Het schema

()


Met een vast schema, Johan op zaterdag, Dirk, op dinsdag en Ronny op woensdag, verliep alles vlot. Ik werd redelijk goed in mijn ‘behoeften’ voorzien. Ik had ze allemaal graag twee dagen extra gezien, maar je kunt helaas niet alles hebben. Toen de telefoon ging, had ik geen idee dat er zo veel verandering onderweg was. Jolien was aan de lijn en ik had haar misschien al vijf tot zeven jaar niet gezien. Haar eigen problemen waren altijd belangrijker. Ze wilde ‘ontladen’ en ze nodigde me uit om wat te gaan drinken. Ze wilde afspreken in een bar. Het had een reputatie onder jongeren, maar ik zou er toch niet lang blijven. Ik had mijn werkkleding aan en dat vond ik prima voor die gelegenheid.

Jolien klaagde inderdaad over het gebrek aan aandacht van haar man. Ik wist zeker dat het over seks ging en niet dat hij de afwas niet deed. Ze zei: “Ik heb wat opwinding nodig in mijn leven.” Die verklaring betekende altijd dat ze dacht aan een affaire. Blijkbaar was dat inderdaad het geval, toen een jonge man bij onze tafel kwam.

“Je bent vroeg, Sander.”

“Ben je klaar om te gaan?”

“Ik wil dat je mijn vriendin Chanel ontmoet.”

“Hallo Chanel! Jolien, ben je klaar om te gaan of niet? “

“Ik haat het om je op te jagen, maar de jongens hebben geen geduld meer. Wees braaf, meid. ” Daarmee vertrok ze met Sander, van wie ik aannam dat ze met hem sliep. Ik zat daar om mijn drankje op te drinken. Een mooie vrouw van mijn leeftijd ging aan mijn tafel zitten.

“Heeft je vriendin je in de steek gelaten?” vroeg ze stoutmoedig.

Ik gaf lik op stuk: “Nee, ik vind het niet erg dat je zonder uitnodiging aan mijn tafel komt zitten.”

“Oh, doe niet zo chagrijnig omdat ze weg is. Je bent veel te mooi om een ​​humeur te hebben, je kunt me Jo noemen. Ik kan me voorstellen dat je naam heel sexy is.“

”Chanel, Jo.”

“Ik had gelijk. Het past zeker bij je. Die outfit moet voor werk zijn. Zo saai.” De outfit van Jo was verre van saai omdat ze een avondje uit in de stad had gepland. Met zoveel vertoning, zou ze vast contact maken met een kerel die op jacht was. Strakke kleding heeft veel effect op een man. Ik zou het moeten weten. “Kijk, je bent bijna klaar met je drankje, en ik weet een plek waar we naartoe kunnen gaan die een beetje levendiger is. Wat zeg je ervan, Chanel?” Ze rolde mijn naam van haar lippen alsof ze honing van haar lippen likte. “Ik denk het niet, ik heb morgen een drukke dag.”

“Chanel, wees geen pretbederver. Leef vandaag, morgen zal snel genoeg voorbij zijn.”

“Nou, dat zou ik beter niet moeten doen.”

“Oh, kom op, een mooie vrouw als jij moet bekeken en bewonderd worden. Als we gaan, doe eens dat colbertje uit en laat een beetje van jezelf zien, een paar open knopen op die blouse zou helpen. Je rok kan ook korter, boven de knie is goed genoeg.”

”Je bent nogal een fashion criticus, Jo”

“Ik heb een jurk waar je gek op gaat worden. De jurk komt tot halverwege de dij, maar wat ik leuk vind is dat hij een open rug heeft, en het model is zodanig ontworpen om de zijkanten te laten zien van waar iedereen graag naar staart. Je kunt geen beha vinden die je ooit met die jurk zou kunnen dragen.”

”Klinkt sexy.”

”Het is echt zo, en je zou er geweldig uitzien. Je zou de mannen en de vrouwen aan je voeten hebben. Gaan we nu, of gaan we hier zitten en samen dronken worden?” Dat was een beetje overdreven. Ik zat nog steeds met mijn eerste drankje. Ik was ervan overtuigd dat het niet ook voor Jo gold. Tegen beter weten in besloot ik met haar mee te gaan. Ze was een interessant persoon. Met haar lichaam en die kleren zou ze niet lang tijd bij me zijn. Ze gaf me graag het adres van de bar en vertelde me dat we elkaar daar gaan ontmoeten. Ik vond het moeilijk om het te vinden, maar ik heb het gevonden en Jo stond al buiten op me te wachten. Ik merkte dat ze haar top had verwisseld, die, toen ik haar naderde, eruitzag alsof ze de krapte had ingeruild voor bloot. Ik kon zo zien dat Jo in de stemming was. Ik complimenteerde haar door te zeggen: “Wauw, Jo, je ziet er prachtig uit in die top.” Ik kon zien dat ze blij was toen we haar aanbevolen bar binnengingen. Ze was er eerder geweest omdat de uitsmijter bij de deur haar bij naam kende. Het duurde niet lang voordat ik me realiseerde dat de plaats vol was met alleen maar vrouwen. Zelfs de barmannen waren vrouwen. Op dat moment wenste ik dat ik mijn colbertjas had gedragen en mijn blouse dichtgeknoopt had gehouden. Nu met drie knoppen open, had ik genoeg decolleté om meer dan indrukwekkend te zijn, dankzij de push-up bh. Ik zei tegen Jo: “Je hebt niet verteld dat het allemaal vrouwen zouden zijn.”

“Vind je dat erg? Ze bijten je niet. Velen van hen zouden een mooie vrouw als jij van dichterbij willen bewonderen.”

”Ik waardeer de bewondering, maar ik hoop dat ze niet denken dat ik zelf een van hen ben.”

“Chanel, de meeste van deze vrouwen willen graag met je naar bed, net zoals mannen die naar je kijken graag met je naar bed gaan.”

“Jo, is het jouw plan om mij in bed te krijgen?” Voor ze kon antwoorden, werden we onderbroken door een hele lange en prachtige donkere vrouw. “Jo, mis je me, schatje?”

“Joyce, je bent mooi zoals altijd, maar ik heb een afspraakje vanavond.” Joyce keek me aan en zei: “Sommige meisjes hebben alle geluk.” Ze draafde weg om iemand anders te zoeken.

“Dus ik ben je date. Wanneer is dat gebeurd?”

“Dat zei ik om van haar af te komen.”

“Jo, je hebt mijn vraag nooit beantwoord, of wel? Wil je met me naar bed?”

“Kom op, laten we dansen.” Ik verwachtte rond te huppelen en mijn tieten te laten stuiteren voor degenen die het wilden bewonderen, maar de muziek veranderde en koppels klampten zich aan elkaar vast. Jo nam me in haar armen en we begonnen te dansen. Wat ik leuk vond aan dansen met haar, was dat ze de hele tijd met me sprak. Ik kon Richard nooit zover krijgen dat we dat deden terwijl we aan het dansen waren.

“Heeft iemand je ooit verteld dat je mooie ogen hebt?” Ik had die verklaring eerder verwacht voor een ander anatomisch onderdeel van mij. Dus ik antwoordde: “Jij bent de eerste, Jo.” Ze trok me dichter tegen zich aan zodat onze borsten elkaar aanraakten. Ze bewoog zodanig dat mijn been tussen haar benen gedrukt werd. Haar hand gleed over mijn rug en ze hield mijn kont vast met haar andere hand. Ik werd verleid door een beeldschone lesbienne. Ze fluisterde in mijn oor: “Nu ga ik je vraag beantwoorden. Er is niets mooiers dan je lippen en tong en die dan tussen mijn benen te voelen.”

“O, Jo.” Ik voelde een golf tussen mijn benen toen ze dat zei. Ik heb er altijd over gefantaseerd om dat met een andere vrouw te doen. Ik zag Richard, Johan en Dirk zoveel plezier beleven door op mij los te gaan. Ik vroeg me af of ik dezelfde voldoening zou krijgen. Ze fluisterde opnieuw: “Chanel, ik wil niet meteen een antwoord, maar ik wil wel dat je erover nadenkt.”

“Dat zal ik. Dat zal ik.”

“Zou je uit dit kabaal willen stappen en mij naar mijn huis willen volgen? We kunnen wat wijn drinken en ik wil je mijn jurk laten zien.” Ik wist dat als ik ermee instemde, ik een nieuwe stap richting mijn verleiding accepteerde. Ik zei: “Laten we dat doen.” Ik dacht dat ik nog steeds de controle had, maar ik hield me voor de gek. We liepen haar appartement binnen en het was zo opvallend. Alles leek perfect hoe ze het had ingericht. Er hingen schilderijen van vrouwen in verschillende kledingstijlen, maar slechts één naaktschilderij en het leek op Jo. Ze heeft me de rondleiding gegeven. Haar slaapkamer was tot en met het plafond bespiegeld. Toch hing er ook een nogal overheersend schilderij van wat op een vagina leek. Toen ze me zag staren, zei ze: “Chanel, zo zien ze er van dichtbij uit.”

Die verklaring deed me huiveren. We beëindigden haar rondje en terwijl ze de wijn inschonk, zei ze: “Ontspan je nu, terwijl ik me omkleed in die jurk die ik zo leuk vind.” Ik ging zitten en keek naar mezelf, ik wou dat ik iets sexyer had gedragen. Ik had meer moeten nadenken over hoeveel ik door Jo werd opgewonden. Toen ze weer verscheen, was het zicht adembenemend. Ze droeg een korte zwarte jurk en het lijfje was gesneden om meer van de zijkanten van haar borsten te laten zien en met een diep decolleté aan de voorkant. Die plooi die altijd ontstaat als je borsten groot zijn, was duidelijk te zien. Ze maakte het geheel af met rode hakken. God, ze zag er zo sexy uit. Ik zei vrijmoedig: “Jolien, je bent mooi!”

“Nu wil ik zien hoe het jou staat.” Ze trok de jurk uit en gaf hem aan me. Ik was geboeid door haar lichaam. Mooie borsten sierden haar lichaam, een platte buik die naar heupen leidde, die je oog vervolgens naar welgevormde benen leidden. Het meest provocerende was de manier waarop ze met haar benen uit elkaar stond en de pose rook naar seks. Haar poesje was kaal en alles werd tentoongesteld wat ze bezat. Ik voelde nog meer rillingen. “Chanel, wil je de jurk in de kamer of hier aantrekken?”

Terwijl ik mijn blouse uitdeed, staarde ik naar haar. Ik keek naar de vrouw waar ik op los zou gaan. Hoe meer ik keek, hoe natter mijn slipje werd. Mijn rok viel op de grond en mijn beha op een stoel geslingerd. Toen mijn slipje op mijn hielen viel, zei Jolien: “Echt prachtig! Beter dan ik ooit had gedroomd. Als ik je ooit zou overtuigen om op me los te gaan, zal het zijn als een droom die uitkomt.”

Ik hoefde niet te overtuigd te worden. Ik heb haar zelfs mijn bedoelingen duidelijk gemaakt door haar te kussen. Ze accepteerde gewillig mijn kus. We hielden elkaar vast en onze borsten duwden tegen elkaar. Ik voelde haar hand tussen mijn benen glijden. Terwijl ze mijn heuvel streelde, vroeg ze: “Is Chanel klaar om Jo plezier te geven in bed?” Ze wist het antwoord en leidde me naar haar bed. Waar ik ook keek, zag ik twee mooie, naakte vrouwen die elkaar bewonderden. Ze ging op het bed liggen en deed haar benen open. “Chanel, kom hier, wees lief en verwen me.”

Ik ging tussen haar benen liggen. Mijn handen streelden haar zachte dijen. Ik liet mijn gezicht zakken. De eerste keer in mijn leven kusten mijn lippen datgene waar ik altijd over had gefantaseerd. Ik snuffelde aan haar opening. Mijn tong nam het over. Ik likte haar kutje op en neer. Toen ik de juiste plek bereikte, riep Jolien: “Precies daar, Chanel, precies daar.” Ik heb geluisterd. Ik concentreerde mijn tong op het aangewezen plekje terwijl mijn vinger over die mooie wangen van haar streelde. Iets later kreeg ze een onwerkelijk orgasme en sloeg met haar handen op het bed terwijl ze zichzelf in mijn gezicht duwde.

Ik hield van haar hard gekreun. Daarna bleven we allebei daar liggen, mijn hoofd rustend tussen haar benen. Jolien streelde mijn haar. Ik hoorde haar ademhaling weer normaal worden. Ik moest het vragen met Johan en Dirk in mijn gedachten, dus ik vroeg het: “Jo, heb je ooit een man geneukt?”

“Ik weet waar je aan denkt, maar nee. Je zult je man zelf moeten plezieren. We moeten dit gewoon tussen ons houden. En nu moet ik je een reden geven om terug te komen.”

Ze trok me op mijn rug. Ze kuste me en streelde mijn borsten. Ze zoog aan mijn tepels met haar hand tussen mijn benen. Ze was helemaal over me heen en gaf me genoegens die ik nog nooit had gehad. Ze spreidde mijn benen en ging op me los. Ze was geen Richard, Johan of Dirk, ze was Jo. Die heren waren best oké, maar ze waren niet opgewassen tegen Jo, die mijn tenen deed krullen terwijl ze haar tong tussen mijn benen stak. Ik hield van de manier waarop ze de liefde bedreef.

Ik liep naar huis en liep door een stopteken omdat ik nadacht over wat er die avond gebeurde. Ik zou zeker weer bij Jo op bezoek gaan. Ik doe dit zelden, maar ik speelde de hele weg met mezelf en bereikte tegelijkertijd mijn parkeerplaats en climax. Wat mij die dag was overkomen veranderde mij voorgoed. Vanaf dat moment heb ik alleen nog maar met vrouwen geslapen en ben ik overtuigend lesbienne geworden zonder schema.

Mia

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *