Joris en Jeroen

()

Na tien minuten wachten kwam de tram er eindelijk aan. Het leek wel of ik al een half uur stond te wachten want al die tijd in de regen had mijn kleding en uiterlijk geen goed gedaan. Het was midden in de zomer en al dagen prachtig weer, daarom was ik vanmorgen met niet meer aan dan een dun wit bloesje en korte zwarte rok naar mijn werk gegaan. Dat door mijn natte bloesje alles wat er in zat duidelijk zichtbaar was begreep ik wel door de blikken van de passerende mannen. Normaal gesproken heb ik daar weinig moeite mee maar nu ik er niet zelf voor gekozen had om mijn lichaam te laten zien maar de regen dat in mijn plaats gedaan had vond ik het toch wat gênant. Ik stapte dan ook snel de tram in en zag direct al dat ik zou moeten staan want ik was niet de enige die voor de tram gekozen had om zich te verplaatsen, alle zitplaatsen waren bezet en er stonden zelfs al erg veel mensen.

Ik wurmde me er tussendoor totdat ik toch nog wat ruimte vond om te staan. Veel hielp dat niet want bij de volgende halte werd het nog drukker en kwam ik daardoor tussen twee mannen in te staan. Ik zag van beide hun blik al snel naar mijn natte blouse gaan waardoor mijn donkere tepels goed zichtbaar waren. Toen onze blikken elkaar troffen zag ik bij beide een grijns op hun gezicht. Daardoor gooide ik het plan om mijn borsten met mijn armen te bedekken maar overboord en gunde hun het plezier wat ze zichtbaar hadden met mijn maatje 70C. Ondanks de 38 jaar dat ik hier op aarde rond huppelt, hadden ze nog maar weinig toegegeven aan de zwaartekracht en daardoor stonden ze nog steeds recht vooruit met als bekroning twee harde bruine tepels.

Ik hield me vast aan een ijzeren paal die daarvoor bestemd was en nadat de tram de hoek om ging voelde ik onder mijn arm door een arm die ook houvast zocht aan de paal. Daarbij voelde ik de hand onderzoekend langs mijn natte blouse gaan. Het was de hand van de knapste van de twee, een hard gebruind gezicht met kort opgeknipt donker haar en eronder een goed figuur.

Ik besloot een spel te gaan spelen om te kijken hoe ver ze zouden gaan… Zacht drukte ik mijn borst tegen de arm aan en keek daarbij met een blik alsof ik het niet in de gaten had wat ik raakte. Na een paar seconden voelde ik de arm harder tegen me aan komen en doordat hij met zijn hand langs de paal waar wij ons aan vast hielden, heen en weer schoof wreef de arm zo langs mijn tepel.

Een siddering door mijn lichaam was het directe gevolg. Mijn tepels geven mij altijd erg veel genot bij aanrakingen en zijn op mijn klitje na mijn liefste speeltjes, de minste aanraking is al genoeg om een stroomstoot door mijn lichaam richting onderbuik te laten gaan.

Na dit zo even door te hebben laten gaan ging ik iets achteruit met mijn lichaam om het niet te gek te maken. Daardoor voelde ik iets hards tegen mijn kont wat van de andere man moest zijn. Ik begreep al snel dat het niet zijn mobiele telefoon was want die klopt niet zo.

Ik vond het allemaal wel spannend in een volle tram, we deden het zo dat niemand iets door had. Aan de andere kant voelde ik ondertussen ook al een hand bij mijn kont, het werd druk daar. Ik draaide me een klein beetje zodat de man links van mij niet ongemerkt meer bij mijn kont kon en zijn hand dus wel moest verplaatsen naar de voorkant. Ook konden we elkaar nu in het gezicht kijken maar hij ontweek mijn blik terwijl ik zijn hand aan de voorkant over mijn rok voelde gaan richting venusheuvel.

De dame op de zitplaats waarbij wij stonden keek alleen maar naar buiten en had niets door van ons spel. Op het moment dat hij mijn rok wat omhoog deed om zo bij mijn kutje te kunnen en ik dus met het mooiste wat een vrouw bezit te kijk stond draaide ze zich om en keek zo tegen mijn gladgeschoren speeltje aan. Na een schrikreactie zag ik toch een grijns verschijnen met daarbij een vette knipoog naar me waardoor ik opmaakte dat ze ook wel voor wat spannends te vinden zou zijn, ze zat waarschijnlijk al jaren in de sleur van een saai huwelijk waar nooit eens wat spannends gebeurde.

Ze had zich om gedraaid, zo bleek al snel omdat ze op de plaats van bestemming was gekomen de tram dus uit ging. Daardoor kwam haar zitplaats vrij waar ik direct maar gebruik van ging maken.

De beide mannen kwamen broederlijk naast elkaar staan bij mijn stoel en wat ik daardoor voor uitzicht kreeg loog er niet om, de linker had duidelijk een stijve die goed te zien was in zijn broek. Er stond ongeveer 18 centimeter op 10 uur achter zijn gulp. De ander had ik al tegen mijn kontje gevoeld en nu ik zag wat die in zijn broek had verbaasde me het niets dat ik hem voelde kloppen. Die kwam toch echt over de 20 centimeter en volgens de klok was het bij hem 1 uur. Het scheelde dan ook niet veel of hij kwam boven zijn broekrand uit.

Veel meer konden ze niet doen nadat ik was gaan zitten maar alleen de aanblik van die twee neukstaven op een paar centimeter van mijn gezicht was voor mij al genoeg om mijn kutje nog natter te laten worden en de lippen voelde ik dan ook al snel opzwellen tussen mijn benen. Ik zou ze allebei wel eens willen voelen in mijn lichaam…

Na het bereiken van de halte waar ik er uit moest stond ik op en vroeg aan de beide mannen of ze misschien tijd hadden om wat te drinken bij me. Daar kreeg ik gelukkig een positief antwoord op en zo verlieten ze samen met mij de tram. Ik woon maar een paar minuten bij de halte vandaan en in de tussentijd hadden we mooi de gelegenheid om ons voor te stellen aan elkaar.

De brutaalste die links van me had gestaan heette Jeroen en was 25 jaar. De ander was Joris en was iets ouder, 29. Bij mij thuis aangekomen zei ik hun dat ze het zich gemakkelijk moesten maken en wat inschenken, dan kon ik mijn natte kleren uit trekken en me wat opfrissen. Na een snelle douche en een laatste scheerbeurt voor de stoppeltjes schoot ik in een badjas om me bij de jongens te voegen.

Ik zag dat ze samen al druk in gesprek waren met een goed glas erbij en vroeg of ze zichzelf misschien ook even op wilden frissen na al die regen die over ons heen was gekomen. Dat wilden ze wel en het was voor mij wel prettig, zo had ik ze alvast uit de kleren! Ik zei dat er in de kast van de badkamer nog een paar badjassen hingen van mijn ex en ze die wel konden gebruiken.

Na voor mijzelf ook wat ingeschonken te hebben en 10 minuten wachten werd ik toch wel wat nieuwsgierig. Ik liep naar de badkamer en zag dat de deur niet helemaal dicht was. Via de spiegel kon ik ze precies zien staan in het douchegedeelte en wat ik zag verbaasde mij toch echt.

De douche stond al uit en Joris stond achter Jeroen met zijn buik tegen hem aan en had de pik van Jeroen vast en was die zacht aan het strelen. Ze genoten daar beide erg van, dat was duidelijk te zien op hun gezichten. Ik schrok er een beetje van maar het wond me toch ook weer op om twee mannen bezig te zien. Nadat Jeroen zich had omgedraaid en op zijn knieën ging zitten om de stijve pik van Joris met zijn mond te gaan verwennen was ik bang dat ik nu toch een vergissing had gemaakt door deze twee mannen mee te nemen. Ik begon echt te betwijfelen of mijn gaatjes wel gevuld zouden worden door de heren.

Ik liet mijn hand tijdens het kijken tussen mijn benen glijden om mezelf alvast maar te strelen zodat ik er toch nog een beetje plezier aan ze zou hebben.

Jeroen pijpte Joris op een manier waar veel vrouwen nog wat van zouden kunnen leren denk ik, op een rustige manier zag ik de lul steeds tot achter in zijn keel glijden, een heerlijk gezicht was dat. Het werd me na een paar minuten toch echt teveel om alleen maar toe te kijken, ik wilde ze zelf voelen!

Ik liet mijn badjas van mij schouders glijden en stapte de badkamer in. De reacties van de jongens verbaasde me nogal want er was totaal geen schrikreactie, integendeel…

Joris vroeg waar ik zo lang bleef. Ik maakte er direct werk van en liet mij ook op mijn knieën zakken om Jeroen even te assisteren zodat hij af en toe ook even wat lucht kon happen. Wat was die pik lekker zeg, lekker groot en met dikke aders er op en eronder een paar flinke ballen, zo zag ik ze graag. Met mijn rechterhand zocht ik ondertussen de pik van Jeroen op. Ook die was op volle lengte voelde ik en wist meteen al dat ik die ook overal in wilde hebben. De lippen van Jeroen raakte die van mij terwijl de harde lul van Joris tussen onze monden door neukbewegingen maakte. Na dit een tijdje gedaan te hebben gaf ik ze een badlaken om zich af te drogen en nam ze daarna mee naar de slaapkamer wat een beetje comfortabeler was. Ik liet me achterover op het bed vallen. Joris maakte daar direct gebruik van en na mijn benen gespreid te hebben drukte hij zijn lippen op mijn kutje. Met zijn vingers spreidde hij het open en begon me met lange halen te likken en daarbij ging hij steeds even heel snel over mijn klitje, Joris had dat meer gedaan, dat stond vast. Jeroen kroop ook op het bed en kwam met een been over mij heen en daardoor kreeg ik die grote pik van hem tegen mijn lippen gedrukt. Mijn mond opende zich als vanzelf om hem binnen te laten. Daar was ik wel blij mee want ik wilde echt weer eens goed gevuld worden.

Zacht zoog ik er aan terwijl Jeroen mij tot in mijn keel neukte. Dit was het ultieme genot, een lul in je mond en een tong op je klit wat wil een vrouw nog meer? Kon dit maar eeuwig duren.

Ik had dat nog niet gedacht of ik kwam er achter dat Joris daar toch anders over dacht want hij kwam iets overeind en plaatse zijn pik tegen mijn kut aan en liet die zacht naar binnen glijden. Hij deed dat heel rustig want dacht waarschijnlijk dat ik zijn 20 centimeter niet kon hebben maar daar vergistte hij zich toch in. Ik heb ze al groter naar binnen geschoven gekregen hoor. Toen hij merkte dat het geen probleem was begon hij me in een goed tempo met lange halen te neuken. Mijn benen deed ik omhoog op zijn schouders waardoor mijn kontgaatje ook vrij kwam waar hij al snel een natgemaakte vinger tegen aan drukte.

Jeroen liet zich ook nog steeds van zijn goede kant zien en neukte mijn mond nog steeds. Die wilde ik alleen nog niet laten komen want met die zijn orgasme had ik andere plannen en daarom deed ik het niet al te stevig, normaal zuig ik het bloed er bijna uit.

De natte vinger was ondertussen mijn kontje ingegleden en ik werd daar dus heerlijk gevingerd en alvast wat opgerekt. Ik kan door anale seks in combinatie met neuken een goed orgasme krijgen zonder dat mijn klitje daarbij gestimuleerd word en ik voelde het dan ook al snel naderen. Ik vroeg Joris het wat sneller te doen en aan Jeroen om mijn borsten en tepels even onder handen te nemen. Dat alles zorgde ervoor dat ik een heerlijk eerste orgasme kreeg. Dat werd nog versterkt doordat ik de eikel van Joris op voelde zwellen in mijn kutje omdat ook hij klaar kwam. Er leek geen einde aan te komen aan de warme stroom die hij bij mij naar binnen spoot, daar zou de spermabank blij mee geweest zijn.

Nadat we wat bijgekomen waren was het nu de beurt aan Mark. Ik legde een kussen op de rand van het bed en vroeg Joris om met zijn hoofd daarop te gaan liggen, zelf ging ik in de 69-houding over hem heen met mijn kontje omhoog.

Jeroen kon, als hij zo naast het bed bleef staan zijn nog steeds harde eikel tegen mijn kontje plaatsen. Na me eerst nog wat gevingerd te hebben drukte hij hem er zachtjes tegen aan. Door mij te ontspannen voelde ik mijn sterretje heel geleidelijk open gaan voor Jeroen en die maakte daar dan ook meteen gebruik van door zijn eikel naar binnen te duwen.

Dat eerste moment kan even pijnlijk zijn maar dat is maar even en als dat weggeëbd is, is er alleen maar genot en een goed gevuld gevoel. Hij begon me in een rustig tempo te neuken in mijn strakke gaatje. Joris was zich met mijn klitje bezig gaan houden met zijn tong en toen ik even tussendoor keek zag ik dat hij de grote ballen van Jeroen in zijn hand had. Ik besloot zijn pik ook nog eens op sterkte te maken met mijn mond. Dat was niet veel werk want binnen een minuut stond hij alweer paraat door mijn zuigkunst.

In een rustig tempo werd ik zo in kont en mond geneukt door de heren. Wat ik eerder nog betwijfelde of dat wel zou gaan gebeuren. Ik vroeg Joris om wat meer werk van mijn klit te maken want ik wilde eerder klaar komen dan Mark. Daar had ik weer andere plannen mee. Joris zoog en likte met een razend snel tongetje over mijn klit en daarbij de pik van Jeroen in mijn kontje was het een kwestie van minuten om klaar te komen. Dit orgasme was nog beter dan de eerste en had me aardig vermoeid.

Daarom ging ik erna languit op bed liggen en vroeg Joris om het werk even af te maken en ook Jeroen van een orgasme te laten genieten. Jeroen knielde naast mij neer en met Joris aan de andere zijde van me had ik een prima uitzicht op de pik van Jeroen die met lange halen gepijpt werd door Hans. Wat kon die man zuigen zeg… Een genot om te zien, het was dat ik echt weer even tijd nodig had om bij te komen anders was ik zo weer mee gaan doen…

De regen was ik ondertussen wel vergeten en eigenlijk was ik wel een beetje blij met dat slechte weer want ik had er weer een fantastische ervaring bij!

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *