Schoonmoeder

()

De week erna praten we uitvoerig over hier blijven wonen of iets voor ons samen te gaan zoeken. Hier blijven is goedkoper maar hebben we geen echte privacy. Toevallig was er afgelopen weekend niemand thuis en hadden we het rijk voor ons alleen. Dit kwam helemaal mooi uit toen Marthe, de moeder van Evelien kennis met mij kwam maken. Dat wij elkaar hebben leren kennen is heel zeker! En hoe! Tegen het einde van de week besluiten we om iets voor ons zelf te zoeken. Een appartement of een kleine woning, dat is nog een vraag. Die zaterdag worden Evelien en ik opgehaald door Jozef de vader van Evelien. Jozef gaat overmorgen voor zijn werk, bijna twee maanden naar Nieuw-Zeeland. Evelien is over twee weken jarig en daarom vieren wij nu haar verjaardag. Op de ‘echte’ verjaardag van Evelien zijn wij met haar moeder alleen en na het vorige weekend beloofd dit wat. De dag verloopt snel en is heel gezellig. Aan het begin van de avond maakt Evelien bekend dat ik niet echt een huisgenoot van haar bent. Door het nodige, waar Evelien geen details over geeft zijn wij een stelletje geworden.

“En nu hebben wij besloten om samen een woning te gaan zoeken,” eindigt Evelien haar toespraak! Haar moeder, Marthe is de eerste die ons feliciteert waarna de rest ook volgt. Als ik even naar de schuur loopt om een kratje bier te halen loopt Marthe met mij mee.

“Kunnen jullie de aankomende weken niet hier blijven,” zucht ze en klampt zich tegen mij aan.

“Nee! Sorry,” zucht ik ook wetend waar ze op doelt. “Evelien en ik hebben een drukke agenda!”

“Hebben jullie echt geen tijd,” smeekt ze bijna waarop ik moet lachen.

“Nee sorry,” glimlach ik. “Echt niet!”

“Een vluggertje dan,” lacht ze en daagt mij uit.”

“Een vluggertje,” lach ik. “Vorige keer schrok je nog van… Hoe noemde je mijn paal ook alweer?”

“Apparaat,” lacht ze. “Maar we hebben toch wel lol gehad?”

“Dat zeker,” lach ik terwijl Marthe haar rok iets optrekt. “Maar nu niet!””

“Echt niet?”

“Nee,” lach ik en loop met een kratje bier weg. Het liefst zou ik haar zo over de werkbank van Jozef nemen. Marthe ziet er heerlijk uit in die leren rok. Strak wit blouseje erop met haar lekker tieten erin en dan haar snoetje erboven. Net zo’n lekker snoetje als Evelien, haar dochter. Zonder twijfel dat Evelien de kenmerken van Marthe heeft. Het feest duurt tot laat. Met het opruimen gaat Jozef nog even een rondje met de hond.

“Als ik zo terugkom breng ik jullie weg,” roept hij voordat de voordeur dicht ploft.

“Kan ik je echt niet overhalen,” zucht Marthe kijkend van mij naar Evelien.

“Wat Mam?” Lacht Evelien kijkend naar mij.

“Ze wil dat wij de komende weken hier zijn,” glimlach ik en neem een paar schalen van Evelien over.

“Ook,” lacht Marthe die naar mij toestapt. “Ik vroeg hem of hij misschien een vluggertje wilde doen.”

“Mam,” schiet Evelien in de lach. “Ben je geil?”

“De hele avond al,” lacht Marthe en begint tegen mij op te rijden terwijl ze haar blouse openmaakt.

“Je moet echt geduld hebben mam,” lacht Evelien en drukt de hand van Marthe op mij leuter. “Voel je wat er naar binnen moet!”

“Jezus,” lacht Marthe knedend. “Slap?”

“Hm… mm” knik ik zuchtend terwijl Marthe door gaat. “Maar niet lang meer als je zo doorgaat!”

“Dus mam,” lacht Evelien en geeft haar moeder een zoen terwijl ze haar wegneemt van mijn zijde. “Geduld hebben!” Jozef komt gelukkig luidruchtig binnen waarbij Marthe naar boven schiet.

“Tot ziens liefjes,” roept ze terwijl ze de trap oploopt.

“Heeft ze haast,” lacht Jozef niet wetend van ons onderonsje?

“Ze moest weer nodig naar het toilet,” glimlacht Evelien. “Ze heeft de hele avond al lekkage! Snap je pap?”

“Ja! Ja,” glimlacht Jozef. “Ik begrijp het! Als ze maar niet ziek wordt!” Jozef snapt het dus niet! Iets waar Evelien en ik erg blij om zijn. Het ritje naar huis is kort en heel snel waarna Evelien en ik gelijk bed in duiken. De weken erna zijn we druk, zoals ik Marthe al had uitgelegd. Studie vraagt enorm veel aandacht en Evelien en ik zijn bezig met het zoeken van een woning. Eind van de tweede week, de vrijdag voor de verjaardag van Evelien hebben we twee woningen op het oog.

“Kijken wat mijn moeder ervan vindt,” zegt Evelien weer bladerend door de papieren van de makelaar!

“Hoe laat komt ze ons eigenlijk halen,” vraag ik en zet voor Evelien een glas thee neer. “Als ze op tijd klaar is met haar werk,” denkt Evelien hardop. “Hierheen rijden… Dan het zal rond zevenen zijn.” Het blijkt dus dat Marthe eerder weg kon en om zes uur staat ze voor onze deur. Snel pakken we onze spullen en lopen naar beneden waar Marthe in haar autootje zit te wachten.

“Zo mam,” lacht Evelien zodra we in gestapt zijn. “Ben je achter de ramen bezig geweest?”

“Wat,” lacht Marthe terwijl ze rondkijkend weg rijdt.

“Valt wel mee Eva,” lach ik kijkend over de schouders van Evelien en Marthe!

“Hoor je dat Eef,” glimlacht Marthe die via de spiegel kaar mij kijkt. “Je vriend vindt het wel meevallen!”

“Die houdt wel van dit,” lacht Evelien met een knipoog naar mij. Marthe ziet er weer goed uit. Uitdagend, opwindend of sexy. Net hoe je het wil noemen maar gekleed als een snol absoluut niet! Onder de halflange regenjas heeft ze een kort stretch rokje aan. Tussen het rokje en de over knie laarzen zie je een stuk zwarte panty. Met de witte boordjes aan het strakke zwarte truitje is het net alsof ze een witte blouse eronder aanheeft. Zoals ik haar inmiddels ken heeft ze een lichte make-up en haar haren opgestoken. Bij het ouderlijke huis van Evelien lopen de dames naar binnen en gaan gelijk eten klaar maken. Ik haal ondertussen nog wat boodschapjes en onze tassen uit de auto. De boodschappen zet ik in de keuken waarbij ik door beide dames wordt bedankt. Met een kleine uitleg mag ik de tassen in de oude kamer van Evelien zetten. De kamer van Evelien ziet er leuk uit. Gezellig maar niet te gezellig. Je ziet duidelijk dat het de kamer van een ouder meisje of jonge vrouw is. Ik zou hier wel een tijdje kunnen logeren, denk ik bijna hardop.

“Eten,” hoor ik Evelien van beneden roepen.

“Ik kom eraan,” roep ik terug. Beneden gekomen zit Marthe aan de tafel en Evelien tegenover aan de andere kant.

“Kom,” roept Evelien.

“Kom maar hier zitten,” glimlacht Marthe bijna gelijk met Evelien tikkend op de stoel aan de kop van de tafel. “De man des huizes zit aan de kop!”

“Wat deftig,” glimlach ik pochend. “Moet ik ook het vlees snijden?”

“Nou, we hebben gewoon en lekker simpel wat broodjes!”

“Prima toch?”

“Ik had geen zin om nog eten te gaan koken,” zucht Marthe die als eerste een broodje pakt. Eet smakelijk!” Pratend over de afgelopen weken en over de plannen die Evelien en ik hebben verdwijnen de broodjes snel. Als we uiteindelijk uitgegeten zijn wil Evelien de papieren van de makelaar erbij pakken. Marthe vindt het een leuk idee en is nieuwsgierig naar wat wij op het oog hebben. Terwijl Evelien, Marthe even bij praat ruim ik de tafel leeg.

“Zet alles maar gewoon op het aanrecht,” glimlacht Marthe als ik vraag waar alles heen moet. Morgen weer een dag!” Evelien gaat weer verder met het bijpraten en ik loop weer naar de keuken.

“Wat een schatje toch,” hoor ik Marthe iets te hard fluisteren tegen Evelien. Evelien reageert hierop maar dat kan ik niet horen. Wel hoor ik beide lachen en moet ik ook lachen. ‘Vrolijke tutjes,’ zeg ik tegen mezelf.

“Zijn we zover,” vraagt Evelien als ik weer bij beide dames kom staan.

“Ja,” glimlach ik. “Wat heb je je moeder al verteld.

“Nog niets,” glimlacht Marthe en staat op. “Ga jij hier maar zitten. Ik ga even een koffie zetten!”

“Dat kan straks ook mam,” zucht Evelien draaiend met haar ogen. “De koffie is zo klaar!” “Wil jij geen koffie,” vraagt Marthe naar mij kijkend.

“Ik neem zo meteen wel een kopje. Volgens mij wil Evelien graag iets aan u laten zien!” “Nou! Laat mij eens zitten dan,” zucht Marthe trekkend aan mijn arm en duwt zich tussen mij en de tafel in. Gelijk wil ik opstaan maar Marthe laat duidelijk merken dat zij op mijn knie wil zitten.

“Als je maar uitkijkt met die hakken onder je laarzen,” lach ik en laat Marthe zitten! Met Evelien staand links van mij zit Marthe op mijn rechterbeen met haar voeten tussen mijn voeten. Evelien lijkt het niet te interesseren dat haar moeder op mijn been is gaan zitten. Wel keek ze even wat haar moeder ging doen maar toen ze het doorhad begon ze haar uitleg over de woningen. Met een hand van mij op haar onderrug schuift Marthe wat heen en weer op mijn been. Even kijken als Evelien wat aanwijst en dan weer verzitten. Het geschuif, waarschijnlijk het zoete luchtje van Marthe en het idee wat wij met zijn drieën hadden afgesproken maakt mij lichtjes geil. De normale bult in mijn broek begint zacht te groeien en bewust of onbewust laat ik mijn hand zakken. Marthe knipoogt even vlug naar mij wat Evelien ook niet ontgaat.

“Zit je lekker Mam,” glimlacht Evelien kijkend naar haar moeder en daarna mij een knipoog geeft.

“Hm… mm…, zucht Marthe die van mijn been opstaat. “Ik ga nu eerst koffie pakken. Ik heb me toch een droge mond!”

“Oké,” zucht Evelien kijkend naar mij. “Wij lusten ook wel een kopje! Of niet Maarten?” “Euh…mm… ja! Lekker,” glimlach ik naar Evelien die mij ineens begrijpt! Marthe loopt naar de keuken nagestaard door mij.

“Lekker kontje heeft ze nog hé,” lacht Evelien.

“Eerlijk gezegd vind ik je moeder helemaal een lekker wijf,” lach ik. “Ik zie ook van wie jij dit lekkere lijf hebt!” Gelijk komt Evelien over mijn schouder hangen en geeft ze mij een zoen. Even voel ik het puntje van haar tong en gelijk voel ik haar hand op de bult in mijn broek.

“Ben je geil,” lacht Evelien terwijl we allebei voor de derde keer de koffiemachine horen blazen.

“Een beetje,” glimlach ik en geef Evelien een tongzoen terwijl ik de hakken van Marthe dichterbij hoor komen. We verbreken onze kus als Marthe de drie kopjes op de tafel neerzet.

“Zal ik nog even terug gaan,” lacht ze.

“Nee Joh”, lacht Evelien en legt een van de papieren zogenaamd goed. “Kom we gaan weer verder!”

“Mag ik weer bij je zitten,” vraagt Marthe aan mij.

“Natuurlijk,” glimlach ik en draai mijn been iets opzij.

“Dank je,” glimlacht Marthe weer en gaat op mijn been zitten. Marthe zit nu verder op mijn been dan ze daarnet zat. Ik leg ook weer gelijk mijn hand op haar onderrug net boven haar billen. Evelien kijkt glimlachend van haar moeder naar mij terwijl ze weer verder gaat met de uitleg. De tijd tikt langzaam verder als Evelien met de tweede woning, het appartement begint. De koffie zal ook wel wat afgekoeld zijn en een beetje onhandig pak ik het kopje op. Voorzichtig drink ik van de warme koffie en zet een paar minuten later mijn kopje op weer de onhandige manier terug. Marthe en Evelien beginnen na een paar minuten ook voorzichtig aan hun koffie. Terwijl ze de koffie drinken en Evelien verder verteld voel ik ineens een hand van Marthe vlak bij mijn leuter. Een kleine schok als schrikreactie is het gevolg. Vlug kijk ik naar Marthe en daarna naar Evelien die niets merkt. Waarvoor ik schrik is mij niet duidelijk maar die kleine reactie voelde Marthe toch. Een glimlachje en een knipoog zijn haar reactie en haar hand nu nog dichter bij mijn weer groeiende paal. Ineens voel ik haar zacht in mijn half stijve kneden waarbij ze gelijk iets gaat verzitten. Mijn hand zakt hierdoor op haar billen en gelijk voel ik weer Marthe in mijn groeiende paal knijpen. Ik knijp zacht in het zachte vlees van haar billen waarop Marthe even stil en rechtop gaat zitten. Gelijk erna is haar reactie om weer te verzitten en daarbij volledig op mijn paal te steunen.

“Hm… mm,” kreun ik zacht waarop Evelien reageert.

“Zijn jullie al begonnen,” lacht ze?

“Niet helemaal gepland,” lacht Marthe en kneed door de stof van mijn broek mijn paal. “Hm… mm…,” zucht ik zacht kreunend en ik begin Marthe haar bil te kneden.

“Zullen we dan maar stoppen,” zucht Evelien en pakt mij bij mijn haren waarbij ze gelijk haar tong tussen mijn lippen perst.

“Prima,” glimlach ik zuchtend tussen onze tongendans door! Knedend in een bil van Marthe en tongend met Evelien voel ik hoe Marthe harder in mijn inmiddels stijve kneed. Met mijn andere hand zoek ik een tiet van Evelien en voel dan de hand van Evelien mijn hand pakken. Evelien begeleid mijn hand naar haar tiet waarna ik haar tiet begin te kneden. Marthe probeert mijn rits open te maken om een poging te doen in mijn broek te komen. Evelien heeft inmiddels Marthe bij de tiet gepakt en begint nu te tongen met haar moeder. Toekijkend zoek ik de andere tiet van Marthe terwijl ik de tepel van Evelien door haar blouse voel duwen.

“Ik ga even de kopjes wegzetten,” hijgt Evelien die ons spelletje verbreekt! Nagekeken door mij voel ik hoe Marthe nu met twee handen mijn broek opentrekt.

“Haal hem er eens uit,” hijgt ze kijkend naar mij. “Ik wil je lul in mijn hand voelen!”

“Wat een taal,” glimlach ik en duw mijn billen iets op waarbij Marthe ook gelijk iets opstaat!

“Wacht maar eens als we verder zijn,” hijgt ze en gaat weer op mijn been zitten. “Maar eerst wil ik die knuppel vasthouden!”

“Doe je best,” glimlach ik en draai Marthe iets terwijl ik gelijk haar hand weer in mijn broek voel.

“Hmm…,” hijgt Marthe zacht terwijl ze tegen mijn borst komt zitten en ik mijn hand onder haar truitje schuif. “Kneed mijn tietjes!”

“Tietjes,” glimlach ik en terwijl ik haar bh cup onder mijn hand door voel glijden en mijn boxershort omlaag voel gaan. “Je hebt gewoon twee lekker tieten!”

“Hm..,” kreunt ze zacht en hees. “Mijn tepels! Kneed mijn tepels!” Evelien zie ik in de deuropening staan met een hand in haar blouse en de andere in haar panty. Mijn paal lijkt nog harder te worden. Ik duw de bh van Marthe op en pers mijn hand tussen haar tiet en de harde beugel van haar bh. “Hm…” kreunt Marthe zacht en zwaar waarbij ze hard in mijn paal knijpt!

“Hm…”, kreun ik met haar mee. Evelien is inmiddels ook weer bij ons gekomen en gaat wijdbeens voor ons op de tafel zitten. Weer begint ze tussen haar benen te wrijven en verdringt een hand van mij op een tiet van haar moeder. Marthe lijkt zich ergens anders te begeven en kijkt met een dromerige blik naar haar dochter. Terwijl Marthe langzaam naar haar dochter buigt en haar tieten pakt, zoek ik onder haar stretchrokje naar de rand van haar panty en slip. Tongend zitten beide dames voor mij terwijl ik de benen van Marthe iets uiteen duw.

“Oh…”, hijgt Marthe ineens als ik mijn hand over haar kruis wrijf. Evelien kijkt langs haar moeder naar mij en pakt haar moeders hoofd weer beet om weer verder te kussen. Ik blijf Marthe over haar nog steeds bedekte kutje wrijven en neem van tijd tot tijd een of twee tepels van de dames mee. Een hoog gilletje of een kreun met zwaar gehijg erbij is het gevolg. Marthe heeft ineens weer mijn paal beet en kijkt om terwijl Evelien langs haar naar mij buigt. Evelien en ik beginnen te tongen wat ineens wordt afgewisseld door Marthe en dan weer door Evelien en Marthe. Ik onderneem weer een poging om mijn hand in de slip van Marthe te krijgen terwijl Marthe haar hand om mijn paal probeert te krijgen.

“Dit moet anders,” hijgt Marthe en staat op. Gelijk licht ik ook mijn kont op en trek mijn broek en boxer onder mijn kont uit. Marthe blijft half steunend staan waarbij ze mijn paal goed beetpakt en ik haar panty en slip omlaag trek. Evelien heeft inmiddels haar panty en slip geheel uitgetrokken en ligt zichzelf voor ons te vingeren terwijl Marthe mijn paal begint te trekken. Ik wrijf over de benen van Marthe weer onder het stretchrokje en duw haar benen iets uiteen. Marthe komt weer omhoog en in bijna dezelfde beweging trek ik haar rokje op. Marthe zakt weer terug terwijl ik met mijn vingers haar klitje raak.

“Oh…,” kreunt ze wat harder waarop Evelien over haar tieten naar ons kijkt. Lekker geil is dit!

“Zit je erop Mam,” glimlacht Evelien kijkend over haar tieten?

“Nog niet,” hijgt Marthe terwijl ik met mijn andere hand weer een tiet van haar pak. “Dit is toch zo geil!”

“Vindt je Mam,” hijgt Evelien.

“Niet dan,” kreunt Marthe zacht en haar hoofd achterover op mijn schouder legt. “Ik wel. Ik ben echt super geil!”

“Ja Maarten,” lacht Evelien en spreidt haar benen.

“Hm… mm… knik ik kijkend naar de kale en lekkende poes van Evelien. “Ze is erg nat!” “Waar wacht je dan op mam,” kreunt Evelien als ze haar lipjes uit elkaar trekt en een vinger over haar klitje draait. “Als jij er niet op gaat?! Ga ik! Ik ben echt berengeil!”

“Mag ik Maarten,” hijgt Marthe mij aankijkend.

“Graag,” lach ik en laat Marthe opstaan. “Kom maar!”

“Voorzichtig met me he,” hijgt Marthe toch wel een beetje gespannen en wijdbeens over mijn benen staat.

“Oh… Ma… am…!” Kreunt Evelien. “Neuk hem! Mam! Laat je nemen!”

“Hij is groot,” hijgt Marthe hees en happend naar adem terwijl ze haar kutje tegen mijn eikel drukt!

“Je hebt mij ook gebaart,” kreunt Evelien hard en vingert zichzelf nog harder. “Doe het! Laat je gaan Mam! Neuken! Neuk je Oh… ja… ha… ik oh… ko… om!” Voor ons ligt Evelien hard klaar te komen. Het gesputter van haar vingers in haar kutje bezorgen mij bijna een spontane zaadlozing. Ik kan het Marthe nu niet aandoen maar anders had ik haar zo in tweeën gespiesd met mijn paal.

“Ik oh… Kom ook,” hijgt Marthe terwijl ze stukje voor stukje over mijn paal zakt.

“Kom dan,” kreun ik en speel nog sneller over haar klitje.

“Zachtjes,” hijgt Marthe happend naar adem en zich weer even inhoud. “Dit is verdomme wel wat anders dan ik gewend ben!”

“Ik help je wel even,” zucht Evelien!” Gelijk draait Evelien haar been over ons heen en staat dan naast de tafel. Naast ons pakt ze het truitje van Marthe beet en rukt in een beweging het strakke truitje weg.

“Aw…!” Roept Marthe met een rode neus waarbij ik door de schok gelijk verder in de strakke kut van Marthe stoot. “Ah… ha! Rus… tig!” Hijgend kijkt Marthe naar Evelien die nu zichzelf helemaal uitkleed.

“Wil je mijn kutje voelen,” glimlacht Evelien! Gelijk heft ze haar middel op richting Marthe terwijl ze haar hoofd beetpakt. “Zuig mijn tieten mam,” hijgt Evelien met haar moeders hoofd tussen haar armen geklemd! “Zuig mijn tepels hard! Hm… Ja… ah…! Oh… Mam! Je bent een… Oh… zuigkoningin! Oh Mam toch! Oh… Wat lekker is dit!” Ineens laat ze haar moeder los terwijl mijn paal op de volle diep van Marthe is gekomen. Hijgend, kreunend en naar adem happend zit Marthe stil op mijn paal.

“Ik denk,” hijgt ze hees. “Dat mijn baarmoeder nu ook in de knel zit.”

“Je kunt hem gemakkelijk hebben,” roept Evelien die onder de tafel is gekropen! Gelijk voel ik Evelien in mijn zak kneden. Ik schrik hiervan een klein beetje waardoor ik Marthe zittend op mijn paal optil.

“Oh… Ja… ah,” gilt Marthe hard terwijl ze de tafelrand pakt en trillend op mijn paal blijft zitten. Oh Eve! Oh! Ja… ah! Lik mijn klitje!” Daar is Evelien dus mee bezig bedenk ik me en voel Evelien weer op mijn zak zuigen. Gelijk voel ik haar hand langs mijn paal glijden terwijl Marthe iets omhoog komt.

“Hm…,” hijg ik kreunend en voel Marthe weer omlaag voel zakken. “Dit is het dames! Dit is… oh! Super!”

“Oh… ho… ja! Kreunt Marthe hard als ze weer omhoog komt en gelijk weer zakt. “Ja… ah!”

“Gaat het beter,” horen we Evelien hijgend lachen en ik voel haar weer langs mijn paal likken! Marthe gaat steeds makkelijker over mijn paal op en neer terwijl ik tussendoor Evelien aan mijn paal voel likken of trekken. Dan voel ik Evelien weer niet. Maar merk of hoor ik van Marthe waar Evelien dan mee bezig is.

“Super” kreunt Marthe terwijl ze inmiddels bijna staat en vervolgens weer zakt. Ja… ah… ha… ho…! Oh! Ja… ah…! Dit is super! Oh! Neuk me Maarten! Oh! Ja… ah…!” Gelijk, zonder dat Marthe kan nadenken ga ik staan. Rustig stoot ik in de nog steeds strakke kut van Marthe. Evelien komt daarbij onder de tafel vandaan en komt vingerend tegen mij aan staan. Langzaam neem de spanning op mijn zak toe en begint mijn hoogtepunt te naderen. Marthe is helemaal los en laat zich voorover liggend op de eettafel nemen onder toeziend oog van haar vingerende dochter.

“Neem haar Maarten,” hijgt Evelien die mij een natte vinger vanuit haar kutje laat proeven. “Naai haar Maarten! Naai mijn moeder! Hm! Ja… ah… oh! Goed zo! Lekker denkhengst van me! Wil je nog een likje!”

“Ja… ah” hijg ik hard stotend tegen het gegil en gekreun van Marthe in. “Ik wil je! Oh… Proeven! Oh… Evelien! Ik… oh… ga! Ah! Je… oh… moeder… oh… vol…”

“Nee Maarten,” kreunt Evelien terwijl ze mij weg en uit haar moeder trekt!

“Niet in me,” gilt Marthe bijna gelijk met Evelien. “Spuit over onze tieten!”

“Spuit je sletjes onder,” hijgt Evelien terwijl ik mezelf begin te trekken. Marthe is gelijk omgedraaid en zit op de tafel terwijl Evelien bij mijn pompende paal knielt. “Kom maar, hijgt Evelien kijkend naar moeder. Spuit ons vol!”

“Ja… ah…,” kreun ik en laat dikke klodders door de lucht slingeren. “Oh! Dit is! Oh… lekker!”

“Hm,” lacht Marthe en veegt dikke klodders van haar buik. “Smaakt hij goed?”

“Zeker weten,” lacht Evelien die klodders van haar hand likt. “Proef maar!” Ook Marthe likt haar hand af en kijkt Evelien aan. Glimlachend likken ze om de beurt mijn eikel schoon waarna moeder en dochter elkaar beginnen te kussen. Knedend in elkaars tieten en kont staan ze voor mij speeksel en nog een klein deel van mijn pudding uit te wisselen. Mijn paal verslapt en ik begin met beide dames mee te doen. Tongend met Evelien dan weer met Marthe en dan weer beide dames. Ondertussen kneden en wrijven we elkaar waar het kan. Een vinger in de natte kut van Marthe en dan weer een vinger in de lekkende doos van Evelien. Van beide een tiet knedend terwijl een of beide mijn slappe pik pakken. Evelien en ik staan weer te tongen en te vingeren waarbij Marthe gebruik maakt om haar laarzen, panty en slip uit te trekken. Ze is op de bank gaan zitten en buigt haar been waardoor ik zie dat haar kutje iets opentrekt. Evelien lijkt dit ook gezien te hebben en laat mij los om bij haar moeder te knielen. Wrijvend over de inmiddels ontblote been zit Evelien naast haar terwijl ik ook bij Marthe neerkniel. Marthe kreunt weer als Evelien hangend over haar been een vinger in haar kutje duwt. Ik trek de andere laars van Marthe uit en daarna gelijk de panty en slip. Marthe kijkt mij aan terwijl Evelien verder over haar heen kruipt en ik met haar panty mijn weer licht groeiende paal wrijf. Evelien ligt bovenop haar moeder en beide zijn druk bezig met kussen, likken, kneden en wrijven waar ze kunnen. Allebei kreunen ze als ik tussen hun benen sta en mijn half slappe paal tussen hun in duw.

“Hm…,” kreunt Marthe!

“Oh… mijn klit,” hijgt Evelien half omkijkend en ziet dat Marthe daarbij gelijk een tepel van Evelien in haar mond neemt. “Oh… Mam! Neuk me Maarten!” Rustig stoot ik mijn half slappe tussen beide dames in. Duidelijk is aan het gekreun en gehijg te horen dat ik beide op de juiste plekjes raak. Heel langzaam voel ik mijn paal weer hard worden en trek hem terug. Zowel Marthe als Evelien zijn te ver heen om dit te merken en blijven met zijn tweeën doorgaan. Trekkend aan mijn steeds harder wordende paal kijk ik naar moeder en dochter die helemaal op gaan ik het elkaar verwennen. Hijgend, lachend en dan weer kreunend komen ze keer op keer klaar terwijl ik mijn paal nog harder probeer te krijgen.

“Oh… ho…” kreunt Evelien met een holtrekkende rug als ik mijn paal in haar natte kut stouw. Ja… ha… ja! Maarten Ja! Ah… oh…” Marthe kijkt over de schouders van haar dochter naar mij en probeert met haar voeten mij aan te sporen. Dit lukt niet waarop Marthe onder Evelien vandaan kruipt en tegen mij aankomt staan.

“Neuk die slet,” hijgt Marthe en pakt het stukje lul wat niet in Evelien verdwijnt. “Harder Maarten! Harder! Splijt dat kutje!”

“Ja… ha… ja! Maarten Ja! Ah… oh… mam” gilt Evelien terwijl ik mijn duim op haar kontgaatje druk.

“Ik… Oh… kan… niet meer… oh… ah… Stop Maarten! Ah… Maarten! Oh… Stop!”

“Neem mij,” hijgt Marthe! Gelijk gaat ze op haar rug naast Evelien liggen terwijl ik mijn paal uit de vuurrode kut van Evelien trek. Met mijn glimmende paal stap ik over Marthe heen en druk mijn eikel tegen haar mond.

“Pijp me eerst,” hijg ik en zie Evelien draaien!

“Hm…” kreunt Marthe die mij aankijkt terwijl ze mijn paal pakt en gelijk lijkt te verstijven. “Oh! Evelien toch! Oh! Liefje! Oh!” Gelijk kijk ik achterom terwijl Marthe mijn eikel in haar mond neemt en zie Evelien diep tussen de benen van Marthe zitten.

“Bef haar maar goed nat Eef,” kreun ik en voel Marthe met haar mond over mijn paal  glijden. “Ik ga je moeder zo eens goed neuken!”

“Ja… ah,” glimlacht Evelien even opkijkend en die bijna drie vingers in haar moeder steekt!

“Hm… mm…” kreunt Marthe met mijn eikel diep in haar mond. “Ah! Hm! Oh!”

“Ja… ah… toekomstig schoonmoedertje,” lach ik en duw Marthe verder over mijn eikel. “Wen er maar aan! We gaan jou nog veel meer nemen!”

“Hm! Graag,” ontsnapt Marthe even aan mijn paal! “Heerlijk!”

“Nou kom dan maar,” hijgt Evelien en draait tussen de benen van haar moeder weg. “Jouw beurt Maarten!” Ik neem de plek van Evelien over en zak iets door mijn knieën terwijl ik Marthe overeind trek. Mijn eikel is nat van mijn voorvocht en het speeksel van Marthe. “Ze is nat genoeg,” hijgt Evelien en stuurt mijn paal omlaag. “Hij zit er voor Liefje!” Gelijk stoot ik en voel een enorme druk op mijn eikel gepaard met een harde snijdende gil van Marthe. Diep schiet mijn eikel in de nauwe doorgang van Marthe. Voordat Marthe beseft dat mijn eikel haar baarmoeder ramt trek ik mijn eikel weer helemaal terug en stoot ik weer toe.

“Ah! Ha! Ha! Ah…” gilt Marthe met iets betraande ogen. “Ah! Mijn… kut!” Ik kijk opzij en zie Evelien met een dikke kaars van de tafel in haar kut soppen en laat Marthe even een paar seconde bijkomen.

“Kom ik weer,” kreun ik en stoot mijn paal diep in Marthe

“Ah… ha…” kreunt Marthe die mij nu aankijkt. “Oh! Ik ben er… ah… ja! Klaar voor! Oh… Jezus! Wat… oh… lekker is dit! Oh! Wat een… Oh! Lekkere dikke paal! IK! Ik Kom!” Wijdbeens met haar benen in de lucht komt Marthe klaar. Melkend voel ik haar kut om mijn paal haar sappen naar buiten perzen. Hijgend, kreunend en bezweet blijft Marthe komen waarbij er allerlei geluiden tussen haar kut en mijn paal ontsnappen. Lachend en wat rustiger kijken we naar Evelien die na haar zoveelste keer klaarkomen naar ons ligt te kijken.

“Lekker mam,” lacht ze en buigt naar Marthe om een kus te geven.

“Super…” hijgt Marthe terwijl ik weer begin te pompen. “Hij is… oh… super lekker!” Mijn grote jongen kust Evelien haar moeder overal waar hij kan.

“Daar ben ik nog niet helemaal aan gewend!”

“We hebben nog een heel weekend mam,” lacht Evelien. “Ga jij nu liggen Maarten!” “Lekker,” glimlach ik en trek mijn druipende paal uit Marthe.

“En jij dan bovenop hem mam,” glimlacht Evelien terwijl ze naast mij gaat zitten! Evelien pakt mijn paal en trekt hem rechtop. Marthe komt op haar knieën over mij heen zitten en laat Evelien mijn eikel tegen haar openstaande kut sturen.

“Hm…” kreun ik als Marthe in een stuk bijna helemaal doorzak!

“Oh… ja…” kreunt ze gelijk weer terwijl Evelien over haar klitje wrijft. “Oh Eef! Oh… Jeetje! Maarten! Ik oh maak je oh… helemaal… oh… nat!”

“Ja… ah Mam,” kreunt Evelien terwijl ze over mij heen komt zitten. “Laat je gaan! Laat Maarten komen! Laat hem jouw kutje vullen! Bef me Maarten!” Gelijk schuift Evelien naar achteren en komt ze op mijn gezicht zitten. Haar lekkende kut is voor mij meer dan genoeg om te gaan likken. Wiebelend, hijgend en kreunend laat Evelien zittend op mij, zich beffen terwijl ik Marthe constant op mijn paal voel wippen.

“Ik ga zo komen,” hijg ik nadat beide dames al weer een paar keer zijn gekomen. Marthe ik ga je oh… vol… spuiten!”

“Doe maar,” kreunt Marthe die haar kut nog eens extra aan spant! Bijna gelijk voel ik al mijn energie uit mijn lijf wegtrekken richting mijn kruis. Daar is het gevoel alsof iemand de tuinslang dichtgeknepen houd terwijl het water druk opbouwt. Dan ineens lijkt mijn eikel te exploderen.

“Oh… ja… ah… ja!” Kreun ik met een dierlijke kreun en stoot mijn paal nog verder in Marthe.

“Ja… ah… ja!” Hoor ik Marthe hard kreunen! Gelijk pers ik Evelien strak op mijn gezicht om mijn volgende kreun te onderdrukken.

“Oh… mm…” kreun ik terwijl het nu iets minder hard klinkt! Hierop laat Evelien zich met een kreun voorover vallen en voel ik haar kutje leeg lopen. Likkend en zuigend proef ik haar geil wat nu ook langs mijn kin en nek op de bank druipt. Marthe blijft met schokjes op mijn paal zitten en zoekt steun op de rug van haar dochter die nu met haar hoofd bijna tussen haar bovenbenen ligt. Zo blijven we even zitten waarna ik Marthe van mij af voel gaan terwijl Evelien blijft liggen.

“Slaapt hij,” hoor ik Marthe vragen.

“Weet ik niet,” hoor ik Evelien zeggen. “Waarom dan?”

“Het zou jammer zijn,” hoor ik Marthe zachtjes lachen.

“Hoezo,” hoor ik Evelien weer.

“Nu ik er aan gewend ben, slaapt hij!”

“We zijn de hele week bij je mam! En we hebben morgen mijn verjaardag,” hoor ik Evelien nu ook zacht lachen. Dan moet hij mij toch wel een paar keer doen! Of niet Mam?”

“We maken wel een neukmachine van hem he,” hoor ik Marthe weer lachen.

“Vindt hij helemaal niet erg,” roept Evelien weer lachend. “En jij ook niet! Of merkte ik het verkeerd?”

“Nee! Je hebt het goed,” zucht Marthe. “Hij is echt super! Maar morgen mag ik zeker ook wel een keer he,” vraagt Marthe weer.

Wat het antwoordt daar op is weet ik niet want mijn ogen sluiten dan toch echt!

MaartenS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *