Buurvrouw in tranen

()

Het was een warme en drukke zaterdag geweest in de winkel en ik heb mezelf een heerlijk avondje belooft. Even eten, lekker in bad, daarna een filmpje en een lekker glaasje wijn. Na het bad deed ik niet meer de moeite om mezelf aan te kleden en ging met alleen mijn kimono aan naar beneden. Glaasje wijn ingeschonken, DVD aangezet en neergeploft op de bank. Nog geen vijf minuten later gaat de bel en staat mijn buurvrouw met betraande ogen op de stoep.

“Mag ik even binnen komen,” vraagt ze en ik denk, daar gaat mijn vrije avond. Toch zeg ik, “kom binnen meid en wat wil je drinken.”

Ze vraagt me of zij ook een glaasje wijn mag en ik schenk het voor haar in. Daarna is het een tijdje stil, drinkt haar wijn en snikt ze af en toe. Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en begint haar verhaal.

Tijdens dat ze verteld dat haar man haar heeft ingeruild voor een veel jongere meid legt ze haar hoofd op mijn schoot. Ik voel dat mijn kimono iets open gevallen is doordat er af en toe een traan op mijn blote been valt. Ik probeer haar te troosten en streel zachtjes haar gezicht en haren.

Plotseling gaat ze op haar andere zij liggen en nu is haar gezicht naar mij toegekeerd en is mijn kimono nog verder open gevallen. Ik voel haar adem over mijn blote benen tegen mijn buik aankomen en ben mij ervan bewust dat als ze haar ogen opent ze tegen mijn licht behaarde heuveltje aankijkt en ik krijg het warm.

Ze brengt haar hand naar haar gezicht om de tranen weg te vegen en laat haar hand op mijn been liggen op nog geen centimeter van mijn poesje af.

Er gebeurt niets en toch begin ik opgewonden te raken en begin zachtjes haar rug te strelen. Ogenschijnlijk onbewust begint ze mijn been te strelen en haar pink komt in aanraking met mijn haartjes, ik word nat en de geur van opwinding verlaat mijn poesje.

Ik probeer mijn benen iets te openen waardoor haar hand verder naar beneden zakt en haar pink op mijn klitje terecht komt.

Doordat ze zich weer op haar rug draait komt mijn hand op haar buikje terecht, mijn beweging gaat door en terwijl zij verder praat gaat mijn hand steeds iets naar haar borsten toe.

Zij ligt nu in een positie van waar zij, in mijn verder open gevallen kimono een groot stuk van mijn borsten zien waarvan de tepels keihard naar voren staan.

Dan pakt ze voorzichtig mijn hand en geleid deze naar haar borsten toe, op de vraag of ze het zeker weet knikt ze en sluit haar ogen. Mijn rechterhand knoopt haar bloesje los en vind haar borst terwijl mijn linkerhand zich langzaam richting haar in kort gerokte benen beweegt. Op haar dijen aangekomen weer langzaam omhoog tot aan haar slipje terwijl mijn vingers zich rustig bewegen richting het bovenrandje van haar slipje om daarna weer af te dalen in haar broekje.

Een klein toefje haar bevind zich op mijn weg, ik woel er even door heen. Iets lager voel ik haar klitje die zijn kopje al heeft opgestoken. Heel zachtjes begin ik haar klitje te strelen en later daal ik langzaam af naar kutje, tussen twee zachte en natte lipjes door vind ik haar lustgrotje. Een zachte kreun is het gevolg van mijn binnendringende vingers.

Met mijn vingers in haar trek ze zich langzaam omhoog tot haar vingers en lippen zich aan mijn borst en tepel vast houden en zuigen tot deze tot ongekende hardheid zijn ontwikkeld. Nog hoger komt ze en al zittend op mijn schoot bied ze mij haar lippen aan die ik met een diepe tongzoen verwelkom. Haar handen beginnen mijn borsten en tepels te bewerken en ook weet ze mijn kimono verder open te krijgen.

Mijn handen zijn uit haar warme grotje geschoten en zijn op haar kontje terecht gekomen en kneden haar billen zachtjes. Dan staat ze op en trekt de rest van haar kleding uit en maakt de knoop van mijn kimono los, trekt mij omhoog en loopt met mijn hand in de hare de trap op naar boven. Halverwege de trap staat ze stil en ik zie dat ze het moeilijk heeft. Ik fluister in haar oor dat ze het niet moet doen als ze het niet echt zeker weet. Ze daalt de trap af naar beneden, kleed zich aan en sluit zachtjes de deur achter zich mij achterlatend met een heet en verlangend gevoel.

Ik loop de trap verder op, open mijn nachtkastje en haal er de dildo uit die zich de komend 30 minuten mag bewijzen.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal.

Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *