Ik wil je…

()

Wordt er zachtjes in mijn oor gefluisterd.

We staan op elkaar gedrukt in de overvolle lift van het flatgebouw waar ik werk. Ik voel een heleboel lijven tegen me aandrukken en plots voel ik ook je hand over mijn jeans strijken. De hand begint mijn kruis te masseren. Ik krijg het iets warmer dan ik het al heb in de drukke lift. Als ik voorzichtig naast me kijk zie ik een knappe vrouw staan. Ik heb haar wel eens vaker gezien, maar ik ken haar niet echt. Ze werkt op een kantoor in dit flatgebouw. Ze is me zeker positief opgevallen. Ze is in ieder geval zeer behendig want ze masseert mijn eikel door mijn jeans heen. Ze staat achter me.

“Loop zo meteen even achter me aan als je wilt?” Hoor ik haar donkere stem lispelen. De hand verdwijnt van mijn jeans. Net toen mijn lul flink begon op te stijven. Ik wil mijn hand in haar richting bewegen, om duidelijk te maken dat ik zeer geïnteresseerd ben. Maar de deuren gaan open en ze verlaat de lift. Zonder aarzeling stap ik achter haar aan. Ze kijkt niet eens om, om te zien of ik haar wel achterna kom. Wat een zelfverzekerdheid. Nu pas zie ik goed hoe lekker ze eruit ziet. Die achterkant van haar alleen al. Zwart haar tot op haar schouders, die in een kort spijkerjack gestoken zijn. Mooi gevormde benen in kousen op hakjes, die uitsteken onder een jeans minirok. En in die minirok zie ik een heerlijk kontje. Wat krijg ik veel zin om mijn stijve paal in haar te schuiven.

“Kom erin.”, zegt ze als we bij de deur van een klein kantoortje aangekomen zijn. De luxaflex is dicht.

Zodra we binnen zijn doet ze de deur op slot. Als ze zich omdraait kijkt ze me met een brutale glimlach aan.

“Dan kunnen we ons in ieder geval rustig vermaken,” zegt ze. Ze loopt op me af maar pakt plots een mes uit een la van het bureau. Ze zegt me dat ik op de grote lederen bureaustoel plaats moet nemen. Deze staat zo ver achterover dat ik er bijna in lig. Ze bindt mijn polsen met touw om de zware leuningen van de bureaustoel. Nu zit ik vastgebonden in de stoel.

Dit was niet bepaald wat ik voor ogen had toen ze me opgeilde in de lift. Ik had een hete neukpartij voor ogen; net als U, vermoed ik. Maar als ze voor mijn ogen zichzelf langzaam begint uit te kleden begrijp ik dat dit een geil spelletje van haar is. Ik zal maar meespelen; ik heb eigenlijk ook geen keus! Ze gooit haar spijkerjack over mijn hoofd. Ik moet erg mijn best doen om het jack van mijn hoofd af te schudden voordat ik weer wat te zien krijg. Ze staat bovenop het bureau. Ik kijk naar haar op. Ze heeft zich ook al ontdaan van haar topje en toont me trots haar ontbloot bovenlijf. Haar mooie lange haar valt luchtig op haar blote schouders. Ze heeft lekker grote, een beetje hangende borsten. Haar donkerrood gekleurde tepels zijn al flink opgezwollen doordat ze hen stevig masseert. Wat zou ik die lekkere, zachte tieten graag in mijn handen en mond voelen. Vervolgens begint ze zich ook langzaam van haar spijkerrok te ontdoen. Ik zie het begin van de streep schaamhaar die haar poesje verbergt langzaam verschijnen. Ze heeft geen slipje onder haar jarretel aan. Ze laat het stukje spijkerstof op de grond vallen en stapt er met haar hoge hakken zeer galant uit. Ze ziet dat ik heel erg opgewonden raak door het feit dat ze poedelnaakt voor me staat, terwijl ik helemaal machteloos ben.

“Zorg eerst maar eens voor mij,” zegt ze terwijl ze mijn oor likt. Ze gaat op haar knieën op de stoelleuningen zitten en plaatst haar poesje recht tegen mijn gezicht. Lekker! Eindelijk kon ik wat doen in plaats van smachtend toekijken. Ik begon haar schaamlippen te bewerken en al gauw stond haar kutje open. Ik likte haar klitje en draaide met mijn tong in haar nauwe kutje rond. Ik zou liever mijn paal in deze pot honing geramd hebben, maar dat kan ik nu helaas niet bepalen. Zij houdt in ieder geval zeer van dit spelletje. Ze beantwoordt het flitsen van mij tong in ieder geval fanatiek met flinke stoten van haar onderlijf in mijn gezicht. Ze begint zwaar te hijgen en te kreunen. Boven me zie ik haar borsten op het ritme van het gehijg bewegen. Ik heb het idee dat ze op klaarkomen staat maar plotseling staat ze op. Vervolgens gaat ze met haar benen wijd over de stoelleuningen op mijn schoot zitten. Nu hangen haar borsten voor mijn gezicht. Ik laat me haar tepels waar ik zachtjes aan sabbel heerlijk smaken. Ondertussen zit ze met haar kutje tegen mijn kruis op te rijden en ik voel dat ze erg nat is terwijl mijn lul in mijn boxershort flink knelt.

“Bijt me in mijn tepel!”, beveelt ze me hijgend. Ze voegt eraan toe dat ze een onaardige verrassing voor me heeft als ik niet doe wat ze zegt. Maar dat is niet aan de orde, ik zal haar graag bijten en flink ook! Ze drukt mijn hoofd tegen haar rechterborst en beveelt me opnieuw te bijten. Een door merg en been gaande schreeuw is het resultaat. Ze rijdt steeds heftiger tegen me op met haar onderlijf. Ze drukt mijn hoofd nog steeds tegen haar borsten, tussen de gil door hijgend dat ik moet blijven bijten. Ik bijt en na nog meer gegil stopt ze plotseling en ik voel dat mijn broek nu zeer vochtig wordt, op de plek waar haar kutje zit.

Dan begint ze snel mijn jeans los te maken. Eindelijk wordt mijn jonge heer uit z’n benarde positie bevrijdt!

“Je verdient wel een beloning!” Hardhandig trekt ze de jeans onder mijn kont vandaan. Ze ziet mijn stijve pik al in mijn boxershort zitten. Ze haalt hem tevoorschijn en ze begint me hardhandig te pijpen. Ze bijt zachtjes in mijn ballen en in mijn eikel. Vervolgens neemt ze hem zo ver als ze kan in haar mond. Haar vakmanschap zorgt ervoor dat ik al snel het gevoel heb dat ik op barsten sta. Ze heeft het gelukkig ook door en begint me langzaam te rukken. Maar dat heeft geen nut meer. Als ze merkt dat ik ga spuiten hapt ze snel toe, zodat ik mijn geil in haar mond spuit. Ze slikt een paar keer maar als ze haar lippen van mijn inmiddels enigszins verslapte pik afhaalt sijpelt er nog een mengsel van mijn sperma en haar speeksel uit haar mond. Ze laat het op haar borsten sijpelen. Ook het sperma dat nog uit mijn eikel komt smeert ze over haar borsten en ze begint ze met het mengsel te masseren.

“Dat was lekker, hè!”

Nou, ik kon dat op geen enkele manier ontkennen. Maar het bleek dat ze nog niet verzadigd was. Ze begon met veel toewijding mijn slap geworden lul te bewerken om hem weer omhoog te krijgen. Ze begon eerst met kussen en likken. Het was echt een zalig gevoel. Maar ik had toch blijkbaar wat meer tijd nodig, want hij bleef slap als een vaatdoek. Maar toen ze hem met haar mond op begon te zuigen stond hij zeer snel weer fier rechtop. Vervolgens begon ze een beetje te bijten en met haar handen mijn eikel te masseren. Vervolgens begon ze me langzaam af te rukken. Tot mijn verbazing kreeg ik het gevoel dat ik zo weer zou komen. Ik baalde er eigenlijk wel van. Ik kwam echt nooit vaker dan twee keer. En het zou echt een afknapper zijn als ik nu niet tot neuken zou komen. Maar ze stopte met het opgeilen van mijn lul en plaatste haar zwartbehaarde kutje weer voor mijn mond. Maar ik kon het deze keer niet echt meer op brengen om haar kutje vol overgave te gaan bewerken. Ik baalde veel te veel van het idee dat ze zich waarschijnlijk niet wilde laten neuken. Of zou ze niet door hebben dat mijn lading geil in twee lozingen op is. Ik hoefde me echter niet lang met haar clitoris bezig te houden want ze was zo heet dat ze toch al snel weer klaar kwam, nu echter minder luidruchtig.

Toen werd mijn geloof in de goedheid van het vrouwelijk geslacht alsnog bevestigd. Ze liet haar poesje langzaam mijn geslacht omsluiten, totdat ik helemaal in haar zat. Vervolgens begon ze langzaam op mijn paal te rijden, terwijl ze met haar kutspieren mijn lul uitdaagde om klaar te komen. Maar dit standje was hemels, dit wilde ik zo lang mogelijk vol houden. Ze voerde het tempo waarmee ze op en neer wipte langzaam maar zeker op. Ze ging zo hard tekeer dat heel haar lichaam ervan schudde, haar volle borsten op en neer sprongen. Ze ging weer langzamer wippen en daagde me uit om haar klaar te maken. Ik begon zo goed als ik kon met mijn paal in haar onderlichaam te keer. Dit was zeker te veel voor haar, want met veel gehijg en gesteun kwam ze opnieuw klaar. Ook ik kon mijn geil niet binnen houden. Ik spoot met volle kracht mijn sperma in haar. Met haar kutspieren haalde ze de laatste druppel uit mijn slap geworden penis in haar soppende kut.

Toen ze van me afstapte zag ik het witte vocht tussen haar lippen uit haar poesje opwellen. Dit was zalig. Maar dit was ook het einde van de rit. Ze begon zich snel aan te kleden, na haar poesje met een tissue droog geveegd te hebben. Al die tijd liet ze me vastgebonden zitten. Toen ze haar kleren aan had, maakte ze me los. Ze bedankte me voor de ervaring en deelde me mede dat het in ieder geval iets eenmaligs was geweest.

“Mag ik dan misschien je naam weten?” Vroeg ik haar.

“Ik heet Veronique.” Zei ze en ze sloot de deur achter me.

Ik zie haar nog regelmatig in de lift. Ik word dan telkens weer opgewonden. Maar ze doet alsof ze me niet ziet, hoewel ik weet dat zij ook aan onze geweldige ervaring denkt.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *