Massage

()

Wat me nu toch is overkomen. Afgelopen zomer was ik (33) met mijn man en mijn twee kinderen in Egypte met vakantie. We hadden gekozen voor een groot resort aan de rode zee. Daar lagen we dan, met 40 graden in de schaduw lekker van de zon te genieten, toen er een Egyptische medewerkster van het sportcenter ons kwam informeren over de verschillende massages die je daar kunt krijgen. Mijn man zei dat hij wel bij de kinderen zou blijven en ik me maar eens lekker zou moeten laten verwennen. Samen met mijn man koos ik voor de uitgebreidste massage die ze er hadden, de Cleopatra massage. Mijn man voerde de onderhandelingen over de prijs en werd het met haar eens voor de helft van het bedrag. Hij gaf aan haar te kennen, dat het wel een man moest zijn die mij zou gaan masseren. Deal. De afspraak was gemaakt. Deze avond zou ik me eens lekker laten verwennen.

Na nog even te hebben gezwommen ging ik mij in de hotelkamer nog even douchen en scheerde ik de laatste stoppels van mijn kutje, waarna ik mijn bikini en mijn sexy jurkje aantrok. Mijn man zei dat ik maar lekker moest genieten en daar ging ik dan. Het was eigenlijk wel spannend, je moet weten dat mijn man en ik al 13 jaar bij elkaar zijn en wij beiden erg trouw aan elkaar zijn. Dus ging ik nu met gemengde gevoelens naar de massage – een vreemde man zou me gaan masseren … spannend.

Daar aangekomen moest ik direct het afgesproken bedrag neertellen en mijn horloge in de kluis achterlaten. Een dame begeleide mij naar binnen. Er hing een aromatische geur van bloesem en het licht was gedimd. Ik kreeg een witte badjas en werd gewezen op de kleedkamer waar ik mijn kleren kon uittrekken. Nadat ik de kleren in de lokker had gedaan kwam het vrouwtje mij halen voor de gezichtsbehandeling en kreeg ik een masker, daarna nog de sauna in en toen nog even heerlijk het bubbelbad in. Het was opvallend rustig, vandaar dat mijn man waarschijnlijk zoveel had kunnen afdingen. Op de achtergrond draaide er een heerlijk rustgevend muziekje. Van de voorgaande behandeling, de sauna en het bubbelbad ben ik al aardig in een zweverige stemming gekomen.

Ik werd weer opgehaald door de gastvrouw en mocht mijn bikini weer aantrekken. In een klein kamertje stond een massagetafel waar ik op mijn buik op mocht gaan liggen. Mijn masseur stelde zich voor als Mohammed. Hij begon mijn voeten te masseren en ging daarna geleidelijk over op mijn benen. Het was zo heerlijk dat ik er een beetje dromerig van werd. Ik lag hier heerlijk van te genieten. Met stevige handen kneedde hij mijn kuiten en bovenbenen. Hij kwam met zijn vingers steeds dichter bij mijn slipje en masseerde even later de zijkanten van mijn billen met bewegingen naar de binnenkant van mijn bovenbenen. Hij nam nog wat extra olie en ging verder. Nu voelde ik zijn vingertoppen ook onder de rand van mijn slipje door glijden, steeds dieper mijn broekje in. Het voelde heerlijk, hoe hij met zijn gladde vingers langs mijn kale schaamlippen gleed. Als in een roes lag ik hier zachtjes kreunend te genieten. Soepel gleden zijn vingers heen en weer, totdat hij in een keer met zijn vinger diep in mij stootte.

Shit, wat gebeurt hier waren mijn eerste gedachten, mijn man, mijn kinderen, waar ben ik aan begonnen! Die gedachte verdween echter even snel als hij was opgekomen, zo heerlijk waren zijn vingers. Mijn man had het mij tenslotte opgedragen, ‘geniet er maar lekker van…’ dat waren toch zijn woorden? Ik gebruikte deze woorden gewillig als excuus om te laten gebeuren wat er gebeurde. Aangemoedigd door mijn zachte kreunen ging hij ijverig door, steeds dieper en sneller mijn kutje in, afgewisseld door lekkere langzame bewegingen, waarbij hij met zijn vingers heerlijk de binnenkant van mijn kutje verkende. Mijn eerste orgasme bleef dan ook niet lang uit, op het moment dat hij voor de tweede keer mijn vochtige gleuf met vier van zijn vingers vulde explodeerde ik. Nog nooit eerder was ik zo heftig klaar gekomen.

Nadat ik was klaargekomen gunde hij mijn kutje wat rust en knoopte hij mijn topje los, nam nog wat olie, kwam aan het hoofdeinde van de tafel staan en masseerde mijn rug. Heerlijk nagenietend van wat me daarnet was overkomen voelde ik dat hij tijdens het masseren steeds heftiger met zijn kruis tegen mijn hoofd aan duwde. Wat ik voelde was duidelijk een stijve pik. Toen ik opkeek zag ik dat zijn eikel al boven zijn broek uitstak. Verneveld door de sfeervolle muziek en aromatische geur die hier hing liet ik me nu helemaal gaan.

Ik greep met mijn beide handen de rand van zijn short en trok die omlaag, waarna ik zijn forse pik met mijn rechter hand naar mijn mond begeleide. Begerig slurpte ik zijn voorvocht op en gaf ik hem een heerlijke pijpbeurt, terwijl hij mij verder masseerde. Steeds dieper stak hij zijn lul in mijn mond. Jammer genoeg lukte het mij niet om hem helemaal in mijn mond te krijgen, daar was hij te groot voor.

Mohammed gebaarde mij even later om op mijn rug te gaan liggen, met mijn hoofd over de rand van de tafel hangend. Weer stak hij zijn lul in mijn mond. Mijn god wat ging die nu diep zeg, tot diep in mijn keel. Nog nooit had ik een pik zo diep in mijn keel gehad. Zijn bewegingen werden steeds sneller en zijn heerlijk kaalgeschoren balzak klotste als maar tegen mijn ogen. Ondertussen masseerde hij mijn borsten en kneep af en toe plagend in mijn tepels. Heerlijk, alle twijfels en zorgen waren verdwenen.

“You want more?” Vroeg hij mij en ik had nog niet eens Yes gezegd of hij ontdeed mij al soepel van mijn slipje en spreidde mijn benen. Met zijn hoofd kwam hij tussen mijn benen liggen en begon me heerlijk te beffen. Zijn tong maakte heerlijke bewegingen rond en tussen mijn schaamlippen. Wat een genot was dit. Plagend beet hij op mijn klitje en stak hij zijn tong diep in mijn gleuf. Ondertussen bleef hij ook mijn borsten heerlijk bewerken. Ook nu weer kwam ik heerlijk bevend van genot klaar.

Nu ontdeed ook Mohammed zich geheel van zijn kleding en een heerlijk wasbordje kwam te voorschijn. Hij gebaarde mij van de tafel te komen en met mijn handen de tafel vast te houden. Mohammed kwam achter mij staan en stak zijn lul vastberaden met een harde beweging tot diep in mijn gleuf. Godverd… riep ik hard, terwijl hij als een bezeten stier op mij in pompte. Steeds harder en harder. Dit wisselde hij af met langzame bewegingen waarbij hij zijn eikel plagend tegen mijn schede duwde. Ik wist nog maar nauwelijks wat er gebeurde of wij kwamen samen tot een hoogtepunt en hij spoot zijn zaad tot diep in mijn kut. Zijn zaad droop geleidelijk uit mijn gleufje langs mijn benen naar beneden Wat was dit heerlijk zeg!

Ik bedankte Mohamed voor zijn diensten en nog dizzy van wat me was overkomen ging ik terug naar onze hotelkamer, waar mijn man met een glas wijn voor zich op mij zat te wachten. De kinderen sliepen al.

“En, hoe was ‘t?” Vroeg hij. Na er een beetje voorzichtig omheen te hebben gekletst, vertelde ik hem toch maar voorzichtig het hele verhaal. In plaats dat hij boos op me werd wond het hem ontzettend op, en beleefde ik deze nacht nog twee orgasmen.

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *