Voetbalgenot

()


In de zomer gebeurt het wel vaker dat ik op een of ander voetbaltornooitje vertoef. Mijn vrouw gaat soms mee, maar soms maakt ze voor zichzelf andere plannen. Het weekend waarover het gaat in dit waargebeurde verhaal was er een tornooitje niet ver van onze woning. Mijn vrouw Kim ging niet mee. Ze had met haar vriendin Laura afgesproken om een hele dag te shoppen. Het was zalig weer en ik vertrok met de fiets naar het tornooi. Op de oprit van ons huis kwam ik net nog Laura tegen die Kim kwam halen. Laura en Kim zijn allebei even oud (28) en hebben ook allebei ongeveer hetzelfde postuur. Mooi ronde borsten en heerlijk lange benen. Zowel Laura als Kim weten dat goed genoeg van zichzelf en met zulk een weer kan het rokje nooit kort genoeg zijn. Ik heb Laura altijd al een aantrekkelijke vrouw gevonden en soms durfde ik wel eens over haar fantaseren.

Uren vlogen voorbij, en ons laatste wedstrijdje was gespeeld. Tijd om te douchen dus en daarna nog enkele pintjes achterover slaan om bij dit warme weer af te koelen. Net als ik mij wil aankleden na het douchen, laat ik mijn T-shirt per ongeluk op de grond vallen. Het zag er niet uit, kletsnat en vuil van boven tot onder. Ik besloot dan maar om thuis rap een ander T-shirt te gaan halen en dan terug te keren. Thuis aangekomen stond Laura haar wagen daar al, ze waren dus al terug van de stad. Ik open de achterdeur en loop in mijn bloot bovenlijf tot in de woonkamer. Maar die was leeg, er was niemand. Ik keek eens rond en hoorde toen hun stemmen op onze slaapkamer. Typisch die twee boezemvriendinnen dacht ik nog. Ze waren elkaars nieuw gekochte kledij aan het passen want ik hoorde Kim zeggen. “Laat mij dat ook eens passen.” Ik besloot hen te doen verschrikken en liep stilletjes de trap op.

Boven aangekomen liep ik rap ongemerkt tot naar de badkamer. Van daaruit kon ik hen al zien. Ik zag tot mijn grote verbazing dat mijn vrouw Kim in haar bloot bovenlijf daar stond. Ze had enkel haar mini-rokje aan. Met daaronder een string, dat wist ik al van voor ik vertrok. Ze wou Laura haar nieuw gekochte BH passen. Ook de maat van de borsten komt dus overeen. Ik dacht eerst bij mezelf: ‘Hier mag ik niet naar blijven kijken’ maar ik kon het niet laten. Kim hielp Laura met het los doen van de BH en Laura hielp dan weer met die vast te doen bij Kim. Nu stond Laura daar in haar blote tieten. Ik vond het een zalig zicht en een heerlijke gedachte. Mijn piemel liet zich al flink voelen in mijn sportshort. Met mijn rechterhand ging ik naar hem toe en schoof achter het elastiek naar mijn stijve vers gewassen paal. Hij was zo hard als maar zijn kon. Ik hoorde Laura zeggen dat de BH ook bij Kim mooi paste en zag haar over de rand van het ding strelen met één vinger. Kim sloot haar ogen, ze vond het blijkbaar een heerlijk gevoel. Laura schrok er eventjes van maar deed alsof ze het niet had gemerkt.

Dit had ik nooit verwacht van mijn vrouw. Maar ik was er zeker van dat ze dadelijk hun kleren weer aandeden en naar beneden gingen. Ik hoorde Laura aan mijn vrouw vragen eens te tonen wat ze nu precies gekocht had om mij te verrassen. Ik was benieuwd. Ze antwoordde met “wacht, ik zal het eens aandoen.” Ze trok haar rok uit en haar string. Ze stond daar nu met enkel nog die BH van Laura aan terwijl Laura daar enkel nog een minirok rond haar lekkere kont had. Kim nam iets uit een ander zakje en trok een zo goed als doorzichtig nieuwe string aan. “Oh dat is knap” riep Laura en meteen wou ze aan het stof voelen. Weer sloot Kim haar ogen, weer had Laura dat door. En nu bleef ze strelen. Ze zeiden beiden geen woord terwijl Laura langzaam maar zeker het poesje van mijn vrouw benaderde. Haar hand ging terug wat hoger en dook dat plots achter de slip. Ik stond mijn paal af te trekken en voelde dat het niet lang meer zou duren.

Kim nam verlegen een borst van Laura in haar hand. Langzaam gingen ze korter bij elkaar staan en opeens begonnen ze hevig te tongzoenen. Ik hield het niet meer en spoot een lading zaad zomaar tegen een muur en op de grond. Maar het kon me niet schelen, ik bleef kijken en ik bleef trekken. De twee dames hadden allebei hun verlegenheid en schaamte laten vallen en gingen nu wild tekeer. In geen tijd waren de overgebleven stukjes kledij van hun lijven af en lieten ze zich vallen op ons bed. Tjonge, tjonge wat zou ik daar graag tussen gelegen hebben! Ik zag ze nog steeds innig kussen en hun vingers verdwenen in elkaars kletsnatte kutjes.

Ik kon zelfs het soppen horen. Laura liet zich beetje terugzakken en ging met haar mond richting kutje van mijn vrouw die op haar rug op ons bed lag. Deze stuurde wat bij en even later lagen ze in een 69-positie. Ik kon en wou het niet meer houden. Ik trok mijn short uit, veegde de laatste druppels sperma die daar nog hingen van zojuist af en liep recht op hun af.

Laura zag me eerst afkomen en ze bleek zich daar niks van aan te trekken want ze deed vrolijk verder. Ik kwam de kamer binnen en vroeg of ik mee mocht doen. Mijn vrouwtje schrok zich een ongeluk en wou recht vliegen. Maar Laura zat op haar en deed hevig verder met wat ze bezig was. Ook Kim was zo geil als iets en het duurde niet lang of ze liet zich terug gewillig doen. Ik stond ondertussen naast hen te kijken hoe ze dat deden en ondertussen te trekken aan mijn kei, maar dan ook echt keiharde lul.

Ik liep een beetje richting Laura die mijn vrouw haar kut helemaal uitlekte en ondertussen met haar vingers met het klitje speelde. Ze keek op en deed teken iets korter te komen. Ik deed dat en zonder één woord te zeggen nam ze mijn lul in haar heerlijke mond. Ze stak intussen zoveel mogelijk vingers in mijn vrouw haar kletsnatte spleet die op haar beurt Laura aan het beffen was dat de stukken er vanaf vlogen! Ik hield dit niet lang en met hevige stralen spoot ik een lading zaad diep in de keel van mijn vrouw haar beste vriendin terwijl die zalig gebeft werd door mijn eigen vrouw! Bij Kim mocht ik nooit in haar mond spuiten, ze vond dat niet lekker. Laura slikte alles door en bracht daarna haar mond weer naar de kut van Kim. Die hield het ook niet meer, ik hoorde haar harder en harder kreunen en besloot op mijn knieën bij haar te gaan zitten zodat ook zij mijn lul eventjes in haar mond zou nemen. Mijn penis had niet veel tijd nodig om weer te groeien.

Kim nam die vast en richt die richting kut van Laura. Ik twijfelde niet en stak hem in een beweging diep in haar neukgrot. En dat terwijl mijn vrouw er nog onder lag en met haar tong om beurten Laura haar klit en mijn ballen bewerkte. Heerlijk vond ik dit en ik voelde dat ik voor een derde keer ging komen. Na in haar mond gespoten te hebben spoot ik nu een hele lading in haar kut. Langzaam liet ik mijn neukstaaf uit de kut komen en Kim likte eraan. Tot mijn verbazing nam ze hem helemaal in haar mond en likt hem proper. Daarna was Laura haar volgespoten poes aan de beurt. Kim likte en slikte al mijn sperma op dat uit de schede kwam gelopen.

Voor Laura een genot, ze kwam luid kreunend klaar. Ze kwam recht en tong-kuste eerst mijn vrouw, daarna mij. Mijn vrouw en ik deden dat ook nog eens bij elkaar. Zo hebben we daar nog even met ons drieën liggen nagenieten. Ik kon nog steeds niet geloven dat dit me was overkomen. Op het tornooitje ben ik niet meer geraakt, maar heb ’s avonds wel nog eens zalig met mijn vrouw gevreeën.

Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en heeft Laura een vriend. Ondanks dat we hadden afgesproken het nog eens te doen is het er nog niet van gekomen. Gisteren kreeg ik een sms van Laura waarin ze schreef dat ze het wel eens met mij en haar vriend zou willen proberen. Hopelijk wordt komende zomer weer even heet als de vorige.

Mr.Ano & Mm.Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *