Sam en de zwerver

()


Sam wandelde door de Koopgoot, kijkend naar de mensen om hem heen. Hij stelde zich voor dat de mannen die hij zag ook aan het winkelen waren voor hun vriendinnen en vrouwen. Juwelen, schoenen, lingerie… Met een grijns op zijn gezicht dacht hij dat geen enkele andere man zocht waar hij naar op zoek was. Daarna besefte hij zich dat wat hij zocht niet in de winkels te vinden was. Net zoals de mannen om hem heen struinde Sam de Koopgoot af voor zijn vriendin, Veronique. Hij had al een jaar een relatie met haar en ze waren erg gelukkig met elkaar, zowel in het dagelijkse leven als tussen de lakens. Sam was een knappe jongen en Veronique… Sam hoefde alleen maar te bedenken hoe Veronique eruit zag om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Ze genoten allebei van de seks die ze met elkaar hadden. Het lukte Sam iedere keer om zijn vriendinnetje klaar te laten komen. Daar hield het niet op; af en toe experimenteerden ze met elkaar.

De reden waarom Sam door de Koopgoot liep was een van hun kleine experimenten. De week ervoor was Sam meegegaan naar de Koopgoot met Veronique om nieuwe lingerie uit te zoeken. Dezelfde avond liet Veronique haar nieuwe setje zien aan haar vriendje. Sam had zijn vriendinnetje daarna hard genomen. In de nagloei van hun vrijpartij deelde Sam een fantasie met Veronique waar hij al maanden mee in zijn hoofd liep.

“Veronique?”

“Ja, schatje?” Sam draaide in bed naar Veronique toe. Hij bekeek het gezichtje van zijn vriendin en glimlachte, wat was ze mooi…

“Wat zou je ervan vinden om met iemand anders te vrijen terwijl ik toekijk?” Veronique lachte en kroop tegen haar vriendje aan. Ze fluisterde.

“Zou je dat graag willen?” Sam knikte. Een plannetje was geboren! In de dagen die daarop volgden zei Veronique niets meer over zijn fantasie. Sam kon de spanning niet meer aan en sneed het onderwerp opnieuw aan in bed. Veronique keek naar het plafond. Ze dacht hardop, “Hoe meer ik erover nadenk, hoe spannender ik het vind, maar ik weet niet met wie…” Sam liet zijn blik over Veronique ‘s lichaam glijden terwijl hij luisterde naar haar. “Het moet iemand zijn die we niet kennen, dat is vragen om problemen, maar wie dan? Er zijn zo veel mannen om uit te kiezen.” Een grijns verscheen op Veronique ‘s gezichtje. “Misschien wil ik me wel laten neuken door een neger met een dikke lul, of misschien wel door een model met een lekker strak lichaam…” Veronique ‘s ogen werden groter, ze lachte en ze draaide naar Sam toe. Vol enthousiasme riep Veronique. “Ik weet het!”

De dag daarop wandelde Sam door de Koopgoot, op zoek naar de man die zijn vriendinnetje zou neuken waar hij bij was. De mannen die ook aan het winkelen waren voor hun vriendinnen en vrouwen waren niet interessant voor Sam. Hij keek naar de puien van de winkels. Voor de pui van een modezaak zat een dakloze man. Sam schatte hem rond de vijftig. De man hield een papieren zak met ongetwijfeld een fles alcohol erin vast. Hij droeg afgetrapte kleren en had warrig haar en een lange baard die allebei eruit zagen alsof ze nog nooit aan waren geraakt door een kam. Sam liep naar de zwerver toe.

“Heb je een euro voor me?” Sam had na willen denken over hoe hij het zou vragen, maar de vraag van de dakloze man bracht hem van de wijs. Hij zocht in zijn zakken naar muntgeld, maar het kleinste wat hij kon geven was een briefje van vijf. De zwerver reikte naar het vijfje en wilde hem pakken. Sam hield het geld vast, waardoor de zwerver hem in de ogen keek. “Ik heb ook iets anders voor je. Loop je mee?” De man stond op, pakte het briefje en stopte het in zijn broekzak. Sam haalde zijn neus op, hij rook de geur van pure alcohol. Hij dacht dat deze man precies was waar Veronique om had gevraagd. Sam wees naar een uitgang en liep in die richting. De zwerver volgde hem. Onderweg naar zijn appartement legde Sam uit wat hij van de zwerver verwachtte; hij mocht zijn vriendin neuken, zolang hij zich maar aan de regels hield.

“Je mag met haar doen wat je wilt. Ze laat alles toe, maar als ze nee zegt, is het ook nee. Akkoord?” De dakloze man knikte. Hij keek Sam met grote ogen aan terwijl hij luisterde. Sam dacht dat de man nooit had durven dromen dat iemand hem ooit een dergelijk voorstel zou doen! “Jij weet niet wie ik ben en wie mijn vriendin is en wij weten niet wie jij bent. Dat houden we zo.” De zwerver haalde zijn schouders op. Sam stopte voor de deur van zijn appartement en haalde zijn sleutels uit zijn zak. “Er is nog een voorwaarde en dit is het belangrijkste. Jij doet niets met mijn vriendin tenzij ik erbij ben. Heb je dat begrepen?” De zwerver knikte, waarna Sam de deur open deed. Sam ging als eerste het appartement in. Hij liep door de gang de huiskamer in, gevolgd door de zwerver. “Ik heb hem gevonden,” riep Sam. De deur van de slaapkamer ging open en Veronique liep de huiskamer in.

Veronique had een witte badstoffen badjas aan. De zwerver keek met open mond naar Veronique. Haar donkerblonde haar, wat tot haar sleutelbeen viel, was nog vochtig van het douchen. Haar blauwgrijze ogen zochten die van de zwerver en daarna die van Sam. Ze lachte, waardoor haar  appelwangetjes en haar zachtroze lippen goed te zien waren. Hoewel de badjas haar lichaam bedekte, was het al goed te zien dat ze een vol figuur had. Veronique zag hoe de zwerver zijn ogen de kost gaf en glimlachte naar hem. Ze nam een stap naar voren en maakte de knoop van haar badjas los. Haar badjas viel een beetje open, waardoor haar decolleté duidelijk zichtbaar werd. Bij de volgende stap liet Veronique in een vloeiende beweging de badjas van haar lichaam af glijden. De mond van de zwerver viel nog verder open toen hij voor het eerst Veronique naakt zag. Hij liet langzaam zijn ogen van onder naar boven over haar heerlijke lichaam glijden. Onder haar badjas had ze inderdaad een vol figuur met mooie vrouwelijke brede heupen en een beetje een buikje. Sam had zijn vrienden wel eens horen zeggen dat ze het figuur had van een volwassen vrouw met het gezichtje van een 22-jarig meisje. De afgelopen maanden had Veronique gesport en dat had ervoor gezorgd dat haar buikje iets was geslonken, maar Sam vond nog steeds dat ze een lekker buikje had dat goed in verhouding stond met de rest van haar heerlijke lichaam. Daarboven hingen de grootste borsten die de zwerver ooit had gezien! Sam merkte de reactie van de zwerver op Veronique ‘s borsten op. Hij wist dat hij geluk had met een vriendin met zulke grote borsten. Hij herinnerde zich de eerste keer dat hij Veronique ‘s beha zag. Hij had letterlijk in zijn handen gewreven toen hij zag dat ze cup F had! Sam wist dat de dakloze man hetzelfde gevoel van verlangen had dat hij altijd had gehad als hij het naakte lichaam van zijn vriendinnetje zag. Met haar badjas op de grond nam Veronique nog een stap in de richting van de zwerver.

Zonder een woord te zeggen reikte Veronique naar de jas van de zwerver. Hij keek haar in de ogen en zag haar lachen, niet van oor tot oor, maar zoals ze lachte wanneer ze tevreden was. Sam zag dat de dakloze man zichtbaar ontspande. Zijn vriendinnetje pakte de jas van de vieze man en trok hem uit, gevolgd door zijn bezwete en bevlekte T-shirt. De geur van oud zweet trok door de kamer. Sam gokte dat de zwerver zich al minstens een week niet moest hebben gedoucht. Zijn borst was bedekt met een ruwe bos haar. Veronique ging op haar knieën zitten en pakte de rand van zijn broek en onderbroek en trok ze tegelijkertijd naar beneden. Het stijve apparaat van de zwerver sprong tevoorschijn. Het vormloze kruis van de broek van de zwerver had zijn stijve lul goed verborgen gehouden. Veronique ’s ogen glinsterden terwijl ze naar de lul keek. Hij was al op volle oorlogssterkte. Zijn lul was minimaal een paar centimeter langer dan die van Sam en in ieder geval dikker. Veronique had genoeg aan Sam ’s pik, maar hij wist dat Veronique nog meer zou genieten van deze lul!

Voorzichtig trok Veronique zijn voorhuid naar achteren en zag het smegma erachter. Na het ontdekken van het smegma liet Veronique haar tong over zijn ongewassen schacht glijden. “Mm…” Sam wist dat het haar niet om het pijpen ging. Ze pijpte hem regelmatig en dit was niet hoe ze hem pijpte, dit was hoe ze genoot van iets lekkers. Ze vond zijn ongewassen pik lekker, ze genoot van zijn opgedroogde voorvocht! De vieze man pakte Veronique ‘s hoofd vast en liet haar gang gaan, ook hij vond het heerlijk! Met haar zuigen, likken en sabbelen had Veronique hem binnen een minuut schoon gepijpt. Ze keek omhoog naar de zwerver en lachte. De zwerver keek omlaag naar Veronique. Sam wist dat als de dakloze nog niet verliefd op haar was geworden, hij het nu zeker was!

“Wat heb je een heerlijke lul,” zuchtte ze. Veronique stond op en lachte de zwerver nog een keer toe. Ze pakte zijn hand en liep met wiegende heupen door de gang naar de slaapkamer. Sam zag hoe de dakloze man grijnsde. Nu ging het gebeuren, moest de zwerver denken. Hij dacht het ook! De twee mannen volgden Veronique naar de slaapkamer. Onderweg staarden ze allebei naar Veronique ‘s achterkant, haar borsten die zo groot waren dat Sam en de zwerver ze nog van de achterkant konden zien, haar heerlijke stevige kont, haar vrouwelijke heupen… Sam had geen oog voor de zwerver maar hij wist zeker dat hij zich moest verheugen om het lichaam van zijn vriendin te gebruiken! Eenmaal binnen zag Sam dat het dekbed van het kingsize bed was gehaald en dat een van de huiskamerstoelen in de hoek stond. Veronique had het goed voorbereid, dacht hij. Hij ging op de stoel zitten. Veronique keek hem aan met haar prachtige blauwgrijze ogen. Sam knikte, gaf haar toestemming en wist dat het niet nodig was. Hij herkende de blik in haar ogen, ze wilde neuken! Ze ging op bed liggen en keek naar de vieze oude man die Sam mee had genomen.

Minuten leken voorbij te gaan voor Sam terwijl hij afwachtte wat de zwerver ging doen. ‘Kom op, pak haar dan, pak haar hard,’ dacht hij. Zijn geduld werd op de proef gesteld, hij wilde de zwerver bijna op zijn vriendin schoppen. Veronique sloeg een arm om haar enorme borsten, waardoor het weer duidelijk werd hoe groot ze daadwerkelijk waren. Met haar andere hand klopte ze op het bed. “Kom dan, neuk me…”

Het zag er voor Sam uit alsof de zwerver uit een trance ontwaakte. De dakloze man keek naar het bed en trok Veronique bij haar knieën richting de bedrand. Ze schrok en slaakte een gilletje van verrukking, ‘Ja! Je mag haar nemen zoals je wilt,’ hoorde Sam zichzelf in zijn gedachten tegen de dakloze man zeggen. De zwerver had Veronique met haar heupen op de bedrand. Hij ging met zijn knieën tegen het bed aan staan en legde de benen van het jonge meisje tegen zijn borst aan. Hij pakte zijn lul en zocht met zijn eikel naar de ingang van haar grotje. Hij keek naar de muur, het leek er voor Sam op dat hij aan het nadenken was. Langzaam wreef hij met zijn pik over haar lipjes. Plotseling werden zijn ogen wat groter en keek hij naar Veronique ‘s gezichtje. Met een stoot drukte hij zijn dikke lul tot aan zijn ballen in haar kutje. “Oh!” schreeuwde Veronique. De vieze oude man gunde haar niet de tijd om te wennen aan zijn grote pik. Sam wist het, de zwerver wilde neuken!

Vanaf het moment dat de zwerver zijn dikke lul in Veronique ‘s kutje had gedrukt veranderde hij. Hij ging volledig op in het neuken van zijn vriendinnetje. Sam zag hoe geconcentreerd de dakloze man was terwijl hij Veronique neukte. Hij hield haar benen vast alsof zijn leven ervan af hing. Hij moest wel, hij neukte haar zo hard dat hij haar anders met een enkele stoot van zich af had geduwd! Iedere keer beukte de zwerver zijn lul haar kutje in. Het zweet stond op zijn behaarde lijf door zijn inspanning. De zweetlucht van de zwerver trok door de kamer. Sam rook het en Veronique moest het ook ruiken. Veronique! Veronique ondernam zelf niks, ze liet zich gebruiken door de zwerver als een goedkope hoer. Sam dacht dat ze niet eens wat zou kunnen doen, ook zij ging volledig op in de liefdeloze seks met de zwerver. Veronique ‘s mondje stond open. Met iedere stoot van de ongewassen dakloze man kreunde ze, “Oh! Ho! O! Ja! Ja! Oh!” Sam keek enigszins jaloers maar vooral opgewonden naar de zwerver die zijn vriendinnetje neukte.

Veronique kromde haar rug. Zo kon de zwerver haar nog dieper neuken! Haar enorme tieten staken zo ook uit terwijl ze heen en weer wiegden door het gebeuk van de zwerver. ‘Wat was dit een geil gezicht,’ dacht Sam! De zwerver trok zich nergens van aan, hij bleef haar door-neuken. Sam dacht dat de wereld wel kon vergaan zonder dat de dakloze man het door zou hebben, hij had geen aandacht voor alles behalve het heerlijke meisje waar hij op in beukte.

De stoten van de vieze oude man hadden duidelijk invloed op Veronique. Haar wangetjes werden rood, ze begon heviger te ademen, haar mondje stond wijd open en ze greep zich vast aan het bedlinnen. Sam zag het duidelijk, ze ging klaarkomen! De vieze oude man leek het niet eens door te hebben, hij bleef zijn pik genadeloos hard in en uit haar kutje stoten. Hij merkte pas dat Veronique reageerde toen ze haar orgasme luidkeels uitschreeuwde, “Oh… Ho… Neuk… Ja… Neuken! Ja!” De dakloze man gaf gehoor aan haar geschreeuw, hij verminderde zijn tempo en ging met iedere haal tot aan zijn ballen haar kutje in. “Neuk me, neuk me!” Veronique ‘s hele lichaam schokte, zo had Sam zijn vriendinnetje nog nooit klaar zien komen!

Toen Sam weer naar de zwerver keek, zag hij dat hij fronste. Hij keek geconcentreerd in de richting van Veronique ‘s tieten, maar hij leek ze niet eens op te merken. Sam herkende die blik, hij wist wat er ging gebeuren! De zwerver versnelde zijn tempo weer! Hij gaf Veronique geen kans om bij te komen van haar orgasme, hij ging door. Hij gromde en hijgde terwijl hij zijn brute gebeuk weer oppakte. Sam wist dat de zwerver het niet lang vol kon houden. Hij wist hoe lekker Veronique ‘s kutje in zijn lul moest knijpen terwijl ze schokkend klaarkwam. Wanneer hij haar neukte, duurde het ook niet lang voordat hij klaarkwam als Veronique haar orgasme had gehad! Met een oerkreet kondigde de zwerver aan dat hij klaarkwam. Hij spande zijn harige billen aan, met zijn laatste stoten loosde de zwerver zijn zaad in Veronique ‘s kutje!

Uitgeput liet de dakloze man zich voorover vallen. Sam was teleurgesteld dat de zwerver het maar zo kort had volgehouden. Hij keek naar Veronique en zag dat ze bevredigd was. Dat maakte het voor hem goed. Toen Veronique weer op adem was, lachte ze tussen haar hijgen door. “O wat lekker!” Zuchtte ze. Ze woelde met haar handen door het borsthaar van de zwerver. De dakloze man bracht zijn gezicht naar dat van haar, maar Veronique hield hem tegen met haar hand. “Als je wilt, mag je onze douche gebruiken,” zei Veronique. Hij knikte. Hij trok zijn slappe lul uit haar kutje, waarna zijn zaad langzaam weg sijpelde. Zichtbaar vermoeid rolde hij van haar af, stond op en liep de slaapkamer uit. Nog geen minuut later hoorden Sam en Veronique het gekletter van water.

“Was het wat je wilde?” vroeg Sam aan Veronique. Ze lachte.

“Ik wilde hetzelfde aan jouw vragen!” zuchtte ze. Sam bekeek het bezwete lichaam van zijn vriendinnetje. Ze rook naar de zwerver! Hij zag dat het plasje tussen haar benen steeds groter werd. Veronique zag waar hij naar keek.

“Hij heeft me helemaal volgespoten!” Sam voelde zijn verlangen opwellen, hij klom het bed op en zoende Veronique. Hij liet zijn hand van haar borsten naar haar dijen glijden. Veronique pakte zijn hand. “Ik wil eigenlijk ook wel douchen.”

Sam begreep zijn vriendinnetje wel, zij moest zich ook vies en gebruikt voelen, hoe geil ze het ook vond!

“Ga maar.” Hij lachte naar zijn vriendinnetje. Ze stond op en liep de slaapkamer uit. Sam keek haar nog na, hij bewonderde haar heerlijke kont. Met zijn pik in zijn hand ging hij op bed liggen, het spektakel had hem ook niet koud gelaten!

Sam had zijn lul net stijf toen hij Veronique hoorde roepen, “Sam! Sam!” Hij schrok! Hij was bang dat er wat aan de hand was en snelde de badkamer in. Daar zag hij dat de zwerver Veronique bij haar heupen vast had en tegen de douchewand aan had gedrukt. De zwerver was Veronique weer aan het neuken! Met een hand kneedde de zwerver Veronique ‘s enorme tieten. Sam zag hoe Veronique erop reageerde. Hij was altijd teder als hij met haar borsten speelde maar hier genoot ze veel meer van!

“O ja, zo lekker!” kreunde ze luidkeels. Veronique ‘s billen trilden iedere keer dat zijn lies tegen haar kont aan sloeg. Dat was de zwerver ook opgevallen, Sam zag hoe hij verlekkerd keek naar Veronique ‘s reet. Hij liet haar borsten los en sloeg met zijn vlakke hand op haar kont. “O!” riep Veronique! Een tweede klap! “O!” Langzaam verscheen een rode handafdruk op Veronique ‘s billen. Sam wist dat ze het fijn vond, gewillig stak ze haar kont verder naar achter, ze drukte de zwerver tegen de andere douchewand aan. De zwerver duwde haar terug met zijn stoten. Nu ze stonden kon hij haar gemakkelijk zo neerzetten als hij wilde terwijl hij haar pakte! Veronique kreunde van genot. Ze keek achterom en lachte naar de zwerver. Hij lachte terug en stopte met zijn aanval op haar volle billen. Hij greep haar haar en trok haar hoofd naar achter, waardoor haar rug verder kromde. Zijn lul schuurde genadeloos langs haar G-spot. Het duurde niet lang voordat zijn lul haar weer klaar liet komen.

“O ja! Neuk me klaar met die pik van je!” kreunde Veronique met een lach op haar gezicht. Sam herkende die lach, ze was bevredigd! Die zwerver was haar weer heerlijk klaar aan het neuken! De zwerver trok haar hoofd naar zijn gezicht en gromde in haar oor, “Ik ga weer spuiten, vuile kut-hoer!” Veronique glimlachte en liet zich op haar knieën vallen. Ze nam zijn lul in haar mondje en trok hem tergend langzaam af. De zwerver pakte Veronique bij haar haar en trok haar weg van zijn lul. Hij trok zich af en kwam weer brullend klaar! Lachend opende Veronique haar mondje. “Kom maar lekkere vent!” lachte ze. De eerste straal sperma belandde op haar gezichtje, wat al snel wegspoelde door het stromende water. De volgende straal ving ze op met haar mondje. Veronique deed haar best om al zijn zaad in haar mondje te krijgen. Toen hij het laatste sperma uit zijn lul haar mondje in heeft geschud, likte ze liefdevol het laatste restje van zijn eikel af. Ze grinnikte, “We willen toch niet dat die lekkere lul van je weer vies wordt hè?”

Veronique slikte het sperma van de zwerver door en stond op. Ze keek hem in de ogen en legde een arm om hem heen. Terwijl ze elkaar in de ogen keken, glimlachte Veronique lief naar de zwerver. Sam zag de glinstering in haar ogen, ze vond hem leuk! Ze kwam met haar gezicht steeds dichter bij dat van hem tijdens hun oogcontact. Ze sloot haar ogen en zoende de zwerver. Al snel was het geen zoenen meer, maar waren ze open met elkaar aan het tongen! De zwerver pakte haar kont weer en sloeg met zijn vlakke hand. Met elke slag op haar billen kreunde Veronique. Aan de lach op Veronique ‘s gezicht kon Sam zien dat ze genoot van het tongen, van de zwerver zijn tikken op haar kont, van alles wat de zwerver met haar deed.

Tijdens het tongen pakte Veronique een bad spons en kneep er wat douchegel op. Toen de zwerver de bad spons op zijn rug voelde liet hij haar tong los. Hij keek verbaasd naar het meisje, dat alleen maar antwoordde door lief naar hem te lachen. Teder masseerde ze de zwerver met de bad-spons. De dakloze man liet het haar toe om hem helemaal te wassen, van zijn schouders tot zijn voeten. Sam keek toe hoe zijn vriendinnetje teder en liefdevol het vuil van de vieze man af waste. Lachend gaf ze een kusje op zijn eikel. Nadat Veronique de zwerver had schoongemaakt, pakte hij de bad spons van haar over. Veronique gaf zich over aan de zwerver, ze liet hem haar masseren met de bad-spons. Sam merkte dat het meer weghad van een massage dan van schoonmaken. Met stevige halen schrobde hij haar rug en voorzichtig liet hij de bad spons over haar enorme borsten glijden. Nadat hij haar had gemasseerd met de bad spons, pakte hij haar borsten en hij kneedde ze. Hij kneedde ze niet zo ruw als toen hij haar pakte, maar liefdevol. Veronique draaide zich om en zoende hem weer.

Veronique en de zwerver stapten uit de douche. Ze droogden elkaar af en kleedden zich weer aan.

“Ik laat je er wel uit,” stelde Veronique voor. Sam wist wat ze bedoelde, hij ging naar de woonkamer en wachtte geduldig. Even later liep Veronique de woonkamer in met een bevredigde lach op haar gezicht. “Ik heb met hem afgesproken dat hij vaker mag komen.”

‘Ik heb met hem afgesproken dat hij vaker mag komen.’ Die woorden zwierven door Veronique ‘s hoofd in de weken nadat een vieze, dakloze man haar had gepakt waar haar vriendje bij was. Sterker nog, het was zijn idee! Ze had gemerkt dat Sam niet meteen wist wat hij van haar besluit moest denken. Hoewel Sam het niet met veel woorden zei, dacht Veronique dat hij het ook spannend vond. Hij had het zeker niet erg gevonden, want nadat ze de zwerver eruit had gelaten had Sam haar ook hard geneukt!

Iedere keer wanneer Veronique alleen was, dwaalden haar gedachten weer af naar de vieze oude man. Sam was een lieve vriend en ze wilde er niet aan denken om hem te bedriegen, maar het idee dat een vieze zwerver haar had gebruikt wond haar meer op dan de fantasieën die ze met Sam uitspeelde. Als hij haar weer zou pakken, moest Sam er weer bij zijn. Ze wist zeker dat het weer zou gebeuren! Het was Sam niet ontgaan dat Veronique aan de zwerver bleef denken. Na een van hun vrijpartijen stelde Sam haar de vraag die haar al zo lang bezig had gehouden.

“Je wilt dat die zwerver je weer neukt, of niet?” Veronique durfde haar vriendje niet in de ogen te kijken. Ze wilde het zo graag, maar wat zou hij ervan denken? “Hm… ja, eigenlijk wel.” Sam haalde zijn vingers door Veronique ‘s donkerblonde haar. Ze maakte oogcontact en zag dat Sam naar haar lachte. Ze voelde zich zo opgelucht!

“Als jij dat graag wilt, nodigen we hem nog een keertje uit. Zo lang je maar van mij blijft, schatje,” lachte Sam met een knipoog. “Ik mag toch wel weer kijken, hè?” Veronique knikte en gaf haar vriendje een innige zoen. Ze moest bijna huilen van geluk. Wat was hij lief voor haar! De volgende dag besloot Veronique om naar de Koopgoot te gaan om een nieuw lingerie-setje te kopen. Ze was in de wolken met haar vriendje en ze wilde hem die avond nog verrassen. Haar keuze viel op een rood kanten setje met jarretels dat de rondingen van haar voluptueuze lichaam goed liet zien. Verheugd liep ze met een tasje van de lingeriewinkel in haar hand terug naar huis. Ze fantaseerde over hoe ze Sam op zou wachten en hem de kleren van het lijf zou rukken. De grijns op haar gezicht was niet weg te krijgen!

Onderweg was Veronique in gedachten verzonken totdat ze in haar ooghoek iemand tegen een winkelpui aan zag zitten. Onmiddellijk dacht ze aan haar zwerver. Het figuur keek op naar haar. Ja! Het was haar zwerver! Hij grijnsde van oor tot oor toen hij Veronique zag. Hij bekeek haar van top tot teen. Haar hart bonkte in haar keel, moest ze het hem vragen? Tegelijkertijd voelde ze de vlinders in haar buik. Als ze niet al opgewonden was geworden door haar fantasie over die avond, was ze het nu zeker! Veronique trilde op haar benen bij de gedachte dat ze hem en plein public zou vragen of ze haar weer wilde neuken. Ze besloot om op hem af te stappen.

“Heb je…” wilde de zwerver uit gewoonte zeggen, totdat hij besefte wie er voor hem stond en hij zijn woorden inslikte. Veronique glimlachte, ze begreep het. “Wil je dat ik je weer…?” fluisterde hij. Veronique knikte en ging op haar hurken tegenover de zwerver zitten. Ze zag dat de zwerver keek naar het tasje van de lingeriewinkel. “Misschien krijg je die nog wel te zien,” plaagde Veronique. In haar hoofd verbaasde ze zich dat ze zo natuurlijk met de dakloze man kon praten. “Ik kom vanavond,” zei de zwerver. Veronique was even van de wijs, ze had niet verwacht dat hij het zou voorstellen! “Ik eh, ik heb de komende twee weken tentamens dus ik moet studeren,” stamelde ze. De zwerver knikte begripvol, maar Veronique dacht eventjes te zien dat hij teleurgesteld keek.

“Wat zou je ervan vinden om zaterdag over twee weken om twaalf uur te komen?”

Die avond lag Veronique in haar nieuwe setje op haar vriendje te wachten. Ze was zo geil, ze wilde hem verrassen maar ze wilde hem ook zo graag vertellen dat haar zwerver over twee weken weer langs zou komen! In de tijd dat ze op Sam wachtte had ze zich twee keer tot een heerlijk orgasme gevingerd! Toen Sam thuiskwam en de slaapkamer in keek, zag hij Veronique klaar liggen. Hij had niet veel tijd om van het uitzicht te genieten, Veronique besprong haar vriendje en trok hem de kleren van het lijf! In de nagloei van hun vrijpartij hijgde Veronique, “Ik heb onze zwerver weer gezien. Hij komt over twee weken.”

De tijd kon niet snel genoeg gaan voor Veronique. Ze moest al haar wilskracht gebruiken om te studeren voor haar tentamens, want ieder moment dat ze niet met haar studie bezig was, fantaseerde ze over de zwerver of telde ze de dagen af. Om zich voor te bereiden voor de zwerver, had Veronique besloten om tot die tijd niet te douchen en haar kutje niet te scheren. Sam had haar bekend dat het vooruitzicht om weer toe te kijken hoe zijn vriendinnetje werd gepakt hem ook opwond en dat hij het ook geil vond om te zien hoe ze langzaam vies werd.

De zaterdag na haar laatste tentamen was het zo ver. Veronique was blij dat ze niet ’s avonds had afgesproken, ze dacht dat ze niet veel langer had kunnen wachten. Nadat ze met Sam had ontbeten, was ze begonnen met de voorbereidingen. Ze zette een stoel uit de huiskamer klaar in hun slaapkamer, borg de kussens en het dekbed netjes op en deed haar lingerie-setje aan. Sam keek met een goedkeurende blik naar zijn vriendinnetje, wat was ze mooi!

“Ik zou je zo zelf willen pakken,” zei Sam, maar hij kreeg er de kans niet voor. De bel ging. Veronique ging klaarliggen. Ze lag op haar zij, haar hoofd ondersteund door haar hand en haar grote borsten vooruit. Ze voelde zich een Playboy-model! In de gang hoorde ze Sam ‘s stem. Hij klonk verbaasd, maar ze kon niet verstaan wat hij precies zei. Veronique voelde haar hart in haar keel bonken. Het ging gebeuren, ze zou weer gepakt worden door haar zwerver!

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *