Op pelgrimstocht

()

OP PELGRIMSTOCHT NAAR VEERLE ’S BED

Wat vooraf ging:

Een karmijnrood slipje en een briefje met enkel de naam Veerle en een telefoonnummer in Nederland: dat is wat onze held, financieel analist bij Lehman Brothers, overhield van een telepathische vrijpartij op de trein naar Luxemburg. Hij belde het nummer en kreeg een uitnodiging om haar thuis te bezoeken.

De weken voorafgaand aan ons afspraakje kropen voorbij, maar eindelijk breekt de dag aan waarop ik mijn nieuwe smoking kan aantrekken en in mijn Aston Martin naar het dorpje S. ten noorden van Utrecht snorren. Mijn GPS leidt me tot aan de hoge toegangspoort van een riante villa. Die zwaait automatisch open en een brede oprijlaan voert me door een grote Franse tuin verfraaid met beelden en fonteinen. ‘Een dame met klasse’, denk ik bij mezelf. Voor de deuropening staat een meid met wit kapje en schortje om, maar verder slechts gekleed in een doorzichtig zwart bloesje en een doorzichtig zwart kanten rokje vastgemaakt aan een dun jarretelgordeltje. Onder het rokje een stel fraaie benen gevat in zwarte nylon kousjes en zwarte lak pumps. ‘Een dame met een speciale smaak wat de aankleding van haar huispersoneel betreft’, vul ik in gedachten mijn eerste indruk aan.

“Wie mag ik aankondigen?” Vraagt het kamermeisje in het Frans.

“Mijn naam is Halewijn, Heer Halewijn” antwoord ik met vaste tenorstem, haar daarbij recht in de ogen kijkend.

“Mevrouw komt zo. Als u even in het salon wil wachten… Kan ik u ondertussen iets te drinken halen?”

“Doe mij maar een ‘sex on the beach’, geschud, niet geroerd.”

Bijna gelijktijdig met de meid die mijn drankje brengt komt ook de dame des huizes binnen, een lieftallige verschijning dat zeker, maar tot mijn grote verbazing helemaal niet de vrouw die ik op de trein heb ontmoet.

“Hallo Heer Halewijn,” zegt dezelfde melodieuze stem die ik enkele weken eerder aan de telefoon had gehoord.

“Nee, Veerle ben ik niet, mijn naam is Exhibitio, maar ga even zitten en je zal alles snel begrijpen.” Terwijl we ons beiden in de zachte kussens van een Louis XV fauteuil vlijen, gaat mijn gastvrouw verder.

“Veerle is vaak op verkeerde mannen gevallen, die haar veel verdriet hebben aangedaan. En wat doe je in dat geval? Je zoekt hulp bij een hartsvriendin, bij mij dus. Wel dan bied je toch spontaan aan om haar lover boy te testen, nietwaar? Je wacht dus tot je man op zakenreis is en je het huispersoneel op vakantie kan sturen om hem uit te nodigen voor een intiem gesprek et cetera, en je laat hem niet eerder los tot je hem met een gerust hart in de armen van Veerle kan drijven. Dacht je misschien dat het kamermeisje van daarnet tot mijn vast personeel behoort? Nee hoor, ze is gewoon een goede vriendin uit Troyes die altijd klaar staat als je een minnaar wil testen. Wel, ben je bereid om je aan mijn test te onderwerpen?”

Ik ben niet het hele eind uit België komen rijden om met lege handen naar huis te keren en verzeker alles te zullen doen om in haar test te slagen en Veerle te behagen, want hoewel ik haar sinds onze vrijpartij op de trein niet meer heb terug gezien, wordt mijn verlangen naar haar elke dag heviger.

“Goed, laat ons beginnen met wat poëzie.” Exhibitio kijkt me wulps aan en begint melodieus te reciteren:

Strak gestrengd het kreupelhout

Drie sterren in de zuidoosthoek…

Ik herken meteen de strofe van een schalks bruiloftslied uit de meer dan 2500 jaar oude Chinese liederencanon en neem zonder haperen over:

Deze avond! Wat voor avond!

Wordt er bij elkaar gekropen

Hoe dan? Hoe dan?

Wordt er bij elkaar gekropen!

“Goed zo, Heer Halewijn! Confucius wist het al: slechts wie de liederencanon kent, kan over alles meepraten. Een beetje cultuur tussen de lakens misstaat niet. Je raakt snel verveeld bij minnaars die het in bed niet verder brengen dan: “open je benen schat, zodat ik mijn kloppende lul in je hete kut kan rammen”. Maar genoeg theorie, tijd voor wat praktijk. Ik stel voor dat je naar boven gaat en van een lekker ontspannende sauna geniet. Neem de trap links van gindse deur en dan vind je het wel.”

De sauna blijkt ondergebracht op een grote, schaars verlichte zolder, volledig ingericht als wellness ruimte, compleet met Turks bad en douches. In donkere nissen uitgespaard tussen kloeke eiken draagbalken meen ik in het schemerlicht enkele massagezetels en ligbedden te ontwaren. Er moet wel ergens een lichtknop zijn, maar ik kan die niet meteen vinden. Om het daglicht binnen te laten laat ik de deur van de zolder half open en begin me voor een grote spiegel uit te kleden. In een hoek van die spiegel zie ik plots de gestalte van Exhibitio gereflecteerd: ze is bovenaan de trap komen staan, vanwaar ze denkt me ongemerkt te kunnen bespieden bij het uitkleden. Ik laat niet merken dat ik dat in de gaten heb en ontdoe me zonder haast maar ook zonder talmen van hemd, broek en slip. Ik ben vrij groot geschapen en ben me bewust van het feit dat mijn penis ook in rust een interessant studieobject vormt voor een nieuwsgierige vrouw. Kwansuis op zoek naar de handdoeken hou ik mijn mannelijkheid geruime tijd naar de halfopen deur gekeerd, zodat Exhibitio me goed kan opnemen. Als ik de sauna binnenstap verwacht ik dat ze me na enige tijd zal volgen, maar ik blijf er bijna een half uur lang helemaal alleen. Ook nu ik uiteindelijk druipend van het zweet onder de ijskoude douche ga en me vervolgens stevig afdroog met een ruwe badhanddoek staat niemand me op te wachten.

Terwijl ik met tintelend vel sta na te hijgen hoor ik opeens muziek uit één van de donkere nissen achteraan opstijgen. ‘I want a man with a slow hand, I want a lover with an easy touch…,’ klinkt het zacht door de duistere zolder. Ik sla snel een handdoek rond mijn heupen en sluip in het spoor van een rij theelichtjes behoedzaam naar de bron van de muziek. Boven de stemmen van the Pointer Sisters uit hoor ik zachtjes kreunen… Helemaal achterin de zolder is een verhoogd plateau ingericht als een soort loungebank. Eerst als ik er vlak voor sta zie ik het: op de matras van de loungebank liggen in het beverige licht van tientallen kaarsjes twee naakte vrouwen elkaar te verwennen in 69 houding. Ze blijken zozeer in elkaar op te gaan dan ze me helemaal niet opmerken.

Geboeid blijf ik toekijken hoe ze elkaars kutje likken. Mijn handdoek is van mijn lendenen gegleden en mijn penis richt zich met schokjes op tot volle lengte. Nu mijn ogen aan het duister gewend raken herken ik in de vrouw die bovenop ligt Exhibitio. De vrouw die met gespreide benen onder haar ligt toont een verzorgd rond toefje schaamhaar boven gezwollen schaamlipjes en is vast haar vriendin uit Troyes. De billen van Exhibitio trillen telkens haar vriendin de punt van haar tong over haar genotsknopje laat glijden en ik bedenk hoe heerlijk het zou zijn om die billen uit elkaar te trekken en met een paar felle stoten mijn glimmende eikel in het weerloze lichaam van Exhibitio te boren.

Ik beheers me met moeite en als ik een flesje massage olie in het oog krijg weet ik dat de geduldige weg van het langzame voorspel me meer kans op succes biedt. Ik warm de olie in de palm van mijn hand en begin met rustige vloeiende bewegingen haar schouders en rug te bewerken. Ze verstijft bij mijn eerste aanraking, zich nu pas bewust dat ik vlakbij ben geslopen, maar ontspant weldra onder mijn zachte vingers. Haar vriendin heeft zich stevig op haar klit vastgezogen en probeert haar tong zo diep mogelijk in haar vagina te duwen. Exhibitio gaat nu rechtop zitten om die tong nog dieper te voelen, wat me de gelegenheid geeft om met mijn handen van haar schouders naar haar borsten af te glijden. Exhibitio is gezegend met ‘een rijke natuur’: ik moet alle vingers spreiden om beide bollen in mijn handen te kunnen houden. Haar harde tepels kittelen in mijn handpalm wanneer ik zachtjes haar borsten kneed.

Dan buigt Exhibitio zich weer voorover om het kutje van haar vriendin te likken. Mijn handen masseren nu haar onderrug in steeds grotere dalende cirkelbewegingen tot ik bij haar billen ben aangeland. Af en toe haal ik nu mijn vinger door haar bilspleet en ze lijkt dat plezierig te vinden want telkens gaat haar kontje omhoog om mijn hand te zoeken. Maar haar vriendin klauwt zich in haar billen en trekt haar meteen weer naar beneden om haar kut in het bereik te houden van haar gulzige tong. Daarbij rekt ze Exhibitio ’s bilspleet open zodat ik gemakkelijk bij haar sterretje kan. Met natte vinger cirkel ik rond haar poepgaatje op zoek naar haar meest gevoelige plekjes. Ze denkt allicht dat ik mijn vinger met massage olie heb ingewreven, maar de glibberige natheid van mijn vingertoppen komt van het voorvocht uit mijn eikel, waar ik telkens even over strijk voor ik haar anuspoortje kittel. Mijn nagels zijn kort geknipt en goed bijgevijld. Ik waag me dus een stap verder en duw het topje van mijn wijsvinger in haar kont. Ze is erg nauw en reageert onmiddellijk met het samentrekken van haar kringspier, zodat mijn vinger niet verder komt. Ik haal mijn vinger weg, wrijf die goed in met het voorvocht dat nu in een straaltje uit mijn pik drupt en bewerk rustig haar bilnaad, van het sterretje naar haar vagina, waar ik de tong van haar vriendin ontmoet, en weer omhoog. Ze ontspant en laat mijn vinger een eindje verder in haar anus. Zodra de weerstand te groot wordt trek ik mijn vinger er weer uit en hernieuw het hele ritueel. Na enkele keren is haar kringspier gewend aan mijn vinger en gaat het vinger-neuken steeds makkelijker. Uiteindelijk verdwijnt de hele lengte van mijn wijsvinger in haar poepgaatje en ga ik heen en weer terwijl ik ondertussen met mijn overige vingers haar kletsnatte flamoes masseer. Exhibitio begint over het hele lijf te trillen, duidelijk op de rand van een geweldig orgasme. Ik stoot mijn vinger nu in haar anus met verdubbelde kracht en de tong van haar vriendin bewerkt haar vagina in hetzelfde ritme. Met dierlijk gegrom komt Exhibitio spuitend klaar en we hebben alle moeite van de wereld om haar schokkende billen in bedwang te houden.

“Genade,” kreunt ze als we voortgaan met haar te prikkelen om ze naar een tweede orgasme te voeren.

“Niet eerder tot je toegeeft dat ik geslaagd ben voor je test,” hijg ik in haar oor. Ze wil tegenstribbelen maar haar vriendin, die het laatste restje kutvocht uit haar lijf wil slurpen, doet ook stevig haar best. Weldra wordt ze overweldigd door een tweede genotsgolf.

“Goed, al goed… ik geef me gewonnen, je bent met glans geslaagd. Laat me even uitblazen en dan krijg je je prijs.”

“Een prachtexemplaar”, zucht ze terwijl ze met een loom gebaar mijn stijve pik en ballen streelt en een kusje op de eikel drukt, “je hebt minstens een week nodig om die grondig te testen. Maar belofte maakt schuld.” Ze reikt naar de muur achter zich en opeens gaat in een duistere nis vlakbij een dimlicht aan. En daar, naakt en languit gestrekt op een ligbed, ligt Veerle! Ik sluit mijn ogen en open ze weer: ze ligt er goddank nog steeds, neuk-klaar en van vlees en bloed.

“Kom hier, mijn jongen,” zegt Veerle met hese stem, “voorspel hoeft niet, want zoals je bezig was met Exhibitio heb je mijn poes in vuur en vlam gezet.” Onder het goedkeurend oog van Exhibitio en haar vriendin werp ik me op haar. Met één, twee krachtige stoten zit ik meteen diep in haar gleuf. Het jachtig ritme waarop ze haar billen samen knijpt terwijl ze onder me ligt te kronkelen is duidelijker dan een uitgesproken smeekbede: ze wil snel en hard genomen worden. Vijf minuten later is het al zo ver: kreunend voel ik me in haar vagina leeg lopen. Ook zij komt kort daarop klaar met verrukkelijke kneepjes van haar schede in mijn pik. Moe en bezweet vallen we in elkaars armen in slaap.

H.Halewijn

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal of rechtstreeks per mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *