Ria & Jan 1.4

()

DE BEUKENHAAG

Ria wast vlug de glazen af die gisterenavond zijn blijven staan. Intussen kijkt ze door het keukenraam naar Jan, haar buurman, die bezig is met het scheren van hun gemeenschappelijke beukenhaag. Een halfuur geleden is ze zich rot geschrokken van het geluid van de deurbel. Ze lag nog in bed en had zich afgevraagd wie er om kwart over acht ’s morgens kwam aanbellen. Pas na enkele ogenblikken was het haar te binnen geschoten dat het Jan moest zijn. Hij had haar gisteren immers gezegd dat hij vandaag de haag langs haar kant zou komen scheren. Met het late bezoek van haar zus gisterenavond was ze compleet vergeten de wekker te zetten.

Vlug was ze de garagepoort gaan openen om Jan binnen te laten, zich er niet van bewust dat het korte doorzichtige nachthemdje dat ze droeg, niets aan de verbeelding overliet. Het was pas toen ze bemerkte hoe Jan zijn blikken over haar lichaam liet gaan dat ze gewaar werd dat haar tepels, opgericht door de ochtendkoelte, tegen het dunne stofje prikten en dat hij waarschijnlijk ook het donkere driehoekje tussen haar benen wel moest zien. Ria had gevoeld hoe ze was beginnen blozen doch Jan had verder niets laten merken.

Na de begroeting was hij onmiddellijk aan het werk gegaan en Ria was zich gaan aankleden. Omdat het ernaar uitzag dat het net als gisteren terug een snikhete dag zou worden en ze Jan zou helpen bij het opruimen had ze enkel haar bikinibroekje en een oud T-shirt aangetrokken.

Als ze in de tuin komt merkt Ria dat het al behoorlijk warm is ondanks het maar even over 9u is. Jan heeft zich ontdaan van zijn T-shirt en is in ontbloot bovenlijf druk bezig. Hij draagt enkel een short en zijn bovenlijf glimt al van het zweet. Hoewel bijna zestig ziet hij er nog goed uit. Rijzige gestalte, nog steeds slank, zonder een grammetje vet aan zijn getaand pezig lichaam. Met zijn halflange grijze haren lijkt hij wel een professor.

Jan is altijd druk bezig in en rond zijn woning en bovendien is hij ook nog eens een fervent jogger, vandaar wellicht zijn afgetrainde lijf. Hoe spijtig toch denkt Ria, dat de stille, altijd vriendelijke man al drie jaar alleen is na de plotse dood van zijn vrouw Greet.

Ria is druk in de weer met het verzamelen van het snoeisel en haar T-shirt is na enige tijd doordrenkt van het zweet waardoor het aan haar lichaam plakt en de vorm van haar borsten en tepels goed doet uitkomen.

Dat ontgaat Jan niet en af en toe werp hij een steelse blik op haar mooie vormen. Dit en het beeld van de onder haar nachthemdje naakte Ria van deze ochtend heeft voor gevolg dat zijn penis en ballen zich roeren.

Sinds Frank, haar ex, haar twee jaar geleden verliet woont Ria die kinderloos is gebleven alleen naast hem en helpen ze elkaar waar het kan. Bij de dood van zijn vrouw heeft hij veel steun aan haar gehad. Jan heeft Ria altijd een knappe vrouw gevonden en is stiekem zelfs een beetje verliefd op haar. Bijna vijftig, is ze nog steeds een knappe verschijning, mooi gezicht, slank, niet al te grote, stevige borsten en een mooie kont. Met haar donkerbruine haar lijkt ze een beetje zuiders. Ria is een goedlachse, gezellige vrouw, altijd in voor een grapje.

Wanneer hij gedaan heeft met scheren helpt Jan mee bij het opruimen van het snoeisel. Als Ria op zeker ogenblik vlak voor hem wijdbeens gebukt staat, merkt hij tussen de in haar broekje gespannen staande billen de uitstulping en het spleetje van haar kutje. Zijn penis roert zich weer en hij krijgt een stevige erectie. Hij moet zelfs even ongemerkt zijn penis herschikken want de erectie zorgt voor een ‘tent’ in zijn short. Ook al is hij de zestig nabij, over zijn erecties heeft hij niet te klagen, die zijn nog steeds keihard.

Terwijl hij verder doet fantaseert hij er over hoe het zou zijn om met Ria te vrijen. De laatste tijd gebeurt dit wel vaker. Hij droomt er soms van hoe hij met haar vrijt, doch vrijen is er sinds de dood van Greet niet meer bij geweest. Het is al die tijd bij zichzelf behelpen gebleven. Tegen de middag zit het werk er op.

“Heb je het soms koud,” vraagt Jan, met zijn hoofd wijzend naar de goed zichtbare vorm van haar tepels, als Ria licht kreunend met haar handen in de heupen haar rug strekt. “Nee hoor,” zegt ze lachend. Ze begint toch te blozen als Jan haar intens in de ogen kijkt en ze ziet hoe zijn blikken verder over haar lichaam gaan. Als ze ook nog de ‘tent’ in de short van Jan opmerkt draait ze zich een beetje in de war om en zegt tot Jan.

“Ik ga alvast naar binnen om iets fris klaar te zetten. Kom je dan?”

“OK, eerst nog even het gerief opruimen,” zegt Jan.

Eenmaal binnen moet Ria aan de ‘tent’ in de short van Jan denken en ook aan de manier waarop hij haar aankeek. Het geeft haar een prettig wellustig gevoel te weten dat haar buurman op haar geilt en ze hem een erectie bezorgt. Ze voelt een tinteling in haar kutje.

Zij kijkt naar buiten waar Jan nog bezig is. Ze meent nog steeds de bobbel in zijn short te zien. Afgaand op de omvang ervan die ze daarnet heeft bemerkt is Jan blijkbaar goed geschapen tussen zijn benen. Wat verlangt ze er soms naar om nog eens genomen te worden en een penis in haar kutje voelen. Buiten één onenightstand een paar maanden na Franks vertrek heeft ze geen man meer gehad. Ze behelpt zich regelmatig met haar ‘tarzan’ die in het nachtkastje ligt of door zichzelf te vingeren, maar ze mist wel de warmte van een mannenlichaam.

Jan zou een mogelijkheid zijn maar die heeft na de dood van zijn vrouw blijkbaar alle interesse in vrouwen verloren, hoewel ze de laatste tijd de indruk heeft dat hij haar op een andere manier bekijkt dan voorheen. Vooral dan sinds ze bij het uitwisselen van het traditionele kussen op zijn verjaardag enkele weken terug elkaar onverhoeds op de mond hebben gekust ervaart Ria seksuele prikkels die er voorheen niet waren. Er is een zekere spanning telkens ze in elkaars nabijheid zijn. Daarnet heeft ze ook kunnen vaststellen dat zij blijkbaar toch iets teweeg brengt bij haar buur.

Ria probeert aan iets anders te denken, maar de sluimerende lustgevoelens in haar lichaam zijn gewekt. Ze voelt hoe de spanning in haar onderbuik en borsten toeneemt en hoe haar broekje wat vochtig wordt. Zuchtend van ingehouden verlangen naar een gevuld kutje knijpt ze haar benen dicht.

“Kom binnen,” zegt ze zonder opkijken als er op de keukendeur wordt geklopt. Ze doet verder aan het aanrecht met dienblad, glazen en frisdrank als ze plots de handen van Jan in haar lenden voelt.

Ria is volkomen verrast. Ze houdt even haar adem in en haar hart begint te bonzen als hij haar zacht in de hals kust.

“Ik verlang al zo lang naar je, Ria,” zegt Jan met schorre stem. Ze snuift zijn geur op en ruikt het mannetjesdier. Jan blijft haar zachtjes zoenen in de hals. Ria sluit de ogen en laat zich het kussen welgevallen. Ze verzet zich niet en wil zich ook niet verzetten. Het bloed jaagt door haar lichaam. Ria voelt hoe haar tepels zwellen.

Ze voelt iets hard tegen haar kont drukken en onbewust geeft ze wat tegendruk. Jans grote handen glijden onder haar T-shirt en grijpen haar borsten. Hij tilt ze op en rolt zacht de harde tepels tussen zijn vingers. Er gaat een siddering van genot vanuit haar tepels via haar buik naar haar kut. Ze voelt dat wat gebeurt onomkeerbaar is en dat ze zich zal laten nemen door haar buurman.

Ria zet het glas dat ze nog steeds vasthoudt neer en plaats haar handen op het aanrecht. Met ingehouden adem voelt ze hoe Jans rechterhand van haar borsten over haar buik naar beneden dwaalt. Als zijn hand langs boven in haar broekje glijdt en zacht het behaarde driehoekje in haar kruis beroert, trekt haar onderbuik zich van hitsigheid enkele keren onwillekeurig samen.

Ria trilt op haar benen en slaakt een diepe zucht als Jan over haar schaamlipjes wrijft. Jan schuift haar broekje over haar billen naar beneden. Met een paar handige bewegingen ontdoet Ria zich ervan. Hij grijpt haar vast in de lenden, draait haar om naar zich toe en trekt haar T-shirt over haar hoofd. Ria staat nu naakt voor hem met jagende boezem en harde, pink-top grote, opgerichte tepels.

Ze ziet de geilheid in de ogen die over haar lichaam dwalen.

“Wat ben je mooi,” zegt Jan terwijl hij haar puntige borsten zacht aanraakt. Zijn ademhaling gaat snel. Ria kreunt zacht als hij één voor één haar tepels in de mond neemt en er zachtjes in bijt. Dan plaats hij zijn handen onder haar billen, heft haar op en plaatst haar met haar blote kont op het aanrecht. Ria spreidt haar benen en schuift wat naar voor.

Nog wat onwennig tegenover Jan en enigszins aarzelend reikt ze naar de bobbel in zijn short en wrijft er even over. Haar lustgevoelens winnen het echter van de schroom. Ze maakt de strik los in het koordje waarmee hij zijn short ophoudt en trekt die naar beneden.

De stijve penis, plots bevrijd uit de omknelling slaat terug tegen de strakke, behaarde buik van Jan. Met grote ogen kijkt Ria naar de enorme, naar omhoog gebogen penis die licht schokkend oprijst uit een grote bos grijs schaamhaar. De penis van haar ex was bij haar weten van een behoorlijk formaat maar niet te vergelijken met deze mooi geaderde, donkere knaap. Zij heeft al veel verhalen gehoord en gelezen over de grootte van penissen maar deze overtreft haar stoutste dromen. Hij is niet alleen lang maar ook nog eens dik.

Met heftig kloppend hart grijpt Ria de penis bij de schacht en schuift teder de losse voorhuid achteruit waardoor de forse paarse eikel wordt ontbloot. Een druppel draderig voorvocht hangt aan de top. Ze kan met haar slanke vingers het stijve lid amper omvatten. Met de andere hand heft ze de laag in de balzak hangende ballen even op.

Het idee dat deze goddelijke knots haar kutje gaat vullen, doet haar onderbuik en kut samentrekken. Ria kan haar ogen niet van de penis houden. ‘Mijn god, wat een ding,’ denkt ze.

Jan geniet van de aanrakingen van de frêle vrouwenhand en kreunt van genot als Ria zich voorover buigt en de eikel van zijn penis in haar mond neemt en er zachtjes aan zuigt. Intussen laat hij zich ook niet onbetuigd en bewerkt het kutje van Ria, dat al plakkerig vochtig is. Met twee vingers gaat hij met een draaiende beweging diep in haar terwijl hij met zijn duim haar klitje bewerkt.

Haar warme mond zorgt ervoor dat Jan bijna klaar komt. Hij duwt zacht haar hoofd weg. ”Niet meer,” zegt hij en knijpt even hard bovenaan zijn penis waardoor het opkomend orgasme wegebt.

“Ik wil je nu neuken,” zegt Jan als hij zijn penis tegen haar kutje plaatst en zijn eikel enkele keren tussen haar lipjes haalt. Ria kijkt hem aan en ziet de wellust in zijn ogen. “Kom” zegt ze. Ze wipt van het aanrecht, grijpt zijn stijve vast en leidt hem zo naar haar slaapkamer waar ze zich op bed laat vallen.

Op haar rug en de opgetrokken benen wijd gespreid reikt ze met haar ene hand naar Jan, terwijl ze met de andere over haar open staande schaamlippen wrijft. Ze kijkt naar de machtige knots die op en neer wippend van hitsigheid fier vooruit steekt. Ze kan niet wachten tot dat grote ding haar kut binnendringt.

“Toe, kom nu,” zegt Ria met hese stem.

Jan knielt trillend van verwachting tussen haar gespreide benen, waarop ze zijn penis neemt en die tegen haar verlangende kut duwt.

“Steek hem erin,” zegt ze, Jan bij de lenden naar zich toetrekkend.

Bronstig en met één enkele forse stoot vanuit zijn lenden, drijft Jan zijn stijve in Ria’s natte kut.

Ria laat een langgerekte kreun van genot horen en heft haar heupen als Jan haar diep penetreert. Ze is toch nog verrast van de omvang van de penis als die haar kutje open rekt en volledig vult, doch het gevoel van een penis in haar kut na al die tijd zonder is overweldigend.

Jan blijft even stil in haar, genietend van het intens zalige gevoel van de warme kut die zijn penis omsluit. Hij kijkt Ria aan terwijl hij met zijn duim over haar klitje wrijft en met de andere hand haar borsten en harde donkere tepels kneedt.

“Mag ik in je klaarkomen” vraagt hij.

”Doe maar, het kan geen kwaad,” zegt Ria met omfloerste stem, waarop Jan in haar begint te bewegen.

Met wijd gespreide opgetrokken benen, haar knieën omvattend met haar handen, lonkt Ria naar beneden om te zien hoe de stijve van Jan in en uit haar gaat. Zij voelt hoe haar kutje zich aan de omvang van de penis aanpast, er rond samentrekt en hoe dit golven van genot door haar onderbuik jaagt.

Jan neukt Ria met lange diepe slagen, waarbij hij zich telkens bijna volledig terug trekt uit haar zuigende kut. Hij schuift zijn handen onder haar billen, trekt haar kont naar omhoog waardoor zij, steunend op haar hielen, enkele centimeters boven het bed hangt. Ze voelt nu nog meer de druk van de stotende penis in haar en het slaan van Jans ballen tegen haar kont. Jan drijft het ritme op, steunend bij iedere stoot.

Zwaar hijgend ondergaat Ria het stoten van Jans penis terwijl ze hem met wazige blik aankijkt. Ze begint zacht te jammeren. Haar kutje maakt nu onwillekeurige krampachtige bewegingen die ook op Jan hun uitwerking niet missen. Hij voelt de samentrekkingen in zijn buik en lenden. Zijn penis zwelt en terwijl hij diep in Ria’s hete kut stoot voelt hij hoe zijn zaad door zijn onderbuik en penis naar buiten stuwt. Bronstig grommend spuit hij zich leeg in Ria.

Ria voelt hoe de penis in haar kut klopt als Jan met een bijna dierlijk geluid in haar klaarkomt. Het gevoel van de pulserende penis die straal na straal sperma diep in haar loost brengt haar naar een hoogtepunt en luid jammerend, haar heupen naar voor stotend komt zij eveneens klaar.

Zwijgend liggen ze op elkaar, allebei kletsnat van het zweet. Terwijl haar kut en onderlijf nog steeds na-tintelen, voelt zij hoe de machtige penis in haar verschrompelt en uit haar glijdt. Beiden liggen ze even later zwijgend en voldaan naast elkaar.

Als Ria later op de dag staat te strijken en aan de neukpartij van deze middag terug denkt voelt ze plots iets uit haar kutje lekken. Wanneer ze haar hand in haar slipje brengt en terugtrekt ziet ze dat het nog steeds zaad is van Jan dat uit haar vloeit. Het was dan ook een flinke lading die hij in haar heeft geschoten. Ze glimlacht en voelt hoe haar kutje zich samentrekt.

RIA EN JAN –DE BEUKENHAAG

Ria wast vlug de glazen af die gisterenavond zijn blijven staan. Intussen kijkt ze door het keukenraam naar Jan, haar buurman, die bezig is met het scheren van hun gemeenschappelijke beukenhaag. Een halfuur geleden is ze zich rot geschrokken van het geluid van de deurbel. Ze lag nog in bed en had zich afgevraagd wie er om kwart over acht ’s morgens kwam aanbellen. Pas na enkele ogenblikken was het haar te binnen geschoten dat het Jan moest zijn. Hij had haar gisteren immers gezegd dat hij vandaag de haag langs haar kant zou komen scheren. Met het late bezoek van haar zus gisterenavond was ze compleet vergeten de wekker te zetten.

Vlug was ze de garagepoort gaan openen om Jan binnen te laten, zich er niet van bewust dat het korte doorzichtige nachthemdje dat ze droeg, niets aan de verbeelding overliet. Het was pas toen ze bemerkte hoe Jan zijn blikken over haar lichaam liet gaan dat ze gewaar werd dat haar tepels, opgericht door de ochtendkoelte, tegen het dunne stofje prikten en dat hij waarschijnlijk ook het donkere driehoekje tussen haar benen wel moest zien. Ria had gevoeld hoe ze was beginnen blozen doch Jan had verder niets laten merken.

Na de begroeting was hij onmiddellijk aan het werk gegaan en Ria was zich gaan aankleden. Omdat het ernaar uitzag dat het net als gisteren terug een snikhete dag zou worden en ze Jan zou helpen bij het opruimen had ze enkel haar bikinibroekje en een oud T-shirt aangetrokken.

Als ze in de tuin komt merkt Ria dat het al behoorlijk warm is ondanks het maar even over 9u is. Jan heeft zich ontdaan van zijn T-shirt en is in ontbloot bovenlijf druk bezig. Hij draagt enkel een short en zijn bovenlijf glimt al van het zweet. Hoewel bijna zestig ziet hij er nog goed uit. Rijzige gestalte, nog steeds slank, zonder een grammetje vet aan zijn getaand pezig lichaam. Met zijn halflange grijze haren lijkt hij wel een professor.

Jan is altijd druk bezig in en rond zijn woning en bovendien is hij ook nog eens een fervent jogger, vandaar wellicht zijn afgetrainde lijf. Hoe spijtig toch denkt Ria, dat de stille, altijd vriendelijke man al drie jaar alleen is na de plotse dood van zijn vrouw Greet.

Ria is druk in de weer met het verzamelen van het snoeisel en haar T-shirt is na enige tijd doordrenkt van het zweet waardoor het aan haar lichaam plakt en de vorm van haar borsten en tepels goed doet uitkomen.

Dat ontgaat Jan niet en af en toe werp hij een steelse blik op haar mooie vormen. Dit en het beeld van de onder haar nachthemdje naakte Ria van deze ochtend heeft voor gevolg dat zijn penis en ballen zich roeren.

Sinds Frank, haar ex, haar twee jaar geleden verliet woont Ria die kinderloos is gebleven alleen naast hem en helpen ze elkaar waar het kan. Bij de dood van zijn vrouw heeft hij veel steun aan haar gehad. Jan heeft Ria altijd een knappe vrouw gevonden en is stiekem zelfs een beetje verliefd op haar. Bijna vijftig, is ze nog steeds een knappe verschijning, mooi gezicht, slank, niet al te grote, stevige borsten en een mooie kont. Met haar donkerbruine haar lijkt ze een beetje zuiders. Ria is een goedlachse, gezellige vrouw, altijd in voor een grapje.

Wanneer hij gedaan heeft met scheren helpt Jan mee bij het opruimen van het snoeisel. Als Ria op zeker ogenblik vlak voor hem wijdbeens gebukt staat, merkt hij tussen de in haar broekje gespannen staande billen de uitstulping en het spleetje van haar kutje. Zijn penis roert zich weer en hij krijgt een stevige erectie. Hij moet zelfs even ongemerkt zijn penis herschikken want de erectie zorgt voor een ‘tent’ in zijn short. Ook al is hij de zestig nabij, over zijn erecties heeft hij niet te klagen, die zijn nog steeds keihard.

Terwijl hij verder doet fantaseert hij er over hoe het zou zijn om met Ria te vrijen. De laatste tijd gebeurt dit wel vaker. Hij droomt er soms van hoe hij met haar vrijt, doch vrijen is er sinds de dood van Greet niet meer bij geweest. Het is al die tijd bij zichzelf behelpen gebleven. Tegen de middag zit het werk er op.

“Heb je het soms koud,” vraagt Jan, met zijn hoofd wijzend naar de goed zichtbare vorm van haar tepels, als Ria licht kreunend met haar handen in de heupen haar rug strekt. “Nee hoor,” zegt ze lachend. Ze begint toch te blozen als Jan haar intens in de ogen kijkt en ze ziet hoe zijn blikken verder over haar lichaam gaan. Als ze ook nog de ‘tent’ in de short van Jan opmerkt draait ze zich een beetje in de war om en zegt tot Jan.

“Ik ga alvast naar binnen om iets fris klaar te zetten. Kom je dan?”

“OK, eerst nog even het gerief opruimen,” zegt Jan.

Eenmaal binnen moet Ria aan de ‘tent’ in de short van Jan denken en ook aan de manier waarop hij haar aankeek. Het geeft haar een prettig wellustig gevoel te weten dat haar buurman op haar geilt en ze hem een erectie bezorgt. Ze voelt een tinteling in haar kutje.

Zij kijkt naar buiten waar Jan nog bezig is. Ze meent nog steeds de bobbel in zijn short te zien. Afgaand op de omvang ervan die ze daarnet heeft bemerkt is Jan blijkbaar goed geschapen tussen zijn benen. Wat verlangt ze er soms naar om nog eens genomen te worden en een penis in haar kutje voelen. Buiten één onenightstand een paar maanden na Franks vertrek heeft ze geen man meer gehad. Ze behelpt zich regelmatig met haar ‘tarzan’ die in het nachtkastje ligt of door zichzelf te vingeren, maar ze mist wel de warmte van een mannenlichaam.

Jan zou een mogelijkheid zijn maar die heeft na de dood van zijn vrouw blijkbaar alle interesse in vrouwen verloren, hoewel ze de laatste tijd de indruk heeft dat hij haar op een andere manier bekijkt dan voorheen. Vooral dan sinds ze bij het uitwisselen van het traditionele kussen op zijn verjaardag enkele weken terug elkaar onverhoeds op de mond hebben gekust ervaart Ria seksuele prikkels die er voorheen niet waren. Er is een zekere spanning telkens ze in elkaars nabijheid zijn. Daarnet heeft ze ook kunnen vaststellen dat zij blijkbaar toch iets teweeg brengt bij haar buur.

Ria probeert aan iets anders te denken, maar de sluimerende lustgevoelens in haar lichaam zijn gewekt. Ze voelt hoe de spanning in haar onderbuik en borsten toeneemt en hoe haar broekje wat vochtig wordt. Zuchtend van ingehouden verlangen naar een gevuld kutje knijpt ze haar benen dicht.

“Kom binnen,” zegt ze zonder opkijken als er op de keukendeur wordt geklopt. Ze doet verder aan het aanrecht met dienblad, glazen en frisdrank als ze plots de handen van Jan in haar lenden voelt.

Ria is volkomen verrast. Ze houdt even haar adem in en haar hart begint te bonzen als hij haar zacht in de hals kust.

“Ik verlang al zo lang naar je, Ria,” zegt Jan met schorre stem. Ze snuift zijn geur op en ruikt het mannetjesdier. Jan blijft haar zachtjes zoenen in de hals. Ria sluit de ogen en laat zich het kussen welgevallen. Ze verzet zich niet en wil zich ook niet verzetten. Het bloed jaagt door haar lichaam. Ria voelt hoe haar tepels zwellen.

Ze voelt iets hard tegen haar kont drukken en onbewust geeft ze wat tegendruk. Jans grote handen glijden onder haar T-shirt en grijpen haar borsten. Hij tilt ze op en rolt zacht de harde tepels tussen zijn vingers. Er gaat een siddering van genot vanuit haar tepels via haar buik naar haar kut. Ze voelt dat wat gebeurt onomkeerbaar is en dat ze zich zal laten nemen door haar buurman.

Ria zet het glas dat ze nog steeds vasthoudt neer en plaats haar handen op het aanrecht. Met ingehouden adem voelt ze hoe Jans rechterhand van haar borsten over haar buik naar beneden dwaalt. Als zijn hand langs boven in haar broekje glijdt en zacht het behaarde driehoekje in haar kruis beroert, trekt haar onderbuik zich van hitsigheid enkele keren onwillekeurig samen.

Ria trilt op haar benen en slaakt een diepe zucht als Jan over haar schaamlipjes wrijft. Jan schuift haar broekje over haar billen naar beneden. Met een paar handige bewegingen ontdoet Ria zich ervan. Hij grijpt haar vast in de lenden, draait haar om naar zich toe en trekt haar T-shirt over haar hoofd. Ria staat nu naakt voor hem met jagende boezem en harde, pink-top grote, opgerichte tepels.

Ze ziet de geilheid in de ogen die over haar lichaam dwalen.

“Wat ben je mooi,” zegt Jan terwijl hij haar puntige borsten zacht aanraakt. Zijn ademhaling gaat snel. Ria kreunt zacht als hij één voor één haar tepels in de mond neemt en er zachtjes in bijt. Dan plaats hij zijn handen onder haar billen, heft haar op en plaatst haar met haar blote kont op het aanrecht. Ria spreidt haar benen en schuift wat naar voor.

Nog wat onwennig tegenover Jan en enigszins aarzelend reikt ze naar de bobbel in zijn short en wrijft er even over. Haar lustgevoelens winnen het echter van de schroom. Ze maakt de strik los in het koordje waarmee hij zijn short ophoudt en trekt die naar beneden.

De stijve penis, plots bevrijd uit de omknelling slaat terug tegen de strakke, behaarde buik van Jan. Met grote ogen kijkt Ria naar de enorme, naar omhoog gebogen penis die licht schokkend oprijst uit een grote bos grijs schaamhaar. De penis van haar ex was bij haar weten van een behoorlijk formaat maar niet te vergelijken met deze mooi geaderde, donkere knaap. Zij heeft al veel verhalen gehoord en gelezen over de grootte van penissen maar deze overtreft haar stoutste dromen. Hij is niet alleen lang maar ook nog eens dik.

Met heftig kloppend hart grijpt Ria de penis bij de schacht en schuift teder de losse voorhuid achteruit waardoor de forse paarse eikel wordt ontbloot. Een druppel draderig voorvocht hangt aan de top. Ze kan met haar slanke vingers het stijve lid amper omvatten. Met de andere hand heft ze de laag in de balzak hangende ballen even op.

Het idee dat deze goddelijke knots haar kutje gaat vullen, doet haar onderbuik en kut samentrekken. Ria kan haar ogen niet van de penis houden. ‘Mijn god, wat een ding,’ denkt ze.

Jan geniet van de aanrakingen van de frêle vrouwenhand en kreunt van genot als Ria zich voorover buigt en de eikel van zijn penis in haar mond neemt en er zachtjes aan zuigt. Intussen laat hij zich ook niet onbetuigd en bewerkt het kutje van Ria, dat al plakkerig vochtig is. Met twee vingers gaat hij met een draaiende beweging diep in haar terwijl hij met zijn duim haar klitje bewerkt.

Haar warme mond zorgt ervoor dat Jan bijna klaar komt. Hij duwt zacht haar hoofd weg. ”Niet meer,” zegt hij en knijpt even hard bovenaan zijn penis waardoor het opkomend orgasme wegebt.

“Ik wil je nu neuken,” zegt Jan als hij zijn penis tegen haar kutje plaatst en zijn eikel enkele keren tussen haar lipjes haalt. Ria kijkt hem aan en ziet de wellust in zijn ogen. “Kom” zegt ze. Ze wipt van het aanrecht, grijpt zijn stijve vast en leidt hem zo naar haar slaapkamer waar ze zich op bed laat vallen.

Op haar rug en de opgetrokken benen wijd gespreid reikt ze met haar ene hand naar Jan, terwijl ze met de andere over haar open staande schaamlippen wrijft. Ze kijkt naar de machtige knots die op en neer wippend van hitsigheid fier vooruit steekt. Ze kan niet wachten tot dat grote ding haar kut binnendringt.

“Toe, kom nu,” zegt Ria met hese stem.

Jan knielt trillend van verwachting tussen haar gespreide benen, waarop ze zijn penis neemt en die tegen haar verlangende kut duwt.

“Steek hem erin,” zegt ze, Jan bij de lenden naar zich toetrekkend.

Bronstig en met één enkele forse stoot vanuit zijn lenden, drijft Jan zijn stijve in Ria’s natte kut.

Ria laat een langgerekte kreun van genot horen en heft haar heupen als Jan haar diep penetreert. Ze is toch nog verrast van de omvang van de penis als die haar kutje open rekt en volledig vult, doch het gevoel van een penis in haar kut na al die tijd zonder is overweldigend.

Jan blijft even stil in haar, genietend van het intens zalige gevoel van de warme kut die zijn penis omsluit. Hij kijkt Ria aan terwijl hij met zijn duim over haar klitje wrijft en met de andere hand haar borsten en harde donkere tepels kneedt.

“Mag ik in je klaarkomen” vraagt hij.

”Doe maar, het kan geen kwaad,” zegt Ria met omfloerste stem, waarop Jan in haar begint te bewegen.

Met wijd gespreide opgetrokken benen, haar knieën omvattend met haar handen, lonkt Ria naar beneden om te zien hoe de stijve van Jan in en uit haar gaat. Zij voelt hoe haar kutje zich aan de omvang van de penis aanpast, er rond samentrekt en hoe dit golven van genot door haar onderbuik jaagt.

Jan neukt Ria met lange diepe slagen, waarbij hij zich telkens bijna volledig terug trekt uit haar zuigende kut. Hij schuift zijn handen onder haar billen, trekt haar kont naar omhoog waardoor zij, steunend op haar hielen, enkele centimeters boven het bed hangt. Ze voelt nu nog meer de druk van de stotende penis in haar en het slaan van Jans ballen tegen haar kont. Jan drijft het ritme op, steunend bij iedere stoot.

Zwaar hijgend ondergaat Ria het stoten van Jans penis terwijl ze hem met wazige blik aankijkt. Ze begint zacht te jammeren. Haar kutje maakt nu onwillekeurige krampachtige bewegingen die ook op Jan hun uitwerking niet missen. Hij voelt de samentrekkingen in zijn buik en lenden. Zijn penis zwelt en terwijl hij diep in Ria’s hete kut stoot voelt hij hoe zijn zaad door zijn onderbuik en penis naar buiten stuwt. Bronstig grommend spuit hij zich leeg in Ria.

Ria voelt hoe de penis in haar kut klopt als Jan met een bijna dierlijk geluid in haar klaarkomt. Het gevoel van de pulserende penis die straal na straal sperma diep in haar loost brengt haar naar een hoogtepunt en luid jammerend, haar heupen naar voor stotend komt zij eveneens klaar.

Zwijgend liggen ze op elkaar, allebei kletsnat van het zweet. Terwijl haar kut en onderlijf nog steeds na-tintelen, voelt zij hoe de machtige penis in haar verschrompelt en uit haar glijdt. Beiden liggen ze even later zwijgend en voldaan naast elkaar.

Als Ria later op de dag staat te strijken en aan de neukpartij van deze middag terug denkt voelt ze plots iets uit haar kutje lekken. Wanneer ze haar hand in haar slipje brengt en terugtrekt ziet ze dat het nog steeds zaad is van Jan dat uit haar vloeit. Het was dan ook een flinke lading die hij in haar heeft geschoten. Ze glimlacht en voelt hoe haar kutje zich samentrekt.

Doom&Gloom

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *