Op bezoek bij de schooldokter

()

Ik klopte op de grote donkerbruine deur van de praktijkruimte van de schooldokter. “Binnen,” hoorde ik achter deur.

Langzaam opende ik de zware deur en zag de dokter zitten achter zijn ouderwetse eiken bureau. Het was een al wat oudere man, dat waren mannen snel voor mij. Ik was immers nog maar 18. De dokter stond op uit zijn leren stoel en stak me zijn hand toe. Ik gaf hem een hand en zei dat ik Dorien was. “Zo, zo… Dorien. Dan zullen we is kijken of je nog helemaal in orde bent.”

Hij wees naar een ruimte naast de praktijk. Kleed je daar maar even uit meisje en je mag je broekje nog wel even aan houden hoor zei hij geruststellend. Ik liep naar de ruimte en begon me uit te kleden. Alles ging uit maar mijn broekje bleef aan.

Ik liep weer de praktijk van de dokter in. De dokter deed een nieuw vel papier over onderzoektafel en verzocht me er op te gaan zitten. Hij pakt een lampje en scheen ermee in mijn oog. Later pakte hij nog iets wat ik niet kon zien en keek ermee in mijn oren. Ik moest mijn mond open doen en mijn tong uitsteken. Hij pakt de stethoscoop en stopte de uiteinden in zijn oren. Ik voelde hoe het koude ijzer op mijn borst drukte en hij liet lang in en uitademen.

Tot mijn ergernis waren mijn tepeltjes een beetje hard geworden door dat koude dingen. Hij tikte met een hamertje op mijn knieën om mijn reflexen te testen. Volgens mij was alles goed met me maar de dokter vroeg me om op de behandeltafel te gaan liggen.

“Mag ik even in je broekje kijken?” Vroeg hij me toen ik op de tafel lag. Ik knikte, hij was immers de dokter. Ik wilde omhoog komen om deze uit te trekken maar de dokter gebaarde me te blijven liggen en trok nu zelf mijn slipje uit. Ik moest mijn benen optrekken en hij bekeek nauwkeurig wat ik tussen mijn benen had zitten. “Zo, zo, zo…” zei hij gespannen. Dit verdient een nader onder zoek. Kom maar van de tafel af en loop maar met me mee. Ik liep achter hem aan een kleinere ruimte in waar ook een onderzoekstafel stond maar nu een met van die beugels voor je benen. Ik moest erop gaan liggen en de dokter hielp me vriendelijk met mijn benen in de beugels te leggen. Ik dacht dat dit soort stoelen alleen voor zwangere vrouwen waren en vond het een beetje raar. Aan de beugels zaten leren riempjes waarmee de dokter mijn voeten vast maakt. Hij trok zijn latex handschoentjes aan en begon me inwendig te onderzoeken. Hij had zijn vinger in mijn doosje gestopt en examineerde alle hoekjes.

“Tja ik weet het niet hoor, zei hij zachtjes. Heb je weleens pijn aan de vagina?” Vroeg hij. Ik schudde meteen mijn hoofd. De handschoentjes ging uit en hij betaste mijn borstjes. “Hier kan ik geen onregelmatigheden bespeuren” sprak hij, maar bleef langdurig voelen. De dokter ging weer tussen mijn benen staan en hurkte. Zonder handschoenen, zat hij nu aan mij en deed mijn lipjes uit elkaar. Hij blies in mijn gaatje en vroeg wat ik voelde.

“Een koele wind dokter,” antwoordde ik. Nu voelde ik dat er iets nats tussen mijn lipjes door ging en keek op. Ik besefte dat het de tong van de dokter was.

“Wat doet u nu dokter?” vroeg ik.

“Ik onderzoek je vagina op gevoeligheid.” Sprak hij zelfverzekerd. Hij bracht zijn hoofd er weer naartoe en likte gewoon verder. Omdat mijn voeten vast zaten kon ik niks doen en hij gewoon zijn gang gaan. “Ben je al eens met iemand naar bed geweest?” Ik voelde dat ik bloosde maar durfde niet te ontkennen dus gaf het toe. Misschien was het beter geweest neen te zeggen. Nu wist de dokter dat het zonder veel moeite kon. En liet daarop zijn broek zakken.

De dokter stond nu tussen mijn benen en wreef met zijn eikel over mijn doosje heen. Ik kon er niets aan doen dat ik door dit gevoel nat begon te worden. Ik voelde zijn eikel langs mijn kittelaartje wrijven en werd alleen maar nog natter. Ik zag de dokter goedkeurend knikken terwijl hij met zijn tong zijn lippen nat maakte.

“Dat ziet er goed uit hier kan ik wel wat mee.”

Hij stopte met wrijven maar stopte zijn eikel tussen mijn lipjes. De jongen waar ik het al eens mee gedaan had was lang niet zo groot geschapen als de dokter maar hij kreeg de lange piemel toch bij me binnen. Mijn hart begon sneller te kloppen en de dokter boog zich, met zijn piemel diep in me voorover en drukte zijn lippen op mijn mond terwijl hij in mijn harde tepeltjes kneep. Hij duwde zijn tong naar binnen en zocht de mijne. Ik begon te tongen met de schooldokter en hij begon me meteen zacht te neuken. Zijn penis was groot en vooral lang. Hij duwde hem telkens helemaal naar binnen. De dokter ging weer rechtop staan en onder het neuken wreef hij met zijn duim over mijn kittelaar.

Ik voelde het bloed door mijn aderen kolken en kwam ongekend klaar door de grote harde penis van de dokter. De dokter echter was nog lang niet zo ver en neukte rustig verder. Bij iedere stoot, werd mijn doosje gevoeliger. De dokter keek naar opzij en boog naar mijn voet. Ik voelde zijn tong tussen mijn tenen doorgaan. Hij begon voor mijn teentjes te likken en sabbelde er af toe gewoon op. Dit wond de dokter schijnbaar erg op want zijn neukbewegingen werden sneller. De dokter stond nu op het punt klaar te komen maar wilde geen risico lopen. Hij haalde zijn pik uit me en begon zich af te trekken. Het sperma spoot met veel kracht naar buiten en zat zelfs op mijn buik, borsten en kin.

De dokter pakte mijn hand vast en wreef mijn hand door het sperma. Mijn vingers plakten ervan.

“Proef maar meisje dat is goed voor je.”

Ik stopte een vinger in mijn mond en likte de sperma eraf. Het was niet vies en niet lekker dus ik likte al mijn vingers maar schoon. De dokter maakte me los en ik stond op.

“Ik heb me vergist meisje er is toch niets met je aan de hand je kunt je weer aankleden.”

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *