Schoonzus

()

Ik heb vele mooie ervaringen op het gebied van seks, maar dit is toch wel een van de mooiste “all time”. Ik had al ongeveer twee jaar verkering met mijn voormalige partner wat op zich wel goed ging, maar het oog wil soms ook wat. Op zich was het bij de schoonfamilie altijd wel erg gezellig, maar ik had één doorn in mijn oog, mijn schoonzus Lucia die altijd liep te katten op mij en mijn meisje. Nu waren de verschillen tussen ons dan ook wel aanwezig. Ik ben een vierentwintigjarige verkoper in de IT-sector uit de Randstad met een duidelijke zakelijke instelling in het leven en zij is een drieëntwintigjarige parttime manager in de gezondheidszorg bij een ziekenhuis die alles een stuk zweverig voorstelde. Ook was Lucia een vrijgezel, wat ik aanvankelijk gezien haar houding wel voor kon voorstellen, maar na een paar maanden zag ik ook wel dat er onder het chagrijn een zeer aantrekkelijk mokkeltje schuilde. Lange benen, een zalig kontje, prachtige ronde borsten met een mooi gezicht, prachtig lang lichtbruin krullend haar en zwoele volle lippen waar een harde paal heerlijk doorheen kon glijden. Eigenlijk snapte ik niet dat er niemand was die haar verwende. Maar, op een of andere manier bleef ze alleen en ik hoorde nooit van een avontuurtje of zoiets.
Op een bepaald moment gingen we met de hele familie naar een subtropisch zwembad en toen viel mij Lucia weer op. Zij bleek in tegenstelling tot haar zus haar kutje helemaal kaal te scheren. Toen begon ik verder de twee dames tegenover elkaar te zetten en tot mijn verbazing beoordeelde ik Lucia op 9 van de 10 punten als lekkerder. Lucia heeft mooiere borsten, benen, kontje, mooi lang haar en een geiler gezicht. Verdere draagt zij ook sexyer kleding zoals strings en push-up Bh’s, wat mijn meisje niet deed. Ik wilde vanaf dat moment toch een poging wagen om haar in het bed te krijgen, maar zag wel in dat het haast onmogelijk moest zijn.

Later, tijdens een vakantie van een viertal weken paste mijn vriendin en ik op haar ouderlijk huis. Ik was aan de beurt om te gaan kijken en kwam terecht op de kamer waar Lucia nog logeerde in het weekeinde. Ik was erg nieuwsgierig en snuffelde rond en vond al gauw een dagboek, wat ik met interesse opensloeg. De tekst daarvan zette mij in vuur en vlam. Lucia bleek wel degelijk een heel geil meisje te zijn met verborgen verlangens. Zij bleek heel geil te zijn en veel van haar fantasieën aan haar boek toe te vertrouwen. En ik bleek de hoofdpersoon te zijn. De reden dat zij geen vent had, was dat zij stik jaloers op haar zus was en smoorverliefd op mij.
“Als hij mijn vent zou zijn, zou ik hem elke dag op zijn werk een pijpbeurt geven.”
“Ik zag in het zwembad dat hij heerlijk groot geschapen is, waarom neukt hij niet met mij?”
“Ik wil door hem in mijn kontje ontmaagd worden, die lekkere vent.” enzovoort.
Pijpen & kontje neuken stond bij ons nooit op het programma, maar ik lustte daar wel pap van. Tijdens het lezen rukte ik mij af aangezien mijn lul tot gigantische proporties was gegroeid. Toen bedacht ik dat ik dit slim moest spelen. Ik vertrok met het dagboek naar een kopiecenter en kopieerde de volledige inhoud. Na alles gelezen te hebben in het geniep, was ik zo botergeil dat ik maar een doel had en dat was Lucia neuken in al haar gaten.

Mijn tot dan toe trouwe monogame leventje zou eindigen. Ik ontdekte op slinkse manier dat de aanstaande vrijdag haar vrije dag was en besloot de gok te wagen. Ik belde haar vanaf mijn werk op haar mobiel en vertelde dat ik de aankomende vrijdag in de buurt was en dat ik graag met haar van gedachte wilde wisselen over de complete omgang tussen ons gezien al het geruzie. Ik zei ook dat het initiatief van mij was en dat het een één op één onderonsje was zonder dat de rest er wat van af wist. Zij zei vrij verbaasd “Goed, hoe laat kom je?”. Ik zei “een uur of 10”. Op de bewuste vrijdag stond ik ook daadwerkelijk om 10 uur op de stoep. Behalve een mooie bos bloemen had ik in de binnenzak van mijn jas nog een verrassing voor haar, mocht alles naar wens gaan. Ik had een spannend lingerie-setje voor mijn schatje gekocht; een zwarte string met bijpassende BH, ik ging ervan uit dat ik haar maten goed geschat had.
Toen zij de deur opendeed, was ik weer aangenaam verrast hoe lekker zij er eigenlijk uit zag. Haar bruine haar viel mooi op haar schouders en ze had een bordeauxrood heupbroekje aan met een wit topje erboven. Zij was duidelijk blij mij te zien, maar keek ook enigszins ongemakkelijk. Het gesprek ging eerst over koetjes en kalfjes, maar al gauw sneed zij toch het onderwerp aan. “Waarom dit gesprek eigenlijk?”

“Luister, het zit mij al tijden dwars dat jij en ik en/of je zus zo vaak bekvechten over eigenlijk niets, het verpest de sfeer en ik vind het heel jammer dat het elke keer zo gaat.
Ik weet niets anders te bedenken dat dit komt omdat je jaloers op je zus en mij bent. Waarom heb jezelf eigenlijk geen vent, je bent een ontzettend knappe meid, je hebt een prachtig figuur met schitterende vrouwelijke vormen, je kunt er volgens mij op elke vinger 10 krijgen.”
Lucia was werkelijk perplex dat ik ‘ogenschijnlijk per ongeluk’ de vinger op de zere plek legde, maar zij putte, zoals ik hoopte, vertrouwen uit mijn opmerking dat ik haar beeldschoon vond. “Jij zegt alleen maar iets over mijn uiterlijk om mij op te beuren” zei ze. Ik zei: “Nee hoor, je hebt in tegenstelling tot je zus mooi lang krullend haar, een stel prachtige volle borsten waar elke kerel zijn lippen aan wil zetten, een super strak kontje en een paar prachtige lange benen”. Zij lachte vaag en zei. “Ga door”.

“Ik zou je eigenlijk hier en op dit moment willen verleiden, maar dat kan niet.” Lucia werd rood en barstte in snikken uit. Ik vroeg aan haar “Sorry dat ging te ver” maar, zij schreeuwde het werkelijk uit. “Ik wil jou ook en het kan mij geen reet schelen wat de rest ervan vindt en vooral niet die kut zus van mij.” Een dergelijke heftige reactie had ik absoluut niet verwacht van haar, maar ik liet er geen gras over groeien. Ik ging naast haar op de bank zitten en kuste haar op haar lippen wat uitmondde in een heftige tongzoen van een minuut. Ze kreunde. “Oh, hier heb ik al twee jaar van gedroomd” en rukte mijn overhemd van mijn lijf en begon mij af te likken. Al gauw trok ze mijn broek van mijn kont. En ze nam mijn lul in haar hongerende mondje. “Hm… dit apparaat zal goed smaken”. Met lange halen zoog zij als een volleerde hoer aan mijn stijve paal, terwijl zij ondertussen mijn ballen masseerde, totdat het zaad begon te koken in mijn ballen. “Oh… ik ga spuiten Lucia. Oh dit doet ze nu nooit bij mij, wat zalig!”
“Die trut weet niet hoe zij haar schatje moet behagen” zei ze en pijpte zalig door totdat ik begon te spuiten, en Lucia slikte alles gulzig door. Daarna begaven wij ons naar de slaapkamer waar ik Lucia ontkleedde. Haar mosseltje was prachtig kaal geschoren, waarop ik zei “heerlijk zo´n kaal kutje,” terwijl ik haar begon te beffen, totdat ook zij tot een hoogtepunt kwam, en ik ook wat te drinken kreeg.

Ondertussen gaf zij mijn paal nog een lekkere orale beurt, zodat wij aan een heerlijk standje 69 bezig waren totdat ik meer wilde. Ik drukte mijn gigantische paal tegen haar schaamlippen en boorde hem in één keer tot de wortel in haar kut. Met lange halen neukte ik Lucia in haar super strakke poesje terwijl wij elkaar heerlijk tongden. Mijn handen woelden door haar lange haar terwijl haar handen in mijn billen kneden. Ik voelde dat zij weer een orgasme kreeg, terwijl ik even later haar helemaal vol spoot in haar soppende grot. Daarna nam ik haar nog een keer achterlangs terwijl ik haar lekker in haar borsten kneedde. Zij kreunde. “Maak mij zwanger, schatje, ik wil jouw kind”. Dit wond mij extra op zodat ik weer heel heftig klaarkwam in mijn geile schoonzusje. Na deze sessie zijn wij gaan douchen aangezien het tijd was om naar huis te gaan voor mij. Ik beloofde dat wij weer een afspraakje zouden maken.

Wij bleven elkaar plezieren tot ik met haar zus trouwde. Op het trouwfeest heeft ze toen de eerste beste versierd en werden betrapt door de ouders, daarna volgde een kort en ongelukkig huwelijk. En ik zit nu likkebaardend op de achtergrond te wachten tot het geil langs haar benen loopt en ik terug kan ‘troosten’.

Xanders

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *