Derde huwelijk 2.3

()

Het was nog steeds vroeg toen we naar onze hotelkamer terugkeerden, omdat we het avondfeest waren ontvlucht. Afgezien van de oudere familieleden die naar Johan ’s werk informeerden en veelbetekenende blikken naar mij wierpen, waren de zes jongens de enige andere mensen die we kenden en we verlangden er bepaald niet naar hun geheugen op te frissen. Bovendien lag onze weddenschap tussen ons en de onuitgesproken prijs. Johan deed de deur dicht en op slot. “En,” begon hij, “ben je bereid mijn prijs te betalen?” Ik kon de schaamteloosheid van de man niet geloven. Zijn prijs? Terwijl Alex zo duidelijk de voorkeur aan mijn poesje had gegeven in plaats van aan Johan ’s open mond? “Verwacht je echt van me dat ik accepteer dat hij gay is terwijl hij niet kon wachten zijn penis in mijn kut te steken?”

Onder het praten begon ik mijn blouse los te knopen, “Of wil je zeggen dat ik geen vrouw ben?” Johan ging op de rechte stoel zitten, en de herinnering aan mezelf, vastgebonden voor zijn genot, zond een rilling door mijn geslacht. “Ik geloof niet dat daar twijfel over bestaat,” zei hij zacht en zijn ogen dronken koel mijn ontkleding in. Ik plaagde hem opzettelijk, herinnerde hem door zijn eigen vreugde aan de manier waarop Alex ’s blik op mijn half ontklede lichaam had gebrand, zelfs terwijl Johan aan zijn pik zoog. “Het feit is,” zei Johan peinzend, “dat hij jou neukte, maar hij kwam klaar omdat mijn penis in zijn anus zat. Toch?” In Johan ’s broek zag ik de bobbel van zijn erectie groeien toen hij zich de strakke anus van de jonge man herinnerde die meegaf toen zijn schacht binnendrong. Ik was nu helemaal naakt, maar Johan deed of hij geen belangstelling voor me had, alsof de gedachte aan Alex ’s lichaam het enige was dat hem opwond.

“Hm… toen ik mijn pik in dat nauwe gaatje wrong, kwam hij klaar als een brandslang, nietwaar? Dat strakke kontje begon te stoten zodra hij voelde dat ik hem vulde. Maar ja,” vervolgde hij, waarbij hij zijn ogen opende en me met een arrogante, uitdagende uitdrukking aankeek, “hij is niet de enige die het lekker vindt om me daar te voelen, toch?” Ik voelde hoe mijn gezicht brandde. De herinnering aan die schaamteloze, verrukkelijke penetratie stond me levendig en heet voor de geest. “Och… en?” zei ik luchtig. “Veel mannen houden van experimenteren. Daarom zijn ze nog geen homo. Jij was degene die aan zijn pik zoog.” En ik liep naar hem toe tot ik tussen zijn dijen stond. Mijn blote borsten wreven langs zijn gezicht. “Maakt dat een homo van jou?” Als antwoord sloeg hij zijn armen om me heen en trok me naar zich toe zodat mijn naakte geslacht tegen de zwellende bobbel in zijn broek wreef. Hij nam een tepel in zijn mond en zoog zacht, zond een huivering recht naar mijn klit.

“Misschien heb je gelijk,” mompelde hij. “Ik durf te wedden dat je dat kleine kattentongetje van je ook op een paar meisjes uitgeprobeerd hebt.” Ik beefde door de plotselinge herinnering aan Tania ’s zachte, sappige poesje onder mijn likkende tong. “Dacht ik al,” zei Johan en streek met een vinger plagend langs mijn vochtige spleet. “Dus, zullen we het gelijkspel noemen?” Mijn brein protesteerde, en ik vroeg me af hoe we van mijn theorie over experimenteren tot het idee van gelijkspel gekomen waren, maar mijn lichaam smolt onder Johan ’s aanraking. Ik knikte. “Brave meid,” zei hij, en kuste me plotseling met een passie die zowel een bedankje als een belofte inhield. “Mag ik eerst?”

Ik lag in het donker, het beddengoed koel tegen mijn warme huid. Zoals opgedragen had ik een lang, heet bad genomen en was alleen en meteen naar bed gegaan, gekleed in het korte zijden nachthemd dat ik altijd inpakte en zelden droeg. Johan was naar de bar gegaan. “Wat ik ook doe,” had Johan gezegd. “Ik wil dat je slaapt. Beweeg je niet en reageer op geen enkele manier.” De warmte van het bad had zijn werk gedaan en ondanks de verwachting van Johan ’s nieuwe spel viel ik daadwerkelijk in slaap, uitgeput van de avonturen van de afgelopen avond. Het geluid van de kamerdeur die zachtjes openging wekte me en instinctief opende ik mijn ogen voor ik me de opdracht herinnerde om ze gesloten te houden. Ik had echter niets gezien, behalve een smalle streep licht van de gang die op mijn kleren op de stoel scheen. Terwijl ik mijn ogen weer sloot en de deur hoorde dichtgaan, suste ik mijn onrust met de wetenschap dat Johan de enige was die de sleutel van onze kamer had. Hij bewoog zich zo zacht dat ik zijn voetstappen op het kleed niet hoorde en alleen de koele luchtvlaag op mijn rug vertelde me dat hij de dekens ophief en naar me keek. Het korte nachthemd was vanzelf tot mijn middel opgestroopt en hij kon mijn naakte billen en benen zien. Ik slaagde erin mijn ademhaling diep en gelijkmatig te houden, ook toen de kille tocht over mijn naakte poesje blies en me deed huiveren.

Een volgende ademhaling over mijn geschoren huid deed me weer rillen, maar deze keer was de lucht warmer. Ik voelde vanbinnen een rilling toen ik me realiseerde dat het Johan ’s ademhaling was, dat hij zacht onder het opgeheven laken blies. Ik deed mijn best me niet te bewegen, hem mijn achterste aan te bieden, en drukte in plaats daarvan mijn wang tegen het kussen. Er was een pauze, alsof hij wachtte om te zien of ik zou reageren en toen kwam de adem weer, dit keer iets harder, licht plagend op mijn gevoelige, haarloze huid. Mijn poesje reageerde met een automatische verkramping. Weer een pauze en weer een ademtocht, zo’n tedere stimulering, die telkens werd herhaald tot ik het vocht rond mijn onderste lippen voelde verkillen wanneer Johan ’s adem eroverheen ging.

Ik was gespannen, verlangde naar de volgende ademhaling, toen mijn geslacht onder de aanraking van een enkele vingertop samentrok. Een tartende, vederlichte streling langs de rand van een lip, zo licht als het vochtige schijnsel van het maanlicht. De vinger werd meteen teruggetrokken en keerde na enkele seconden terug toen ik geen beweging maakte. Deze keer dwaalde hij brutaler over me heen, volgde de bloemblaadjes van mijn geslacht en glipte toen snel, als een uitstekende tong, in het opwellende vocht van mijn gaatje. Het was een pure kwelling om slaap te veinzen met deze ingewikkelde aandacht die mijn kut in vuur en vlam zette. Ik wilde op zijn minst mijn benen spreiden, hem volledig toegang geven tot mijn gladde plooien, maar het was me verboden ook maar iets te doen om weerstand te bieden of hem te helpen. Dus bleef ik stil liggen.

Een tweede voegde zich bij de eerst vinger tijdens het intieme strelen. Toen een derde. Hun aanraking nog steeds licht en snel. Nu helemaal over mijn geslacht, in en uit me glippend. Ik wilde dat Johan zijn vingers diep in me stootte, enige druk op mijn klit uitoefende in plaats van deze vederlichte aanraking. Maar ik wachtte geduldig, bleef roerloos liggen als een slapende vrouw die niet weet dat een indringer haar zo intiem aanraakt. Een schuldig genot overspoelde me alsof ik deelnam aan een of andere geheime ontmoeting. De hand was weg waardoor alleen de koude avondlucht overbleef die over mijn natte poesje streek. Het bed bewoog, bijna onmerkbaar, en ik voelde de dekens zacht op mijn half naakte lichaam terug vallen. Iemand was achter me in het bed. Ik voelde een kussen van warme lucht tussen hem en mijn rug. Ik wachtte vol opwinding op wat er vervolgens zou gebeuren.

In de stilte hoorde ik het zachte geluid van een rits die openging en het volgende moment voelde ik een warme aanraking op mijn geslacht. Deze aanraking was zachter en tegelijkertijd toch steviger dan de strelende vingers. Een zachte maar aanhoudende druk, zijn weg zoekend tussen mijn onderste lippen. Mijn totale passiviteit gaf Johan ’s bewegingen iets onhandigs. Er was iets stunteligs aan, wat de pret alleen maar verhoogde. Voorzichtig, alsof hij het zonder dat ik het zou merken probeerde te doen, duwde hij zijn paal in me, centimeter na centimeter, tot ik de ruwe stof van zijn broek tegen mijn geschoren huid voelde.

We lagen stil. Ik uiterlijk in een ontspannen toestand. Johan elektrisch geladen van spanning. Na zoveel tedere aanraking was mijn poesje een en al verlangen, trok onwillekeurig samen rond Johan ’s hete, gladde schacht. Met oneindige traagheid begon hij zich te bewegen. Gleed hij in mij en terug uit me tot hij me nog nauwelijks aanraakte. En gleed daarna met hetzelfde geduld weer naar binnen. Ik wilde mijn heupen tegen zijn stoten opheffen, zijn hand grijpen en hem op mijn brandende klit leggen. Schreeuwen! “Neuk me nu!”

Maar dat hoorde niet bij de regels. Dit was Johan ’s fantasie, en in zijn fantasie was ik een slapende vreemde in een anonieme hotelkamer. Dit was hoe Herman zich had gevoeld, besefte ik, toen hij wakker werd in zijn slaapcompartiment en merkte dat Tania aan zijn penis zoog. Hoe zou het zijn wanneer het echt een vreemde was, en niet Johan, wanneer ik uit mijn slaap ontwaakte en een onverwachte pik me vulde? Misschien zou ik wakker worden uit een seksdroom waarin een gefantaseerde vreemde me aan zijn wil onderwierp en ontdekken dat de hitte in mijn buik meer was dan alleen verbeelding. Ik verbeeldde me dat ik wakker was geworden uit mijn slaap en merkte dat een vreemde me gebruikte, me zonder mijn toestemming penetreerde en voelde een vreemde steek van opwinding door me heen gaan.  Ik ben te bang om hem te laten weten dat ik wakker ben, hield ik mezelf voor. Ik rechtvaardigde in gedachten de passiviteit die Johan had gewild. Ik ben bang dat hij, als hij weet dat ik wakker ben, gewelddadig zal worden. Dus doe ik of ik nog steeds slaap, dacht ik. Ik zag de indringer bijna voor me. Op zijn beurt doodsbang te worden ontdekt, waarop hij in zijn opwinding zijn hand over mijn mond zou slaan om me het zwijgen op te leggen. Hij zou bedreigingen in mijn oor fluisteren terwijl hij voortmaakte om zijn bevrediging te bereiken. Hij zei me dat ik er nooit met een iemand over mocht praten, of het zou niet goed met me aflopen. Hij gebruikte alle bedreigingen die ik me herinnerde van slechteriken uit mijn jeugdboeken. Dit beeld voegde iets extra toe aan mijn passieve toestand.

Terwijl Johan steeds meer opgewonden raakte en minder voorzichtig werd, wiegde mijn lichaam onder zijn stoten en ik voelde de nieuwe sensatie van deze complete inertie. Op een of andere manier versterkte dit het effect van zijn ritme. Mijn lichaam schokte ook toen de golven me overspoelden. Toen mijn klit de lichte aanraking van een vinger voelde, kon ik de verleiding niet weerstaan en kreunde van genot. Maar ik hield mijn ogen nog steeds gesloten en mijn lichaam roerloos. Toen ik met iedere stoot tegen zijn hand werd gedrukt voelde ik me een heimelijke deelnemer aan een niet te noemen daad. Zolang ik deed of ik sliep, konden we alles doen en het hoefde nooit te worden erkend. Ik voelde een golf van bevrijding, van anonimiteit, zoals ik had ervaren toen ik seks had met de zes jongens in de minibus. Ik speelde een rol en hoefde geen verantwoordelijkheid voor mijn lichamelijke reacties te nemen. Terwijl ik dit allemaal bedacht, verhevigde de stille indringer zijn stoten en – de vrouw die uit angst meedeed- werd overweldigd door een krachtige climax. Het volkomen ontbreken van spanning joeg orgastische golven door mijn hele lichaam.

De huiveringen waren nog aan het afnemen toen de indringer stilletjes uit bed kroop waarna ik de kamerdeur weer hoorde openen en sluiten.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *