Examenzorg

()

De mooie Lorena zat diep in de problemen op school. Ze zou binnenkort achttien worden en zat pas in de vijfde klas. Ze was vorig jaar blijven zitten en was alweer op het slechte pad. Ze ging te graag uit in het weekend (en moest daarom werken in de week) om zich met school bezig te houden. Ze besefte wel dat ze haar zes jaren middelbaar diende uit te doen om aanspraak te maken op de erfenis van haar ouders en dat ze dus nog twee jaar diende af te maken eer ze zich rijk kon noemen. Dan moest ze niet meer werken om te overleven en kreeg ze de vele miljoenen die haar ouders haar nalieten bij hun dood.

Een drietal weken voor de examens besefte Lorena pas echt hoe diep ze in de problemen zat. Ze besefte dat ze nog slechts drie dagen had om haar tussentijds rapport enigszins te redden en vervolgens haar examens tot een goed einde te brengen om alvast van een jaar af te zijn.

Frans en Wiskunde waren de twee grote problemen. Ze besloot de Oude Boogaerts van Frans en de wiskundeleraar een extra kans te vragen. Ze zou beginnen met meneer Doorslaegers van wiskunde, een ietwat saaie jonge kerel met veel potentieel, die zich verloren voelde in zijn job.

Boogaerts zou een ander paar mouwen worden, gezien hij en zij een legendarisch slechte relatie hadden.

In een spannend topje die haar aardige D80-maten knap deed uitkomen en een strak rokje was de blondine adembenemend Ze klopte over de middag op de deur van Doorslaegers ’s kantoortje en hoorde  “Binnen.”

Lorena kwam bedeesd het kantoortje binnen. Doorslaegers kon zijn ogen niet geloven. Waarom zou hautaine Lorena zijn kantoor bezoeken, ze was helemaal niet in school geïnteresseerd, hij was benieuwd naar haar uitleg. Met licht trillende stem legde ze uit dat ze niet nog eens een jaar wilde overzitten en dat ze er alles aan wilde doen om dat te vermijden.

Jos Doorslaegers voelde zich oppermachtig bij haar smeekbede. Hij kon inderdaad deels beslissen over haar lot. Jammer genoeg moest hij haar melden dat er feitelijk geen redding meer mogelijk was voor haar. Hij zou al resultaten moeten gaan vervalsen eer ze eronderuit zou komen.

Lorena pakte de arm van haar wiskundeleraar vast en smeekte hem iets te doen. Haar warme zachte hand maakte iets wakker binnenin Jos. De bedeesde jongeman voelde zijn hart diep kloppen en voelde zijn bloed sneller stromen.

Hoewel hij gewoon een degelijke leraar wilde zijn had hij vaak het gevoel gehad dat hij te graag bij zijn jonge leerlingetjes was. Regelmatig trok hij zich af, fantaserend over de jonge hautaine meiden zoals Lorena die zijn school bevolkten. Zou dit zijn kans zijn?

Hij duwde haar van zich af en keek haar diep en streng in de ogen. De enige manier, waagde hij zijn kans, zou enkele diensten van haar inhouden…

Het bleef even stil, terwijl Lorena zijn woorden overwoog. Ze wist wel waar hij op aanstuurde, al formuleerde hij het nog subtiel.

Als een ‘dienst’ haar een jaar dichter bij haar vrijheid bracht, besefte ze, was dat een kleine prijs. Ze zou hem wel rap doen komen, als jonge kip bij zo’n oude haan. Ze kwam dichter bij Jos en keek de dertiger diep in de ogen. “Bedoel je…” terwijl ze langzaam over zijn borst richting zijn kruis wreef.

Jos knikte en merkte dat ze hem onmiddellijk wild in de nek begon te zoenen. Haar likkende tong zette zijn nekharen recht. Ze knoopte zijn hemd open en kuste zijn borst en tepels terwijl ze zijn broek open sleurde.

Zijn stijve pik sprong al snel tevoorschijn, glimmend van het voorvocht. Ze nam hem in de hand en kneedde zijn pik terwijl ze vroeg, “zoiets?”

Hij knikte en antwoordde dat haar punten er al beter uitzagen, maar dat de afwerking nog wat te wensen overliet. Ze knikte terug en gleed op der knieën om onmiddellijk een zoentje op zijn glimmende eikel te geven. Terwijl ze zich terug trok, zag Jos een straaltje voorvocht tussen zijn pik en haar lippen. Ongelofelijk, Lorena zou hem gaan pijpen om betere punten te krijgen. Hij had wel van een situatie als deze gedroomd, maar had nooit gedacht dat het kon gebeuren, hij met een zeventienjarig leerlingetje. Hij voelde vervolgens hoe zijn paal omsloten werd door het warme, vochtige mondje van Lorena. Ze pompte en zoog dat het een lieve lust had.

Lorena was duidelijk meer ervaren dan men op school zou willen weten.

Ze had altijd wel graag gepijpt en had erop geoefend omdat ze het geil vond als jongens klaarkwamen in haar keeltje, puur door haar gelik en gesabbel. De pik van Jos was een uitdaging voor Lorena. Hij was dikker dan ze gewoon was en ze moest wat meer moeite doen om hem binnen te houden.

Ze zoog zijn eikel af en likte de volle lengte van zijn jongeheer om dan zijn ballen op te slokken en terug naar af te gaan.

Ze voelde zijn woelende handen in haar helblonde haren en zijn stokkende adem daarboven.

“Ik wist wel dat je een teefje was, maar toch is dit onverwacht.”

Jos voelde hoe hij steeds dichter bij een orgasme kwam. Hij nam Lorena ’s hoofdje met twee handen vast en begon haar mondje te neuken. Jammer dat je een topje nog aan hebt kind, ik had je tieten wel eens willen zien.

Ze beantwoorde zijn neukbewegingen door feller te zuigen aan zijn staaf, tot ze hem plots voelde verkrampen en hij klaarkwam.

Gulp na gulp spoot hij zijn zaad in de mond van zijn onfortuinlijke leerlinge. Zij probeerde gedwee alles op te slurpen. Ze voelde een dun straaltje sperma langs haar kin stromen en wist dat ze een slet was, die gepijpt had voor punten…

Jos sloot zijn broek en vertelde haar dat dit het voorlopige rapport wel in orde bracht. Hij zou echter nadenken over haar examens, zei hij en verliet zelfvoldaan zijn kantoor.

Lorena veegde het straaltje sperma van haar kin en verzamelde al haar moed om naar haar tweede afspraak te gaan. Boogaerts haatte haar, dat wisten ze allebei, en pijpen zoals bij Doorslaegers, zou hier niet lukken. Met licht wroeging over wat ze gedaan had en angst voor haar afspraak na school bij Boogaerts ging ze terug naar de klas.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *