De club van vier 4.6

()

Zaterdag avond: Het Mosselke

Na een weldoend slaapje werden we allemaal wakker toen de zon onderging en we in de schaduw kwamen te liggen.

“Man-man dat deed deugd” geeuwde ik.

“Hey Brecht, weet je wat we vergeten zijn door dit spektakel hier. Stef opent zijn club vanavond.”

“Verdorie, das waar ook. Zijn vriend opent een paaldans en stripclub in het Gentse en hij gaat daar wat DJ-en”

“Hebben jullie zin om mee te gaan” vroeg ik aan Kurt en Anke

“stripclub? Yep onmiddellijk ”

“Brecht, we moeten wel even over huis want zo kunnen we niet gaan” lachte Ellie

“Hoezo, stripclub is toch ook in je blootje.”

“Hey dommerik, om te strippen moet je wel eerst kleren aan, hé”

“OK dan, pikken we jullie op binnen een halfuurtje” vroeg ik aan Kurt en Anke.

“Ga jij zo naar huis, naakt in de auto” neem maar snel een short en T-shirt van Kurt, en jij mag wel iets van mij lenen” zei Anke.

Een halfuurtje later zaten we met z’n vieren in de auto onderweg naar Gent. De meisjes hadden afgesproken om hetzelfde kleedje aan te doen. En doorschijnend kort kleedje met glittertjes, daaronder hele hoge hakken, en dat was het zowat. Geen slipje, geen BH. Door de glittertjes kon je net zien dat ze geen ondergoed droegen, als je goed oplette dan zag je eigenlijk gewoon alles. Al zittend zaten ze ook op hun bloot achterwerk, zo kort waren de kleedjes. Lekker.

“Heeft er eigenlijk iemand honger?” Vroeg Kurt

We hadden allemaal honger maar meisjes waren eerst wat terughoudend omdat ‘ze er niet op gekleed’ waren, maar uiteindelijk won hun lege maag de strijd.

Bij de eerstvolgende afrit vonden we restaurant ‘Het Mosseltje” Op het reclamebord stond; ‘keuken open tot 23 uur’. Perfect want het was ondertussen al halftien. Het was zo’n typische uit de kluiten gewassen fermette, er stonden ongeveer tien wagens op de parking. Bij het uitstappen viel Kurt en mij op dat de jurkjes van de dames wel erg bloot waren toen ze hun jas aantrokken in de hoop niet te fel op te vallen. Bij Anke bleek zelfs de jas niet lang genoeg om de dansende kettinkjes aan haar piercings tussen haar benen te verbergen.

“Dit wordt fun” grapte Kurt zacht.

Het restaurant zat nog behoorlijk vol, en onze binnenkomst ging eigenlijk onopgemerkt voorbij.

“Een tafel voor vier, maar ik moet jullie wel meedelen dat de mosseltjes helaas uitverkocht zijn. Morgen start ons jaarlijks verlof en we hebben een beetje misrekend bij de bestelling. We wilden ook niet blijven zitten met overschot.”

“Geen probleem, we vinden wel iets op de kaart”

De vrouw die ons ontving wees ons een plaats toe in de hoek naast een tafel van zes mannen die al flink wat wijn ophadden. Ze was zo vriendelijk om onze jassen aan te nemen. Anke en Ellie aarzelden.

“Hey meiden, niet flauw doen, trouwens het is onbeleefd om met je jas aan te tafelen.” Ze keken mekaar diep in de ogen, alsof ze de moed zochten om dit te doen. Vreemd, als je weet dat die twee behoorlijk exhibitionistisch zijn en dan hier toch staan twijfelen.

Ze trokken gelijk hun jas uit en de vrouw nam die professioneel aan, terwijl haar ogen twinkelden. We merkten alle vier dat de vrouw zeer gecharmeerd was door onze meisjes. De mannen aan de tafel van zes ook want het werd plots muisstil. Dit gaf de dames de moed om hun kontje te draaien en aan te gaan zitten aan de kant waar ze het dichts bij die heren zaten.

De mannen hervonden traag hun evenwicht en er werd weer goed gelachen aan hun tafel. Maar dat alles terwijl ze hun ogen niet konden afhouden van onze vrouwtjes. Het ging ook moeilijk anders. Je kon gewoon zien dat ze met de blote billen op hun stoel zaten en hun borsten waren perfect zichtbaar doorheen het glitterstof.

De bestelling werd opgenomen door diezelfde vrouw, die bleek Gerda te heten en de eigenares van de zaak te zijn. Ze keek erg geamuseerd naar ons clubje en kon haar ogen niet van Ellie afhouden.

“Kan ik jullie het aperitief van het huis aanbieden?” Vroeg ze vriendelijk.

“Daar kunnen we geen nee op zeggen” antwoordde Kurt. We deden onze bestelling en enkele minuten later brachten ze onze drankjes. Bij het neerzetten van de drankjes raakte ze ‘per ongeluk’ de borst van Ellie aan.

“Excuseer”, zei ze ongemakkelijk.

“Het is niks hoor” lachte Ellie vriendelijk terwijl ze met haar hand langs het been van de vrouw streelde. Gerda kreeg vuurrode kaken en stapte ongemakkelijk weg.

De tafel naast ons had het duidelijk over onze mooie vrouwen, terwijl wij deden alsof er volstrekt niets aan de hand was.

“Jongens, ik moet even naar toilet” zei Anke, waarop Ellie zei dat ze meeging. Toen Anke recht stond bleek haar kleedje zo hoog zijn opgetrokken dat ze met haar kutje bloot in de richting van de zes mannen stond. Haar piercings blonken door het kaarslicht op de tafel.

Ellie stond recht en ook haar kleedje was serieus naar boven gekropen. Ik zag haar volledig naakte billen, dus die mannen hadden perfect zicht op haar muisje. Het werd dan ook muisstil aan de tafel. De meisjes maakten beide geen aanstalten om snel hun kleedje goed te trekken, integendeel, ze deden alsof ze het niet merkten.

“Tot zo, schat”, zei Ellie en paradeerde met haar half-bloot gat richting sanitair. Bij iedere stap trok ze het kleedje wat naar beneden, maar het duurde tot aan de deur van de toiletten voor haar kontje volledig bedekt was. Niet dat het veel verschil maakte, want je kon zo door het stof kijken. Anke deed zelfs de moeite niet om haar kleedje naar beneden te trekken, integendeel zelfs, bij iedere stap kroop het wat hoger, om zo met een compleet bloot achterwerk door de deur te verdwijnen. Je hoorde de mannen in het restaurant goedkeurend mompelen en de vrouwen afkeurend reageren. Grappig.

Eén van de mannen aan de tafel langs ons sprak ons aan.

“Seg zijn dat uw vrouwen, of zijn ze gehuurd?”

“Het zijn onze vrouwen” antwoordde ik fier.

“Man jullie zijn gelukzakken, zo knap en niet verlegen, pfff, ik wou dat die van mij ook zo ondeugend was.” De andere mannen lachten instemmend.

“Gaat jullie nog op stap?” Vroeg hij nieuwsgierig

“Ja, naar een nieuwe paaldans, stripclub in Gent. Vandaag is het opening, dus feestje.”

“Hey mannen, dat kunnen we ook doen in plaats van gewoon op café straks, wat denken we? Kan je ons dat adres geven, dan kunnen we straks zien of we langskomen.”

Het leek ons wel een leuk idee, dus gaf ik het adres aan die onbekende man.

De meisjes verschenen terug en hadden hun kleedjes gefatsoeneerd, voor zover dat mogelijk was. Ongeveer tegelijk kwam ook ons eten. We bestelden nog een wijntje en aten smakelijk. De sfeer werd behoorlijk los aan de tafel naast ons en ze spraken onze dames aan. Er ontstond een vrolijke babbel, waarbij onze meisjes het middelpunt van de belangstelling waren. Grapjes werden gemaakt over Anke ’s piercings, over Ellie tepeltjes die door het stof van haar kleedje prijkten. Complimentjes werden gegeven over de mooi geschoren poesjes die ze daarnet hadden gezien.

“Schoon mosseltjes.”

“Maar nee man, da zijn geen mosseltjes, da zijn oesters, hedde die parel nie gezien?”

“Joa, bij haar wel, maar hier zou ik der wel is naar wille zuken”

Ellie en Anke genoten wel van de flauwe grappen en speelden mee.

“Tja, restaurant Het Mosselke, en de mosseltjes zijn op. Maar dat is gelogen want hier zitten er nog, hé mannen.”

Toen er werd afgeruimd bleek dat er nog slechts één koppel aanwezig was in de zaak buiten ons vier en de tafel van zes.

“Kan ik jullie de pousse-café aanbieden van het huis”

“Dank U wel” zeiden we beleefd

“Graag gedaan, jullie zijn een vrolijke bende en de meisjes zien er goed uit” lachte ze terug.

“Ik moet nog even naar, je-weet-wel” zei Ellie terwijl ze rechtstond.

Ze maakte geen enkele aanstalten meer om haar kleedje goed te trekken. Fier, met opgeheven hoofd, borst vooruit, poes naakt paradeerde ze opnieuw richting toilet. Ditmaal nagefloten door de zes mannen. Ze hief haar middelvinger op, fuck you boys.

De dame van het overgebleven koppel stond iets later ook recht en wandelde ook richting toilet. Ze was gekleed in strakke zwarte rok en een mooi wit topje met flink decolleté. Er hingen flink wat sierraden rond haar hals en pols. Een beetje teveel bling naar mijn smaak. En ze was net naar de kapper geweest, want haar kapsel stond perfect zoals dat met ietwat rijpere dames wel eens is.

Enkele minuten later verscheen Ellie terug, ze had haar kleedje zelfs niet terug naar beneden getrokken. Iedereen keek verbaasd toen ze hand in hand met die dame naar buiten kwam. Maar het was niet zozeer dat onze blikken over het mooie lijf van Ellie gleden, maar wel over het volledige naakte lijf naast haar. De dame had zich in het toilet volledig uitgekleed. En wat een lijf, voor haar iets rijpere leeftijd zag ze er erg straks uit. Haar schaamhaar was netjes kort geknipt en haar flinke borsten staken pront vooruit. Haar tepels stonden keihard en ze had overal kippenvel. Ellie begeleide de vrouw tot vlak bij de onze tafels. De vrouw stond trillend op haar benen.

Er werd luid geapplaudisseerd. Haar man stond recht, kwam dichterbij en hij nam z’n vrouw in de armen. Ze gaven elkaar een innige tongzoen. Achter de bar stond Gerda te genieten van het schouwspel.

“Champagne voor iedereen” riep de man.

“Ik had Kristien uitgedaagd om jullie twee vrouwtjes te overtreffen door minder aan te doen, en aangezien die maar één kledingstuk dragen, kon ze niet anders dan dit, en de beloning was champagne.”

We applaudisseerden luid. We hoorden een champagnefles ontkurken en we kregen allen aan glas. Gerda, de eigenares maakte geen enkel bezwaar tegen die blote bedoening in haar restaurant, integendeel. Ze deed de buitendeur op slot en draaide het bordje ‘gesloten’. Ze kwam erbij staan en nam ook een slok champagne.

“Dames, ik vind het wel flauw dat jullie nog gekleed zijn. Ik daag jullie uit om haar te overtreffen.”

Dit werd een vreemd etentje. De zes mannen hadden hun stoelen al gedraaid zodat ze beter zicht hadden op het centrum van het restaurant, waar dat koppeltje nog stond. Gerda had natuurlijk geen idee aan wie ze die uitdaging had gegeven, wist zij veel dat Anke en Ellie desnoods al de klanten zouden binnendoen. Anke was het eerst en stapte naar de naakte vrouw toe, en in één wulpse beweging trok ze haar kleedje uit. Ze knielde voor haar en kuste haar kruis. De man schrok van die actie, maar Kristien streelde door Anke ‘s haar en zuchtte zacht. Ze ontspande helemaal. De mannen wisten niet wat ze zagen en waren door het dolle heen. Anke stopte niet bij die ene kus, ze stond recht en kuste de vrouw op de mond die de kus beantwoorde. Ze zette een stap achteruit en gebaarde naar Ellie.

“Doe jij beter?” Daagde ze haar uit.

Ellie deed iets onverwachts, ze stapte naar de dame toe en trok ook haar kleedje uit. Maar in plaats van naar Kristien te gaan keerde ze zich en liep op Gerda, de eigenares toe. Ze kuste haar op de mond en wreef met haar hand in haar kruis. De eigenares wist niet waar ze het had, maar spartelde niet tegen.

“Als ik me niet vergis ben jij de enige vrouw die nog kleren aan heeft, en dat is pas flauw.”

Ze knoopte behendig het zedige witte hemdje van de vrouw los, en liet het van haar schouder glijden. Ze kuste haar in de nek terwijl ze haar BH losknoopte en haar flinke boezem ontblootte. Ellie ’s borsten wreven tegen de hare, en in een wip had Ellie ook de rok van de vrouw los. Ellie ’s hand verdween in het slipje van de eigenares, terwijl ze hun tongen elkaar vonden. De vrouw kreunde en masseerde Ellie ’s billen, en dit allemaal terwijl het publiek met open mond zat te kijken. Ellie draaide zich even om: “Gewonnen” lachte ze.

Maar Anke was niet akkoord, en nam Kristien bij de hand. Haar man deed een stap achteruit en kwam naast ons zitten. Vier naakte vrouwen en negen man publiek.

Anke gebaarde de tafel van zes om de glazen weg te nemen en ze zette Kristien tegen de tafel. Ze duwde haar naar achter en geholpen door twaalf handen werd ze neergelegd op de rug op tafel. Anke knielde tussen haar benen en drukte haar lippen op haar kutje.

Wij zaten perfect om dit te aanschouwen. Haar man zat naast mij en het leek wel of ik diens hart kon horen kloppen. Hij ademde diep terwijl hij zag hoe zijn vrouw gebefd werd in een restaurant naakt op tafel tussen een hoop mannen.

“Gaat het?” Vroeg ik bezorgd

“Ja, maar dit had ik niet verwacht toen ik haar uitdaagde. Dit is wel echt geil” zuchtte hij.

Hij zag hoe de zes mannen zachtjes over zijn vrouw wreven, haar schouders, borsten, buik, billen, haar, alles werd tegelijk aangeraakt. Kristien kreunde en zuchtte onder deze aandacht. Anke liet duidelijk zien hoe goed ze was in orale technieken.  Door deze afleiding had niemand gezien wat Ellie eigenlijk uitspookte. Maar ze trok onze aandacht toen we een kreet van genot hoorden aan da andere kant van het restaurant. Daar stond Gerda helemaal naakt wijdbeens tegen de bar leunend terwijl Ellie haar vingerde en tegelijk haar borsten kuste. Gerda kwam hevig klaar, ze omhelsde Ellie en kuste haar op de mond.

“Yihaa, gewonnen” riepen ze beide.

Dit was genoeg om ook Kristien op de tafel te laten klaarkomen. Ze spande haar lichaam en terwijl de twaalf handen hoor bepotelden kwam ze luid gillend klaar.

“Stijlvol tweedes” grapte Anke.

Haar man zat met een enorme bult in z’n broek, nu ja hij niet alleen, alle mannen inclusief ik hadden erg genoten van dit schouwspel. Maar we hadden allen de beleefdheid om onze rits dicht te houden. Uit respect voor deze vrijpostige dames had niemand de drang om hier zijn mannelijkheid te bewijzen. Anke hielp Kristien recht en ze viel in haar man ’s armen.

“Wow schat, dit was lekker, dit moeten we meer doen” zei ze

Ellie en Gerda waren er ook bij gekomen en de vier dames omhelsden en zoenden mekaar. Ze gingen met z’n vier op een rij staan en maakten een diepe buiging, alsof ze op toneel stonden. Wij gaven een luid goedkeurend applaus.

Anke en Ellie trokken hun kleedjes weer aan en gingen samen met Kristien naar het toilet. Wij bestelden nog allemaal een drankje, maar Gerda zette nog twee flessen champagne op tafel. Ze deed niet de moeite om zich aan te kleden en dat vond geen van ons allen erg. De drie dames kwamen terug uit het toilet. Kristien had terug haar rok en topje aan, maar hield haar ondergoed in de hand.

“Ik denk niet dat ik dat nog nodig heb vandaag” zei ze en ze gaf het aan haar man.

“En nu het vervelende gedeelte” zei Gerda “hier zijn de rekeningen, de drank is van de zaak, maar het eten is wel voor jullie”

“Dat is niet eerlijk” zei ik lachend “we hebben zelf onze mosseltjes meegebracht, daar kan je ons niet voor doen betalen”

Gerda lachte maar gaf niet toe. ‘Allemaal hetzelfde die kleine zelfstandigen’ dacht ik.

Iedereen betaalde en we maakten ons klaar om te vertrekken, want onze avond moest eigenlijk nog beginnen.

“Vinden jullie het erg als wij meekomen naar Gent?” Vroeg de hele bende.

“Nee hoor” grinnikte Anke.

We namen afscheid van de nog steeds naakte Gerda en beloofden binnenkort nog eens te komen eten. “mosseltjes van het huis” lachte Ellie.

En zo vertrokken we in colonne naar Gent.

Deugnietje

Zaterdag avond: Het Mosselke

Na een weldoend slaapje werden we allemaal wakker toen de zon onderging en we in de schaduw kwamen te liggen.

“Man-man dat deed deugd” geeuwde ik.

“Hey Brecht, weet je wat we vergeten zijn door dit spektakel hier. Stef opent zijn club vanavond.”

“Verdorie, das waar ook. Zijn vriend opent een paaldans en stripclub in het Gentse en hij gaat daar wat DJ-en”

“Hebben jullie zin om mee te gaan” vroeg ik aan Kurt en Anke

“stripclub? Yep onmiddellijk ”

“Brecht, we moeten wel even over huis want zo kunnen we niet gaan” lachte Ellie

“Hoezo, stripclub is toch ook in je blootje.”

“Hey dommerik, om te strippen moet je wel eerst kleren aan, hé”

“OK dan, pikken we jullie op binnen een halfuurtje” vroeg ik aan Kurt en Anke.

“Ga jij zo naar huis, naakt in de auto” neem maar snel een short en T-shirt van Kurt, en jij mag wel iets van mij lenen” zei Anke.

Een halfuurtje later zaten we met z’n vieren in de auto onderweg naar Gent. De meisjes hadden afgesproken om hetzelfde kleedje aan te doen. En doorschijnend kort kleedje met glittertjes, daaronder hele hoge hakken, en dat was het zowat. Geen slipje, geen BH. Door de glittertjes kon je net zien dat ze geen ondergoed droegen, als je goed oplette dan zag je eigenlijk gewoon alles. Al zittend zaten ze ook op hun bloot achterwerk, zo kort waren de kleedjes. Lekker.

“Heeft er eigenlijk iemand honger?” Vroeg Kurt

We hadden allemaal honger maar meisjes waren eerst wat terughoudend omdat ‘ze er niet op gekleed’ waren, maar uiteindelijk won hun lege maag de strijd.

Bij de eerstvolgende afrit vonden we restaurant ‘Het Mosseltje” Op het reclamebord stond; ‘keuken open tot 23 uur’. Perfect want het was ondertussen al halftien. Het was zo’n typische uit de kluiten gewassen fermette, er stonden ongeveer tien wagens op de parking. Bij het uitstappen viel Kurt en mij op dat de jurkjes van de dames wel erg bloot waren toen ze hun jas aantrokken in de hoop niet te fel op te vallen. Bij Anke bleek zelfs de jas niet lang genoeg om de dansende kettinkjes aan haar piercings tussen haar benen te verbergen.

“Dit wordt fun” grapte Kurt zacht.

Het restaurant zat nog behoorlijk vol, en onze binnenkomst ging eigenlijk onopgemerkt voorbij.

“Een tafel voor vier, maar ik moet jullie wel meedelen dat de mosseltjes helaas uitverkocht zijn. Morgen start ons jaarlijks verlof en we hebben een beetje misrekend bij de bestelling. We wilden ook niet blijven zitten met overschot.”

“Geen probleem, we vinden wel iets op de kaart”

De vrouw die ons ontving wees ons een plaats toe in de hoek naast een tafel van zes mannen die al flink wat wijn ophadden. Ze was zo vriendelijk om onze jassen aan te nemen. Anke en Ellie aarzelden.

“Hey meiden, niet flauw doen, trouwens het is onbeleefd om met je jas aan te tafelen.” Ze keken mekaar diep in de ogen, alsof ze de moed zochten om dit te doen. Vreemd, als je weet dat die twee behoorlijk exhibitionistisch zijn en dan hier toch staan twijfelen.

Ze trokken gelijk hun jas uit en de vrouw nam die professioneel aan, terwijl haar ogen twinkelden. We merkten alle vier dat de vrouw zeer gecharmeerd was door onze meisjes. De mannen aan de tafel van zes ook want het werd plots muisstil. Dit gaf de dames de moed om hun kontje te draaien en aan te gaan zitten aan de kant waar ze het dichts bij die heren zaten.

De mannen hervonden traag hun evenwicht en er werd weer goed gelachen aan hun tafel. Maar dat alles terwijl ze hun ogen niet konden afhouden van onze vrouwtjes. Het ging ook moeilijk anders. Je kon gewoon zien dat ze met de blote billen op hun stoel zaten en hun borsten waren perfect zichtbaar doorheen het glitterstof.

De bestelling werd opgenomen door diezelfde vrouw, die bleek Gerda te heten en de eigenares van de zaak te zijn. Ze keek erg geamuseerd naar ons clubje en kon haar ogen niet van Ellie afhouden.

“Kan ik jullie het aperitief van het huis aanbieden?” Vroeg ze vriendelijk.

“Daar kunnen we geen nee op zeggen” antwoordde Kurt. We deden onze bestelling en enkele minuten later brachten ze onze drankjes. Bij het neerzetten van de drankjes raakte ze ‘per ongeluk’ de borst van Ellie aan.

“Excuseer”, zei ze ongemakkelijk.

“Het is niks hoor” lachte Ellie vriendelijk terwijl ze met haar hand langs het been van de vrouw streelde. Gerda kreeg vuurrode kaken en stapte ongemakkelijk weg.

De tafel naast ons had het duidelijk over onze mooie vrouwen, terwijl wij deden alsof er volstrekt niets aan de hand was.

“Jongens, ik moet even naar toilet” zei Anke, waarop Ellie zei dat ze meeging. Toen Anke recht stond bleek haar kleedje zo hoog zijn opgetrokken dat ze met haar kutje bloot in de richting van de zes mannen stond. Haar piercings blonken door het kaarslicht op de tafel.

Ellie stond recht en ook haar kleedje was serieus naar boven gekropen. Ik zag haar volledig naakte billen, dus die mannen hadden perfect zicht op haar muisje. Het werd dan ook muisstil aan de tafel. De meisjes maakten beide geen aanstalten om snel hun kleedje goed te trekken, integendeel, ze deden alsof ze het niet merkten.

“Tot zo, schat”, zei Ellie en paradeerde met haar half-bloot gat richting sanitair. Bij iedere stap trok ze het kleedje wat naar beneden, maar het duurde tot aan de deur van de toiletten voor haar kontje volledig bedekt was. Niet dat het veel verschil maakte, want je kon zo door het stof kijken. Anke deed zelfs de moeite niet om haar kleedje naar beneden te trekken, integendeel zelfs, bij iedere stap kroop het wat hoger, om zo met een compleet bloot achterwerk door de deur te verdwijnen. Je hoorde de mannen in het restaurant goedkeurend mompelen en de vrouwen afkeurend reageren. Grappig.

Eén van de mannen aan de tafel langs ons sprak ons aan.

“Seg zijn dat uw vrouwen, of zijn ze gehuurd?”

“Het zijn onze vrouwen” antwoordde ik fier.

“Man jullie zijn gelukzakken, zo knap en niet verlegen, pfff, ik wou dat die van mij ook zo ondeugend was.” De andere mannen lachten instemmend.

“Gaat jullie nog op stap?” Vroeg hij nieuwsgierig

“Ja, naar een nieuwe paaldans, stripclub in Gent. Vandaag is het opening, dus feestje.”

“Hey mannen, dat kunnen we ook doen in plaats van gewoon op café straks, wat denken we? Kan je ons dat adres geven, dan kunnen we straks zien of we langskomen.”

Het leek ons wel een leuk idee, dus gaf ik het adres aan die onbekende man.

De meisjes verschenen terug en hadden hun kleedjes gefatsoeneerd, voor zover dat mogelijk was. Ongeveer tegelijk kwam ook ons eten. We bestelden nog een wijntje en aten smakelijk. De sfeer werd behoorlijk los aan de tafel naast ons en ze spraken onze dames aan. Er ontstond een vrolijke babbel, waarbij onze meisjes het middelpunt van de belangstelling waren. Grapjes werden gemaakt over Anke ’s piercings, over Ellie tepeltjes die door het stof van haar kleedje prijkten. Complimentjes werden gegeven over de mooi geschoren poesjes die ze daarnet hadden gezien.

“Schoon mosseltjes.”

“Maar nee man, da zijn geen mosseltjes, da zijn oesters, hedde die parel nie gezien?”

“Joa, bij haar wel, maar hier zou ik der wel is naar wille zuken”

Ellie en Anke genoten wel van de flauwe grappen en speelden mee.

“Tja, restaurant Het Mosselke, en de mosseltjes zijn op. Maar dat is gelogen want hier zitten er nog, hé mannen.”

Toen er werd afgeruimd bleek dat er nog slechts één koppel aanwezig was in de zaak buiten ons vier en de tafel van zes.

“Kan ik jullie de pousse-café aanbieden van het huis”

“Dank U wel” zeiden we beleefd

“Graag gedaan, jullie zijn een vrolijke bende en de meisjes zien er goed uit” lachte ze terug.

“Ik moet nog even naar, je-weet-wel” zei Ellie terwijl ze rechtstond.

Ze maakte geen enkele aanstalten meer om haar kleedje goed te trekken. Fier, met opgeheven hoofd, borst vooruit, poes naakt paradeerde ze opnieuw richting toilet. Ditmaal nagefloten door de zes mannen. Ze hief haar middelvinger op, fuck you boys.

De dame van het overgebleven koppel stond iets later ook recht en wandelde ook richting toilet. Ze was gekleed in strakke zwarte rok en een mooi wit topje met flink decolleté. Er hingen flink wat sierraden rond haar hals en pols. Een beetje teveel bling naar mijn smaak. En ze was net naar de kapper geweest, want haar kapsel stond perfect zoals dat met ietwat rijpere dames wel eens is.

Enkele minuten later verscheen Ellie terug, ze had haar kleedje zelfs niet terug naar beneden getrokken. Iedereen keek verbaasd toen ze hand in hand met die dame naar buiten kwam. Maar het was niet zozeer dat onze blikken over het mooie lijf van Ellie gleden, maar wel over het volledige naakte lijf naast haar. De dame had zich in het toilet volledig uitgekleed. En wat een lijf, voor haar iets rijpere leeftijd zag ze er erg straks uit. Haar schaamhaar was netjes kort geknipt en haar flinke borsten staken pront vooruit. Haar tepels stonden keihard en ze had overal kippenvel. Ellie begeleide de vrouw tot vlak bij de onze tafels. De vrouw stond trillend op haar benen.

Er werd luid geapplaudisseerd. Haar man stond recht, kwam dichterbij en hij nam z’n vrouw in de armen. Ze gaven elkaar een innige tongzoen. Achter de bar stond Gerda te genieten van het schouwspel.

“Champagne voor iedereen” riep de man.

“Ik had Kristien uitgedaagd om jullie twee vrouwtjes te overtreffen door minder aan te doen, en aangezien die maar één kledingstuk dragen, kon ze niet anders dan dit, en de beloning was champagne.”

We applaudisseerden luid. We hoorden een champagnefles ontkurken en we kregen allen aan glas. Gerda, de eigenares maakte geen enkel bezwaar tegen die blote bedoening in haar restaurant, integendeel. Ze deed de buitendeur op slot en draaide het bordje ‘gesloten’. Ze kwam erbij staan en nam ook een slok champagne.

“Dames, ik vind het wel flauw dat jullie nog gekleed zijn. Ik daag jullie uit om haar te overtreffen.”

Dit werd een vreemd etentje. De zes mannen hadden hun stoelen al gedraaid zodat ze beter zicht hadden op het centrum van het restaurant, waar dat koppeltje nog stond. Gerda had natuurlijk geen idee aan wie ze die uitdaging had gegeven, wist zij veel dat Anke en Ellie desnoods al de klanten zouden binnendoen. Anke was het eerst en stapte naar de naakte vrouw toe, en in één wulpse beweging trok ze haar kleedje uit. Ze knielde voor haar en kuste haar kruis. De man schrok van die actie, maar Kristien streelde door Anke ‘s haar en zuchtte zacht. Ze ontspande helemaal. De mannen wisten niet wat ze zagen en waren door het dolle heen. Anke stopte niet bij die ene kus, ze stond recht en kuste de vrouw op de mond die de kus beantwoorde. Ze zette een stap achteruit en gebaarde naar Ellie.

“Doe jij beter?” Daagde ze haar uit.

Ellie deed iets onverwachts, ze stapte naar de dame toe en trok ook haar kleedje uit. Maar in plaats van naar Kristien te gaan keerde ze zich en liep op Gerda, de eigenares toe. Ze kuste haar op de mond en wreef met haar hand in haar kruis. De eigenares wist niet waar ze het had, maar spartelde niet tegen.

“Als ik me niet vergis ben jij de enige vrouw die nog kleren aan heeft, en dat is pas flauw.”

Ze knoopte behendig het zedige witte hemdje van de vrouw los, en liet het van haar schouder glijden. Ze kuste haar in de nek terwijl ze haar BH losknoopte en haar flinke boezem ontblootte. Ellie ’s borsten wreven tegen de hare, en in een wip had Ellie ook de rok van de vrouw los. Ellie ’s hand verdween in het slipje van de eigenares, terwijl ze hun tongen elkaar vonden. De vrouw kreunde en masseerde Ellie ’s billen, en dit allemaal terwijl het publiek met open mond zat te kijken. Ellie draaide zich even om: “Gewonnen” lachte ze.

Maar Anke was niet akkoord, en nam Kristien bij de hand. Haar man deed een stap achteruit en kwam naast ons zitten. Vier naakte vrouwen en negen man publiek.

Anke gebaarde de tafel van zes om de glazen weg te nemen en ze zette Kristien tegen de tafel. Ze duwde haar naar achter en geholpen door twaalf handen werd ze neergelegd op de rug op tafel. Anke knielde tussen haar benen en drukte haar lippen op haar kutje.

Wij zaten perfect om dit te aanschouwen. Haar man zat naast mij en het leek wel of ik diens hart kon horen kloppen. Hij ademde diep terwijl hij zag hoe zijn vrouw gebefd werd in een restaurant naakt op tafel tussen een hoop mannen.

“Gaat het?” Vroeg ik bezorgd

“Ja, maar dit had ik niet verwacht toen ik haar uitdaagde. Dit is wel echt geil” zuchtte hij.

Hij zag hoe de zes mannen zachtjes over zijn vrouw wreven, haar schouders, borsten, buik, billen, haar, alles werd tegelijk aangeraakt. Kristien kreunde en zuchtte onder deze aandacht. Anke liet duidelijk zien hoe goed ze was in orale technieken.  Door deze afleiding had niemand gezien wat Ellie eigenlijk uitspookte. Maar ze trok onze aandacht toen we een kreet van genot hoorden aan da andere kant van het restaurant. Daar stond Gerda helemaal naakt wijdbeens tegen de bar leunend terwijl Ellie haar vingerde en tegelijk haar borsten kuste. Gerda kwam hevig klaar, ze omhelsde Ellie en kuste haar op de mond.

“Yihaa, gewonnen” riepen ze beide.

Dit was genoeg om ook Kristien op de tafel te laten klaarkomen. Ze spande haar lichaam en terwijl de twaalf handen hoor bepotelden kwam ze luid gillend klaar.

“Stijlvol tweedes” grapte Anke.

Haar man zat met een enorme bult in z’n broek, nu ja hij niet alleen, alle mannen inclusief ik hadden erg genoten van dit schouwspel. Maar we hadden allen de beleefdheid om onze rits dicht te houden. Uit respect voor deze vrijpostige dames had niemand de drang om hier zijn mannelijkheid te bewijzen. Anke hielp Kristien recht en ze viel in haar man ’s armen.

“Wow schat, dit was lekker, dit moeten we meer doen” zei ze

Ellie en Gerda waren er ook bij gekomen en de vier dames omhelsden en zoenden mekaar. Ze gingen met z’n vier op een rij staan en maakten een diepe buiging, alsof ze op toneel stonden. Wij gaven een luid goedkeurend applaus.

Anke en Ellie trokken hun kleedjes weer aan en gingen samen met Kristien naar het toilet. Wij bestelden nog allemaal een drankje, maar Gerda zette nog twee flessen champagne op tafel. Ze deed niet de moeite om zich aan te kleden en dat vond geen van ons allen erg. De drie dames kwamen terug uit het toilet. Kristien had terug haar rok en topje aan, maar hield haar ondergoed in de hand.

“Ik denk niet dat ik dat nog nodig heb vandaag” zei ze en ze gaf het aan haar man.

“En nu het vervelende gedeelte” zei Gerda “hier zijn de rekeningen, de drank is van de zaak, maar het eten is wel voor jullie”

“Dat is niet eerlijk” zei ik lachend “we hebben zelf onze mosseltjes meegebracht, daar kan je ons niet voor doen betalen”

Gerda lachte maar gaf niet toe. ‘Allemaal hetzelfde die kleine zelfstandigen’ dacht ik.

Iedereen betaalde en we maakten ons klaar om te vertrekken, want onze avond moest eigenlijk nog beginnen.

“Vinden jullie het erg als wij meekomen naar Gent?” Vroeg de hele bende.

“Nee hoor” grinnikte Anke.

We namen afscheid van de nog steeds naakte Gerda en beloofden binnenkort nog eens te komen eten. “mosseltjes van het huis” lachte Ellie.

En zo vertrokken we in colonne naar Gent.

Deugnietje

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *