Echtgenoot krijgt verrassing

()

“Ik heb een hele mooie verrassing voor je verjaardag, dus sta om zeven uur vanavond keurig aangekleed klaar, dan kunnen we gelijk op pad.” Mia keek naar het Whatsappje van haar man en gelijk naar de klok. Het was al vijf uur, dus ze moest zich haasten. De grote lul had gedaan alsof hij haar verjaardag een beetje vergeten was, maar dat geintje haalde hij elk jaar uit, dus ze wist ondertussen beter. Ze vroeg zich wel af wat er zou gaan gebeuren. Hij had niet gezegd wat ze moest aantrekken, dus ze besloot op zeker te gaan en netjes te gaan.

Ze ging uitgebreid douchen, trok een strak jurkje aan waarmee ze waarschijnlijk ook in een goed restaurant mee zou wegkomen en ging op de bank zitten. Ze was tevreden met zichzelf, want het was kwart over zes en ze was al helemaal klaar. Stipt om zeven uur stond haar echtgenoot voor de deur en gingen ze op weg naar haar verrassing. Haar man parkeerde de auto bij een aardig duur hotel waar ook een restaurant bijzat. ‘We gaan dus uit eten,’ dacht Mia bij zichzelf, ‘niet zo origineel als ik van hem gewend ben, maar wel lekker.’

Ze liepen echter aan het restaurant voorbij en pakten de lift naar de zevende etage van het hotel. Mia begon steeds benieuwder te worden naar de verrassing, want ze wist even niet meer wat het zou kunnen zijn. Pas toen ze in de hotelkamer binnen waren gelopen, had ze door dat het geile seks ging worden. Ze zag dat een andere vrouw al stond te wachten en Mia slaakte een verrukt gilletje. Een trio met een mooie vrouw erbij dat was alweer een tijdje geleden.

“Maak kennis met Paula, je shemale date voor vanavond”, zei haar echtgenoot, “een knappe vrouw die ook nog eens een grote pik hebt.”

“Ben je een shemale”, zei Mia verrast, “daar heb ik altijd al een keer seks mee willen hebben.”

“Dan is dit je kans”, zei Paula terwijl ze goedkeurend naar de mooie Mia keek. De blonde vrouw viel helemaal in de smaak bij haar en ze kon niet wachten totdat Mia haar grote pik in haar mond zou nemen. “Gefeliciteerd met je verjaardag schat”, zei haar man die zich al uitgekleed had en op een stoel naast het bed ging zitten om toe te kijken. Hij wilde zijn vrouw laten genieten van haar eerste keer seks met een shemale, voordat hij zich er ook mee ging bemoeien.

Mia was verrukt, dit betekende dat ze een paar tieten en een grote pik had om mee te spelen. Ze genoot van de ervaren Paula en beide vrouwen gingen helemaal los met elkaar. Paul, de echtgenoot, was ondertussen zo geil als een geil pak boter geworden. Dit was beter dan hij verwacht had, want hij had nog nooit seks gehad met een shemale erbij. Hij had wel een groot aantal pornovideo’s bekeken en moest zeggen dat hij er aardig opgewonden van raakte.

Hij stond op en wenkte Paula dat ze moest gaan staan. Mia wist gelijk wat er van haar verwacht werd en begon de beide pikken oraal te verwennen. Eerste pijpte ze haar man en daarna Paula en hield dat vol totdat ze echt hard geneukt moest worden. Ze ging op het hotelbed liggen en zei tegen Paula dat ze haar hard moest neuken. Die liet zich dat geen twee keer zeggen en begon de knappe echtgenote stevig te neuken. Ze hield wel van een maagdelijke vrouw als het om shemale ging.

Paul was ondertussen voor het bed gaan staan, zodat hij kon toekijken hoe Paula zijn vrouw aan het neuken was en Mia hem kon pijpen. Hij was zo geil als een pak geile boter en Mia voelde dat hij, sneller dan normaal, op het punt van klaarkomen stond. Ze begon hem sneller te pijpen, terwijl ze stevig geneukt werd. Na een minuut voelde ze de eerste stralen sperma in haar mond en keurig slikte ze alles door.

“Als het een beetje meezit, is dit niet de enige lading voor vanavond”, dacht ze bij zichzelf toen ze Paula op haar rug op bed duwde en haar ging berijden. Ze vond het heerlijk om naar de grote tieten van de shemale te kijken, terwijl ze door haar geneukt werd. Ze neukte zichzelf naar het eerste orgasme van die avond en nadat ze een beetje bijgekomen was, voelde ze dat Paula het ook niet lang meer ging houden. Vlug gebaarde ze dat de mooie shemale naast het bed moest gaan staan en ging ze zelf voor haar op haar knieën zitten. Ze nam de grote pik van Paula in haar mond en begon haar vakkundig klaar te pijpen. Ze werd beloond met nog een lading zaad in haar mond en ze vond het heerlijk.

De drie waren even op bed gaan liggen om bij te komen en energie op te doen voor de volgende ronde. “Weet je”, zei Mia plotseling, met een grote glimlach op haar gezicht, “we kunnen best goede vriendinnen worden. Een vrouw om mee te shoppen die je daarna naar een orgasme kan neuken en ook nog eens mooie tieten heeft. Wanneer trek je bij ons in?”

Bi-Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *