Marit, Martijn en Lisa

()

MARIT & MARTIJN EN DE ENVELOPPEN

Dit is het verhaal van mijn vrienden, Marit & Martijn, geschreven door David

In het volgende verhaal vertellen Martijn en Marit hoe ze hun fantasieën gaan beleven.

Martijn vertelt

Jullie weten uit het voorgaande verhaal dat ik verkering heb gekregen met Marit, het allerliefste meisje van de hele wereld, die zowel mijn vriendin als meesteres is. We zijn van kleins af aan, gek op mekaar en nu we daarbij als jong volwassenen ook een seksuele relatie hebben, die niet alleen gebaseerd is op het lichamelijke, maar juist op het geestelijke is de relatie alleen maar verdiept. Door deze bijzondere band, blijven steeds seksfantasieën opborrelen bij ons beiden.

Marit beschouwt zich als een vulkaan van liefde, waarbij steeds liefdeslava uit haar krater naar boven komt en welke met haar hete stroom van gloeiende aarde, het dorre seksland vernietigt. Als de lava-aarde is afgekoeld zal deze grond alles weer vruchtbaar maken. Marit vertelt mij dat ze constant met fantasieën rondloopt om de akker der liefde voortdurend vruchtbaarder te houden met haar gloeiende aarde. Als deze niet overstroomd wordt met haar hete aarde, zal de akker bij gebrek aan goede grond, ook nooit vruchten aan haar planten dragen. Ik vind deze uitlatingen een beetje Bijbels klinken, maar sta wel helemaal achter haar filosofie.

Om ons seksueel leven op niveau te houden, is Marit op een idee gekomen. Als we ergens over fantaseren is het natuurlijk fijn om deze naderhand ook uit te voeren op onze akker der liefde. Je moet zo’n fantasie die naar boven komt niet vergeten en daarom pakt ze onmiddellijk een briefje en schrijft kort en bondig wat deze inhoudt.

Marit vertelt

Sinds ik de liefde heb bedreven met Martijn vind ik zijn mannenlichaam het mooiste speelgoed van de hele wereld. Ik zou Martijn wel de hele dag willen uitkleden en dan zijn naakte huid strelen met mijn warme handen en zijn lichaam laten ontwaken van wellust, door tussen zijn billen te gaan en zijn geslacht in de hand te nemen en op zijn gevoelige tepels zuigen. Zijn prachtige naakte lichaam is ingebrand op mijn netvlies en komt helemaal naar voren in mijn gedachten als ik even een moment van rust heb. In mijn geest borrelen er dan allemaal ideeën naar boven die uiteindelijk een seksuele fantasie vormen en mijzelf elke keer weer een nat broekje bezorgen van anticipatie. Ik kan hem wel opvreten van liefde en verlang er weer elke keer naar, om gevuld te worden met zijn heerlijke zaad.

Het aller fijnste vind ik, dat ik zijn meesteres ben en dat ik mijn slaaf mag kastijden als hij niet zijn best doet voor mij in de liefde. Er gaan dan rillingen over mijn lijf van wellust tijdens het straffen en… omdat ik zie dat Martijn het zalig vindt om onderdanig te zijn en… slaag van mij te krijgen. De bedoeling van de fantasie die op dit moment bij mij ontsproten is, dat deze snel op papier gezet wordt zodat ik hem niet kan vergeten. Ik schrijf nu een briefje met de volgende inhoud:

-Lieve Martijn, ik weet dat je net als ik, heel veel erotische fantasieën hebt, die we samen met elkaar kunnen beleven. Ik zet mijn fantasie zo op papier dat jij er over kunt nadenken hoe we deze zo goed mogelijk kunnen invullen voor ons beiden. Martijn, het feit ligt er wel dat we samen overeen zijn gekomen dat ik je meesteres ben en jij mijn slaaf en dat je moet luisteren naar wat ik je zeg en dat dit je beperkingen zijn voor een vrijpartij. Ik vind het een zaligheid dat we door dit rollenspel, lichamelijk en geestelijk een balans hebben met mekaar en dat mijn wensen ook jouw wensen zijn.-

In het volgende hoofdstuk vertellen Martijn en ik hoe we onze heerlijke fantasieën gaan beleven. Hij krijgt hierin wel heel vaak straf van mij en moet dan snel zijn broek en slip uit doen zodat hij dan zalige klappen met mijn klapzweep krijgt. Het geeft hem zoals jullie al weten, na zo’n tuchtiging weer een hoop energie om dingen aan te pakken. Een voorbeeld is zoals jullie al weten, zijn studie talen. Hij heeft moeite om al die lange woordenlijsten te leren, maar als hij met de klapzweep heeft gehad, kan hij als gevolg hiervan zich zo geweldig concentreren dat hij met mij hele lijsten tegelijk kan leren.

Ik ben zijn meesteres en vind het heerlijk om me als zodanig te kleden in een leren rokje en jasje welke strak om mijn lichaam zitten. Het ziet er beeldschoon en super sexy uit en wordt vervolmaakt met donkere lippenstift en zwarte nagels en een iets zwaardere opmaak. Regelmatig draag ik deze kleren ook naar school, aangevuld met hoge laarzen. Ik loop dan kaarsrecht door de gangen in deze outfit. De meeste jongens zijn er echt helemaal weg van om mij zo te zien in deze kleding en proberen ook in het gevlei te komen bij mij. Ik heb daar echter totaal geen boodschap aan en negeer de jongens totaal. Ik heb intussen Martijn een opdracht gegeven om mijn rol als meesteres te benadrukken aan mijn vriendengroep van school.

De dinsdag en de donderdag zijn Martijn en ik bijna gelijktijdig uit school en ‘moet’ hij mij ophalen. Ik vind het een heerlijke fantasie, dat hij onderdanig op mij wacht en een buiging voor mij maakt als ik naar buiten kom met mijn klasgenoten. Mijn fiets heeft hij al uit de stalling gehaald en deze wordt nu overhandigd aan mij. Mijn vriendinnen vinden het vreemd dat hij alles doet wat ik zeg en weten niet, van ons rollenspel. Ik krijg heel vaak vragen van mijn vriendinnen dat ze het zielig vinden dat ik zo hooghartig en autoritair tegen hem doe. Ik vertel gewoon dat Martijn mijn slaaf is en alles doet wat ik zeg.

De meisje vinden Martijn een hele knappe lieve jongen en hij kan in deze hoedanigheid, genoeg meisjes krijgen die niet zo’n bitch zijn als ik. Inwendig lachen we ons beiden rot en laten ons ook verder niet uit over onze fijne relatie. Het gevolg van dit rollenspel bij school is dat ik al weer een nat broekje krijg van geiligheid en zo gauw als we thuis zijn, ik heerlijk gevuld wil worden door Martijn. De fantasie bij school, is zo geweldig dat hij het verdient om beloond te worden. Dat er iets gaat komen, is te merken aan de erotische lading die er tussen ons tweeën heerst.

Thuis gekomen houd ik het niet meer. Ik loop gelijk met Martijn mee naar zijn huis. We gaan gauw naar boven en beginnen te kussen of ons leven er van af hangt. Hierna zijn we zo opgeladen dat ik snel zijn broek uit trek en zie dat zijn penis al helemaal stijf staat. Ik wil zo gauw mogelijk zijn zaad weer in mijn mond hebben. Vlug maak ik met een nat doekje zijn penis weer fris en kan niet snel genoeg hem in mijn mond nemen. Het is een verademing wanneer ik zijn fallus weer op mijn tong voel en zijn toompje kan strelen. Dan duw ik zijn penis helemaal naar binnen en glijd deze mijn keel in. Ik vind het fantastisch dat ik de kunst versta om hem op deze manier te kunnen ontvangen.

Omdat we het fijn vinden om alles vast te leggen hebben Martijn en ik een filmcamera gekocht met een klein statief. De camera kan op afstand bediend worden en kan zodoende bediend worden op alle hoogtepunten van onze liefde. Ik zie nu dat deze het moment vastlegt dat Martijn mij helemaal heeft gevuld met zijn penis. We gaan hier dadelijk lekker naar kijken hoe mooi de film is geworden. Ik ga harder te keer en zie dat Martijn helemaal gijl is geworden en al begint te schokken van genot. Ik zuig harder en dan voel ik dat hij klaar komt. Er spuit heel veel zaad op mijn tong en ik kom zelf bijna klaar van genot.

Op het moment dat ik alles heb ontvangen legt Martijn op zijn beurt, mij op zijn bureau en trekt vliegensvlug mijn slipje uit en opent de aanval met zijn tong. Ik hoor dat hij eerst al mijn sappen moet opzuigen omdat ik kletsnat ben van onderen. Ik heb van mijn leven nog nooit zo genoten. Zijn tong gaat diep in mijn kutje en likt ook mijn minette. Ik krijg een reeks van voororgasmen en een minuut later houd ik het niet meer en zeg dat Martijn mijn clit moet verwennen. Om mij nog lekkerder klaar te komen duwt Martijn een vinger in mijn kutje en streelt mij G-spot. Er ontstaat een gevoel in mijn tenen die omhoog kruipt en mijn hele lichaam in brand zet. Ik houd het niet meer en kom gillend klaar en spuit Martijn helemaal onder met mijn sappen. Martijn heeft al zo veel ervaring in de liefde met mij, dat hij geen druppel verloren laat gaan.

Na de liefde is het ook tijd om gezellig met Martijn te studeren en door de saamhorigheid verloopt alles heel voorspoedig. Ik heb mijn slipje niet aangedaan en tijdens ons huiswerk kunnen we niet van mekaar afblijven. Ik wordt weer opgewonden van mijn vriendje en als alles voor school is afgerond lik ik om hem weer op temperatuur te brengen, het oor van Martijn en zeg.

“Mom je nog even in me schat”.

Vlug doet Martijn zijn broek uit en word ik heerlijk gevuld door zijn grote penis die maar net past. Hij verstaat de techniek om langzaam maar zeker zijn penis mijn vagina in te duwen waardoor een ongekend genot over mij heen komt. Ik wordt hier zo nat van dat mijn schede zo glibberig wordt als gesmolten boter en ik mijn bekkenbodemspieren totaal kan ontspannen. Langzaam maar zeker verhoogd Martijn het tempo en voel ik zijn stam met diepe halen in en uit mijn schede gaan. Het geeft me een heerlijk gevoel dat mijn vagina elke keer dat Martijn’s penis in me komt, opgerekt wordt en een zo’n zalige wrijving veroorzaakt dat het genot zich opbouwt van mijn tenen tot mijn kruin. De genotskrampen bouwen zich steeds sneller op en dan wordt het zo heftig dat er een kettingreactie aan krampen in mijn kutje ontstaan en we gelijktijdig klaar komen. Martijn spuit zijn zaad diep in mijn vagina en ik voel de warmte van zijn zaad mijn vagina verwarmen. We zijn nog nooit zo lekker klaar gekomen door het voorspel dat al op school begon. Even later komen we beneden voor de thee en glimlacht zijn moeder naar ons. Ik ben nog na aan het genieten omdat ik het warme zaad van Martijn nog in mijn vagina voel.

Martijn vertelt

Een paar dagen later is Marit weer heel bazig tegen mij en daarom vind ik ons seksuele leven ook zo fijn. Zij is mijn meesteres en kan als ze geil is, zich ook richten op haar persoonlijke orgasmen en mijn lichaam als hulpmiddel ‘gebruiken’ om spetterend klaar te komen. Haar vriendinnen van school zijn een beetje jaloers op Marit omdat ze er gewoon openlijk over praat hoe de vork in de steel zit en zouden best ook eens meesteres willen zijn over hun vriendje. Marit wil dat onze liefde verder verdiept en niet verzandt in droge saaie kost. Daarom heeft ze nu het idee gekregen met de enveloppen waar we in dit verhaal verder op in gaan.

Het Eerste envelopje van Marit.

Lieve Martijn,

ik droom er van om onverwachts een keer langs te komen om met behulp van jouw lichaam alléén bij mijzelf een spetterend orgasme te realiseren en je mag daarna tot het weekend niet masturberen.

Op schoot bij Martijn

Marit vertelt

Er gaan een paar dagen voorbij na de uitreiking van mijn envelopje. Ondanks dat Martijn en ik een volwaardige seksuele relatie hebben, waarbij we ook vaak heerlijk met mekaar neuken, vind ik het ook heel fijn om alleen te masturberen. Ik ben al de hele dag onrustig en voel dat ik nat ben van onderen en dat mijn tepels voortdurend stijf staan. Ik moet naar Martijn omdat ik een fantasie heb om hem lekker op te geilen, zonder iets met hem te doen. De reden is dat ik hem zo wil prikkelen dat hij dan het komend weekend bijna zal ontploffen van geiligheid. Als het avond is, ga ik langs om iets te lenen van hem en aan het licht te zien, vind ik hem op zijn kamer. Ik loop de trap op en Martijn hoort aan de manier van lopen dat ik het ben. Ik stap binnen en zeg zachtjes

“Hallo”. Daarna ga ik achter hem staan en buig mijn lichaam over hem heen om zodoende zijn oorlelletje tussen mijn lippen te kunnen nemen en begin er aan te sabbelen. Dit geeft zo’n erotische prikkeling door zijn lichaam dat hij gelijk voelt dat ik iets wil. Ik schuif zijn stoel naar achteren en ga bij hem op schoot zitten. Ik kijk hem omfloerst aan, pak zijn hand en legt hem op mijn knie. Mijn gezicht wend ik naar hem toe en dan druk ik mijn lippen op zijn mond. Even later steek ik mijn tongetje uit en ga zijn mond in. We beginnen heerlijk te zoenen. Ik verstrengel mijn tong met de zijne en laat hem zien wat echt erotisch zoenen is. Dan pak ik zijn hand weer vast en leidt hem omhoog langs mijn benen die omhuld zijn door mooie hemelsblauwe nylon kousen en opgehouden door een kanten boord. Hij begrijpt waar ik naar toe wil en gaat voorzichtig te werk. Hij begint mijn benen zachtjes te strelen. De mooie kousen lopen niet tot boven door, maar houden op bij het zachte tere vlees aan de binnenkant van mijn bovenbenen.

Ik doe mijn hoofd naar achteren en sluit mijn ogen en spreid mijn benen zodat Martijn mij daar heerlijk met mijn vingers kan strelen. Als hij hoger komt kan hij de zachte blote huid van mijn benen strelen. Hij gaat steeds verder omhoog met zijn handen en dan bevinden deze zich aan de binnenkant bij de rand van mijn broekje. Nog iets hoger eindigt hij boven bij mijn kruis waar hij een zacht slipje voelt. Hij strijkt er over heen en voelt de lipjes van mijn kutje door de stof heen. Ik vind het heerlijk dat hij mij daar streelt. Mijn broekje blijft daarom ook niet droog en… het zit nu in de weg om verder met ons spel te gaan. Ik fluister in zijn oor dat het slipje in de weg zit.Ik schuif van zijn schoot af terwijl ik hem onafgebroken blijf aankijken. Ik ga voor hem staan en doe mijn rokje omhoog en wenk hem met mijn ogen. Hij mag mijn slipje uitdoen.

“Martijn, je mag dit alleen doen met je mond,” zeg ik. Met zijn lippen pakt hij vervolgens het elastiek aan de bovenkant van mijn broekje en trekt het langzaam omlaag. Als het broekje een stukje naar beneden is getrokken, kan het niet verder omdat het op mijn billen blijft hangen. Ik draai mij om zodat Martijn het over mijn kontje kan trekken. Als het daar vrij is, draai ik mij om en mag hij de voorkant naar benden halen. Dan ziet hij mijn super mooie kutje voor zijn ogen te voorschijn komen en slaakt weer een kreet van enthousiasme.

Zijn blonde Marit vind het heerlijk om zich te laten bekijken en doet daarom nog een stapje naar voren. Hij ziet weer mijn prachtige kale schaamlipjes met daarboven het dunne wit krullend laagje dons. Hij weet dat er nergens zulk mooi fijn wit kroezend haar bestaat dan boven mijn kutje. Martijn zegt tegen mij dat ik er zeldzaam mooi uit zie en dat zo’n kutje de droom is van iedere man.

“Jouw kutje is zo mooi dat ik er lyrisch van wordt” zegt hij en ik zie dat hij vochtige ogen krijgt. “Meesters, mag ik haar een kusje geven vraagt hij heel lief”? Hij knielt voor mij neer en legt zijn handen op mijn satijnzachte billen. Dan trekt hij mij naar zich toe en hij legt zijn lippen op mijn poesje en geeft een innige kus, waarbij hij mijn intieme geur ruikt. Dit contact is zo fijn dat het niet bij één kusje blijft. Hij blijft mij langdurig kussen en likken met zijn tong en vergeet geen één plekje en daarna legt hij ook zijn wang tegen mijn buik. Hij wil me nu weer gaan likken om mij klaar te laten komen, maar ik duw hem van me af en ga weer bij hem op schoot zitten zodat we weer verder kunnen met mijn eenzijdig spel.

Ik laat mijn rokje omhoog zitten zodat hij ook kan zien wat hij doet. Hij mag nu mijn schaamlipjes strelen en even later pak ik een van zijn vingers en geleid die een stukje naar binnen. Ik kreun zachtjes van deze heerlijke fantasie. Mijn gezicht buig ik op dit moment weer naar zijn oor en pak het oorlelletje tussen mijn lippen en begin zachtjes te bijten en te zuigen om te tonen hoe heerlijk ik zijn vingerspel wel niet vind. Tijdens het vingeren van mijn kutje streelt hij zachtjes mijn klitje met zijn duim zodat ik steeds natter wordt. Ik fluister.

“Houd hem daar en ga sneller”. Hij verhoogt nu zijn tempo en ik begin te verstijven. Ik lik als een bezetene aan zijn oor en steek intussen ook mijn tong in zijn oorschelp. Dan krijg ik een orgasme en het vocht lekt uit mijn kutje.

“Dankjewel voor deze heerlijke verwennerij slaaf” zeg ik. “Het is veel fijner om klaar te komen met behulp van jou, dan alleen in bed.”

Ik glijd van zijn schoot af en ga voor hem staan. Ik houd mijn rokje omhoog met mijn tanden om met mijn slipje mijn kutje weer droog te maken. Nadat ik klaar ben, fluistert Martijn tegen mij of ik mijn slipje aan hem cadeau wil doen omdat hij zo mooi is en heerlijk ruikt. Ik lach zachtjes naar hem, neem het slipje nogmaals ter hand, spreid met mijn vingers nogmaals mijn lipjes en wrijf als laatste alle heerlijke sappen er uit. Grijnzend geeft ik het aan hem. Terwijl hij me aankijkt drukt hij zijn neus in het slipje en ruikt mijn heerlijke sekssappen. Martijn grijnst en zegt.

“Meesters ik ga even naar beneden om iets te pakken”. Hij loopt naar beneden en komt terug met een klein wekpotje waar het kleinood in past en zet het op een plank in zijn kamer. Martijn hoeft niet bang te zijn dat zijn ouders daar opmerkingen over zullen maken omdat ze toch al weten dat er echte liefde in het spel is tussen ons. Dan zeg ik dat hij binnenkort een envelopje aan mij mag geven en dat hij niet mag masturberen tot vrijdag. Ik wiebel nog even met mijn kontje voor dat ik weg ga en ga met mijn rug vlak voor hem staan. Ik til mijn rokje nog een keer op en laat nog even mijn grote schatten zien die hij nog even mag strelen en kussen als toegift. Ik krijg nog een heerlijke knuffel van hem en ga dan naar huis met onder mijn rokje alleen mijn naakte schatten.

Het Tweede envelopje van Martijn.

minette

Martijn vertelt

Naar aanleiding van de eenzijdige masturbatie van Marit, is mijn fantasie voor de volgende keer al geboren en ik kan het niet snel genoeg op papier zetten voor Marit. Ik pak een stukje briefpapier en begin te schrijven.

Lieve Marit,

ik droom van jouw allerliefste vriendinnetje ‘minette’ die in haar bedje ligt onder twee dekentjes. Ik wil haar graag weer vereren met mijn tong en daarna intens omhelzen.

Het seksleven tussen Marit en mij is zo goed dat de liefde die we bedrijven niet alleen gebaseerd is op het haantjes gedrag, maar zuiver is gericht om de ander gelukkig te maken. Daarom krijg ik er een kick van als ik aan alle wensen van mijn meesteres mag voldoen. Het beffen van Marit is één grote zaligheid voor mij als haar slaaf. Ik ben helemaal verknocht aan haar ‘minette’ om deze te mogen omhelzen. Als ik naar de brievenbus loop, lijkt het wel of Marit op mij heeft staan te wachten. Ze komt gelijktijdig naar buiten en we lopen er samen naar de bus.

“Ik moet even de post uit de brievenbus halen”, zegt ze.

“Dat moet ik ook doen en hier heb ik nog een extra briefje voor jou Marit”.

“Doe hem niet tussen de rest van de post”. Om niet in de fout te gaan doet Marit het envelopje snel tussen haar B-H en haalt er tegelijkertijd een envelopje voor mij uit.

Marit komt logeren

Martijn vertelt

Even later komt Marit’s vader bij ons en vraagt of het een probleem is dat Marit het weekend bij ons komt logeren omdat ze in korte tijd alweer het weekend weg zijn met z’n tweeën. Mijn moeder zegt dat ze nog een kamer over heeft waar mijn zus heeft geslapen die inmiddels het huis uit is. Die kamer ligt tegenover die van mij. Die van mijn zus is nu een echte logeerkamer met een tweepersoonsbed en voor het komend weekend, de ideale situatie, als akker der liefde. Ons huis heeft nog iets bijzonders. Mijn ouders hebben op de benedenverdieping een eigen slaapkamer met een en-suite badkamer en zodoende heb ik boven alle privacy. Er is alleen een voorwaarde aan gesteld. Ik moet alles zelf schoon houden van mijn moeder. Maak ik er een zootje van, zal mijn moeder het niet schromen om alles in een wasmand in de tuin te gooien. Ik heb het één keer ervaren en dat is ook gelijk de laatste keer geweest. Op mijn kamer open ik het envelopje van Marit en lees:

Het Derde envelopje voor Martijn.

“Ik wil jou een keer verkrachten”

Ik ben wel even onder de indruk van deze heftige fantasie van Marit, maar weet dat zij er geen grof geweld bij zal gebruiken. Ik weet nu al dat het een heerlijk spel gaat worden en dat zij als mijn meesters alleen de overhand wil hebben in ons liefdesspel. Ik maak mij dus totaal niet zenuwachtig en verheug mij op ons samenzijn. Om vier uur gaat de bel en stapt Marit binnen en krijg ik een kus. Ze zegt gelijk, dank voor je brief. Ik verheug me er op. We lopen samen naar de huiskamer waar we gezellig thee drinken met mijn moeder en ik even later vraag ik of ze zin heeft om mijn laatste LP’s te beluisteren.

“Je kunt gelijk je koffertje meenemen naar boven,” zegt mijn moeder. Ik pak de koffer van Marit en loop voor naar boven. Als we halverwege zijn krijg ik plotseling een klap van het bekende zweepje op mijn billen en Marit grijnst van oor tot oor. Ze heeft nu al zin in mijn lichaam. Als we boven zijn gekomen leg ik haar koffer op de logeerkamer. Marit geeft mij een fikse duw als ik bij het bed sta en beland daardoor achterover op het bed. Ze stort zich op me en we beginnen heftig te zoenen. Ik krijg daardoor een enorme erectie, wat Marit ook bemerkt. Ze begint er flink tegen aan te rijden met haar poesje. Dan zegt ze:

“Ik zou je zo graag willen uitkleden en je penis in de mond nemen Martijn. Toen ik de afgelopen keer jouw zaad weer geproefd heb, vond ik het toch zo lekker. Ik wil weer dat je klaarkomt in mijn mond zodat ik wederom jouw liefdessappen kan proeven. Ook wil ik vanavond weer met je neuken Martijn omdat mijn kutje een beetje droog komt te staan. Ik vind het toch zo’n heerlijk gevoel na mijn ontmaagding, om jouw zaad in me te voelen spuiten als je klaar komt. Wat ik het aller lekkerste vind, is als je me ’s ochtends lekker neukt, ik de hele dag jouw zaad in mijn vagina voel”.

“Zullen we dan vanavond mekaar dan allebei gaan verwennen met onze tong”, zeg ik tegen Marit.

“Dat lijkt me zalig” zegt ze, maar we moeten nog even wachten tot iedereen naar bed is. “ Ik ga wat eerder naar boven zodat iedereen denkt dat ik al slaap als je naar boven komt”, zegt Marit. Ik lach naar Marit en zeg.

“Denk je dat mijn ouders gek zijn? Ze weten allang dat we met elkaar vrijen omdat je niet van mij af kunt blijven en bovendien heeft mijn moeder ons ook betrapt toen jij een keer tegen mij aan het masturberen was en ze zich discreet heeft teruggetrokken. Omdat mijn ouders ook een heel goed seksleven hebben, kunnen ze de zon goed in het water zien schijnen. Mijn moeder heeft wel tegen mij gezegd dat we moeten zorgen voor voorbehoedsmiddelen”. Marit lacht naar mij en zegt.

“Wat heb jij toch een leuke ouders. 

Om tien uur zegt Marit dat ze moe is en dat ze naar bed gaat. “Welterusten iedereen”. Een kwartiertje later ga ik ook naar boven, was mijn intieme delen zodat alles brandschoon is en ga niet naar mijn kamer, maar loop gelijk naar Marit. Ik kruip bij haar onder de dekens en we liggen gelijk heftig te zoenen. Marit trekt aan mijn pyjamajas en ik doe deze gauw uit. Mijn broek volgt al snel en binnen de kortste keren zijn we bloot. Gelukkig brandt er een nachtlampje zodat ik alles goed kan zien. Eerst gaat Marit op bed staan zodat ik haar kan bewonderen. Ze vindt het fijn dat ik haar mooie borsten bewonder en nu ze is geschoren, zie ik weer haar wondermooie kutje. Als ik genoeg heb gekeken gaat ze op haar buik liggen. Ik kus Marit eerst in de nek, zak af naar de rug en lik dan verder naar beneden.

“Je moet me ook tussen mijn billen likken Martijn” zegt ze tussen het kussen door. “Ik vind dat lekker. Ik heb me daar extra gewassen zodat het niet vies is daar”.

Haar billen neem ik in mijn handen en ik streel de zijdezachte heuveltjes. Ik bijt en lik zachtjes in de rondingen terwijl Marit aangeeft wat ze lekker vindt. Daarna duw ik haar billen uiteen en lik haar naadje van boven naar beneden en vergeet ook niet haar aarsje te verwennen. Haar bilnaadje heeft ze met appeltjes glijmiddel ingesmeerd en daardoor krijg ik geen genoeg van haar. Marit geniet hier zo van en wordt daardoor steeds geiler. Op een gegeven moment fluistert Marit.

”Slaaf, je moet nu mijn kutje likken en minette omhelzen met je tong. Ik kom op je liggen slaaf, omdat ik het dan het fijnst vind door het lichamelijk contact met jouw lichaam”.

“Komt maar op me liggen met uw kutje bij mijn mond Meesteres”, zeg ik. Ze kruipt over me heen en laat zich langzaam zakken. De geur die me tegemoet komt is hemels. Ik vertel mijn meesteres dat ze goddelijk ruikt en dat ik haar de hele nacht ga likken en al haar sappen ga opdrinken. Ik spreid haar stevige ronde lipjes en streel met mijn tong haar kutje. Ik voel haar klitje tegen mijn tong en heb nooit durven bevroeden, dat ze bij mijn meesters zo groot kan zijn. Het voelt zo zalig om minette in mijn mond te mogen nemen. Mijn meesteres is heerlijk aan het genieten en er gaan schokjes door haar heen. Dan neemt ze mijn penis in de hand en likt en zuigt er aan. Uit haar kutje komt steeds meer sap door mijn strelende tong die tegen haar schaamlipjes en haar klitje komen. Ik krijg dan het volgende commando.

“Lik me iets harder”. Ik druk mijn tong harder op haar schaamlippen en duw hem regelmatig zo ver ik kan, in haar grotje. Ik zuig aan minette die nu hard is geworden. Het tempo wordt verhoogd en mijn meesteres begint zachtjes te kreunen. Ze sluit nu haar mond strak om mijn penis en beweegt ook harder de huid om mijn schacht op en neer. We zijn beiden op weg naar een daverend orgasme. Ik lik en zuig haar steeds intensiever en ze laat zich niet onbetuigd. Dan komt ‘Mijn Meesteres’ klaar. Er komt zo veel sap uit haar kutje dat het ook op mijn borst stroomt. Ik probeer wel zoveel mogelijk op te likken, maar er blijft ook nog veel op mijn borstkas liggen. Intussen gaat Mijn Meesteres door met mijn speelgoed en haalt mijn voorhuid op en neer en zuigt op mijn eikel. Ik kom helemaal stijf te staan van geilheid en dan houd ik het niet meer.

Ik mag klaar komen in Mijn Meesteres haar mond. Mijn Meesteres bemerkt dat mijn zaad met een enorme kracht naar boven komt en schuift haar mond zo diep mogelijk over mijn penis heen en zuigt maximaal. Ik spuit nu mijn sperma in haar mond en met haar tong blijft ze mijn eikel heftig strelen zodat mijn orgasme heel lang aanhoudt. Gelijktijdig slikt ze al mijn zaad door. Na ons orgasme voel ik nog steeds dat ik nat ben van alle sappen van Mijn Meesteres.

“Zal ik een handdoekje pakken en je droog wrijven Slaaf?”

“Ik heb liever dat U alles uitwrijft over me heen en dat het opdroogt op mijn huid Meesteres. Ik ruik dan de geur van U en dat geeft me een heerlijk gevoel”. Mijn penis is door de geur van Marit al weer helemaal stijf en Marit kijkt me aan en een fantasie ontspruit onmiddellijk aan haar brein. Ze zegt.

“Ik… ga… je… nu… verkrachten… slaaf”.

“Mijn verkrachting”

Om me te verdedigen tegen ‘de verkrachting, ga ik gelijk in een foetushouding liggen en Marit klimt resoluut boven op mij om mij plat te drukken. Ik ben veel sterker dan mijn meesteres, maar ik vind deze fantasie zo leuk, dat zij van mij mag winnen. Langzaam maar zeker krijgt ze me op m’n rug en kan ze mijn benen plat drukken door gemeen haar knieën op mijn bovenbenen te drukken. Vliegensvlug klimt ze over mij heen en ze probeert mijn penis in haar kutje te nemen. Doordat ik steeds heen en weer draai, lukt het haar niet om mij te ‘verkrachten’. Dan gaat ze over tot een andere tactiek en begint mij plotseling zachtjes aan te halen en te zoenen. Ik ben helemaal uit mijn doen door de veranderde houding en ben hier door helemaal afgeleid. Marit kan door dit moment van onoplettendheid van mij, vliegensvlug mijn penis in haar kutje stoppen. Ik doe net of ik er weer uit wil en daarom klemt Marit haar dijen keihard tegen mij aan. Als een echte amazone begint ze mij met piepkleine bewegingen te berijden, terwijl ze me in een bankschroef houdt, zodat ik niet uit haar kan glippen.

Ik blijf met haar fantasie mee gaan en draai me steeds en hierdoor voel ik dat Marit heerlijk aan het genieten is van de verkrachting, gezien de schokje die door haar lichaam gaan. De spasmen komen steeds korter op mekaar en dan zie ik dat Marit zich stil houdt en me bij mijn lijf pakt, me omhoog trekt, haar handen om mij heen slaat en mij vasthoudt als een python. Nu we in een zittende houding zijn gepositioneerd, gaat ze woest op mij te keer en dan schiet ze in een kramp die mijn penis met haar bekkenbodemspieren in een houdgreep zetten, welke zo intens is dat ik klaar kom en haar liefdestunnel helemaal vol spuit met mijn zaad. Marit is een moment helemaal van de wereld en stort op mij neer, waardoor ik achterover val met Marit op mijn borst. Mijn Meesteres komt na haar orgasme weer bij en komt weer omhoog. Ze streelt met haar hand heel teder over mijn borstkas en zegt.

“Dank voor deze fantasie Slaaf, ik wil dit weekend geheel besteden aan jouw zaad en mijn liefdessappen. Ik wil je dit weekend helemaal opeten en je dood neuken”. Ik krijg hier na nog een tedere kus van mijn Meesteres. Door het vrijen zijn we beiden slaperig geworden en blijf ik vannacht in het logeerbed bij en in Marit. Zo zie je maar, dat als je een fantasie hebt, dat deze weer kan leiden tot andere heerlijke momenten die alweer je relatie kunnen verdiepen. Ik lig nu lepeltje, lepeltje tegen Marit aan en mijn penis die half stijf is druk ik in Marit haar kutje en zo vallen we in slaap.

Het weekend besteden we aan huiswerk en tussendoor bedrijven we de liefde, waarbij Marit me helemaal zonder zaad zet. We neuken heel veel, maar telkens als het tot een orgasme komt, neemt ze gauw mijn penis in de mond en verkwikt zich aan mij. Ik voel het in mijn kruis dat ik na zeven orgasmen op één dag, wel even moet bijtanken. Marit vertelt me, dat ze door het vele zaad van mij, het gevoel heeft dat ze hardere borsten heeft gekregen en dat het geen geintje is.

Het Vierde envelopje.

”Verkwik me”

Een paar dagen na ons liefdesweekend, kom ik Marit tegen en ze geeft me weer een envelopje.

Lieve Slaaf, ik weet niet hoe het komt. Van af het moment dat ik van jouw zaad mag genieten op mijn tong, voel ik me zo goed dat ik helemaal verkwikt ben.

Ik wil niet meer dat je masturbeert als je geil bent, maar naar me toe komt en alles aan mij geeft. Kusjes van jouw meesteres.

Martijn vertelt

Als ik op mijn kamer ben, lees ik het briefje en vraag mij af of Marit door mijn sperma zich zo goed voelt. Zij is echter mijn meesteres en als zij tegen mij zegt dat ze mijn sperma wil, krijgt ze mijn sperma. Ik ben blij dat ik van kleins af aan samen met mijn moeder heb gemediteerd en dat ik heel veel lichaamsfuncties kan beheersen. Ik hoef niet toe te geven aan mijn geiligheid, maar kan deze volledig beheersen. Ik kan mijn penis nu al een half uur in en uit het kutje van Marit bewegen zonder klaar te komen. We kunnen het er dadelijk met mekaar over hebben hoe ik mijn zaad kan doneren aan Marit, omdat ik toevallig toch naar haar toe moet. Ik heb over vier dagen een repetitie Engels en zij gaat mij ‘begeleiden en overhoren’. Ik loop naar haar huis en bel aan.

“Dag Martijn”, zegt Marit als ze de deur open doet, “ik ben zelf net klaar met studeren. Kom er in, dan gaan we aan de slag.”

“Ik wil wel eerst een kus van jou hebben schatje voor we beginnen”. Dan lopen we naar de huiskamer om Marit’s moeder te groeten en gaan dan naar boven. Ik kijk naar Marit hoe ze gekleed is en daar valt helemaal niets op aan te merken. Ze heeft een hele mooie jurk aan met een geraffineerd decolleté waardoor ik weer een mooi gedeelte van haar borsten kan zien en het rokgedeelte is wat we noemen een koker. Ik ben helemaal onder de indruk en maak Marit dan ook een compliment dat ze er zo mooi uit ziet. We gaan aan het bureau zitten waar je gemakkelijk met z’n tweeën aan kunt zitten en beginnen met de training van de woordenrijtjes en teksten. Alles loopt voorspoedig. We zijn op tijd begonnen en het huiswerk is al verdeeld over vier dagen zodat ik alles tot in de puntjes kan voorbereiden. Toch moet ik veel leren voor de toets en als we een paar uur bezig zijn begin ik mijn concentratie te verliezen. Marit heeft het in de gaten en weet daar een goede oplossing voor. Ze staat resoluut op en beveelt me.

 “Doe je broek en slip uit Martijn en leun over het bureau”. Met haar klapzweepje  waarop de top een brede lus van leer is bevestigd, kan ze hem fijn laten zwiepen en veroorzaakt een heerlijke pijn. De zweep heeft ze nu constant bij zich en hier mee streelt ze mijn billen en voor de afwisseling geeft ze me plotseling een paar hele korte felle tikken. Het gevoel wat ik nu ervaar begint in mijn tenen en schiet door mijn hele ruggengraat. Marit gaat net zo lang door met mij te straffen totdat ik geestelijk weer helemaal verkwikt ben. Ze is helemaal mijn meesteres en ik ben op dit moment zo onderdanig aan haar dat ik alles doe wat ze wil. Ze stopt met de zweep en zegt.

“Opstaan slaaf en ga deze woordjes leren”. Ik wil mijn kleren weer aan trekken, maar dat mag niet van mijn meesters.

“Ik wil dat je met je blote billen op een handdoekje aan het bureau gaat zitten en je woordenrijen gaat leren en daarbij ook je T-shirt uittrekt”. Ik ben nu geheel naakt en dat is wel wat vreemde uitmonstering om zo je huiswerk te maken. Het gelukkige van de situatie is wel, dat de zon de kamer binnen schijnt en mijn naakte lichaam heerlijk verwarmt. Binnen vijf minuten heb ik wel 6 woordenrijen geleerd en krijg ik onmiddellijk weer een tuchtiging om geïnspireerd te blijven en vliegt de brede leren lus weer met een kletterend geluid op mijn billen. Ik ben nu helemaal getriggerd voor mijn volgende taak en vangen we aan met het vertalen van Engelse teksten. Hier na gaat mijn meesteres met mij, alle stof voor vandaag nogmaals herhalen. Intussen komt Marit’s moeder met een dienblad met thee en koek en ziet mij naakt om mijn stoel zitten. Ze weet omdat Marit haar heeft verteld dat ze mijn meesteres is, waarom ik naakt ben. Als gevolg hier van neemt ze geen aanstoot aan mijn presentatie en word ik totaal genegeerd. Ze doet mee met het spel van de meesteressen.

“Ik zie dat je slaaf weer niet zijn best doet en dat je hem weer hebt moeten tuchtigen” zegt ze, omdat ze in een ooghoek heeft gezien dat de zweep weer aanwezig is. Ik geef je groot gelijk als hij niet z’n best doet en lachend gaat ze weer weg. Er breekt een glimlach op mijn gezicht door en Marit ziet dat. Ik moet onmiddellijk opstaan en krijg gelijk een paar ferme tikken op mijn billen om te benadrukken wie de baas is. We gaan gelijk weer verder met de studie nadat Marit mij streng heeft toegesproken. We hebben nu al meer dan de helft van de stof geleerd en Marit is heel erg tevreden over mij. Ze gaat vervolgens bij mij op schoot zitten, buigt zich naar mij toe en begint mij te kussen. Haar tongetje komt er vrij snel achteraan en onze temperatuur schiet met sprongen omhoog. Het bureau waar we aan zitten is erg groot en ze beveelt me te gaan staan. Nu likt ze zich de lippen als ik in vol ornaat voor haar sta en neemt mijn machtige penis in de hand. Vlug pakt ze een washandje die ze al klaar heeft liggen en maakt mijn geslacht schoon. Na de wasbeurt gaat ze verder met haar spel. Met haar hand beweegt zij mijn huid op en neer en doet dit zo goed dat ik helemaal in vervoering kom van genot.

“Slaaf, je hebt zo je best gedaan dat ik je nu ga belonen. Ik ga je heerlijk pijpen”.

Marit heeft de techniek helemaal geperfectioneerd en neemt mijn stijf geworden penis in haar mond. Ze ontspant haar keel en zodoende kan mijn eikel diep naar binnen glijden. Ik merk dat Marit even moeite heeft met ademhalen en neemt daarom even rust en vervolgt dan het liefdesspel. Haar lippen klemt ze beurteling strak om mijn penis en voel dat haar tong over mijn toompje gaan. Na deze behandeling laat ze hem uit haar mond glijden en gebaart me om van de tafel af te gaan. Ze draait me om en drukt mij met m’n buik tegen de tafel. Mijn billen zijn nu weer het speelterrein van Marit en haar klapzweep. Ik hoor de zweep weer zwiepen en het kletsende geluid op mijn billen komen samen met de heerlijke pijn. Mijn penis wordt door de perfecte slagen steeds harder en hierna draait Marit mij weer om en gaat weer met pijpen. Mijn penis gaat steeds meer pulseren en op een gegeven moment houd ik het niet meer vol en geef aan dat ik klaar kom. Marit steekt haar duim op en ik mag mijn zaad in haar liefdesmondje storten. Marit is hier bloedgeil van geworden en geniet van al het zaad wat in haar mond is gekomen en slikt het heel voorzichtig door alsof het hele dure kaviaar is. Hierna draait ze me om en geeft me weer een tik met de klapzweep.

“Ik wil dat je onmiddellijk minette gaat verwennen”, zegt ze. Ze doet haar jurk omhoog, klimt op de tafel en spreid haar benen. Ze heeft een andere klapzweep uit haar assortiment gepakt met een extra lange steel en kan zodoende gemakkelijk bij mijn billen nu ik voorover sta.

“Schiet op en kom hier. Doe mijn slipje onmiddellijk uit en laat je tong werken”. Ze drukt mijn hoofd ruw tegen haar poesje aan en ik doe gauw haar slipje uit. Ik spreid vervolgens met mijn tong haar volle lippen. Ze is al helemaal nat en ik ga onmiddellijk aan de gang met Minette die al helemaal stijf staat. Ik lik en zuig en beweeg een vinger in en uit haar grotje. Marit pakt mijn hoofd op een nog hardere manier vast en geeft me af en toe een serie klapjes. Ze vindt het leuk en ik krijg regelmatig slaag als ik het zogenaamd niet goed doe. Dan zegt ze.

”Martijn… ik kom… klaar…, lik me zo hard mogelijk”. Haar sappen lopen uit haar kutje en ik mag haar daarna helemaal droogmaken. Na dit feest zegt Marit.

“Ik vond het fijn om je weer te tuchtigen terwijl jij me befte. Heb ik je niet te veel pijn gedaan?” Ik antwoord.

“Je bent mijn meesteres Marit en jij bepaalt hoeveel slaag ik van jou krijg”, en een paar tikken met de klapzweep op mijn billen vind ik alleen maar heerlijk. Na dit liefdesspel kleed Marit zich weer aan en moet ik nog naakt blijven omdat ze het heerlijk vindt om naar mijn body te kijken. Buiten dat zegt ze het weer heerlijk gevonden te hebben om mij te pijpen. Ik wil toch een manier vinden om te voorkomen dat jij je sperma moet weggooien in een zakdoekje. Ik vertel haar nu dat ik van mijn moeder heb geleerd om te mediteren en zo bijna al mijn lichaamsfuncties kan beheersen.

“We kunnen dus op de momenten dat het jou uitkomt mij afzuigen Marit”.

“Oh, dat vind ik fantastisch Martijn omdat ik jouw zaad zo zalig vind en het op mij werkt als een afrodisiacum. Jij bent mijn slaaf Martijn en ik beloof je dat ik een manier zal bedenken dat ik altijd over jou sperma kan beschikken”.

Een paar dagen later krijg ik weer een envelopje van Marit aangeboden.

Het Vijfde envelopje.

“de geheime deur”.

Martijn vertelt

Marit komt weer even langs en haalt uit haar tasje een envelopje en geeft het aan mij. Er staat alleen maar

‘de geheime deur’.

Ik vraag wat het betekend, maar Marit gaat er niet op in. Ze doet haar vinger voor mijn mond zodat ik verder niets kan vragen. Ik wil nu nog iets over Marit vertellen. Ze is niet alleen buitengewoon intelligent, maar ook muzikaal en ik hoor haar regelmatig piano spelen. Ze neemt dit zo serieus dat ze het instrument naar haar kamer wil verhuizen. De piano maakt behoorlijk veel geluid en vooral als ze bezig is met de etudes en toonladders. Haar vader heeft daarom besloten om Marit’s kamer eerst geluiddicht te isoleren. Als alles is geïsoleerd, moeten alle wanden inclusief plafond en vloer, afgewerkt worden met een brandveilig materiaal. De wanden en het plafond zullen bedekt worden met gipsplaten en de vloer wordt zwevend afgewerkt met hout. Omdat ik heel erg handig ben heeft Marit gevraagd of ik mee wil helpen met het klussen. Ik heb gelijk toegestemd en zijn nu bezig om tussen de gelijmde regels op de muur, het geluiddempende isolatiemateriaal tegen de muur aan te brengen. Als dit klaar is, komen er gipsplaten tegen aan die op een speciale manier bevestigd moeten worden. Marit en ik kunnen alles zelf en daarom zijn we constant met z’n tweeën te vinden op haar kamer. Omdat ik het warm krijg van de arbeid, heb ik alleen maar een sportbroekje aan. Het is heel erg plezierig werken met elkaar en ik krijg af en toe een speelse tik van haar als ik voor een oponthoud zorg. Marit moet tijdens het werk, constant aan mijn billen zitten. Het is een echte afwijking van haar geworden, ze kan er gewoonweg niet van af blijven. Er moet gewreven of geknepen worden door haar en ik vind alles prima wat mijn meisje met mij doet.

Ik heb een echte oude sportbroek aan en via de pijpjes kan Marit gemakkelijk op verkenning uitgaan met haar hand om even te voelen in wat voor conditie haar Dickie Dick verkeert. Terwijl ik op een trap sta met een stuk isolatie materiaal in mijn hand is het voor Marit de ultieme gelegenheid om mij eens lekker te pakken, zonder dat ik iets terug kan doen. Ze trekt plotseling mijn broekje naar beneden, zodat ik een moment later naakt op de trap sta. Ik kan niets terug doen en moet gewoon door gaan met mijn werk. Ik trap het broekje uit en doe of er niets aan de hand is. Marit ligt te gieren van het lachen en op dat geluid komt haar moeder kijken wat er aan de hand is. Die ziet er de humor wel van in en beide vrouwen krijgen een lachstuip. Ik ga gewoon door in m’n blootje met het op maat snijden van het isolatiemateriaal en laat de dames voor wat ze zijn. Dan zegt de moeder van Marit, na me uitgebreid te hebben bekeken, dat ik hele mooie billen heb.

“Je moet ze eens voelen mam, hoe heerlijk zacht en stevig ze zijn” en een moment later voel ik de handen van de twee dames op verkenning gaan over mijn achterkant. Nu oppert de moeder van Marit dat ze er een foto van moet maken voor later. Marit gaat gauw de camera halen en schiet een paar hele leuke foto’s. Als de fotosessie afgelopen is, krijg ik het sportbroekje terug en gaan we pauzeren met een heerlijke grote beker thee. Tijdens het werk wordt mijn sportbroek ook wel eens afgewisseld door een overall en Marit vindt dat ook leuk omdat er aan de zijkant openingen in zitten om het mogelijk te maken om iets uit je broekzak te halen. Als je onder je overall niets aan hebt kun je via deze openingen ook gevat worden bij je beurs en dat vindt Marit een sport. Na zo’n spelletje kun je aan de voorkant van mijn overall mijn erectie zien en ik prijs me gelukkig, dat we alleen met z’n tweeën zijn.

Als we klaar zijn met het bekleden van de wanden, duwt Marit me plotseling naar een hele grote inbouwkast die aan de muur grenst van de oude kamer van mijn zus. Ze doet de deur open en laat mij de verrassing zien. De aannemer heeft tijdens de bouw de twee aangrenzende inbouwkasten, die van Marit en die van mijn zus haar oude kamer, gescheiden door een deur met scharnieren tijdens de bouw in plaats van een houten wand. Hier door konden ze gewoon heen en weer lopen tussen de twee woningen. Het enige wat er aan de deur ontbreekt, is een deurknop. Ik vind het spannend worden en we gaan samen aan de slag om de deur te openen.

Ik pak een grote schroevendraaier en beweeg het sluitwerk. Er gebeurt niets en we kijken de deur verder na. We zien vier schroeven aan de buitenkant die slordig vast zitten in het kozijn. We draaien ze allen los en proberen de deur te openen met de schroevendraaier. Hij gaat nu feilloos open en we staan plotseling in de kast van mijn zus haar oude kamer. Ik begrijp nu de betekenis van de geheime deur. Marit giechelt en zegt.

“De kamer van je zus is groter dan die van jou en er staat heerlijk de ochtendzon op. Je kunt beter aan je ouders vragen of je mag ruilen”. Daarbij is de kamer nog veel mooier en groter dan de jouwe”.

“We kunnen hier een hangkast van maken en zodoende de geheime deur camoufleren”. Drie maanden later hebben Marit en ik allebei een grotere kamer met een tweepersoonsbed en hoor ik heel zachtjes het mooie pianospel van mijn hartsvriendin. Op een warme zomeravond lig ik al in bed op m’n buik een beetje te dromen. Ik hoor een zacht geluidje in de kast en daar komt ineens mijn naakte prinsesje te voorschijn. Ik doe net of ik slaap. Ze doet voorzichtig de dekens omhoog en kruipt boven op me. Er zit niets in de weg omdat met de zomerse warme dagen ik ook zonder pyjama slaap. Ze schurkt met haar lijf over mij heen en zoekt een hard plekje op mijn rug om met haar klitje tegen aan te wrijven, zodat ze kan masturberen. Ik ben nu echt wakker en beweeg me. “Houd je stil” zegt ze “en laat mij m’n gang gaan”. Zachtjes wrijft ze met haar poesje over het ideale plekje op mijn rug en ik voel dat ze in extase raakt van het intense contact. Op een gegeven moment begint ze te hijgen en komt klaar. Ze blijft op mijn rug liggen om bij te komen en begint dan zachtjes te praten.

“Zo Martijn dat was fijn, ik wil dit al doen vanaf de eerste avond dat jij op je nieuw kamer slaapt”. Ze gaat van mijn rug af en duwt me op mijn zij. Ze streelt mijn borst en buik en begint hierna zachtjes te spelen met mijn penis.

“Wat ben jij stout” zegt ze “dat jij al zo opgewonden bent” en geeft mij een klapje op de billen. Ze vindt dit zo leuk dat ze mij weer op m’n buik duwt en haar klapzweepje ter hand neemt en de mooie ronde leren lus op mijn billen laat neerdalen. Ze is hier zo goed in geworden dat de kastijding die ik krijg alleen maar puur genot veroorzaakt. Het verspreid zich van mijn tenen tot in mijn kruin. Mijn penis begint hier van te schokken en ik bevlek de lakens met het voorzaad. Ze bemerkt het en zegt.

“Ik ga je nu neuken Martijn”.

Marit duwt mij nu weer om en klimt over me heen zodat ze mijn penis in zich kan steken. Ze laat zich heel teder over mijn schacht zakken en geeft met haar inwendige spieren zachte keepjes en gaat dan zachtjes op en neer. Om Marit nog meer geluk te schenken, lik ik haar borsten. Ondertussen gaat Marit ook stevig door en ga ik over tot een meditatieve trance waardoor mijn penis keihard blijft, maar ik niet klaar kom. Ik streel intussen haar borsten en knijp in haar tepels en steek mijn pink in Marit haar aarsje. Tijdens dit liefdesspel is Marit heel verbaasd dat ik het zo lang vol houd en ik vertel haar dat ik in trance ben door haar ongekende liefde voor mij en zo haar al het geluk kan schenken wat uit mijn lichaam komt.

Langzaam kom ik uit mijn trance en ben ik niet meer opgewassen tegen deze overvloed aan liefde van Marit en spuit mijn zaad als een vulkaaneruptie in haar vagina. Marit maakt tevreden geluiden wanneer ze al het heerlijks binnen krijgt. Na ons liefdesspel kruipt ze tegen me aan en zegt dat ze vannacht bij me blijft slapen.

“De deur van mijn kamer is niet op slot omdat mijn ouders toch nooit naar boven komen,” zegt ze en ik vertel haar dat het bij mij ook zo is. Marit gaat op haar zij liggen, drukt haar billen tegen mij aan en ik voel me een gelukkig mens met zo’n lief vriendinnetje in mijn armen.

We houden dit nog jaren vol totdat Marit naar Utrecht gaat voor haar universitaire studie. Ik ga dezelfde tijd ook naar een internaat voor mijn vaktechnische opleiding in Arnhem. Maar eerst gebeuren er nog meer leuke dingen met de envelopjes.

Het Zesde envelopje.

Naaktmodel

Martijn vertelt

Marit is zeer begaafd. Buiten dat ze muzikaal is, schildert en tekent ze graag. Aquarelleren is haar passie. Dromerige afbeeldingen van de omgeving hangen op haar kamer en zijn allen kunstwerken. Marit maakt alleen grote schilderijen en die zijn zo geniaal dat je het gevoel hebt, dat je er in kunt stappen. Ik krijg weer een envelopje van Marit en lees het op mijn kamer.

Lieve Martijn, ik ben op dit moment een cursus aquarelleren aan het volgen op de kunstacademie. Zaterdag start de cursus naakten. Ik heb je opgegeven als model. We hebben aanstaande zaterdag een man nodig. Omdat je mijn slaaf bent en ik gewoon kan bepalen wat ik met je wil doen met je goddelijk lichaam, gebied ik jou om mee te gaan. Weigeren kan niet. Kus van je meesteres Marit.

De volgende dag zie ik Marit en ze vertelt me dat het zaterdag plaats vindt op de kunstacademie en dat het een mooi gebouw is met hoge ramen en prachtig licht. Ik vertel dat ik het wel spannend vind en dat ik alleen bang ben door al het bekijks een erectie te krijgen.

“Dat is niet erg” zegt Marit. Ik verkwik me dan even aan je en dan is het zo over”. Op de fiets naar de academie

Martijn vertelt

Zaterdag gaan we samen op de fiets naar de academie. Het is prachtig weer en Marit heeft een heel mooi zomerjurkje aan van dunne stof met allerlei vrolijke kleuren en zit prachtig afgekleed om haar lichaam. Ik zie haar borsten afgetekend achter de stof. Door de wind wordt haar jurk alle kanten opgeblazen en het is een feest om er naar haar te kijken. Haar benen zijn lang en slank en mijn vriend de wind gunt me telkens weer een blik op Marit’s benen van het tipje van haar tenen tot boven aan haar slipje. Ze lacht als haar jurk opwaait en doet gauw met haar hand deze naar beneden. Het is niet zo lang rijden en hoe dichter we bij de academie komen, hoe benauwder ik naar Marit kijk. Ze moet hartelijk lachen om het feit dat ik dadelijk in mijn blootje loop met een erectie. Dan is het zo ver, de academie komt in zicht. We kunnen onze fietsen achter het gebouw in de fietsenstalling parkeren en gaan dan naar binnen. Het is een statig oud gebouw, met overal Romeinse pilaren en grote trappen die helemaal uitgevoerd zijn in wit marmer. Aan het eind van een enorme gang komen we op de afdeling waar les wordt gegeven in schildertechnieken. We worden hartelijk ontvangen door een lieve lerares Leonie, die op zich al een kunstwerk is. Ze is voluptueus en draagt een wijd vallende jurk met een diep decolleté, versierd met allerlei mooie kralen. De klasgenoten van Marit zijn er nog niet en Leonie laat het lokaal zien. Midden voor het raam staat op een verhoging een lange bank waar zandkleurige doeken overheen zijn gedrapeerd.

“Zo Martijn, hier mag je dadelijk poseren” zegt Leonie. “Daar is een kamerscherm waar jij je kleren kunt uitdoen. Er ligt een Romeinse badjas die je aan kunt doen als je naar de bank gaat. Het lijkt me verstandig dat je jouw kleren nu al uitdoet en de badjas aantrekt. Ik introduceer jou zo dadelijk als iedereen er is. Dan mag je naar voren komen. De badjas kan Marit het beste uittrekken zodat je niet staat te schutteren.

De voorbereiding als model

Martijn vertelt

Ik begeef me achter het kamerscherm en begin me uit te kleden. Over een stoel hangt de badjas. Het is eigenlijk geen badjas maar een geplisseerde lap stof met een gat er in. Als ik hem zo dadelijk voor de sessie moet uittrekken, zal ik geen problemen hebben dat ik ergens achter blijf hangen. Er ligt ook een koord bij om de stof bij elkaar te houden om mijn middel. Het kamerscherm is zo klein dat tijdens het uitkleden mijn privacy echt niet gewaarborgd blijft en Leonie kijkt constant mijn richting uit. Ik doe net of ik het niet in de gaten heb en kleed me uit. Ik hoop dat ze aan haar trekken komt met het begluren van mij. Ik kleed me niet alleen uit, maar maak er een show van omdat ze me zodanig prikkelt, dat ik er exhibitionistische neigingen van krijg. Voor deze gelegenheid heb ik van Marit een sexy slip gekregen voor onder de badjas omdat ik als ik geprikkeld ben last heb van voorzaad en zodoende een natte plek kan veroorzaken in de badjas De slip is niets meer dan een lapje stof die mijn geslacht bedekt en de rest van mijn onderlichaam vrij laat. Ik doe hem aan en pak daarna de badjas en zie dat je dwars door de dunne stof heen kunt kijken. Het is gemaakt van pure zijde. Hij voelt heerlijk aan tegen mijn huid en als het koord om mijn heupen is gebonden zie ik er sexy uit omdat de badjas heel erg kort is en bijna mijn billen laat zien.

Ik doe mijn schouders omhoog zodat de badjas nog iets meer omhoog getrokken wordt, waardoor nu het onderrandje van mijn billen te zien is. Ik loop naar de dames toe en ze kijken me bewonderend aan. Het licht dat door het raam komt, schijnt dwars door de stof heen en ik kan net zo goed zonder badjas lopen. Leonie biedt mij een stoel aan en ik ga zitten. Een moment later komen de rest van de klasgenoten binnen. Het zijn allemaal dames en ze kijken heel geïnteresseerd naar mij. Zij zullen zich wel op deze dag verheugd hebben. Buiten dat ze zich met kunst gaan bezighouden, zien ze vandaag ook een naakte man. Als ze allen aan hun schildersezel zitten, vraagt Leonie mij om Martijn even voor te stellen.

Marit vertelt

Ik kijk iedereen aan en steek van wal. Dames ik wil jullie Martijn even voorstellen. Martijn is mijn allerliefste vriend en samen hebben we een speciale relatie. Ik ben zijn meesteres en hij is mijn slaaf. Hij doet alles wat ik zeg en als hij dwars is krijgt hij straf van mij. Omdat hij altijd doet wat ik hem zeg, is hij vandaag ons naaktmodel. Hij is de meest fantastische man die je maar kunt voorstellen. Ik ben heel gelukkig met hem en houdt ook nog heel veel van hem. Hij heeft het heerlijkste lichaam wat je maar kunt voorstellen en als jullie hem dadelijk bloot zien moet je maar even letten op zijn ronde malse billen. Die ronde malse billen zijn een plek, waar ik echt niet van af kan blijven. Ik wil jullie wel op het hart drukken dat hij mijn slaaf is en dat ik bepaal wat er met hem gebeurt en als je iets aan hem wilt vragen, moet je dat via mij doen. De dames staan helemaal perplex door de woorden die ik net heb geuit. Als jullie nog vragen hebben mag je die in de pauze stellen. Om te voorkomen dat de introductie te lang gaat duren, neemt Leonie het over.

“Dames, we gaan nu beginnen omdat het mijn bedoeling is om ’s morgens een schets van de rug te maken en ’s middags één van de voorkant ”, zegt Leonie. In de pauze mogen jullie gerust vragen aan Marit stellen over haar slaaf. “Marit, wil jij je slaaf even assisteren met de badjas en de slip. Ik zal hem dan in de juiste houding zetten die goed vol te houden is”. Marit loopt met mij naar voren en gaat tussen de klas en mij in staan. Dan haalt het ze kleed van mij af en doet een stap opzij zodat iedereen mij kan zien en trekt vervolgens mijn slip uit en sta ik naakt voor de studenten. Leonie komt naar voren en geeft mij instructies over de houding. Dan stappen Marit en Leonie opzij zodat iedereen van de groep mij kan zien. Er gaat geroezemoes door de klas en de dames reageren enthousiast. Ik denk dat Marit al een heel klein beetje verteld heeft over ons liefdeleven aan haar vriendinnen en nu zien ze me in levende lijve.

Leonie klapt in haar handen en gebied iedereen te beginnen. Het wordt muisstil en je hoort alleen het krassen van potloden en koolstaafjes. Marit staat aan de rechterkant van mij en heeft de mooiste plaats om mij te observeren. Ze heeft blosjes op haar wangen omdat ze trots is en het spannend vindt dat ik naakt voor haar en haar vriendinnen sta. In een spiegel waardoor ik alleen kan kijken zie ik de rest van de mensen. Leonie loopt door de klas en geeft aanwijzingen. Soms loopt ze met een student naar voren en wijst een bepaalde plek van mijn rug aan waar nog een verbetering op het doek moeten worden aangebracht. Soms gaat Leonie met haar hand via mijn rug naar mijn billen en dat begint me toch wel te prikkelen. Ik vermoed dat de dame graag mijn penis ziet rijzen.

Langzaam maar zeker voel ik het bloed naar mijn knots toestromen en voel ik hem groeien. Als Marit en ik oogcontact hebben wijs ik haar naar mijn probleem. Ze wenkt Leonie om even naar haar tekening te kijken en plegen intussen overleg. De dames zie ik lachen en er wordt rustig doorgetekend. Ik begin het onderhand Spaans benauwd te krijgen omdat ik nu een keiharde erectie heb. Ik denk dat Marit dit grappig vind om ook die staaf van twintig centimeter lang geluk van mij, te laten zien aan haar vriendinnen. Dan komen Marit en Leonie naar voren. Marit en Leonie komen dichterbij, om mijn probleem in ogenschouw te nemen. Ze fluisteren iets in mekaars oor en dan klapt Leonie in haar handen.

“Sorry dames, we gaan even pauzeren. Martijn moet even zijn benen strekken omdat hij een beetje verstijfd is geraakt,” zegt ze dubbelzinnig. Ze gooit gauw de badjas over mij heen, pakt mijn hand en zegt tegen de klas “Ik ga Martijn even masseren om hem van zijn verstijving af te helpen, anders kunnen we niet verder”. De dames kijken elkaar veelbetekenend aan, omdat ze hoogstwaarschijnlijk al weten dat Marit zich weer aan mij gaat verkwikken. We lopen naar het kantoor van Leonie en Marit doet gauw mijn badjas uit. Ze begint me heerlijk te zoenen en begint me te strelen en nog meer te prikkelen door zachte zuigzoentjes te geven.

“Martijn, ik rekende er op dat je eigenlijk wel geprikkeld zou worden door het poseren en net als jij ben ik ook geil geworden door jouw presentatie. Bovendien vond ik het leuk dat je een prachtige erectie kreeg. Om nu de druk van de ketel af te halen lijkt het me het beste om standje 69 met jou uit te voeren”. Ze duwt me achterover op de bank en doet haar jurk en slipje uit. Ze klimt zodanig over mij heen dat ze met haar kutje bij mijn gezicht uitkomt en met mijn penis in haar mond kan nemen. Een moment later neemt mijn speelgoed ter hand. Zachtjes haalt ze de voorhuid naar achteren die al helemaal nat is van het voorvocht. Ze beweegt met haar hand mijn voorhuid op en neer en het duurt niet lang of ik sta gespannen als een boog. Het zal niet lang meer duren, dat ik een orgasme ga krijgen. Marit likt haar lippen en voelt dat mijn zaad er bijna uit komt.

Ze neemt mijn speelgoed gauw in de mond. Intussen ben ik ook hard bezig om Marit een orgasme te bezorgen. Ik lik haar kutje en merk dat het bij haar ook niet lang gaat duren voordat ze klaar komt. Ze zuigt intussen op mijn penis en doet dit zeer krachtig, terwijl ik haar gezwollen clitoris in mijn mond heb en haar ook met mijn tong bewerk. Er gaan spasmen door haar buik en ik voel dat ze klaar komt. Tijdens haar orgasme klemt ze haar lippen om mijn eikel en dan houd ik het niet meer uit en mag ik Marit verkwikken met mijn sperma.

“Martijn, dat is nog eens pauze nemen” zegt ze daarna.

“Ik heb het liever dan een kopje koffie”.

Marit kijkt of ik nog ergens nat ben en doet dan het kleed weer over mijn heen. We lopen weer terug naar het lokaal en Marit zegt lachend tegen de klas dat de verstijving over is en veegt demonstratief haar mond af. De klas grinnikt, omdat ze weten hoe ze er mij vanaf heeft geholpen. Er wordt weer verder getekend en het loopt intussen tegen elven. Leonie klapt in haar handen en zegt dat het tijd is voor de koffie. Iedereen loopt naar voren en ze wachten tot ik van de bank af kom. Omdat ik het heerlijk vind om naakt te poseren voor de dames, maak ik geen aanstalten om de badjas aan te doen. Leonie vraagt aan Marit of ik de badjas niet aan moet en ze zegt dat het veel te leuk is om haar slaaf naakt te laten zijn tijdens de koffie. Er komt geen commentaar uit de klas. Ik pak een kopje koffie en geef antwoord via Marit terwijl de dames hun ogen steeds over mijn lichaam laten gaan.

Er zijn er een paar dames, die aan Marit vragen of het toegestaan is, om haar slaaf even aan te raken. Marit zegt tegen de dames dat ik het heel prettig vind om aangeraakt te worden en daarom stelt ze voor om een kring te vormen en Martijn met z’n allen te strelen met de handen.

“Ik weet een leuk spelletje dames,” zegt Marit. “Ik maak lootjes met alle belangrijke lichaamsdelen van mijn slaaf en die doen we in een leeg verfblik en dan mag iedereen een lootje trekken”.

Er gaan geluiden van enthousiasme door de ploeg en Marit maakt gelijk de lootjes. Iedereen pakt er één en ze lezen hun briefje. Dan geeft Marit een teken en vormen ze een kring. Ze mogen me nu op teken van Marit gelijktijdig aanraken. Ik word omringd door de meisjes die heel dicht op me heen staan. Ik word niet alleen aangeraakt maar ook heerlijk betast. Ik vind het helemaal niet erg en voel de zachte vrouwenhanden over mijn lijf gaan. Mijn rug wordt nu aangeraakt en ik voel ook handen op mijn billen. Degene die het lot van mijn billen heeft getrokken, pakt niet alleen mijn hammetjes maar gaat ook mijn bilnaad in en streelt mijn sterretje. Ik wordt daar heel zachtjes gestreeld door haar en ik geniet er heel erg van en mijn penis gaat er bijna stijf van staan. Tijdens dit spel, neemt een verlegen meisje het woord en stelt Marit een vraag.

“Marit, ik heb nog nooit een naakte man gezien en dit is de eerste keer dat ik er één zie, er ook één mag aanraken. Ik vind dat jouw slaaf Martijn een prachtig lichaam heeft en zijn penis is iets waar ik alleen maar van kan dromen. Ik durf het eigenlijk niet te vragen, maar als ik het niet doe zal ik er de rest van mijn leven spijt van hebben. Ik zou graag geblinddoekt worden en dan met mijn handen zijn lichaam mogen aftasten om te ervaren hoe een man aanvoelt”.

Marit zegt dat ze het goed vindt en zodoende krijgt Marjanne een blinddoek voor. Dan moet ik voor haar gaan staan en mag ze me aftasten. Eerst komen mijn gezicht en borstkas aan de beurt en daarna mijn armen en benen. Langzaam maar zeker gaat ze op haar doel af na mijn rug en billen gevoeld te hebben. Ze krijgt een stoel aangereikt en gaat zitten. Nu is het moment aangebroken dat ze mijn speeltuin mag verkennen. Ze laat verassende kreetjes horen nu ze ervaart dat een penis snel kan groeien door haar spel en kan leiden tot een grote erectie. Marjanne vindt dit mateloos interessant dat er iets groeit in haar hand en wat ze nog het mooist vind zijn mijn ballen die heel zacht in haar handen aanvoelen. Dan kijkt ze omhoog en zegt tegen Marit dat ze heel goed kan begrijpen, dat je als vrouw je graag verkwikt aan zo’n lieve man met zo’n mooi lichaam. Dan doet ze haar blinddoek af en bekijkt nog even uitgebreid mijn penis.

Na de pauze worden de doeken verwisseld door een aantal mensen en zet Leonie mij met mijn voorkant naar het publiek. Ik kan nu iedereen recht aankijken en zie dat de dames geconcentreerd bezig zijn en het heerlijk vinden dat ze ongegeneerd naar een naakte man mogen kijken. Om drie uur is het afgelopen en Leonie vraagt mij of ik de kunstwerken wil bekijken. Ik sta op van de bank en loop ook nu weer zonder kleren met Leonie mee langs de schildersezels. Ik zie mijzelf afgebeeld op de tekeningen en vertel de dames dat het echt kunstwerken zijn geworden. Marit heeft mij levensgroot getekend en ik moet toegeven dat zij de mooiste kunstwerken heeft gemaakt. Ik sta op haar schilderij met de voor- en achterkant afgebeeld en mijn penis is afgebeeld in half stijve toestand. Alle meisjes bekijken ook elkaars kunstwerken en iedereen is het met elkaar eens dat Marit de beste prestatie heeft geleverd. Na alles in ogenschouw genomen te hebben loop ik rustig naar het kamerscherm toe, kijk de dames nog eens aan, draai me om mijn as zodat ze mij nog eens uitgebreid kunnen bekijken voordat ik me weer aankleed. Leonie bedankt mij voor het poseren en vraagt gelijk aan Marit of haar slaaf volgende week weer wil poseren, omdat de dames dan met olieverf aan de gang gaan. Ze snapt ons rollenspel heel goed en vindt het leuk om hier in te participeren.

Het zesde envelopje

Hierna komt Marit naar mij toe en geeft mij een envelopje. Ze heeft zonet een briefje geschreven waarin staat:

Ik stem toe dat je weer voor ons gaat poseren omdat ik het heel leuk hebt gevonden

Ik heb ook gezegd dat als wij samen binnenkort model gaan staan voor de cursus erotisch schilderen, ik graag een demonstratie wil geven hoe je jezelf kunt ‘verkwikken’ aan een man. Die afspraak heb ik gemaakt met mijn vriendinnen en aan afspraken houd ik mij.

“Dat kan toch verkeerd aflopen als het iemand ten gehore komt”, zeg ik. Dat gebeurt niet omdat mijn vriendinnen en ik een afspraak hebben gemaakt dat er nooit iets naar buiten komt vanuit de groep. Het is toch niet strafbaar om je een keer te verkwikken aan een man, indien hij het zelf ook wil?

David Verhalen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

————————————–

Erotische schilderkunst.

De Logeerpartij van de kunstmeiden

Martijn vertelt

Marit heeft haar vriendinnen uitgenodigd om een weekend bij haar te komen logeren en de tijd tevens goed te besteden aan kunst. Haar ouders zijn naar een huisje van Sporthuis Centrum en het hele huis is voor haar. Ik ben op mijn kamer en hoor er naast een hoop gelach en gegiechel. Dan komt Marit zoals ze van te voren heeft afgesproken, via onze geheime deur binnen en neemt gelijk alle meiden mee. Ze kennen me allemaal nog van de afgelopen zaterdag. Marit verteld in geuren en kleuren over de geheime deur en iedereen vindt het fantastisch wat voor mogelijkheden deze bied aan ons liefdeleven. Ik wordt gelijk uitgenodigd om bij hen te komen. We lopen met z’n allen terug en daarna neemt Marit het woord.

“Martijn, ik heb de dames beloofd om hen te laten zien hoe ik me bij jou verkwik. Daarbij willen we ook nog beginnen met het maken van erotische schilderijen. Er wordt een fotosessie gemaakt van alle situaties die we moeten uitbeelden om ze later levensgroot te kunnen projecteren. Zodoende hebben we alle tijd om iets heel moois te schilderen met z’n allen. De bedoeling is dat jij en ik als model gaan fungeren en dat de dames ons vertellen wat we moeten doen. De eerste situatie is dat we mekaar gaan uitkleden voor de camera. Om het een beetje sfeervol te maken heb ik mijn kamer gedeeltelijk verduisterd. De dames gaan in het donker zitten zodat wij ze niet kunnen zien. Aan de wand hangt een studio achtergrond waarop wij staan zodat de fotograaf alles sfeervol kan vastleggen. De fotograaf is onze lerares Leonie, die elk moment kan binnenvallen”.

Als Leonie is gearriveerd pakt ze de uitrusting niet uit en zegt tegen de dames om even hun slipje een stukje te laten zakken voor de verrassing die ze heeft meegenomen. Leonie geeft iedereen een cadeautje met een strik er om heen en zegt dat de dames het cadeautje gelijk moeten gebruiken. We horen het geritsel en gescheur van het papier. Dan komt het kleinood te voorschijn. Het lijkt wel een vibrator wordt er gezegd. Dat klopt zegt Leonie, alleen dit is een heel bijzondere. Ik kan deze namelijk met een afstandsbediening tegelijk aanzetten wanneer ik dat wil.

“Haal hem uit de plastic verpakking en kom naar mij toe, dan help ik jullie wel even hem op de juiste manier te plaatsen”, zegt Leonie.  De meisjes gaan naar Leonie toe en doen hun slipje een eindje naar beneden. Marit doet de vibrator in de kutjes die zowel de clitoris als de G-spot stimuleren en die niet verder naar binnen kan komen door de bloemachtige voorkant die op de schaamlippen van de dames blijft liggen. Als iedereen klaar is wendt Leonie zich tot ons en zegt.

”Het is vandaag prachtig weer en we gaan met z’n allen naar de bossen i.p.v. dat we hier blijven en wel naar een speciaal stiltegebied waar je normaal niet mag komen. Mijn man is boswachter en heeft toestemming gegeven om daar te schilderen. Bij de plek waar wij naar toe gaan staat een blokhut waar alle schilders attributen al liggen op jullie doeken na, die je toch al mee hebt. Mijn man komt er zo aan en hij brengt ons met een busje naar de blokhut”.

Tien minuten later zijn we op weg naar de blokhut. Daar aangekomen ontdekken we een prachtige omgeving. Het bos is hier zeer dicht en donker. Naast de blokhut is een vennetje dat door de zonnestralen sprookjesachtig wordt belicht. Leonie zegt niets en laat de atmosfeer op ons inwerken. De boswachter verlaat ons en we pakken de schildersezels en verdere benodigdheden uit de blokhut. Als alles gereed is neemt Leonie het woord.

“Mijn bedoeling is dat er een erotische sfeer gaat ontstaan en als eerste moeten Martijn en Marit bij de rand van het vennetje gaan staan en elkaar daar met liefde uitkleden. Ik maak daar foto’s van en jullie maken er een snelle schets van”.

Wij lopen naar de aangewezen plek en voelen de warme zonnestralen op ons lichaam. Dan begint Marit als eerste mijn bloes uit te doen en kust mij intussen. Nu draait ze zich zo dat ik bij de knoopjes van haar blouse kan. Marit heeft een mooie leverkleurige blouse aan met een soort van voile er overheen. Voorzichtig maak ik de knoopjes los en verschijnt er een prachtige B-H die zo is gemaakt dat meer dan de helft van haar borsten al te zien is. Als haar blouse uit is pakt Marit de riem van mijn broek en maakt deze los. Twee tellen later is mijn spijkerbroek uit en sta ik in mijn tanga, die ik voor deze gelegenheid heb aangetrokken. Vervolgens draait Marit zich om zodat ik haar B-H kan losmaken. Nu verschijnen haar prachtige borsten die ze trots aan iedereen toont. Alles wat te voorschijn komt moet gekust worden van Leonie en daardoor komen Marit en ik in een romantische sfeer, waarbij we de mensen om ons heen vergeten. Haar borsten hebben dezelfde huiskleur als de rest van haar huid en ze zegt gelijk. “Dat komt omdat ik ben wezen zonnebaden achter het prieeltje”. Dan zijn de laatste kledingstukken aan de beurt en Marit doet als eerste mijn tanga uit en ik haar slipje. Nu staan we naakt aan de waterkant en Leonie geeft ons nu een opdracht om tegen elkaar te gaan staan voor een snelle schets en foto. Marit staat zo, dat de zon haar prachtig belicht en ik moet haaks tegen haar aan gaan staan zodat mijn penis niet te zien is in deze pose. Dat hij te voelen is door Marit, staat boven elke twijfel. Leonie neemt nu weer het woord.

“Dames, ik ga met de afstandsbediening iets aan zetten zodat jullie meer gemotiveerd zijn om de erotiek in je schilderij te brengen”. Ze drukt op de afstandsbediening en we horen de dames een kreetje slaken. Dan krijg ik opdracht van Leonie om door mijn knieën te zakken en Marit te kussen op haar buik en de rest van haar lieve plekjes. Marit’s vriendinnen vinden het mateloos spannend en ik krijg instructies van hen wat ik moet doen. Omdat niet iedereen het goed kan zien wat ik doe, stelt Leonie voor om naar het altaar te gaan. Dat is zo genoemd omdat het een verhoogd stuk grond is waar heel kort gras op groeit en van waaruit iedereen ons duidelijk van alle hoeken kunnen zien en waar je gemakkelijk op kunt liggen.

“Martijn en Marit, ga naar het altaar en laat Martijn er als eerste op klimmen. Dan kun je Martijn heerlijk strelen en kussen”.

Als hij zo ver is, mag je een demonstratie geven hoe jij je verkwikt aan hem. Leonie zegt Marit, ik word heel erg opgewonden van het feit dat al mijn vriendinnen hier aanwezig zijn en als ik dan een demonstratie moet geven hoe ik mij verkwik aan Martijn, moet hij mij op zijn beurt mij ook helpen. Tijdens het strelen en kussen, pakt ze haar lange klapzweepje en vertelt me als ik me niet gedraag, ik billenkoek krijg. Natuurlijk doe ik het niet goed en krijg ik klappen. Een van de meisjes kijkt heel verbaasd en vraagt aan haar of het geen zeer doet. Marit zegt dat ze hier zo goed in is dat het hem alleen erotisch heel erg prikkelt.

Marianne

Martijn vertelt

Dan staat Marjanne ineens op en vraagt de aandacht. Leonie gaat naar haar toe en vraagt wat er is. “Ik durf het eigenlijk niet te vertellen” zegt ze.

“Maar Marjanne”, zegt Marit, “we zijn jouw vriendinnen en je kunt gerust alles aan ons vertellen zonder je te hoeven schamen”. Dan begint Marjanne hakkelend te spreken en als ze eenmaal op gang is, komt het hoge woord er uit. Ze vindt dat Marit een hele lieve vriend heeft en ze gunt het Marit dat ze zich vaak aan hem mag verkwikken. Ik heb echter nog nooit een vriend gehad omdat ik heel erg verlegen ben en ik zie het in de toekomst ook niet gebeuren dat ik er één krijg. Ik droom na de schildersessie op de kunstacademie bijna iedere nacht van Martijn’s goddelijke lichaam. Ik zie mijzelf dan verkwikken aan zijn lichaam en het neemt op dit moment compleet mijn gehele denken in beslag. Ik wordt er helemaal gek van”.

Dan komt Joke naar voren, die kapper en schoonheidsspecialiste is en zegt nu tegen Marjanne dat ze helemaal niet lelijk is en allesbehalve een muurbloempje.

“Je moet alleen even weten hoe je jezelf moet opmaken Marjanne. Ik zal snel iets bij jou doen, zodat je wat meer zelfvertrouwen krijgt”. Vlug gaat Joke met Marjanne naar de blokhut en vijf minuten later komt een geheel andere Marjanne te voorschijn. Ze ziet er allesbehalve uit als een muurbloempje. Marit klapt enthousiast in haar handen en zegt tegen Marjanne.

“Jij mag vandaag mijn plaats innemen en je verkwikken aan Martijn. Je hele denken aan zijn goddelijke lichaam is dan over en je zult dan rust krijgen”.

“Oh mag dat”, zegt Marjanne en ze kan niet snel genoeg haar kleren uitdoen omdat ze ook bloot wil zijn als ze zich de eerste keer aan een man verkwikt.

“Lieve allemaal” zegt ze. “Er komt een droom voor mij uit. Ik mag vrijen met een man, ik mag naakt zijn in jullie bijzijn en ik mag me dadelijk verkwikken aan zijn lichaam”. Marit kijkt Marjanne aan zegt.

“Mijn slaaf gaat je dadelijk ook nog beffen zodat jij niet alleen wordt verkwikt tijdens zijn orgasme, maar ook jou zal hij heerlijk laten klaarkomen met zijn tong voor het ultieme genot”. Leonie heeft intussen haar camera in gereedheid gebracht en vertelt Marjanne dat ze deze momenten van liefde gaat vast leggen. Marjanne is zich intussen aan het uitkleden. Even later staat ze in haar slipje en B-H en draait ze zich om naar mij, zodat ik de haakjes los kan maken. Als ze zich omdraait, zie ik haar prachtige borsten waar de tepels iets van opgericht zijn. Ze stapt op mij toe en biedt haar tepels aan mij aan om te kussen. Ze zucht en zegt.

“Hier verlang ik al zo lang naar. Dat een man mijn borsten vereert, en nu moet je mijn slipje uitdoen slaaf.”

Een moment later kijk ik naar haar kutje en die is even mooi als die van Marit. Ze is echter niet bedekt met blond haar, maar met knalrood haar. Ze is daar heel mooi kort geknipt zie ik. Haar lipjes zijn vrij van haartjes en alleen boven haar kutje zijn nog rode krulhaartjes aanwezig. Deze zijn heel dicht op mekaar geplant en het lijkt wel of er een stukje bont is ingeplant.  Verder is het daar helemaal kaal en dat nodigt me uit om haar intiem te likken bij zowel billen als haar kutje. Leonie zegt nu tegen Marjanne dat ze op het altaar mag kruipen bij mij en dat ik haar mag kussen. Ze gaat op haar buik liggen en ik begin eerst met haar rug en billen te strelen en zie dan haar mooie billenpaadje. Marit onderbreekt ons en pakt een nat doekje en maakt haar paadje extra schoon.

“Slaaf, ik gebied je om haar op dezelfde manier te likken, zoals je bij mij doet” en ze brengt ook een paar druppels appeltjesglijmiddel aan. Ik zet mijn tanden nu in haar hammetjes en bijt haar snel achter mekaar. Marjanne begint nu geluidjes te maken van genot en daarna lik ik haar billenpaadje. Leonie is intussen foto’s aan het maken van dit tafereel. Op een gegeven moment draait Marjanne zich om en begin ik haar voorkant te kussen terwijl ik ook met mijn lichaam over haar heen wrijf. Marjanne heeft ook hele mooie borsten die een cup-maat groter zijn dan van Marit. Ik begin er op te zuigen en ik merk dat Marjanne helemaal gespannen komt te staan. Ik begin haar ook te ruiken en dat is voor mij het teken om Marjanne uit te nodigen om haar benen te spreiden.

“Mag ik me nu aan jou verkwikken slaaf?”

“Natuurlijk mag je dat Marjanne, maar ik ga jou eerst beffen zodat je eerst heerlijk klaar zult komen”. Als laatste vraagt ze of Marit niet jaloers wordt. Marit begint te lachen en zegt dat we er allebei in hebben toegestemd. Dan kijkt Marjanne mij aan en zegt.

“Slaaf, ik wil echt jou eerst pijpen en als je klaar bent gekomen mag jij me beffen. Dat wil ik omdat ik dan alles veel intenser kan beleven. Wil jij gaan zitten met je benen wijd?” Dan neemt Marjanne mijn penis liefdevol in haar handen en begint mijn voorhuid zachtjes op een neer te halen. Door de sekshonger die Marjanne nu heeft, gaat ze er enthousiast tegenaan en neemt voor het eerst van haar leven de fallus van een man in haar mond en begint er op te zuigen. Dan stopt ze even en kijkt Marit aan.

“Ik heb gelezen dat je een penis door kunt slikken Marit. Hoe moet ik dat doen?”

“Je moet Martijn’s penis steeds een stukje dieper in je mond nemen Marjanne. Wanneer hij voor je keel is gekomen, moet je even een slikbeweging maken en gelijktijdig doordrukken en dan schiet hij vanzelf naar binnen. De eerste keer moest ik er wel van kokhalzen en ben ik er mee gestopt. Na een paar keer is het me gelukt en was ik in staat, om mij bij mijn slaaf, op de beste manier te verkwikken die er bestaat”.

Na de uitleg gaat Marjanne aan de slag en probeert mijn speelgoed steeds dieper in de mond te nemen en dan voel ik dat hij plotseling in haar keel schiet. Ze begint daarbij heftig te zuigen en dan schieten de genotsgolven door mijn lichaam en gaat mijn penis pulseren. Dan grijpt Marit in en zegt dat ze mijn penis nu iets moet terugtrekken uit haar mond en dan op en neer moet gaan en heel hard zuigen. Ten gevolge van dit zinderend genot, ga ik over het randje en verkwik Marjanne met mijn zaad. Ze probeert alles uit mij te halen door haar lippen zo strak mogelijk om mijn lid te klemmen zodat mijn orgasme heel lang doorgaat. Ze is razend enthousiast van de smaak en likt zich de lippen alsof ze net het heerlijkste magnumijsje heeft gegeten van de wereld.

Na de verkwikking is het mijn beurt. Marjanne gaat voor me liggen en doet haar benen wijd. Ik doe mijn hoofd naar voren en lik het zachte vlees bij haar bovenbenen en bijt er zachtjes in. Dan schuif ik mijn tong naar haar lipjes en beroer deze zachtjes. Een moment later spreid ik de lipjes van Marjanne en begin voorzichtig de ingang van haar vagina te likken. Het lijkt wel of ze gestoken wordt door een wesp. Het geeft Marjanne voor het eerst van haar leven, zo’n intens gevoel dat het met geen pen te beschrijven is. Ik merk al heel gauw dat ze nat wordt en ik lik nu de randen van haar binnenste schaamlippen en steek ook mijn tong in haar grotje. Dan stop ik even en vertel Marjanne dat ze een vriendinnetje heeft die minette heet en dat ik die nu ga omhelzen. Marjanne kijkt me verbaasd aan en vraagt.

“Heb je nu mijn klitje een naam gegeven Slaaf?”

“Neen” zeg ik, “alle meisjes hebben een vriendinnetje die minette heet. Dat komt omdat als je vriendje je beft dat ook wel ‘minetten’ heet. Vandaar de naam minette”. Dan steek ik voorzichtig een gekromde vinger in Marjanne’s vagina en lik gelijktijdig minette. Marjanne begint na enige tijd te kreunen en dan kromt ze ineens heftig haar rug en word ik onder gesproeid door de sappen van Marjanne.

Ze heeft nog nooit een zo heftig orgasme gehad en heeft er geen idee van dat ze ook over een soort van sperma beschikt. Ik proef haar sappen op mijn tong en vertel Marjanne dat ze ook heerlijk smaakt en als ze in de toekomst een leuke vriend ontmoet hem zeker blij zal maken met haar sappen. De rest van haar nattigheid smeer ik uit over mijn lijf om haar te laten zien dat een man graag ruikt naar de sappen van zijn vrouwtje. De zon die op mij schijnt droogt het snel op en door de huidwarmte begin ik te ruiken naar Marjanne. Dan krijgt Marjanne van iedereen applaus. Direct daarna vertelt Joke, onze schoonheidsspecialiste, dat ze een totale make-over van haar krijgt, zodat mannen in de toekomst zeker in haar geïnteresseerd zullen worden.

“Aan je lichaam zal het niet liggen Marjanne. Die mag er zijn en je borsten zijn het mooiste sieraad van jouw lichaam zoals bij Martijn zijn billen en penis. Als je nieuwe kleren gaat kopen moet je jouw sieraden op de juiste manier presenteren door een mooi gedecolleteerde jurk. Je benen zijn ook heel mooi lang en slank en die moet je ook niet verbergen onder een te lange jurk. Je kunt ook setjes kopen met een kort minirokje.

Eén van de meisjes neemt nu het woord en vraagt aan Marit waarom ze zo bazig over mij is en dat ze mij nooit vraagt of ik iets goed vind. Dan antwoord Marit.

“Ik ben seksueel heel erg actief en wil echt helemaal aan mijn trekken komen. Ik heb met toestemming van Martijn een rollenspel afgesproken, dat ik zijn meesters mag zijn en hij mijn slaaf. Dit heeft tot gevolg dat we een spetterende seksuele relatie hebben waarbij we allerlei fantasieën verzinnen die we echt uitvoeren”.

Twee weken later zien we mekaar weer terug op de academie en waarbij een stralende Marjanne ons als eerste opvalt. Ze is totaal veranderd door de make-over en ziet er uit om op te vreten met haar andere kleren en haar nieuwe coupe. Haar rode haren zijn in golven gekapt en haar ogen zijn mooi opgemaakt. Ze heeft een prachtig decolleté dankzij een push-up B-H en ze vertelt ons nu dat ze gelijk een vriendje heeft ontmoet, die Freek heet. Onze verkering is nog maar pril, maar ik heb al gezien hoe hij er uit ziet omdat we een keer zijn gaan zwemmen met een hele groep. Tijdens het omkleden moest ik even een handdoek om hem heen houden voor de privacy. Tijdens dit moment heeft hij me voor het eerst gekust en omdat we achter een bosje stonden heb ik zijn handdoek laten vallen en naar zijn lichaam gekeken.

Buiten zijn fantastisch mooie lichaam, heeft hij een uitzonderlijk mooie penis, die ik ook even heb gestreeld. Deze wordt ook nog eens verfraaid met mooie zachte ballen. Vanaf het moment dat we elkaar kennen, weet ik zeker dat we voor mekaar geschapen zijn. Ik vertelde nadat ik zijn lichaam heb mogen bewonderen, direct mijn verhaal aan Freek over het verlegen meisje en de sfeer werd zo’n romantisch dat ik me heb durven uitspreken tegen hem. Ik heb gezegd dat ik zo verliefd op hem ben, dat ik heel graag me aan hem wilde verkwikken. Ik wilde het perse gelijk bij hem doen om zo van de jaren van verlegenheid af te komen en van nu af aan te kunnen genieten van het lichaam van een man.

Hij is toen gaan liggen en ik mocht zijn penis in mijn mond nemen en door de techniek die jullie mij geleerd hebben, is al zijn zaad tot mij gekomen en heb ik gelijk aan hem verteld dat hij zo vaak als hij wil, ik mij aan hem zal verkwikken. Freek heef mij ook verteld dat het voor hem de eerste keer was dat een vrouw zijn penis in de mond heeft genomen. Ik heb wel het gevoel dat we hierdoor onze relatie heel snel verdiept hebben en daardoor heeft hij gelijk aan mij gevraagd of hij mij ook mocht eren met zijn tong totdat ik klaar kom. Ik heb zijn gezicht in mij handen genomen om hem te danken met heerlijke kussen. Vervolgens is hij op z’n rug gaan liggen en ben ik over hem heen geklommen met mijn kutje bij zijn gezicht. Zachtjes heeft hij mijn billen vastgepakt en mijn pruimpje naar zijn mond gebracht. Daarna heeft hij met ware liefde, mijn lipjes gespreid en een orgasme gegeven waardoor ik door het klaarkomen hem helemaal heb ondergespoten.

Hij werd er zo blij van dat hij ook alle sappen van mij over zijn lichaam heeft gesmeerd om zo mijn geur bij zich te houden en daarna hebben we ons aangekleed en zijn stilletjes naar huis gegaan. Ik moet nog wel zeggen dat toen Freek mij aan het beffen was, ik me nogmaals aan hem heb verkwikt. Ik ben er gewoon vanaf het eerste moment verslaafd aan zijn zaad geworden en ik eet hem van nu af aan zo veel mogelijk op. Ik heb hem ook eerlijk verteld hoe ik in korte tijd zo veranderd ben in positieve zin. We verkeren nu in zo’n romantische roes dat we bijna niet van elkaar kunnen afblijven. Ik draag nu ook heel sexy kleding om Freek op te winden en omdat we geestelijk al zo één zijn, wil ik ook graag in de toekomst met hem neuken. Echter, gezien onze pas korte verkeringstijd, ben ik er nog niet aan toe. We houden het alleen bij verkwikken, beffen en… standje 69 is nu ook ons favoriete spel.

Omdat ik van nature verlegen ben, heb ik ook net als Marit een klapzweepje gekocht en ben met Freek het rollenspel begonnen om me ook eens een meesteres te mogen voelen. In het begin stond Freek er een beetje vreemd tegenover. Nu echter vindt hij het spannend en loopt graag met z’n billen bloot als ik hem dat beveel en probeert ook met mij rollenspellen te spelen, waarover één van ons heeft gefantaseerd. Een rollenspel waarbij hij dan straf krijgt als hij bijvoorbeeld niet goed de vaat afdroogt of stofzuigt vinden we meer dan fantastisch. Daarbij zijn nu de vervelendste karweitjes ineens leuk voor ons. Hij heeft zelfs de was gestreken terwijl ik hem heb gecontroleerd. Ik heb ook nog iets bijzonders ervaren. Freek heeft mij in een rollenspel ook eens getuchtigd omdat ik hem helemaal gek gemaakt had van dwarsigheid. Hij heeft toen de klapzweep gehanteerd en na mij genoeg gestraft te hebben, was ik zo geil, dat hij mij onmiddellijk is gaan beffen en vervolgens ben ik daarna zo heftig klaar gekomen, dat ik van mijn stokje ging.

Gedurende deze dag worden er heel veel foto’s gemaakt van ons allen en is het een feest geworden voor iedereen. Na dit festijn zijn we met z’n allen huiswaarts gekeerd en heb ik samen met Marit heerlijk eten gekookt voor de hele groep. Mijn meesteres heeft mij wel bevolen om alleen het lange leren schort aan te trekken en verder niets. Marit heeft tegen de dames gezegd dat ze vooral heel handtastelijk mogen zijn bij mij. Om te voorkomen dat de zaak onhygiënisch wordt heeft Marit mij wel even van onderen gewassen.

De demonstratie

Martijn vertelt

Na het eten komen de dames nog terug op het feit dat Marit zich wel aan haar woord moet houden en dat ze zich vanavond nog moet verkwikken aan haar slaaf. Na het eten zitten we met z’n allen aan de koffie en heeft Marit net mijn voorschoot uit gedaan en loop ik nu helemaal naakt koffie te serveren. Op het dienblad staan een aantal heerlijk cappuccino’s en de laatste is voor Marit. Als de koffie op de salontafel staat, pakt ze me vast en legt me met mijn buik over zich heen. Met haar vinger gaat ze ineens mijn sterretje in en streelt me diep tot in mij mijn prostaat. Ik krijg hierdoor een loei van een erectie en als ze dat constateert, deelt de dames mede dat ze zich gaat verkwikken aan haar slaaf.

Marit vertelt

“Kom meisjes, ik ga nu een demonstratie geven hoe je op de juiste manier je kunt verkwikken aan je slaaf. Om te voorkomen dat ik geen pijn in mijn nek krijg tijdens het pijpen, ga ik heerlijk over mijn slaaf heen liggen. Ik wil dit wel geheel naakt doen, omdat het lijfelijke contact voor mij een voorwaarde is voor de uitvoering van dit spel. Ik kleed me nu in ieders bijzijn uit en klim over Martijn heen op de bank.

“Dames, let op. Ik ga eerst de penis van mijn slaaf goed wakker maken”. Ik maak nu zijn penis heel nat met mijn speeksel en lik of het een lolly is die in mijn mond zit. Daarbij haal ik zijn voorhuid heen en weer en maak ook nog draaibewegingen. Zien jullie dat mijn slaaf nu een staalharde penis krijgt. De eerste druppel voorvocht komt er uit en dat is het teken dat we kunnen beginnen met het echte werk”.

Alle dames zijn in een kring om ons heen geschaard en vinden het prachtig om les te krijgen in het verkwikken van jezelf bij je slaaf.

“Ik ontspan nu mijn keel en laat twintig centimeter genot bij mij naar binnen glijden en iedereen is verbaasd dat ik dat zo gemakkelijk kan. Zonder me terug te trekken ben ik hem aan het pijpen met mijn mond en keel. Ik ga maar een klein beetje op en neer en zuig tegelijkertijd heel krachtig. Door deze super genotvolle bewegingen, houdt hij het niet meer en zegt tegen mij, zijn meesteres dat hij klaar komt. Ik laat nu zijn knots iets terug vieren in mijn mond en laat zijn overheerlijke romige zaad in krachtige stralen rechtstreeks op mijn tong stromen. Als zijn penis kleiner wordt laat ik hem uit mijn mond gaan en ga rechtovereind zitten op Martijn. Ik buig mijn hoofd iets achterover en laat zijn sperma naar de achterkant van mijn tong stromen en slik het dan door op een manier dat iedereen het kan zien.”

Hierna zeg ik tegen de dames “Hebben jullie nu gezien hoe je jullie aan je slaaf kunnen verkwikken. Knoop één ding goed in jullie oren. Als er evenwicht is tussen een man en een vrouw en niet te vergeten dat er echte liefde is tussen beiden, zal dit altijd leiden tot het allerhoogste genot en zal niets aan het lichaam van je wederhelft vies zijn”.

Hierna krijgt Marit applaus en vertelt één van de dames dat ze gelijk als ze thuis is, haar vriend hem de pijpbeurt van zijn leven zal geven. Ze heeft het altijd af gehouden, maar nu is ze overtuigd dat als je van je vriend houdt en alles aan zijn lichaam heerlijk is, jij je ook heerlijk kunt verkwikken aan hem. Ik heb nu echt een nieuw werkwoord geleerd aan alle dames. Ik heb ook iedere dame een doosje met envelopjes en kaartjes gegeven. Ze hebben zich allen voorgenomen met de leuke envelopjes aan de gang te gaan om de liefde te verdiepen zeggen ze. Deze demonstratie heeft dus weer iets heel goeds gedaan. Twee mensen die van elkaar houden zullen nooit een saai liefdesleven krijgen dankzij de demo en de envelopjes.

Uitnodiging voor de camping

Martijn vertelt

Een paar weken later vraagt mijn vader of ik alleen mee ga naar Spanje op vakantie omdat mijn broer op zee is en zodoende niet mee kan. Misschien vind ik het leuker als er iemand mee gaat. Ik hoef niet lang na te denken en stel voor om Marit mee te nemen. Mijn vader en moeder zeggen dat het goed is en daarom ga ik gelijk naar de buren met het voorstel. Marit is heel erg blij. Haar moeder neemt ons gelijk even terzijde en vraagt of we wel willen oppassen met de liefde. Ze weet dat we het al doen met mekaar en daar heeft ze helemaal geen moeite mee. Marit’s moeder vindt echter dat als we samen vrijen, we ook samen verantwoordelijk zijn voor de voorbehoedsmiddelen. We spreken met haar af dat we heel erg serieus hier mee zullen omgaan en dat we geen domme dingen gaan doen.

Het zesde envelopje voor Martijn

Martijn vertelt

Ik krijg een uurtje later een envelop van Marit

We gaan zaterdag zwemkleding voor ons samen kopen. Marjanne gaat mee

Zaterdag is een zonnige dag en we gaan om 09.00 uur naar het centrum van Rotterdam. Eerst gaan we op een terrasje aan de Karel Doorman straat wat drinken en dan op naar de sportwinkel. Daar gekomen zeggen de dames dat ik gewoon bij hun kan blijven om de bikini’s te keuren voor de aankoop. Dat lijkt me een fantastisch idee. We gaan naar de afdeling badkleding en we zien daar setjes voor dames en heren van dezelfde stof en kleur. Daarbij krijg je wanneer je een dames- en heren set samen koopt, de herenzwembroek voor de helft van het geld.

Marit en Marjanne lopen langs de rekken en vinden een heel mooie bikini voor Marit in een fel blauwe kleur die prachtig kleurt bij het blonde haar van haar en ik vind de bijbehorende herenzwembroek ook prachtig.

“Je moet hem wel even passen Martijn,” krijg ik te horen.

“Dat is goed” zeg ik en we gaan naar een grote paskamer zodat Marjanne kan zien hoe we er uitzien met de nieuwe badkleding. We kleden ons snel uit en trekken de badkleding aan over ons ondergoed. Het broekje zit als gegoten, je kunt echter wel zien hoe mijn grote penis staat afgetekend in het broekje. Daar kan ik niets aan doen omdat ik nu eenmaal niet klein geschapen ben. Marit kijkt naar mijn kruis en zegt dat ik er heel mooi uit zie en ze verzekert me dat ze zeker de broek van mijn lijf zal halen om zich aan mij te laven. Marit koopt ook nog een knalgele bikini die aan de voorkant maar net haar poesje bedekt en aan de achterkant een tangasnit heeft, zodat je volledig haar billen ziet. Dat is heel sexy als ze al wat gebruind is. Deze laat ze niet aan haar ouders zien omdat deze toch een beetje behoudend zijn. Intussen pleegt ze overleg met de verkoopster, die haar een pakketje toestopt. We zullen tijdens de vakantie wel in de voortent moeten slapen heeft mijn vader gezegd en dat is geen probleem vinden Marit ik, omdat er een binnentent in hangt zodat onze privacy gewaarborgd blijft.

“Ik verheug me toch zo om met jou in de voortent te slapen Martijn” zegt Marit. “Ik vind het zo spannend om me te mogen uitkleden terwijl jij me ziet en dat jij het zelfde kunt doen mijn richting uit. We kunnen dan de hele vakantie naakt slapen. Ik wil ook graag douchen met jou en heerlijk je lichaam wassen. Dat kunnen we op de Spaanse camping alleen doen als we ’s avonds laat gaan als er geen controle is van de huishoudelijke dienst,” zeg ik. Marit geeft me na dit onderhoud weer een envelop.

Het zesde envelopje voor Martijn:

Ik wil me onderweg in de auto aan jou verkwikken

Onderweg in de auto:

De dag breekt aan dat we vertrekken met de caravan richting Spanje. We zitten gezellig achterin en omdat het heel vroeg in de morgen is ligt Marit als snel op mijn schoot te slapen. Ik heb een mooie korte broek aan van een hele dunne stof en ik geniet van de warme zomerzon die net begint op te komen. Ik ben wat aan het erotisch dromen en kan er niets aan doen dat Marit nu op een verhoging ligt. Ze merkt het en draait zich om, kijkt me aan en zet haar tanden in mijn stam. Zonder dat mijn ouders het in de gaten hebben wordt de weg vrij gemaakt naar mijn speelgoed. Mijn ouders mogen niks merken en daarom moet alles gebeuren met uiterste voorzichtigheid. Na drie kwartier heeft Marit mijn penis in haar mond. Ze kan niet bewegen en daarom is het ook zo spannend dat ze mij aan het pijpen is zonder dat iemand het in de gaten heeft. Mijn vader maakt wel een opmerking dat Marit lekker slaapt. Hij mocht eens weten. Ze zuigt zachtjes en naar mate de tijd vordert zie ik scheel van de geiligheid. Ze vindt het spannend om het zo lang te laten duren. Dan houd ik het niet meer uit en spuit mijn zaad in Marit en ze neemt het met een grote gretigheid tot zich.

Dan komt Marit omhoog en komt tegen mij aan liggen. Ze drukt haar vinger onder mijn neus en ik ruik direct dat ze zo geil is als boter en omdat ze een rokje aan heeft kan ik gemakkelijk bij haar kutje. Ze pakt een kussen en gaat naar de andere kant liggen met haar hoofd. Haar benen legt ze op mijn schoot. Ik moet voorzichtig te werk gaan om mijn ouders niet achterom te laten kijken. Langzaam ga ik met mijn hand naar Marit’s been en ze spreid ze om mij het gemakkelijker te maken. Ik knijp zachtjes en streel ook de binnenkant van haar benen. Dan schuif ik iets hoger en tot mijn verbazing voel ik geen belemmering. Marit zit in haar blote kutje. Ze heeft van te voren al ingepland dat we achterin spelletjes met mekaar gaan spelen. Ik streel met mijn vinger haar lipjes en dan schiet mijn vinger door de nattigheid naar binnen.

Ik kan mijn hand maar heel langzaam bewegen omdat het anders zou opvallen. Ik ga dus heel langzaam te werk en daarom krijgt Marit na drie kwartier pas een orgasme. Het feit ligt er wel dat het een orgasme is van het formaat van een atoombom. Gelukkig moet mijn vader tanken en Marit zegt dat ze naar de WC moet. Ze heeft in haar hand haar slipje en een zakdoekje met kant in een plastic zakje. Even later vertrekken we weer en ik krijg van Marit haar cadeautje. Het zakdoekje met kant is doordrongen van haar sappen. Ik steek gauw mijn neus er in en ruik haar heerlijke geur. Ik fluister in haar oor dat we op de plaats van aankomst zeker even moeten douchen.

Marit haar billen.

Martijn vertelt

Om vier uur stoppen we en rijden de camping op in Spanje. Deze is best schoon en groot met heel veel schaduw door de hoge bomen. We zetten de voortent op en maken de bedden gereed in de voortent. Als we gegeten hebben doen Marit en ik de afwas en gaan mijn ouders lekker douchen. We lopen even later als mijn ouders terug zijn, naar de doucheruimte en er is niemand te bekennen. Marit loopt naar de familiedouche en als we binnen stappen zien we een grote ruimte met heel dicht op mekaar twee douchekoppen. “Oh dat is fijn” zegt Marit. “Zullen we ons snel uitkleden. Dat hoef je mij niet te vertellen. Ik doe gelijk mijn kleren uit en ben het eerste klaar.

“Nu moet je me wassen Martijn” zegt Marit.

“Dat is goed” zeg ik, “maar ik doe het wel zonder washandje”.

Ik doe wat schuim op een washandje en begin Marit’s rug te wassen. Als ze helemaal onder het schuim zit doe ik het washandje weg en ga met mijn handen verder. Als bij haar billen ben aangekomen grijp ik haar stevig vast en laat dan mijn hand haar bilnaad inglijden en was haar daar uitgebreid en vergeet niet om haar over haar sterretje te aaien. Dan draai ik Marit om en was haar gezicht en zak dan naar beneden en neem één voor één haar borsten in de hand en zet die nog een extra in het schuim. Marit is echt aan het genieten en begint zachtjes te kreunen. Ze legt haar gezicht op mijn schouder en fluistert me in het oor dat ze dadelijk mijn penis in haar kutje wil hebben en heerlijk geneukt wil worden, omdat we in de voortent van de caravan voorzichtig moeten doen.

Buiten dat is ze door het vakantiegevoel al de hele dag zo geil als boter en wil ze weer mijn stam in zich voelen.

“Je moet me dadelijk van achteren nemen Martijn, omdat ik een nieuw speeltje wil uitproberen. Ik heb een heel kleine vibrator die ik tegen mijn klitje kan leggen terwijl jij van achteren bij mij naar binnen kan schuiven met jouw wapenstok”. Als ik het hele lichaam van Marit heb gewassen ga ik op mijn knieën voor Marit en steek mijn tong uit en begin haar heerlijk te beffen. Binnen een minuut komt Marit al klaar omdat ze al zo geil was als een bos uien. Dan kijkt ze me aan en zegt.

“We moeten wel een condoom gebruiken omdat iedereen mij anders kan ruiken dat we geneukt hebben”. Een tel later zegt Marit. “Martijn schuif je goddelijke wapenstok naar binnen en haal al het kruitslijm uit mijn loopje”. Ik doe gauw het condoom om en leg mijn lichaam tegen Marit’s kontje en tast met mijn eikel naar lipjes van Marit’s kutje. Ik voel gelijk dat ik goed zit omdat ik op dit moment tegen haar lipjes aan kom. Ik duw zachtjes door en glijd soepel bij Marit naar binnen. Rustig ga ik op en neer en dan voel ik een lichte trilling en zie dat Marit haar kleine vibrator heeft ingeschakeld. Er gaan gelijk genotschokken door Marit’s vagina en terstond krijg ik het commando.

“Ga sneller Martijn”. Ik verhoog het tempo van mijn wapenstok en dan komt Marit gelijk met mij klaar. Ik spuit krachtige stralen sperma in het kutje van Marit en ben even helemaal van de wereld. Omdat we toch onder de douche staan spoelen we ons lekker schoon. En we kleden we ons daarna aan.

Als we ’s avonds in bed liggen fluistert Marit naar mij dat ze heerlijk geneukt heeft met mij en dat ze nog even heel zachtjes een beurt wil hebben zodat niemand iets hoort. We gaan lepeltje aan lepeltje liggen en ik voel dat Marit mij een condoom aanreikt zodat we er dadelijk geen natte boel van maken. Als ik hem heb omgedaan schuif ik zachtjes in Marit en liggen zeker een half uur te neuken voordat we samen klaar komen

De volgende morgen pakken we de opblaasbare kano en pompen deze gedeeltelijk op zodat we er elk moment mee kunnen varen als onze huid en beetje gewend is aan de zon. Daarna gaan we naar het strand, waar we gelijk mekaar insmeren met zonnebrandcrème. Er staan rieten parasols in een onafzienbare rij en iedereen kan in de schaduw zitten. We leggen de grote badhanddoeken op het hete zand en genieten van de ruisende wind en de rust die er heerst. De Spaanse toezichthouders staan niet toe dat er radio’s of ander soortgelijk herriemateriaal meegenomen wordt. Marit ligt lekker tegen me aan en af en toe haalt ze me aan of krijg ik een kus of een knuffel. Dan zegt ze.

“Ik vind het toch zo lief van jullie dat ik mee mag op vakantie. Mijn ouders zijn niet in de gelegenheid om naar Spanje te gaan en hebben bovendien het geld er niet voor”.

“Dat komt mooi uit Marit omdat als je een campingplaats bespreekt, je toch altijd moet betalen voor vier personen en mijn vader vind het zonde om voor niks te betalen”.

Een tel later klimt Marit half over me heen en begint me te kussen. Dan zegt ze tegen mij dat ze topless wil zonnen.

“Wil je even de haakje losmaken Martijn”. Marit draait haar rug naar mij toe en ik help haar met het bovenstukje. Haar prachtige borsten komen te voorschijn en als ik om mij heen kijk, heeft ze de hoofdprijs qua lichaamsbouw. Dan staat Marit op en zegt dat ze gaat zwemmen. Ik heb het onderhand ook warm gekregen van de zon en we rennen samen de zee in. We spatten mekaar nat en Marit heeft het grootste plezier. Als we afgekoeld zijn lopen we weer naar onze parasol en zie ik dat Marit heel veel bekijks heeft tijdens het wandelen over het strand in haar topless tenue. Het stoort haar totaal niet en ik ben trots dat dit mijn vriendinnetje is. Marit heeft thuis al in de tuin liggen voorbakken en ze heeft al een kleurtje voordat we in Spanje arriveren. Ik zie haar zienderogen bruiner worden. Door het zwemmen is haar bikinibroekje nat en pakt ze haar gele broekje en moet ik even een handdoek om haar heen houden. Als Marit het broekje aan heeft maakt ze een pirouette en zie ik het resultaat. Haar billen zijn helemaal bloot en ik bewonder haar borsten die mooi vol rond zijn en waarbij de tepels zo mooi schuin boven zijn gesitueerd of ze willen vragen om ze te kussen. Ik ben helemaal sprakeloos van de indrukken die ik net op doe. Dan loopt Marit naar haar badtas en geeft mij een mooi verpakt cadeautje. Ik maak het open en zie een super sexy zwembroek. Omdat bijna alle mensen die zich omkleden dit zonder handdoek doen, trek ik heel rustig mijn natte zwembroek uit en verwissel deze met het cadeautje. De zwembroek laat geheel mijn billen bloot en Marit zegt dat ik de rest van de vakantie maar zo moet blijven lopen.

In het reglement staat dat dames alleen topless op het strand mogen lopen en daarom heeft Marit een voile meegenomen voor over haar badkleding. Als je vlak bij haar staat ziet ze er heel erg sexy uit, omdat je dan dwars door de voile de contouren van haar lichaam kan zien. Ik zelf heb zelf voor over mijn zwembroek een Bermuda.

We hebben allebei intussen wel trek gekregen en kijken op onze horloges. Het is bijna twaalf uur en we gaan terug naar de caravan. Als we bij de caravan komen ziet mijn moeder Marit voor het eerst in haar nieuwe outfit en complimenteert haar omdat ze er zo mooi uit ziet. Marit vertelt aan mijn moeder dat ze mij een cadeautje heeft gegeven en dat ik het maar gauw moet laten zien. Ik doe onmiddellijk mijn Bermuda uit en mijn vader begint gelijk te fluiten.

“Goh” zegt hij, “met die billen van jou Martijn, geef ik Marit groot gelijk dat ze jou zo’n cadeautje heeft gegeven. Ze kan zich dan de hele dag aan jou verlustigen. Ik snap dat jullie helemaal gek van mekaar zijn en dat stemt mij tot vreugde. Kom, we gaan eten” zegt hij en laat zien wat hij heeft gemaakt. Mijn vader heeft een heerlijke salade gemaakt met vis en stokbrood, welke is ingesmeerd met olijfolie, tomaat en knoflook en daarna geroosterd in een klein oventje. Het ruikt heerlijk en we tasten met z’n allen toe. We krijgen ook een heerlijk glas wijn en als we de lunch achter de rug hebben gaan mijn ouders een siësta houden.

Marit en ik gaan weer lekker naar het strand. We maken daar kennis met een leuke groep jongelui die gelijk met ons zijn gearriveerd zijn op de camping. Het is kei gezellig en er wordt met een gitaar muziek gemaakt, wat is toegestaan. Marit doet intussen haar voile uit en ze krijgt complimenten van iedereen over haar outfit en één van de meisje zegt dat ze prachtige borsten heeft en dat deze gemaakt zijn voor de liefde. Dan richt Marit het wordt tot iedereen.

“Mensen, luister even, ik heb net een compliment gekregen over mijn nieuwe outfit. Martijn heeft net een cadeau van mij gekregen en kijk maar eens of het mooi is. Wie van de dames wil Martijn’s Bermuda uittrekken?” Dat is niet tegen dovemans oren gezegd en de meiden vliegen op mij af en rukken mijn Bermuda naar beneden.

“Oh-la-la” zeggen ze omdat mijn billen vlak voor hun gezicht worden gepresenteerd. Een brutaaltje zegt, “Marit, daar wil ik ook wel eens in bijten”. Marit lacht hartelijk en zegt.

“Als ze zo gepresenteerd worden, vragen ze erom, om je tanden er in te zetten. Tast toe, maar bijt niet te hard omdat hij anders onder de rode afdrukken komt te staan”. Het brutaaltje kijkt verbaasd naar Marit.

“Mag het echt?”

“Nu moeten jullie eens goed luisteren allemaal. Martijn en ik hebben een heel goed liefdesleven, waarbij ik de dienst uit maak. Ik ben namelijk zijn meesteres en hij is mijn slaaf. Als ik dus zeg dat je hem in zijn billen mag bijten, betekent het dat je hem dus in zijn billen mag bijten”. Het brutaaltje heet Marion en ze moet er nu het fijne van weten.

“Vertel me eens hoe het nu precies staat met jullie relatie Marit?” Dan steekt Marit van wal.

“Het zit zo” begint ze. “Ik ben een heel geil meisje dat altijd aan haar trekken wil komen en dat is alleen mogelijk als ik de fantasieën die ik heb ook daadwerkelijk in het echt kan beleven. Ik stuur Martijn vaak briefjes waarin kort staat beschreven staat wat voor fantasie ik heb. De ander heeft dan de mogelijkheid om de fantasie te vervolmaken. Ik zal een voorbeeld geven. Een aantal weken geleden heb ik Martijn een briefje gegeven met de mededeling dat hij naaktmodel werd tijdens en schildersessie bij ons op de kunstacademie. Wat denken jullie dat er toen gebeurd is met Martijn?” Er komen nu allemaal suggesties op ons af wat de mensen vermoeden dat er zou gebeuren. Eng, Erectie, hand voor je kruis, niet durven uitkleden. Dan vertelt Marit in kleuren en geuren wat er allemaal is voorgevallen die dag en dat ze het zalig heeft gevonden om zich aan mij te verkwikken.

“Gatsie,” hoort Marit. Dan zegt Marit, “als je heel echt van je vriend houdt is niks vies aan hem en als je hem gelukkig kunt maken door je aan hem te verkwikken, zie ik dat niet als een probleem.

“Bedoel je dan dat je hem pijpt en dat je dan zijn sperma op eet Marit” vraagt Marion? “Dat klopt precies” zegt Marit. Marion zegt nu dat ze een hele lieve vriend heeft die het ook wel zou willen, maar dat zij er van moet kokhalzen.

“Dat klopt” zegt Marit. “Je moet het echt willen uit liefde en dan lukt het zeker”.

“Ik zou het wel eens bij jullie willen zien hoe jij je bij Martijn verkwikt” zegt Marion.

“Dat wil ik wel” zegt Marit, “als jij het daarna probeert bij je vriend”. Marion zegt nu dat er vlak achter het strand een verscholen duinpan ligt waar we met z’n allen misschien naar toe kunnen gaan. Marit kijkt iedereen aan zegt dat ze het wel wil doen als een ieder hier verder zijn mond over houd omdat er anders de grootste shit van komt. Marion kijkt de kring rond en zegt dat niemand van de groep hier loslippig over zal gaan doen. We pakken nu onze handdoeken en gaan naar de duinpan die echt zo verscholen ligt dat je hem alleen kunt vinden als je het precies weet. Daar aangekomen gaat Marit naast mijn liggen en begint mij te tongen. Ik krijg daardoor een erectie. Haar hand beweegt ze over mijn stam en even later doet ze mijn zwembroek uit. De reacties zijn niet van de lucht. “Oh wat mooi, wat groot, ik wou dat ik er ook zo een had”.

Mij penis staat keihard en Marit begint mijn stam te likken met haar tong en neemt hem even later in haar mond. Ik voel dat ze hem extra nat maakt met haar spuug en tegelijkertijd ontspant ze haar keel. De mensen zien nu dat mijn fallus geheel in haar mond verdwijnt tot diep in de keel en ze zien ook dat ze heel hard zuigt. Na een tijdje trekt ze iets terug, beweegt haar hand op en neer en zuigt hard op mijn eikel. Dan voelt Marit dat ik klaar kom en duwt mijn eikel helemaal in haar keel om mij over het randje te helpen. Als ze haar mond terugtrekt spuit ik mijn zaad in haar en laat Marit een vergenoegde kreun horen.

“Heerlijk” zegt Marit, “al dat zaad van Martijn smaakt nog beter dan een Magnum ijsje”.

Marion is helemaal onder de indruk en zegt een moment later tegen Hans, haar vriend: “kom hier, ik wil het bij jou nu ook eens uitproberen zonder te moeten kokhalzen”. Hans gaat naar het midden van de kring en Marion trekt gelijk zijn zwembroek uit. Wat er tevoorschijn komt is een flink stuk groter dan die van mij en ik kan me voorstellen dat Marion daar moeite mee heeft. Marit zegt nu dat de grootte niet een probleem is. Je moet gewoon rustig beginnen en dan lukt het altijd. Marion zegt dat Marit het dan maar een keer moet voordoen. Die laat zich niet kennen en neemt Hans zijn penis in de mond en drie minuten later is deze in haar keel verdwenen. Marion is met stomheid geslagen en zegt tegen Marit.

“Als jij het kunt dan kan ik het ook” en ze neemt nu Hans zijn penis in de mond en gaat voorzichtig met haar mond over zijn eikel. Na enige tijd is alles nat van haar spuug en durft ze hem dieper in de mond te nemen. Marit is Marion nu aan het coachen en dankzij de goede begeleiding kan Marion, Hans zijn stam dieper in zich opnemen. Op een gegeven moment zien we een wonder gebeuren. Marion kan haar keel zo ontspannen dat ze de eikel naar binnen kan laten glijden. We zien nu dat hij volledig in de mond van Marion verdwijnt. Ze kijkt nu Marit triomfantelijk aan en zuigt daarbij ook nog eens. Hans verkeerd op dit moment in de zevende hemel en voelt dat zijn penis begint te pulseren en dat zijn voorzaad er uit komt. Marion proeft het en begint nu echt de gehele stam op en neer te halen en niet veel later komt Hans klaar zonder dat Marion moet kokhalzen. Ze neemt al het zaad in zich op en likt daarna haar lippen af. Ze kijkt nu Marit aan en zegt.

“Nu ik weet hoe ik mijn vriend kan verkwikken, zal ik dat in de toekomst meer doen omdat ik weet wat voor plezier ik hem er mee kan doen en ook dat ik het nu zelf lekker vind. Ik weet niet hoe het komt, maar zijn zaad smaakt nu heel anders”.

Er is heel veel geleerd van Marit en omdat de groep uit louter stelletjes bestaat, willen ze allemaal van Marit hulp om hun vriend gelukkig te maken. Alle zwembroeken gaan terstond uit en Marit is nu de held van de groep. De dames nemen nu de penis van hun vriend in de mond en doen precies wat Marit zegt. Het lukt iedereen door de instructie van Marit om de penis van hun vriend langzaam maar zeker in hun keel te laten verdwijnen en hem zo te pijpen dat hun vriend heftig kan klaarkomen en hun vriendin zich kan verkwikken aan dit kostelijke vocht. Niemand van de dames vindt het meer vies en de mannen zijn laaiend enthousiast. Marit wordt nu gevraagd of ze nog meer technieken kent om hun seksleven positief te beïnvloeden.

“Hebben jullie wel eens je vriend ondergespoten met jullie sappen” zegt Marit.

“Hoe bedoel je” zegt Marion?

“Ik bedoel daarmee dat je op zo’n manier klaar komt dat je liefdessappen je kutje uitspuiten”. Marion heeft daar wel een over gelezen en wel eens uitgeprobeerd, maar is er niet ver mee gekomen.

Mijn G-spot

Marit vertelt

“Ik zal jullie het laten zien” zegt ze. “Ik ga nu op mijn rug liggen en Martijn gaat nu mijn kutje likken. Beginnen maar Martijn”. Ik buk me over Marit heen en lik zachtjes haar kutje. Na een tijdje zegt Marit.”ik ben nu zo opgewarmd door Martijn dat hij nu z’n vinger gekromd in mij mag steken. Zijn vingertop komt nu tegen mijn G-spot en die stimuleert hij nu. Met zijn tong likt hij nu minette”.

“Wat likt hij” vraagt Marion”?

“Mijn clitoris zegt Marit”. Minetten is beffen en omdat je clitoris geminet wordt, hebben Martijn en ik mijn genotsknopje nu minette genoemd.

“Oh wat leuk” zegt Marion, “dat gaan we ook doen hè Hans?”

“Zeker te weten” zegt hij.

“Mijn schatje is intussen lekker door gegaan terwijl ik uitleg geef. Jullie zien nu dat Martijn voelt dat ik op een hoger niveau kom. Ik voel nu genotskrampen heel heftig door mij heen komen en door de dubbele stimulatie van mijn G-spot en minette ga ik nu heel heftig klaar komen. Martijn gaat nu iets sneller te keer en dan houd ik het niet meer. Ik spuit hem helemaal onder en Martijn veegt onmiddellijk mijn sappen over zich heen”. Iedereen kijkt een beetje verbaast en Marion vraagt waarom hij dat doet. Ik antwoord dat mijn sappen heerlijk ruiken als hij het over zijn lichaam verspreid.

“Mag ik eens ruiken” vraagt Marion? Martijn buigt zich voorover naar Marion en ze ruikt aan hem.

“Zo, dat ruikt lekker” zegt ze. “Ik wil ook wel eens zo klaar komen zegt Marion en ik wil dat jij me weer coacht Marit”.

Ik zeg dat ik dat wel wil en de hele groep krijgt van Marion de vraag of ze ook mee willen doen. Nou en of zeggen de meiden en de broekjes gaan gelijk uit. Ik ga tussen de meiden inzitten en geef de mannen instructie wat ze moeten doen. Het resultaat is dat ik overal gekreun hoor en opmerking van de dames dat het nog nooit zo lekker is geweest. Ik zie nu dat de mannen met hun gekromde vinger de G-spot sneller aan het stimuleren zijn en Minette aan het omarmen zijn met hun tong. Dan komt de eerste spuitend klaar en smeert gelijk de genotssappen van zijn vriendin uit over zijn lichaam als trofee voor zijn net geboden prestatie. Binnen vijf minuten is iedereen op dezelfde manier klaar gekomen en ruiken we duidelijk de genotssappen van de dames.

Marion is helemaal enthousiast en vraagt aan mij of ik nog meer aan hen wil leren. Dan kijk ik de kring rond en vertel hen dat ik meesteres ben en de mannen weleens een onderdanige rol mogen spelen.

“Hoe bedoel je” zegt Marion?

“Ik bedoel daarmee dat een vrouw wel eens een seksfantasie heeft, die zij zoals zij dat wenst mag uitvoeren. Haar vriend moet in deze fantasie een onderdanige rol spelen en ze gaat zijn lichaam als gebruiksvoorwerp gebruiken. Als je op zo’n manier een relatie hebt kan je op die manier heerlijk klaar komen. Hij is op dat moment niet meer dan een slaaf van je en reken er op dames dat je daar een enorme kick van krijgt. Wees eens en keer heel dwars tegen je vriend en doe niets met hem en wees overheersend tegen hem. Als hij niet doet wat je zegt geef je hem gewoon met de klapzweep.

“Wat is dat nou weer” zegt Marion. Ik pak gelijk de klapzweep uit mijn badtas en laat hem zien aan iedereen. Dan loop ik op Martijn af en ik doe zijn zwembroek uit. Ik geef hem een paar ferme tikken op zijn billen en Martijn ligt te kreunen van genot.

“Vind je dat lekker Martijn” zegt Marion?

“Alleen als Marit het doet” zegt Martijn.

“Ik wil dat ook eens doen bij Hans” zegt Marion. Ze krijgt de zweep van mij over en zegt tegen Hans.

“Je moet vanaf dit moment goed luisteren ventje”. Hans kijkt haar gespeeld brutaal aan en stante pede gaat zijn broek uit en krijgt hij van Marion een paar ferme tikken. Ze vinden het rollenspel wel grappig, maar kunnen zich nog niet helemaal inleven in een fantasie. Marion vindt het heel erg spannend en zegt dat ze er mee doorgaat. Ik vertel haar dat ze hem kan straffen als hij niet goed de afwas doet of dat er nog een vouw zit in de theedoek na het strijken.

“Deze fantasie moet ik jullie allemaal vertellen. Martijn moet altijd als slaaf van mij in zijn blote billen de strijk en de was doen omdat ik hem dan als meesters kan straffen als hij het niet goed doet. De strijk doen is nu niet één van de leukste karweitjes in huis, maar sinds we hier een spel van gemaakt hebben hoeft mijn moeder nooit meer te strijken. De strijkplank staat bij mij op mijn kamer. Omdat deze kamer geluidsdicht is kan niemand ons horen spelen. Nog een fantasie. Martijn komt altijd bij mij als hij talen moet studeren. Dat zijn zwakke punten van hem en als hij niet z’n best doe gaat hij subiet over de knie bij mij en krijgt hij met de vlakke hand of de klapzweep. Het grappige is mensen dat hij daarna kan studeren als een gek. Dankzij dit rollenspel haalt hij hoge cijfers voor zijn toetsen. Martijn is mij daarom dankbaar dat hij zoveel energie opdoet door mij. Martijn’s moeder heeft ons een keer betrapt toen hij werd getuchtigd door mij en zij zei tegen mij dat als hij zijn best niet deed ik hem meer straf moest geven. Ze dacht werkelijk dat ik hem op zijn donder gaf. Ik ben er verder niet op in gegaan, maar heb gezegd dat ik boos op hem was omdat hij niet zijn best had gedaan en mijn vader zei op een keer tegen mij dat het goede is dat ik Martijn discipline bij breng”.

De dames zijn helemaal enthousiast over de verhalen van het meesteressen zijn en zijn nu al aan het fantaseren wat ze met hun man of vriend kunnen gaan doen. Eén ding is zeker, er gaan klappen vallen.

“Ik moet jullie nog één ding zeggen mensen. Zet je fantasieën op papier en voer ze uit. Dat geeft een enorme toevoeging aan jullie seksleven. Doordat je een fantasie op papier zet, weet je wederhelft waar je van droomt en kan hij zich daarin inleven”.

Intussen is het vijf uur en het begint minder warm te worden. We besluiten terug te gaan en lekker te helpen met het eten zoals wij afgesproken hebben met Martijn zijn ouders. De meeste mensen liggen er nog naakt bij en daarom gaan de bikini’s en zwembroeken weer aan. Marion zegt nog even tegen de groep dat ze nog nooit zo’n leuke en aparte vakantie heeft gehad en dat ze na het eten weer wil afspreken met de groep om wat te gaan drinken. Ze wil het echter niet te laat maken omdat ze van plan is om vanavond nog een lekker van bil te gaan omdat haar liefdesleven op dit moment een enorme injectie heeft gekregen.

“Ik wil nog iets voorstellen als we vanavond bij mekaar komen” zeg ik. “Durven jullie op papier een fantasie op te schrijven en deze anoniem in een tasje te doen zodat we die met elkaar kunnen delen?” Ik zie iedereen glunderen en al aan het overdenken zijn wat ze op papier gaan zetten. We kunnen ons zeker verheugen op een spannende avond. We moeten wel papier en pen nemen zodat we al de ideeën vast kunnen leggen en eventueel kunnen aanvullen. Hoe deze avond afloopt zal wel een apart verhaal worden. We hebben in ieder geval de meest fantastische vakantie en kunnen uitgerust weer aan het werk.

Martijn vertelt

Marit zit na de vakantie in het laatste jaar van het gymnasium en slaagt Cum Laude. Ze krijgt hierdoor een beurs aangeboden aan de Oxford University in Engeland. Dit kan ze niet afslaan omdat alles betaald wordt en een zegen is voor haar familie die een smalle beurs hebben. Ik raak haar compleet uit het oog omdat ze zo in beslag wordt genomen door haar studie en daarbij loopt ze tegen een hele aardige Engelse jongen, de liefde van haar leven denkt ze, waarmee ze later ook trouwt. Ik ben helemaal niet jaloers omdat ik al uit haar brieven heb kunnen opmaken dat ze niet van plan was om in Engeland celibatair door het leven te gaan. Ik ben bij hun huwelijk best man geweest en daar Marit en haar vriend beiden in Engeland een baan kregen is het bij brieven en later mail gebleven.

De kennismaking met Lisa

De brieven en mail blijven. Mijn bezoeken aan Engeland nemen af omdat Marit’s man heel jaloers is en mij niet kan velen dat ik haar eerste vriendje ben geweest en ook weet dat ik haar ontmaagd heb. Het contact met Marit bloedt dood en alleen een kerstkaart wordt nog verstuurd. Mijn leven gaat gewoon door en op een dag loop ik tegen een allerliefst verpleegstertje Lisa aan en het klikt zo goed dat ik ook niet langer vrijgezel blijf. Ik trouw met haar en ben vanaf het begin heel openhartig tegen over haar en vertel over mijn heerlijke jeugd. Het intrigeert Lisa wel dat ik zo’n leuk vriendinnetje heb gehad en ze stuurt voor de grap een mail naar Marit. Lisa verwacht niet dat ze bericht uit Engeland zal krijgen, maar Marit is inmiddels al lang weer terug in Nederland en woont in de buurt van Rotterdam.

Martijn vertelt

Het gaat goed met Lisa en mij, maar met Marit is het anders gelopen. Ze is wel een tijd getrouwd geweest, maar in de steek gelaten door haar man. Deze had er weinig begrip voor hoe Marit seksualiteit graag beleefde en ook dat ze het wel eens leuk vond om een dominante rol te spelen. Er was geen evenwicht in de seksuele beleving tussen hen beiden. Er was echter nog iets gebeurd. Marit bleek in verwachting te zijn van een tweeling en hier had haar man helemaal geen zin in. Hij wilde absoluut geen kinderen en zette zich op alles af wat maar met haar zwangerschap te maken had. Als gevolg hier van, deed het de deur dicht bij Marit. De ervaring met haar huwelijk, waarbij haar man narcistische trekken bleek te hebben en de scheiding die hier uit voortvloeide, deed haar besluiten om nooit meer aan een nieuwe relatie te beginnen. Doordat ze een hele sterke vrouw was heeft ze de opvoeding als één oudergezin kunnen volbrengen met alle liefde die ze in zich had.

In de mailtjes waarbij wij weer hernieuwd kennis maken, weet ze dat ze meer dan welkom is bij ons en vertelt ze ondertussen hoe het met haar is. Ze komt na de eerste keer, waarbij we alle drie een super fijne dag hebben, dan ook gelijk terug voor de warmte en gezelligheid. Dezelfde warmte die ze vroeger ervoer als ze in ons ouderlijk huis in Rotterdam vertoefde, is ook bij ons aanwezig. In de dagen dat ze bij ons is gelogeerd steekt ze graag de handen uit de mouwen. Marit heeft groene vingers en heeft onze tuin in een waar paradijs omgetoverd. Er staan mooi lei-linden in de tuin die er voor zorgen met een hoge haag, dat er absolute privacy is gewaarborgd. Verder zijn er grote gemetselde plantenbakken met mooie bloemen en planten die je het idee geven op vakantie te zijn. Het is niet in waarde uit te drukken hoe blij wie hier mee zijn.

Lisa vertelt

Sinds Marit bij ons komt hebben we samen vaak diepgaande vriendinnen gesprekken, waar ik Martijn helemaal niet bij wil hebben. Marit vertelt mij hoe ze emotioneel in mekaar zit en ook hoe ze seksualiteit altijd heeft beleefd. Nu we zo’n vertrouwen in mekaar hebben vertelt Marit ook dat Martijn haar heeft mogen ontmaagden en dat ze daardoor een vriend voor het leven heeft gekregen. Er gaat een wereld voor mij open hoe je als vrouw kunt denken over seksualiteit en hoe fijn het is om ook eens dominant te mogen zijn. Eén ding waar ze nog verdrietig over is dat ze een man heeft gehad die er helemaal niets van begreep en wilde begrijpen hoe Marit graag plezier beleefde aan seksualiteit. Zodoende was hun huwelijk gedoemd te mislukken. Door de diepgaande gesprekken tussen Marit en mij, krijgen we een soort van samenhorigheid en ontstaat er ook liefde tussen ons. Ik ben in het geheel niet lesbisch, maar krijg ineens behoefte om Marit te knuffelen en ook wil ik haar naakt tegen mij aan hebben. Marit ziet dat ik in overpeinzing ben en vraagt wat er aan de hand is. Ik vertel dat ik ineens seksueel geïnteresseerd in haar ben en graag met haar zou willen vrijen. Marit zegt dat ze dat ook heeft gekregen na de diepgaande gesprekken. Ze komt dicht tegen mij aan zitten en begint me te kussen. Ik geniet van haar warmte en we besluiten naar de slaapkamer te gaan. Er is heel veel intimiteit tussen ons beiden en deze wordt nogmaals versterkt door de constante gesprekken die we via de persoonlijke What’s App hebben, welke wij tweeën alleen kunnen benaderen en waar we al onze fantasieën aan mekaar ventileren en vervolmaken.

Rustig kleden we ons uit en gaan heerlijk tegen mekaar aan liggen. Ik voel Marit’s warme borsten en kan me niet inhouden om haar te strelen. Ik verken met mijn handen haar lichaam en wil ook haar huid proeven. Ik steek mijn tong uit en lik haar tere velletje. Ik kruip over haar heen en voel het heerlijke contact van twee vrouwenlichamen. Ik knuffel Marit in haar nek en neem vervolgens haar oorlelletje in mijn mond en hoor haar zacht kreunen van genot. Ik zak af naar beneden en bewonder haar prachtige borsten. Een moment later pak ik een tepel tussen mijn tanden en bijt er zachtjes in en lik de areola rond haar tepel. Ik kijk naar Marit haar gezicht en ik zie dat ze helemaal in vervoering is. Dan zak ik af naar haar mooie buik en lik haar rond haar navel. Ze begint een beetje te giechelen omdat ze daar kietelig is.

Ik ruik ineens haar sappen en ik wil haar gelijk proeven. Ik duw haar benen uit mekaar en ga met mijn tong over haar mooie ronde schaamlippen. Ik voel ineens haar stevige handen die er voor zorgen dat ik mijn benen moet spreiden en zij ook mijn speeltuin met haar mond kan betreden. We zijn mekaar nu heerlijk aan het likken en Marit leidt me nu door het spel der liefde, door bij mij met haar tong en vingers  te strelen en te likken. Het lijkt wel een spiegel, het spel wat we spelen. Ze neemt met haar tanden mijn klit in de mond en zegt mij dat ik het ook bij haar moet doen en dan duwt ze haar tong heel diep in mijn vagina en neukt mij zo op deze manier. Even later gaat ze met een gekromde vinger in mij en streelt zacht mijn G-spot. Ik wist niet dat vrijen met een vrouw zo heerlijk kon zijn en elke minuut verder, raken we meer opgewonden en komen uiteindelijk tot een orgasme waardoor Lisa spuitend klaar komt. We gaan na dit liefdesspel ons douchen en vertellen Martijn even later wat we samen hebben gedaan. Martijn is heel erg blij dat we ook verliefd op mekaar zijn geworden en gunt ons ook dat we met mekaar vrijen.

Een paar weken later is Marit weer bij ons gelogeerd en lopen Martijn en ik zoals altijd naakt van de badkamer naar de slaapkamer. Op het zelfde moment komt Marit de logeerkamer uit en kijkt naar hem en zegt.

“Je bent nog steeds het lekkerste snoepje waar ik op zou willen zuigen”. Ik begrijp heel goed dat Marit nog steeds gevoelens voor hem heeft en ook eens een keer heerlijk bij hem aan haar trekken zou wil komen, door zich lekker goed te doen aan zijn lijf. Doordat ik nu een heel bijzondere relatie met Marit heb, stel ik haar voor om Martijn samen te delen omdat hij genoeg liefde heeft voor twee vrouwen.

“Marit, je hebt mij verteld dat Martijn vroeger jouw slaaf is geweest en dat jullie een fantastisch liefdeleven hebben gehad. Uit je verhalen maak ik op dat ik ook zo’n leven wil met Martijn. Ik wil ook graag een dominante rol spelen en als we Martijn nu samen delen, kan dit ons leven alleen maar verrijken. Het leuke wat daar uit voortvloeit, is dat hij dan twee meesteressen heeft. Wat ik ook heel spannend vind, is dat Martijn dan een opdracht van ons tweeën kan krijgen om op een warme dag rond te lopen in het tenue wat zijn meesteressen bepalen”.

Marit heeft hier al helemaal op gerekend en ze trekt mij mee naar de logeerkamer. Ze opent haar koffer. Er liggen twee setjes met leren kleding in en ik krijg er één aangereikt. Ik trek het rokje en de gilet aan en kijk in de spiegel. Ik zie mijzelf niet alleen, maar ook Marit die ook het tenue snel heeft aangetrokken. Ik krijg er helemaal een kick van. We zitten dankzij de kleding nu helemaal in een spel wat ik nog nooit heb gespeeld. We gaan nu bepalen wat we met Martijn gaan uitvoeren. Ik ril helemaal over mijn lichaam en mijn kutje is al helemaal nat. We spreken samen af dat Martijn nu alleen een T-shirt aan mag hebben. We weten dat Martijn heel graag op elk moment van de dag naakt in de tuin rond loopt. Het geeft hem een gevoel van vrijheid, maar wij dames denken daar anders over. We willen dat Martijn ons met zijn lichaam opwindt.

Marit vindt het helemaal niet sexy als Martijn helemaal naakt loopt en we gebieden hem nu om een mooi strak T-shirt aan te trekken. Zijn billen komen dank zij het lange T-shirt er heel mooi onderuit. Een bijkomstigheid is, nu wij hem zo zien lopen, we niet van hem af kunnen blijven. Ik heb inmiddels gezien hoe ik me aan Martijn kan verkwikken en omdat ik het heel spannend vind om Martijn sexy rond te zien lopen, kan ik mezelf niet inhouden om hem te pijpen. We nemen hem de tuin in naar een lommerrijk prieel die omgeven is door druivenranken. Marit en ik laten ons daar niet onbetuigd omdat we geil zijn van zijn sexy lichaam en tasten lekker toe op Martijn. We vinden het heerlijk om, om de beurt , zijn penis diep in onze keel te krijgen en zijn zaad te mogen proeven.

Marit laaft zich door de fantastisch relatie tussen ons drieën, vaak aan hem en het stoort mij totaal niet. Ik weet door de afspraak die ik met Marit heb gemaakt, dat zij niet in ons huwelijk zal stoken en ze is dan ook hartelijk welkom bij ons. In zo’n weekend heeft Marit een niet te stillen honger naar seks en doet er alles aan om flink aan haar trekken te komen. Vaak verleidt ze Martijn en trekt hem spontaan op haar lichaam. Het maakt haar niet uit waar ze zijn. Het koele gras is voor ons allemaal een heerlijk bed om de liefde op te bedrijven. Martijn schroomt het ook niet om zich te verenigen met Marit op het gras. Ik vind het prachtig als zij aan het neuken zijn en dat hij met zijn grote fallus totaal verdwijnt in het kutje van Marit en dat zij constant geluidjes maakt van genoegen.

Als Marit bij ons is, lijkt het er elke keer weer of er een knop omgezet wordt bij ons allen. Martijn is dan zo geil, dat hij bijna constant met een stijve loopt en kan Marit wel drie keer op een dag nemen. Marit vertelt mij omdat ze ontmaagd is door Martijn, hij ook de man is waar ze nog steeds honger van krijgt in seks. Als ik ze bezig zie, werkt het ook stimulerend voor mij en gaan we vaak over tot een triootje.

Marit heeft haar klapzweepje vervangen door een mooie nieuwe die bekleed is met grijze suède en ik heb er ook één cadeau van haar gekregen. Marit heeft mij uitgelegd hoe ik met de zweep moet om gaan en mij hier echt les in gegeven zodat ik ook regelmatig Martijn straf kan geven. Marit verzint vaak onverwachte spelletjes met haar speelwerktuig en zodoende hoort Martijn ons tweeën vaak giebelen als we weer eens een straf hebben verzonnen. Op dat gebied is Marit een ware meesteres. Om het weekend nog leuker te maken heeft Marit een DVD meegenomen. Ze doet deze in de speler en we zien ineens de jonge Marit en Martijn. Lisa is helemaal verrast en vraagt of het een vakantiefilm van vroeger is. Marit glimlacht en zegt dat het een verrassing is. Even later zien we dat Martijn zich in de badkamer aan het uitkleden is en onder de douche kruipt. We gaan nu de film bekijken van de ontmaagding van Marit door Martijn en we constateren dat het totaal geen porno is, maar alleen pure liefde tussen twee mensen en de totale samensmelting van hun lichamen. Lisa raakt door de erotische sfeer helemaal opgewonden en stelt dan ook voor om de film na te spelen. Lisa wil nu eens in het echt zien, hoe Martijn Marit liefdevol heeft ontmaagd en hoe mooi zijn penis in het kutje van Marit gaat passen. Dit spel is zo iets moois om na te spelen dat wij met z’n drieën er helemaal door in vervoering raken. Als Marit huiswaarts keert na dit verkwikkende weekend, kan ze alles weer aan.

Lisa vertelt

Het is vrijdagmiddag en Marit is weer bij ons. Ze komt nu bijna wekelijks omdat haar kinderen al de deur uit zijn, net als bij ons en ze verder dan ’s avonds alleen is. De zin om terug te keren naar haar huis is steeds minder en nu ze weer geproefd heeft van de heerlijke liefde is ze niet meer bereid om zonder deze voort te leven. ze is daarom bij ons in de omgeving naar werk gaan zoeken en heeft gelijk een baan kunnen vinden als psycholoog. Ze vertelt ons ook dat ze aan het kijken is geweest voor een huis en dat ze verrassend snel is geslaagd Er moet nog wel iets aan gebeuren en vooral de tuin is niet naar haar zin.

“Willen jullie met mij mee om te gaan kijken naar mijn nieuwe huisje?” zegt ze enthousiast. We vinden het fantastisch dat Martijn’s ‘zusje’ hier komt wonen. Iedereen in de vriendenkring die kennis met haar gemaakt heeft, kent Marit niet anders dan ‘Martijn’s zusje’ die uit Engeland is teruggekeerd. Ze moesten eens weten. We gaan naar buiten en we willen in de auto stappen.

“Dat hoeft niet”, zegt Marit en doet de deur van de twee onder een kap woning van onze buren open. “Welkom in mijn nieuwe huis” zegt ze. We zijn met stomheid geslagen omdat dit het laatste huis is waar we aan gedacht hebben. “Jullie houden van je privacy zegt Marit en ik kan toch even bij jullie overwippen”. Ze laat ons de rest van de woning zien, die in een zeer goede staat verkeerd, op de tuin na. “Ik ga volgende week meteen beginnen met schilderen en behangen en ik denk dat ik over vier weken de verhuiswagen kan laten komen” zegt ze.

Martijn en ik kunnen ook een handje helpen zodat Marit nog eerder in haar nieuwe paleisje terecht kan. Na de bezichtiging gaan we weer naar ons huis waar Martijn met kleine klusjes verder moet.

De coniferenhaag is aan de brede kant en dus moet hij deze met de elektrische heggenschaar worden teruggesnoeid. Het is warm weer en Martijn heeft alleen een dun T-shirt aan en zijn zwembroek. Hij klimt op de grote ladder om eerst de bovenkant terug te snoeien. Marit en ik praten nog even na over hoe de toekomst er gaat uitzien en af en toe komen we Martijn even helpen met het verzamelen van het afgeknipte snoeimateriaal. Omdat het best wel warm is stapt Martijn van de trap af en pakt een flesje drinken. Hij bekijkt z’n werk, wat hij nog moet doen. Intussen hebben Marit en ik onze kleren uitgetrokken op een hemdje na omdat we beiden door de aanblik van Martijn zin hebben om te vrijen. Plotseling vallen we Martijn aan. We trekken hem omver en doen zijn zwembroek uit. Marit en ik hebben beide een klapzweepje in de hand en zeggen.

“Wij vinden dat je het niet helemaal goed doet Martijn en dus krijg je straf”. We blijven voor de rest van de tijd er bij, zodat de haag van nu af aan strak wordt gesnoeid. We wisselen veelbetekenende blikken met elkaar en Martijn vermoedt dat we dit plan binnen al helemaal hebben uitgedokterd.

“Kom ga op de trap staan zegt Marit en pak de snoeischaar slaaf”. Martijn doet wat we zeggen en begint helemaal te gloeien. Dit gaat spannend worden omdat Marit en ik hem samen gaan straffen.

“Kom schiet op zeg ik en luister naar Marit. Je krijgt gelijk billenkoek van haar als je niet doet wat we zeggen” en ik zie dat Marit hier zichtbaar van geniet. Dan pak ik er een videocamera bij en leg alles vast.

“Ik wil ook wel eens filmen” zegt Marit, zodat jij de controle kan uitvoeren. Wij verwisselen van attributen en ik spreek Martijn ineens heel streng toe.

“Kom schiet op slaaf, je moet hier nog even langs zodat het er niet gaat uitzien als de zeven heuvelen weg” en om hem nog verder te stimuleren om zijn werk goed te doen, krijgt hij een paar zalige tikken van Mij. We genieten allen van het spel en het zal een prachtige reportage worden. Als de haag gesnoeid is, staat zijn penis zo hard van de genotprikkels, dat zijn zaad er bijna vanzelf uitschiet. Vlug nemen wij vrouwen hem naar het prieel en nemen beurteling zijn penis in de mond. Op een gegeven moment vinden we het genoeg en gaan allebei op de zonnestoelen liggen met de benen wijd.

“Kom Martijn, steek jouw knots in onze kutjes en ga dan 10 keer op en neer en verwissel dan van plaats”. We zijn zeer nieuwsgierig in welk kutje hij dadelijk zijn zaad zal storten. Marit zegt tegen mij dat als hij klaar komt altijd genoeg energie heeft voor een tweede ronde.

Martijn gaat intussen rustig door en pompt rustig om de beurt in onze kutjes. Het is zalig om elke keer opnieuw Martijn’s penis in ons te krijgen. Hij heeft een dikke eikel en deze spreid iedere keer onze vagina en rekt deze op. Het is een ongekend genot en naarmate de tijd verstrijkt worden we steeds geiler en kunnen het bijna niet houden. We voelen genotskrampen door onze kutjes gaan en dan is het moment suprême aangebroken. Martijn spuit Marit helemaal vol zaad en zonder te verslappen stapt hij over naar mij en drijft onafgebroken zijn genotknots in mij en gaat door tot ik totaal verkrampt een orgasme over mij heen krijg die er voor zorgt dat ik met mijn inwendige spieren Martijn helemaal leeg haal en hij straal na straal mijn kutje in spuit.

Marit en ik vinden het heel leuk om er ook zo bij te lopen als Martijn. Alleen een heel strak T-shirt aan waarbij onze borsten zich spannen onder de stof en daaronder onze prachtige billen met aan de voorkant geschoren kutjes met een dun streepje haar. Marit houdt haar hele leven al heel erg van stoeien en omdat ze een dominant karakter heeft kan ze het niet laten om de zaak regelmatig op te fokken. Dat doet ze niet alleen bij Martijn maar ook bij mij. Door de opwinding van het coniferen snoeispel van vandaag, kan Marit het niet laten mij te tackelen op het gras en boven op mij te springen. We hebben beiden alleen een hemdje aan waar een gedeelte van onze blote billen onderuit komen.

Marit trekt het hemd van mij uit en begint me overal te kietelen. Ze probeert mij helemaal vast te leggen en tegelijkertijd omdat ze zo verliefd op mij is, overal mijn lichaam te kussen. Mijn borsten krijgen hierbij ruime aandacht van Marit’s mond. Dan pakt Marit mijn benen vast en begint mij overal zachtjes te bijten totdat ze bij mijn bovenbeen is beland. Ze kust vervolgens mijn kutje, doet mijn schaamlippen uit elkaar en begint mij op een verrukkelijk manier te likken. Ik raak helemaal in vervoering en grijp Marit ook bij haar benen zodat ik het zelfde bij haar kan doen. Martijn heeft intussen de videocamera aan staan en kan zodoende alles vastleggen. Gelukkig maken wij niet al te veel geluidjes tijdens ons orgasme. De buurt zou anders gelijk komen kijken wat er aan de hand is.

‘s Avonds gaan we de film bekijken en vertellen we Martijn, dat we overleg hebben gepleegd en dat wij dames een afspraak hebben gemaakt. Als Marit hier komt wonen mag ze elk moment dat ze wil, met jou vrijen van mij. Haar kutje hoeft ze per slot van rekening niet meer te bewaren voor haar echtgenoot. Ze bewaart hem nu voor jou Martijn. Ze vindt dat je haar van nu af aan net zo veel mag neuken als je wilt. Ik weet dat Marit op zijn tijd het wel drie keer op een dag kan. Je hebt nu echt twee vrouwtjes die in zijn voor een goede vrijpartij en… straf spelletjes. Een ding moeten we nog wel doen. We moeten een drie persoons bed kopen omdat er alleen nog maar geslapen gaat worden met ons drieën.

Dit was het verhaal van Marit, Martijn en Lisa

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *