Stoombad

()

Voor een lieve vriendin die mijn ziel heeft aangeraakt.

Het was midden in de week en ik had besloten om eens een dag verlof te nemen en me zelf eens te verwennen met een wellness-moment. Na de kinderen aan hun school afgezet te hebben vertrok ik en een uurtje later kwam ik aan bij het complex.

Het was nog heel rustig, te zien aan de bijna lege parking en na aan de ingang ingecheckt te hebben en mijn badjas ontvangen liep ik ontspannen naar de kleedkamer om me daar te ontdoen van de overtollige kledij en te genieten van een weldoende douche. Tijdens het douchen liet ik me toe mijn huid te verkennen. De avond ervoor had ik mijn driehoekje keurig bijgesneden en mijn benen zorgvuldig geschoren en alles voelde heerlijk aan. De opwinding, sluimerende sedert gisterenavond, ontwaakte en ik voelde hoe mijn lichaam reageerde onder mijn hongerige vingers.

Graag was ik verder gegaan, en zou dit ook gedaan hebben, ware het niet dat er een ouder koppel binnen stapte om op hun beurt onder de douche te stappen. Betrapt droogde ik me snel af en spoedde naar de sauna. Er was nog niemand, dus genoot ik ten volle van de hitte die mijn lichaam opwarmde maar helaas ook mijn verlangen aanwakkerde. Mijn tepels werden hard en ik voelde hoe mijn onderbuik tintelde van verlangen naar meer. Langzaam sloot ik mijn ogen in een zinloze poging mijn verlangen te remmen, integendeel, het groeide.

Onopvallend besloot ik de handdoek over mijn schoot te liggen en liet mijn hand er onder glijden om me zo wat te verwennen terwijl mijn andere hand speels mijn tepels verwende. Ik was nat en heet, wou meer, wou mezelf laten gaan, vingerde mezelf onder de handdoek maar hoorde plots de deur open gaan en trok snel, misschien wel een beetje te snel, mijn hand van onder de handdoek en opende mijn ogen.

Twee jonge meiden kwamen binnen, keken me benieuwd aan en gingen dan wat verder op een bank aan het liggen, fluisterend met elkaar. Ik bekeek ze, leuke meiden, alhoewel ééntje ervan haar borsten had laten bijwerken maar helaas op een manier dat het teveel opviel. Zelf vond ik dat ik nog mocht gezien worden, een stevig kontje, borsten cup D die een beetje hingen, bekroond met kleine maar o zo gevoelige tepels, en een plat buikje.

Terwijl ik me afvroeg of ze gemerkt hadden waarmee ik bezig was wachtte ik nog wat af voor ik de sauna uitliep en me onderdompelde in het ijskoude dompelbad. Met een zalig gevoel nestelde ik me in me ligzetel buiten en genoot van de zon terwijl ik een goed boek las en bekeek de mensen die nu langzaam binnen sijpelden, op zoek naar wat rust en ontspanning. Bedenkend dat het straks te druk zou worden besloot ik nog snel te genieten van het stoombad, een heel grote ronde ruimte, in Moorse stijl met knusse bankjes rondom en in het midden een dompelput.

Zoals gewoonte kon je de damp snijden en zag je geen hand verder, hetgeen ik wel op één of andere manier aangenaam vond hier in deze ruimte, die groot genoeg was om geen beklemmend gevoel te krijgen. Langzaam wende ik aan de geurige dampen en voelde hoe mijn verlangen terugkwam. Druppels bengelden aan mijn tepels waar ze zich ophoopten en vervolgens over mijn buik tussen mijn benen te glijden en zich te mengen met mijn honing. Genietend opende ik mijn benen wat, voelde hoe mijn lipjes zich spreidden en mijn kleine lipjes nieuwsgierig hun topjes uitstaken.

En korte windevlaag vertelde me dat er iemand binnenkwam en al snel sloot ik mijn benen terwijl ik één of twee, ik kon het niet goed inschatten, personen binnenkwamen.  Enkel hun donkere contouren waren zichtbaar. Toen ik hoorde hoe ze plaats namen wist ik dat er minstens twee waren en keerde de stilte en de opwinding terug.

Na nog eventjes gewacht te hebben spreidde ik me men benen wat meer. Niemand kon me zien, dus. Mijn handen zochten en vonden mijn lipjes en streelden ze voorzichtig en verkenden de vallei er tussen. Ik schrok toen ik merkte hoe nat ik was en ik kon met moeite een kreuntje onderdrukken toen in mijn klitje streelde. Geschrokken wachtte ik af maar niemand reageerde dus verwende me verder, vond het eigenlijk wel opwindend te weten dat er nog mensen dicht bij me waren.

Plots voelde ik een hand op mijn rechterbeen. Schrok danig en wou me wegtrekken. Even aarzelde ik, maar de opwinding en het niet weten wie liet me blijven. Eventjes toch besloot ik, nieuwsgierig wat zou volgen. De hand streelde mijn been teder, verkende de huid en gleed langzaamaan naar boven, mijn dij bereikend, om dan terug naar beneden te glijden tot aan mijn knie. Ik genoot en liet begaan, voelde hoe zijn hand mijn bezwete huid streelde, de binnenkant van mijn been opzocht en zo zich een weg naar boven baande. Langzaam kwam hij hoger en hoger, de zachte, gevoelige huid strelend van mijn binnenzijde van mijn been, liet me zinderen van verlangen.

Verlangend naar meer spreidde ik mijn benen, hem toegang gevend tot mijn heerlijkheden en voelde hoe zijn vingertop zachtjes de contouren van mijn lipjes volgde. Een zachte kreuntje ontsnapte aan mijn lippen wat hem aanmoedigede verder te gaan en zachtjes mijn lipjes te kneden. Ik schoof wat verder naar voor, hem de kans gevend meer van mijn lichaam te strelen en verwennen en voelde hoe zijn vinger al snel tussen mijn lipjes gleed en mijn klitje vond. Duizenden schokjes gingen door mijn lichaam terwijl hij mijn knopje bespeelde en ik spreidde mijn benen ongegeneerd nog meer, terwijl mijn opwinding het overnam van de rede.

Zijn vaardige vingers gleden naar beneden, voelden mijn hitte en verlangen, bereikten de ingang van mijn grotje en gleden er langzaam in. Nieuwsgierig liet in mijn hand glijden, op zoek naar de eigenaar van de hand die me zoveel genot gaf en ik vond al snel zijn been wat ik naar boven volgde en daar zijn keiharde lans aantrof. Terwijl hij me vingerde begon ik langzaam te rukken, hopende dat deze lans straks in mijn lichaam zou verdwijnen tot ik plots voelde hoe mijn linkerborst werd omvat en zachtjes gekneed.

Zouden ze met twee zijn, spookte er door mijn hoofd, terwijl de hand mijn andere borst verkende en mijn tepels, indien mogelijk nog harder liet komen. Twee vingers in mijn grotje terwijl mijn tepels werden gerold en geplukt zorgden ervoor dat ik gek werd van verlangen en hard rukte aan de lans naast mij terwijl mijn andere hand verkennend de andere kant uitging en daar tot mijn plezier ook een been en harde lans vond die ik zachtjes omvatte.

Mijn honing stroomde toen hij zijn vingers, twee ondertussen, hard in me stootte terwijl zijn andere hand mijn klitje streelde. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. Rukte hard aan hun lansen, terwijl ik voelde hoe lippen en tanden de plaats van vingers hadden ingenomen om zich over mijn tepels te ontfermen en ze zachtjes in beten terwijl de andere man me hard nam.

Plots voelde ik het komen, niet te stoppen kwam mijn orgasme opzetten, mijn lichaam verkrampend rond de vingers van de éne man, terwijl mijn tepels werden geplukt en gebeten door de andere man. Ik schreeuwde het uit van genot en voelde hoe mijn honing uit mijn grotje spoot, zijn vingers overspoelend, om uiteindelijk zich te mengen met het water van het stoombad.

Even lieten ze me bekomen, verlieten de vingers mijn grotje en gloeiende tepels maar al snel voelde ik hoe twee stevige handen mijn heupen omvatten en me ophieven om op zijn schoot plaatsten. Zijn harde lans drong diep, in één stoot bij me binnen, vulde me volledig terwijl zijn handen mijn borsten omvatten en deze kneedden. Hij nam me hard en diep. Legde zijn handen op mijn heupen en bepaalde het ritme.

Ik liet begaan, voelde hem stoten, diep en hard, genoot van iedere stoot die hij deed. Mijn honing bleef vloeien, overspoelde zijn lans die zuigend in mijn hongerige lichaam gleed. Plots voelde ik hoe er iemand mijn wang streelde, zijn vingers in mijn geopende mond liet glijden, die ik gulzig afzoog, om dan mijn haren vast te nemen en omlaag te trekken. Ik zag de harde lans van de tweede man voor me, de eikel ontbloot en glanzend van verlangen en opende mijn mond om deze te verwennen.

Zachtjes, tussen de stoten door, likte ik zijn eikel, die nog leek te zwellen en proefde zijn voorvocht terwijl de andere man me stevig vast nam bij mijn heupen en het tempo bepaalde. Harder en dieper nam hij me terwijl de man mijn haren vast nam en zijn lans diep in mijn mond liet glijden. Samen bepaalden ze het ritme waarmee ik genomen werd.

Dieper en dieper namen ze me, kreunden luid onder en in me terwijl ik met één hand met klitje bespeelde en met de andere mijn borsten onder handen nam. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. Wou meer en nam het tempo over. Zoog hem diep in me terwijl ik me spietste op zijn harde lans. Harder en harder nam ik hem tot ik plots voelde dat hij ging komen.

Nog een laatste harde, stoot in me en ik voelde hoe hij mijn buik vulde met drie, vier harde stralen van zijn zaad. De man van wie ik zijn lans verwende trok zich weg, spoot zijn zaad op mijn borsten en buik terwijl ik op mijn beurt luid kreunend klaar kwam, mijn honing over zijn lans en ballen spuitend. Ik verdween, stierf een kleine dood, voelde nauwelijks nog hoe hij me van zijn schoot ophief en voorzichtig terug op de bank neerzette om vervolgens even snel als hij gekomen was te verdwijnen.

Langzaam kwam ik terug tot leven, stond op, op rubberen benen en liep naar buiten. Pas in het daglicht merkte ik de sporen van hun zaad die op mijn borsten en langs mijn benen liep en deed snel mijn badjas aan om terug een douche te nemen. Ik keek rond, zocht, hoopte, maar vond niemand die aan mijn ‘beeld’ van mannen die me net zo goed hadden bemind voldeed, dus deed ik maar mijn kleren aan.

Mijn tepels en lipjes gloeiden nog na dus deed ik niet eens de moeite om mijn slipje of beha aan te doen en liep ontspannen naar de balie om mijn sleutel en badjas af te geven. Per ongeluk viel mijn sleutel over de balie en toen ik me er over boog zag ik verschillende computerschermen met camerabeelden. Schrok toen ik zag dat er een infraroodcamera stond in het stoombad en vroeg me af hoeveel hij wel gezien had.

Met een vriendelijke blik keek de man, zo’n vijftig jaar, ruw geschat met sneeuwwit haar me aan.

“Tot de volgende keer Kristel” vroeg hij. Ik voelde me rood worden en rechtte me en verliet het complex. Vijftien minuten later belde ik voor een nieuwe reservatie de week daarna…

Djang

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *