Een week vakantie

()


Anja had weer eens een baggerwedstrijd gespeeld. Ze vond het hockeygebeuren niet zo leuk meer en ze werd steeds meer afgeleid door de korte rokjes van haar teamgenotes. Iedere keer na de wedstrijd had ze ontzettend veel zin in seks en iedere keer als ze op de club moest douchen, omdat ze niet naar haar vriendin kon, werd ze gek van opwinding. Soms was het zelfs zo erg dat ze onderweg naar huis op een rustig plekje even van haar fiets sprong en zichzelf ergens in de bosjes snel tot een orgasme bracht. Maar na deze wedstrijd werd ze gelukkig opgehaald door Mia. Mia stond op haar fiets te wachten met een big smiley op haar gezicht en een rugtas achter op haar bagagedrager. Toen Anja dichterbij kwam begon ze te giechelen. Anja begon automatisch mee te doen en toen ze uitgelachen waren zei Mia dat haar ouders zeker tien dagen weggingen en dat Anja bij haar mocht logeren. Het giechelen begon weer terwijl de meisjes op hun fiets stapten.

“We moeten even stoppen onderweg want ik moet nog even wat doen,” zei Mia terwijl ze haar vriendin een blik toewierp. Er ging een rilling door Anja heen bij de gedachte dat ze straks gewoon buiten door Mia bevredigd zou worden. Ze had haar vriendin een keer verteld hoe moeilijk het is om te hockeyen als je geil bent; de hint was overgekomen bij Mia. Het was niet zover naar het huis van Mia, maar voor een meisje wat eigenlijk lesbisch is en net in een kleedkamer vol prachtige en vooral naakte dames heeft gestaan is het heel ver.

“Zullen we langs het bos rijden?” Vroeg Mia met dezelfde blik als daarnet. Anja was het er eigenlijk niet mee eens want het was een omweg, maar ze ging ervan uit dat Mia het goed bedoelde. In het bos aangekomen ging Mia van het fietspad af en via allerlei paadjes die Anja helemaal niet bekend waren kwamen ze aan de rand van het bos. Ze hadden een prachtig uitzicht over een weiland en akkers dat zich strekte tot de horizon. Achter de meisjes lag een dichtbegroeid bos. En vlak naast waar ze stonden lag een ondiepe greppel. Mia stapte af en liet haar fiets nonchalant vallen. Ze stapte op Anja af en begon haar opeens hartstochtelijk te zoenen. Anja stapte al zoenend van haar fiets af en probeerde haar kutje tegen het been van haar vriendin te drukken. Mia hield haar echter tegen en stapte weer van haar vandaan.

“Wat is er?” Vroeg Anja terwijl ze op Mia afstapte.

“Niets hoor schat,” zei Mia terwijl ze haar broek opendeed, “waar wacht je op?” Anja keek een beetje onzeker om zich heen. Wat was haar vriendin van plan? Mia keek Anja aan en in haar onderbroek, sokken en shirtje haalde ze de rugtas van haar fiets. “Komt er nog wat van?” Vroeg ze terwijl ze een deken uit de rugtas haalde. Ze bukte om het deken uit te spreiden en Anja zag dat de onderbroek van haar vriendin een van haar schaamlipjes niet meer bedekte. Anja vond dit een zodanig geil gezicht dat ze al haar schroom van zich afzette. Ze keek nog een keer om zich heen en trok toen haar rok omlaag en haar T-shirt uit. Mia zag een natte plek op haar kruisje en ging op het kleed zitten. “Kom eens hier schat,” zei ze tegen Anja. Toen Anja binnen handbereik was trok Mia haar aan haar onderbroek dichterbij. Ze trok Anja ’s onderbroek uit en zette haar met gespreide benen over zichzelf heen. Mia zette haar mond op het kutje van haar vriendin en duwde haar dicht tegen haar gezicht. Anja begon te hijgen en te kreunen en ze verloor bijna haar evenwicht. Mia merkte dit en ging onderuit liggen. Anja ging bijna instinctief op haar knieën zitten en deed haar benen uit elkaar. Ze duwde haar kutje op de mond van haar vriendin. Mia liet haar tong snel heen en weer gaan over de klit van haar vriendin en ondertussen stak ze een vinger in haar eigen kutje. Anja begon luidkeels te kreunen en zei allerlei lieve dingen tegen Mia. Ze duwde haar kutje in het gezicht van haar vriendin die nu zelf ook ontzettend geil werd. Toen Anja klaar kwam schreeuwde ze het uit en het kon haar niks meer schelen of ze nu buiten of binnen waren. Ze pufte nog een beetje na terwijl ze achteruit kroop om haar vriendin te zoenen.

Mia likte gretig aan Anja ‘s borstjes terwijl die voorbij kwamen en uiteindelijk lagen de twee meisjes hartstochtelijk te zoenen. Anja likte haar eigen geil van de wangen van haar vriendin en kwam even omhoog om ook haar T-shirtje uit te trekken. Mia was nog niet bevredigd maar ze begreep dat Anja moe was. Anja sloeg haar armen om haar vriendin en legde haar hoofd op haar borstjes.

“Ik hou van jou,” zei ze zachtjes, “vind je het erg als ik je pas bij jou thuis laat klaarkomen?”

“Nee hoor, geile stoot van me,” zei Mia terwijl ze Anja door haar haar streelde, “ik hou ook van jou.”

“We liggen hier gewoon met zijn tweeën naakt buiten,” zei Anja uiteindelijk.

“Vind je het niet geil?” Vroeg Mia. Anja vond het eigenlijk wel geil maar ze was moe van de hockeywedstrijd en van haar orgasme. De kledingstukken van beide meisjes lagen over de grond verspreid. Na nog een paar minuutjes kroelen en zoenen kleedden ze elkaar weer aan en reden ze naar huis. Thuis aangekomen was Anja ook al weer een beetje geil geworden van de gedachte dat ze straks meer dan een week met haar vriendin alleen zou zijn. Ze had er eigenlijk wel spijt van dat ze Mia niet klaar had laten komen maar ze besloot dat ze het goed zou maken. Anja ging zichzelf douchen en Mia kreeg ondertussen instructie van haar ouders over wat ze moest doen als, en… bla bla.

De ouders van Mia waren wel goed voor hun dochter, maar het waren niet bepaald aardige mensen. Toen Anja onder de douche uitkwam waren ze al vertrokken. Net zoals de eerste keer had Anja weer een veel te grote badjas aan en een handdoek in haar haar. Iedere keer als ze gedoucht had bij Mia kwam diezelfde herinnering weer boven. Mia zag haar vriendin boven op de overloop staan terwijl ze de deur achter zich dichtdeed.

“Zijn je ouders weg?” Vroeg Anja. Mia knikte ja met een big smiley. “Okay,” zei Anja. Ze haalde de handdoek van haar hoofd en gooide haar haar los. Daarna liet ze de badjas op de grond vallen en stond ze naakt voor Mia achter het hekje van de overloop. Ze was beeldschoon. Ze had prachtige benen die eindigden bij een vrijwel onbehaard kutje. Haar borstjes, haar taille, haar buik, en haar armen zagen er allemaal lief, slank en beeldschoon uit. Ze had het gezicht van een engel met blond haar tot haar schouders en prachtige ogen waarvan Mia zelfs van onderaan de trap kon zien dat ze blauw waren. Mia vond het een prachtig gezicht en voelde een rilling door heel haar lichaam gaan.

“Kom je?” Vroeg Anja rustig terwijl ze zich omdraaide. Van onderaan de trap kon Mia haar kutje tussen haar benen door zien. En die prachtige billen van haar vriendin maakten het engeltje compleet. Mia bleef nog even staan, nadenkend over de gevoelens die ze had voor haar vriendin. Anja verdween uit het zicht, Mia schoot wakker en vloog de trap op. Op de overloop had ze zichzelf al half uitgekleed. Toen ze op haar kamer kwam had ze alleen haar onderbroek nog aan. Ze verstompte toen ze Anja midden in haar kamer zag staan.

Ze had de dildo van haar moeder in de ene hand en deed er met de tube in de andere hand voorzichtig glijmiddel op. Ze deed de tube dicht en zette die netjes naast zich op de grond. Ze begon het glijmiddel uit te smeren over de lange, rechte en knal paarse dildo en keek Mia daarbij streng aan. Mia deed de deur van haar kamer dicht en op slot. Langzaam stapte ze op Anja af. Ze vond het altijd lekker om haar vingers diep in haar kutje te steken, maar dit vond Mia toch wel een erg groot ding. Anja gaf haar vriendin een snel kusje op haar mond en zei dat ze niet bang moest zijn.

“Ik ben niet bang,” zei Mia, “maar wel een beetje geschrokken.” Anja stopte met het masseren van de dildo en voelde met haar hand tussen de benen van Mia; warm, maar niet nat. Ze zette de dildo netjes op het nachtkastje.

“Het is echt superlekker hoor om een dergelijk ding in je te hebben,” zei ze tegen Mia terwijl ze haar onderbroek uittrok. Mia staarde nog steeds naar de dildo. “Kom op schatje, je moet echt niet bang zijn hoor, het is hetzelfde als vingeren maar dan veel lekkerder. Anja liep om haar vriendin heen en tilde haar onhandig op om haar op bed te zetten. “Kom laat me je kutje eens likken,” zei Anja terwijl ze Mia achterover duwde. Anja knielde op de grond neer voor haar vriendin, ze spreidde haar benen en trok Mia een stukje naar zich toe zodat ze precies met haar kutje op de rand van het bed kwam te liggen. Ze begon routinematig aan het kutje van haar vriendin te likken, totdat ze merkte dat ze nat begon te worden. Met één hand spreidde ze haar lipjes en begon ze te vingeren. Anja besloot het niet te snel te doen en bleef vingeren tot Mia begon te schokken. Daarna stopte ze even en ze deed ze er voorzichtig een tweede vinger bij. Mia begon nu al snel weer te schokken en Anja stopte weer.

“Oh schatje laat me alsjeblieft klaarkomen,” zei Mia terwijl ze haar kutje naar voren duwde. Anja begon een beetje te spelen met het kutje van haar vriendin door er steeds haar tong en dan weer haar vingers in te stoppen. Mia wist niet meer waar ze het had en hijgend en kreunend vroeg ze haar vriendin om de dildo in haar kutje te duwen. Anja pakte de dildo en zette de punt tegen het neukgaatje van haar vriendin. Langzaam begon ze hem naar binnen te duwen en bijna tegelijkertijd begon Mia nog harder te kreunen. “Zo ver genoeg?” Vroeg Anja plagend.

“Dieper! Duw hem dieper, alsjeblieft!” Anja duwde de dildo iets verder en vroeg opnieuw: “Zo ver? Of… Nog iets verder misschien?” Mia kon niet nog antwoorden voordat Anja de dildo verder naar binnen duwde. Ze had nog nooit zoiets lekkers gevoeld en ze wist zeker dat als ze klaarkwam het haar beste orgasme ooit moest worden. Anja duwde de dildo nu langzaam nog verder in het schokkende lichaam van haar vriendin. Mia kon zichzelf niet meer inhouden en duwde samen met haar vriendin de dildo zo ver mogelijk naar binnen. Toen Mia op het randje van haar orgasme zat trok Anja de dildo bijna weer uit het kutje van haar vriendin om hem er weer zo ver mogelijk in te doen. Mia begon te schokken en gilde het uit. Anja duwde de dildo weer zo ver mogelijk naar binnen en masseerde met de andere hand de borstjes van haar vriendin. Mia ’s orgasme overtrof alweer het vorige waarvan ze dacht dat het niet lekkerder kon. Ze schokte met haar hele lichaam en duwde de dildo nog dieper naar binnen. Pas een paar minuten na haar orgasme had ze weer oog voor de rest van de wereld in plaats van voor haar eigen kutje. Anja was haar nog rustig aan het likken en hield de handen van haar vriendin vast.

“Dat was echt het lekkerste wat ik ooit gevoeld heb,” zei ze half fluisterend tegen haar vriendin. Anja stopte met likken en kroop over Mia heen totdat ze met haar mond op gelijke hoogte kwam met die van haar. Tussen de hartstochtelijke tongzoenen door vertelden ze hoeveel ze van elkaar hielden. Na nog een tijdje gevreeën te hebben deden ze allebei een rokje, een T-shirt en een paar sokken aan en gingen ze naar beneden om te eten. Ze waren wel een beetje moe van alle actie dus besloten ze de avond maar achter de tv en in elkaars armen door te brengen. Het was nu maandagavond en ze hadden nog ruim een week te gaan voordat de ouders van Mia terugkwamen van waar ze ook heen waren.

“Hoe wist je eigenlijk hoe je dat allemaal moest doen,” vroeg Mia terwijl ze met haar hoofd onder het rokje van haar vriendin de trap opliep. “Oh van een…” Anja moest zichzelf even onderbreken toen ze een vinger van haar vriendin tussen haar benen voelde gaan. “Van een verhaal op 4Fingers.” Toen ze boven aan de trap aankwamen op de overloop greep Mia onder het shirtje van Anja naar haar kersverse borstjes.

“Welk verhaal dan?” Vroeg Mia plagend en half hangend op de schouders van haar vriendin. “Dat laat ik morgen wel zien,” zei Anja, “ik wil naar bed.” De rest van de korte weg naar de badkamer bestuurde Mia haar vriendin door in haar tepels te knijpen. Giechelend kwamen de meisjes in de badkamer aan. Mia stond nog steeds achter Anja en het giechelen ging over in zacht gehijg toen ze Anja ‘s borstjes begon te masseren.

“Weet je nog dat ik hier voor het eerst aan je borstjes zat?” Fluisterde Mia in haar oor. Anja liet een bevestigende kreun. Mia begon haar in haar nek te zoenen. “Kom schat, tandjes poetsen en naar bed.” Even later lagen beide meisjes in elkaars armen in bed. “Anja,” fluisterde Mia. Anja deed haar mond niet open maar liet door een soort geneurie weten dat ze nog wakker was. “Ik houd van je.” Anja draaide zich uit de lepeltjes stand en sloeg haar armen om Mia heen. “Ik ook van jou,” fluisterde ze in Mia ’s oor.

Anja

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *