Tante Dea

()

David vertelt

Mijn moeder heeft een vriendin Dorothea, die ze al van de kleuterschool af kent en met wie zij sinds zij samen de volwassen leeftijd hebben bereikt, elk jaar samen op vakantie gaat. Na haar trouwen is ze hier mee doorgegaan omdat de mannen het ook heel goed met elkaar kunnen vinden. Op een gegeven moment is mijn moeder in verwachting en lijkt het wel afgesproken werk, omdat Dorothea ook een kindje krijgt. Na de geboorte van beide kinderen, Rolf en ik, willen de dames samen veel doen en zodoende is Tante Dea mijn vaste oppasadres. Tante Dea komt bij ons om op te passen en plakt voor de gezelligheid er bijna altijd een heel weekend aan. Mijn moeder doet dit omgekeerd ook en zo groeien Rolf en ik samen op en zijn we vanaf het begin grote vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen.

Mijn moeder is altijd buiten een goede moeder, ook een niet te evenaren keukenprinses. Ze vindt het een zaligheid om voor iedereen eten te koken. Tante Dea daarentegen bemoedert ons liever dan eten koken en zodoende worden wij vaak door haar in bad gedaan of onder de douche genomen. Verhaaltjes vertellen vind ze heerlijk en zodoende zitten Rolf en ik vaak bij haar op schoot tegen haar warme lichaam te luisteren, naar haar heerlijke vertellingen. Ik geniet als ik bij haar op schoot zit van de nestwarmte die ze uitstraalt en ook dat ze ons heel vaak knuffelt.

Als Tante Dea komt is het altijd feest voor ons. Ze verwent ons met spelletjes spelen, knuffelen en heeft de volledige aandacht voor onze belevingswereld. Het voelt aan als een warme deken, haar aandacht. De mooiste ervaring die me is bijgebleven is de vakantie in Spanje. Het is 1997 en we gaan met z’n allen naar de camping. Er is een hele grote camping uitgezocht met alles er op en er aan en daar rijden we in twee dagen naar toe. Mijn oom voorop en mijn vader er achteraan. Op de camping aangekomen wordt onze vouwwagen uitgeklapt en gaat mijn moeder gelijk voor het eten zorgen.

Mijn tante neemt ons mee naar de familiedouche en begint ons lekker te poedelen. Ze is gewend om ons zonder kleren aan te wassen en zodoende weet ik als klein kind al, hoe tante Dea er uit ziet. Het is een prachtige vrouw met gitzwart haar en een lichaam om van te dromen. Als ik met haar onder de douche sta, tilt ze ons op om onze haren uit te spoelen en dan komt mijn jongenslijf tegen haar aan. Ik geniet als jong ventje heel erg van haar moederliefde. Ze straalt het echt uit en daarom ben ik een heel gelukkig mens. Er breekt een tijd aan dat onze tante, gezien onze leeftijd, ons niet meer kan wassen en daarom staan Rolf en ik vanaf dat moment alleen onder de douche.

Tante Dea is nudiste en is het daarom gewoon om thuis naakt door het huis te lopen. Ze doet ook niets liever dan naakt op het terras zitten als ze bij ons is gelogeerd. Problemen met haar lichaam heeft ze totaal niet en daarom kruipt ze ook rustig onder de douche als wij als 12 jarigen in de badkamer aan het tandenpoetsen zijn. Als ze onder de warme stralen staat, kijken Rolf en ik kijken stiekem toch met belangstelling naar haar.

Als Rolf en ik 16 jaar zijn en ons aan het aankleden zijn, is tante wel eens in de buurt en omdat nudisme bij onze levensstijl hoort, boeit het ons totaal niet om naakt te zijn. We zijn het zo gewend van mekaar en vooral omdat wij het grote zonneterras bij mijn ouders en de tuin van tante Dea hebben gewoon zijn om daar bloot te kunnen recreëren. Ik vind het wel heel fijn dat we gezien worden en vooral om dat ik heel trots ben op mijn lichaam. Tante respecteert ons en zal niet in de buurt van ons komen, maar doet haar ogen niet dicht als we in ons niksie lopen. Op zo’n moment praat ik gewoon gezellig tegen haar en laat haar gewoon naar ons kijken als ze wil.

Als ik achttien jaar ben, breken er momenten aan dat mijn ouders samen ergens alleen naar toe willen of wat langer alleen op vakantie gaan. Tante Dea hoeft op deze leeftijd niet meer op te passen, maar komt gezellig logeren, zodat ik niet alleen ben. Het mes snijd vaak aan twee kanten omdat oom Dré heel vaak voor zijn werk in het buitenland is. Zo kan ik dus met tante een gezellig weekend of een vakantie doorbrengen. Rolf kan jammer genoeg niet altijd mee in verband met zijn studie. Het is wel intiem met haar alleen te zijn omdat ik het gevoel heb dat we vriendje en vriendinnetje aan het spelen zijn. Zo’n weekend is als ik alleen met tante Dea ben, de wasmand werkeloos, omdat ik dan in haar bijzijn het liefst naakt loop.

Als we samen boodschappen hebben gedaan en alles weer netjes is opgeruimd, loop ik niet naar mijn kamer. Ik heb een chronische behoefte om me in het bijzijn van tante Dea uit te kleden. Ze weet het en gaat dan zitten in een fauteuil en kijkt hoe ik me ontdoe van mijn kleding. De kleding heb ik samen met haar gekocht omdat tante Dea weet wat mooi en vooral sexy is. Ik heb nu stretch spijkerbroeken aan die een hoge taille hebben en zodoende mijn billen super strak afkleden en absoluut geen rimpeltjes in de stof laten zien. Aan de voorkant is de vorm van mijn speeltuin ook mooi te zien zonder dat dit ordinair wordt. Als ik een zeer regelmatig een stijve penis heb, ziet tante Dea dit aan de bult die zich dan aftekent. Ik zie haar dan naar mij kijken en dat is dan ook één van de redenen dat ik haar wil plezieren door op zo’n moment in haar bijzijn uit de kleren te gaan. Mijn slip laat ik aan haar over omdat ze dat het leukste van het hele uitkleden vindt. Ik word daarna door haar gestreeld en dat vind ik één grote zaligheid. Tante heeft ook speciaal ondergoed voor mij gekocht bij dezelfde lingeriewinkel waar ze ook haar ondergoed koopt. Het zijn strings die helemaal mijn billen vrij laten. Als ik deze aan heb wil tante mij altijd in mijn billen bijten en opeten.

Bloot op schoot bij haar zitten en knuffelen is helemaal fantastisch. Ik zit dan op haar met mijn benen aan weerszijden over haar schoot heen en lig met mijn borstkas tegen haar aan en met mijn hoofd op haar schouder en maak van tevredenheid, knorrende geluidjes. Ze streelt me dan over mijn rug en billen en kan het niet laten om met een vette vinger mijn aarsje in te gaan. Ik krijg tegelijkertijd overal kusjes en kleine beetjes. Mijn tepels zijn ook gevoelig en dat weet ze en daarom wordt er ook aan gezogen en gebeten. Ik weet dat Tante Dea er geen genoeg van kan krijgen om me aan te halen en naar mij te kijken als ik bloot ben en met name mijn penis ziet, die gezien mijn leeftijd tot volle wasdom is gekomen en vaak half stijf staat. Hij ligt in deze positie voor haar op een presenteerblaadje zodat ze er heerlijk mee kan spelen.

Als de zon in het voorjaar maar even op het terras schijnt is het daar heerlijk warm omdat mijn vader het heeft laten overkappen. Zodoende is het terras getransformeerd naar een serre. In februari als de ochtendzon om 11 uur op de serre staat is het al zo warm dat we daar zonder kleren kunnen recreëren en dat is een heerlijk gevoel met de aanwezigheid van tante Dea. Ik ga vaak met zo’n logeerpartij als ik een boek lees, heel dicht tegen haar aan zitten op het zonneterras en vaak legt ze dan haar hand op mijn been en streelt me, niet vergetend ook af en toe mijn penis in de hand te nemen en deze aan te halen. Tante is een meesteres in het opladen van mijn accu’s. Ze weet me op te geilen zonder dat het tot een orgasme komt en dat is wat ik wil. Hoe langer het voorspel is, des te fijner het orgasme.

De fijnste plek in de serre, is de houten zonnebank, waar je gemakkelijk met 4 personen op kunt liggen en uitgevoerd is met een dik matras. Met een zachte handdoek mag ik er op mijn buik op liggen en van de zon genieten. Als ik daar dan alleen met tante Dea lig, kan ze niet met haar handen van mij afblijven en moet ze mij voortdurend super zachtjes over m’n lichaam strelen en vooral mijn billen. Ik doe m’n benen vaak een beetje uit mekaar zodat ze ook heel mijn billenpaadje kan verkennen en mijn speeltuin in de hand nemen als ik mijn kontje iets ophef. Mijn billenpaadje heb ik van te voren altijd gewassen en ingesmeerd met glijmiddel. Dat heeft ze me gevraagd als ze bij ons is gelogeerd, zodat ze me altijd kan aanraken in haar favoriete speeltuin. Ze kan namelijk geen genoeg krijgen van mijn achterwerk.

Tante kruipt ook graag over me heen als ik op mijn buik lig en begint me dan als eerste in mijn benen te bijten en kruipt dan al zuigend en likkend naar boven, draait me om en vervolgt haar weg aan de voorkant. Ze weet dat ik heel gevoelig ben in mijn liezen en de zachte huid van mijn binnen-benen en neemt op deze plekken er uitgebreid de tijd voor. Vervolgens likt ze me langs de zijkant van mijn heupen en gaat dan naar mijn borstkas en laat zich met haar volle gewicht op mijn lichaam zakken en eindigt als laatste bij mijn oorlelletje. Het gewicht van haar lichaam op mij vind ik geweldig en ik wordt er helemaal geil van. Ik weet dat ik niet met haar mag neuken, maar haar kutje likken als ik haar te pakken kan krijgen is één van mijn favoriete bezigheden.

Als we zo’n middag lekker hebben zitten zoenen en mekaar hebben zitten opgeilen, draait ze zich graag om en laat dan haar kutje over mijn gezicht zakken. Ik ruik dan haar saus die ook al een beetje uitkomt uit haar kutje en kan niet snel genoeg haar schaamlippen openen om haar te beffen. Ik proef haar eerst uitgebreid en duw dan mijn tong diep in haar liefdestunneltje.

Ik begin haar zachtjes te likken en dan sluit ook zij haar mond om mijn lolly om te laten merken dat ik het heel goed doe bij haar. Naarmate ze dichter bij een orgasme komt begint ze me steeds intensiever op te nemen. Dan komt ze klaar en ik voel haar sappen over me heen lekken. Ik ruik nu haar zalige geur en ga ook over het randje en spuit mijn sperma in haar mond. Eén van tantes favoriete spelletjes als ze boven op mijn rug ligt, is tegen mijn lijf aan masturberen. Op deze manier duurt het wel langer om klaar te komen voor haar. Tegen de tijd dat ze er tegen aan zit, gaat ze als een gek te keer over mijn rug en als het orgasme over haar komt is deze zo intens dat ik helemaal nat gemaakt wordt door haar. Ik wil dan dat ze haar sappen helemaal over mij uitsmeert zodat ik helemaal ruik naar haar intieme parfum.

Er volgen nog regelmatig logeerweekenden en tante blijft me in de gaten houden omdat ze niet van me af kan blijven, zo heerlijk vindt ze mij. Er zijn momenten dat ze precies weet dat ik in de badkamer ben. Ze loopt op zo’n moment graag binnen om me te  omarmen en haar lichaam tegen me aan te drukken en te knuffelen. Ik bemerk dan, dat ze net zo geil op mij is als ik op haar.

Als we na een dag in de serre bij mijn ouders weer lekker naakt hebben gerecreëerd, moeten we ook een keer aan het eten denken en zullen op die momenten weer in de kleren moeten. Ik sta op en ga naar mijn kamer om dadelijk te helpen bij het eten. Tante loopt dan met mij mee zodat ze zich ook kan aankleden op haar kamer. De logeerkamer staat echter recht tegenover die van mij en wat is nu fijner voor haar om even over te wippen. Als ze haar kleren heeft gepakt, gaat ze meestal met mij mee naar mijn kamer. Ze moet echt haar liefste neef even bloot tegen zich aan kunnen voelen.

Ze kan heerlijk zoenen en dat doet ze dan ook met plezier. Ik raak hier wel heel erg van opgewonden. Als ik als achttienjarige het niet meer houd van de geiligheid door haar zalige geknuffel, mag ik mijn penis tegen haar heerlijke warme buik of tussen haar sappige ronde billen leggen en dan masturberen. Ze geniet er mateloos van dat ik zo op haar geil en totaal verliefd op haar ben.

Er is me één ding opgevallen op het terras. Tante en oom hebben sinds een tijdje een heel strak lichaam en hebben ons net verteld dat ze fitness apparatuur hebben gekocht en dat zij daardoor kilo’s zijn afgevallen. Tante heeft nu weer maatje 38. Ik kan het goed zien dat alles strakker zit bij tante Dea en ik kan niet wachten om me heerlijk tegen haar nieuwe lichaam aan te drukken. Mijn stam is al helemaal nat van het voorvocht en ik mag mijn penis direct tegen haar buik leggen. Om mij nog meer genot te geven, gaat tante boven op mij liggen, zodat ik me heel stevig tegen haar kan aandrukken. Langzaam schuif ik mijn stam tegen haar buik en voel dat er na verloop van tijd schokjes door hem heen gaan.

Tante geeft me op zo’n moment heerlijke tongzoenen en blijft me liefkozen met haar handen, waarbij mijn billen weer langs de zijkant betast worden. Ze blijft me daar op een ultieme wijze strelen en kneden tijdens mijn masturbatie. Ik ga steeds sneller tegen haar aan en dan houd ik het niet meer spuit mijn zaad tegen haar buik.

Als ze dit voelt, drukt ze me keihard tegen zich aan. Tante Dea is namelijk heel erg gesteld op mijn levenssappen en laat daar nooit iets van verloren gaan. Ze voelt waar ze nat is geworden en veegt mijn zaad van haar buik en likt het met een glunderend gezicht op met de woorden.

“Wat is dat weer lekker, jouw jonge zaad”.

Oom Dré heeft ze eerlijk vertelt dat ze; “zo op mij is gesteld en af en toe met mij wil spelen. Als ze met mij speelt is het gevolg er van dat ze mij af en toe moet helpen”.

Hij glimlacht dan, omdat hij weet dat z’n vrouw heel erg vurig is en heel graag haar allerliefste blote neefje in de armen neemt, maar ondanks dat heel erg trouw aan hem is. Het knuffelen van mij laadt zo erg haar accu’s op dat ze ’s avonds oom Dré beloont met een spetterende neukpartij.

Ik heb als tante Dea in de buurt is, steeds de neiging om mij bloot aan haar te laten zien. Ik krijg ondanks dat we nudist zijn en bloot zijn heel normaal vinden door haar heel erge exhibitionistische neigingen. Zo is door haar weer een fantasie bij mij ontsproten met m’n nachthemd. Dit nachthemd waarmee ik altijd slaap heeft een korte split aan de zijkant. Ik kijk als ik het nachthemd aan heb in de spiegel naar mijn lichaam en zie een klein stukje van een bloot been. Als ik het nachthemd iets optrek zie ik ook een stukje van mijn billen tevoorschijn komen. Ik begin te fantaseren om tante Dea weer eens heerlijk prikkelen. Ik wil iets gaan doen met mijn nachthemd om mijn tante erotisch op te jagen en daarmee is een fantasie bij mij ontsproten.

Ik ben van plan om de split een stuk los te tornen, zodat er zicht komt op mijn billen. Ik pak uit de naaidoos van mijn moeder een tornmesje, doe al m’n kleren uit en ga naakt aan de slag. Gedurende het lostornen, kijk ik regelmatig in de passpiegel wat het resultaat wordt. Op een bepaald moment is de split zo hoog dat je, als ik me beweeg, deze openvalt en je goed de zijkant van mijn billen kan zien. Ik raak hier helemaal van in vervoering en kan bijna niet wachten tot het bedtijd is.

Vanavond ga ik het uitproberen bij tante Dea. Ik doe voor het slapen gaan, al m’n kleren uit en heb alleen het nachthemd aan. Ik was heel goed mijn billenpaadje en doe er wat glijmiddel op.

Tante Dea zit in de huiskamer op een grote fauteuil en ik draai me zo dat zij alleen kan zien wat ik wil dat ze moet zien. Ze heeft het gelijk in de gaten, steekt haar handen uit en mag even bij haar op schoot zitten, wat ik nog steeds doe ondanks mijn leeftijd. Mijn moeder moet er om lachen dat ik zo’n knuffel ben met tante Dea. Ze moest eens weten dat ik haar slagroomtaartje ben. Tante bekijkt me met een blik van verstandhouding en loopt even later mee naar de keuken om net als ik een warme beker melk te maken. Ze kijkt me aan en zegt; “David, is je nachthemd kapot of heb jij de naad losgeknipt voor mij?” Ze laat haar hand tussen de split van mijn nachthemd glijden en laat haar vingers bij mijn bilnaad van onderen naar boven lopen, streelt en kneed ze heel zachtjes en voelt dat mijn billenpaadje nat is.

Ze vraagt; “heb jij je daar gewassen en glijmiddel er tussen gesmeerd?” Ik knik bevestigend van ja en dan laat ze haar vinger er helemaal tussen schieten en blijft hier mee doorgaan tot de melk warm is.

Ik kijk haar aan en zeg; “Tante Dea, ik vind het toch zo’n fijne fantasie om u een beetje op te hitsen door de naad los te tornen zodat u mijn billen ziet. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik een super exhibitionistisch ben als u in de buurt ben. Ik zou me het liefst de hele dag voor u uitkleden”. Als compliment hier voor, omhelst tante Dea mij en kuste me vol op de mond.

Als we even later binnen zitten met de lekkere bekers warme melk, ga ik zo aan de grote tafel zitten, dat alleen tante mijn been en bil ziet tot mijn heupen. Ik kan aan haar zien dat ze er mateloos van geniet en hierdoor weer aan het fantaseren is, blijkens de vele malen dat ze haar ogen mijn kant opdraait naar mijn lichaam. Ze is stil en ik kan aan haar gezicht zien dat ze weer aan het overdenken is hoe ze haar neef kan pakken en dat voelt zalig aan.

De volgende morgen loop ik nog in mijn nachthemd en tante gaat naast mij aan tafel zitten en maakt dankbaar gebruik van de lange split door mijn been te aaien en zachtjes mijn penis in de hand te nemen zonder dat de rest van de familie het ziet. Als ik even later de ontbijtspullen naar de keuken breng, grijpt ze me in een onbewaakt ogenblik zo vol in mijn billen dat ik als gevolg daar van zo’n enorme erectie krijg, dat ik me even moet laten afkoelen door tante.

We gaan na het opruimen naar mijn kamer en tante doet mijn nachthemd uit en grijpt me. Ze gooit me op bed en begint mij overal te likken en uiteindelijk neemt ze mijn speelgoed in haar hand. Ze vindt het zonde dat ik tijdens de masturbatie mijn zaad verknoei en ze heeft na de eerste keer dat ze me opgegeten heeft een gesprek gehad met oom Dré en toestemming van hem gekregen om zich bij mij te verkwikken. Oom Dré en tante Dea praten open over hun heerlijke seksleven en de fantasieën die daar mee gepaard gaan. Buiten dat, weet oom Dré ook dat tante Dea helemaal weg van mij is en dat ze af en toe mij wil opeten. Daarom is ze nu met zijn toestemming met mij naar m’n kamer gegaan en kan ze heerlijk van mijn lichaam snoepen.

Ze wil om te beginnen mijn tepels zuigen die buitengewoon gevoelig zijn Ze worden knalhard door tante en ze brengen schokje door mijn hele lichaam. Vervolgens wil ze dat ik mijn benen wijd doe en strak tegen mijn buik trek. Nu kan ze bij het plekje komen achter mijn ballen en zachtjes bijt ze mij daar. Ik ben daar heel gevoelig en Dea noemt het: “Davids kutje” omdat mijn bilnaad helemaal door loopt tot aan mijn ballen. Ze duwt haar tong tussen mijn lipjes en het voelt zalig aan. Als ze mij daar genoeg gelikt heeft, doet ze mijn benen weer naar beneden en vangt aan met mijn penis. Heel voorzichtig trekt ze mijn voorhuid naar achteren en ze begint mijn eikel te likken, die al helemaal nat is van mijn voor-zaad en neemt hem vervolgens vol in haar mond en begint er verwoed op te zuigen.

Ik ruik dat tante dat tante ook geil is en zeg tegen haar dat ik heel graag haar allerliefste kutje wil likken. Voorzichtig kruipt ze over me heen en laat zich op mijn mond zakken. Ik steek mijn lange tong diep in haar en begin haar verwoed te likken. Tante Dea is een meester in het afzuigen van mijn penis en na een paar minuten spuit ik grote stralen zaad in haar mond. Tante zegt even later dat ze dit zo lekker vindt dat ik niets meer weg mag gooien in een zakdoekje. Ik ga door met haar te likken en niet lang na mijn orgasme spuit ze mij ook onder. Tante heeft me nu opgegeten en ze voelt zich weer helemaal verkwikt en is in een fantastische bui na het daverende orgasme. Ik vrij met medeweten van oom Dré nog vaak met tante Dea en speel mee met haar fantasieën. Het enige wat ze absoluut niet wil, is met mij neuken. Ze bewaart dat voor oom Dré, en dat respecteer ik.

Jaren gaan voorbij en dan gebeurt er iets naars voor tante Dea. Oom Dré krijgt een hartaanval en komt te overlijden. Tante Dea is nu alleen en zit in een groot huis. Haar zoon Rolf is op kamers omdat hij nog steeds studeert in Nijmegen. Tante Dea wil na een jaar alleen te zijn, haar grote huis toch wel kwijt. Omdat het huis in een mooie chique buurt van Den Haag nabij het centrum staat, is het binnen de kortst mogelijke keren verkocht.

Haar oude huis levert haar heel veel kapitaal op en daarom kan ze gemakkelijk een prachtig luxe appartement kopen met ruime kamers. Er moet nog wat aan gedaan worden en ik heb toevallig twee weken schoolvakantie. We gaan het weekend met alle familieleden en vrienden, tante Dea helpen met inhuizen. Het schiet heel hard op en zondagavond staat alles op z’n plek. Er moeten alleen nog diverse lampen en accessoires opgehangen worden en dat mag ik doen in mijn vakantie. We gaan eerst met de hele club eten en dan vertrekt iedereen. Ik ben nu alleen met mijn tante en we ruimen eerst nog wat dingen op in de keuken en dan is het tijd om de werkplunje uit te doen en onder de douche te stappen.

Ik heb al een erotisch voorgevoel over me heen dat er straks wat tussen ons tweeën gaat gebeuren en als gevolg daar van begint mijn penis heftig op te spelen. Als we op het punt staan om naar de badkamer te gaan, kijkt tante Dea me aan en wil mij iets vragen. Aan haar houding kan ik zien dat ze het niet durft. Ik dring aan om toch de vraag te stellen. Dan komt de aap uit de mouw.

“David, ik mis heel erg het gevoel dat ik had, toen ik jullie tweeën in bad deed. Er was een gevoel van saamhorigheid en het heerlijke bemoederen. Jullie lijfjes in het schuim zetten en de stralende gezichten die ik dan zag, daar werd ik helemaal warm van. Ik wil met jou als achttienjarige, deze fantasie nog eens beleven David”.

“Natuurlijk vind ik dat ook leuk tante om weer gewassen te worden door u, zeg ik. U moet zich wel realiseren dat ik geen kleuter meer ben en misschien daarna ook wel mijn tante wil wassen en niet alleen haar rug”.

Tante Dea begint helemaal te stralen van de voorpret omdat ik instem. “Kom David laten we naar de badkamer gaan en onze kleren uitdoen en net als op de camping, alles aan de haakjes hangen”.

“Ik wil u nog iets vertellen over vroeger Tante Dea. Toen we jaren geleden op de camping waren in Spanje, was ik nog niet seksueel ontwikkeld, maar ik vond het toen al fijn dat u naakt was en ik tegen u aan mocht liggen als ik onder de douche was om mijn haren uit te spoelen. Het fijnste vond ik om met mijn kleine lichaam tegen uw borsten aan te liggen. Ik voelde toen al dat ze heerlijk zacht waren”.

De badkamer van tante Dea is van uiterste luxe. Er staat een grote dubbele stortdouche, die plaats biedt aan twee personen. Verder is er een heel groot bad met alles wat je kunt wensen. We stappen de badkamer binnen en tante Dea loopt op mij af en kleed mij uit, op dezelfde wijze als vroeger. Ik verheug me er op dat tante Dea mij zo dadelijk weer naakt in de armen neemt. Als ik helemaal bloot ben, bekijkt mijn tante me van top tot teen en geeft een goedkeurend knikje. Een moment later doet ze de knoopjes van haar blouse open en na een paar minuten staat ze ook in haar Evakostuum. Wat is het toch een mooi mens mijn tante. Ze stapt op mij af en we knuffelen mekaar heerlijk. Ze kan het niet laten om mijn billen te strelen en met haar volle handen er in te knijpen en te masseren. We laten na de heerlijke knuffel elkaar los en stelt tante me nu in de gelegenheid om haar te bewonderen.

Ik kijk naar mijn mooie grote tante en begin bij haar haren. Ze heeft Indisch bloed en daarom zijn haar haren ravenzwart. Haar huid is licht getint en haar ogen zijn bijna zwart. Ze heeft een fijne neus en lippen, zonder dat je ze smal mag noemen. Ze doet daar altijd fel rode lipstick op. Als we dan afzakken, zien we haar brede schouders door het vele sporten, die aantonen dat tante haar mannetje kan staan.

Ik heb vaak toen we al een jaar of veertien waren, met Rolf en tante gestoeid en moest dan vaak het onderspit delven bij haar. Ik heb dit ook vaak expres gedaan omdat ze dan bovenop me kwam zitten en ik mijn penis tegen haar warme kruis kon voelen.

Genoeg hier over. We waren bij het lichaam van tante Dea. Haar borsten zijn aan de beurt om bekeken te worden. Nou, die mogen bekeken worden. Ik schat een D-cup. Ondanks hun grote hangen ze voor geen centimeter. Ze zijn vol en rond en worden bekroond door donkerbruine tepels die er uit zien als liefdesdopjes. Er valt me nog iets op als ik lager kijk. Ik mis de beharing op het kutje van tante Dea. Ze ziet dat ik aan het kijken ben en geeft als antwoord dat ze het professioneel heeft laten weghalen.

Dea vertelt

“Ik vind het zo fijn om met een kaal kutje rond te lopen David en heb het met voorbedachten rade gedaan omdat ik jou deze dagen wilde verleiden met een maagdelijk ogend kutje. Het geluk is aan mijn zijde omdat alles nog net zo strak oogt als op achttienjarig leeftijd en daarom vind ik het fijn om haar in alle glorie te laten zien aan jou. Ik heb met oom Dré altijd een heel goed seksleven gehad en heb me voorgenomen om na hem toch een heerlijke man te zoeken met wie ik af en toe weer heerlijk fijne fantasieën kan bedenken welke leiden tot een goddelijk orgasme. Ik wil echt op z’n tijd neuken met een man met een mooie penis, die hij dan in mijn kutje drijft en als hij klaarkomt, mij zijn heerlijk zijn zaad geeft. Ik ben altijd gek op jou geweest. Jij kunt, als jij je best doet, misschien mijn toekomstige man worden David. David, ik wil vandaag een fantasie met jou beleven. Ik wil jou nu op de zelfde manier wassen zoals ik voorheen deed toen je nog een kleine jongen was. Ik heb een plastic krukje waar je op moet staan zodat ik het idee heb dat je op mijn armen zit. Je mag dan je lijf tegen mij aandrukken en je koesteren aan mijn borsten”.

David gaat gauw op het krukje staan en voelt het warme water van de stortdouche. Als hij helemaal nat is zet ik de douche uit en wordt hij eerst met Dove Silk Glow badschuim ingesmeerd omdat deze olieachtig is en zijn huid er spiegelglad door wordt.

Ik was hem met mijn blote handen, zodat ik zijn huid goed wil voelen en het badschuim heerlijk over zijn rug en billen kan verdelen. Dan wordt het gebied rond zijn sterretje geïnspecteerd door mij en voelt hij een moment later het scheermesje die ik uit zijn badtas heb gehaald, de laatste beharing daar weghalen. Ik verontschuldig me voor dit vergrijp, maar vertel er tevens bij dat ik zijn bilnaad wil likken en dat ik het vies vind om haartjes op mijn tong te voelen. Over de rest van zijn geslacht ben ik tevreden omdat hij daar helemaal glad is, daar hij daar kortgeleden nog met ontharing crème en scheermes bezig is geweest.

Nu draai ik hem om en wordt zijn voorkant gewassen. Ik geniet met volle teugen en op het moment dat ik zijn penis en ballen in de hand heb, staat hij bijna te stuiteren van geiligheid.

“David, je moet nog wel even geduld met je zaad hebben,” zegt ik. “Ik heb namelijk een grote verrassing voor je. Je mag nu tegen mij aan staan zodat je mijn borsten kan voelen”.

Ik voel nu zijn huid tegen mijn borsten en raak helemaal in trance van dit zalige gebeuren. Dan stapt hij van het krukje af en trek ik zijn hoofd op mijn schouder en heb nu echt het gevoel of hij weer 3 jaar is, terwijl het warme water weer op ons neerdaalt.

David vertelt

Nu is het de beurt aan mij om mijn tante Dea te wassen. Ik mag eerst haar achterkant wassen en doe het ook met blote handen. Ik vind het fantastisch om mijn sexy tante te mogen betasten en als ik bij haar volle malse ronde billen ben, laat ik het ook niet na om even een stukje haar sterretje binnen te gaan. Ik krijg gelijk een tik op mijn vingers van haar. Ik zie echter dat ze wel pretlichtjes in haar ogen heeft, wat bewijst dat ze het toch wel leuk vindt. Hierna mag ik haar voorkant wassen en schroom niet om ook met mijn tong over haar huid te gaan. Ik krijg daar ook straf voor van haar en ze slaat me op mijn billen. Ze weet niet dat ik dat heel prettig vind en dat ik haar om die reden lik. Dan is haar buik aan de beurt en komt als laatste haar kutje. Haar clitoris is al gezwollen en is zo groot dat deze zich laat zien tussen haar schaamlippen.

Ik weet hoe ik mijn geile tante op de juiste manier kan beffen zodat ze een daverend orgasme gaat beleven. Ik zak door mijn knieën sla plotseling mijn handen om haar heen en grijp haar stevig bij de billen, plaats mijn mond voor haar kutje en spreid met mijn tong haar schaamlippen. Ze weet nog niet dat ik als ik mijn best doe, een hele lenige lange tong heb, maar daar komt ze nu achter. Ik kan mijn tong langs haar binnenste schaamlippen naar binnen duwen en een fors stuk haar vagina laten binnen gaan. Ik voel dat ze helemaal stijf komt te staan van het genot. Mijn tong komt tevens tegen haar clitoris en ik ga nu op en neer in haar kutje. Steeds sneller gaat het en dan voel ik dat tante Dea klaar komt. Ze duwt met alle kracht mijn hoofd tegen zich aan en laat een schreeuw horen en spuit me helemaal onder omdat ik zo ver in haar kan komen dat ik net haar G-spot raak. Als haar orgasme voorbij is, kijkt tante Dea mij verongelijkt aan. “David, ik dacht dat ik de regie in handen had, maar je hebt het wel even overgenomen van mij. Wil je het nu weer aan mij overlaten”?

Als we even later klaar zijn met douchen, kijkt tante Dea mij aan en zegt; “David, we hebben nog geen toetje gegeten. In de huiskamer heb ik in plastic dozen neergezet met allerlei soorten fruit, die ik heel lekker vind. Deze ga ik op jouw rug en billen leggen en dan met mijn tong van jou huid nemen en in mijn mond steken. Ik ben van plan als je op je buik ligt, om heerlijk zwarte kersen in jouw bilnaad te doen en versieren met slagroom. Dat lijkt me heel spannend en lekker. Als al het fruit van jouw rug en billen heb gegeten, ga ik jouw voorkant versieren en daarna weer alles opeten. Ik verheug me er echt op om met mijn tong jouw huid aan te raken en al het fruit op te eten. Ik heb een mangochutney gemaakt die heel dik is en lekker gaat plakken op jouw penis en ballen. Ik vind de smaak van mango verrukkelijk en als ik daarbij ook nog jouw penis in mijn mond heb, krijg ik het ultieme gevoel over mij heen. Ik ga na jou ook mijn kutje er heel dik mee insmeren en die moet jij dan voor mij oplikken. Als ik dan geil genoeg ben, mag je mij op de tafel neuken. Ik heb gezien dat jouw penis van een formaat is die beduidend meer is dan van oom Dré. Ik weet zeker dat je me de komende dagen erg gelukkig zult maken en ook in de toekomst. Ik zal jou vaak uitnodigen om klusjes voor mij uit te voeren. De beloning voor het uitvoeren van de klusjes is dat je met mij een fantasie mag uitvoeren, die je van te voren moet verzinnen”.

Ik hoef hier niet al te lang over na te denken. Ik weet zeker dat mijn toekomstige vakanties fantasievol worden ingevuld.

Ondertussen lopen we naar de huiskamer en ik zie dat tante Dea een matras op de grote rechthoekig tafel heeft gelegd met daarover een groot tafelkleed. Daarnaast op een klein tafeltje liggen de Tupperware dozen met fruit.

“David klim op de tafel en ga op je buik liggen,” zegt tante Dea.

Ik ga op mijn buik liggen en dan opent tante Dea de dozen.

Tante Dea vertelt

Nu David op z’n buik ligt kan ik zijn rug bedekken met Kiwi en zijn bilnaad stop ik vol met zwarte kersen.  Het is een prachtig gezicht en met de slagroomspuit maak ik er een mooie billentaart van. Ik klim bij David op de tafel en buk me om de schijfjes Kiwi op te likken. Het is een heerlijk spel om het fruit met mijn tong van zijn huid af te halen en hem op deze manier overal te likken. Ik merk aan hem dat hij er ook van geniet. Als ik zijn rug helemaal schoon heb kan ik aan de kersen bij zijn billen beginnen. Ik moet eerst de slagroom weglikken en dan met mijn tong de kersen pakken. Ik geniet van het uitzicht van zijn malse ronde onbehaarde billen en zijn billenpaadje. Het paadje is helemaal roze tot aan zijn sterretje en te heerlijk voor woorden om hem daar niet te likken. Er komen geluiden uit z’n mond omdat hij hier vreselijk van opgewonden raakt. Ik zet intussen ook mijn tanden in zijn billen en dat vindt hij zalig.

“Tante Dea, kreunt David, ik wil ook billenkoek”.

Ik begrijp dat ik hem op z’n billen moet slaan en doe het voorzichtig.

“Harder tante”, zegt hij en ik geef hem iets hardere petsen. Dan komt de aap uit de mouw.

“Tante, Ik heb in mijn tas een klapzweepje, dat mag u pakken om er mij mee te kastijden”.

Ik heb dit nog nooit gedaan, maar sta er niet onwelwillend tegenover. ‘k Loop naar de gang en pak het klapzweepje uit z’n tas en mag hem daar nu mee kastijden. David kreunt van genot en dan vertelt hij mij dat hij het fijn vindt dat ik hem op z’n tijd straf geef voor een vergrijp. Ik moet mijn fantasie maar de vrije loop geven en er een spel van maken. Dat vindt hij heerlijk. Voorlopig ga ik hier mee door. Zijn billen worden best wel rood en als het genoeg is draai ik hem om en leg fruit op de voorkant en smeer de mango chutney die ik met een staafmixer tot moes heb gemaakt, op zijn penis en ballen.

Het ziet er overheerlijk uit en ik kan niet wachten om met mijn tong over zijn huid te gaan. Ik begin in plaats van bij de bovenkant eerst bij zijn tenen. Ondanks dat ik al een orgasme heb gehad, ben ik weer opgeladen door David. Hijzelf kan het ook niet laten en trekt mijn ene been over zich heen en duwt mijn billen naar beneden. Ik begrijp precies wat hij wil en laat mijn kutje over zijn gezicht zakken. Ik ben zo geil dat mijn sappen gewoon uit mijn kutje lekken. David is helemaal hotel-de-botel van mijn speeltuin en zegt; “tante Dea, wat heeft u toch een mooi kutje. Ik moet u likken” en opent met zijn tovertong mijn schaamlippen en duwt hem dan verder in mijn vagina.

Oh, wat is dat lekker, zijn lange tong in mijn grotje en wat is hij een meester in het likken van mijn geslacht. Eigenlijk was ik van plan om hem eerst aan de voorkant op te eten, maar dit gaat niet door. Hij heeft me helemaal te pakken en zorgt voor de heerlijkste spasmen in mijn kutje. Ik ga ook over tot de aanval en neem zijn mango lid vol in de mond. Ik voel zijn zoete eikel mijn mond binnengaan en begin verwoed te zuigen en te likken. Ik proef dat David een beetje voor-zaad uit zijn penis laat komen en door mijn gezuig wordt zijn lid steeds stijver.

David begint steeds sneller mijn kutje te likken en dat doe ik ook met zijn penis. Wat een feest is dit en dan komen onze hoogtepunten. Ik spuit David tijdens mijn orgasme helemaal onder en dat is iets wat ik nooit heb gehad met oom Dré. David op zijn beurt geeft mij ook zijn levenssap en het spuit met stralen in mijn mond. De combinatie van de mango en zijn sap vind ik waanzinnig lekker en ik laat dan ook niets verloren gaan. Als we even later van de tafel opstaan, is het één grote plak-zooi en het ziet er niet meer smakelijk uit. We lopen gauw naar de douche en wassen ons weer lekker schoon.

Ik kijk David aan en zeg; “lieve David, ik had een planning gemaakt om jou eerst op te eten en daarna met jou te neuken en hier is niets van terecht gekomen.”

Dan zegt David; “lieve tante Dea, u maakt me zo geil, dat ik u binnen de kortst mogelijke keer een stijve staander kan aanbieden die met alle liefde u wilt penetreren en een goddelijk orgasme zal bezorgen. Lieve tante, doordat ik al een keer ben klaar gekomen kan ik dadelijk het veel langer volhouden in uw vagina en zal ik u het goddelijkste orgasme van de hele wereld geven.

David vertelt

We gaan nu naar de slaapkamer en stappen in bed. Tante Dea neemt me in de armen en we beginnen heerlijk te kussen. Onze tongen ontmoeten mekaar en we voeren een heftig duel met mekaar. Ik wordt hier zo opgewonden van dat ik een enorme erectie krijg. Ik laat hem op het been van tante Dea zakken en ze voelt dat ik gereed ben voor een heerlijke penetratie. Ik ben nog niet van plan om haar gelijk te neuken. Er moet eerst een spel aan vooraf gaan en daarom zak ik naar beneden en vereer haar borsten met mijn tong en tanden. Ze begint kreuntjes van genot te laten en dan draai ik haar op haar buik en geef haar met mijn klapzweep een paar tikken op haar billen.

“Lieve tante zeg ik, u bent stout dat U uw lieve neefje wil verleiden en daarom krijgt u straf”.

Ze heeft nog nooit straf ondergaan en ze weet niet wat ze er van moet denken. Ik ga echter door en dan merk ik dat ze het zelfde gevoel krijgt als ik. Ze gaat nu helemaal op in ons spel. Ik geef haar een reeks felle korte tikken en dat vindt tante Dea heerlijk. Ze begint heftig te kreunen en dat gaat gepaard met het lekken van haar sappen ut haar kutje.

Ze draait zich plotseling om en neemt me in haar armen en slaat haar benen met kracht om mij heen.

“Oh! David!” Slaakt ze, “kom gauw in me, ik houd het niet meer vol”. Ze grijpt naar mijn penis en voor dat ik er erg in heb, zit ik al een stuk in haar heerlijke natte vagina. Ik duw met mijn dikke stam verder haar hele strakke vagina binnen en dan is tante Dea niet meer te houden en slaakt een kreet.

“Neuk me hard David en doe ruw met mij. Ga als een beest te keer.”

Ze is helemaal nat en ik neuk haar nu heftig en ik voel dat ze met haar schedespieren mijn penis strak omvat. Ik ga nu met mijn stam op en neer in haar vagina en ga echt te keer in haar en dan voel ik dat ze een orgasme krijgt die ze nog nooit beleefd heeft. Ze kromt plotseling haar rug, trekt me tegen zich aan en haakt haar benen ook nog om me heen.

Ik zit op dit moment in een bankschroef van warm vlees en ze perst nu al mijn levenssappen uit mij met de spieren van haar vagina. Ik spuit mijn sperma nu met stralen in haar kutje en tegelijkertijd begint tante Dea te huilen van geluk.

“Oh, David wat is dit zalig. Ik heb dit zo gemist en je moet nog vaak bij mij komen logeren om klusje op te knappen. Ik ga je niet betalen voor de klusjes, maar je mag me wel zo vaak neuken als je wil. De man waar ik op zoek naar ben, heb ik gevonden. Je hebt me ook iets nieuws laten ervaren en dat is de klapzweep. Doordat je mij billenkoek hebt gegeven, heb ik en orgasme gekregen die tien keer zo heftig is als normaal. Ik ben er nog kapot van. Wat me ook van het hart moet David is, dat je me weer zo vol hebt gespoten dat ik me inwendig moet douchen. Het bed loopt anders helemaal vol met jouw sperma”.

Vlug pakt ze de vaginale douche en is na tien minuten weer helemaal schoon. We gaan heerlijk tegen mekaar aan liggen en slapen na ons spel als een roos.

De volgende dag wil tante me nog iets vertellen.

“David; er zijn nog twee vertrekken die niemand heeft gezien. Het zijn mijn atelier en de Fitness ruimte. Kom maar mee”.

We lopen naar het einde van de gang en zien daar alleen maar een kast staan. Tante doet de kast open en dan komen we een atelier binnen die een raam heeft van wel 6 meter hoog en op het noorden gelegen is. Tante vertelt me dat ze hier aan beeldhouwwerk doet en dat het vertrek er naast de Fitnessroom is.

De kamers zijn zeker 6×6 meter en tonen nog groter door de enorme glaspartij. Er staan al diverse sculpturen die het aankijken waard zijn.

“David; ik wil je gaan vereeuwigen in een beeldhouwwerk en dat doe ik door een scan van jou te maken. Ik heb dan altijd het voorbeeld van jou en de fijne afwerking moet ik wel met jou in levende lijve. We kunnen een dezer dagen er mee aanvangen als we klaar zijn met de kleine klusjes”.

Als ik in de hoek kijk zie ik een plastiek van een paar mooie ronde malse billen en ik vraag me af of het niet de mijne zijn. Tante Dea begint te lachen en vertelt me dat ze dit in haar vrije tijd heeft gemaakt aan de hand van foto’s van mij. Daarnaast staat een penis, die blijkt van oom Dré te zijn en tevens te gebruiken als vibrator. Tante wil van mij ook een gietstuk maken zodat ze mij als ik er niet ben, ook kan gebruiken.

Vandaag begin ik met de lampen op te hangen en ik loop in tantes geliefde outfit, het strakke lange T-shirt, waar mijn ronde malse billen net onder uit steken. Ik heb geen onderbroek aan omdat ik mijn tante helemaal aan haar trekken wil laten komen. Daarbij vind ik het ook zalig om zo er bij te lopen zodat tante mij daar kan strelen en haar vingers over mijn billenpaadje laat gaan. Tante Dea vindt het uitzicht prachtig en vooral omdat ik nu op de trap sta met een lamp in mijn handen.

Ze pakt gauw een camera en legt mijn sexy poses vast. Even later legt ze haar handen op mijn billen en streelt ze en wordt ik ook even stevig door haar gebeten. Ik kan er niets tegen doen omdat ik de lamp in mijn handen heb. Dan krijg ik ineens billenkoek van haar omdat de lamp wel goed gemonteerd moet worden. Tante Dea is haar fantasie nu aan het uitvoeren en is nu mijn meesteres en dat vind ik meer dan fijn. Ze speelt het spel met plezier en nadat ik klaar ben met de lampen ophangen moet ik nog indirecte verlichting en wat leuke accessoires op de keukenkastje plaatsen. Ze kan het niet laten om mijn benen te strelen en er tussen door te gaan om mijn penis en ballen te omvatten. Deze is al helemaal glad door het voor-zaad dat er uitgekomen is door het gestreel van tante Dea.

Als ik even later de lampen geplaatst heb, stap ik van het krukje af en neemt tante Dea mij mee naar de grote bank. Ze laat mij op mijn knieën zitten met een dik kussen onder mijn billen. Ze komt over mij heen zitten en pakt mijn penis vast en trekt mijn voorhuid naar achteren. Dan laat ze zich zakken en neemt mij op in haar liefdesgrotje. Ik merk nu dat ze onder haar korte rokje niets aan heeft en ik kan zodoende in haar opstijgen. Haar lippen zijn gezwollen en kletsnat en daarom is het voor mij geen probleem om in haar te komen.

Tante Dea kreunt van genot als ze zich over mij heen laat zakken en ik voel dat mijn penis diep in haar vagina schuift. Ze sluit haar benen zo om me heen dat ik niet kan bewegen. Ik voel wel dat ze met haar schedespieren mijn penis masseert en dat geeft ons allebei heel veel genot.

“David, wat een heerlijk gevoel geef je me in mijn kutje. Je hebt de aller-heerlijkste penis die ik me maar kan wensen. Hij rekt mijn schede iets op en doordat ze nu zachtjes op en neer gaat, raak ik helemaal van de wereld”.

Tante Dea trekt mijn hoofd naar zich toe en begint me op een zalige manier te tongen, terwijl ze zachtjes op en neer beweegt over mijn penis. Dan stopt tante Dea en trekt gehaast alles uit op haar rokje na omdat ik anders uit haar moet. Ik doe ook mijn T-shirt uit en is het hek van de dam.

“David, ik ga nu harder op en neer en laat je lid met lange halen door mijn kutje gaan”, zegt tante Dea. Ik voel wat ze net heeft gezegd en ik ervaar de genotskrampen die door haar schede gaan. Ze probeert nu mijn stam zo ver mogelijk uit zich te halen en duwt hem dan weer met kracht in haar. Tussendoor streel ik haar tepels en knijp er zachtjes in. Dan ga ik met mijn vinger naar beneden en streel zachtjes haar clitoris die stevig is gezwollen. Tante Dea begint met haar hoofd heen en weer te zwaaien en dan grijpt ze me ineens vast en voel ik dat er hevige genotskrampen door haar vagina gaan en worden deze uiteindelijk zo heftig dat ze al mijn zaad uit mijn ballen perst. Ik spuit haar helemaal vol en ben daarna helemaal van de wereld.

Als we weer een beetje bij zijn gekomen doet tante gauw een slipje aan en zegt tegen mij dat ze zo veel zaad heeft binnen gekregen dat ze het gevoel heeft dat ze helemaal vol zit en nu wil proberen om mijn alles binnen te houden omdat het haar een heerlijk gevoel geeft. Ze gaat nu zingend naar de keuken om de avondmaaltijd voor vanavond voor ons beiden voor te bereiden. Ondertussen heeft ze een mooie doorschijnende kaftan aangedaan die zwaar gedecolleteerd is en die ze nog samen met oom Dré heeft gekocht in Egypte. Die droeg ze altijd om hem te prikkelen en aan te geven dat ze geil was. De kaftan staat beeldschoon en is van een stof gemaakt die je net laat zien dat je er niets onder aan hebt. Als tante Dea zich draait, zie ik haar billen er vaag door heen en blijft het kledingstuk me uitdagen om te kijken. Dan vraag ik aan tante of ik hem ook een keer aan mag. Dat is goed zegt tante, “alleen op één voorwaarde; dat ik foto’s van jou mag maken”.

Als ik het kledingstuk aan heb, schijnt mijn lichaam dwars door de stof en tante Dea kijkt verlekkerd naar mijn lichaam. Ik ga in uitdagende houdingen voor het raam staan en dat resulteert in prachtige plaatjes van mij. Ik kan het niet laten om op het laatst alles uit te doen om mij ook naakt te laten fotograferen door tante. Ze maakt ook close-ups van mijn billen omdat ze die het mooist van mijn hele lichaam vindt. Die wil ze in zwart wit op canvas af laten drukken en ophangen in haar boudoir waar nooit iemand komt behalve ik.

De volgende dag komt de tuin aan de beurt. Het appartement is namelijk op de benedenverdieping en bevat ook een kleine tuin. Om de privacy te waarborgen heeft de vorige eigenaar in de tuin spreidplatanen op strategische plaatsen geplant, die je ook beschermen tegen de felle zon omdat de tuin op het zuidwesten ligt en er zon is vanaf 11.00 uur tot hij ondergaat. De mensen die boven tante Dea wonen kunnen van uit het grote balkon vrij weinig zien in de tuin en dat is de reden dat tante ook dit appartement heeft gekocht. Er is ook een groot prieel waar je kunt zitten met een grote loungebank.

De platanen zijn een klein beetje verwilderd en daarom moet ik deze gaan knippen met een elektrische snoeischaar. Tante heeft een hele grote snoeischaar op een verlengstok en ik ga gelijk aan de slag. Ik heb nog steeds mijn lange T-shirt aan en dat is dan ook de reden dat ze naar binnen loopt om de camera te pakken en alles vast te leggen. Doordat ik regelmatig op mijn tenen sta, piept mijn geslacht onder het T-shirt uit en vindt Dea het schitterend om dit tafereel vast te leggen. Tijdens het snoeien verveelt ze zich geen moment en vertelt dat de foto’s prachtig zijn en dat ze deze regelmatig gaat bekijken als ik er niet ben. Om de juiste sturing met het snoeien aan te geven, krijg ik petsen met de klapzweep en dat geeft me een heerlijk en tevreden gevoel dat tante mijn meesters is.

Als het lunchtijd is brengt tante een heerlijk salade naar het prieel en vertelt me dat ze het gaat serveren op mijn rug en daarna op die van haar. Ze vond het jammer dat ze het fruit niet heeft kunnen eten van mijn buik en dat ze het nu opnieuw wil doen. Ik zie dat je van uit het prieel absolute privacy hebt en doe dan ook mijn T-shirt uit. Ik pak een kussen van de zonnestoel, doe er een handdoek op en ga er op mijn buik op liggen. Voordat tante de salade opdient, maakt ze een foto op statief van mij en haar. Dan legt ze de salade op mijn rug en billen en gaat heerlijk eten. Ze moet mij wel schoonlikken ander ga ik aan alle kante plakken. Ik geniet er mateloos van en vooral de beetjes die ze mij overal geeft.

Als ze uitgegeten is draait ze me op de rug en vertelt ze me gaat voeren. Ze doet haar kaftan uit en gaat boven op mij zitten en voert mij de heerlijke salade. Dan schuift ze over mijn kruis heen en ik weet dat ze mijn penis op in haar kutje gaat opnemen. Langzaam laat ze zich over mij heen zakken en ik voel dat mijn stam stukje voor stukje in haar verdwijnt. Dan gaat ze als een amazone op mij zitten en wipt zachtjes op en neer. Ze probeert het zo lang mogelijk te rekken en dat lukt haar heel goed omdat ik ook afgeleid wordt door het eten wat ik door haar gevoerd krijg. Regelmatig steekt ze iets in haar mond en buigt ze zich over mij heen en reikt ze het aan met haar lippen. Haar borsten komen elke keer in contact met mijn lijf en ik kan me geen heerlijker manier bedenken om een salade te eten. Langzaam maar zeker verhoogt tante Dea het tempo en dan kan ze niet meer vertragen omdat haar orgasme niet meer te onderdrukken valt en er een explosie over haar heen komt.

Tante Dea heeft ook een cadeau van mij gekregen in de vorm van inwendige balletjes. In eerste instantie keek ze me aan wat ze er mee aan moest. Ik heb het haar uitgelegd en heb ze bij haar ingebracht. Nu oefent ze er zo veel mogelijk mee en merkt dat ze haar schedespieren meer kan beheersen en is met mij ook de Singapore Kiss aan het oefenen, welke beschreven wordt in een boek over de kunst van de liefde.

De komende dagen zal ik nog veel onderhoudsklussen moeten uitvoeren voor tante Dea en ze zal me rijkelijk belonen. Ik moet ook nog iets leuks vertellen.

De slaapkamer van tante Dea heeft een kastenwand met een geheime tussendeur, die uitkomt in de logeerkamer van mij. Als ik met mijn ouders gelogeerd ben bij tante Dea, hoeft het geen belemmering te zijn om haar te laten genieten van mijn lichaam. Ik kan eenvoudigweg door de tussendeur naar mijn geliefde tante, zodat ze mij in haar armen kan sluiten.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *