Emma

()

Emma had helemaal geen zin om bij haar oom en tante te gaan logeren. Dat kwam hoofdzakelijk doordat zij oom een klef ventje vond. En altijd al had gevonden, want toen zij nog maar acht of negen jaar was zat hij al aan haar billen te pulken. Hij was een viezerik. Toen ze twaalf was liet hij haar zogenaamd per ongeluk zijn grote worst zien. En natuurlijk in opgerichte toestand! Nou, daar was ze vreselijk van geschrokken, want ze had nog nooit een grotere pik gezien dan die van haar broertje. En die was nog maar zes! Nee, van haar oom moest zij niets weten. Haar tante, de zuster van haar moeder, vond ze aardig. En ook haar neef Leon ging wel. Hij was achttien en een jaar geleden had zij geprobeerd hem te versieren. Dat was overigens niet gelukt. Maar nu was ze ook achttien en ging alles misschien wat gemakkelijker. Haar tieten waren flink gegroeid en ook onder de gordel had zij heel wat voor een man in petto. Leon mocht daar best eens van profiteren Het viel allemaal erg mee.

Toen ze op een hete julidag in het huis van oom en tante aankwam bleek dat oom niet veel belangstelling had voor haar lichaam. Of deed hij maar alsof? De eerste nacht sloot ze haar kamerdeur af, hij mocht het eens in zijn hoofd halen, nietwaar? Maar hij rammelde zelfs niet aan haar deur en ze kon dus rustig slapen. Het was in de tweede week dat haar oom en tante een dagje weg waren, en ze bleven meteen ook maar een nacht weg. Zeker veel vertrouwen in hun zoon.

Emma ging op onderzoek uit in de slaapkamer van haar oom en tante. Ze wist dat er in de slaapkamers van getrouwde mensen soms leuke dingen te vinden waren! En waarachtig, tante bleek er een leuke liefhebberij op na te houden. In een kast, verborgen achter de lakens en handdoeken, vond zij een vrij fors uitgevallen vibrator. Ze bekeek het ding aan alle kanten en besloot er eens mee te gaan spelen. Zou oom er ook een hobby op na houden? Hoe ze ook zocht, ze vond niets dan een paar lekkere pornoboekjes, die ze op het brede bed aandachtig doorbladerde. En natuurlijk werd een gezonde meid daar hitsig van.

Haar slipje was in een ommezien nat, haar spleet stond open. Daar moest iets aan gedaan worden. Ze wist ook wel wat! Emma zei altijd tegen haar vriendin: ‘Ik vrij al jaren met mezelf!’ Dat ze nu in plaats van een vinger een vibrator in haar vagina zou stoppen leek haar opwindend. Ze had wel eens gehoord dat sommige vrouwen het met kaarsen deden. Flessen schenen ook heel goed te zijn, die waren lekker glad Maar er ging natuurlijk niets boven een levende lul! Zo’n dikke en harde leuter als die van haar oom. En er waren mannen die enorme lullen hadden! Om van de kloten nog maar te zwijgen. Het werd toch ook eens tijd dat er een man in haar leven en een pik in haar kut kwam. Maar voorlopig moest zij zich nog tevreden stellen met de vibrator van tante, de lul van oom hoefde zij niet. Misschien dat Leon…

Op haar kamer ging ze op haar bed zitten en trok haar slipje uit. Nou, ze kon de staaf zo wel naar binnen schuiven, zo geil was ze van die boekjes geworden. Haar schaamlippen stonden hongerig open en het sap liep uit haar schede. Jeetje, zo geil was ze in tijden niet geweest. Dan waren die boekjes toch nog wel ergens goed voor. Emma spreidde haar benen en bracht de vibrator in haar kutje. Maar nu, wat moest er verder gebeuren? Werkte het ding op batterijen? Ze trok hem weer uit haar spleet en bekeek de achterkant, drukte erop en hoorde een licht gezoem. De staaf trilde licht in haar hand. Ja, dat was natuurlijk wat vrouwen zo lekker vonden. Ze dreef het lange ding opnieuw tussen haar gezwollen labia en drukte hem flink door. Ze zou ook best een flinke erectie in haar kutje kunnen hebben. O ja, zonder een centje pijn, hoor! Ze drukte weer op de knop van het apparaat en voelde hoe de trillingen zich voortplanten door haar hele buik. Een zalig en heet gevoel was dat. Dit was pas lekker, ze wilde er lekker lang van genieten en niet te snel klaarkomen.

“Wel ja, stop ‘m er maar lekker in”, zei een stem opeens en ze schrok zich dood. En daar was alle reden voor, want de stem was niet van haar neef Leon, maar van een wildvreemde jongen van een jaar of achttien. Hij stond met grote ogen naar haar kut te staren en ze zag dat hij een flinke tent in zijn broek had.

“Wie ben jij?” Vroeg ze en trok de vibrator langzaam uit haar kutje.

“Ik ben Seppe.”, zei de knul lachend. “Je kan rustig doorgaan, hoor, ik kijk wel toe.”

“Als ik zo naar de bult in je broek kijk, geloof ik niet dat het bij kijken zal blijven.” Zei Emma.

“Je zegt het maar.”

“Eerst wil ik weten hoe je hier komt.”

“O, ik ben een vriend van Leon. Is hij niet thuis?”

“Nee, hij is niet thuis. En ik weet ook niet waar hij dan wel is. Maar dat is geen bezwaar, je kunt hier op hem wachten. En om de tijd te korten, doen we een spelletje.”

“Akkoord.”

“Heb je ervaring met meisjes?”

“Ja hoor, ik heb iedere week een andere griet.” Bluft hij.

“Dan heb je zeker geen bezwaren als ik eerst een minuut of wat pijp?”

“O nee, maar we kunnen ook direct gaan neuken, Emma.”

“Hoe weet je dat ik Emma heet?”

“Leon heeft me over jou ingelicht. Hij wil met je naar bed, maar ik geloof dat ik hem voor ben.”

“Ja hoor, jij mag eerst je pik in deze maagd steken. Maar niet zo gauw spuiten, hoor.” “Je komt bij mij wel aan je trekken” zei hij. Emma knikte en staarde naar zijn bobbel. “Over trekken gesproken, ik moet nog veel leren, want ik heb nog nooit een lul in mij poes gehad. Zou de jouwe er wel in passen?”

“Daar kunnen we snel achter komen” zei hij. “Als je het tenminste graag wil weten.”

“Met een wildvreemde vent neuken?”

“Waarom niet, ik heb er ook geen bezwaar tegen om met een wildvreemde meid te neuken!”

“Mannelijke logica, maar goed, jij je zin, ik ben ook de beroerdste niet.” Seppe liet zijn broek zakken en hield haar zijn rookworst voor.

“Mm… lekker lulletje. Goed stijf ook. Zal ik hem even op de proef stellen? Zo, even tussen mij lippen en dan tussen mijn onderlippen. Mm… zalig hoor, dat is me toch een lekkere pik!”

“O, zuig ‘m niet leeg, het is zo lekker! O jee, ik voel het in m’n ballen!”

“Dat moet ook.” Zei Emma tevreden. “Maar nu gaan we passen en meten.” Dat viel wel wat mee, want zij pik was niet van reusachtige lengte en ook de dikte was normaal te noemen, zodat hij in iedere kut zou passen. Maar Emma was eerst aan de beurt. Nadat zij uitgebreid met pik en ballen had gespeeld ging zij tot grote vreugde van Seppe op hem zitten en mocht hij nog niet precies weten wat zij wilde. Emma hielp hem echter snel uit de droom en stopte zijn penis fijn tussen haar schaamlippen, liet zich zakken en voelde hoe de eikel in haar heiligdom drong. O, wat een vernietigende kracht ging er van die pik uit! Ze bleef trillend op hem zitten en kneep in haar schede.

“O jee, die zit er meteen goed ver in, Seppe” zei ze, tussen haar dijen neerkijkend op zijn zak met testikels. Seppe streelde haar jonge borsten en draaide voorzichtig aan haar tepeltjes, die zo hard als zijn lul aanvoelden.

“Niet te geil, Seppe. Ik wil je straks zien spuiten. Ik heb nog nooit een pik zien klaarkomen. Je moet het in m’n gezicht spuiten, hoor.”

“Daar hoort het niet thuis.”

“Nee, in m’n kut zeker. En dan ben ik over negen maanden moeder. En jij vader!”

“Dat lijkt me niks.” Zei Seppe. “Dan maar in je gezicht, dat is toch ook lekker geil.” Met haar handen steunde ze op zijn knieën en met haar kont ging ze rustig op en neer. Zo neukte ze zijn pik een hele poos, maar opeens kwam ze tot stilstand.

“Ik voel me hoerig.” Zei ze. “Maar ik wil nu dat je me van achteren naait. Eerst liggend, dan zoals de hondjes het doen. Dat vond ik als klein meisje al zo’n fascinerend gezicht. En vooral als ze dan aan elkaar vast bleven zitten. Later kreeg ik er zelf ook jeuk van.” “Ik hoop dat wij niet aan elkaar vast blijven zitten” zei Seppe grijnzend. “Ik weet niet of we met een emmer water van elkaar los te krijgen zijn.”

“Het overkomt ons niet, of we moeten plompen.” Zei het meisje.

“Plompen?”

“Ja, plompzakken, je zak ook in m’n kutje” verduidelijkte zij. “Maar dat is gevaarlijk.” Seppe ervoer dat het ook zonder zijn kloten in haar kut er opwindend en lekker was. Ze lag voor hem gereed, op haar rug, een tikje op haar ene zij, een been hoog in de lucht, haar lekkere neukgroeve open en glanzend van het geilvocht uit haar schede.

“Steek je lul erin, Seppe.” Zei ze hitsig. “Neuken wil ik je tot je je lul niet meer stijf kunt krijgen, jochie.” Zo ver was het nog niet, zijn lul stond als een mast overeind en hij was stijver dan ooit. Een puike erectie, dat voelde het meisje ook wel toen hij achterlangs in haar vagina drong. Heel diep bracht Seppe zijn hete neuker in het meisjeslichaam en toen hij niet verder kon begon hij zachtjes te stoten en te roeren. Emma kreunde van wellust en graaide naar zijn zak met ballen, die ze stevig begon te masseren. Seppe pakte haar borsten en speelde er verrukt mee. Wat was zo’n meisje toch een lekker speelgenootje!

“Zal ik nu op m’n knieën gaan liggen?” Vroeg ze hijgend. “Ik ben zo geil als boter, voel je dat wel?”

“Het geil loopt gewoon als boter uit je kut”, beaamde Seppe en hij trok zijn snikkel uit haar schede. Ze nam de nieuwe houding aan en stak hem haar malse billen toe. Haar kut geurde heerlijk naar neuken en bronstig schoof Seppe zijn eikel tussen haar rode schaamlipjes, drukte genietend door tot aan zijn kloten en zoog melodieus. Hij legde zijn handen op haar billen en keek naar kut en pik terwijl hij rustig doorneukte.

“O, wat lekker, lekker, lekker.” Jammerde Emma. “Ga nog even door, zo ja, lekker stoten in m’n kutje. O, dat is toch zo fijn, neuken is zo heerlijk, Seppe!”

“Kom je klaar?” Vroeg hij.

“Ja! O ja, ik kom al klaar!” Riep ze opgewonden. “Neuk dan, Seppe, neuk me klaar met je grote tamp! O jongen, wat doe je dat zalig, wat neuk je me fijn klaar!” Haar orgasme was zo hevig dat Seppe bang was dat ze zijn lul zou afknijpen. Ze ging tekeer als een varken dat geslacht werd, zo afgrijselijk schreeuwde ze. Hij bleef neuken tot ze rustig werd en streelde haar fijne tepeltjes. Wat was het toch lekker om zo’n meid een beurt te geven! Toen ze klaar was viel ze hijgend vooruit. Hij zoende hij haar prachtige billen, likte met zijn tong ertussen en zei.

“Ik sta op barsten, schatje.”

“Ik help je wel van je volle kloten af.” Zei Emma en ze greep zijn lul. Heel teder en toch geil schoof ze zijn voorhuid heen en weer over de eikel, stopt even en nam het hete ding tussen haar lippen, gaf hem een lik met haar lenige tongetje en trok weer verder. En terwijl ze trok, kneedde ze zijn ballen als een volleerde hoer die al tienduizend klanten had afgetrokken. Of deed ze het lekkerder dan een hoer? Dat wist Seppe niet, hij was nog nooit bij een hoer geweest.

“Kom maar lekker.” Zei Emma. “Laat je pik maar lekker spuiten, ik vang het zaad wel op in mijn mond. Laat het maar komen, spriets het over m’n tietjes”. En dat gebeurde ook. Ze kreeg de volle laag uit zijn snelvuurkanon. Hij spoot recht in haar gezicht en Emma ving het zaad behendig op met haar mond, proefde rillend en smeekte om meer. Ze perste het met snel bewegende hand uit zijn kloten en het was verbazingwekkend om te zien hoeveel sperma er uit de eikel van Seppe spoot. Maar ja, hij was jong en bloedgeil. Sommige mannen spuiten enkele druppels, maar er zijn ook mannen die een kopje kunnen vullen! Zo was het ook met Seppe gesteld, hij bleef vrolijk spuiten en gaf Emma een royale portie van zijn zakinhoud. Toen er niets meer kwam hield het meisje nog niet op. Ze nam zijn lul in haar mond en zoog verwoed aan de eikel. Maar er kwam niets meer, hoe lekker ze het ook deed en met zijn ballen speelde.

“Het is op.” Zei Seppe. “Misschien dat we straks…”

“Nee, straks is mijn neef aan de beurt.” Zei Emma. “Ik denk dat die ook nog wel een portie voor me heeft. Kom dus maar over een paar dagen terug, Seppe. En niet aan je lulletje trekken, dan heb je weer een flinke portie voor me!”

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *