Diana’s seks-godin 2.2

()

Diana had opengedaan en daar stonden 2 meisjes met de Wachttoren…

… en vroegen of ze Gods woord mochten verkondigen.

“ja, hoor” zei Diana en liet hen binnen. Diana had alleen haar ochtendjas aan en zei dat ze iets anders ging aantrekken. Eenmaal boven maakte ze ons wakker en zei dat er een verrassing was. “De eieren?”

“Neen.” Ze trok haar latex broek aan met een witte doorkijk bloesje zonder bh, wat wij vreemd vonden. “Jullie, alleen je ochtendjas en doe alsof of je gaat eten, je ziet wel.” Eenmaal beneden zagen we de 2 meisjes. Ze noemden Carola, zwart haar. En Nicole donkerblond. Wij zaten aan tafel koude eieren te eten en mengde ons langzaam in het gesprek tussen de 3 dames. Het bleek dat ze Jehova’s waren van 18 en 19 en alles deden om iedereen te bekeren, Diana vroeg “alles? Ook met seks?” Nicole zei dapper “als het moet.”

Carola vroeg aan Diana of ze altijd deze kleren aanhad. “Ja, vindt je ze leuk?”

“Ja, heel leuk hoor.” “Wel, ik heb nog meer als je zin hebt kan je het passen,” na enige aarzeling ging ze mee naar boven om te passen. Wij zo gemeen als we waren gingen bij Nicole zitten met de koffie. Edward ging direct naast Nicole zitten maar was vergeten dat zijn pik wat hard was geworden en die floepte er tussen door. Nicole kreeg een rood hoofd en draaide van schrik de andere kant op. Waar ik zat met een tent. Ze schrok en gelukkig ging de deur open, met Diana en Carola als een vamp met kleine tietjes in latex. “Zo Nicole? Wat vindt je ervan?” Vroeg ze.

“Neen, dat kan niet” was het antwoordt. “Waarom niet?”

“Dit mag niet.”

“Kom op! Doe niet flauw.” Nicole stond op en wilde weggaan maar in de hal werd ze tegengehouden door haar vriendin die toch iets minder verlegen was. We hoorden niets meer maar, en was niemand weggegaan. Diana keek en zag ze in de hal tongen. Diana pakte gauw de blinddoek en polsboeien, deed deze aan bij Nicole en dirigeerde beide dames naar boven. Daar ontkleedde ze Nicole en maakte haar weer vast. Beneden werden wij verrast door Carola die vertelde dat ze dit nog nooit gedaan had en het wel spannend vond. Ze kwam bij mij zitten, haalde mijn pijnlijke pik te voorschijn en vroeg wat ze moest doen. Ik zei gelijk dat ze moest pijpen. Maar, ze bekende dat ze geen ervaring had. Ik zei “je leert het nu wel.”

Edward zat zich af te trekken. Diana kwam beneden en zei “boven ligt er nog een.” Carola hoorde dit. “Ja, maar pas op we zijn nog maagd!” “Goed om weten” zei Diana en ze verdween met Edward naar boven. Gelijk leerde ik Carola pijpen. Ze leek echter een natuurlijke aanleg te hebben. Langzaam nam ze mijn kop in haar mond, en ik duwde haar hoofd naar beneden. Ze trok gauw haar hoofd terug. We gingen zo een tijdje heerlijk door. “Ben je wel eens gelikt,” vroeg ik. Waarop ze met duidelijke spijt ontkende. “Draai je op je rug, hoofd naar beneden, handen naar achter onder je billen en daar laten.” Zo kon ik over haar heen.

Eerst mijn pik in haar mond geschoven en mijn tong naar haar klit om te beffen. Ik zoog en likte op haar lipjes en beet in haar klitje zonder haar sterretje te vergeten. Ik duwde mijn pik steeds verder in haar mond zodanig dat ze kokhalsde maar ze kon niet meer los. Ik neukte in haar keel tot ik klaarkwam. Zij nog niet. Daarna nam ik haar mee naar boven. Diana zat met haar kut op Nicole en Edward werd gepijpt door Diana die tevens de kleine vibrator in het kontje van Nicole had geduwd. Deze lag te kronkelen en te hijgen maar kon niets doen. Carola zei dat ze alle 2 nog maagd waren.

“Nou niet voor lang meer” verkondigde Edward. Die had inmiddels Diana’ s gezicht volgespoten en begon nu met Carola te spelen. Door zijn vingers in beide opening te duwen deed dit wat pijn. Ik was zelf Nicole gaan likken en nog steeds met de kleine dildo in haar kont aan het karnen. Diana had de grote dildo gepakt en deze in Carola der mond geduwd. Nicole die nog steeds gebonden was kwam klaar door het gelik en we hebben haar omgedraaid. Ik heb mijn pik voor haar kut gezet en schoof langzaam naar binnen totdat ik haar vlies brak. Ze hijgde als een paard. Diana had de kleine dildo verwisseld voor de grote en duwde deze in haar kontje hij ging langzaam dieper.

Edward hielp en Carola keek verbaasd. Eenmaal erin werd er flink geragd zodat Edward even later zijn leuter in Nicole kon persen. De eerste sandwich voor haar en gelijk ook ontmaagd. Dit werd herhaald bij Carola en als slotstuk hebben wij de dames in een 69 standje neergelegd zodat we beide alle gaatjes konden uitwonen en Diana stopte af toe de grote dildo bij de dames naar binnen. Iedereen is meerdere malen klaargekomen en zat vol met zaad. Helaas is Diana later bij me weg gegaan met een ander. Verder hebben Edward en ik later Nicole nog diverse malen gesandwicht.

Edeward is uiteindelijk getrouwd met Carola en ik met een geile Thaise.

Dutshman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *