Tongzoenen – 2

()

Verrassing

Zoals ik jullie enkele weken geleden vertelde over de eerste tongzoen met mijn beste vriendin is er ondertussen al het één en ander gebeurd. Zij wonen in een riante villa waar ze al zo’n 30 jaar in vertoeven. Zoals zo velen wilden ook zij wat vernieuwen en verbouwingen uitvoeren aan hun woonst. Nieuwe slaapkamer met dressing, nieuwe badkamer met inloopdouche enzovoort. Al vooruit denkend aan hun oudere dagen.

Rudi is een handige Harry en voert deze werken zelf uit. We hadden al voorgesteld om af en toe eens een handje toe te steken maar dit bleek niet nodig. We hadden gehoord wanneer de werkzaamheden gestart waren en een tweetal weekjes vlogen voorbij. Dit tweede weekend waren we nog eens op stap geweest en daar verraste mijn beste vriendin mij met een tongzoen waar ik later nog dikwijls aan terugdacht. Eigenlijk had deze kus mij ook wel een beetje opgewonden.

De afgelopen weken waren zwoel en warm geweest. De hoge temperaturen rezen de pan uit en dikwijls dacht ik nog dat zij er in zulke warmte nog veel moed en zin in hadden om de werken uit te voeren. Maar eens gestart moet je het natuurlijk ook afmaken.

Op een warme doordeweekse dag belde Chris me op of ik in de loop van de namiddag even tijd had om eens binnen te springen. Daar onze beide mannen uit werken waren en ik verder niet veel om handen had spraken we af dat ik rond dertien uur daar zou zijn. Het was nog steeds warm en ik besloot snel even mijn bikini aan te trekken onder mijn kort luchtig kleedje. Na een ritje van ongeveer 30 minuten arriveerde ik en de poort draaide al open toen ik er pas arriveerde. Moet zij me hebben opgewacht dus. Ik parkeerde de auto en zodra ik uitstapte kwam ze me al toegelopen. Ze droeg een kort shortje met een topje waaronder ze zoals ik zag geen bh droeg. Ik wilde nog even mijn handtas nemen maar die moest niet mee want de poort was ondertussen al terug gesloten. Geen toegang voor derden dus.

Na een korte zoen op mijn wang en een stevige omhelzing nam ze me bij de hand en gingen we naar binnen want buiten was het veel te warm. Daar aangekomen voelde ik dat de airco op volle toeren draaide. Chris vroeg me wat ik wilde drinken en ik vroeg om iets fris. Ze opende de ijskast en door de lichtinval van de ijskast zag ik dat haar tepels zich mooi aftekenden in haar topje. Eens gezeten aan de tafel begon ze zich te excuseren voor wat er twee weken geleden was gebeurd. Daar bedoelde ze de tongzoen mee natuurlijk. Ze had dit niet mogen doen maar de drank hé…

Ik vertelde haar dadelijk dat zij zich niet hoefde te excuseren hiervoor. Een vreemde blik trof mij alsof ze het niet goed verstond. Ik vertelde haar dat het geen probleem was. Daar zijn trouwens ‘beste vrienden’ voor. Niet? Ik vertelde haar ook dat het me wel een beetje had opgewonden ook.

Na nog wat te hebben bijgepraat vroeg ze of ik even wilde kijken naar hun verbouwingen. Die wilde ik natuurlijk graag eens bekijken. Ik wist wat hun plannen waren maar wilde ook het resultaat zien natuurlijk. Dus wij met zijn twee naar de masterkamer met dressing. Het was er mooi, heel mooi en het voelde er direct ‘erotisch’ aan. Het bed was ook groter dan voorheen en vulde de kamer goed. Hiervoor hadden ze ook de ruimte omdat de kasten overbodig werden. Zij was enkele dagen voorheen ook gaan shoppen en vertelde me dat ze ook enkele nieuwe spulletjes had gekocht. Deze wilde ze me ook even laten zien natuurlijk. Ik stond aan de andere zijde van het bed en plots schoot zij de dressing binnen die aan haar kant was. Ze kwam de kamer terug binnen en wierp enkele kleding stukken op het bed. Vervolgens trok ze in één beweging haar topje over haar hoofd en stond daar met ontblote borsten. Ik had die al gezien op het strand maar het verraste me toch wel. Ze nam één van haar laatste aankopen en trok deze over haar hoofd. Het was zo’n transparante stof dat haar tepels duidelijk zichtbaar stonden afgetekend. Door de airco in huis leken ze veel groter.

“Ik denk dat dit jou ook wel zou staan” zei ze en trok het vervolgens weer uit en nam een volgend topje. “Komaan,” zij ze “trek jij het ook maar aan als je wil”. Ik trok mijn kleedje over mijn hoofd en wilde het topje, wat nog aan haar kant op het bed lag, nemen. Hiervoor moest ik op het grote bed leunen anders kon ik er niet bij. Ik strekte mijn arm uit om het te pakken en Chris was mij voor. Ze grabbelde me met beide handen vast en trok mij op het grote bed. Ze proestte het uit van het lachen en ik lag daar met mijn gezicht in de lakens. Ze loste haar grip en ik voelde dat ze m’n bovenstukje van mijn bikini trachtte los te maken. Even een aarzeling maar omdat ik niet protesteerde ging ze hiermee verder.

“Deze kun je ook beter uittrekken vooraleer je mijn nieuwe kleding past”. Ik vermoede dat zij plannen had maar ik wachtte rustig af. Zodra ze de sluiting open had draaide ik mij om zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Er ontstond een glimlach om haar lippen. Ik vermoede wat haar plannen waren. Ik zag nog dat ze de knoop van haar shortje losmaakte en sloot mijn ogen. Wachtend op wat komen zou. Een kusje op mijn voorhoofd en vervolgens één op mijn lippen. Afwachtend wat er nu zou volgen voelde ik dat ze met haar hoofd bleef hangen, nog een zoentje op mijn lippen. Is het nu haar tong die rondjes draait op mijn lippen? Ik ben niet zeker maar open alvast mijn lippen. Al snel word ik gewaar dat er een warm tongetje op zoek gaat naar het mijne. Ik open mijn mond verder en voel de druk op mijn lippen. Ik ontvang haar warme tong in mijn mond en begin ook rondjes te draaien met de mijne. Al snel voel ik dat haar speeksel zich bij het mijne voegt. Het wordt een stevige en natte tongzoen. Met beide handen houdt ze me in die houding zodat ik niet weg kan. Het speeksel vloeit overvloedig en af en toe moet ik naar adem snakken en slikken.

Ik lig nog steeds op mijn rug op het bed en voel haar grip lossen. Plots voel ik haar rechterhand op mijn schouder, verder afdwaling naar mijn rechter borst. Daar begint ze met haar vingers rondom mijn rechtopstaande tepel te draaien. Lichtjes begin ik te kreunen en kronkelende bewegingen te maken met mijn heupen op het bed. Ik word een tinteling gewaar daar beneden en hoop natuurlijk op meer. Plots wordt mijn tepel vastgenomen tussen duim en wijsvinger en er wordt stevig in geknepen. Ik slaak een kreetje alvorens Chris haar mond volop op de mijne plaatst. Onze tongen lijken te worstelen. Mijn linker arm heb ik ondertussen naar boven geplaatst en druk haar hoofd nog steviger naar het mijne toe. Even later laat ik haar hoofd los en tracht op zoek te gaan naar haar ontblote borsten. Ik stoot tegen haar arm aan en zij maakt plaats zodat ik met mijn linkerhand één van haar borsten kan omvatten.

Haar tepels lijken stevig opgewonden. Ik begin haar borst te masseren en al snel kom ik op het einde bij haar stijve tepel uit. Stilletjes voer ik meer druk uit en hoor aan haar ademhaling dat ze het leuk vindt. Deze begint zwaarder en zwaarder te worden en af en toe hoor ik haar aangenaam kreunen. Plots laat ze mijn rechterborst vrij en begint mijn borsten nu samen te masseren. Samen zijn we nu elkaars borsten aan het kneden en Chris begint ook rondjes te draaien met haar heupen. Af en toe voel ik dat ze tegen mijn hoofd aanstoot hoewel zij nog steeds recht staat, boven mijn hoofd. Plots buigt ze voorover en krijg ik haar rechterborst voor mijn gezicht terwijl ik haar tong voel rondjes draaien op mijn linker tepel. Ook tracht ze af en toe er even haar tanden in te zetten wat mij enkel meer opwindt.

Nu haar borst voor mijn gezicht hangt kan ik het niet nalaten om deze vast te nemen, eens goed in haar tepel te knijpen en vervolgens met mijn tong er rondjes omheen probeer te draaien. Al snel sluit mijn mond zich om haar harde tepel en begint er stilletjes op te zuigen. Met mijn vrije handen bespeel ik haar andere borst, niet vergetend af en toe even in haar harde tepel te knijpen. Zo gaan we nog even door tot ik plots voel dat ze zich gedeeltelijk opricht. Ze is gestopt met het likken en masseren van mijn borsten. Op haar linkerarm steunend voel ik dat ze met haar rechterhand plagend naar beneden gaat. Eerst even mijn buik masserend gaat ze richting mijn zwembroekje. Ik voel haar hand aan de bovenrand van mijn bikinibroekje en wacht af. Ik weet wat ze wil van toen we elkaar bevredigden op het strand een tijdje geleden. Even licht ik mijn kontje van de matras en trek vervolgens mijn buik in zodat ze een makkelijkere toegang krijgt. Even kijkt ze me nog in de ogen en ziet dat de kust vrij is.

Ik voel haar vinger onder de rand schuiven en houd mijn adem in. Al snel voel ik dat haar hand verder schuift en omvat ze met haar hele hand mijn meest intieme plaatsje. Ik hoor haar glimlachen want ondertussen moet ik enorm geil en nat geworden zijn. Even gaat ze op en neer met haar hand en al snel voel ik dat haar middelvinger op zoek is naar mijn clitoris. Deze moet er nu goed gesmeerd bij liggen denk ik maar. Al snel heeft ze deze gevonden en begint er met haar middelvinger omheen te draaien. Af en toe laat ze plots een vinger in mijn kletsnatte poesje verdwijnen. Eerst één, daarna twee en nog een derde vinger erbij. Even trekt ze terug met haar drie kletsnatte vingers druipend van mijn sappen. Ze staat even recht, smeert met haar vingers mijn sappen op haar stijve tepels en buigt zich opnieuw voorover. Nu kan ik mijn eigen sappen aflikken van haar tepels wat mij enkel meer opwindt.

Haar hand schuift opnieuw mijn broekje in en begint mij opnieuw te vingeren. De opwinding is groot en ik voel dat het niet meer zo lang zal uitblijven. Steviger begin ik op haar tepels te zuigen en sabbelen en aan mijn gekreun moet ze horen dat ‘het’ nabij is. Ik stoot met mijn heupen van het bed zodat haar vingers dieper in mijn poesje kunnen geraken. Ik stop met zuigen en meld haar dat ik ga klaarkomen. Ik voel haar vingers diep bij me naar binnen gaan en ze tracht mijn clitoris niet te vergeten. Bij het naar buiten schuiven van haar vingers voel ik telkens dat ze de druk ter hoogte van mijn clitoris opdrijft.

“Ik moet nu… Laat mij komen lieverd… Oh, ik kom!” Een harde geile kreet vult de slaapkamer. Nog enkele keren voel ik dat haar vingers in en uit mij worden geschoven. Ik lig lekker na te genieten en Chris komt naast mij liggen. Nog even geven we elkaar een stevige zoen en ik vertel haar dat zij het is die de volgende keer zal genieten. Veel langer kunnen we hier niet blijven liggen want Rudi zal niet meer zo lang wegblijven van het werk. Zodra er deze volgende keer is geweest laat ik het jullie ook weten.

Grizzly

Graag een sterrenwaardering en/of reactie onderaan. Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *