telefoon. Net als ik daar wat van wil zeggen krijg ik een snapchat. Een selfie van Naro met haar hoofddoek met daarin de tekst: lekker he meester. Ik besluit terug te sturen: Jij bent dus een geile meid. Vervolgens krijg ik terug: Jij maakt mij geil meester. Naro staat op, loopt naar de deur, doet die dicht en loopt vervolgens naar de kast. Ze rommelt daar wat en dan is het stil. Moet ik mee? Moet ik wachten? Fuck wat nu. Maar het antwoord laat niet lang op zich wachten. “Meester ik heb hulp nodig!” Roept ze. Vervolgens hoor ik wat vallen. Ik loop naar de kast en schrik van wat ik zie.
Naro haar hoofddoek is weg. Een prachtige bos krullen is tevoorschijn gekomen. Wat een verschijning is dit zeg. Wat een prachtmeid. Maar dat is niet alles. De hoofddoek die normaal alles bedekte, ligt op de grond samen met een boek. Nu zie ik een mooi spaghetti shirtje met inkijk. Damn wat kan ik lekker naar die tieten kijken. Oké, het is niet de borstpartij die mijn ex Zehlia had, maar deze cup C mag er zeker zijn. Weer staar ik te lang, want Naro vraagt of ik het goed zie. Ik kijk, kwijl ook bijna en zeg, “ja ik zie het goed.” De bandjes van haar shirtje gaan omlaag, ze laat haar shirtje iets zakken, en daar zie ik de BH van 2 dagen terug. “Wauw…” meer kan ik niet uitbrengen. Naro pakt mijn hand en legt die op haar borsten. Gepraat wordt er niet. Alleen maar omlaag gekeken. Zij en ik kijken naar mijn hand op haar bh. Dan begin ik langzaam te kneden. Naro geniet, heeft haar ogen dicht. Mijn hand duwt haar BH opzij en daar zie ik ze, de prachtige roze tepels op die stevige borsten. Handvol, perfect bijna.

Ik duw haar BH omlaag, haar borsten zijn nu ontbloot. Ik masseer ze stevig en Naro kreunt zacht. Mijn mond verplaatst zich naar haar borsten en begin zachtjes te zuigen op haar rechterborst. “Fuck” hoor ik zachtjes. Dit vindt ze dus lekker… één hand heeft ze op mijn hoofd, maar haar andere hand is haar broek in gegaan. Ze kreunt, ja nu weet ik het zeker. Dit is het gekreun van gisteren. Naro vingert zichzelf gewoon terwijl ik haar tieten kus lik en verwen. Veel te snel komt Naro al klaar. Ze duwt mijn hoofd tegen haar borsten aan waardoor ik er haast in stik. Ze kreunt, schokt licht en komt klaar.  Even is het stil. Ik kijk naar haar, ze wordt rood en zegt “sorry.”

“Waarom Naro?”

“Dat ik dit zomaar doe meester.” Beschaamd probeert ze zich aan te kleden maar dat accepteer ik niet. “Wat denk jij te gaan doen?” Ik duw haar op een ladekastje. Ze zit daar en ik duw haar hoofd tegen de harde bobbel in mijn broek aan. Jij kunt niet klaarkomen en mij hier zo achter laten. Ze kijkt me aan en zegt dan heel zielig. “Maar meester, ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan, laat staan met een man.” Ik begin te lachen en zeg.

“Jammer dan Naro, het is tijd dat je het gaat leren.” Ik knoop mijn broek los en laat hem op mijn enkels zakken. Mijn boxer is meer een tent nu, en die is ook zo uit. Ze kijkt naar mijn pik. Nee, hij is zeker niet groot. Misschien iets dikker dan gemiddeld maar daar is dan ook alles mee gezegd. Naro doet haar hand er omheen, en vraagt wat ze nu moet doen. “Trekken meisje, maar zachtjes.” Onhandig probeert ze me af te trekken. Naro had duidelijk niet gelogen. Het gestuntel van haar rechterhand om mijn pik gaat mij niet laten spuiten. Mijn rechterhand gaat naar haar borsten, mijn linkerhand streelt haar wang. Nadat ik haar een paar minuten heb laten aanmodderen zeg ik haar dat ze het moet proberen met haar mond.

Ze schrikt, dat is weer iets nieuws. Even kijkt ze me aan met een blik die zegt, moet dit? Maar dan gaat haar mond open en laat mijn pik er in glijden. Nou ja, mijn eikel, want verder gaat ze nog niet. Langzaam gaat haar mond op en neer over mijn eikel. Ik voel ook dat ze met haar tong haar best doet en dat is best lekker. Ze doet het langzaam maar haar mooie krullenkopje, haar stevige borsten en lekkere mond zorgen er wel voor dat ik geniet. Ondanks haar onervarenheid voel ik dat ik ga komen. Veel te snel ook, maar de spanning van dit alles wordt me te veel. Ik voel het opkomen, probeer Naro te waarschuwen. Ze stopt meteen met pijpen maar daardoor komt mijn volledige lading in haar gezicht en op haar borsten. Vijf dikke stralen zaad over mijn achttienjarige stagiaire. Fuck, dit is heerlijk.

Naro zelf is minder blij. Haar make-up is verpest, haar gezicht onder het zaad, haar shirt vies. Tsja, dat is lastig. Uit een van de kasten haal ik wat papier waarmee ze het zaad weghaalt. Als ik me omdraai realiseer ik me dat we zomaar betrapt hadden kunnen worden. Het lokaal was niet op slot en de kastdeur stond op een kier. Gelukkig heeft niemand ons betrapt. Naro heeft gelukkig nog een les de tijd om zich te fatsoeneren, de klas hierna is namelijk verplaatst.

Die avond denk ik thuis nog lang na over wat er gebeurde. Ik trek me er bij thuiskomst zelfs meteen op af. Weer spoot ik te snel, maar fuck wat was het geil. Vlak voor het slapen gaan krijg ik een filmpje. Het is Naro, ik zie niet haar gezicht maar herken meteen haar borsten. Ze laat zien hoe twee vingers haar kutje vullen en hoe ze hard kreunend klaarkomt en mijn naam kreunt. Daarna stuurt ze een berichtje met, <bedankt meester. Wilt u mijn 1ste worden, ik ben echt nog maagd.>

De volgende dag kwam ik met een grote lach op mijn gezicht aan op mijn werk. Daar realiseerde ik me echter dat Naro er niet zou zijn. Ze is immers een stagiair en die moeten ook gewoon naar de hogeschool om zichzelf te voorzien van de nodige kennis. Een beetje teleurgesteld loop ik om acht uur in de ochtend vast richting mijn lokaal. Ik zet wat spullen klaar, zet de computer vast aan en kijk op mijn snap. Naro was dus ook al wakker, en hoe. Ik krijg meteen een foto te zien van een naakte Naro, met daarbij gezet, <sorry meester. Ik ben alvast een keer klaargekomen.>

Ik stuur een berichtje terug met de vraag of het lekker was. Niet zo lekker als gisteren meester. Ik stuur terug dat ik haar graag laat klaarkomen, maar dat er nu toch echt even gewerkt moet worden. Ze stuurt een voice-clip terug en zegt. “Geen probleem meester, ik zal mezelf nog wel even vermaken.” Fuck wat een stem zeg. Ik leg mijn telefoon weg en begin aan mijn voorbereidingen.

De dag komt wat moeizaam op gang maar als de les eenmaal begonnen is gaat het gelukkig wat sneller. Vier lessen achter elkaar en dan begint de grote pauze. Mijn telefoon komt weer tevoorschijn (die houd ik in mijn la tijdens de les) en ik zie meteen dat Naro mij gemist heeft. Ik open mijn snap en meteen weer een foto. Niet helemaal wat ik hoopte; want Naro had zich aangekleed. Oké dan is ze nog steeds mooi, maar ik was nu toch al geil.

Al snel blijkt dat ik te ongeduldig was, want de volgende foto is er weer een waar haar hoofddoek af is gegaan. Daarna krijg ik er weer een, zonder shirt. Zonder broek volgt dan. Dan komen haar prinsesjes zoals ik ze noem tevoorschijn. Geen grote borsten (normaal houd ik echt van grote borsten) maar deze C-cup maakt me toch iedere keer weer in een paar seconden hard. Nog een extra foto van haar borsten, en de foto erna is alles uit. Benen tegen elkaar aangedrukt helaas, maar ik moet niet zeuren. Wat een meid is dit zeg.

Helaas heeft ze niks meer gestuurd, en om te voorkomen dat ik de hele dag met een harde lul voor de klas sta, leg ik de telefoon weg en ga wat andere dingen doen die mij afleiden. De rest van de dag niet meer bezig geweest met mijn telefoon, en aan het eind van de werkdag blijkt wel dat Naro op school heeft op zitten letten, want ik heb geen snap’s meer gehad helaas.

In de avond zit ik op de bank te gamen (niet lachen, maar zat helemaal verdiept in super mario) toen mijn telefoon ging. Een snap, maar geen aandacht. Nog een snap, en nog een. Ow fuck dat is Naro. Ik laat me doodgaan (in het spel dan he) en open mijn snap. Het is duidelijk, Naro is geil.

N: Hey meester, ik denk al de hele dag aan u.

M: Nou dat heb ik niet echt gemerkt he.

N: Sorry meester, maar op school kan ik toch niks doen.

M: Vooruit, je hebt gelijk. Al hoorde ik je gister niet klagen.

N: *stuurt foto van haar borsten*

M: Naro gaat wat goed maken zie ik al, mag ik de rest ook zien.

N: Tuurlijk meester.

N: *stuurt een full-body foto zonder haar hoofd *

M: Fuck baby, benen uit elkaar dan. Speel maar voor de meester.

Dan blijft het even stil en ben ik bang dat ik haar afgeschrikt heb. Maar dat is gelukkig niet zo. Ik krijg een filmpje waarop Naro zichzelf verwent. Twee vingers diep in haar. Langzaam neemt ze zichzelf en ze kreunt. Ze kijkt in de camera alsof ze naar mij kijkt, dan gaat de camera weer omlaag langs haar borsten verder naar haar kutje waar haar vingers nu haar klitje verwennen. Ik kan je vertellen, als je zoiets lekker ziet is een minuut snel voor bij.

M: Geniet je Naro?

N: Ja meester, maar ik vinger al zolang. Ik ben echt toe aan iets anders in mijn kutje.

M: Hoe lang al?

N: Sinds mijn 14de meester.

M: Wat wil je dan schat? Wel is iets anders geprobeerd?

N: Nee…

Ik probeer Naro zo ver te krijgen dat ze iets anders probeert. Even lijkt het dat ze een stift wil gebruiken. Maar helaas doet ze dat niet. Wel help ik haar nog om klaar te komen. We bellen elkaar via snap, en ik praat haar binnen twee minuten al naar een orgasme. Ze is klaar, en wilt slapen. Ik dacht dat mannen dat altijd deden grap ik nog, maar ze hangt meteen op. Zit ik dan, met een harde pik. Er zat niks anders op dan de hand aan mezelf te slaan. De 1ste keer is zo snel dat ik meteen door ga voor een 2de. Na het 2de  orgasme en wat opruimwerkzaamheden ga ik ook maar is op bed aan.

De volgende ochtend heb ik een idee. Ik snap Naro met de vraag of ze vanmiddag wat te doen heeft. “Hoezo meester?” Vraagt ze.

“Nou, jij wilde toch iets anders voelen dan je vingers. Als je het wilt, kan die dag vandaag zijn.” Even is ze stil, maar ze hapt. “Ja, dat wil ik meester. Maar waar?”

“Gewoon bij mij thuis lieve Naro.” Ik geef mijn adres en zeg tegen haar dat ze altijd nog terug kan krabbelen als ze twijfels heeft. Ik nodig haar uit om rond 16 uur bij mij te zijn. Kwart over vier in casa de meester… Geen Naro. Ik dacht, laat ik haar snappen. Dat doe ik, maar geen reactie. Ergens snap ik het wel. Het is niet zomaar eventjes een kopje suiker halen bij de buurman. Ik heb me erbij neergelegd dat ze niet meer komt, maar om halfvijf gaat dan ineens toch de bel. Ik druk de deur van mijn appartement open en wacht bij mij voordeur. Daar komt ze de trap op, met hoofddoek op, traditionele kleding. Fuck dit maakt nu al geil en ik heb er nog niet eens aangeraakt.

Ze komt boven, zegt niks en kijkt me aan. Ik laat Naro binnen, sluit de deur en draai me om. Ze zegt niets, maar pakt mijn hand beet. Ze druk zachtjes haar lippen op de mijn. Ze kust me, zoent me maar alles is heel lief en teder. Ik til haar op, draai haar om en druk haar zachtjes tegen de deur. Haar armen om mijn nek, mijn handen onder haar lekkere kont. Even houden we dit vol. Het tedere langzame zoenen maakt snel plaats voor heftig tongen en uiteindelijk breek ik die zoen af om haar nek te kussen. Ik heb haar nog steeds omhoog, en til haar richting de slaapkamer.

Ik vraag haar om de hoofddoek af te doen. Dat doet ze en meteen geniet ik weer van die prachtige bos met krullen. Ik zoen haar weer en mijn handen verkennen haar lichaam als ik een schokkende ontdekking doe. Ik voel geen bh bij haar borsten. Betekent dat dan…… Ik besluit het niet te vragen maar begin langzaam Naro te ontdoen van haar kleding. Dan blijkt al snel wat ik niet eens had durven dromen. Ze heeft, onder het traditionele gewaad (zo noem ik het maar even, zou niet weten hoe het heet) gewoon helemaal niets aan. Wauw. Dat lijf. Ik wist dat het mooi was, maar zo voor me is het bijna perfect.

Ik doe mijn shirt uit en duw Naro zachtjes op bed. Eerst plaag ik haar. Zachtjes kietelen, kusjes op haar buik en in haar nek. Maar na wat geplaag komt de tijd om Naro de dag van haar leven op seksgebied te geven. Mijn linkerhand glijdt over haar buik omhoog naar haar borsten die ik streel en masseer. Mijn rechterhand doet dat ook even, maar gaat daarna omhoog naar haar nek die ik beetpak. Ik kus haar, tong met haar en merk dat ze opgewonden is. We tongen snel maar mijn handen proberen haar borsten rustig te verwennen.

Mijn pik groeit. Mijn broek is nog aan en zoals elke man wel weet, knelt een stijve in jeans behoorlijk. Ik doe mijn broek uit, ga weer liggen en geef Naro kusjes op haar borsten. Mijn linkerhand masseert de ene borst, mijn mond kust de andere en mijn rechterhand is op zoek naar Naro haar kutje. Ik streel haar onderbuik, omlaag naar haar lies. Het is warm, erg warm. Als mijn hand opzij schuift voel ik dat Naro ook enorm nat is. Heerlijk gewoon! Mijn hand glijdt over haar kutje heen, daarna laat ik mijn middelvinger van laag naar hoog door haar kutje glijden om te eindigen bij haar klitje, en die zachtjes te strelen.

Naro Kreunt. Ze geniet duidelijk en haar gekreun maakt mij nog geiler. Ik ga zo door tot ze zachtjes klaarkomt op mijn vingers, die vooral haar klitje bewerkt. Ik kijk haar aan, ze zegt zachtjes, “dank je wel meester.” Ik vraag haar of ze er echt klaar voor is, en ze zegt ja. Ik zoen haar, sta nog even op om mijn boxer uit te doen en ga naast haar liggen. Ik streel haar buik, kus haar nek. Mijn kusjes gaan langzaam aan steeds iets lager, via haar borsten naar haar onderbuik. Ik sta op, doe haar benen iets omhoog en uit elkaar en ga er tussen liggen. Ik kus de binnenkant van haar been, haar lies. Steeds kom ik dichterbij het kutje wat smeekt om mijn tong. Naro wordt gek en roept, “doe nu meester, alsjeblieft.”

Ik besluit Naro te geven wat ze verdiend. Mijn tong glijdt van onderin haar kutje helemaal omhoog, tot haar klitje. Ik zuig er zachtjes op en laat mijn tong er rustig overheen gaan. Naro laat duidelijk merken dat ze dit heerlijk vindt. Ze kreunt hard en dat dit nieuw voor haar is blijkt wel als er tijdens het verwennen van haar klitje twee vingers haar kutje binnendringen. Nu heeft ze het helemaal niet meer. Het zachte gekreun heeft plaats gemaakt voor hard gekreun en haar armen zwaaien rond. Dan ligt haar hand even op mijn hoofd, dan pakt ze haar tieten, dan liggen ze naast haar.

In geen tijd lukt het mij om Naro voor een 2de keer te laten klaarkomen. Anders dan ik hoopte werd ze stiller bij haar orgasme. Haar lichaam schokte hevig en oncontroleerbaar. Haar kutje kneep mijn vingers af en dan ineens is het heel stil. Naro is er nog bij maar lijkt het even helemaal kwijt te zijn. Ze hijgt hard, hartslag van 190 en betraande ogen. Dit was dus heel intens. Ondanks mijn steenharde pik geef ik deze beeldschone meid de tijd om even bij te komen. Ik haal zelfs even een glas water voor haar. Als ik terugkom is ze weer wat meer bij haar positieven.

Ze ligt tegen me aan, we praten wat over van alles en nog wat. Ze kijkt me diep in me ogen aan, zoent me en vraagt. “Meester, wil je het nu doen bij me?”

“Ben je er klaar voor schat?”

“Ja meester, ik wil het.” Ik zoen Naro, en laat haar weer op haar rug liggen. Ik kus haar lichaam opnieuw, dezelfde route als hiervoor. Bij iedere aanraking geniet ze en kreunt ze zacht. Dan ga ik tussen haar benen liggen. Eerst met mijn vingers er in, nog steeds is ze drijfnat. Dan duw ik mijn harde tegen haar kutje aan. Ik kijk haar aan, zoen haar en glij dan langzaam naar binnen. Ze onderbreekt de zoen om een kreun te kunnen loslaten. “Ja meester, neuk maar” zegt ze. Ik begin langzaam te stoten. Pijn doet het niet, maar eerlijk is eerlijk, mijn apparaat is ook niet van dat formaat dat het pijn zou moeten doen.

We genieten intens. Er wordt langzaam geneukt in het meest ouderwetse standje wat er bestaat, en toch wilde ik het op deze manier doen. Haar aan kunnen kijken, intens kunnen genieten. Ze kreunt en ik neuk haar sneller, waardoor zij harder gaat kreunen. Ik voel veel te snel dat ik ga klaarkomen. Dit prachtige meisje en het strakke kutje zorgen ervoor dat ik dit niet lang vol houd. Ik fluister dat in haar oor. Ze waarschuwt me nog dat ze de pil niet slikt. Ik zoen haar kort en begin aan mijn eindsprint.

Terwijl ik harder begin te stoten kreunt Naro nog harder. Als een volleerde slet moedigt ze mij aan. “Neuk maar meester, doe het.” Dit helpt niet echt mee waardoor mijn orgasme zich nu echt aankondigt. Met een luide kreun trek ik mijn pik uit haar. Hopelijk net op tijd maar ik begin meteen te spuiten. Alles eindigt op Naro haar buik, een deel op haar borsten. Ik kreun en hijg na, Naro kijk gebiologeerd naar het zaad op haar lijf, kijkt vervolgens naar mij. Een glimlach verschijnt op haar gezicht en ze zegt, “dank je wel meester, dit was geweldig.”

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *