Een klusje opknappen

()

Dit voorval speelde vorig jaar af toen het zo warm was. Onze buren hebben een zomerhuisje in de bossen van onze regio. Het had wat achterstallig onderhoud en omdat de buurman niet zo handig is om met gereedschap om te gaan werd aan mij gevraagd om het één en ander te doen. Dat wil ik graag voor jullie, was mijn reactie. Dus ik daar heen. Ik was daar bijna dagelijks bezig en de geplande werken vorderden goed. Op een dag kwam Ingrid hun dochter eens kijken.

Ze is een mooie meid van negentien jaar en lekker strak in het vel, daarbij heeft zij ook nog een mooi figuurtje. Laatst reed ik de straat in, ging zij net op haar skeelers voor mij uit. Ik zag haar mooie lange benen en strakke kontje en kon zelfs de contouren van haar string zien, zo lekker strak zat haar broekje.

“Hallo Jacob, ik was in de buurt en dacht ik ga eens kijken.”

“Dat dat is gezellig dat jij eens langs komt.” Haar borsten drukten flink tegen de stof van haar topje en haar tepels tekende zich ook lekker af. Zij had nu ook weer zo’n kort strak broekje aan. Ik had ook alleen een korte broek aan en omdat er ook veel aan de buitenkant moest worden gedaan was ik lekker bruin en dat zei ze ook.

“Je bent mooi bruin Jacob en wat een spieren heb je dat is bij mijn vader niet zo. Zullen wij eerst wat drinken, er staat toch nog wel wat in de koelkast,” vroeg ze.

“Nou niet veel meer,” zei ik “want ik moet morgen maar een kratje pils mee brengen.”

“Dat is niet nodig wacht wanneer ik jouw auto even mag lenen haal ik een kratje voor je  en kunnen wij daarna wel even wat drinken.”

Ik gaf haar de sleutels en toen ze naar de auto liep keek ik weer naar dat geile kontje en voelde mijn lul hart worden. Na een kwartiertje was zij er weer.

“Ik heb een paar koude pilsjes mee genomen,” zei ze “en een kratje” en kwam daarmee aanlopen. Verbeelde ik het mij had zij haar bh er onder uitgedaan, ik zag haar tepels nu een stuk beter. Ik zag dat ze snel wat in haar fietstas stopte en toen kwam ze weer naar mij toe.

“Het lijkt mij het beste dat ik maar stop met het werken,” zei ik het is zo bloed heet en na een paar pilsjes wil; het toch niet zo best meer lukken.”

“Heel verstandig” zei ze. Ze pakte een paar stoelen uit het schuurtje en wij zaten gezellig te drinken. Zezat tegenover mij en ik kon zo tussen haar benen kijken en volgens mij kon haar lipjes zien in het kruisje en ik kreeg het alleen maar warmer.

“Blijf jij nog lang,” vroeg ik haar.

“Hoezo,” vroeg ze.

“Nou wanneer wij nog een poosje blijven ga ik mij snel even douchen, ik plak gewoon.” “Ik heb ook de tijd” zei ze “ga je dan maar lekker even douchen” zei ze. Ik ging naar binnen en trok mijn broek en slip uit en stapte de douche binnen. In de spiegel zag ik haar staan kijken en ik wist haast zeker dat zij de douche binnen zou komen. Ik had nog maar net de kraan open gedraaid en stond onder de straal of de deur ging open en Ingrid stapte naakt naar binnen.

“Ik heb het ook warm” zei ze “en dan kunnen wij elkaar lekker even de rug wassen” en zij drukte zich tegen mij aan. Haar harde tepels prikten lekker tegen mijn borst. Voor ik het besefte stonden wij heftig te zoenen en liet zij haar tong flink mijn mond binnen dringen. Ik legde mijn handen op haar bolle kont, trok haar tegen me aan en perste mijn lul tegen haar buik.

“Wat heerlijk Jacob,” kreunde zij en haar hand gleed naar beneden en pakte mijn lul.” Wat is hij groot,” zei ze, deed een stap naar achteren en bekeek mijn lul die bikkel hard was. Mijn hand gleed over haar buikje tussen haar benen en dat voelde allemaal lekker glad aan, zij was heerlijk kaal, geen haartje te bekennen. Een paar vingers gleden tussen haar mossellipjes en gingen verder naar binnen. Zij deed de kraan dicht, ging op haar hurken zitten en nam mijn lul diep in haar mond. Het was duidelijk dat ze dat vaker had gedaan. Ik legde mijn handen op haar hoofd en drukte zo haar hoofd dicht tegen mijn buik en schoof gelijk mijn lul diep haar mond binnen, ze pijpte geweldig.

“Dat heb je meer gedaan,”zei ik. Ze liet de lul even uit haar mond komen en zei “ja heel vaak en ik vind het heerlijk.” Op een gegeven ogenblik ging ze staan en ik zei “ik wil jouw kutje proeven, ging op mijn knieën en drukte mijn mond op haar kutje. Hallo! Ze was geil, het geil liep al flink uit haar kutje. Ik nam haar klitje lekker met mijn tong onder handen en ze kreunde en drukte mijn gezicht tegen haar kutje.

“Je proeft heerlijk,” zei ik.

“En jij zult ook wel lekker neuken,” zei ze. “Kom wij gaan naar mijn bed.” Wij droogden ons snel af. Ze ging op haar bed liggen, opende haar benen en daar ging haar kutje ook wat open staan.

“Neuk mij maar flink” zei ze, “ik kan wel wat hebben.”

En dat heb ik ook gedaan. Ik heb haar heerlijk diep en hard genomen en ze zei steeds “wat lekker hart Jacob, ram maar flink door.” Ik trok aan haar tepels en dat ze geil was bleek wel want ze kwam vrij snel klaar.

“Je kunt spuiten hoor,” zei ze, “want ik ben aan de pil en zo spoot ik een poosje later mijn lading zaad lekker diep in haar strakke kutje.

“Ik wil nog een keer” zei ze, “maar nu ga jij liggen en laat ik mij heerlijk op die dikke grote paal van je zakken dan voel ik je nog beter.” En zo werd ik heerlijk bereden door haar en ik stootte lekker tegen haar baarmoeder.

“Zie je wel,” zei ze, “nu zit je nog dieper en dat wil ik voelen.” Ze speelde met haar klit en kreunde weer toen een orgasme door dat jonge kutje en onderlijf daverde. Ik kwam ook weer heerlijk klaar en toen ze van mij af ging zag het sperma uit haar kutje lopen. Ze kroop snel naar boven, perste haar kut op mijn mond en zei “bef mij even Jacob dat is zo geil wanneer je net ben klaar gekomen” en dat deed ik graag.

“In deze kamer ben ik vaak geneukt,” zei ze, “ik had een vriendje bij de voetbalploeg en die kwamen als mijn ouders er niet waren graag op bezoek. Maar vertel hen dat niet, bezwoer ze mij.”

“Dat beloofde ik.” Verzekerde ik haar. Waarop zij beloofde vaker langs te komen, en dat gebeurde ook. En steeds wanneer ik haar zie, zie ik in gedachten dat geile jonge lijf. Nu zij een vast vriendje heeft weet ik in wat voor geil kutje hij zijn stijve snikkel zal schuiven en spuiten.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *