Soms zit het mee

()


Zo. Vriendin, seksmaatje en losse huisgenoot Floor is de deur uit. Mijn vriend Mike komt zo terug van zijn weekend kamperen met de jongens. Tijd voor onszelf. Met die lock down moeten we toch nergens heen. Als ik eraan denk hoeveel ik mijn vriendje Mike gemist heb de afgelopen dagen en wat ik met hem van plan ben komen de blosjes al op m’n wangen.

Een waterig zonnetje kan de kou rond onze woonboerderij die we verbouwd hebben tot bed and breakfast niet uit de lucht verdrijven. Een rilling loopt er van over mijn rug.

Warm water stroomt het jacuzzi hoek-bad in, grote vlokken schuim drijven geurend op het golvende wateroppervlak. De kou van buiten heeft zich in mij genesteld zo lijkt het wel maar laat zich snel verdrijven door het heerlijk warme water. M’n smartphone brengt een zwoel muziekje ten gehore terwijl ik me achterover laat zakken in het warme water. Een geel bad-eendje staart me vanaf de rand grijnzend aan we hebben een complot wij tweeën. Met een druk op de knop zet ik de bubbels aan. Heerlijk relaxen lig ik te doezelen tot mijn telefoon een storend geluidje maakt en me terug de realiteit in slingert.

Het is Mike.

Proberend mijn teleurstelling te verbergen app ik terug. “Hopelijk kan je lang je adem inhouden vriendje”, mompel ik tegen mijn eendje.

Met zijn mondje eerst duikt de bad-eend als een duikboot naar zijn prooi onder de ijsschotsen van schuim. Moeiteloos zoeken de grijnzende lipjes contact met de parel onder water. Het mondje van de eend omarmt mijn clitje en trilt er zachtjes tegenaan. Ik adem langzaam uit. M’n ogen vallen dicht en m’n hoofd rolt opzij, stil genietend. Dagdromend van Mike, die nu op een saai stuk snelweg in de file staat. Dit werkt averechts, ik mis hem alleen maar meer. De regen slaat nu hard op de ramen en verstoort mijn laatste beetje concentratie. Ik probeer het geluid buiten te sluiten maar het moment is verloren, de opwinding zakt in elkaar als een lekke ballon.

Het eendje popt schommelend boven het wateroppervlak uit, de grijns komt nu boos over. Boos omdat hij is losgelaten en zijn prooi voortijdig los heeft moeten laten. Met twee vingers probeer ik mezelf terug in de stemming te krijgen. Ik verken mezelf in me en uitwendig maar het wil niet. Dan maar wat drastischer maatregelen.

Ik droog m’n handen af en zet de muziek op m’n telefoon uit en ga het internet op.

Schreeuwerig bieden de filmpjes zich aan. Scrollend over de hoofdpagina zoek ik naar iets wat me aantrekt maar de zoektocht werpt geen vruchten af. Gericht zoekend werkt dan weer wel en al snel kijk ik naar drie vrouwen die, als ik de titel mag geloven vroeg in de ochtend wakker worden. Onzin natuurlijk aan hun perfecte make up en haar te zien. De rooie van het stel wordt eerst verwend door de andere twee. Hierdoor keert de stemming met rappe schreden terug.

De knopjes van mijn borsten drukken zich nu hard tegen de koude badrand. Een hand glijdt als een waterslang naar beneden af om twee van zijn tentakels in mij te nestelen. Het ribbelige g-plekje is snel gevonden. Als de drie meiden op mijn scherm wilder worden ga ik als vanzelf in hun tempo mee. Het water klotst over de rand als ik tegen mijn hand op rijdt. Ik beklim de orgasme-berg steeds hoger en hoger tot ik bijna bij de top ben. Net op dat moment valt het beeld weg en komt de profielfoto van mijn ouders in beeld.

Weg opwinding… Again… Chagrijnig neem ik en hoor de vrolijke stem van mijn moeder.

“Stoor ik?” Vraagt ze. Alsof ze bewust een mega understatement wil maken. Het gesprek is dan ook kort. Alsof het badwater er iets aan kan doen trek ik ruw de stop eruit en ga me afdrogen. Het bad-eendje draait machteloos rondjes in de draaikolk. Op de slaapkamer droog ik me met een warme handdoek af en trek een string uit de la. Net op dat moment gaat de voordeur open en stapt Mike binnen.

“Ben thuis!” Roept hij naar boven. Hollend met natte haren achter me aan ren ik de trap af zijn gezichtsveld in. Als hij probeert uit te leggen dat de file korter was dan gedacht onderbreek ik hem door hem te kussen.

“Zorg nou maar dat ik klaar kom”, gebied ik hem als ik mijn mond van de zijn af weet te scheuren.

*** Mike vertelt 

Ik weet niet eens of ik de voordeur wel achter me dicht geduwd heb. Maar dat maakt me ook weinig uit als ik mijn vriendin Bente de trap op draag. Toen ik thuiskwam van een weekend weg met vrienden stond ze me al op te wachten in de gang. En hoe. Met natte haren van douchen, of badderen. Geen idee. En gekleed in niet meer dan een string. Ze had er zin in zo te zien. Boven aangekomen gooi ik haar over mijn schouder en ren de slaapkamer in.

Bente gilt als ze ruggelings op ons kingsize bed gesmeten wordt. Met twee handen verwijder ik de laatste barrière tussen haar poesje en mijn mond. Ze vroeg er beneden om, om klaar gemaakt te worden door mij. Nou, als ik iets voor haar kan doen! Ze zucht als ik met mijn gezicht tussen haar benen aanlandt.

De stoppels van 2 dagen zijn een schril contrast met mijn graasgebied. Scherpe nagels woelen door mijn haar, trekken eraan en maken voren in mijn hoofdhuid. Het geilt me meer en meer op. Kort laat ik Bente’s benen los. In mijn broek voelt er iets aan alsof ik schoenen van twee maten te klein aanheb zeg maar. Alsof Bente bang is dat ik haar in de steek ga laten vouwt ze haar benen rond mijn hoofd. Wild en nat rijdt ze tegen mijn gezicht op. Ik kan er niets aan doen, ik had graag al mijn genot voor haar bewaard maar ik begin zachtjes met mezelf te spelen terwijl ik zittend op mijn knieën sneller begin te likken. Met één hand kneed ik zachtjes mijn kloppende eikel. 

Bente begint harder te zuchten, aan haar lichaamstaal merk ik dat ze in de buurt komt. Ik druk mijn gezicht dieper tussen haar lenden. Ik heb geen idee meer waar ik aan lik, of het nou haar clitje is, haar lipjes daar rond of verder naar beneden. We zijn beiden totaal de controle kwijt. Zo nat is ze geworden tijdens het oprijden tegen mijn gezicht. En dan is ze daar. Zoals ik niet van haar gewend ben slaakt ze echt een kreet. Normaal is ze stiller. Maar nu komt er echt een gilletje uit. En nog wat meer vocht uit haar poesje. Zwaar hijgend blijft ze trillend liggen. 

Ik kruip recht en ga half over haar heen hangen. Steunend op één hand trek ik me hard af met de ander. Het duurt niet lang of mijn vaalwitte zaadjes vloeien over Bente’s lekkere borstjes. 

Puffend laat ik me naast haar vallen en schurk tegen haar aan. 

Na een paar minuten komt de aap uit de mouw. Mevrouwtje had net lekker met zichzelf zitten spelen in bad maar een orgasme was tot twee keer niet gelukt. Vandaar… 

Dus ik denk: als het eerst twee keer niet lukt, dan nu misschien twee keer wel. Terwijl Bente lekker ligt te doezelen trek ik mezelf weer hard. Als ze merkt wat ik aan het doen ben wordt ze al op handen en knieën gezet en ga ik achter haar zitten. Ze is nog lekker nat. Ik glijd dan ook moeiteloos helemaal in haar.  Doordat ik al gekomen ben kan ik het nu lekker lang volhouden. Bente vingert zachtjes haar clitje terwijl ik haar met lange halen neem. Ik stem mijn tempo af op haar hijgen. Gaat dat sneller dan ga ik sneller. En sneller. En sneller. 

Tot ze opeens plat op haar buik valt. Even schiet ik uit haar maar ik ben snel terug ‘binnen’. Ik stoot nog een paar keer terwijl zij nog ligt te komen kom ik ook. 

Als een schildpadje blijf ik op haar liggen, tot ik te slap word en langzaam tussen haar lipjes uit glijdt. Al die tijd druk ik zachte kusjes op haar nek. Al doezelende merkt ze het niet echt volgens mij. Na een tijdje samen gelegen te hebben nodigt ze me uit onder de douche. 

“Een echte heer maakt schoon wat ie vies maakt” grapt ze als ze haar borsten parmantig mijn kant uit steekt.

Op naar de badkamer dan maar. 

Lidnaë 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *