Nieuwe horecabaan

()

Bij mijn huidige werkgever ben ik begonnen als afwas- en opruimhulp, toen ik klaar was met mijn studie op de hotelvakschool ben ik meer uren gaan draaien en mocht ik ook bediening doen. Het was hard en lang werken voor weinig geld en ik was dan ook blij dat ik via een goede vriendin ander werk kon krijgen, weliswaar ook in de horeca maar een heel ander segment wat vele malen meer verdiende.

Ik kwam Sonja tegen op mijn terras al waar ze lekker in het zonnetje mensen zat te kijken met een frisdrankje voor zich. We zagen elkaar en ze wenkte van kom eens bij me, ze stond op en gaf me een kus zoals we dat altijd deden. Ze viel met de deur in huis en vroeg me of ik nog ander werk zocht en zo ja of ik geïnteresseerd was in haar baantje want zei ze.

“Ik ben zwanger en dat ga je snel zien en dat is op mijn werk niet geoorloofd”. Ik feliciteerde haar en direct vroeg ik wat voor werk zij dan wel deed.

“Ik werk als bar dame in een parenclub” zei ze me en mijn mond viel open van verbazing. Even wist ik niet wat te zeggen maar al snel werd ik nieuwsgierig en vroeg haar uit. “Het is niet heel anders dan wat je nu doet alleen heb je andere kleding aan en ga je met mensen om die er geen probleem van maken om naakt rond te lopen en seks te hebben waar anderen bij zijn”. Ik beloofde haar dat ik mee zou gaan naar een intakegesprek met haar werkgeefster want ik vond het eigenlijk wel spannend ook omdat ik van nature een beetje exhibitionistisch ingesteld ben. We maakten een afspraak en ik ging met Sonja mee naar een opgeknapte boerderij aan de rand van het bos, een prachtige omgeving.

Ik werd voor gesteld aan Monica die eigenaresse was van de club. We hadden een leuk gesprek en gaf me een rondleiding door het bijna verlaten pand, alleen werd er hier en daar nog wat schoon gemaakt. Twee weken later belde Monica me met de vraag of ik nog zin had en toen ik daar bevestigend op antwoordde maakte we een afspraak voor het passen van kleding en het tekenen van een arbeidsovereenkomst met twee maanden proeftijd. Op een dinsdagavond de tent was gesloten meldde ik me aan de boerderij voor de kleding, Monica deed open en sloot de deur achter me.

“Hoi,” zei ze “leuk dat je er bent kom verder naar mijn kantoor waar ik alles al heb klaargelegd”. Een paar vellen papier lagen voor me klaar om te lezen en bij goedkeuring te tekenen “maar dat voor later” zei ze. Eerst vroeg Monica me naar mijn maten en verzocht mij mezelf te ontkleden, zelf liep ze een kast in en kwam terug met iets wat op een bikini leek van leatherlook zwarte stof. Intussen had ik mezelf uit mijn shirt en broek gewerkt en stond alleen nog voor haar in mijn lingerie.

“De rest ook” zei Monica en liep om me heen om mijn bh-sluiting te openen en hielp daarbij ook om hem van mijn borsten af te halen. Ik was een beetje verbouwereerd en liet haar haar gang gaan, daarna gaf ze me het nieuwe topje aan en trok ik het over mijn hoofd omdat het geen sluiting had. Daarna volgde het stringetje en daarover ging een gewaad, redelijk doorzichtig zodat datgene wat er onder zat niet werd verborgen en op een paar hoge hakken na was dit alles. Mijn string en het gewaad pasten prima maar mijn topje was te strak dus dat mocht ik weer uit trekken en haalde Monica een maatje groter. Toen ik weer met blote tieten voor haar stond vroeg ze me wat mijn seksuele voorkeur was en ik wist niet wat het er mee te maken had maar antwoordde toch dat ik bi- seksueel was.

“OK” zei Monica “dus vind je het niet erg dat ik dit bij je doe”? En terwijl ze dat zei gleden haar handen om mijn tieten en kneden de tepels tot ze keihard stonden en liet ze toen weer los om mijn reactie te zien. Ik had mijn ogen gesloten omdat ik het lekker vond en vond het jammer omdat ze alweer stopte omdat haar terloopse aanrakingen me toch wel iets hadden opgewonden. “Top” zei Monica, “hier krijg je genoeg setjes van om je minimaal 1x per avond om te kunnen kleden en dat voor elke avond dat je werkt. En dan nu het papierwerk”.

Ze liet mij nog steeds in mijn werk-outfit staand de papieren doornemen en tekenen. Op het laatste vel zag ik een soort rooster met de pauzes en waarop onder andere stond dat het personeel na 12 uur in de nacht geen topjes meer mochten dragen en Monika verzocht mij om dat nu ook te doen om me te beoordelen. Ik deed mijn gewaad uit en mijn topje, trok het gewaad weer aan en ontdekte dat dit een bijzonder sensatie gevoel had op mijn tepels die keihard vooruit kwamen te staan. Ik zette de laatste handtekening en Monica kneep nog even in mijn knetterharde tepels voordat ze zei dat ik me weer mocht aankleden. Later in de auto merkte ik dat mijn slipje nat was en mijn tepels nog steeds hard, thuis zou ik mezelf een flink verwennen voor dat ik zou gaan slapen.

Mijn eerste week mocht ik met Sonja meelopen en kon je inmiddels zien dat ze een buikje begon te krijgen van de zwangerschap, het zou haar laatste week zijn. Ik moest wel even wennen aan de vrijpostigheid van de vele koppels die er waren en in de eerste week moest ik mezelf elke nacht wel even klaar vingeren voordat ik in slaap kon vallen. Later werd het wat gewoon en genoot ik van het werk en de contacten met klanten die ook wel eens probeerden me over te halen om mee te doen, iets wat ons uitdrukkelijk verboden was.

Eén vrouw maakte het soms wel heel erg moeilijk door mij regelmatig aan te raken en ook in mijn tepels te knijpen als ik in de buurt was. Als collega’s spraken we regelmatig met elkaar maar niemand anders scheen last van te hebben van die vrouw, “misschien is ze wel verliefd op je” zei iemand.

Na twee maanden volgde een evaluatiegesprek met Monica en beiden waren we tevreden over hoe ik het deed en waren er geen klachten binnen gekomen. Onze overeenkomst werd voor onbepaalde tijd voortgezet en ik was blij en gaf Monica spontaan een zoen. “Malle meid” zei ze en direct daarop “mag ik je wat vragen”?

“Natuurlijk” zei ik “wat kan ik voor je doen”? Ze vertelde me dat ze binnenkort een sexy lingerie party had georganiseerd bij haar thuis maar dat ze eigenlijk een model zocht die setjes zou gaan showen in plaats van de broekjes en bh’s zo in de handen te nemen en te beoordelen. “Het is iets nieuws en ik heb nog niet gehoord of het ergens al eens gedaan is op deze wijze”. Ik stemde in en zou komen wanneer het zover was maar eerst mijn vaste aanstelling vieren met de zwangere Sonja.

Sonja had inmiddels een behoorlijke buik gekregen en klaagde over het vele plassen, haar strakke buik en het gebrek aan seks. Ik bood aan om haar buik in te smeren met een speciaal middeltje en Sonja lag op bed met alleen haar bh en slip aan terwijl ik met mijn handen haar buik bewerkte, plots pakte ze mijn hand beet en vroeg of ik haar wilde vingeren ze was zo heet als wat zei ze. Voor een goede vriendin wilde ik dat wel doen en schoof mijn vingers in haar kutje en vingerde haar tot ze kwam, ik vond het niet genoeg en verwijderde haar slipje en zette mijn mond op haar gleuf en likte en beet haar naar het volgende hoogte punt, ze was verbaasd want dit hadden we nog nooit gedaan en ik zei “alles voor een goede vriendin en als je nog eens omhoog zit bel je maar”. Daarna ging ik naar huis en ik vingerde mezelf in een warm bad tweemaal tot een orgasme.

Dinsdag was het de tijd voor de party en ik was al vroeg aanwezig bij Monica en Andrea die de party aanbood, ze was blij met mijn bijdrage en hoopte dat ze daardoor meer zou verkopen en misschien hier in de toekomst iets meer mee te doen. De vriendinnen van Monica druppelden langzaam binnen en toen iedereen er was konden we beginnen. Monica vertelde dat ze het deze keer anders wilde doen door een model de sexy kleding te laten showen wat door de anderen met instemming werd begroet.

Mijn eerst setje was rood en licht doorschijnend, niets speciaals maar het was een beginnertje je moest niet direct alle kaarten op tafel leggen. Hoe verder de avond vorderde waren de setjes uitdagender geworden en wilden de dames ook soms aan de stofjes voelen zodat ik regelmatig betast werd en mijn opwindingsgraad steeg. Het laatste setje was van metaal, een bh met alleen maar kettinkjes en afgewerkt met een ring waardoor mijn tepels staken. Het onder stukje was een schelp zonder kettinkjes en werd op zijn plaats gehouden door een metalen lul die aan de schelp gemonteerd zat en die ik dus naar binnen moest steken. Tijdens het lopen merkte ik dat er een bult in de schelp zat die precies over mijn klitje schuurde bij elke stap die ik zette.

Toen ik in de woonkamer aankwam had ik grote moeite om niet klaar te komen en moest ik nog aan mijn voel rondje beginnen. Iedereen was ervan overtuigt dat dit het mooiste was en alleen Monica begreep volgens mij wat er gebeurde maar kon het toch niet laten om even te controleren hoe de schelp vast zat en trok de schelp een paar keer van mijn lijf en duwde hem ook liefdevol weer terug mij een knipoog gevend. In de kleedruimte kreeg ik van Andrea een badjas en mengde me bij het gezelschap om de complimenten in ontvangst te nemen en eindelijk ook wat te drinken.

Toen iedereen weg was en ook Andrea met haar tassen kwam Monica nog even bij me zitten liet haar hand in mijn badjas glijden en nam mijn tepel tussen haar vingers, kneep er zachtjes in en vroeg of ik die nacht bij haar bleef. Ik accepteerde haar verzoek en Monica nam me bij de hand en nam me mee naar haar slaapvertrekken, ze haalde de badjas van mijn lijf en ik vroeg of ik haar uit mocht kleden.

“Ga je gang” zei ze en ik begon haar knoopjes los te maken, trok haar blouse uit en begon aan haar rokje. Ook dat verdween naar de grond, intussen had ik haar naveltje al gekust en gelikt toen ik voor haar op de grond zat. Ik draaide haar om, streelde haar blote billen en trok langzaam haar string naar beneden terwijl haar billen likkend en kussend. Ik kwam weer omhoog en maakte haar BH los en liet ook die vallen, mijn handen sloten zich om haar tieten en kneedde ze traag en zachtjes, haar tepels stonden hard en ik draaide er zachtjes aan. Ik hoorde haar ademhaling dieper worden. Ik draaide haar weer om en gaf elke tepel een kusje. Monica die tot nu toe alles passief over zich heen had laten gaan werd nu ook actiever en trok me met haar handen op mijn billen tegen zich en zette haar mond op de mijne. Kussend en likkend aan elkaars tong liet ze me achterovervallen op het bed en liet zichzelf met mij mee vallen zodat we op elkaar kwamen te liggen. Ze keek me diep in de ogen en de hare vertoonde pure lust.

Monica nam de regie over en kroop tussen mijn benen, begon te likken en te zuigen maar liet ook mijn tepels niet met rust. Door deze drie eenheid tepels, lipjes en klit kwam ik schokkend klaar en mijn handen duwde haar mond harder op mijn kut. Toen was het mijn beurt om haar te verwennen, heel traag en heel lang hield ik haar op het randje van haar orgasme tot ze me werkelijk smeekte om het af te maken. Ik likte en vingerde tot ze werkelijk spectaculair kwam en zelfs een straal kutsap in mijn gezicht spoot. We vreeën daarna nog lang verder en kwamen we meerdere keren heerlijk klaar. De zon scheen al toen we in elkaars armen in slaap vielen.

Ilse.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *