Mateloos en grenzeloos .

()

Met de punt van mijn tong tussen mijn paars gestifte lippen vingerde ik de gps-coördinaten in de navigatie-app van mijn smartphone. Het was inderdaad waar ik dacht dat het was: middenin het Koiterwoud, in de volksmond beter bekent als het Coïtusbos. Je daar als vrouw alleen naar toe gaan was vragen om problemen, maar het was maar wat je als een probleem beschouwde. Trouwens, bestond het hele leven niet uit de oneindige cyclus van probleemoplossingen? Wat pas een echt probleem was, was de hitte die het land al weken teisterde. Met als ergernis de ondeugdelijke airco van mijn autootje. Ik had nog geen meter gereden of ik plakte al aan de nep leren stoel. De vier open gedraaide raampjes vingen een droog warm windje dat rechtstreeks uit de Sahara kwam aanwaaien. Je mocht hier maar 30, dus veel beter zou het niet worden.

Wat was er menselijker dan zweet? Klotsende oksels, druppeltjes op neus en voorhoofd, nattigheid onder de bh-loze borsten, de plooien van mijn buik, de naad tussen mijn billen. Stroompjes omlaag in de liezen en tussen de dijen. Er viel niet aan te ontkomen. Het blote jurkje was van het dunste linnen, maar helemaal als een winterjas. Niemand ontsnapte aan deze zomerse oven. Het was pas juni, waar zou dit eindigen? Het schemerde, de zon stond laag. De parkeerplaats was zoals te verwachten leeg, op een zwarte BMW na. Het mulle zand lag al bezaaid met onvolgroeide bladeren. Ook al is het zweet, ik droog me met zo’n verdroogd blaadje dat kraakte onder mijn sandaal. Ik draaide de raampjes dicht, stapte uit, keek om me heen, mijn jurk over mijn hoofd en trok het op de autostoel. Vervolgens sloot ik het portier en drukte de sleutel in het zand achter het voorwiel.

Het bordje met de tekst ‘Niet betreden op zonsondergang’ negeerde ik. Mijn telefoon vertelde mij juist dit pad te volgen. Het gevaar kwam van muggen die zich en masse op me zullen blijven uitleven. Gelukkig, zelfs insecten kunnen zich gedeisd houden in deze hitte. Het pad draaide flauw naar rechts en liep wat naar beneden. Op mijn sandalen na was ik bloot. Niet dat die verkoeling bracht, maar de opwinding die mijn naaktheid bracht, verdrong het gevoel van de over benauwdheid. Het was sensationeel hier zonder kleren door het bos te wandelen, ik was mij vaak meer bewust geweest van mijn lichamelijkheid. Als ik omlaag keek, zag ik die opwinding terug in mijn opgerichte tepels die ik net als mijn lippen paars had gestift. In het licht van de ondergaande zon leken ze eerder zwart. Aan mijn lippen proefde ik dat er een vleugje kersensmaak aan de lippenstift werd toegevoegd. Het moest lekker zijn mij te kussen of te zuigen.

Stel dat ik anderen tegen het lijf zou lopen, stel dat ik een boswachter tegenkwam? Stel, stel, stel. Ik kon mij van alles in mijn hoofd halen. Verstand op nul was van toepassing, blik op oneindig. Stel, stel, stel. Een lekker stel tieten, dat had ik, een prachtige stel benen, een heerlijk paar billen. Wat wilde ik meer? Ik was een met de natuur, de hete biotoop die bos heette, die mij had opgenomen, inclusief mijn warme gevoelens, mijn bloedhete verschijning. Wie een natte vinger op mijn kont zou leggen, kon het horen sissen. Mijn voeten in mijn sandalen sloften over het zandpad, takjes kraakten, bladeren ritselden, zweet stroomde uit mijn oksels langs mijn flanken. Er klinkt geen enkel vogeltje.

Het pad boog naar links en er volgde een weggetje naar rechts waar ik insloeg. Eerder dan gedacht doemde de verwachte plas op met het op het wateroppervlak niet de minste rimpeling. Bij het zien van het water dacht ik aan het andere het flesje water dat ik in de auto had laten liggen. Stom, natuurlijk. Maar er gloorde hoop: op de picknicktafel stond een royale voorraad blikjes. Eromheen stonden drie mannen, net zo naakt als ik. Of eigenlijk de mannelijke variant van mijn manier van naakt zijn. Dat spreekt voor zich.

Ook al kenden we elkaar niet, de begroeting was hartelijk. De ontmoeting leek iets van opluchting te brengen. We gebruiken krachtige, ik bescheiden namen: Mo, Yusuf, Kadèr (‘zeg maar Ka’), Renée. Wat ik wilde drinken. Cola? Ik knikte. Mo opende het blikje met condens op de buitenkant en stak het me toe. Ik nam een slok en liet ik het vloeibare metaal langs mijn hals en borsten gaan. Vervolgens lurkte ik gulzig aan de opening. Drie paar ogen volgden wat ik deed, bleven hangen op mijn tepels en keurden mijn borsten.

“Warm, hè,” trapte ik een wijd open deur in. Aan hun namen en uiterlijk te ontwaren waren het mannen van mediterrane herkomst. Zwart haar, gebronsde huid, donkere ogen, én – mijn keurende blik – besneden pikken. Ka oogde het oudste, iets ouder dan ik, Mo was van mijn leeftijd en Yusuf echt een stuk jonger, begin misschien. Met Mo had ik het contact gelegd via SexMatch, de app waarin je voorkeuren konden worden gelegd. Dat van dat naakt door het bos lopen, had Mo aangegeven; dat van een ontmoeting met drie mannen was een lang geleden wens van mij, evenals plaatsen in de letterkunde genoemd worden waar geliefden elkaar ontmoeten in de idyllische natuur.

Het waren niet bijzondere spraakzame of sociale typen. Tussen het drinken van hun energiedrankjes door, wisselden ze af en toe wat zinnen in het Frans met elkaar. Mo bleek hun spreekbuis, hij sprak met mij over de hitte, hoe dat hier in Nederland zo ongewoon was, maar in Algerije, waar ze vandaan kwamen, heel normaal. Zeker in de bergen in het zuiden. Ons gesprekje was een omtrekkende beweging voor wat komen zou. Vanuit mijn ooghoek zag ik Yusuf naar zijn geslachtsdelen tasten. De situatie was dan ook onwennig, want wie moest de eerste stap zetten? Waar ik in feitelijk het meest behoefte aan had, was een verfrissende onderdompeling in de plas. “Jullie ook?” Vroeg ik.

Nog later liggen we met ons vieren in het water, dat eerder lauw was dan fris. Nadat ik het water uitliep, hurkte ik aan de rand van de rietkraag en deed een plas onder het toeziend oog van mijn Algerijnen. Een duidelijk beginsignaal kon ik niet geven. Paarse lippen en paarse tepels hebben een ongekende aantrekking op geile mannen. Als bijtjes op fleurige bloemen daalden Yusuf, Mo en Ka gretig op mijn mond en borsten neer. Ze zogen erop alsof ze nooit meer wilden stoppen, het maakte mij en henzelf flink vooruit. Alle drie beheersten ze de kunst van het tongzoenen, nat en speekselrijke monden. Het was zonder twijfel de voorbode voor de uitwisseling van meer vochten die avond. Om te beginnen het druipen van zweet, want het zijn tijdens een hittegolf heeft natte gevolgen.

Mijn vingers gleden door het natte hoofdhaar van de jongens, door de baard en het borsthaar van Ka. Ze omringden me en drongen zich op. Drongen zich op met hun opgerichte pikken. Ik liet mijn handen over de gespierde armen gaan, liet me in mijn hals kussen en kreeg tongen diep en nat in mijn oor. Er was de vage geur van aftershave van deodorant, van zweet en van het water van het bosmeertje. Er waren handen die me streelden en aan me voelden, aan mijn schouders, borsten, buik en billen. En tussen mijn benen natuurlijk waar de vingers zich verdrongen voor een dipje in mijn geile vrouwennat.

Het was al flink intrigerend. Ka spreidde een plaid in het zand aan de waterkant waar Mo me op neerlegde. Vervolgens hurkte hij boven mijn gezicht en hij bracht zijn eikel tegen mijn lippen. Ik nam hem in mijn mond en liet mijn tong over de blije huid gaan. Zachtjes schommelde hij heen en weer, bij elke schommel zichzelf iets dieper naar binnen duwend. Terwijl hij zo mijn mond neukte, likken Ka en Yusuf mijn natte plooien met hun vingers en mond. Ze trokken mijn benen wijd om er beter bij te kunnen. Met gesloten ogen genoot ik van de seks die de hitte naar de achtergrond drong. Vreemd eigenlijk, want de liet me niet koud. Niemand liet het koud.

Mo kwam sneller dan verwacht, ik had net mijn vingers om zijn behaarde zak gekneld. Het sperma spoot met kracht tegen mijn gehemelte. De lauwe kwak slijm met licht zilte smaak hoorde niet per se tot mijn favorieten, maar in de SexMatch-app heb ik groen licht gegeven voor pijpen en zaad slikken. Als ik mijn hoofd flink achterover boog, kon hij mijn mondholte in. Hoe heftiger ik zoog aan zijn grote pik, hoe meer hij kreunde. Ondertussen kneedde hij mijn borsten en likte en befte Kadèr onophoudelijk mijn kut. Dit ging het verstand te boven, hier heerst slechts gevoel. Geilheid was het, niets meer.

Op het moment dat Ka mij tot mijn climax bracht, kwam ook Yusuf klaar, met een zacht, haast jankend geluid, zoals een uitgesproken hondje kan klinken. Zijn zaad was lobbiger dan dat van Mo, maar het had dezelfde smaak. Dat ik er meer van genoot, had met mijn eigen orgastische toestand te maken. Het was ook daarom dat ik niet kon stoppen met het zuigen aan Yusuf ’s pik. Vaagweg was ik ervan bewust dat Ka me niet alleen mijn kut had gevingerd. Dat ook mijn anus gloeide, had daar alles mee te maken. Alleen Kadèr was nog niet klaargekomen. Hij ging ontspannen op zijn rug liggen, handen onder zijn hoofd, en gaf me de tijd om even te recupereren voordat ik zijn zak zou leegzuigen. Zijn erectie was de flinkste, van de drie hij had de grootste en de dikste. Bij wijze van voorbereiding op wat volgen zou, kneep ik er alvast in. “Doe maar, meisje,” fluisterde hij, “pak hem maar, hij is van jou, proef hem maar, zuig hem maar, pijp hem maar, dat vindt hij fijn.”

Het was grappig hem zo te horen spelen, en geil tegelijk. Ik blies over zijn eikel, kneedde zijn kloten, vond zijn gat erachter. Hij haalde diep adem toen ik mijn wijsvinger ertegenaan duwde. Ik kroop ik tussen zijn benen, boog voorover en nam voor de derde keer die avond een stijve pik in mond. Yusuf en Mo observeerden van nabij hoe ik Ka met zorg, aandacht, likte en pijpte. Hoe ik mijn wangen hol zoog op zijn eikel die mijn mond vulde. Het gevolg was benadering, vanuit mijn ooghoeken zag ik ze met zichzelf gespeeld en hun zwans weer vol pompten. Het was Mo die achter me kroop, mijn kontje lichtte, mijn sappige spleetje vond en me diep penetreerde. Op de smaak wist ik Yusuf ‘s lekkere jongen te vinden en trok er aan. Het was geen wedstrijdje waar we ons aan overgaven, eerder een copieus diner met overheerlijke ingrediënten. We hadden de hoofdrol in een film concrete liefde werd gevierd. Mateloos en grenzeloos.

Op het moment dat ik Ka uit mijn mond liet ik om adem te halen ging hij af als een waterkanon. Zijn lauwe sperma belandde recht in mijn gezicht. Het was klungelig en lachwekkend tegelijk. Met mijn neus, lippen en kin onder het zaad, liet ik mijn gezicht op Ka’s harige onderbuik landen. Het gleed heen en weer als gevolg van Mo’s ritmische stoten. Als ik mijn hoofd wat meer opzij draaide, kon Yusuf opnieuw mijn mond in. Zo wiebelde en gleed ik heen en weer. Ka was net klaar, Mo, Yusuf en ik stonden aan de poort van een nieuw hemels orgasme. Het zaad kwam van alle kanten, de mannen werden gevormd bij hun climax. Maar ikzelf spande de kroon met een kreun die niet misstond in een wilde dierenbos.

We koelden af in het water, spoelden het sperma af en kwamen tot bedaren. Ik bevredigde me letterlijk en figuurlijk, het genot sijpelde van top tot teen door mijn wijvenlijf. De mannen completeren over de grootte van elkaars pik en scheppen op over wie het lekkerste kon neuken. Ze vroegen het mij, maar ik kon geen ranglijstje bieden. Het was eerder zo dat ik de jongens één wezen zag, een wezen met drie koppen en drie pikken. “En zes ballen, zeker,” vulde Mo aan. Hij lag naast mij in het water en streelde mijn borsten. We kusten geil en tongden heftig. Vanuit mijn ooghoeken zag ik de afgunst in de ogen van Yusuf en Ka. Ik duwde Mo opzij. “Wil er niemand anaal?”

De maan scheen helder aan de hemel. Ik had de tube met glijmiddel al zien staan tussen de blikjes op de picknicktafel. In de SexMatch-app had ik ook de achterdeur seks aangevinkt. Ik maakte gedurfde keuzes. Als ik iets deed, dan deed ik het goed. Ik was niet bang, ik ging ervoor. Het moest goed en teder, juist bij het neuken van mijn kont. Voor het zover was, dronk ik mezelf in met een blikje bier. Yusuf smeerde royaal glijmiddel op zijn pik die alweer overeind stond als de Dom van Utrecht.

Het had iets weg van een circusact toen we het gingen doen. Ik op mijn rug, mijn benen flink gespreid en omhoog en Yusuf ertussen. In de vlucht bracht Ka nog een klodder spul op mijn anus aan. Het was een beetje koud, maar toen Yuuf ’s pik arriveerde, was dat snel verdwenen. Hij drukte wonderwel in één grote stoot door mijn kringspier heen en begon me voorzichtig te naaien. Wat een mooie en lieve jongen was het, zijn zwarte ogen keken mij verwachtingsvol aan. Ik bood hem mijn strakste gaatje en hij genoot van ieder stootje. Zijn armen steunden naast mijn lichaam, ik had mijn handen op zijn aangespannen spieren. Op onze versnelde ademhaling na waren we stil, alleen de heerlijke geluidjes van het neuken sijpelden in onze oren. Mijn onderbenen en voeten hoog in de lucht werden vastgehouden door Ka en Mo. Het deed me denken aan de gymleraar vroeger op school die je communicatie bij een handstand. Een mislukte handstand gaf in dit geval een mislukte poging in een richting.

Vlak voor Yusuf klaarkwam, duwde hij zich dieper mijn darm in, misschien wel op volle sterkte. Het beeld daaronder, een krik diep van binnen, niet onaangenaam. Yusuf schokte toen hij spoot en liet zich door zijn armen zakken. Hij kuste mijn gezicht en ik kuste terug. Mo was wilder en sneller. Gelukkig had Yusuf mijn ster wat opgerekt en bleek het glijmiddel opnieuw goed spul. In nog geen vijf minuten reet die echo rond bosmeer. Ka wilde het anders. Ik moest op mijn buik, mijn benen wijd, billen uit elkaar. Ik was een beetje bang voor Ka’s afmetingen, maar hij nam de tijd om zichzelf en mij in te smeren. Voor hij in me kwam, vingerde hij me met twee vingers. Dat gleed als een tierelier, maar ik zette me schrap toen zijn eikel voor de poort stond. Stootje voor stootje schoof hij erin. Een wanhopig klinkend kreetje ontsnapte mijn keel. Dieper ging het, beheerst, met beleid, als een heipaal die in de bodem wordt getrild. Ik snakte naar adem. Ka lag met zijn volle gewicht op me, zijn lul diep erin.

Zijn neukbewegingen waren bescheiden en te doen, veel ruimte was er niet, ik ademde luid alsof ik stoom afblies. En zo aardig, Yusuf streelde mijn haar. Op zijn kont schoof hij zo, dat hij zijn slappe pik voor mijn mond kon positioneren. Voor ik het wist, hapte ik toe. Zijn eikel proefde merkwaardig zoet. Stoppen met suiker in dat glijmiddel? Ka sloeg zijn handen om mijn tieten, kneep mijn tepels en porde beheerst in mijn achterste. Hij hijgde met toenemend volume in mijn oor. Ondertussen pijpte ik Yusuf voor de vijftigste keer. Waar haalden die gasten de energie vandaan om die pikken op te stijven. Dit was je reinste topsport, hoewel je nooit een medaille mee kon winnen. Het enige wat je ermee won was de zoveelste klodder sperma. Ka liet ze los in mijn reet, Yusuf kwam op mijn rechterschouder, de enige plek zo’n beetje waar ik niet besprenkeld was.

Maar toen was het over, echt voorbij. Als herkauwende koeien lagen we op de plaid. Ka was van mij afgegleden, maar ik had de kracht niet om mij om te draaien. Mijn anus was gevoelloos, mijn hele lijf tintelde. ‘Kijk daar dan,’ zei Mo zacht. Aan de rand van het water stonden twee reeën te drinken. Vrede, zich van geen kwaad bewust. En boven ons hing de maan als een uit de kluiten gewassen Goudse kaas. Ik sleepte me naar het water en rolde erin. De reeën gingen er geschrokken vandoor. Voor het eerst gaf het water een koeltje af. In een dieper gedeelte dook ik helemaal onder en zwom.

Gevieren liepen we naakt terug naar de auto’s. Ik groef mijn sleutels op, draaide alle raampjes open en stapte in. Ik had geen zin mijn jurk aan te trekken, als ik iemand tegenkwam, dan was dat jammer. Ik had heerlijke tieten, dus er viel genoeg te genieten. Mo en Ka staken hun handen op toen ik wegreed. Yusuf rende achter mij aan. “Bedankt,” zei hij en boog zich voorover om me op mijn mond te kussen. “Jij ook, jullie ook”, zei ik. “Mag ik je bellen?” Vroeg hij. “Altijd,” zei ik.

Thuis lag mijn huisgenote languit op de bank naar een film te kijken. Ze zat in haar ondergoed. Ze had niet eens door dat ik naakt was. Zo bij chips, handenvol paprikachips. “Weet je,” zei ze, en keek opzij, “ik vreet zo die hele zak chips leeg. Dat is wat hitte met je doet. Je wordt grenzeloos, mateloos. Heb jij daar geen laste van?” Ze duwde weer een handvol chips naar binnen. “Nee, grenzeloos en mateloos, daar herken ik me niet in,” zei ik. “Maar ik heb wel dorst. Jij ook iets?” Wij dronken witte slobberwijn in longdrinkglazen. Toen het mijn leeg was stond ik op om te douchen. “Ik ga douchen.”

“Heb je zin om straks lekker te beffen?” vroeg mijn huisgenote. “O ja hoor,” zei ik. “Mooi, dan kom ik zo ook douchen.”

“Tot zo.”

‘Ja. Tot zo.’

Vanille

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *