Ria & Jan 2.4

()

HET GORDIJN

Toen Rita gisteren na een weekje aan zee met haar zus nog vlug even binnenwipte in de buurtdiscount is ze Jan tegen het lijf gelopen. Het was de eerste maal dat ze elkaar terug zagen na de onverwachte doch zalige vrijpartij. Jan had haar gevraagd of ze wat naaiwerk voor hem kon doen. Hij had een ongelukje gehad met het gordijn in zijn woonkamer en hij had graag gehad dat Rita, handig met de naaimachine, een nieuw gordijn voor hem zou maken. Ze had beloofd dat ze vandaag in de voormiddag zou langskomen.

Rita belt aan en terwijl ze wacht tot Jan komt open doen denkt ze eraan hoe moeilijk ze gisterenavond de slaap kon vinden. Voortdurend had ze eraan liggen denken hoe het zou zijn terug dicht bij Jan te zijn met wie ze twee weken terug zo heerlijk had gevreeën. Al maar door had ze voor zich het beeld gezien van een naakte Jan met zijn geweldige penis. Ze was pas in slaap gevallen nadat ze zich had klaar gevingerd, maar het wilde verlangen in haar buik en kutje is er terug sinds ze deze morgen is opgestaan.

“Komt U binnen, buurvrouw” zegt Jan, vriendelijk als steeds, als hij de deur opent. Hij gaat haar voor naar de woonkamer waar de trapladder al klaar staat bij het raam. Terwijl Rita het nodige opmeet en de maten noteert kijkt Jan met genoegen naar het strakke kontje van Rita, haar slanke benen en de aanzet van haar dijen telkens haar rok een beetje omhoog schuift wanneer ze zich rekt. Jan denkt eraan hoe hij twee weken terug tussen die mooie benen heeft liggen neuken. Wetend dat Rita zou langskomen, loopt hij al gans de morgen hitsig en met een zwaar gevoel in zijn ballen.

“Kopje koffie”? Vraagt Jan als Rita klaar is.

“Graag,” zegt ze. Jan begeeft zich naar de keuken en Rita neemt plaats in de zithoek. Op het tafeltje liggen enkele boeken waarvan een met de titel: ‘the Art of Love’.

Rita loert even naar de keuken waar Jan bezig is, neemt het boek en begint erin te bladeren. Het staat vol met kunstzinnige foto’s van een Deens koppel dat de liefde bedrijft in alle mogelijke standjes. Rita bekijkt juist een foto waarbij ze het ‘op zijn hondjes’ doen als Jan plots terug is. Zij is zo verdiept in het bekijken van de foto’s en het lezen van de bijgevoegde tekst dat ze hem niet eens gehoord heeft.

“Mooi hé”, zegt Jan, wijzend naar de foto. “Eh, ja”, zegt Rita blozend en zich betrapt voelend.

Jan zet het dienblad met de koffie op tafel en komt achter de zetel staan waarin ze zit. Hij buigt zich voorover en fluistert haar in het oor: “Ik zou je graag ook zo eens nemen,” terwijl hij zijn handen bovenop haar pull op haar borsten legt. Rita’s hart klopt in haar keel en haar ademhaling versnelt. Jan kust haar op het gevoelige plekje achter haar oor en kneedt ondertussen zacht haar borsten. Rita sluit de ogen. Ze voelt de warme gloed die door haar lichaam trekt en de tintelingen in haar buik en kutje. Dit verhoogt nog de hitsigheid die zich sinds deze morgen van haar meester heeft gemaakt. Ze spreidt onwillekeurig haar benen. Ze zal zich niet verzetten als Jan verder gaat.

Jan komt achter haar vandaan, neemt het boek uit haar handen en legt het op tafel. Hij knielt neer voor de zetel waarin Rita zit.

“Ik wil je zo graag nog eens neuken” zegt hij, terwijl hij met zijn hand onder haar rok gaat en de zachte huid van haar dijen streelt. Rita laat zich wat onderuit zakken en spreidt haar benen. Ze zucht wanneer Jan zijn hand haar kruis beroert en zacht in haar kutje knijpt. Geil duwt ze haar buik omhoog. Jan trekt haar pull omhoog en schuift haar doorschijnend behaatje over haar borsten.

“Wacht even” zegt Rita. Ze richt zich op, trekt haar pull uit, maakt haar BH los en gooit beide in de zetel naast haar. Jan grijpt haar borsten waarvan de tepels fier rechtop staan in de donkere tepelhoven. Rita trekt het T-shirt van Jan over zijn hoofd en klauwt met haar vingers in zijn grijze borsthaar. Zij laat haar handen over zijn rug en lenden glijden en steekt ze tussen het elastiek van zijn trainingsbroek. Als Jan zich opricht en naar haar toe buigt schuift ze de broek naar beneden. Zijn stijve penis wipt te voorschijn. Zij stelt vast dat hij geen slip draagt. Hij was dus voorbereid, denkt ze.

Jan stapt uit zijn broek en staat naakt voor Rita die nog steeds onderuit gezakt in de zetel ligt. Ze grijpt naar zijn stijve, opwippende knots en schuift de voorhuid even op en neer over de donkere eikel, glimmend van het voorvocht. Een siddering van verlangen trekt door haar onderbuik.

Jan neemt met gespreide benen plaats over de leuningen van de zetel, schuift naar voor en brengt zijn penis naar de mond van Rita. Zij kust zacht de ontblootte eikel en neemt hem in de mond, terwijl ze met haar hand de schacht van de penis masseert. Jan werpt zijn hoofd in de nek, gromt van genot en stoot teder in haar mond. Met haar andere hand tilt Rita de balzak van Jan op en streelt zacht zijn ballen.

“Ze zitten vol met zaad dat ik langs achter in je kutje ga schieten,” zegt Jan. Zijn geile praat windt haar nog meer op. Oh, wat is ze heet. Haar kutspieren trekken samen en ze voelt hoe het wat plakkerig wordt tussen haar benen.

Jan trekt zijn penis terug uit haar mond en knielt neer voor de zetel. Hij schuift beide handen onder haar rok en trekt haar zwarte slipje uit. Het kruis ervan is vochtig. Hij ruikt er even aan en snuift de geur van Rita’s kutje op. Zijn penis steigert. Hij neemt Rita’s benen en haakt die langs weerszijden over de armleuningen van de zetel. Rita ligt nu gans onderuit gezakt met wijd gespreide benen, haar rok opgeschort rond haar middel, haar geslacht kwetsbaar open. Jan kijkt begerig naar het behaarde kutje met de gezwollen uitpuilende schaamlippen. Hij haalt even een vinger door de spleet en voelt hoe nat ze is. Vervolgens brengt hij voorzichtig twee vingers naar binnen. Rita zucht diep en heft sidderend van wellust haar onderlichaam.

Jan buigt zich voorover en begint teder Rita’s kutje te likken. Rita kreunt als ze Jans tong tussen haar lipjes voelt gaan en hij haar klitje likt. Terwijl hij doorgaat met likken stopt hij eerst één, dan twee vingers in het natte warme kutje. Rita kreunt hartstochtelijk terwijl ze het hoofd van Jan vasthoudt. Ze voelt hoe de spieren rond haar kut en anus samentrekken en hoe er golven van genot door gans haar lichaam trekken als Jan doorgaat met het bewerken van klit en lipjes.

Plots is het daar, dat alles overheersend gevoel dat ze zo lang heeft gemist. Rita begint onbedaarlijk te schokken en duwt luid kreunend haar onderlichaam naar omhoog terwijl ze het hoofd van Jan wegduwt als het teveel wordt. Jan kijkt wellustig naar het schokkende lichaam en het van genot verkrampte gezicht van zijn buurvrouw die klaar komt. Hij voelt de stuwing in zijn ballen en de drang om zijn zaad in dat hete kutje van Rita te lozen wordt groot.

Terwijl Rita met half gesloten ogen ligt na te genieten van het langzaam wegebbende orgasme is Jan met zijn tong en lippen overal op haar lichaam, zuigend aan haar tepels, haar buik kussend, likkend aan de binnenkant van haar dijen, haar kutje vingerend, tot hij opstaat en haar recht trekt. Hij maakt haar rokje los en terwijl het op de grond valt neemt hij Rita vol in haar kruis. Jan bijt haar grommend van wellust in de hals.

“Kom” zegt hij. Hij neemt haar hand en Rita volgt hem gewillig naar de slaapkamer. Zij zet zich neer op de rand van het bed en Jan komt voor haar staan. Zijn penis staat fier rechtop ter hoogte van haar mond.

‘Wat is dat toch een prachtig ding’ denkt Rita, neemt de penis in haar mond en begint Jan hartstochtelijk te pijpen terwijl ze de laag hangende zak streelt. Rita ziet hoe de buik van Jan samentrekt van hitsigheid. Hij neemt haar hoofd tussen zijn handen en kijkt haar geil in de ogen.

“Ik wil hem in je poes steken en je vol spuiten” zegt hij.

Rita knielt op het bed, steunend op haar ellebogen en met haar hoofd op de matras. Ze spreidt haar benen en duwt met holle rug haar kont naar omhoog, net zoals de vrouw in het fotoboek. Ze ziet hoe Jan iets uit één der nachtkastjes neemt. Het blijkt een penisring die Jan over zijn penis en ballen schuift en aanspant. Jan steekt zij onderbuik vooruit naar haar en schuift een paar keer zijn voorhuid over en weer over zijn eikel.

“Die is voor jou,” zegt hij.

Door de ring zwelt de penis nog en is nog indrukwekkender met de aders die er bovenop lijken te liggen en de nu donkerpaarse eikel. Rita’s kutje trekt zich samen, verlangend naar het bronstig opwippende gevaarte. Jan knielt achter Rita en kijkt naar haar kut met de open staande schaamlippen, glinsterend van haar vocht. Hij likt enkele malen aan de opgerichte klit. Rita kreunt en haar kutje trekt zich samen.

“Toe, steek hem er in,” smeekt ze.

Via de spiegeldeuren van de kleerkast kijkt ze toe hoe Jan achter haar knielt. Ze voelt hoe hij zijn eikel enkel malen door haar kletsnatte gleuf haalt. Plots stoot hij toe en grommend drijft hij zijn dikke knots diep in haar kutje. Rita slaakt een kreet want haar kutje is nog wat nauw van het orgasme van daarnet maar ze houdt er wel van om zo, een beetje ruw, te worden genomen.

Jan grijpt haar vast in de lenden en begin traag te stoten, genietend van het heerlijke gevoel van Rita’s hete kut die zijn stijve omvat. Rita ziet in de spiegels hoe Jan in haar stoot, zich over haar heen buigt, met zijn ene hand haar buik streelt en met de andere haar neerhangende gezwollen borsten kneedt en aan haar stijve tepels trekt. Ze merkt ook de verbeten trekt op Jans’ gezicht telkens hij zijn penis in haar drijft. Het maakt haar ontzettend geil te zien hoe ze op een bijna dierlijke wijze genomen wordt. Ze voelt hoe de spanning in haar onderbuik toeneemt, hoe de spieren van haar kut zich rond Jans’ penis spannen en hoe gans haar lichaam begint te gloeien. Heftig over haar klit wrijvend beweegt ze driftig haar kont voor- en achterwaarts op het ritme van de in haar stotende penis die als een zuiger in en uit haar gaat.

Jan kijkt neer op het mooie bezwete lijf van zijn luid kreunend en heftig bewegend buurvrouwtje en ook naar zijn stijve die in en uit haar schuimende kut schuift. Als hij de stuwing van zijn zaad voelt trekt hij Rita naar zich toe en stoot hij diep in haar. Het is een hemelse gewaarwording als hij trillend van genot en met een oerkreet zijn zaad in haar kut spuit. Hij laat zich op Rita vallen die het uitgilt en met een zich heftig samentrekkende kut klaarkomt net op het ogenblik dat ze voelt hoe Jans’ kloppende penis straal na straal in haar smachtende kut loost.

Zwaar hijgend blijven ze een paar minuten in die houding liggen totdat Rita voelt hoe de penis verschrompelt en uit haar kutje glijdt. Zij voelt hoe het zaad van Jan langs haar billen begint te lopen en duwt hem van zich af. Met haar hand tegen haar kut gedrukt reikt ze over Jan heen naar de doos met tissues die op het nachtkastje staat en dept haar kut droog.

Jan ligt hijgend naast haar, neemt haar in zijn armen en legt zijn hand op haar kutje. Rita klemt zijn hand tussen haar benen. Zij geeft Jan een kus, schurkt zich dicht tegen hem aan en luistert naar zijn rustiger wordende ademhaling. Als ze na enige tijd opzij kijkt ziet ze dat hij slaapt. Rita sluit eveneens haar ogen en geniet na van de nazinderende orgasmen die haar te beurt gevallen zijn.

Als ze haar ogen terug opent ziet ze op de digitale wekker dat het middag is. Ze heeft dus ook geslapen. Ze maakt Jan wakker en samen staan ze op. In de woonkamer vinden ze hun kleren terug. De koffie op de salontafel is intussen ijskoud.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *