Els

()

Pas schreef ik hier mijn verhaal over de eerste keer naar het naaktstrand en mijn ervaringen met een onbekende man die mij daar in de buitenlucht vingerde terwijl ik zijn dikke staaf nog harder maakte.
Ik schreef ook dat ik nogal preuts ben – of beter was – aangelegd. Met een goede vriendin ga ik af en toe naar de sauna, maar dan altijd naar de dagen waarop je je bikini of badpak aan moet hebben. Ik had die vriendin – ze heet Els – wel eens verteld dat ik had gelezen dat dat eigenlijk niet hygiënisch is en toen stelde zij voor dan een keer bloot te gaan waarbij ze mij een beetje geil aankeek; ik moest blozen en zei: “Misschien wel een goed idee”. De gedachte wond me wel op: Els is een ontzettend mooie vrouw, ze is lang en heeft blond haar en een groengrijze kleur in haar ogen, heel sensueel. Ze heeft alleen wel een vriend dus ze zal nooit een relatie met een vrouw aangaan, dacht ik. Els zag dat ik bloosde en glimlachte terug: “Ik ken een kleinschalige sauna hier in de buurt, misschien is het beter het eerst een keer uit te proberen waar niet zoveel blote mensen zijn”, zei ze. “Weet je wat: ik nodig jou een keer uit en dan krijg je het van mij cadeau.”

In september was ik jarig en de week daarvoor kreeg ik een hele mooie kaart van Els met achterop een uitnodiging voor een dagje naar de sauna op mijn verjaardag. Toevallig was dat mijn vrije dag, op een maandag en ik dacht dat het dan ook niet zo druk zou zijn in de sauna. Ik voelde me nog steeds een beetje preuts. De zaterdag ervoor belde Els mij en we spraken af dat ze mij op maandag om tien uur zou ophalen, zij zou mij trakteren en alles regelen. Op zondag was ik behoorlijk opgewonden, heb mijn kutje kaal geschoren en mijn broekje was de hele dag nat. ‘S Middags hield ik het niet meer en ben naar bed gegaan en heb mezelf wel twee keer klaar gevingerd, ik zag de hele tijd het gezicht van Els voor me en schaamde me een beetje. Maar ik kwam zo lekker klaar dat ik daarna heerlijk heb geslapen.
De volgende ochtend, dus op mijn verjaardag, was ik al vroeg wakker en scheerde mijn kutje nog een keer goed glad. Ik deed een spannend stringetje aan, had bij Els thuis ook wel eens een string zien liggen dus daar hoefde ik me niet voor te schamen. Els belde precies om tien uur aan en gaf me een zoen op mijn mond dat had ze nog nooit gedaan! Ze had een tas met eten meegenomen voor het geval het tegen zou vallen in de sauna, dan zou Els ‘s avonds voor mij koken. De lieve schat had zelfs een fles wijn meegenomen: “Dan kunnen we ons klem zuipen”, zei ze. “Wat lief van je!” reageerde ik en ik gaf haar een zoen terug op haar mond, wat voelde dat lekker! Maar achter dat etentje bij mij thuis bleek wat anders schuil te gaan, daar kwam ik later achter …

We dronken eerst een kop koffie en ik had een taartje gekocht dat we opaten. “En nu naar de sauna!” zei Els.
Mijn tas had ik al klaargezet en daar gingen we in haar auto. Het was een half uurtje rijden en toen we aankwamen werden we door een heel vriendelijke mevrouw ontvangen. “Het is vandaag toch geen badpak dag?” vroeg Els voor de zekerheid, maar wel met een smiley op haar gezicht. “Nee, die hebben wij hier niet,” zei de mevrouw, “iedereen moet hier uit de kleren!” In de kleedkamer aangekomen kleedden we ons uit. Ik zag dat Els een heel kleine string aan had en zij zag de mijne ook. “Wat een leuke string heb je aan!” riep ze enthousiast. Haar vriend heet Rob en ze vervolgde: “Rob koopt vaak strings voor mij en hij draagt ze zelf ook wel eens, een man in een string vind ik heel opwindend maar een vrouw in een string vind ik ook uitdagend!” En daar keek ze weer heel geil bij. Ik bloosde weer en deed snel mijn string uit. Ze keek naar mijn spleetje en ik naar haar kutje dat ze natuurlijk geschoren had, maar ze had een klein streepje laten staan, ik zag mooie blonde haartjes. “Oh, scheer jij je poesje ook altijd? Mooi hoor, ik laat meestal een streepje staan. Rob noemt dat altijd een landingsbaan, haha, dan landt hij met zijn vliegtuig’ op mijn landingsbaan”. We moesten er allebei hard om lachen. De spanning was er nu vanaf en het kon mij niets meer schelen of Els mij naakt zou zien en ook niet wat anderen zouden denken.

Bij de douches stond een bak met scrub en Els bood aan mijn rug te scrubben. Wat deed ze dat lekker, heel voorzichtig en sensueel. Toen ik me daarna nog een keer douchte, deed ze body gel op haar hand en smeerde daarmee mijn rug in. Ze masseerde mijn nek even en heel langzaam ging ze met beide handen naar mijn borsten en gaf die ook een schoonmaakbeurt. Ze ging nu met haar lichaam tegen mijn rug staan, raakte mijn tepels aan en ik begon zachtjes te kreunen, wat was dat lekker! Vervolgens ging ze met één hand naar beneden en voor ik het wist, gleed ze met een vinger door mijn spleetje. “Geniet jij maar eens lekker dat heb je wel verdiend” zei ze zachtjes. “Je bent mijn beste en ook mijn liefste en mooiste vriendin”, voegde ze eraan toe. Ik dacht weer aan gisteren en biechtte het op: “Oh, wat doe je dat lekker, gisteren ben ik een paar keer klaargekomen en moest elke keer aan jou denken”.

Els ging nu met een vinger mijn kutje in en zei: “Als ik het met mezelf doe moet ik altijd aan jou denken schatje, wat een lekker kutje heb je, ik heb zo vaak over je gefantaseerd en nu wordt dat werkelijkheid, ik vinger voor het eerst een vrouw!” Ik draaide me om en we gingen even tongzoenen. Jezus, wat werd ik geil. We hoorden andere mensen in de kleedkamer komen en stopten met zoenen. Els rook aan haar vinger die net nog in mijn grotje zat. “Hm… wat ruikt jouw poesje lekker zeg!” en ze keek heel geil. “We hebben nog de hele dag en ik ga, jou eens flink verwennen!”
We droogden ons af, Els pakte mij bij de hand en met onze handdoeken liepen we in ons blootje naar een vrij kleine sauna en gingen daar in. Els vroeg of ik boven of onder wilde, ik ging boven liggen en zij op de bank daaronder. We spreidden onze handdoeken en gingen liggen. Na paar minuten begon ik al te zweten, mijn hart klopte in mijn keel. Els vroeg: “Begin jij ook zo heet te worden?” en ik zei: “Ja, maar dat was ik al”. Els moest lachen en plotseling voelde ik dat ze met haar ene hand over mijn glad geschoren venusheuvel wreef en er verdween weer een vinger in mijn grotje. “Ik zal je nog heter maken dan je al bent” en ze begon me heerlijk te vingeren, ze ging steeds dieper en ik voelde dat er vocht uit mijn kutje begon te stromen. Omdat ik al zo opgewonden was kwam ik na korte tijd al klaar, wat heerlijk om door een vrouw gevingerd te worden.

Ik hijgde nog even na en toen beval Els mij: “Ga nu zitten en doe je benen wijd uit elkaar!” Dat deed ik meteen en Els begon me met haar hete tongetje te beffen, ik had nooit gedacht dat een vrouw dat nog eens bij mij zou doen. Na een paar minuten kwam ik weer klaar en mijn kutsappen spoten eruit. Els likte die op en zei: “Hm…, wat een lekkere sapjes komen daar uit dat smaakt naar meer!” en begon weer te likken. Ik hield het niet meer en smeekte haar te stoppen. We bleven nog even liggen, gingen naar buiten en op een plekje waar niemand ons kon zien gingen we tongzoenen. Ik proefde mijn eigen kutje!

“Zullen we nu naar de rooksauna gaan, dan mag jij mij ook eens lekker vingeren” zei Els en dat wilde ik wel. Daar aangekomen waren we de enigen. We zaten nog niet of ik zat al met mijn vinger in Els’ kutje, ondertussen hevig zoenend. Ze begon al snel te kreunen en te hijgen en na een paar minuten zei ze: “Jezus, ja, ja, ga door, alsjeblieft, ga door slet, ga door, je bent een lieve slet en ik ben jouw slethoer, ik kom, ik kom, ja, ah!” en haar lichaam begon wild te schokken. Hijgend kwam ze klaar en viel in mijn armen. “Jezus, zo lekker kan Rob het niet, dit moeten we echt vaker doen, ik had dit in mijn stoutste dromen nog niet meegemaakt, wat ben jij een lekkere slethoer, mag ik je sletje zijn?”
“Natuurlijk, ik wil je ook héél graag beffen!” antwoordde ik en we tongden nog even.

We besloten nu eerst iets te gaan eten want van onze spelletjes kregen we behoorlijke trek. We bestelden allebei een uitsmijter en aan het tafeltje waar we zaten vonden onze voeten elkaar al snel. “Wat ben jij een lekker wijf!” fluisterde ik tegen Els waarop zij antwoordde dat ze nog nooit zo’n geile vriendin als ik was tegengekomen. Bij de uitsmijter dronken we een glaasje witte wijn waardoor we een beetje aangeschoten raakten. Lachend gingen we daarna weer een sauna in en Els begon me weer te vingeren totdat er andere mensen in de sauna kwamen. Snel gingen we eruit en Els stelde voor naar mijn huis te gaan. “Ik heb nóg een verrassing voor je!” en ik werd heel nieuwsgierig.
We gingen ons omkleden en ik zag dat Els een andere string aandeed, een hele kleine. Ze zag het en zei: “Deze heb ik speciaal voor jou gekocht en dezelfde heb ik hier ook voor jou, vanavond ruilen we die, en morgen wil ik in een string lopen waar jouw kutvocht in zit”. Ik bedankte Els met een dikke zoen op haar mond en deed de nieuwe string aan.
Toen we rond drie uur bij mijn huis aankwamen nam Els een tasje dat in de auto lag mee: “Ik heb nog een cadeau voor je!” zei ze met een vette glimlach op haar gezicht. Binnen begonnen we meteen te zoenen en Els zei: “En nu naar boven, naar bed!” Op mijn slaapkamer gingen we meteen uit de kleren. Els liet me haar strengetje zien waar een grote natte plek inzat. Met een geile blik keek ze mij aan en rook en likte ze aan het kruis. We gingen op bed liggen en Els spreidde mijn benen uit elkaar en begon als me een wilde te beffen. Toen ik bijna klaarkwam, stopte ze, pakte uit het tasje een voorbinddildo en deed die om. “En nu ga ik jou eens lekker neuken, hoerig sletje van me, ik ben jouw Adam en jij mijn Eva”.

De dildo kwam langzaam mijn lichaam in. Wat was dat lekker, ik was één keer door een man geneukt maar nog nooit door een vrouw! We tongden en toen ik het niet meer uithield, trok Els de dildo uit mijn kutje en beval me op mijn knieën te gaan zitten, ik boog mijn hoofd vanzelf voorover en wist dat ze me nu op z’n hondjes ging nemen. De dildo ging heel gemakkelijk mijn kutje in, zo nat was ik en Els pakte me bij mijn haar en begon me te berijden alsof ik een paard was. “Oo… oh, Jezus, ga door Els, alsjeblieft, neuk me, ik wil je sletje zijn, ik ben jouw geile neukslet, ga door, ga door, neuk me!” riep ik. Els gaf me nu klappen op mijn ene bil en zei: “Je bent mijn slet en ik ga je vandaag eens flink doorbeuken dat heb je wel verdiend, ik geef je het mooiste verjaardagscadeau dat je ooit hebt gehad”. Na een paar seconden kwam ik gillend klaar, wat heerlijk! Ik wilde Els nu eens goed verwennen en ging haar beffen, wat een heerlijke zoete sappen kwamen er uit haar spleetje. Toen ze bijna klaarkwam, deed ik de voorbinddildo om en ging haar kutje in. Wat was Els al nat, na een paar minuten kwam ze hijgend klaar en we vielen in elkaars armen in slaap.
Een uur later werden we wakker en zei Els dat ze voor mij ging koken. Ze deed alleen het strengetje aan dat ik had gedragen. Ze ging een makkelijke maaltijd bereiden die we in bed met verschillende glazen rode wijn opaten. Door de wijn werden we weer uiterst geil. Daarna hebben we elkaar nog heel vaak gebeft en geneukt, ook in standje 69.

‘S Avonds ging Els om tien uur naar huis, in het strengetje dat ik had gedragen. Ik rook aan de string die ze had gedragen, likte eraan en werd al opgewonden bij het idee dat ik die de volgende dag zou dragen.

LieveV

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *