Vrouw zijn… 1.2

()

Ik geniet graag met volle teugen van alle lekkers wat het leven te bieden heeft. Mijn top drie? Neuken, neuken en neuken, in die volgorde. Nou ja, er zijn nog heel wat andere zaken die ik best leuk vind. Muziek, film, mooie kleren, avondje stappen, heerlijk gaan dansen om er een paar te noemen. Maar God, volgens mij hebben ze allemaal wel iets te maken met erotiek en seks of draaien ze er op uit. Ik ben een heel lichamelijk iemand. Ik wil me goed voelen in mijn lijf, met al mijn zintuigen leven en dat doe ik nog altijd het meest intens al neukend. Als iemand een betere manier kent, mag ze me die gelijk komen tonen en dat doe ik het misschien wel eens een keertje. Maar volgens mij is er geen activiteit zo leuk of ze valt te combineren met neuken.

Wat denken jullie bijvoorbeeld van neuken in vrije val? Alleen maar een valhelm en een parachute om, mijn benen om het middel van een bink van een sportinstructeur en zijn lul klemvast in mijn kut. Hm… ik merk dat ik me weer eens door mijn verhitte verbeelding laat meeslepen. Waar ik eigenlijk naar toe wil is dat je voor heel wat leuke dingen geld nodig hebt. Als je nog studeert zoals ik, is dat dikwijls een zorg. Pa en ma zijn niet zuinig met hun weekgeld, maar willen ook niet ophoesten voor al mijn grillen en dat zijn er nog al wat. Ze vinden bovendien dat het voor een tiener karaktervormend is om zelf wat bij te klussen. Oerlui als ik ben vind ik dat natuurlijk onzin. Nu ben ik echter blij dat ze voet bij stuk hielden, want het zet me ertoe aan mijn niet geringe creativiteit in te zetten om aan extra geld te raken. Geen haar op mijn kut dat er aan dacht zomaar een dom baantje in een grootwarenhuis of als dienster in een restaurant te aanvaarden.

Ik paar graag het aangename aan het aangename. Kortom, ik paar graag. Maar dat hadden jullie al begrepen, geloof ik. Met die leidraad voor ogen stapte ik mijn favoriete vrouwvriendelijke erotische spulletjeswinkel binnen. Ik stelde voor op basis van commissie hun spulletjes aan de man – of beter gezegd de vrouw – te brengen. Daar hadden ze wel oren naar. Het hoe werd aan mij overgelaten. Ik loste dat op door in de krant een zoekertje te laten opnemen. Daarin stelde ik voor bij en voor vrouwen thuis een erotisch feest te houden. De volgende dagen maakte mijn hart een sprongetje telkens het melodietje begon te spelen. Vergeefs echter. Ik had de moed al opgegeven, toen na een week de eerste kandidate zich eindelijk meldde. Irene bleek een gehuwde thuiswerkende vrouw van een jaar of vijftig te zijn.

Een paar buurvrouwen en zij hadden een gemeenschappelijke passie voor erotiek ontdekt. Zij zelf en Bertje hadden het seksueel best naar hun zin met hun vaste partner. Reuzenporties vrijen ’s avonds, ’s ochtends, tijdens de vakantie en in het weekeinde waren echter niet in staat hun honger te stillen. Naar eigen zeggen kon Irene rustig de klok rond neuken en hetzelfde gold voor Bertje. Leen, de derde van het rijtje, bleek er ook pap van te lusten. Helaas had ze sinds haar man haar en haar twee kinderen in de steek had gelaten geen pap meer gehad. Voor alle drie leken seksspeeltjes een leuk alternatief voor een slippertje of complete verkommering. Ze hadden al overwogen om met zijn drietjes naar de seksshop te stappen. De vrees herkend te worden, de harde sfeer en al die nare mannen die er rondliepen, hadden hen tot nu toe echter afgeschrikt. Mijn advertentie kwam dus als geroepen.

Twee dagen later belde ik met twee flink geladen koffers aan bij Irene thuis. Ik had lang nagedacht over mijn kleding en geopteerd voor een vrij klassiek ogend mantelpak, met heel kort strak om de kont zittend rokje en rode pumps om voor wat kleur te zorgen. Mijn haar droeg ik hoog en had ik met een kokertje in een fonteinkapsel gestileerd. Mijn bedoeling was er tegelijkertijd zakelijk en sexy uit te zien. Ik leek ook ouder dan ik was, wat mijn geloofwaardigheid alleen maar goede kon komen. Irene begeleidde me naar de salon, waar de andere twee leden van het gezelschap me zaten op te wachten. Alleen maar buur- zijn kon drie zo verschillende vrouwen bij elkaar gebracht hebben. Bertje was de jongste en leek me vooral voor de pret mee te spelen. Ze had roodbruin haar dat ze in twee zijwaartse vlechten droeg, wat haar in combinatie met haar sproetig gezicht een beetje een Pipi Langkous- look gaf. De knaloranje langharige wollen trui, die haar buik met piercing navel vrijliet, en de hippe broek met olifantenpijpen waren evenveel bewijzen van het gekke imago dat ze zich wou aanmeten.

Dertiger Leen had een ondankbaar gezicht. Dat maakt dat vrouwen als zij zich na verloop van tijd onverschillig gaan kleden omdat ze denken dat hun gezicht de belofte van hun lichaam toch niet kan waarmaken. Mij maakte dat vastbesloten om het lijf onder die slobbertrui en jeans een kans te geven. Irene beantwoordde aan het beeld dat ik mij via de telefoon van haar gevormd had. Haar gezicht was van het type dat de tand van de tijd doorstaat. Het had niet dat zachte, zoete dat aantrekkelijk is bij zoveel jonge meisjes, maar met ouder worden verwelkt. Neen, Irene ’s gezicht zou nog lang mooi blijven, omdat het structuur had, ‘bones’ zoals de Amerikanen zeggen, iets waaraan ik altijd de voorkeur heb gegeven. Dat is de reden waarom ik een vrouw als Barbara Streisand – o ja – stukken knapper vind dan pakweg, Pamela Anderson, misschien net omdat ik eerder tot haar type behoor. Leen installeerde zich naast Irene en Bertje op de sofa, terwijl ik in de zetel tegenover ze ging zitten. Ik sloeg de benen hoog over elkaar, zodat ze een ruim stuk dij, de bovenrand van mijn kous en een stukje jarretel te zien kregen. Dat was meteen het aanknopingspunt voor mijn eerste thema.

“Zullen we het eerst over lingerie hebben, dames,” stelde ik voor. “Dat is onvoorstelbaar belangrijk voor je zelfbeeld. Om het even hoe je erbij gekleed loopt, om het even wat je aan het doen bent, hoe vervelend ook, knappe lingerie maakt dat je jezelf in alle omstandigheden vrouw gaat voelen.” Tijdens mijn uiteenzetting was ik recht gekomen en kleedde me al pratend uit. Bij mijn laatste woorden stond ik voor ze in sexy kousen, slip en rood-zwarte gelakte jarretel bustier met vetersluiting. “Zo voel ik me,” zei ik, de haren losmakend en vrij schuddend zodat ze me tot de billen vielen, “top of the world.” Hoe voel jij je?” Sprak ik Leen als eerste aan. Ze kwam overeind en deed allereerst haar jeans uit. Ik kon meteen vaststellen dat ze een prachtig stel benen had. Toen ze haar trui over haar hoofd trok, werd die eerste indruk echter volledig te niet gedaan door de afgrijselijke vleeskleurige bh en slip die ze droeg. “Voel jij je zo slecht?” Vroeg ik haar. “Kom, trek snel uit die ondingen.”

Gehoorzaam deed ze wat haar gevraagd werd. Ik nam haar ondergoed van haar over, liep ermee naar de open haard en gooide ze erin. Onmiddellijk schoot het synthetisch spul in de fik. “Wat doe je nou toch,” riep ze ontsteld. Vastbesloten beende ik naar haar toe. “Ik bewijs je daar een dienst mee, snap je dat dan niet. Het maakt me woest een prachtlijf als het jouwe zo te zien verminken,” beet ik haar toe. Dat mijn boosheid haar oorsprong vond in mijn respect voor haar schoonheid, beurde haar geweldig op, dat kon ik zo merken. Ik overdreef trouwens niet. Ze had onbetwistbaar een mooi lichaam, met een stel goede benen en vooral een paar arrogante kegel- tieten. Het type dat je normaal alleen maar bij jonge negerinnen zag en waar ik geweldig op geilde. Dat agressieve in haar lichaam wou ik doortrekken naar haar persoonlijkheid. Uit mijn lingeriekoffertje gooide ik haar een paar zwarte kousen met brede kanten band toe en een zwart latexsetje, dat bestond uit bh, slip en jarretelgordel. Terwijl zij zich aankleedde, zette ik mijn uiteenzetting verder.

“Ik trek ’s morgens altijd vrij veel tijd uit om me aan te kleden. Ik begrijp mensen niet die snel in de kleren schieten. Je kleden is een ervaring op zich en dan nog wel een heel belangrijke. Wat je gaat dragen, bepaalt immers wie je die dag zal zijn. Ik verander terwijl ik me aankleed naar mijn personage van de dag. Heel wat vrouwen hebben geen psycholoog nodig, maar een goede garderobemeester. Als ik me ’s morgens soms neerslachtig voel, dan tut ik me helemaal op in sexy lingerie, hoge hakken, ultra kort en diep uitgesneden stretch jurkje. Dat is voor mij pas een karaktermassage. Ik ga me -vrouw- voelen tot in de puntjes van mijn tieten en de ochtenddepressie valt zo van me af. Wanneer ik op straat ga en merk dat mensen zich omdraaien, vreugde scheppen uit mijn schoonheid, dan voel ik de adrenaline door me stuwen, dan jubel ik binnenin. “Om mijn woorden te illustreren wees ik naar Leen, die in haar latex pak, onbetwistbaar een pak meer zelfzekerheid uitstraalde. “Eens kijken wat we met jou kunnen doen,” richtte ik me vervolgens tot Bertje.

Die had haar bovenkledij al verwijderd. Haar ondergoed zou niet het ongenadige lot als dat van Leen ondergaan. De sportieve katoenen korf bh en slip pasten perfect bij haar -spring in het veld- uiterlijk. Ik nam haar even van kop tot teen op. Mijn eerste ingreep bestond in het verwijderen van haar vlechten, zodat het prachtige haar tot op schouderlengte kwam te hangen. Haar gezicht kreeg meteen iets ernstiger en rijper over zich. Toen liet ik haar strippen. Ze had eerder kleine tieten, wat me deed besluiten een magisch push-up bh te kiezen, zodat haar borsten omhoog geduwd en tegen elkaar werden gedrukt. Ik liet haar het effect bewonderen in mijn handspiegel. Na Bertje ‘opgevampt’ te hebben, kwam Irene als laatste aan beurt.

Haar broekkostuum was heel stijlvol en hetzelfde gold ook voor haar lingerie. Ik vond het net iets te braaf zodat ik haar in een strakke mouwloze visnet body stak, die haar dat tikje vulgaire gaf dat ze nodig had. Aan de verbeelding liet het kledingstuk niks over, maar wie had verbeelding nodig bij een lijf als het hare? “Zo dames, ik ben zeker dat jullie je totaal anders voelen. Van voelen gesproken. Wat ik zo fijn vind bij lingerie is het puur lichamelijke genot van de stof die in aanraking komt met mijn lijf. Het afrollen van zijden kousen over mijn benen, de sensatie als ik mijn benen kruis, mijn string die spant tussen mijn billen mm… Het is een manier om mezelf te strelen, één van de zo vele. Dikwijls word ik bij het aantrekken zo heet dat ik me nog op een andere manier ga strelen, met mijn handen of met deze bijvoorbeeld.”

Een handige overgang vond ik van mezelf, terwijl ik mijn tweede koffertje open klapte, waarin een ruim aanbod seksspeeltjes was uitgestald. Vibrators, dildo’s, massagestaven, liefdesvlinders, voorbindpenissen, anaalpluggen, voor elk wat wils. De dames keken zich de ogen uit de kop bij al dat fraais. Leen zuchtte diep toen ik haar de dikste en langste vibrator in de handen legde. En ik haar in geuren en kleuren vertelde welke sensaties die allemaal kon opwekken. Deze wil ik, God ja,” kreunde ze, het kleinood (nou ja) tegen haar boezem drukkend. “Beslis niet zo snel schatje,” pakte ik haar het speelgoed weer af, “ik heb nog niets over de rest verteld.” Geduldig ging ik gans het rijtje af en gaf bij elk apparaat wat deskundige uitleg. Moeilijk was dat niet, ik had ze immers allemaal uitgeprobeerd.

Leen en Irene luisterden geboeid, maar jammer genoeg voor mijn verdere plannetjes veel te passief. Gelukkig was er Bertje nog. Zij liet het verlossend woord vallen. “Allemaal heel interessant wat je daar vertelt,” merkte ze op. “Hoe weet ik echter of het allemaal waar is. Verkoopsters van andere apparaten geven altijd een demonstratie. Jij niet?” probeerde ze me in verlegenheid te brengen.

Een demonstratie? Graag, nam ik de uitdaging aan. “Irene is het goed om je kamer te gebruiken?”

“Ja hoor,” hapte ze toe, razend benieuwd naar de demo. De omvang van haar bed en de spiegels rondom lieten er geen twijfel over bestaan. Irene was een hete. Zo heet als ik? Dat viel nog te bezien. Ik klikte de klemmen van mijn jarretels los en stroopte mijn broekje naar beneden. “Hé! Wat is dit?” Deed ik schijnbaar verbaasd over het eindje touw dat uit mijn poesje stak. Ik trok eraan en gelijk kwamen mijn geishaballetjes tevoorschijn.

“Deze doe ik praktisch elke dag in. Ze trillen lekker in je kutje wanneer je wandelt. Je kunt er elke sport mee beoefenen, je kunt ermee joggen of paardrijden of Benji springen. Of om dichter bij huis te blijven. Stofzuigen zal nooit meer hetzelfde zijn, eenmaal je deze hebt gehad. Je huishoudtaken worden iets om naar uit te kijken en wanneer je ermee klaar bent, is de pret niet voorbij. Neen integendeel. Dan heb je de tijd er lekker te bij gaan liggen en jezelf pas echt te gaan verwennen.” Languit installeerde ik me op het bed, een paar kussen onder mijn rug proppend zodat ik hoog genoeg kwam te liggen om mezelf te kunnen bekijken. Ik knoopte de rijgsluiting van mijn bustier los, mijn tieten bevrijdend. Met volle handen tilde ik ze op en begon ze te kneden. Ik zuchtte wellustig. Ondertussen kletste ik lustig verder. “Irene, Leen, Bertje, ik weet best dat jullie me in de eerste plaats hebben uitgenodigd omdat jullie op zoek zijn naar een aangenaam tijdverdrijf in afwezigheid van jullie partner of bij gebrek eraan.” Bij die laatste woorden bloosde Leen. Ik praatte rustig over haar verlegenheid heen.

“Dat idee wil ik jullie uit het hoofd praten.” Ik rolde mijn tepels tussen twee vingers. “Jezelf strelen mag geen noodoplossing zijn. Een frustratie orgasme interesseert me geen reet.” Mijn handen daalden af langs mijn middenrif en buik. “Ik bedrijf de liefde met mezelf omdat ik van mezelf hou en ik mezelf dolgraag vertroetel.” Mijn vingers vlinderden over de zachte binnenkant van mijn dijen. Ik deed mijn benen van elkaar, zodat mijn glanslippen zich openden en mijn neukspleetje tevoorschijn kwam. “Ik mag mezelf er graag bij bekijken.” Ik ging op handen en knieën zitten. Met één hand trok ik mijn billenhelften van elkaar. Onder mijn lichaam door staarde ik mezelf van tussen mijn neer bengelende tieten en mijn dijen in de ogen en had ik bovendien een prachtzicht op mijn lekkere kont, mijn poepertje, mijn kutlippen en het binnenste van mijn pruim. “Oh wat geil,” zuchtte ik met moeizamer wordende stem. Ik draaide me weer om op mijn rug.

“Maar ik laat me er ook dolgraag bij bekijken.” Ik lichtte mijn achterste lichtjes op. Langs onder stak ik de middenvinger van mijn rechterhand tot voorbij mijn sluitspier, terwijl ik die van mijn linker diep in mijn spleetje duwde. “Ik word er razend heet van als mijn partner toekijkt wanneer ik me vinger en mezelf genot geef.” Gelijk begonnen mijn vingers ritmisch in en uit mijn kut en kont te gaan. “Jezelf strelen is geen vervangmiddel voor neuken en een vibrator hoef je heus niet als een ersatzpik te zien.” Mijn rechterhand kwam van tussen mijn reet en greep één van mijn lieveling vibrators, met vibrerende top, roterende pareltjes, klitstimulator met twee lipjes om dat liefdesknobbeltje te omhelzen en anaal staaf. “Je kunt er heel wat mee doen dat je met een gewone piemel niet kan.” Ik liet de kop roteren en ging er masserend mee over en langs mijn tieten. “Verrukkelijk, maar niks belet je natuurlijk hem wel als pik te gebruiken.”

Meteen begon ik het ding in mijn kut te duwen, de anale verwenner tegelijk in mijn aarsgat leidend. De trillingen in mijn kut, in mijn kont, tegen mijn schaamlippen en tegen mijn klit maakten me al snel door het dolle heen. “En God! Wat word ik er geil van als ik me voor iemands ogen klaarmaak.” Ik kwam. Ik kwam en hoe ik kwam. Ik kan het niet meer houden. “Toe, toe!” Brulde ik het uit. “Ah! Eindelijk! Ik kom hemeltje toch! Ik kom wat fijn toch, oh mm…” Het duurde een ganse tijd eer mijn orgasme tot bedaren was gekomen.

“Zo, vonden jullie de demonstratie overtuigend,” richtte ik me opnieuw tot mijn publiek. Bertje hoefde ik niks te vragen. Die had haar ene hand in haar slipje en stond zich ongegeneerd te vingeren. Leen en Irene hadden een ferme blos en glazige ogen gekregen. Ze knikten alleen maar. Alsof ik dat niet zag, ging ik verder. “Misschien denken jullie dat ik het jullie allemaal maar gehuicheld heb. Stoort niet, hoor. Jullie mogen de toestelletjes zelf eens uitproberen. “Daar zagen ze wel wat in. “Kom Irene, leg je maar lekker naast me op bed. Plek zat.” Mijn gastvrouw strekte zich naast me uit. Ik nam een grote baas uit mijn kit, sterk geaderd en met zijn 32 cm lengte en 8 cm doorsnee niet anders dan enorm te noemen. Ik opende haar body aan de kruissluiting en perste de vibrator bij haar naar binnen. Het open stulpen van haar kut door de druk van het gevaarte weerspiegelde zich in haar steeds verder opensperrende mond. Een rauwe kreet ontsnapte haar. Het was een ongemeen obsceen zicht, dat monsterachtige ding in die rijhuisjes kut van Irene.

Toen ik de vibrator in gang zette, ging ze meteen onweerstaanbaar aan het gillen. Haar onderlichaam kronkelde, schokte over de matras heen. “De volgende graag,” nodigde ik Bertje uit. Die had zich al uitgekleed en kon nauwelijks wachten welk speeltje ik haar zou toebedelen. Ze vleide zich naast Irene en met de magic massager die ik haar in de hand stopte, spartelde ze al even snel, zodat ik eindelijk vrij was al mijn aandacht aan Leen te besteden. Ze kwam naast me liggen en liet me haar bh en slipje uitdoen. Ze was drijfnat. Haar tepels waren erg gezwollen en ze ademde zwaar. Ik moest mezelf bedwingen om me niet onmiddellijk op haar te storten. Om aan haar tieten en flamoes te gaan zuigen. Ik plaatste haar dan maar twee borst vergrotend tieten op haar prammen, niet dat die moesten vergroot worden. De nevenwerking van de apparaten vormde echter hun grote aantrekkingskracht. Telkens ze in de pompjes kneep, zogen die immers alle lucht weg, waardoor het leek of er daadwerkelijk iemand aan haar memmen zoog. Haar tepels werden er sterk door geprikkeld. Ook voor haar kutje regelde ik iets soortgelijks. Ik bracht een Jelly Kutlikker aan op haar vochtig pruimpje. Dit pompje bediende ik. Door erop te duwen, zoog het toestel zich vast aan haar kutlippen. Het drukte die uiteen waardoor haar vagina openend en haar klit naar buiten werd gezogen zodat het aanvoelde alsof haar kittelaar keer op keer nat en hongerig gekust werd. Ik zette de vibratie-eenheid aan, die haar kut en klit aan het trillen bracht. Ze hield ervan, dat was duidelijk. We lagen op onze zij, elkaar aankijkend. Haar lichaam helde steeds meer naar het mijne over, haar hoofd kwam alsmaar dichter, haar lippen openden zich. Ik kon de elektriciteit tussen ons voelen. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. Feeks als ik was doorbrak ik de spanning net toen onze lippen elkaar zouden raken. “Til één been op,” hijgde ik haar toe. “Met deze zul je jezelf nog zaliger gaan voelen!” Ik nam een anaal streng met pareltjes en bracht die in. Bij elk bolletje dat voorbij haar sluitspier schoof, slaakte ze reeks steeds hogere gilletjes. Haar orgasme was niet meer veraf. Toen het doorbrak, trok ik de anusstaaf in een vlotte beweging weer naar buiten. Dat bracht haar helemaal buiten zichzelf. “Oh! Ja! Dit is het, oh ja, zo heerlijk klaarkomen en mijn kontje. Wow ik wist niet dat dit bestond mm…” Dat was het begin van de avond Voor het verdere verloop kom je best morgen 8/06 nog eens kijken bij https://mylust.be/

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *