Bedrijfsfeestje

()

Ik werk voor een klein bedrijf en in de plaats van een kerstpakket kregen we vorige jaar een bedrijfsuitje. We zouden naar Brugge gaan en daar twee dagen blijven. We gingen allemaal akkoord en zo gingen we met 12 man vanuit Brussel naar Brugge zonder aanhang.

Ik was de jongste 22 jaar en Bertrant was de oudste ongeveer vijftig jaar en hij is de baas. Ik gaf mijn vriend een dikke kus en stapte in de bus. Onderweg was het al gezellig en dat beloofde wat. Drie dames en 9 heren. Na een en een half uur rijden kwamen we op de plaats aan. Een mooi hotel met alles er op en aan. Nico en Maxim vroegen of ik bij hun op de kamer kwam aangezien de andere twee dames de enige tweepersoonskamer namen. Ik zag geen probleem en we hadden een mooie kamer waar ook Peter bij kwam.

We gingen gelijk de stad in om te winkelen. Ik had de kaart mee van mijn vriend die had mij vrij gelaten en gezegd “shop maar eens lekker.”

Ik kocht wat rokjes en topjes en een paar nieuwe laarzen. Daarna ging ik terug naar de rest die in een grand café zaten. Daar werd gelijk de drank ingenomen en het was gezellig. Tegen etenstijd gingen we nog even terug naar het hotel om ons klaar te maken voor de avond. Ik trok een nieuw rokje aan met leuke panty’s en mijn nieuwe laarzen en topje. Kamden mijn lange blonde haren en deed make-up op. Ik was er klaar voor.

Het eten was lekker en de nodige drank kwam er ook weer bij. Er was veel lol en ik merkte dat er die avond maar een paar mensen mee zouden gaan stappen. Mijn kamer ging wel mee en Bertrant en Leo.

We kwamen terecht in een soort bar dancing en het was er leuk en niet te druk. Ik merkte dat ik nu toch ook wel aangeschoten werd door al die wijn. De heren hadden hem ook flink zitten. Er werd gelachen en gedanst en ik had lol met Nico en Maxim.

Het werd drie uur en we besloten terug te gaan.

Terug in het hotel was de bar nog open en Nico, Maxim, Peter en ik gingen daar nog een laatst slaapmutsje halen. Er was weer veel lol en de heren wilde graag weten wat voor soort onderbroekje ik droeg. Door de drank trok ik mijn rokje wat omhoog en de heren konden zien dat ik een zwarte kleine tanga aan had. Hij scheen wat door.

De heren keken hun ogen uit en dit was gelijk het onderwerp van gesprek. Onderweg naar het hotel kamer werden de heren wat handtastelijk door mijn rokje steeds op te tillen om mijn tanga te zien. Het was eigenlijk een lachwekkend iets. Op de kamer waren we met ze vieren en ik viel op mijn bed neer. Nico ging tegenover me zitten en begon te lachen. Moet je kijken nu zie je haar tanga beter. De andere twee keken ook. Ik lag wel lekker en dacht laat ze maar, ze zijn allemaal getrouwd.

Maxim deed mijn benen wat verder uit elkaar zodat ze nog beter zicht hadden. Normaal zou ik mijn benen gesloten hebben maar de drank zorgde ervoor dat ik deze mannen bleef plagen. Ik merkte ook dat ik het steeds warmer kreeg. Ik weet als ik drank op heb mijn vriendje altijd heel veel geluk heeft omdat ik dan ranzig geil word. Ik lag met mijn ogen dicht en dacht aan mijn vriendje. Ik voelde een hand over mijn dijbeen glijden, dit deed me weer even wakker worden.

Voor ik het goed besefte gleed een hand over mijn tanga. Hij duwde tegen mijn kruis aan en dit maakte me nog geiler. Ik kwam omhoog en zag dat Maxim zijn hand tussen mijn benen had.

“Vind je dat normaal” vroeg ik, terwijl ik hem gewoon door liet gaan.

“Neen, maar je bent gewoon zo lekker ik kon het niet laten.” Hij wreef zo lekker over mijn broekje dat ik zijn hand niet wilde weg halen.

Nico die door had dat ik niets deed zei; “Ga lekker liggen en geniet maar”.

Waarom weet ik niet maar ik deed dit en zei in me zelf “sorry Sil, maar ik ben zo geil dat ik dit wil.” Silvain is mijn vriend.

Mijn benen werden heel wijd gezet en mijn tanga werd aan de kant getrokken.

“Jezus! Wat een geile kutje is dit” hoorde ik ze zeggen.

“Lekker kaal en klets nat.” Ik voelde hoe mijn kutje werd open getrokken en dat er heel wat vingers langs en in mijn kutje gleden. Alle drie zaten ze met te strelen en te vingeren. Er werd lekker wild met mijn klitje gespeeld en ik werd geiler en geiler en de remmen sloegen weg. Door al die vingers op en in mijn kutje kwam ik schuddend klaar.

Ik lag hevig te trillen op bed en mijn kut was nu klets nat en stond ver open volgens Nico. Maxim kwam op bed liggen en streelde mijn tieten onder mijn topje. Hij drukte zijn mond op mijn mond en we zoenden lekker geil. Ik liet mijn hand af dwalen, streelde zijn kruis en voelde daar een keiharde lul.

Maxim haalde zijn lul uit zijn broek en ik pakte deze vast. Ook hij was klets nat en ik speelde lekker met zijn eikel. Hij haalde mijn 75c cup te voorschijn en likte mijn stijve tepels. Ik voelde een tong tussen mijn benen en deze begon mijn geile kut lekker te likken. Peter kwam naast me liggen aan de andere kant. Peter was al naakt en ik zag zijn stijve lul recht omhoog staan. Met mijn andere hand pakte ik deze natte lul vast en zo had ik in beide handen een stijve lul. Dit had ik nog nooit gehad of over gedroomd. Ik trok aan deze lullen en ik voelde hoe beide tepels werden gelikt en gezogen en hoe mijn klets natte kut werd gevingerd en gelikt. Met drie vingers maakte Nico me gek en hij likte mijn klit en kont gaatje.

Weer kwam ik klaar en wist niet hoe ik moest liggen en kwam met een kleine gil.

Peter was omhoog gekomen en had zijn lul voor mijn mondje gehouden. Ik nam zijn lul in mijn mondje en zoog en lekker aan. Maxim was opgestaan en had geruild met Nico. Hij pakte mijn benen en keek naar mijn openstaande glimmende kutje. Hij hield zijn lul ervoor en duwde deze naar binnen.

“Uh!” Riep ik en voelde hoe zijn lul mijn kutje verwende. Hij ramde in een lekker tempo in mijn sappige kut. Ik likte Nico en Peter om beurt. Dit alles was een hele nieuwe ervaring en zeker een geile.

Peter ruilde met Maxim en zijn iets langere lul gleed heerlijk naar binnen. Maxim kwam op bed en ik nam zijn eikel in mijn mond en proefde mijn eigen sap. Ik werd geneukt zonder rubber. Het kon mij niks meer schelen ik wilde dit gewoon en wel nu. Peter neukte me diep en rustig en dit was super. Maxim en Nico speelde met mijn tieten en ik pijpte hun lul. Nico waarvan de lul niet groot was maar wel dik ruilde met Peter en duwde zijn lul erin. Dit was weer een ander gevoel. Heerlijk. Ik voelde me in de zevende hemel met deze drie lullen.

Toch was het vreemd alle drie waren ze niet aantrekkelijk en ook waren ze alle drie achter in de dertig en getrouwd. Nico trok zijn lul eruit en ik ging boven op Maxim zitten en had weer twee lullen voor mijn mondje. Ik bepaalde het tempo nu, liet zijn lul diep in me komen en speelde met mijn kut zodat Maxim het moeilijk kreeg, me vast greep en bijna kwam.

Ik zoog vrolijk verder en mijn tieten werden lekker betast. Maxim kroop eronder vandaan en Peter kwam achter me zitten en duwde zijn lul weer diep. Hij ramde me flink, ik hijgde zwaar en kon moeilijk pijpen.

Peter trok zijn lul eruit en spoot alles op mijn billen. Nico kwam achter me en neukte me ook lekker snel. Hij vingerde mijn kontje en ik lag te trillen op bed. Ik kwam weer klaar en flink ook. Terwijl ik nog lag te trillen duwde Maxim zijn lul tegen mijn kontje op en heel rustig gleed hij erin. Weer een nieuwe ervaring voor mij.

Dit was geweldig en Maxim neukte mijn kontje en ik zoog en likte de lul van Nico. Maxim ging steeds sneller en Nico vingerde mijn kutje met steeds meer vingers. Ik voelde opeens iets warms in mijn kontje en zag en voelde hoe Maxim zijn lul leeg spoot in mijn kontje.

Ik ging op mijn zij liggen. Nico kwam achter mij en ramde zijn lul weer in mijn kutje. Hij greep mijn tieten vast en neukte me super lekker. Na een klein tijdje neuken pakte hij zijn lul en duwde die in mijn kontje.

Door al dat natte spul was ik goed nat daar. Hij gleed er lekker in. Ik greep mijn kutje, duwde bijna mijn hele hand erin en voelde hoe zijn lul in mijn kontje gleed. Hoe zijn lul door een dun vliesje langs mijn knokkels gleed. Ik lag zwaar te hijgen en Nico ramde steeds harder en sneller. Hij kreunde in mijn oor en spoot zijn warme zaad in en tegen kontje en kutje. Hij kroop weg. Ik lag nu op mijn buik en was echt suf geneukt. Het was op de klok half zes dus ik was bijna twee en half uur geneukt.

Ik schrok en merkte dat ik wakker was en niet gedroomd had. Ik was naakt in slaap gevallen en Peter had toen een deken over me heen gegooid. Het was half twaalf en ik voelde een hoop plakzooi tussen mijn benen en billen. Ik keek om en zag dat Maxim en Nico nog lagen te slapen. Ik kroop met een brandende kut en kontje omhoog en liep naar de douche. Peter wilde er net onder stappen. Hij zei me gedag en bekeek me weer. Ik keek naar hem en zag dat zijn lul omhoog kwam. Hij lachte.

“Kom gaan we samen douchen.”

Ik twijfelde maar liep toch mee. Onder de douche maakte Peter me schoon en streelde mijn lichaam weer lekker. Ik pakte zijn lul vast en speelde ermee. Mijn kutje was wat rauw en ik smeerde mijn kontje lekker nat en zei, “Kom gisteravond heb jij dit niet gedaan,” en schoof zijn lul in mijn reet.

Hij neukte me lekker en ik kwam samen met hem heerlijk klaar.

Die dag hebben we nog veel lol gehad met zijn allen en toen weer terug naar huis. Die zelfde avond heb ik het Silvain verteld.

Hij lachte en vroeg alleen maar, “was het lekker.”

Dit jaar hebben we weer een uitje en Silvain riep al dat word lekker neuken voor Kim. Nico polste ook al of ik er weer zin in had met hun op een kamer.

Het enige wat ik zei was dat ik langer en beter geneukt wilde worden.

Ik heb er nu alweer zin in.

O, ja. Ik ben ondertussen vennoot en ons bedrijfje werft aan…

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *