Over de koetjes en de kalfjes

()

Ze had helemaal geen zin om dit weekend te werken op die rotboerderij. Maar ja, straf was straf. Had ze maar geen graffiti moeten maken. Met tegenzin zag ze de boerderij aan de horizon opdoemen. De bus had nog twee haltes te gaan, maar vanuit de verte zag ze al iemand op het erf lopen. Toen ze was uitgestapt en even later het erf opliep, zag ze hem staan. Hij had een grote blauwe overall aan, die tot zijn middel openstond. Zijn wijdbeens geplaatste voeten staken in felgele klompen. Zijn lange, blonde haren golfden zacht op de lichte, zwoele bries, en zijn hemelsblauwe ogen boorden zich spottend twinkelend in de hare. Bij het zien van zijn lichaam voelde ze kriebels.

“Misschien is het toch niet zo erg hier…” Dacht ze.

Hij stapelde balen hooi op in de schuur. Ze rilde toen ze zag hoe zijn spieren zich onder zijn zonverbrande huid spande. Ze werd bevangen door een intens, nauwelijks te bedwingen verlangen om zijn lijf aan te raken. Met kleine stapjes tippelde ze naar hem toe. Hij liet een baal hooi vallen, ging erop zitten.

“Hooi! Dus jij komt hier werken.” Ze kon geen woord uitbrengen en staarde als gehypnotiseerd naar die felle blauwe ogen.

“Wat ben jij verlegen zeg! Ik zal me maar even voorstellen. Ik heet Dirk.”

Ze voelde dat ze begon te blozen en hoorde hoe zachtjes “Hoi” zei.

Hij grinnikte.

“Ik zal je uw kamer wijzen, dan kun je daar uw spullen opbergen. Maar tussen twee haakjes, hoe zei je ook alweer dat je heette?”

Ze schoot in de lach. “Renate”, zei ze “en dat had je trouwens nog niet eens gevraagd!” Hij keek haar verrast aan. Dat had hij niet verwacht. Misschien was ze toch niet zo verlegen als hij dacht. Hij opende een deur en keek haar ondeugend aan. Ze liep de kamer in die donker was.

“Ik zal een beetje licht maken, wacht maar.” Zei hij. Toen hij naar het raam liep om de zware gordijnen open te trekken, raakte zijn schouder in het voorbijgaan de hare. Weer rilde ze. Hij bleef even weifelend in de deuropening staan toen hij weg ging. Het was alsof hij nog iets wilde zeggen, maar had besloten dat niet te doen. Langzaam trok hij de deur achter zich dicht.

Ze ruimde haar spullen in, schikte nog even snel haar kapsel in de spiegel en zocht haar weg naar de keuken. Daar was de tafel al gedekt en wachtte iedereen op haar. Nadat ze zich had voorgesteld aan de ouders van Dirk, werd er gegeten. Zijn vader informeerde vriendelijk wat ze op haar kerfstok had, omdat ze deze straf had gekregen. Terwijl ze het hele verhaal vertelde voelde ze plotseling, heel zacht, de hand van Dirk op haar bovenbeen. Heel zachtjes gelden zijn vingers naar boven, naar haar kruis. Zijn vingers begonnen de binnenkant van haar dijen te strelen, en maakte uitstapjes naar haar meeste intieme plekje. Haar huid leek te branden van verlangen. Ze begon te blozen.

“Je hoeft niet te schamen hoor kind!” zei zijn moeder.”Alle kinderen halen wel eens kattenkwaad uit.”

Renate zei verder maar niets en Dirk haalde even plotseling als dat zijn hand op haar been lag zijn hand weer weg. Dit toch tot spijt van Renate.

Na te hebben afgewassen en buiten nog wat te hebben afgeveegd, ging ze de stof van de reis van zich afdouchen. Het water streelde haar lichaam, beroerde haar tepels. Onbewust gleden haar handen over haar lijf. Ze sloot haar ogen en kreunde zachtjes. Toen werd er hard op de deur gebonkt. Dirk! “Renate, kom vlug! Je moet me helpen!”

Ze droogde zich half en half af, schoot een badjas aan en opende de deur. Hij nam haar van top tot teen op en ze zag hoe met zijn tong zijn lippen bevochtigde. Hij pakte haar bij een mouw en voerde haar mee richting de stallen.

“Er staat een koe te kalveren. Vlug, we moeten haar misschien helpen!” Bij de koe aangekomen, bleek dat het kalf al geboren was. De koe likte de kleine met lange, langzame halen van haar tong schoon. Ze keek vol vertedering toe. Plotseling voelde ze zijn armen om haar heen en hoorde ze zijn bijna verstikte stem in haar oor fluisteren.

“Ik heb zin in je.” Hij kuste haar nek. Ze voelde zich helemaal warm worden en draaide zich om zijn kus te beantwoorden. Hij was enorm opgewonden. Hij scheurde de voorpanden van haar badjas opzij en liet zijn handen vanaf haar heupen naar boven glijden, op zoek naar haar borsten die hij vol betastte. Ze voelde hoe haar tepels zich onder de aanraking van zijn huid oprichtten en verharden. De ruwe stof van zijn overall kwam, vooruit geduw door zijn erectie, tegen haar buik aan. Vlug knoopte ze zijn overall helemaal los. Verlangen stuurde hun handelingen toen ze elkaar met korte, driftige, opgewonden rukken de kleren van het lijf trokken. Hun kussen werden wild en hartstochtelijk. Hij gromde. Langzaam ging ze door haar knieën, liet zich op haar hurken zakken en schoof zijn stijve lid in haar mond. Hij kreunde. Zijn handen woelde door haar krullen en gingen zachtjes mee op de cadans van haar hoofd.

Hij bukte zich zo goed en kwaad als dat ging en ze voelde hoe zijn handen een weg zochten naar haar kruis. Zijn vingers gleden over haar schaamlippen en dat deed haar rillen van genot. Langzaam schoof hij twee vinger naar binnen en begon met zijn duim haar klit te bewerken. Zijn vingers deden hun werk goed. Ze verhoogde haar hoofdritme, stopte dan plotseling en roffelde met het puntje van haar tong razend snel tegen zijn kloppende eikel. Ze nam zijn ballen in haar hand en begon deze zachtjes te masseren. Dirk kreunde weer van genot en verhoogde zijn tempo van het vingeren, hij ging als een razende te keer in haar en bracht zijn andere hand naar haar kontgaatje. Ze schrok toen hij een met een vinger naar binnenging, maar de schrik ging snel over in genot. Ze voelde hoe hij op springen stond en hoe nat zij zelf geworden was. Bijna smekend keek hij haar aan.

Glimlachend ging ze staan en leidde hem zachtjes bij haar naar binnen. Hij begon te stoten. Eerst voorzichtig, dan ruwer, wilder, sneller. Ze hijgden, kreunden en gilden van genot. Oh, wat voelde het goede. Hij draait haar om, ze staat nu met haar gezicht naar de muur. Ze doet een been omhoog en zet die op een hooibaal neer, zodat hij er makkelijker in kan en steunt met haar armen op een grote balk. Ze voelt hoe zijn eikel langs haar lippen gaat en bij haar naar binnen dringt. Hij begint weer te stoten en leunt voorover om met zijn handen haar borsten te strelen. Ritmisch duwt ze haar kontje steeds naar achteren zodat hij er dieper in komt.

“Stop”, zei ze ineens en draaide zich om. Dirk zakte door zijn knieën en duwde zijn tong tussen haar benen. Ze kreunde van hartstocht. Hij trok haar benen weer uiteen en liet zijn tong op haar klitje vallen. Het maakte lekkere soppende geluiden met al dat vocht.

Met haar handen in zijn haar, drukte ze hem nog dieper naar binnen. Zijn tong ging als een razende tekeer over haar kutje en ze kwam. Ik… Ik… Ik kom!” schreeuwde ze.

Na te zijn bijgekomen van haar orgasme, zag ze hem nog steeds met die paal zitten en duwde hem achterover.

“Nu is het mijn beurt weer, om jou te verwennen.” Zei ze.

Ze ging bovenop hem zitten en streelde sensueel met haar handen door haar krullen. Ze wipte zachtjes maar snel op zijn pik. Haar lipjes spande alsof ze zijn lul nooit meer wilden laten gaan. Hij greep haar bij haar borsten en begon die te masseren. Hij wilde rechtop komen, maar dat lukte hem uit puur genot niet. Na enkele stoten begon ze hem, gepaard met steeds luider wordend gekreun, steeds harder en wilder te berijden. Hij ging met zijn handen langzaam over haar benen die glanzend van het zweet op zijn lichaam lagen. Ze bracht zelf haar hand bij haar kutje en begon zichzelf weer te verwennen. Met haar andere hand streelde ze haar gezicht en bracht af en toe een vinger in haar mond. Haar gekreun werd luider en haar pompende bewegingen op zijn pik werden ongecontroleerd. Ze stond op het punt om klaar te komen. Ook Dirk hield het bijna niet meer, hij begon extra mee te stoten en voelde zijn zak verstrakken. Ze zweefde en kreeg het gevoel dat ze op het punt van ontploffen stond. Toen dat daadwerkelijk leek te gebeuren, kwam ook hij tot ontlading. Hij duwde zijn pik zo diep als hij kon en spoot uit volle kracht. Een langgerekt, kreet uit twee kelen deed sommige koeien verbaasd lodderig omkijken.

Samen uithijgend, zag ze hoe het kalfje de uier van zijn moeder vond en begon te drinken. Ze keek naar haar eigen stoere stier en dacht.

“Waarom heeft die rechter me niet levenslang gegeven?”

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *