In de kamer

()

In de eerste kamer staat Lotte, haar jaargenoot in het tweede jaar logopedie.

“Kleed je uit,” zegt ze. Marie trekt haar bloesje en rok uit. Ze heeft mooie lingerie aan. Die moet ook uit.

“Ook je schoenen,” zegt Lotte zacht. Alles wat ze zegt, zegt ze zacht. Meestal fluistert ze. Marie mag haar bril aanhouden, als ze wil, maar die zet ze zelf liever af.

Ze is helemaal naakt nu. Lotte opent de deur naar de tweede kamer. Het is een grote ruimte, een beetje kil. Het laatste daglicht vermengt met straatlicht, valt door de ramen naar binnen. De kamer is helemaal leeg, op één stoel helemaal in het midden na. Er is een deur naar een badkamer. Dat was beloofd. Onzeker loopt ze naar de stoel en gaat zitten. Het lijkt of ze lager zit dan op een gewone stoel. Veel scheelt het niet. Daarna is het even wachten.

Ze kijkt niet achterom, maar hoort hoe de deur opengaat en gesloten wordt. Twee mannen komen voor haar staan. Het zijn de twee assistenten van pedagogie, Ben en Victor. Ze zijn allebei naakt, en hebben allebei een volledige erectie. Marie kijkt naar de twee mannen. Ze lijken een beetje op elkaar, denkt ze. Allebei vrij gespierd, meer dan je zou denken als je hen op de faculteit ziet. Ben heeft kort blond haar, en tatoeages. Victor heeft donkerblond krullend haar. Hij heeft ook wat borsthaar.

Beide mannen hebben hun schaamhaar weggeschoren. Marie heeft het nooit zo gezien. Haar vriend knipt het bij, en scheert het weg op zijn zak. Bij deze jongens is het mooi, zo glad, omdat ze geen buikje hebben, en gespierde dijen. Hun pikken zijn even groot. Niemand zegt een woord. Marie kijkt naar Ben, van kop tot teen. Dan naar Victor. Die glimlacht even. ‘Het gaat gebeuren’, denkt ze. Maar eerst is er het moment voor het gebeurd. De spannende seconden waarin alles zich oplaadt.

Dan beginnen beide mannen te rukken. Traag, met hun hand vol om de schacht. Ze duwen hun heupen naar voor, zodat ze nog groter lijken. Ze kijken naar Marie. Zij voelt hun lust. Ze ziet hoe hun ogen wazig worden. Fantaseren ze? Denken ze aan andere posities? Of hebben ze genoeg aan wat ze zien, aan hun samenzijn, met drie, in dit moment?

Ben knijpt in zijn ballen. Even raken de blikken van beide mannen elkaar. Ze zijn niet echt met elkaar bezig. Het is eerder of ze samen een eenheid vormen, een machine met vier armen, vier handen en twee pikken. Twee hoofden, één gedachte. Victor heeft een druppel voorvocht op zijn eikel. Met zijn duim veegt hij het weg. Het vocht wordt smeer voor de pik in zijn hand.

Marie ziet de machine voor zich. Een proces dat zich voltrekt in haar aanwezigheid. Of is ze er deel van? Ze raakt haar kut aan, merkt dat ze helemaal nat is. Ze mag niet te veel bewegen, maar ze heeft een vinger nodig. Het moet. Ze vingert zichzelf met haar middenvinger. Haar andere hand gaat over haar licht behaarde venusheuvel naar haar clitoris. Als ze niet begint te schokken blijft het moment intact. Dan breekt de magie niet. Terwijl ze met zichzelf speelt kijkt ze naar de rukkende mannen. Even kreunt Ben. Ze zweten allebei.

Het is of Marie haar lichaam verlaat, en alles vanop een afstand ziet. Twee mannen, als Griekse beelden, elk aan een zijde van een klein vrouwenlichaam. Ik zie eruit als een schoolmeisje, denkt ze. Het slimste meisje, met de mooiste jongens, in een eeuwenoud ritueel waarin onschuld verloren gaat. Het lijkt een tableau vivant, een kunstwerk dat staat voor de vruchtbaarheid, de zonde, de lust en de tragische afgrond.

Ze merkt dat Ben en Victor nu helemaal in hetzelfde ritme aan het rukken zijn. Gelijk gaan hun handen op en neer over hun pikken. In hetzelfde tempo gaat zij met haar hand over haar klit. Het is supergeil, denkt ze, maar ik ga niet klaarkomen. Dit is ons moment, niet het mijne. Ze daalt terug af in haar lichaam. Ik ben mooi, denkt ze even. Mooi, maar eenzaam.

Dan grijpt Ben haar hoofd. Hij zet het ene stapje dat hen nog scheidde, en drukt zijn lul tegen haar aan. Het orgaan neemt bijna heel haar gezicht in beslag, van zijn ballen tegen haar kin, de schacht tegen haar lippen, neus en linkeroog, tot zijn eikel net boven haar wenkbrauw. De geur is geil, windt haar op tot de rand van een orgasme. Als ze door zou zetten zou ze klaarkomen als nooit eerder. Ze stopt met masturberen.

Ben rukt niet meer, hij stoot in zijn hand, op haar gezicht. Niet voor lang. Met één enkele kreun schiet hij zijn zaad in haar haar. De tweede straal komt op haar voorhoofd. De derde is eerder een naschok. Ze voelt Bens vochtige eikel even langs haar kaak gaan. Hij zet een stap achteruit. Victor richt zijn pik nu op haar. Ze ziet hem trillen. Zijn benen beven, en zijn eikel lijkt nog een beetje paarser te worden. Ze opent haar mond. Victor komt klaar, op haar lippen. Ook hij zet een stap terug.

Marie voelt het zaad van twee mannen over haar gezicht lopen, proeft hen allebei in haar mond. Een druppel valt van haar kin op haar linkerborst. Ben en Victor hebben het gezien. Voor altijd.

Beide mannen verlaten zwijgend de kamer. Marie kijkt niet om. Ze zit op haar stoel, naakt, en ze wacht. Ze hoort naaldhakken op de betonnen vloer. Lotte komt voor haar staan. Ze draagt kousen, en rode pumps. Verder heeft ze geen kleren aan.

“Ik heb alles gezien,” fluistert ze. Ze wijst naar de rechterbovenhoek van de kamer. Daar hangt een webcam.

“Het was geil,” zegt Lotte, “ik kwam klaar”. Marie kijkt naar haar jaargenoot. Lang blond haar, grotere tieten dan zij, kale kut met brede schaamlippen. Lotte haalt een vinger door Marie ‘s kut. Ze likt hem af. Ze buigt voorover. Hun monden raken elkaar, even.

“Je kleren liggen in de badkamer,” zegt Lotte. Ze vertrekt.

Als Marie de deur hoort sluiten staat ze op en gaat naar de badkamer. Ze neemt een douche, kleedt zich aan. Nadien lijkt het gebouw verlaten. Op straat is het donker geworden, en het regent.

Chinaski

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *