Nog eens?

()

Het was een feest waar ik nog niet eerder was geweest voor werk. Ik moest foto’s nemen van een hard-style-feest in een loods net buiten Amsterdam. De foto’s moesten een soort van sfeerreportage worden. Nuchter stond ik tussen de mensen. Mijn cola’s hadden veel minder effect dan de alcohol en andere middelen die het gros van de overige bezoekers wel nuttigden. Dat gaf een aangename partysfeer.

Ik genoot van de uitgelaten meiden. De aandacht die mijn lens trok, was enorm. Zeker de meiden waren een genot voor mij en mijn camera. Iedereen wilde poseren. De een poseerde uitbundig, de ander sexy en weer een ander juist op haar best. Regelmatig waren het clubjes mensen die poseerden. Na vele foto’s was het een blonde meid die mijn aandacht extra trok. Het was toen ze langs me liep en ze verleidelijk haar hand nonchalant langs mijn heup liet glijden. Mijn hoofd week af van de camera.

Een mooie blonde meid passeerde me met een speelse blik in haar ogen. Haar pupillen waren groot. Ik wist genoeg. Deze meid had vast genoten van een pilletje. Wat ik ook wist, was dat die meiden altijd heerlijk ongeremd en losjes waren. Die meid bleek jij. Je vroeg me of je ook op de foto mocht. De eerste, uitbundige foto’s werden geschoten met enkele vrienden en vriendinnen van je. Zij waren echter minder geamuseerd door de camera, en haakten een voor een af. Jij bleef geboeid. En ik ook.

Je zag er goed uit. Je lange blonde haren staken mooi af bij je zwart shirtje. Dat accentueerde je slanke figuur goed. Je zwarte rokje deed precies hetzelfde. De huid van je mooie benen toonde zich voor een stukje. Je moderne jarretels eindigden boven je knieën, maar liepen met een dikke verbinding naar iets onder je rokje. Mijn gedachtes sloegen gelijk op hol. Opvallend waren je Nike Air Max onder het geheel. Waar alles zwart was, hadden de schoenen toch, hoe kan het ook anders, een hoog wit gehalte.

Op deze manier kwam je zowel elegant als speels over. De blikken die je uitwisselde met je blauwe ogen zinspeelde op meer dan een leuke fotosessie. De avances kwamen mede door het pilletje. Ik ging er niet op in. Na tientallen foto’s te hebben genomen, stond je nog alleen voor de lens. Je gelaatsuitdrukkingen werden nu opwindender. Het leek alsof je me gek probeerde je maken. Met je handen ging je over je lichaam alsof je jezelf streelde. Je tuitte je lippen. Een andere keer gleed je sensueel met je tong er langs.

De zoom van je rokje werd ook een enkele keer een stuk omhoog getild. Hierdoor was je blanke huid nog zichtbaarder. Dit zorgde alleen maar dat mijn beeld van je toch al mooie benen heel mooi was. Stiekem voelde ik de kriebels wel tussen mijn benen. Wat was jij een opwindende meid! Ineens kwam een vriend van je. Hij vond dat je weer mee moest komen. Terwijl hij je aan je arm meetrok, draaide je om naar me en zei dat ik niet te ver weg moest gaan. Aangezien ik toch wel een flinke tijd op dit gezellige feestje wilde blijven, zei ik je dat dat wel goed zou komen.

Ik was alweer vele foto’s verder toen ik weer een hand langs mijn middel op een verleidelijke manier voelde glijden. Direct keek ik in de grote pupillen van je. Met een ondeugende blik beet je op je onderlip. Zachtjes fluisterde je in mijn oor dat je wilde dat ik een paar foto’s van je buiten nam, in het maanlicht. Ik sloeg mijn cola achterover en liep met je mee. We verlieten de loods via enkele gangetjes. Je hield mijn hand vast. Terwijl ik achter je aan liep, bekeek ik je strakke figuurtje. Snel kwamen we buiten. De nacht was verre van koud. Samen stonden we op een terrein achter de loods. Niemand in de buurt.

Uitdagend keek je me aan en vroeg of dit een goede locatie was. Het maanlicht was ideaal. Tegen een afgedankt rasterhek nam je plaats. Je pakte het vast en draaide je hoofd over je schouder naar me toe. Haast kreunend beval je me van je geile kontje een foto te nemen. Om daad bij woord te voegen, trok je je rokje omhoog. De minieme stof van je kanten roze string was slechts een detail tussen je geile billen. Eenmaal aan de slag met het nemen van foto’s draaide je jezelf langzaam om. Je zakte tegen het hek. De benen gingen uit elkaar. Je hand begroef je tussen je benen. Je rokje weer omhoog. Op deze manier kwam je mooi met je hand voor je nog net bedekte kutje op de foto. Ineens proestte je het uit van het lachen. Opgewonden vroeg je of ik wist hoe nat je kutje was? Hoewel ik wel een idee had, wist ik het niet precies.

Daarom beantwoordde ik je vraag ontkennend. Je wenkte me. Terwijl ik naar je toe stapte, lachte je dat je stond te poseren en dat je kutje gewoon helemaal nat van het geil was. Zonder aan te kondigen, pakte ik je vol in je kruis. Mijn hand voelde de nattigheid gewoon door je roze stringetje heen. Rustig masseerde ik je kutje door de stof heen. Je kreunde dat je klitje in brand stond. Ik legde daarop de camera weg en trok de weinige roze stof van je billen. Je prima geschoren lipjes waren lekker opgezwollen. ik drukte je tegen het hekwerk en zakte door mijn knieën. Mijn mond cirkelde om je kleddernatte poes heen. Een been legde ik over mijn schouder.

Hierdoor stond je iets wijder. Toen voelde je mijn tong op je klitje. Je pakte mijn hoofd stevig vast. Wat smaakte je lekker. Mijn tong cirkelde over je klitje. De Bass dreunen zorgden ervoor dat jouw gekreun alleen voor ons te horen was. Terwijl ik je zalige kutje likte, zag ik uit mijn ooghoeken hoe je jouw shirtje tot boven je borsten trok. Je geile cup D kneedde je met twee handen. Je tepels waren al uit de cups van je kanten roze bh. Mijn pik was ondertussen snoeihard in mijn broek. Wat zou ik die graag in je natte kutje steken. Blijkbaar dacht je hetzelfde. Je duwde me achterover in het te hoge gras. Je stortte je op me.

Wild trok je mijn broek los. Eerst mijn riem en toen de knopen van mijn jeans. Mijn harde pik trok je ruw uit mijn boxer. De tijd om die van mijn billen te schuiven nam je niet. Je trok je rokje helemaal tot om je taille en hurkte boven me. Je druipende kutje drukte tegen mijn pik. Met een hand liet je mijn bruine staaf naar binnen glijden. Wild begon je op me te rijden. Je handen waren op mijn borstkas. Stevig drukte je me omlaag. Je geile kutje gleed met lange halen om mijn pik. Mijn handen daalden af naar je billen. Wat waren die lekker. Op die manier kreeg ik ook meer grip op je neuktempo. Je kreunde dat ik harder moest.

Ik trok je billen iets omhoog. Mijn voeten zette ik nu plat op de grond. Mijn knieën waren hierdoor omhoog. Met hele snelle en krachtige stoten neukte ik je geile kutje. Je tieten dansten voor mijn hoofd. Plagend pakte ik af en toe eentje met mijn mond. Je grote pupillen fonkelden van erotisch genot. Langdurig neukte ik je in je kletsnatte kutje. Ik draaide je ineens onder me. Die move had je niet verwacht. Ik trok je benen om mijn middel. Met lange halen boorde ik nu in je natte schacht. Harder, dieper. Je kreunde dat je meer wilde. Mijn gespierde armen waren vlak naast je. Je hield je hier aan vast. Ik zette nu een been plat naast je. Op deze manier kon ik nog harder in je geile kutje neuken.

Met lange halen penetreerde ik je grotje diep. Even haalde ik mijn pik uit je kutje. Toen trok ik je omhoog. Ik sleurde je naar het hek. Mijn hand ging nu heel snel over je natte schaamlippen. Zelden had ik zo’n nat kutje gevoeld. Ik voelde dat je ging komen. Je draaide met je heupen. Mijn hand ging sneller en sneller. Terwijl mijn pik nog beenhard stond, voelde ik jouw hoogtepunt op mijn hand. Door mijn snel bewegende hand vloog je geile vocht alle kanten op. Je kermde van genot. Je brandende klitje zorgde voor een extra stimulans. Ik ging er plagend met mijn vingertoppen over.

Ik draaide je om en trok je heupen naar me toe. Voorover stond je nu gebukt, met het hek vasthoudend. Ik duwde mijn pik gelijk diep in je net zinderend klaargekomen kutje. Mijn handen grepen je tieten vast. Hard begon ik je nu achterlangs in je heerlijke kutje te neuken. Het was een genot bij elke stoot mijn ballen tegen je klitje te voelen ketsen. Dat zorgde bij jou voor een trilling die door je hele lichaam ging. Hoelang we al heerlijk aan het neuken waren, wist ik niet, maar het was botergeil. Het maanlicht deed duidelijk zijn geile werking. Je tepels waren heerlijke harde knopjes op je geile cup D.

Nu ik zo achter je stond en je rokje helemaal omhoog, tot bijna onder je borsten, was, zag ik pas de leuke jarretelgordel. Dit was een geil gezicht. Je blanke huid in het maanlicht met de sexy gordel die je kousen omhoog hield. Alles zorgde ervoor dat mijn pik volstroomde met sperma. Dat moest wel een uitweg zoeken, zo stond het te springen in mijn harde staaf. Ik trok mijn pik uit je kutje. Jij begreep gelijk hoe laat het was. Je draaide je om. Op je knieën nam je snel plaats voor me. Mijn harde leuter nam je vast in je hand en trok je af. Je mondje sloot om mijn eikel.

Dus je was een geile meid die mijn sperma wilde proeven. Ik liet het gaan. Mijn pik kwam tot een enorme explosie. Mijn sperma spoot hard en diep in je mondje. Het was veel. Je probeerde mijn zaad netjes in te slikken, maar via je mondhoeken liep mijn sperma uit je mond. Het droop van je gezicht op je borsten. Een geilere aanblik had ik in het maanlicht nog niet meegemaakt. Daarop pakte ik snel mijn camera en nam een foto. Je grote pupillen keken verzadigd in de lens. Met een vinger bracht je alle klodders verleidelijk naar je mond. Ik bleef foto’s maken. Mijn pik roerde zich alweer. Daar keek je naar.

Gingen we weer van voor af aan beginnen?

Zunguri

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *