Vagina dentata

()

La très-chère était nue, et connaissant mon cœur,

Elle n”avait gardé que ses bijoux sonores,…

Baudelaire

Buiten vroor het de stenen uit de grond, binnen koesterden Richard en ik ons in de gloed van een fel brandend haardvuur, een vol glas ‘whisky on the rocks’ binnen handbereik. Mijn goede vriend Richard is een bekend antropoloog die boeiend kan vertellen over zijn vele reizen diep in de Afrikaanse jungle. Hij lurkte aan zijn pijp en schraapte zijn keel. Ik keek hem verwachtingsvol aan.

“Heb ik je ooit verteld over mijn expeditie in de Verhalenzee?”, stak hij van wal. Ik schudde het hoofd. “De Verhalenzee moet je niet in Afrika zoeken. Je komt er alleen via een P2C2E.”

“Een P2C2E?”

‘A Process too Complicated to Explain.’ “Hoe dat precies in zijn werk gaat kan je in Rushdie’s ‘Haroun and the Sea of Stories’ lezen en vertel ik je wel een andere keer. Mijn verhaal begint terwijl ik met enkele vrienden in een kleine sloep aan het dobberen ben op de golven van de Verhalenzee. Die zee is in verschillende opzichten uniek: niet alleen is het water ervan zoet en lekker, maar er kronkelen veelkleurige linten door heen, die je naar de boeiendste verhalen leiden van zodra je ze opslobbert. Gezien zijn leeftijd is het begrijpelijk dat Haroun slechts een klein deel van de Verhalenzee heeft verkend, in het bijzonder de baai waar het van sprookjes krioelt. Wij waren echter op zoek naar de onderzeese bron van erotische verhalen en zetten koers naar de plaats waar de landtong van Lingam zich in de Straat van Yoni stort. We troffen op die plek inderdaad een concentratie van vuurrode linten aan, wat het beste deed verhopen.

Ik boog me over de rand van de sloep, nam een slok en…

…bevond me in een halfduistere kamer waar een groot haardvuur brandde. Ik merkte dat ik naakt was en blootsvoets op een tapijt van dikke Perzische wol stond, waar ik tot mijn enkels in weg zakte. Terwijl mijn ogen zich langzaam aan de duisternis wenden, inhaleerde ik diep: er hing een zwoele geur van patchoeli vermengd met brandend dennenhout. De kamer bleek zeer rijk uitgerust vol rode pluche zetels en barokke bijzettafeltjes. Een flikkerend kaarsje in de hoek dat het met goud ingelegd leer van de wanden deed glimmen en de vlammen van het haardvuur waren echter de enige lichtbron. Toen viel mijn oog op haar.

Voor het haardvuur lag naakt op een groot tijgervel een prachtige zwarte jonge vrouw. Ze droeg enkel een halssnoer van stukjes zilver en ebbenhout, die haar grote peervormige borsten eerder accentueerden dan bedekten. Ze lag op haar rug: haar buik en eindeloze benen glommen in de dansende vlammen. Traag draaide ze zich op haar zij naar mij toe waarbij haar halssnoer zachtjes rinkelde. Zich bewust van haar eigen schoonheid nam ze een wellustige pose aan, duwde haar boezem naar voren en opende haar dijen een weinig. Glimlachend keek ze toe hoe mijn penis zich met schokjes oprichtte.

Met trillende penis in volle erectie bleef ik als aan de grond genageld staan tot ze me met lome hand naderbij wenkte. Ik vleide me naast haar neer, schoof een arm onder haar ranke hals en streelde met mijn vrije hand haar gave huid. Als je nog nooit met een zwarte vrouw hebt gevreeën, moet je dat zeker eens doen. Hun huid is droger en gladder dan die van een blanke. De vrouw die in mijn armen lag was de perfectie zelf. Geen moedervlek of wratje te bespeuren, waar ik ook mijn hand liet glijden: haar hals, haar borsten, haar heupen, haar buik, haar billen of haar dijen. Vraag me niet waarom, maar ik was er innerlijk van overtuigd dat haar linker bil het teken van de lotus moest dragen. Maar nee, geen tattoo, geen litteken, niets verstoorde de gaafheid van haar huid. Ik begroef mijn neus in de gleuf tussen haar borsten en snoof diep: een bedwelmend mengsel van pepernoot, muskus en jasmijn. Ze hield mijn penis vast maar nam verder weinig initiatief buiten het loom ondergaan van de strelingen van mijn hand en vingers die alle heuvels en dalen van haar lichaam verkenden. Haar tepels groeiden en gloeiden onder mijn vingers, maar het meest nog leek ze te genieten van de cirkelbewegingen die mijn vingers over haar gladde buik maakten: mijn hand maakte langzaam steeds grotere kringen rond haar navel, tot ik haar venusheuvel bereikte en naar het kleinood tussen haar dijen begon te reiken.

Ze slaakte een diepe zucht en richtte zich half op. Opnieuw dat verrukkelijk rinkelen van haar halssnoer dat mij tot op mijn doodsbed zal bijblijven. Ze trok mijn voorhuid naar beneden en begon met haar handpalm mijn ontblote eikel te masseren. Ze deed het zo zacht en vaardig dat mijn voorvocht al spoedig rijkelijk ging stromen. Van zodra haar hand goed nat was, begon ze me langzaam af te trekken, me nu eens diep in de ogen kijkend en dan weer met haar lippen naar mijn lippen en tong happend. Intussen had mijn wijsvinger in haar spleetje haar G-plek gevonden, zodat ook bij haar de liefdessappen overvloedig vloeiden.

Met een tikje op haar bil gaf ik aan dat ik klaar was voor het echte werk. Zonder aarzelen posteerde ze zich op handen en knieën en bood mij haar kont aan. Ik knielde achter haar neer en gaf mijn ogen goed de kost. Wat een stevige, mooie ronde billen waar de vlammetjes van het haardvuur grillige patronen op tekenden! Hoe verleidelijk, die vlezige donkerbruine schaamlippen die open stonden en waar binnen het rozige vlees van haar schede zich haarscherp aftekende! Ik legde beide handen op haar heupen, drukte mijn eikel tegen haar vochtig spleetje en gleed vlot tot aan mijn ballen naar binnen.

Geen van ons beiden bleek luidruchtig bij het vrijen. In de stille kamer was enkel het knetteren van het brandend dennenhout te horen, het kletsend geluid van mijn ballen tegen haar billen en het ritmisch gerinkel van haar halssnoer, dat telkens tegen haar borsten tikte nu die heftig heen en weer slingerden onder het geweld van mijn harde en diepe stoten in haar schede. Plots kromde ze haar rug, dus ik dacht dat ze op het punt stond te klaar te komen. Maar haast tezelfdertijd voelde ik twee rijen scherpe tanden zich om de schacht van mijn penis klemmen. Ik schrok en wou me uit haar terugtrekken, maar de tanden lieten niet los. Integendeel, ze klemden zich steeds vaster in mijn penis vast met de bedoeling hem glad af te bijten. Ik gilde het uit, verloor het bewustzijn en…

…bevond me op mijn rug in de sloep, de bezorgde gezichten van mijn vrienden over me heen gebogen. Ze hadden me opeens lijkbleek zien worden en het leek wel of ik aan het verdrinken was. Dus hadden ze me meteen uit het water gesleurd. Ik vertelde kort wat me was overkomen. Een vriend herinnerde zich opeens het relaas van de vergiftiging van de Verhalenzee, waaraan Haroun door zijn dapper optreden een einde aan had gemaakt. Waarschijnlijk bevatte de Verhalenzee nog restjes gif, die in mijn geval wat een heerlijk avontuur beloofde te worden lelijk hadden verstoord.” Hier stopte Richard zijn relaas en onder de indruk van zijn verhaal staarde ik zwijgend in de vlammen.

“Weet je,” doorbrak Richard de stilte, “had ik wat beter opgelet in de les Indische mythologie, dan was me dit nooit overkomen.”

“Hoezo?”

“Het ontbreken van het teken van de lotus op haar linker bil. De demon Adi wou de dood van zijn vader wreken en nam de gedaante aan van de vrouw van Shiva. Adi had de vagina daarbij uitgerust met stalen tanden om Shiva te ontmannen. Shiva nam haar in de armen om er mee te vrijen, miste echter het teken van de lotus op haar linker bil en rook onraad. Hij wapende zijn lingam daarom met een krachtige bliksemstraal, die Adi’s schoot verpulverde.”

“Heb je nog iets van je avontuur overgehouden?” Vroeg ik vol medeleven. “Totaal niets, kijk zelf maar,” antwoordde Richard en trok zijn broek naar beneden.

Ik begreep de wenk en knielde tussen zijn geopende knieën. Met zo een sterk verhaal had hij best een goede pijpbeurt verdiend. En natuurlijk kon ik het niet laten om, precies op het moment dat hij in mijn mond klaar kwam, even plagerig in zijn neukstaaf te bijten!

Heer Halewijn

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *