Op kamers

()

Na mijn middelbare school had ik al snel besloten dat ik op kamers wilde. Iedere dag bij mijn ouders te zitten leek mij maar niets, bovendien dachten ze van elke jongen die ik meebracht dat ik met hem naar bed ging. Maar zo’n meisje was ik niet, ik was zelfs nog maagd. Ik ging daarom naar een andere stad om te studeren.

Via een meisje dat ik op een open dag had leren kennen vond ik gelukkig een kamer. Ik had nu een mooie grote kamer in een huis met nog twee andere meiden, die al wat langer studeerden, Sofie en Magda. Daarbij hadden we ook nog een grote gezamenlijke woonkamer.

Na een maand ongeveer kwam ik een keer laat terug van college, we hadden nog wat gedronken en het liep ondertussen al tegen twaalven, maar dat kon mij niets schelen. Ik had toch geen ouders die op mij letten. Toen ik de woonkamer inliep om nog wat spullen te pakken zaten Sofie en Magda nog voor de TV.

“Zo,” zei Sofie,”daar heb je onze laatkomer. Waar kom jij nu nog vandaan?”

“Och, uit de kroeg,” zei ik en pakte mijn spullen van de tafel.

“Was het gezellig?” wilde Sofie weten.

“Ach ja, je kent dat wel: gezellig samen een borrel dus dan wordt het vanzelf gezellig. Alleen die Gert bleef maar naar me staren, de engerd.”

“Daar kan ik me wel iets bij voorstellen.” zei Magda, terwijl ze opstond en naar de keuken liep.

“Jij ook een wijntje, Anna?”

“Ik wilde eigenlijk maar naar bed gaan”

“Wij gaan ook zo, maar drink nog één met ons mee.”

Ik gaf toe en ging op de bank zitten naast Sofie. Magda kwam ook naast me zitten en we dronken onze wijn en praatten over de colleges die we volgden. Ook een tweede en derde glas wijn volgden.

Plotseling stond Sofie op en deed de TV uit: “Zo, ik ga naar bed.” zei ze,”Jullie ook?” “Ja, we moesten ook maar eens gaan.” zei Magda,”Kom op Anna.” Ze pakte mij zo op, wat voor haar niet zo moeilijk is, want ze is erg sterk.

Ik vond het wel grappig en liet haar maar begaan. Tot mijn verbazing liep ze haar eigen slaapkamer in en legde mij op haar bed neer.

“Verkeerde deur,” zei ik en wilde opstaan.

“Nee hoor” en ze begon zich uit te kleden,” jij slaapt toch wel bij mij vannacht. Ik ben namelijk bang in het donker en mijn nachtlampje is kapot.”

Ik vond het een vreemd verhaal, maar ach, wat kon het nu voor kwaad. Als zij het toch fijn vond. Ik bleef dus liggen en keek naar Magda, terwijl ze zich uitkleedde.

Magda droeg namelijk altijd wijde truien, broeken en rokken en ik wilde haar wel eens naakt zien. Was ze eigenlijk dik of juist niet. Onder haar trui kwamen haar borsten te voorschijn. Nou die mochten er zijn. Lekkere stevige tieten, ongeveer even groot als de mijne of zelfs nog groter. En haar tepels waren ook groot, net hele grote aardbeien. Ze schopte haar slippers uit en trok haar broek ook uit. Daar kwamen toch twee slanke lange benen te voorschijn. Dik was ze niet bepaald. Ook haar slipje trok ze uit en ik kon haar lippen zien tussen het schaamhaar. Wat een meid! En wat een lichaam! Als ik een jongen was wist ik het wel! Ze schoof naast mij op het tweepersoonsbed en keek me aan.

“Zou jij je kleren ook niet uitdoen?”

“Ja, ik haal direct mijn nachthemd,” zei ik en stond op.

“Kom nou, ik heb ook niets aan. Je zult echt geen kou vatten zonder dat hemd. En bovendien zo warm is die ook niet. Als je het koud krijgt kruip je maar tegen mij aan.”

Ik lachte en begon me uit te kleden. Ik vond het wel gênant en keek niet naar het bed waar Magda lag. Met alleen nog een slipje aan kroop ik tussen de lakens. Het was wat onwennig in dat vreemde bed en dan ook nog naast een vrouw. Ik draaide mijn rug naar Magda toe. Magda deed het licht uit.

“Welterusten Anna.” “Welterusten.”

Langzaam zonk ik in slaap. Het was een lange dag geweest en zoveel alcohol was ik niet gewend.

Plotseling voelde ik een hand op mijn heup. Ik duwde de hand weg en probeerde weer te slapen. Maar de hand bleef terugkomen. Na de derde keer draaide ik me om en keek Magda aan. Ze leek te slapen dus ze zou wel wat gedroomd hebben. Daar kwam die hand weer. Langzaam gleed hij naar mijn slipje. Ik voelde mijn tepeltjes hard worden en mijn kutje werd nat. Ik duwde de hand weg, maar weer kwam hij terug. Nu op mijn borst en op mijn tepel. Ik hoorde zacht gegrinnik naast me, terwijl de hand mijn tepel masseerde.

“Zo dus je vindt het lekker?” en Magda gleed dicht tegen me aan. Ik voelde twee tepels in mijn rug prikken. Ze deed het dus niet in haar slaap, maar met opzet. Ik schrok en wilde haar hand wegduwen, maar ze was me voor.

Ze draaide me op m’n rug en ging op me zitten, terwijl ze nu met beide handen mijn borsten masseerde. Ik zag haar tieten heen en weer zwaaien door de heftige bewegingen.

“Nee,” zei ik,” ik wil niet. Doe dat nu niet.”

“Ik voel dat je het wel lekker vindt” en ze glipte met een hand in mijn broekje. Mijn kut was drijfnat!

“Niet doen” riep ik harder, maar ze bleef doorgaan. Plotseling ging de deur open en Sofie kwam binnen.

“Wat gebeurt er?” Ze kwam bij het bed staan en zag mij liggen. Ze begon te lachen en boog voorover. Ik zag dat zij ook naakt was en haar borsten kwamen dicht bij mijn hoofd. Plotseling zoende ze me vol op m’n mond. In een reflex zoende ik haar terug en voelde haar tong rond de mijne draaien.

“Ze vindt het lekker,” hoorde ik Magda zeggen en ze kneep plotseling in mijn tepel. Mijn mond schoot los van Sofie en ik gaf een schreeuw.

“Hoor eens, hoe geil” zei Magda.

Ik wilde haar van me af duwen, maar Sofie greep mijn handen.

“Niet doen, ze is toch sterker en het valt allemaal wel mee.” Weer een kneep. Ik gilde het uit, dit viel niet mee.

“Gore slet, ga van me af.” Ik probeerde haar met mijn benen weg te krijgen, maar ook dat lukte niet. Nu tastte ze weer aan mijn schaamlipjes. Ik voelde haar vinger over mijn lippen glijden. Ik werd steeds natter en mijn ademhaling werd zwaarder. Ik werd verkracht in mijn eigen huis! Door mijn eigen vriendinnen!

“Vuile teef, haal je handen uit mijn kut.”

“Wat een lekkere tieten,” zei Magda,”zal ik je nog eens in je tepel knijpen?” En weer was er die pijn. Ik wilde haar wegduwen met mijn handen, maar die had Sofie met handboeien aan het bed vastgemaakt. Het werd steeds enger, ik had het niet meer.

Plotseling voelde ik touwen om mijn benen. Ik probeerde me los te rukken, maar Sofie en Magda hielden samen mijn benen in bedwang en bonden ze aan het voeteneind vast, wijd uit elkaar. Nu werd ik echt bang.

“Sletten, gore teven! Laat me los. Ga van me af.” Magda ging van me af en ging naast me liggen. Sofie kroop tussen mijn benen. Ik kon niet zien wat ze deed, want mijn borsten lagen in de weg. Ineens voelde ik haar tong aan mijn klit. Wat een gevoel. Ik werd steeds natter, ondertussen was er geen droge draad aan mijn slipje. De tong verdween en ik voelde twee handen in mijn slip. Sofie rukte het stringetje van mijn lijf en daar was haar tong weer. Oh, wat was dat geil.

Magda’s mond kwam op mijn tepels en ze begon ze te likken. Eerst de een, dan de ander. Dit was nieuw voor mij, twee meiden die met hun tong aan mij zaten. Ik hield het niet en begon te schokken over mijn hele lijf. Gillend kwam ik klaar. Ik voelde dat Sofie haar best deed alle vocht op te slurpen. Nu begon Magda in mijn tepels te bijten, niet hard, maar het deed wel pijn. Ik voelde er echter niet veel van, want ik kwam alweer klaar, zo geil was het. En Sofie bleef maar zuigen en likken, haar hele gezicht glom van het vocht toen ze omhoog kwam.

“Zie je, wel het valt wel mee, of vond je het niet lekker?”

Ik knikte, “het was geweldig.” Uitgeput deed ik mijn ogen dicht.

“Oh nee, zo snel kom je er niet vanaf,” zei Magda en ze kroop bovenop me. “Ik wil ook, kom op, likken!”

Haar kut verscheen boven mijn mond. Dit ging me te ver en ik deed niets. Ik ging geen vrouw likken. Langzaam liet ze zich zakken en haar grote schaamlippen zakten om mijn mond. Ik kon geen kant op en stikte bijna. Toen deed ik mijn mond open. Er druppelde iets naar binnen en ik proefde, dit was heerlijk. Ik wilde meer en begon te likken. Magda begon op mijn gezicht heen en weer te rijden en werd steeds geiler. Sofie zoog nu op mijn tieten en ik voelde haar hand op mijn kut. Ook ik werd steeds wilder en begon steeds meer te schudden. Plotseling stroomde een hele lading geil uit Magda ’s kut en ik moest hard slikken om niet te verdrinken. Dit maakte mij zo geil dat ik ook weer kwam en Sofie dook naar mijn kut om alles weer op te slubberen.

Magda klom van me af en hielp Sofie hard mee om alles weg te krijgen. Nu begonnen ze samen mijn kutje te likken en ik kon me niet bewegen. Oei, wat was dat lekker zeg, ik wilde ze wel zoenen. Toen kwam Sofie boven mijn gezicht zweven en ik rekte me uit om bij haar kutje te kunnen.

“Ze vindt het echt lekker, moet je kijken, Magda.”

Magda kwam naast mijn hoofd zitten en lachte. “Ze wil vast dat je van haar af gaat.” “Nee,” riep ik,” kom hier met die geile kut.”

De meiden lachten en Sofie kwam op me zitten. Wat een klein gaatje! Ik duwde mijn tong tegen haar kut en begon te likken. Ook haar klit kwam aan de beurt. Ik zoog en likte haar zo hard ik kon. Schokkend en schreeuwend kwam ze klaar: “Aaaah, geile teef, je weet wel hoe je moet likken. Ooooh, wat geil. Oooh, Aaah, toe Anna. Hou me vast Magda, ik kom klaar!”

Magda klom ook op me en nu had ik twee kutten voor mijn gezicht. Ik likte ze om beurten tot beide meisjes van me af vielen. Naast me lagen ze te zoenen. Sofie draaide zich om en begon Magda te likken, die haar op haar beurt likte. Allebei likten ze om het hardst en geen van beiden wilde voor de ander onderdoen. Eerst kwam Magda klaar en kort daarna Sofie. Ze schreeuwde het weer uit.

“Ooooh, m’n kut staat in brand. Ik ben zo heet.”

Ik vroeg haar om op mij te komen zitten, zodat ik haar kutje met mijn tong kon verkoelen. Zacht zoende ik haar kutlippen en streelde haar klit met mijn tong. Magda kwam boven mij staan en liet zich uitgebreid door Sofie beffen. Het vocht liep eruit en nu kreeg ik het vocht van beiden in m’n mond. Ik werd steeds geiler, helemaal toen Magda klaarkwam. Het sap gulpte uit haar kut zo over mijn gezicht. Magda stapte weg en ik concentreerde me weer helemaal op Sofie. Zacht kreunde ze onder de aanraking van mijn mond en tong.

“Oooh wat doe je dat lekker. Wat geil.”

Ik bleef haar likken en wilde zelf ook komen.

“Magda, waar ben je? Ik wil ook. Lik me. Toe.”

“Ik heb iets veel beters” kwam het vanuit de hoek van kamer en ik voelde dat ze tussen m’n benen ging zitten. Ze duwde m’n lipjes van elkaar en ik voelde plotseling iets hards in m’n kut glijden. Een dildo!

“Nee, niet doen, ik ben nog maagd,” riep ik, maar het hielp niet steeds dieper kwam de dildo. Hoe lang was dat ding wel niet! Het deed pijn en ik voelde m’n kutje opgerekt worden, want het was geen kleine dildo.

Plotseling begon de dildo te trillen. Een vibrator! Ik werd steeds geiler en begon Sofie nog heftiger te likken. Magda hielp ondertussen de vibrator een handje en likte mijn klitje. Ik kwam en kwam en kwam.

Ondertussen kwam Sofie ook en stroomde mijn mond over van haar geil. Ze gilde het weer uit en begon mij te zoenen, maar al snel zakte haar tong naar beneden en hielp ze Magda mee. Ik had het nu echt niet meer. Ik kwam steeds heftiger en heftiger. Zo geil was het. Ik schokte hevig en zag mijn tieten als trilpuddingen bewegen, met twee kersjes erop. Nee, zelfs twee grote kersen. Zo groot had ik mijn tepeltjes nog nooit gezien. Ik kwam zo heftig dat ik uitgeput in slaap viel.

Ik voelde een hand die mij door elkaar schudde.

“Wakker worden, Anna.”

Ik voelde dat ik losgemaakt was en zag Sofie ’s gezicht boven het mijne.

Ze vroeg: “En, hoe was het?”

“Geweldig” antwoordde ik.

“Zei ik toch?”

Die nacht sliepen we met z’n drieën dicht tegen elkaar aan in Magda ’s bed. En ik droomde nog lang van deze nacht.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *