Aangenaam werk 2.3

()

Instructies van mevrouw,

Maandag ochtend om 8 uur stond ik op de stoep om mijn intrek te nemen in het mooie huis. Na een druk op de bel werd er iets later open gedaan door de huishoudster die mij nog niet al te wakker aankeek. Ze vertelde mij dat ze Els hete en dat het leven in huis pas om 9 uur begon omdat mevrouw dan pas opstond. Ik vervolgde de weg naar mijn kamer en sorteerde mijn spullen en maakte mijn bed op.

Om 9.15 werd ik geroepen om me te melden bij mevrouw en zij verontschuldigde zich voor het feit dat ze niet gezegd had dat ik pas om 9 uur verwacht werd. Tijdens het ontbijt vertelde ze mij een aantal die in huis van belang waren. Ook vertelde ze dat ik haar privé gewoon mocht aanspreken met Linda, maar als er bezoek was dit beslist met mevrouw moest gebeuren. Ik kon niet anders als akkoord gaan. Daarna vroeg ze mij om haar even het uniform te laten zien om te kijken of het werk goed was gedaan. Ik vroeg of ze het zo wilde zien of dat ik het even aan moest trekken. Haar ogen begonnen te stralen en ze zei dat ik het wel aan kon trekken.

Terug op mijn kamer verklede ik mezelf om naar mijn outfit en ging terug naar de zitkamer waar Linda ongeduldig stond te wachten. Ze vroeg me of ik in het midden van de kamer wilde blijven staan en kwam op me aflopen en begon een rondje om mij heen te draaien. Hier bij raakte ze mij regelmatig aan, vroeg mij te bukken en tilde mijn rokje even op en gaf mij tot slot een tikje op mijn billen. Toen ik weer recht stond zei Linda dat ze tevreden was en mocht ik mij weer omkleden. Toen ik weer terug was vertelde Linda dat ze pas over twee weken bezoek kreeg van haar vriendinnen en dat ik tot die tijd in mijn gewone kleren mocht lopen. Ook vertelde ze mij nu alvast dat ik niet gek op moest kijken als haar vriendinnen mij af en toe ook een klapje of aai op of over mijn billen gaven.

De dagen vlogen voorbij en de dag voor mijn uniform kwam steeds dichterbij. Eindelijk was het zover en was ik eigenlijk wel nerveus voor deze dag. Opstaan en mezelf verzorgen, uniform aan en toen ik op de gang kwam zag ik dat ook Els zich in een ander pakje had gehesen, ze zag er gelijk een stuk leuker uit. Linda riep ons bij zich en vertelde dat ze vandaag 5 vriendinnen verwachte en stuurde ons weg om de voorbereidingen te treffen. Dit was de enige dag dat ik ook wat huishoudelijke taken moest verrichten.

Om 2 uur ging de eerste bel, het was mijn taak vandaag om de deur open te maken en de dames te begeleiden naar de zitkamer.

Drie dames stonden voor de deur, na hun jassen te hebben aangenomen klopte ik op de deur van de zitkamer. Kom maar binnen hoorde ik en opende de deur. Ik viel van verbazing bijna uit mijn rol want daar stond de mooiste vrouw die ik ooit gezien had. Met haar prachtige rode haar en een uitdagende groene jurk met diepe insnijdingen aan alle kanten was Linda een plaatje om te zien. Weer terug op aarde zag ik dat Linda mij toelachte en zei laat de gasten maar binnen Ilse. Juist had ik de deur weer achter mij gesloten of daar ging de bel voor de tweede keer en liet ik de andere twee dames binnen. Na het aanpakken van de jassen voelde ik de eerste aai over mijn billen. Toen deze dames ook in de kamer waren vroeg Linda voor de koffie, ik zei natuurlijk mevrouw en hoorde één van de dames zeggen waar ze toch altijd weer die leuke dienstmeisjes vandaan haalde.

Ik voelde me gestreeld en ging naar de keuken voor de koffie. Dit zou de eerste proef worden omdat ik om de koffie aan de dames te geven ook wat voorover moest buigen. Ik reed het wagentje naar binnen en vroeg wie er allemaal koffie wilde. Aan aandacht geen gebrek want ieder wilde wel een kopje. Na ingeschonken te hebben en de suiker en melk op de salon tafel te hebben gezet gaf ik de dames één voor éé hun koffie en mocht ik vele lieve blikken in ontvangst nemen. Mevrouw bedankte mij en stuurde mij weg en tijdens het weglopen draaiden er verschillende dames hun hoofd. Een half uur later mocht ik de kopjes weer ophalen Een ieder had haar kopje op de tafel gezet alleen één dame had het nog op haar schoot staan en ik vroeg dan ook of ik het weg mocht halen. Ze vertelde me dat ik het maar moest pakken. Om dat te doen moest ik ver voorover bukken en dan hadden de dames achter mij een geweldig uitzicht op mijn bloot komende dijen en de dame voor mij kon met gemak in mijn jurkje kijken. Gespannen boog ik voorover en hoorde achter mij een paar diepe zuchten, de dame voor mij blies zachtjes in mijn openvallende jurkje en daardoor werden mijn tepels enorm hard. Ze lachte naar me en bedankte mij voor het weghalen van het kopje.

De dames gingen kaarten aan de ronde tafel en mij werd verzocht om wat te drinken in te schenken. Ik vroeg de dames wat ze hebben wilde en zorgde daarvoor. Tijdens het inschenken van het tweede drankje stond ik dus tussen de dames in en voelde ik de eerste hand op mijn been aan de achterzijde. Dit herhaalde zich niet tot ik bij Linda kwam. Toen ik Linda van wijn voorzag ging de hand van haar iets verder dan de rest en begon voluit over mijn kontje te wrijven. Oppassend dat ik niet morste deed ik er wel wat langer over en dat gaf Linda de tijd om ook even over mijn in string verpakte lipjes te glijden. O, wat had ik moeite om geen kreun te laten horen. Daarna was de hand verdwenen en kon ik terug naar de keuken. Els en ik gingen het avond eten opdienen in de andere kamer en toen we daarmee klaar waren vertelde ik mevrouw dat het eten gereed was. Vanwege het natte kruisje in mijn string ging ik even naar mijn kamer en trok het uit en bedacht ik mij hoe geil het zou zijn om het uit te laten. Het eten was klaar en kon afgeruimd worden waarna de dames nog even koffie zouden drinken. Tijdens het afruimen voelde ik weer dat er aan mijn benen en kont gezeten werd maar nog niemand had ontdekt dat ik zonder string rond liep totdat ik tussen Linda en Esther ( mevrouw Verhaar ) kwam te staan. Linda herhaalde haar actie van daarnet en ging met haar vingers direct naar mijn kruisje, even twijfelde ze en toen werd er een duim direct tussen mijn lipjes geduwd. Ik kon niet te lang blijven staan en Linda trok haar duim weer uit mijn poesje en likte hem daarna even af. Ester had dit waarschijnlijk gezien en liet haar servet vallen die ze daarna verder onder de tafel schopte en aan mij vroeg of ik het even wilde pakken. Om het servet te pakken moest ik op mijn knieën onder de tafel en dat gaf de dames de gelegenheid om zonder dat de anderen het konden zien mijn rokje tot aan mijn middel op te stropen en hun vingers in mijn poesje te plaatsen en mij voluit te vingeren.

Ik had moeite om niet klaar te komen en met de woorden dat ik het servet gevonden had werd mijn kleding weer in orde gemaakt. Nat en geil ging ik weer verder met mijn werkzaamheden.

Nadat de dames vertrokken waren en ik nog de nodige aaien over mijn kontje en benen had gekregen werd ik bij Linda geroepen. Lieve Ilse zei ze, ik ben trots op je maar je zult nu wel op ontploffen staan. Dit kon ik alleen maar beamen en Linda vroeg of ze mij moest helpen of dat ik het liever zelf afmaakte. Ik stapte op de tafel af, legde me achterover en daarna kreeg ik de beste befbeurt die ik ooit gehad had en kwam ongelofelijk klaar. Ze nam me mee naar haar slaapkamer en de volgende morgen werden we in elkaars armen pas om half twaalf wakker.

Wat zal de toekomst brengen?

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onderaan het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *