Kars & Pauline

()

Mijn naam is Dorien, ik ben 32 jaar en ik werk als stewardess bij onze nationale trots. Ik ga regelmatig mee op korte vluchten en anders dan de meesten denken worden ook wij met regelmaat gefouilleerd. Wat ik laatst mee maakte wil ik jullie niet onthouden.

Ik woon in een nieuwbouw wijk en een paar deuren verder woont een getrouwd stelletje. Ze zijn al wat ouder ik schat zo in de veertig. Laatst stond Kars (de man van het stelletje) bij me voor de deur. Hij ziet er best nog wel goed uit. Hij vroeg of ik zin had in een kop koffie, zijn vrouw was een paar dagen weg en hij voelde zich alleen. Ik zei dat hij dan wel bij mij binnen mocht komen voor een kopje koffie. Oké zei hij.

“Over vijf minuten ben ik terug, eerst even alles afsluiten”.

Ik kreeg plotseling een geile aanval en kreeg zin om mezelf vanavond eens te trakteren op een lekkere beurt. Snel ging ik naar boven en trok een kort rokje aan, een piep klein stringetje, Bh’tje, jarretels en mooie kousen. Nog voor ik alles goed aan had stond Kars alweer aan de deur.

“Kom binnen” zei ik. Samen liepen we de kamer in. Ik zette koffie en nam plaats in de stoel recht tegenover Kars. We praatten wat over koetjes en kalfjes. Ik zag de ogen van Kars steeds afdwalen naar mijn korte rokje. Ik ging wat verzitten zodat hij er nu ook onder kon kijken en mijn kousen en stringetje kon bewonderen. Binnen twee minuten zag ik een aardige bobbel in zijn broek groeien en kreeg Kars het steeds warmer. Even wist ik niet wat ik moest doen, gewoon op hem af stappen of hem blijven verleiden. Voor ik het in de gaten had liet Kars zijn koffie vol over zijn broek vallen. Hij stond op knoopte zin broek los om zich hiervan te ontdoen.

“De koffie is heet,” riep hij terwijl hij ook zijn slip liet vallen. Ik liep naar de keuken pakte een handdoek en begon zijn benen droog te wrijven. Terwijl ik dit deed zag ik zijn pik alweer met kleine schokjes groeien tot een stevige paal. Ik wreef nu over zijn dijen en pakte zijn paal. Ik kon me niet meer bedwingen en begon als een bezetene hem te pijpen. Kars trok zich niet terug maar genoot. Hij ontdeed zich van zijn hemd en begon kreunende geluiden te maken.

“O! Dorien wat kan jij lekker pijpen”. Ik voelde dat het niet meer lang zou duren voordat hij een orgasme zou krijgen en stopte met pijpen. Ik trok hem op de grond en zei dat ik ook wel wat wilde. Kars duwde zijn hand onder mijn rokje en wreef over het kruis van mijn string. Het schaamlapje was kletsnat van het geil. Dit wond hem zo op dat hij al snel met zijn hoofd onder mijn rokje zat. Hij likte aan het kruisje en ik werd steeds natter. Ik voelde zijn tong door mijn stringetje over mijn klitje en genoot met volle teugen. Al snel kwam ik klaar en spoot daarbij een flinke straal geil in mijn broekje.

Ik werd op mijn knieën gedwongen en voelde de dikke paal achter me tegen mijn broekje aan duwen.

“Ik geil op meisjes met kleine broekjes” zei Kars. “Ik ga je nu neuken en spuit mijn lading tegen je kruisje”. Kars duwde zijn paal tegen mijn geile broekje en met broekje en al schoof hij mijn kutje in. Het satijnen kruisje gaf een geil gevoel in mijn kutje. Kars pompte en begon me ‘zijn kleine teefje’ te noemen. Ik werd hierdoor ook weer geil.

“Sla me op mijn billen Kars, geef me een stevige beurt, ik ben je teefje, je geile sletje”. Kars neukte of dat het een lieve lust was en mijn stringetje wreef hierbij over mijn klitje. Hierdoor kwam ik al snel voor een tweede keer klaar. Kars stopte en begon me opnieuw te likken nu voelde ik zijn tong langs mijn aarsje glijden.

“O! Mag ik je in je kontje neuken, Dorien,” vroeg hij. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Kars plaatste zijn paal voor mijn aarsje en met één machtige stoot ramde hij mijn holletje binnen. Ik genoot en Kars ook; hij kreunde. Binnen enkele minuten voelde ik zijn pik zwellen en met een luide kreet spoot hij een complete lading in mijn kontje.

“O Dorien, dit had ik al vaak gedroomd en nu is het me overkomen,” zei Kars. Ook ik had wel eens gefantaseerd over een beurt door de buurman maar dit was mijn allereerste ervaring.

“Hoe laat is het,” vroeg ik? “Shit tien uur! Ik moet nog werken over twintig minuten moet ik me melden aan de incheck balie. Snel namen we afscheid en beloofden we elkaar om dit zeker nog eens over te doen. Zonder me te kunnen verkleden sprong ik in mijn auto en reed naar de luchthaven. Pas daar realiseerde ik me dat ik met een kletsnat slipje rondliep en ook mij kutje en kontje dropen nog na. Ik meldde me en kreeg tickets voor een vlucht naar Kreta. Snel door de douane, ik had daarna nog twee uurtjes om te douchen en me om te kleden voordat mijn vlucht vertrok. Dromerig liep ik voorbij de balie van de douane.

“He, Dorien,” hoorde ik. Het was John. “Je bent weer aan de beurt voor een controle meisje,” zei hij. Ik pakte mijn handtas, gaf die af en kreeg hem snel weer terug. Nog snel even fouilleren en dan kon ik door. In het kamertje begon John met me te betasten, eerst mijn armen, mijn middel en daarbij voelde ik een hand over mijn borst glijden. “Feestje gehad”? Vroeg John. “Ja,” zei ik en wilde dat hij opschoot. Hij liet zijn handen langs mijn rok glijden en plotseling voelde ik een hand onder mijn rokje. “Geil, sletje, je bent helemaal nat. Ben je zo geil op me?”

“John, wat maak je me nou?” Nog voordat ik verder kon gaan duwde John me ruw voorover op tafel. Hij schoof mijn rokje omhoog en met een stoot voelde ik zijn pik in mijn natte kutje schuiven. Ik wilde dit niet maar John was niet meer te remmen hij pompte met stevige halen in mijn kutje.

“O, geile teef, ik zal je eens flink laten komen”. John raakte mijn gevoelige snaar. Als iemand me ruw behandelde werd ik geil en al gauw was ik zo geil dat ik begon mee te bewegen. “Oké, lekker hoertje je wilt dus meer,” John trok zijn pik uit mijn kutje en zette zijn staaf voor mijn kontje. Zonder problemen schoof hij in mijn kontje waar ik een half uurtje geleden nog een volle lading in gekregen had. Ik vingerde mezelf naar een orgasme en ook John spoot al snel een tweede lading in mijn reetje. John draaide zich om, fatsoeneerde zijn kleding en ging het kamertje uit zonder wat te zeggen. Ik trok mijn rok recht, schoof mijn stringetje op zijn plaats en ging verder naar de kleedruimte.

Dit is een waargebeurd verhaal en het is nu een week geleden dat me dit is overkomen. Ik ben net terug van een saaie vlucht uit Kreta en wacht nu al weer op Kars die morgen beloofd heeft even binnen te wippen.

Maandag 20.00 uur het is nog steeds erg warm. Ik wacht op Kars die beloofde te komen. Wat ik overigens ook heb gezien is dat zijn vrouw inmiddels ook thuis is. Zou hij niet weg kunnen? De bel gaat. Gekleed in een dun zomerjurkje zonder BH maar wel met een mooi stringetje er onder open ik de deur. Het is de vrouw van Kars?

“Hallo, ik ben Pauline, Kars vertelde me dat hij vanavond bij jou op de koffie zou gaan en ik dacht misschien is het leuk als ik ook meekom?” Ik schrok, stamelde iets van, “natuurlijk Pauline, lijkt me erg leuk”. Maar ik dacht wat anders. Vijf minuten later zaten we gedrieën buiten op het terras. Een saai gesprek volgde en ik zag Kars zijn ogen afdwalen naar mijn broekje.

“Kars, ben je handig,” vroeg ik.

“Ja, best wel zei hij. Misschien kan je me helpen, een van de ramen boven knelt en ik krijg hem niet open. Vind je het goed Pauline dat ik je man even leen?”

“Ja hoor ik blijf hier wel genieten van de ondergaande zon”. Samen gingen we naar boven. Nog op de trap zat Kars met zijn hoofd onder mijn jurkje. Hij likte mijn kutje en klitje en dit was zo geil, met de wetenschap dat zijn vrouw op vijf meter afstand zat, dat ik al snel heftig klaar kwam. Boven deed Kars zijn broek uit, geen tijd om hem te pijpen, ik bukte gewillig voorover op het bed en al snel had ik zijn dikke paal in mijn kutje. O, god wat was dit spannend. We konden niet veel geluid maken maar toch ontsnapte er een paar dierlijke kreten.

“O, Kars stop je paal in mijn kontje” hijgde ik. Kars ging meteen in actie. Met grote halen schoof zijn pik in mijn reetje en al snel spoot hij zijn lading diep in mijn darmen. Vlug fatsoeneerden we ons en gingen weer de trap af. Pauline zat nietsvermoedend op het terras.

“Zo, dat heb je snel voor elkaar,” zei ze. “Deed je dat thuis ook maar zo”. Kars gaf me een vette knipoog.

“Toen jullie boven waren, hoorde ik de buren van hiernaast” zei Pauline.

“O? Hoezo?”

“Nou ze waren flink bezig als je het mij vraagt. Ik kon het kletsen van zijn lul op haar billen hier horen!”

Kars kreeg een rood hoofd. “Pauline, zoiets zeg je anders nooit”.

“Nee, maar ik heb nu drie wijntjes op en ben van die geluiden behoorlijk nat geworden”. Eigenlijk zag ook Pauline er nog wel goed uit, redelijk strak en een leuk zomerjurkje aan. “Zo,” zei ik, “dan zou ik gauw met Kars naar huis gaan en je eens lekker laten verwennen”.

“Nee, eigenlijk fantaseer ik al lang over een vrijpartij met een vrouw,” zei ze. Kars wist niet hoe hij het had, zijn vrouw die nu plotseling helemaal uit de band ging? Pauline stond op en kwam brutaal naar me toe.

“Dorien, kom we gaan naar boven, ik wil dat raam wel eens zien wat net gemaakt is”. Plotseling begrepen Kars en ik dat Pauline ons in de gaten had. Ik kon niet anders dan aan haar vraag voldoen. We liepen naar boven, Kars alleen achter latend.

“Ga op bed liggen sletje en spreid je benen!” Ik ging liggen en deed wat ze vroeg. Pauline deed haar jurk uit en ook zij had alleen een klein zilverkleurig stringetje aan. Ze knielde en begon aan mijn klitje te likken.

“Kreun, slet, gil. Laat me horen dat je het lekker vind. Klein hoertje dat je bent”. Dit had ze niet moeten zeggen. Dat ruwe, die taal, ik werd bloedgeil. Ik duwde haar hoofd tegen mijn klit en wreef zo hard ik kon over haar tong.

“O, lik me, Pauline”. Binnen twee minuten had ik een fantastisch orgasme en spoot Pauline haar gezicht onder met mijn geil. Ze likte als een bezetene.

“Nu mag jij” zij ze. Ze draaide op haar rug en opende haar benen. Geil als ik was begon ik haar fel te beffen. Ze kreunde van genot en schold met uit voor slet, teef en nog veel meer. Ook ik werd hiervan weer geil. Plotseling voelde ik achter me een beweging en voor ik om kon kijken voelde ik een pik mijn kontje binnen dringen. Het was Kars die de hele tijd had staan kijken. Terwijl ik bezig was zijn vrouw naar een hoogtepunt te likken ramde hij met zijn pik zalig in mijn kontje. Ik weet niet hoelang dit duurde maar we kwamen alle drie heerlijk klaar. We frummelden nog even wat na en daarna gingen Pauline en Kars naar huis. We hebben geen afspraken gemaakt maar ik verwacht dat we nog wel een keer samen zullen komen.

Dorien Vercammen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *