Strandpret

()

Het was een bloedhete dag en ik had besloten dat de beste manier om de dag door te komen was om lekker naar het strand te gaan. Ik had afgesproken met een vriendin om er een luie dag van te maken. Nadat ik de benodigde spullen had ingepakt, gooide ik mijn tas in mijn autootje en vertrok richting Cadzand bad. Het was nog erg vroeg zodat het gelukkig nog niet zo heel druk was op de weg en ik kon lekker doorscheuren. Binnen een mum van tijd kon ik vlak bij het strand parkeren. Ik zocht een plaatsje op het strand, Veronique was nog niet gearriveerd en ik maakte het mijzelf alvast gemakkelijk.

Ik spreidde mijn handdoek en begon me uit te kleden. Ik zon altijd topless en dat was mij aan te zien. Mijn hele lichaam was al lekker gekleurd maar ik wist dat ik aan het strand goed moest oppassen dat ik niet verbrandde. Daarom begon ik alvast mijn lichaam in te smeren met zonnebrand crème. Even verderop zat een uiterst aantrekkelijke man en uit mijn ooghoeken merkte ik dat hij mij met veel interesse op zat te nemen. Op een uitdagende manier ging ik verder met het insmeren van mijn lichaam, ik nam uitgebreid de tijd om mijn borsten in te smeren, iets wat ik altijd erg aangenaam vind. Ook nu weer werden mijn tepels hard. Dit ontging de man niet en lenig stond hij op. Op zijn gemak kwam hij naar mij toe geslenterd. Hij was lang en behoorlijk gespierd. “Zal ik je rug even doen?” vroeg hij.

“Wel, dat zou erg prettig zijn” antwoordde ik en vleide mij op mijn buik op de handdoek. De man nam de crème van mijn aan en begon bij mijn schouders te smeren. Hij had krachtige handen bedacht ik, en genoot van het contact ermee. Langzaam daalde zijn handen af verder naar beneden. Ik droeg alleen maar een tanga en dus werd er weinig verborgen gehouden. “Ik heet Marc” vertelde de man.

“Aangenaam, ik heet Evelien”. Even volgde een kort gesprek, maar ondertussen was Marc heerlijk mijn billen aan het masseren en ik kon een zacht kreunen van welbehagen niet voorkomen. Ik genoot duidelijk van de massage en sloot mijn ogen. Ik liet het heerlijke opwindende gevoel over me heen komen. Het zonnetje had mijn hormonen al aardig opgejaagd en nu was Marc bezig dit nog verder te doen. Hij nam tussen mijn benen plaats en begon mijn voeten in te smeren. Een voor een nam hij mijn voetjes in zijn handen en vergat geen stukje te masseren, ieder teentje werd gedaan en toen waren mijn onderbenen aan de beurt en daarna vervolgde zijn vaardige handen hun werk en dwaalde langzaam hoger een hoger. We waren beide bewust van een erotische spanning tussen ons.

Marc smeerde mijn bovenbenen in en ook hier nam hij uitgebreid de tijd om ieder plekje te onderzoeken, hierbij vergat hij ook de binnenkant van mijn benen niet en steeds liet hij even “per ongeluk” zijn vingers langs mijn kruisje gaan. Automatisch tilde ik mijn billen een beetje op als hij daar in de buurt kwam en Marc zag zeker dat mijn kruisje al behoorlijk nat was. Ik vermoede dat hij ook opgewonden geraakt was en hij me liefste ter plekke zou willen nemen. En dat was even iets te ver voor mij, daar op die plek. Het beviel mij aan hem dat hij dat zonder woorden begreep, en hij vertelde dat hij dadelijk maar de zee in zou lopen om af te koelen. Gelukkig wou hij eerst zijn “werk” afmaken. Hij ging door met het masseren van mijn bovenbenen, daarbij liet hij zo nu en dan zijn vingers langs de lipjes van mijn natte kutje gaan. Ik kreunde onwilkeurig en genoot van de behandeling. Ik wilde meer.

Nu het vuur eenmaal ontstoken was, moest hij het ook afmaken vond ik. Ik keek eens in de rond om te zien of er een plaats was waar we even alleen konden zijn. Het was nog niet echt druk op het strand maar toch te druk om te doen wat ik van plan was. Ik bedacht dat we het beste de duinen in konden gaan. Ik kroop van Marc vandaan, hem nog een opwindende blik gunnend op mijn lekkere kutje en stond op. Ik begon mijn tas en handdoek te pakken en keek Marc aan. Ik zag zijn teleurgestelde blik. “Kom, pak je spullen.” Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en al snel volgde hij me. Ik liep heupwiegend voor hem uit richting duinen. Ik had een mooi plekje gevonden waar maar weinig mensen kwamen en spreidde weer mijn handdoek uit. Marc deed hetzelfde en toen hij daarmee klaar was kon ik me niet langer meer beheersen en liet nieuwsgierig mijn handen over de sterke armen van Marc gaan.

Hij trok mij in zijn armen en begon mij hartstochtelijk te kussen. Van opwinding trok ik met mijn nagels sporen over de rug van Marc, ik voelde zijn opwinding weer groeien tegen mijn heupen en ik begon zijn zwembroek naar beneden te trekken, zodat ik hem heerlijk kon voelen. Zijn zware lul wipte uit de zwembroek en ik bekeek hem eens goed. Daarop liet ik mij voor hem op mijn knieën vallen en zag dat er een druppel voorvocht op de heerlijke eikel glinsterde. Mijn kleine handen omsloten zijn lul en ik hoorde een zucht van genot aan zijn mond ontsnappen. Met het puntje van mijn tong likte ik de druppel op en keek hem afwachtend aan. Ik trok de voorhuid naar achteren en sloot mijn lippen om zijn eikel, dit ontlokte een zacht gekreun en terwijl ik mijn lippen zachtjes heen en weer liet glijden bewerkte ik zijn ballen met mijn nagels evenals zijn billen.

Marc begon stotende bewegingen te maken in mijn mond en genoot blijkbaar van het warme, vochtige gevoel. Dit moest niet te lang doorgaan, merkte hij op want hij voelde zijn zaad al opborrelen. Zachtjes duwde hij mij van hem af en ging op zijn rug op de handdoek liggen, zijn harde lul wees fier naar boven, maar hij wilde nu eerst mij laten genieten. Hij pakte mij bij mijn heupen en liet mij op zijn gezicht zakken. Hij trok mijn lipjes iets uit elkaar en zag dat mijn klitje behoorlijk hard was geworden. Mijn kutje was al lekker nat en Marc snoof eens lekker de geur op voor hij zijn tong over mijn klitje liet glijden. Een trilling ging door mijn lichaam en ik begon rijdende bewegingen te maken op zijn gezicht terwijl hij mijn stevige borsten begon te kneden. Hij kneep in de harde vooruit stekende tepels. Ik begon nog harder te kreunen. Mijn bewegingen werden sneller en hij kon merken dat ik op het punt stond om klaar te komen. Mijn sappen stroomden rijkelijk en Marc deed zijn best om alles op te likken. Zijn hele gezicht was nat van mijn geil en opeens begon mijn kutje te krampen. Met een langgerekte schreeuw kwam ik geweldig klaar. Even vergat ik de hele wereld om mij heen.

Mijn geschreeuw was echter niet onopgemerkt gebleven en geschrokken kwam mijn beste vriendin – die ondertussen ook was gearriveerd, en zich afvroeg waar ik was – aangerend. Bij de aanblik van het tafereel, bleef ze even stokstijf staan, maar genoot van de aanblik. Veronique was een lange, slanke blonde schone en ook zij liep topless. “Shit, Evi. Ik dacht dat je wat gebeurd was. Maar dit had ik niet verwacht”. Ik lachte en gaf Veronique een welkomst kus. “Het was zo, echt! Zo echt lekker!”

“Maar zo te zien heb je het werk niet afgemaakt!” Samen keken we naar Marc, die er wat ongemakkelijk bij lag. “Nee, ik denk dat je maar even moet helpen” En dat liet Veronique zich geen twee keer vragen. “Heb je bezwaar Marc?” vroeg ik. Wat schaapachtig schudde Marc van nee. De spanning nam dadelijk en duidelijk weer bezit van zijn lichaam. Veronique kroop in mijn armen en begon me heerlijk te zoenen, hm… snoof ze, dit is een bekend luchtje. Ook haar lichaam voelde heerlijk aan en ik gaf mij over aan een heerlijk geil gevoel. Hij nam Veronique in zijn armen en begon haar lichaam te bewerken met zijn handen. Haar borsten waren klein maar stevig en de tepels hard. Hij begon er op te zuigen wat ook bij haar kleine kreetjes ontlokte.

Ondertussen had ik mij weer aan zijn lul vergrepen en lag heerlijk zijn ballen en lul te likken, hij stond werkelijk op springen en hij wilde niets liever dan heerlijk klaar komen. Ik liet Veronique plaats nemen op de lul van Marc, met haar rug naar hem toegekeerd liet zij zich langzaam op zijn lul zakken tot hij er tot aan zijn ballen inzat. Hij gromde van genoegen over haar heerlijk strak kutje en zelfs ik werd weer opgewonden. Het vocht stroomde uit haar kutje. Zij liet zich achterover vallen. En terwijl hij haar neukte, voelde hij dat ik tussen zijn benen lag en heerlijk aan zijn ballen en het klitje van Veronique likte.

Ondertussen begon ik met een natgemaakte vinger zijn gaatje te bewerken, en even reageerde hij of hij gek werd toen ik plotseling een vinger bij hem naar binnen stootte. Dit was teveel voor hem en hevig trillend spoot hij het klampende kutje van Veronique vol, het leek wel of hij klaar bleef komen. Maar nog gaven we hem geen rust. Veronique kroop van zijn lul en samen begonnen we zijn nog steeds harde lul schoon te likken. Ik zat op mijn knieën. Veronique kroop achter mij en begon mijn kutje te bewerken met haar vingers, het vocht wat er uit kwam smeerde ze op mijn andere gaatje en begon toen ook met haar vingers in mijn kontje te neuken. Marc keek geïnteresseerd naar het opwindende tafereel terwijl ik met zijn nog altijd stijve lul speelde. Ik kronkelde onder de behandeling van mijn vriendin.

Veronique wenkte Marc dichterbij en liet hem achter mij plaats nemen. Zij pakte zijn lul in haar hand en leidde hem voor het kontgaatje van haar beste vriendin. Dit was ook weer een geheel nieuwe ervaring voor mij, die ik overigens maar wat graag wilde proberen. Langzaam stootte hij zijn lul naar binnen, hij wilde voorzichtig doen, maar ik was zo opgewonden dat ik mijn kontje hard naar achteren duwde, zodat hij er binnen een mum van tijd helemaal inzat. Dit voelde heerlijk strak bij mij en hij begon langzame neukbewegingen te maken. Veronique had intussen haar kutje voor de mond van haar vriendin gebracht en ik likte haar dat het een lieve lust was.

Zelf speelde Veronique ook nog eens met mijn borsten, en kronkelde tegen de mond van haar vriendin op. Onder het likken en vingeren, spoorde ik hem aan om mij hard te neuken, ik riep allerlei smerige dingen wat Marc enorm opwindend vond. Hij pakte mij stevig bij mijn heupen en begon mijn hard te naaien, opgefokt door de woorden van mij liet zijn tweede orgasme niet lang op zich wachten. Hij spoot voor de tweede keer die dag een gaatje helemaal vol. Ook wij kwamen heerlijk klaar en vermoeid lieten we ons tegen elkaar aan zakken. Nog even knuffelde we met elkaar om daarna in een korte slaap te vallen. De rest van de dag brachten we in de duinen door, en er werd niet alleen van de zon genoten.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *