Geil op de parkeerplaats

()

Natuurlijk ging ik met voorbedachten rade van huis af. Ik was geil, en niet te weinig ook. Ik was nu 13 jaar getrouwd en of dat duivelsgetal er wat mee te maken heeft weet ik niet, maar de seksuele appetijt tussen mijn vrouw en ik stond al en paar maanden op een heel erg laag pitje.

Als we het 1 keertje per maand deden was het al veel te noemen en was het eerder een verplicht nummertje dat ‘erbij hoort’ dan echt voor de pret en ik vond mezelf met mijn 40 jaar te jong om met zo weinig seks door het leven te gaan.

Ik was er al zo vaak voorbij gereden en had van diverse collega’s gehoord dat het een ontmoetingsplaats was.

Ik had gewacht tot het donker was en reed met mijn auto richting parkeerplaats.

Waarloos. Kwam ik eraan en zag dat er een auto of 15 stond. Eigenlijk wel druk maar het was dan ook een heerlijke zwoele zomernacht. Ik zag al enkele mensen bij de bossen rondlopen en kon in het donker niet goed zien of het jongere of wat meer oudere waren.

Ik parkeerde en besloot niet af te wachten maar zelf meteen actie te ondernemen.

Op mijn gemak liep ik naar de bossen toe want daar was het te doen. Ik had een korte beetje wijde broek aangedaan met niets eronder aan dus mijn pik die al half stijf stond bungelde lekker in mijn broekje. Keurend werd ik aangekeken door een leuke jonge knul van een jaartje of 25, beetje Indo typetje. Mm… wat een lekker ding was dat. Ik liep hem voorbij en gaf hem een knipoogje. Terwijl ik langzaam voorbij hem liep zag ik dat hij met zijn hand in zijn broek zat. Hij had net als ik een korte broek aan. Terwijl ik voorzichtig omkeek zag ik dat hij me volgde. Ha, beet, ik liep nog een stukje door en voor ik de bosjes inging stak ik een sigaret op en liep de bosjes in. Achter me hoorde ik het kraken en wist dat hij me nog steeds volgde. Mijn pik was keihard geworden en vormde een dikke bobbel in mijn korte broek. Toen ik bij een beetje open plek was stopte ik met lopen en leunde een beetje achterover tegen een boom aan. De jongen kwam snel korter bij en stopte tegenover me.

“Lekkere avond he?” Zei hij tegen me. Ik antwoorde dat dit inderdaad zo was en het alleen nog maar lekkerder kon worden.

“Hoe bedoel je” vroeg hij terwijl hij naar de tent in mijn korte broek keek? Als antwoord op zijn vraag liet ik de voorkant van mijn broek een beetje naar beneden zakken en mijn eikel kwam nieuwsgierig naar buiten kijken.

“A, ha dat bedoel je met lekkerder.” Hij zakte door zijn knieën heen en liet mijn broekje helemaal naar beneden zakken.

“Mm… wat een heerlijke pik heb je” zei hij. Langzaam likte hij met zijn warme tong over mijn onderbuik en ik huiverde van het heerlijke gevoel. Tergend traag ging hij lager en ik voelde zijn warme adem over mijn harde pik. Ondertussen hoorde ik wat geritsel tussen de bosjes maar ik stond teveel te genieten en besteedde er geen aandacht aan. Ik voelde hoe de heerlijke knul die voor me zat mijn pik langzaam in zijn mond nam en me heerlijk begon te pijpen. Ik was bloedgeil en genoot met volle teugen van zijn heerlijke geile en hete mond. Ik ontdeed me ondertussen van mijn shirt en stapte ook uit mijn broekje. Poedelnaakt stond ik daar en genoot intens.

Hij stopte met pijpen en vroeg me om te draaien en voorover te bukken. Ik had zijn pik nog niet gezien maar hoopte nu al dat hij me straks heerlijk zou gaan neuken.

Ik deed wat hij vroeg en even later voelde ik zijn tong, die nu nog wel heter leek tussen mijn billen.

Dit was het lekkerste wat er voor mij bestond, heerlijk gelikt worden tussen mijn billen en zeker als ze dan ook nog eens met mijn kontgaatje aan de gang gaan dan word ik helemaal knettergek en super-geil. Ik stond met gesloten ogen voorover gebukt te genieten van dit heerlijke gevoel en voelde hoe zijn tong over mijn mannenkutje ging en probeerde naar binnen te dringen.

“Vind je het lekker” vroeg de knul?

Verbaasd deed ik mijn ogen open want op het moment toen hij dat zei voelde ik nog steeds een hete tong over mijn kleine neukgaatje gaan. Ik keek over mijn schouder heen en in het schemerdonker keek ik in het lachende gezicht van een heel mooi meisje.

Oef! Dit was me nog nooit overkomen, ik lachte terug en besloot niets te zeggen nu maar te genieten van dit moment.

Mm… dit betekende dat Milan nu voor me stond dus ik liet me niet onbetuigd en trok langzaam zijn korte broek naar beneden.

Een heerlijke niet al te grote harde pik kwam tevoorschijn en ik bukte me weer voorover zodat ik dat heerlijk stuk warm vlees tussen mijn lippen kon nemen. Ik probeerde de lekkere pik meteen helemaal tot achter in mijn keel te duwen zodat Milan wist dat hij gerust flink tekeer kon gaan in mijn pijpbek. Ondertussen werd ik helemaal gek gelikt door het heerlijke ding achter me. Wacht maar dacht ik bij mezelf, jouw beurt komt zo meteen wel. Milan stond me flink door te neuken in mijn bek en ik voelde een heerlijk geil hoertje.

Plots trok Milan zijn harde pik uit mijn mond en kwam achter me staan. Ik keek om en zag dat het grietje een condoom rond de pik van de knul deed en hem nog even lekker in haar mond nam.

Ik ging om mijn rug liggen met mijn benen wijd omhoog en wachtte tot Milan stijve pik voor mijn neukgaatje zette.

Zonder pardon en zeker zonder enige waarschuwing duwde hij zijn pik in mijn soepel gelikte gaatje en ik kreunde het uit van genot.

Het grietje kleedde zich ook uit en met haar geile gladde kutje kwam ze op mijn gezicht zitten.

“Beffen jij” zei ze tegen me. Ha, ha dat had ze me niet te zeggen want ik wilde niets liever.

Jeetje! Wat was die meid nat zeg. Het kutsap liep over mijn gezicht. Stevig duwde ze haar natte kutje over mijn mond heen. Ondertussen hield lullenmans zich ook niet in en neukte me fel in mijn reet.

Fuck wat was ik geil. Dit had ik nog nooit meegemaakt, geil duwde ik mijn reet naar voren om de pik van Milan zo diep mogelijk in mijn geile neuk-gat te krijgen.

Het sletje bovenop me boog zich voorover om mijn pik in haar mond te nemen en meteen pakte ik haar hoofd vast en dwong haar om mijn stijve zo diep mogelijk in haar slettebek te nemen. Ik hoorde haar kokken en genoot van het geluid. Milan lachte naar me en moedigde me aan om haar keihard in haar bek te neuken.

Ik voelde aan mijn pik dat ik dit niet zo heel erg lang ging volhouden want het zaad bruiste in mijn ballen. Ik gaf dit ook aan het grietje en ze begon als een gek nog harder te zuigen aan mijn lul.

Ook Milan begon als een gek te stoten in mijn reet en ik voelde aan zijn lul dat hij ook op het punt stond om het condoom vol te spuiten maar dat was niet wat ik wilde. Ik wilde samen met dit geile grietje de heerlijke lul van knulletje leegzuigen en het warme zaad in mijn gezicht voelen spuiten.

Het meisje waar ik de naam nog steeds niet van wist en ik gingen op onze knieën voor lul-man zitten en begonnen hem om de beurt te pijpen en te likken. Ik zoog zijn lul diep naar binnen en het grietje likte aan zijn ballen en zijn kontje.

“A! Ja! Ik ga komen” kreunde lul-man en het grietje kwam naast me omdat zij ook een deel van het warme zaad wilde.

Dikke vlokken met hete mannenpap spoot uit de lekkere lul van de knul en ik probeerde zoveel mogelijk in mijn mond op te vangen. Wat een genot was dit.

Lulletje stond uitgeput na te hijgen terwijl sletje en ik aan de praat raakte.

“Tsja… das lekker, wij zijn allebei nog niet klaargekomen terwijl hij daar heerlijk zijn warme zaad kwijt is.”

Ik vroeg of ze net als ik hier uit de buurt kwamen.

Wij wonen sinds niet al te lange tijd in Duffel.

Nou mijn bek viel open van verbazing aangezien ik daar al lange tijd woon.

We hadden nog veel te bepraten en ik ben later met hun mee naar huis gegaan om ons hete spel voort te zetten.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *