Van het ene komt…

()

Tot aan haar nek toe in het water. Dat was al een hele opgave voor haar geweest. Ze durfde absoluut niet te zwemmen, maar toch zo diep het water in. Nu ging ze langzaam terug richting strand, om zo hartelijk ontvangen te worden door al het vreemde volk wat daar lag. Maar die wisten niets van haar angsten af en dus bleef ze stil, toen ze het warme zand wederom betrad. Ze zocht haar handdoekje op en ging er lekker op liggen. Ze liet de warme zomerzon haar huid drogen en bruinen tegelijk, terwijl ze heerlijk genoot van het geluid van spelende kinderen en krijsende meeuwen op de achtergrond.

Nu was er een ander geluid bijgekomen, wat ze daarstraks nog niet hoorde. Het was een mengsel van giechelen en kreunen. Nieuwsgierig ging ze op speurtocht. Het geluid kwam van achter de duinen vandaan, waar ze vlakbij lag. Ze was een vrouw die weinig avontuur beleefde in haar leven, maar dit sloeg toch daadwerkelijk alles. Want wat ze daar zag, was een stelletje, wat in een heel moeilijke positie aan het neuken was. En meteen hadden ze haar gezien.

Ze viel ook behoorlijk op met haar dubbel d cup en haar mooie heupen. Haar lange zwarte haar waaide in de wind en haar zwempak was knalgeel, dat hielp ook wel mee bij het opvallen. Ze wist zich geen houding te geven, tot de man haar vroeg hoe ze heette.

“Sonja heet ik.” Ze kon amper haar eigen naam uitspreken, want geilheid en schrik hadden zich meester gemaakt over haar geest en lichaam. Terwijl de wind zand van de duinen blies, stelde de man zichzelf en zijn vrouw voor als Peter en Petra. Het leek haast verzonnen en misschien was dat ook wel zo. Maar dat maakte Sonja geen reet uit.

“Kom je met ons meedoen, Sonja?” Vroeg Petra haar, terwijl ze Peter zijn harde snikkel tussen haar lippen liet glijden.

Gefascineerd door het pijptalent wat Petra bezat, kon Sonja alleen maar ja knikken en ze daalde af van de duin waar ze opstond.

Ze kwam in eerste instantie een beetje onwennig naast het stel liggen, maar toen Peter zijn hand op haar kutje had gelegd en dat heerlijk begon te strelen, viel alle schroom van haar af.

Ze stond nog één maal op om zich te ontdoen van haar strakke badpak en daarna dook ze op haar prooi.

Ze sabbelde met veel lust samen met Petra aan de harde staaf van Peter, die kreunde van plezier. Genot uitte hij grommend.

Terwijl Peter nu aan de kut van Sonja begon te knabbelen, vingerde deze op haar beurt de kletsnatte kut van Petra.

Ze vond het heerlijk om dat soppende geluid te ervaren, terwijl haar lange lenige vingers diep in de voor haar tot kort onbekende kut van deze mooie vrouw boorden.

Nu vroeg Peter het tweetal om op zijn gezicht en pik te komen zitten.

Petra besteeg het hoofdeinde van het lichaam, dus aan Sonja de geile taak om die harde leuter van Peter eens in zich te laten glijden.

Ze hing wijdbeens boven zijn lul en ze voelde zijn eikel tegen haar schaamlippen kietelen. Zacht, maar erg bekwaam liet Sonja zich over deze genotknots zakken.

Ze voelde hoe haar natte lippen uit elkaar gedrukt werden en hoe de dikke stam van die geweldige pik diep in haar nu, oh zo gelukkige, kutje zich een weg baande.

Ze begon hem rustig te berijden, maar toen Sonja eenmaal haar klitje begon te verwennen, terwijl die harde pik, nat geworden van haar eigen kutsappen en speeksel, zich in en uit haar kut bewoog, hield ze het niet meer.

Wild bereed ze zijn geweldige apparaat en binnen enkele minuten bereikte ze samen met de man een geweldig orgasme die het brullen van de brekende golven kon overtreffen.

Peter zorgde er uiteraard voor dat zijn Petra nog heftig klaarkwam door zijn tong. Het stel vree daarna nog vele uren met Sonja, tot de schemer en kou plaats maakten voor een volle zon en wilde warmte. Het trio wisselden elkaars adressen uit en gingen huiswaarts.

Sonja besloot daarna haar angst te overwinnen en nam zwemles.

Of, hoe van het ene het andere komt.

Dorien

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *